Просмотр полной версии : Анонс! СТАЛКЕР. Епізод 3...
Доброго дня вельмишановне сталкерське панство і "...и иже с ними..."(с) :mrgreen:
2008 рік, подарував Рівненському регіону гру сталкер, яка проводилась в Радивилові і на якій було присутньо понад 80 гравців (не враховуючи інших рольових персонажів та монстрів).
2009 рік подарував продовження сталкера, яке вилилось в другий епізод серії під нахвою "Сектор 7". Тоді було присутньо близько 130 гравців.
Поєднання цих двох однакових ігор (по задуму, серійності і антуражу) на різнопланових полігонах, дало змогу зрозуміти тим хто на них був, які ігри організовує команда Ш.Т.У.Г.. Так от, після цих двох ігор мова велась і ведеться про "СТАЛКЕР. Епізод 3...." Звісно перші 2 гри були не без гріха, але по відгукам на форумі не все вже і настільки страшно було))), звісно будуть враховані негативи і позитиви цих ігор, і на третій епізод буде більш сбалансований двіжок гри, який буде наближений до самої комп"ютерної гри та книг на цю тему. Отже:
Третьому епізоду бути 50 на 50 ( є кілька дуже важливих і справді актуальних причин, через які вона може не відбутись, але є багато чинників які дуже сильно сприяють тому, що їй все-таки бути!!!), в кінці жовтня, або перших числах листопада поточного року. Тепер відкрию трішки завісу "таємничості" гри і кількох її ньюансів.
1) Полігон абсолютно новий, досить антуражний (особливо восени і коли моросить дощик, то просто можна обалдеть від необхідної атмосферності\антуражності) на території колишньої ракетної бази. Лісочки, галявинки, різні хащі, пісочний карьєр, кілька височеньких сопок, розвалені\напіврозвалені будинки, дзоти, а також підземні ходи і сполучення на 4-ри поверхи вниз (правду кажучи багато з них затоплені і завалені, але не усі).
2) Оскільки гра є рольовою, з економічними елементами, дипломатією, своєю історією і певною атмосферністю яку потрібно розуміти (а найкраще її розуміють, ті що були на перших 2-х іграх), а також не вносити різних "разногласій", беру на себе відповідальність і сміливість сказати, що гра буде в обмежену кількість і ПО-ЗАПРОШЕННЯХ! Нікого не хочу образити, але хочу зробити якісну гру і щоб всі потім роз"їжались додому із позитивним настроєм, тому вимушений йти на таку міру :( Ще прошу - без образ!
3) На гру буде заявлено (про, що вже існують попередні домовленості із військовими): УАЗіки, Гелікоптер, БРДМ чи БТР, ГАЗ-66 + ще кілька цікавих речей ;) .
4) Також будуть, нові персонажі в поєднанні із старими, пару видів монстрів, облаштована територія, та дещо нове в перемішку із перевіреним старим :D .
5) Гра звісно буде із внесками, які не будуть склади 30 чи 50 грн, звісно більше, але не занадто! Багато чого буде проспонсоровано "добрими дядями".
6) Термін проведення гри з суботи на неділю із нічними місіями. Тобто гра годин на 20-24 нон-стопом!
Отже, думаю до кінця місяця я вже точно буду знати дату проведення гри і дуже надіюсь, що фактори які реально можуть вплинути на проведення гри все-таки не
спрацюють і ми зможемо насолодитись стлкерським дійством яке роблять усі учасники гри і організатори!
Зміни, новини та іншу інформацію по грі (до створення окремої теми), буду вивішувати сюди.
Питання\відповідь теж тут!
Чудово! Вітаю ШТУГ з бажанням зробити 3 епізод! :D
Деякі уточнення, які бажано тримати на контролі оргів:
1. Розміщення транспорту гравців. Так як плануєте зробити гру більш ніж на день, то необхідно з Вашого боку забезпечити місце, де будуть стояти авто під наглядом із можливістю доступу до них у будь-який момент.
2. Проживання (табір). Навіть якщо всі візьмуть палатки, то також треба відвести на них місце і забезпечити у цих "городках" мінімальні санітарні умови: чисту воду і туалети.
