Просмотр полной версии : Кримська Чудо-Каша© у Львові
http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=16&t=37941
Заказую ящик з 24 банок кримської чудо-каші© . Ціна 12 грн+доставка, хз гривня-дві за банку...
Якщо є бажаючі, вельком на хвіст.
Думаю взяти декілька баночок на пробу. На команднику піднімемо цю тему.
Німці вже почали збирати замовлення :) якшо не буде виходити пачка в нас і ше в когось , то згрупуймося
Німці вже готові взяти 1 коробку , поки шо :) Маркіз , будеш на команднику ?
И я бы кашку попробовал, наскребём ещё на один ящик - Я, Орес, Железный капут?
Себе 1-2-3 банки.
в Маркіза візьмеш, він казав що може поділитись) Орест і Капут вже наскребли)
Я в тусі (будьласка +1 "на хвіст"), якщо що, або включіть мене у замовлення, або візьму лишні банки (якщо буде нехватка на коробку)
Вельми Дякую наперед комради!
П.С. Банок 5ть візьму відразу, Ірак попереду... :)
В капута 1 пачка і Орест 1 назбирав , групуйтесь ше хтось. Ми будем гроші в четвер на команднику скидувати , і подумаєм хто буде заказувати
Маркіз казав що брав 1 пачку типу "на всіх", тобто всі бажаючі на пару банок думаю мали б звязатись з ним)
Мав би в четверг дістати ящик. Якшо приїде, беру на командник. Хто хоче той візьме. Перевагу хіба надам вирушаючим на Ірак, бо власне за це затіяв бучу з кашею.
Чи відразу три ящика замовляти? 84 банки? З'їмо?
ну рахуй, на 2 пачки люди є точно) та і уже на твою бажаючі найшлося)
Как я писал возьму для себя 1-2-3 банок на пробу - без проблем могу взять 5шт
Сокомандник сказал что возьмёт 5шт.
Думаю так и на 3-й ящик соберёться.
Сьогодні, на протязі дня Чудо-Каша© була випробувана на своєму організмі.
Результат:
На смак як гречка зі столовки. З хорошої! столовки.
......Розбалуваним МРЕшками і комплексними бізнес-ланчами мабуть не сподобається.
Печії і, ескузе муа, пердежа немає.
Висновок:
+Їстивна.
......При розігрівання і добавленні мясця і зеленої цибульки цілком достойний продукт.
+Можна їсти холодною.
+Хороша ціна.
-500 грам забагато як для одного на один присіст.
.......Я би в дорогу взяв легші банки, більше, але з розрахунком банка-прийом їжі. Відкрив, поїв, викинув.
-Відсутність колечка-чеки для відкривання.
Ціна банки разом з витратами на пересил грошей і доставкою 14,00 грн. В четверг все що лишиться з ящика візьму на командник.
...
п*рд*жа немає.
...
О-о, це головне!
Стидався б запитати, а то після тих консерв вічно то вздуття, то печія, то дабл-страйк
Попрошу когось щоб на команднику прихопили для мене пару баночок, на Іраку будем кучкуватись парами для обіду :mrgreen:
Сорри за некрофилию, но очень нужны контакты производителей. Старые более неактуальны ,а новых нигде найти не могу.
Буду признателен за любую инфу, можно тут или в ЛС.
В своё время после "спектрального" анализа чудо-каши и кашки с Метро убедился в идентичности и отдал предпочтение последней. Также в ассортименте есть гречка, рис и просто замечательная вкусняшка - горох.
Контакты на фото
2880528804
Я би ще порекомендував таку тушонку-
29037