Вход

Просмотр полной версии : ст. Краснопресненская. Ганза. НАБОР ЗАКРЫТ.

debris
27.08.2009, 20:44
Обсуждаем.

Andrey_r
29.08.2009, 12:43
начну со стороны коммунистов.
очень понравилась фраза "Как Ганза справиться с ролью мирового кредитора?" в теме Действующие стороны.
По опыту событий 2009-2010 годов (старики должны помнить), что США не справилось с этой ролью и вся держава обанкротилась и была завоевана соседями.
Ганза хочет повторить судьбу США?
Единственная возможность не разориться это обьединение всего метрополитена в общих целях: выжить перед угрозой мутантов, создать честную экономику, где каждый воин и каждый крестянин-грибник будет знать, что за свою работу он всегда будет накормлен и одет!

Фishka
29.08.2009, 19:41
Остаточний склад ст. Краснопресненская (Ганза), можна знайти тут (http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?f=348&t=30568&start=0).

Borat
02.09.2009, 15:41
народ - жвавіше оплачуєм і реєструємось на сайті, там вже є цікаві штуки придумані

Vic [mad dogs]
03.09.2009, 22:00
Все це добре на зарегатись я не можу, ні один з трьох моїх емельїв цей форум не хаває, пише що мило не дійсне!

BarmaLINI
03.09.2009, 22:17
]Все це добре на зарегатись я не можу, ні один з трьох моїх емельїв цей форум не хаває, пише що мило не дійсне!
а я просто не успел, пока в команде решали кто едет

Vic [mad dogs]
03.09.2009, 23:16
Дуже шкода :(((((((((((

Vic [mad dogs]
03.09.2009, 23:47
]Все це добре на зарегатись я не можу, ні один з трьох моїх емельїв цей форум не хаває, пише що мило не дійсне!
а я просто не успел, пока в команде решали кто едет

Я мав наувазі форум гонза :))))) В тебе ще є шанс великий попасти лишається 1 день, і регістрацію відновлять!

Borat
04.09.2009, 05:52
2 Vic
в мене з Фішкою такі самі проблеми були, воно писало шо такі мейли вже зареєстровані на інший профіль. в сайту система реєстрації спільна ше з якимись іншими, де ти міг зарегатись і просто не памятати цього ;) як ми :roll: варіанти такі : вводити мейли і пароль попробувати згадати (якшо маєш стандартний), або створити новий мейл)

Vic [mad dogs]
08.09.2009, 07:57
Барма на Тверскую регістрація в же закрита , може всежтаки Гонза Краснопресненская там ще є не підтвержені заявки! :)))

BarmaLINI
08.09.2009, 09:17
]Барма на Тверскую регістрація в же закрита , може всежтаки Гонза Краснопресненская там ще є не підтвержені заявки! :)))
по дресскоду не подхожу :) у меня нет ничего для такой температуры и для комфортного шляния по шахте кроме флектарна

Borat
08.09.2009, 12:31
2 BarmaLini
бери цивіл)

BarmaLINI
08.09.2009, 13:05
2 BarmaLini
бери цивіл)
нету у меня цивила для такого климата :) зато флектарновый сет КСК + термобелье - как раз самэ то

кстати - по книге -

За заборами и по всей станции прохаживались пограничники Ганзы, одетые в добротные непромокаемые комбинезоны с привычными камуфляжными разводами, но отчего-то серого цвета, в таких же кепи и с короткими автоматами через плечо.
- А почему у них камуфляж серый? - спросил Артём у всеведущего Бурбона.
- С жиру бесятся, вот почему, - презрительно отозвался тот. - Ты это... Погуляй тут пока, я побазарю кое с кем.

Borat
08.09.2009, 16:05
ну ми в оливі з жиру біситись будем :mrgreen:

Ihor (TIR)
16.09.2009, 17:34
якась маленька активнітьс в нашій гілці,
народ активніше реєструйтесь на сайті про який говорив фішка в своєму пості.
Там вже потрохи іде обговорення. ;)

Vic [mad dogs]
16.09.2009, 19:28
На привеликий жаль я неможу попасти на цей форум, при вьому мому бажанні! Про шо писав раніше не вдалий вибір форуму :(((

Borat
16.09.2009, 21:04
новий "лєвий" мейл має вирішити всі питання

Vic [mad dogs]
17.09.2009, 00:30
Чекаю підтверження вже зарегався!

BAJUN
23.09.2009, 18:52
Поскільки дрескод Ганзи - довільно- цивільний, зважаючи на хід місій, попередньо пропоную вирішити питання чіткої ідентифікафії сторони (крім пов"язок). Пропоную головним убором.
Також, думаю пора б було вирішити питання вибору командира сторони для вирішення організаційних та інших питань. Пропоную Vic-a (MadDods)

Орест
23.09.2009, 19:24
Поскільки дрескод Ганзи - довільно- цивільний, зважаючи на хід місій, попередньо пропоную вирішити питання чіткої ідентифікафії сторони (крім пов"язок). Пропоную головним убором.
Також, думаю пора б було вирішити питання вибору командира сторони для вирішення організаційних та інших питань. Пропоную Vic-a (MadDods)

Все що ти написав вже давно обговоренно і вирішенно тут: http://ganza-metro.at.ua :)
Зарегайся там і відшиши мені (або Фішці) тут в ПП свій нік, щоб отримати там доступ до закритих форумів.

Vic [mad dogs]
23.09.2009, 22:40

Ні ні і щераз ні! Командира вже вибрали ХР хотя він навіт про це не знає! Нетішин зарегіструйте ХР на форумі Гонза він там потрібен :)))

Brig
01.10.2009, 22:24
ХР ????? шкода, але не приїде.