3. Харчування. Заздалегідь попередити, яким чином будемо харчуватись. Якщо є можливість, то хоча б один раз в обід чогось тепленького всім поїсти було б добре. Звісно це включити у суму внеску.
4. При присутності ігрового транспорту, необхідно чітко оголосити правила поведінки з ним.
5. Ну і в нічний час бажано помітити усі небезпечні місця полігону.
Какие приятные новости )
Как сказал Квер - "я к Таиру на любую игру!!!"
Пока несколько замечаний с моей стороны - будет больше времени - напишу больше:
1) Руслан, я в тебе не сомневаюсь, однако ночная игра - большая ответственность, помнится на твоем втором сталкере ночная игра не состоялась по причине того, что уж очень все было травмоопастно.
Полигон новый, многим не знакомый. Ясное дело каждый сам за себя в ответе и адеквате, но подумай еще раз - надо ли оно тебе?
2) То что лимит игроков - это несомненно плюс. Целиком и полностью. Поскольку игра ролевая - будь добр - введи дрес код. Признаться было довольно обидно, когда мы с ЗЗ ипались делая баллоны для СВОБОДЫ, а другие приехали просто пострелять. Бог дал - время есть, а уж поле деятельности - ого-го. Можно многое придумать и сделать, или заказать/купить, если руки криво стоят.
3) Неприятно писать, однако мне бы хотелось, чтобы команды дезертировавшие с игры банились на все твои будущие игры. Не будем показывать пальцами, но по причине дезертирства одной из сторон на прошлой игре - второй игровой день пошел по этому самому месту.
пока все...
Нарешті дочекались!!! Маю надію, що епізод 3 перевершить і
без того класну попередню гру з цієї серії. З нетерпінням чекаємо на дату проведення та розмір внеску.
DrumBumBum
05.08.2010, 06:55
С нетерпением жду! Надеюсь места хватит.
і "КОЙОТИ" теж бажають потрапити на гру. ну і + допомогти в облаштуванні полігону благо нам до нього всього 3-4 км. :D :D :D
так що будемо раді допомогти в міру своїх можливостей.
МИ ЗА ДРЕС КОД :ugeek:
так як команда в флеку будемо за СВОДОДУ. :!:
1. Розміщення транспорту гравців
Само-собою друже! Стоянка буде причому в 300 метрах від полігону де їх ніхто не навіть пальцем не зачепить (ну мене так завірили серьйозні люди).
Проживання (табір)
Буде окремий табір (неігровий) для тих, хто вночі не захоче грати. Ну а на базах туалети будуть. Нарахунок питної води ще не знаю, якщо ні, то доведеться чсвою тарабанити гравцям. Точно ще не знаю.
3. Харчування
З цим думаю буде як і на багатьох іграх - все беруть гравці з собою (але думаю один раз польова кухня запрацює для гравців. Теж вояки нададуть її).
4. При присутності ігрового транспорту, необхідно чітко оголосити правила поведінки з ним.
5. Ну і в нічний час бажано помітити усі небезпечні місця полігону.
Так і буде!
Мій друже Beviloom, після другого епізоду, я сам собі зарікся, що залишати ніч на володіння самих гравців не варто. Сам бачив, що більша половина були зранку як зомбі і нічого не хотіли як спати і росолу :mrgreen: (думаю ніхто не буде зі мною з цим сперечатись). Тому, щоб такого не було нічні місії будуть ДОЗВОЛЕНІ, а територія відповідно помічена! Ну і надіюсь, що камандири команд і угрупувань будуть дивитись за своїми НЕАДЕКВАТНИМИ підлеглими і відправлять їх в неігровий табір на ніч!
На рахунок дрес кода, то він буде жорсткий і виправданий як і елементи які ви робили на минулу гру. Цього разу ці балони будуть давати реальну перевагу їхнім володарям!!!
Твій третій пункт за бан...я ...я краще промовчу, але впевнений, що з їхньої сторони такого більше не повториться. Надіюсь і вони це розуміють.
Dokka » 2010-08-04 16:22
Нарешті дочекались!!! Маю надію, що епізод 3 перевершить і без того класну попередню гру з цієї серії. З нетерпінням чекаємо на дату проведення та розмір внеску.
