Вход

Просмотр полной версии : Святкування річниці Дня Перемоги

Grafit
15.04.2010, 14:58
Доброго дня, шановні срайкболісти. Наближається річниця Дня Перемоги, який припадає на неділю. Ми плануємо зробити свій вклад в святкування. Він буде полягати в наступному: 9 травня ми організовуємо так звану «показуху» ті з нас хто служив в армії знає, що це. Це щось типу показових виступів або постановочної війни. Все це ми плануємо провести в угорницькій школі-інтернаті для дітей сиріт. Паралельно пропагуватимемо здоровий спосіб життя.
Орієнтовний план дій наступний – 3 епізоди боїв. 1. Переслідування та прикриття відходу снайпера. 2. Захоплення автомобіля. 3. Зустрічний бій. Все це, для видовищності, буде супроводжуватись значною кількістю піротехніки. Після цього плануємо виставити мішені і дати дітям змогу постріляти з нашої зброї.
По завершенню, продовження святкування, шляхом виїзду на гру та організацією шашлика.
Нам для проведення даного заходу потрібні добровольці.
На це міроприємство можна брати дружин, дітей та подруг. Уб`єм трьох зайців одразу. Дітей розважимо, перед нашими кращими половинами будемо мати виправдання і відсвяткуємо пристойно.
Всю додаткову інформацію по даному заходу можна дізнатись у мене за телефоном 0673430262. Також вона буде по мірі надходження з`являтись в даній темі.

P.S. Прохання всіх хто має намір приєднатись до нас написати в темі або зв`язатись зі мною, так як потрібно зробити одну дві репетиції, щоб виглядати пристойно. І сценарії епізодів будуть коректуватись відповідно до кількості учасників.

Antin
17.04.2010, 23:05
Хотів би записатися "добровольцем".
Поки-що не бойовий, але дуже зацікавлений.

Grafit
02.05.2010, 20:02
Шановні гравці. 4 травня ми проведемо перше тренування до дня перемоги. Воно пройде в школі-інтернаті, коло кооператора в 18.30. Там ми прокатаємо сценарій і розпреділемо ролі. Чекаю всіх і прошу не запізнюватись. Якщо виникнуть питання, телефонуйте.

nasaua
03.05.2010, 09:22
Доброго дня)
виникло питання...
- чи потрібно, на 4.05, бути укомплектованим? (форма, АЕП)

Grafit
05.05.2010, 10:25
Велике спасибі всім хто прийшов. Наразі основу ми обкатали. Прохання до всіх хто не був і має намір взяти участь у святкуванні, 8 травня в суботу ми знову зустрічаємось на 11.00 там же. Прохання мати з собою старий одяг, ми плануємо ще раз пройтись по виступу з усіма елементами. Доведеться повзати, кувиркатись і падати. Зброї брати з собою не потрібно.

Yarick
10.05.2010, 09:25
Де ж фотки? Хоть якісь фотки вже розмістили в інеті?
Хто мене фоткав на бочках на верху? Дуже хочу ці фоти побачити.

Grafit
10.05.2010, 23:22
Ось перша частина фотографій
http://denj-peremogu.io.ua/album355291

Gaara
28.05.2010, 19:17
Yarick ось фотки з бочок ) http://kedr.io.ua/album358842

maky
29.05.2010, 13:20
Ромчик, то ти там з Сявою? :D

Yarick
12.07.2010, 09:43
Ромчик, то ти там з Сявою? :D

Так, то ми там :)