Як буде визначено з датою гри, буде тоді і визначений внесок і кількість гравців. А от чи перевершить 3-й епізод 2 попередніх то я не знаю, але буду дуже старатись, щоб так воно і було))))
DrumBumBum » 2010-08-05 06:55
С нетерпением жду! Надеюсь места хватит.
Я впевнений, що вистачить для земляків місця ;)
і "КОЙОТИ" теж бажають потрапити на гру. ну і + допомогти в облаштуванні полігону благо нам до нього всього 3-4 км. :D :D :D
так що будемо раді допомогти в міру своїх можливостей.
МИ ЗА ДРЕС КОД :ugeek: так як команда в флеку будемо за СВОДОДУ. :!:
Допомога не завадить, а дрес код буде жорсткий. Кому не до вподоби значить ця гра не для нього. Іншого бути просто не може!!!
Друже чикаємо з нетерпінням гри.... Якщо треба буде щось привезти зі Львова ми будемо раді допомогти. Також говорив з Кубою він теж чікає з нетерпінням... Так що нас приїде багатьсько))))) ну звісно якщо запросите )
Stranger-Mith
07.08.2010, 16:39
Можно задать несколько вопросов по ходу темы:
1. Каким образом будет осуществляться доставка безлошадных с иных регионов Украины (имею в виду с вокзала на полигон и на вокзал после игры)? Будет ли входить в стоимость игры данный сервис или оплачиваться отдельно?
2. Хотелось бы поподробнее по дрескоду по группировкам (возможно ли применение камуфляжей сантуражными элементами).
3. Требования по оружию (использование своих шаров, скорость шара, оружейный дрескод и т.д.)
Можно задать несколько вопросов по ходу темы:
2. Хотелось бы поподробнее по дрескоду по группировкам (возможно ли применение камуфляжей сантуражными элементами).
думаю на це питання я відповісти зможу. 8-) Таір думаю проти не буде. :D
Дрескод жорсткий. Тобто відповідність з аналогами у компютерній грі. Подивіться фото з минулих ігор. Особливо угрупування Свобода. Хлопці з команди "Wervolfs" замутили суперові балони.
памятати треба одне чим антуражніший костюм ти цікавіша гра як для вас так і всіх учасників загалом. :D
Невже знову будуть елементи спецолімпіади, на рахунок розгрузок на пузі? В грі їх же не видно :lol:
Друже чикаємо з нетерпінням гри.... Якщо треба буде щось привезти зі Львова ми будемо раді допомогти. Також говорив з Кубою він теж чікає з нетерпінням... Так що нас приїде багатьсько))))) ну звісно якщо запросите )
Звісно якщо запросите, то навіть не обговорюється!)))) Буду радий бачити вас!
За пропозицію допомоги, то я це цінюю і дякую. Обов"язково звернусь! Твій телефон (немер телефону :D ) в мене є!
1. Каким образом будет осуществляться доставка безлошадных с иных регионов Украины (имею в виду с вокзала на полигон и на вокзал после игры)? Будет ли входить в стоимость игры данный сервис или оплачиваться отдельно?
Я вибачаюсь але над цим ще не думав. Стосовно додаткової плати то наврядчи! Там не далеко з вокзалу буде їхати, навіть якщо найму автобус, то він багато не візьме за це))))
Про це ще рано зараз говорити, але антураж обов"язково має бути і вітається!
3. Требования по оружию (использование своих шаров, скорость шара, оружейный дрескод и т.д.)
Гра буде проводитися по правилам ФСУ! Стосовно збройного дрес коду, то в кого, що є той те і використовує, обмежень і чітких поділень зброї не буде.
Невже знову будуть елементи спецолімпіади, на рахунок розгрузок на пузі? В грі їх же не видно :lol:
Спецолімпіади з розгрузками на пузі в іншому "кружку". А я організовую "банальний" сталкер. Кожен сам вирішує куди клигати. :)
Хлопці з команди "Wervolfs" замутили суперові балони.
Спасибо, но идея принадлежала Запретной Зоне. Как делались баллоны читаем в отчете Брига (http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=171&t=26847&p=341571#p341571)
А почему б и нет? Здоровски бы смотрелась разгрузка ДОЛГа с красными дутыми вставками. Есть даже идея как это сделать. Было б желание...
Я за дрес код, чтоб игра получилась... Причем не так что у кого флектарн - тот и СВОБОДА, а у кого чернуха (причем бывало и просто какие-то черные спортивные штаны и черная футболка поверх комка) - тот и ДОЛГ. Для себя же делаем. А какие фото и видео мона замутить потом )))
А почему б и нет? Здоровски бы смотрелась разгрузка ДОЛГа с красными дутыми вставками. Есть даже идея как это сделать. Было б желание...
Я за дрес код, чтоб игра получилась... Причем не так что у кого флектарн - тот и СВОБОДА, а у кого чернуха (причем бывало и просто какие-то черные спортивные штаны и черная футболка поверх комка) - тот и ДОЛГ. Для себя же делаем. А какие фото и видео мона замутить потом )))
А магазини знову в рюкзак(с)?
Чи бункерами греміти?
В грі в інвентарі можна носити ПК, декілька автоматів і СВД поверх, нерахуючи хавку, десятки аптечок і тисячі патронів :mrgreen:
Я теж за дрескод, але без фанатизму.
а кому сейчас легко? ))) на то он и Сталкер )
А еще, а еще - беспрецедентная акция, только у Таира на СТАЛКЕРЕ, суточная игра без крепкого алкоголя, выход на игру через КПП, дрес и фейс контроль ) Кто рискнет? Кто ЗА, поднимите руки )
а кому сейчас легко? ))) на то он и Сталкер )
А еще, а еще - беспрецедентная акция, только у Таира на СТАЛКЕРЕ, суточная игра без крепкого алкоголя, выход на игру через КПП, дрес и фейс контроль ) Кто рискнет? Кто ЗА, поднимите руки )
МИ! 8-) 8-) 8-)
Наскільки я зрозумів Atem Співробітник GSC і от шо він написав на цю тему.
1. На счет тканей не знаю, выбирайте ткань, которая будет крепкой и удобной, вот и все.
2. Вы не забывайте, что перед вами модельки из игры, а не фотки реальных бойцов. Не путайте. Если вам на игре нужен подсумок для магазинов - так вешайте его. Антурж он все равно не испортит. Это ж не красный рюкзачок с мики маусом.
3. Посмотрите выше, комбез свободовца в первом посте - только такой же, но в другой расцветке.
http://militarist.com.ua/forum/viewtopi ... 6&start=15 (http://militarist.com.ua/forum/viewtopic.php?f=151&t=18286&start=15)
Та вариантов масса на самом деле.
Опять же за всех не скажу, отвечу за Wervolfs и за Zапретную Zoну, играли за СВОБОДУ:
- у нас у всех были противогазы (распираторы)
- баллоны (кстати жестко не удобная тема,если ремень автомата закидывать на спину)
- 2 кармана по бокам на ногах (обыкновенные калашовские подсумки, ггг кому надо - обращайтесь, обсудим)
- портупея
гафрв на коленах не было, хотя можно было б и запарится, наплечников тоже не было
вот к примеру:
http://io.ua/10197645p
http://io.ua/10197884
http://io.ua/10197644
причем, это без всяких заморочек которые можно было бы замутить
slawa120
10.08.2010, 19:38
Приветствую всех!
Очень интересен проект.
Можно узнать требования для военных (форма, разгрузы, шары и пр.)? Если конечно есть возможность попасть на их сторону.
Приветствую всех!
Очень интересен проект.
Можно узнать требования для военных (форма, разгрузы, шары и пр.)? Если конечно есть возможность попасть на их сторону.
С военнымы всё просто ) Дубок, корсар, каска, АК. Всё доступно. ( П.С. броник если есть, если нет разгруз на усмотрения. )
с местами - к оргам. Кол-во неизвестно
позволю себе ответить за Таира.
Это пока анонс. Движок игры со сценарием пока в разработке и в обдумывании.
Количество игроков, играющих сторон и т.д. еще будет уточнятся и прикидываться. За сим пока, БИТТЕ, не дергайте с этим, лучше свои пожелания высказывайте и идеи (артефакты, зоны, аномалии и т.д.)
Як вже написав Beviloom, це поки аннонс, оскільки всі ньюанси гри лише в процесі формування і відточення. Як тільки буде відомо з датою, буде одразу відомо і про внесок і все інше.
Якщо питання виникають то ви їх задавайте, але будь-ласка без тонких "факторів" бо саме вони і в процесі обробки.
Руслик, если по Сталкеру... Очень много нюансов. Какой сценарий? С книги? Я объездил за этот год много игр по Сталкеру, есть много тем для рассмотрения. Хорошо бы на рассмотрение кинуть пару стартовых тем. Информацией поделимся и негативной и позитивной )
є питання
чи будуть використовуватися на грі нашивки такі як у комп.грі :?: :?: :?:
в мене є нагода їх зробити головне визначити кількість тоді і ціна буде зрозумілою. орієнтовно одна нашивка 15-20 грн. :ugeek:
+ для свободи можу дістати кітелі флек по 30 грн. ну щоб флажки були спорені і пришиті нашивки + пришити можу сам за пивасик :mrgreen:
Руслик, если по Сталкеру... Очень много нюансов. Какой сценарий? С книги? Я объездил за этот год много игр по Сталкеру, есть много тем для рассмотрения. Хорошо бы на рассмотрение кинуть пару стартовых тем. Информацией поделимся и негативной и позитивной )
Сценарій як з книг так і з самої гри + свої доробки які не йдуть в розріз з основною концепцією гри. Все так би мовити класичне. Сам сценарій як і різні теми (дрес код, завдання, правила і т.д.) будуть викладені пізніше коли точно знатиму, на яку дату буде проводитись гра. Тобто думаю в кінці цього місяця будемо вже всі точно знати "Что? Где? Когда?"(с)
В кожного якщо є якісь задумки по різних сферах гри, то викладайте їх сюда.
в мене є два десятка протигазів - можна використати для снорків + для оформлення "інтер"єру" полігону :D
на рахунок аномалій і артефактів теж є деякі пропозиції, ну то Таір ми з тобою якось обговоримо ;)
як на рахунок ігрових паспортів :?: може зробити кольоровий паспорт СРСР :?:
GAladraNEC
14.08.2010, 11:41
я дождался этого! :D УРА!
насчёт алкоголя всё таки поддерживаю, и не игровой лагерь как вариант решения данного вопроса (ведь будут те, кому захочется вечером посидеть у костра ;) )
пока вопросов не имею.
Будем надеяться что наша команда тоже попадёт на эту игру :D Если конечно Дрес код осилим :lol:
Для сокращения времени на разработку механики, можете свободно использовать наши материалы по Zone Zero (http://corbanyl.narod.ru/strike/games/ZoneZero/index.html).
Механика ZZ (http://corbanyl.narod.ru/strike/games/ZoneZero/ZoneZero.pdf) разрабатывалась на ограниченное кол-во игроков.
Для игр на 50+ игроков нужно будет выбросить:
- Личные записи игроков (брошюры не индивидальные, а одна на всех, в электронном виде).
- Аптечки.
- Антирад.
- Ремонт оружия.
Так же изменить:
- шары паковать не в пачки с разной маркировкой по "калибрам", а в обычные пакетики/мерки.
- "Контейнеры" заменить на обычные мусорные кульки.
Может еще чего поменять придется, в зависимости от полигона/сценария/кол-ва игроков.
ЗЫ За исходниками механики (формат опен офис) - свистите в ЛС.
ну механіку копіювати небудемо ЦЕ ТОЧНО 8-)
але деяку корисну інформацію думаю почерпнемо і використаємо з змінами звичайно. ;)
дякуємо :D
ну механіку копіювати небудемо ЦЕ ТОЧНО 8-)
але деяку корисну інформацію думаю почерпнемо і використаємо з змінами звичайно. ;)
дякуємо :D
Хочу одразу внести ясність. Вирішувати хто?що?Скільки?чому і Як? буду вирішувати я. На цьому наголошую! Організатором гри є я (ТАІР) і моя команда Ш.Т.УГ. інших на цю гру не має (допомога команд і окремих особистостей за факт організаторів не вважаються). Тому прохання не коментувати, те, що лише в моїй компетенції або оргів з моєї команди! Без образ ВІКІНГ!
Для сокращения времени на разработку механики, можете свободно использовать наши материалы по Zone Zero.
Обов"язково ознайомлюсь і якщо, що то напишу в лічку. Дякую за матеріал.
Будем надеяться что наша команда тоже попадёт на эту игру :D Если конечно Дрес код осилим :lol:
Обов"язково осилите, там нічого складного (просто АРМІЯ, що з неї візьмеш?) ;) ну окрім високих бойових якостей і виучки :D
Будет ли в "Эпизоде 3" введена в игру группировка "бандиты"?
Будет ли в "Эпизоде 3" введена в игру группировка "бандиты"?
Буде.
Таір прошу вибачення :oops: :oops: :oops:
я просто хотів дати знати що гра, ТВОЯ ГРА, буде залишатися ідентичною і самодостатньою, без копіювань чиїхось ігор.
звичайно що ти і тільки ШТУГ є організаторами, а ми тільки невелика допомога у цьому.
які образи друже, :lol: все більше небуду так робити :cry:
Какие будут требования по дрес коду для "бандитов"?
Какие будут требования по дрес коду для "бандитов"?
Всьому свій час. Покищо можете орієнтуватись на героїв комп'ютерної гри.
Остаточний дрескод буде оголошений, для всіх сторін, у відповідних темах.
Там же буде обговорення нюансів.
Суто мої побажання: :lol: повторюю то тільки мої і моєї команди побажання.
1. жорсткий дрес-код:
сталкери - джинси/олива/урбан, верх любий без чорного.
свобода - флектарн все, розгруз може бути олива.
долг - все чорне
найманці - може ДПМ??? :?
бандити - спортивні штани з білими смугами по боках(на секонді можна купити штани і смужки пришити)/ верх шкірянка,спортивна куртка під ними розгруз тільки не зверху
2. алкоголь - якщо в барі буде пиво то нехай буде безалкогольне :ugeek: , думаю на гуртівні можна буде купити. можу спитати.
3. нашивки для всіх і кожного.
все ж таки згадайте всі компгру на днях кину фотки з гри де видно як має виглядати кожен персонаж. 8-)
GAladraNEC
24.08.2010, 09:41
Суто мої побажання: :lol: повторюю то тільки мої і моєї команди побажання.
1. жорсткий дрес-код:
сталкери - джинси/олива/урбан, верх любий без чорного.
свобода - флектарн все, розгруз може бути олива.
долг - все чорне
найманці - може ДПМ??? :?
бандити - спортивні штани з білими смугами по боках(на секонді можна купити штани і смужки пришити)/ верх шкірянка,спортивна куртка під ними розгруз тільки не зверху
2. алкоголь - якщо в барі буде пиво то нехай буде безалкогольне :ugeek: , думаю на гуртівні можна буде купити. можу спитати.
3. нашивки для всіх і кожного.
все ж таки згадайте всі компгру на днях кину фотки з гри де видно як має виглядати кожен персонаж. 8-)
так уж жестоко придератся - я думаю лишние..... в прошлый раз наёмники были во флектарне.... (эт раз)..... и зачем сталкеров под одну "иголку" подгонять :?: :!: :?: :!: это одиночки.... каждый носит то что ему нравиться.... (упрёмся всё таки в книги, эт два)....
и Викинг, пожалуйста, меньше текста .... засоряем ветку...
так уж жестоко придератся - я думаю лишние..... в прошлый раз наёмники были во флектарне.... (эт раз)..... и зачем сталкеров под одну "иголку" подгонять :?: :!: :?: :!: это одиночки.... каждый носит то что ему нравиться.... (упрёмся всё таки в книги, эт два)....
и Викинг, пожалуйста, меньше текста .... засоряем ветку...
Дима якраз "ветка" для того і зроблена щоб кожен свої побажання висловлював. :shock:
ну тоді треба щоб Свобода була в чомусь іншому. :? флек вже не підійде :cry:
сталкерів якраз під одну "иголку" я не підганяю а пропоную варіанти, а їх купа: джинси/олива/АСU/урбан-дубок/сірі штани і т.п. :?
і впиратися все ж таки треба і в книги і в гру. але чомусь в ніодній книзі я не вичитав що найманці бігають в флеку, і про сталкерів теж конкретно ненаписано що вони носять.
але ж гра рольова то що так важко зробити її антуражною і цікавою перш за все для себе.
Бандюки - простий і недорогий антураж
Діма Galadranec спеціально для тебе.
П.С. в книжках їх зображують саме такими.
щодо свободівців і долговців хочеться на грі бачити саме таких ну або хоча б приблизно таких.
для воєнних то велике поле для діяльності. дубок продається всюди + є в продажі тканина з якої можна зішити все що хочеш.
Значить так...
В грі будуть БАНДИТИ, СТАЛКЕРИ, ВІЙСЬКОВІ, ДОЛГ і СВОБОДА.
Надіюсь із цим все, хто буде на грі?
Далі дрес код має бути антуражним, але саме головне це СТАВЛЕННЯ ГРАВЦІВ ДО САМОЇ ГРИ. Якщо ультраантуражний СВОБОДІВЕЦЬ (чи якийсь інший) буде в костюмі як з гри але фальшивити із квестами, маклауднічати, вбитим не йти в мертв"як а переховуватись за кущами і не поважати роботу оргів в сфері двіжка гри і написання сценарію... то..нах№% мені такий мега-аЦЦко антуражний гравець?
Надіюсь зрозуміло що пишеться "между строк"? Дрес код буде і без цього нікуди, але ясна справа із поблажками, бо всі ми люди і живемо в кризовий час.
Далі:
- стосовно шевронів, то це прерогатива кожного, хочеш шиєш його собі хочеш ні. Справа добровільна!
- Алкоголь. Кожний гравець знає на яку гру і до кого їде і з ким буде її грати. Тому справу "ігрового алкоголізму" кожен вирішує сам. Якщо хтось неадекватний і випив через міру...до кінця гри за межами території сидітиме. Як знати межу спьяніння бо в кожного своя??? Я її визначу! Бо вкладаючи такі ресурси (фінансові, розумові, фізичні та адміністративні) в гру, не дозволю п"яним дятлам її спаскудити, як і настрій тим гравцям які приїхали на гру. А безалкогольне пиво, то те саме, що гумову бабу...ну ви зрозуміли :mrgreen: .
Вроді все. Поки.
Вкину и свои 2,5 копейки имха по поводу камуфляжа.
Мы тоже долго мусолили тему с учетом того, что игроки уже имеют на руках и, что они готовили для других игр.
Вырисовалось следующее:
Нейтралы - цивильная олива (куртки/плащи/котомки/кастомные поясные разгрузки).
Долг - чернуха с красными вставками (+ нагрудник).
Свобода - флектарн/тропентарн (+ нагрудник).
Чистое Небо - сине-голубой урбан
Монолит - черно-белый урбан (+ легкие/тяжелые экзы + гаусовки на базе Г36).
Ученые - оранж и/или белый (+ квадратовый ранец за спиной).
Бандюки - спортивки и кожаные крутки
Военные - Дубок и АКУ цифра.
Малые кланы — вудленд и мультикам + бандана.
Надо заметить, что это разделение весьма условно. Когда дело доходит до реализма, то вполне возможна ситуация и с рекрутами из нейтралов не успевших стать на довольствие группировки и дезертиров не успевших избавиться от снаряжения группировки с которой они сбежали. Так что по ходу игры обычно сначала идут переговоры, а уж потом стрельба. :)
Тык-с, камрады, позвольте тоже пофлудить.
Давайте так, кто что носит, будет носить, кто как должен выглядеть и прочие плюшки будем обсуждать потом в отдельно созданной теме, чтобы не засорять эту ветку. Фото тоже по возможности тут не выкладывать ибо скролить пол экрана в поисках текста не есть гуд.
Я конечно прошу пардона за некую резкость, однако, да простит меня Таир, надо тут хоть некий порядок навести.
По сути - у кого какие пожелания, мнения, идеи, и т.д. Чтоб потом не получилось, что кто-то приедет на игру, а потом на форуме будут сопли жевать этого не было, того не было, это было бы желательно и прочий гемор. Руслан со Ш.Т.У.Г.-ом всего не придумают, верю им и так гемороя хватает. Так что направляем свои словесные реки в нужное русло...
Господа, вы за ночную игрулю или нет, чтоб не получилось что ночью все по палаткам расползлись. Если ЗА- надо будет делать ночные артефакты - шоб светилось и было зае%сь, если нет (влом, холодно, мокро, страшно, опасно..) то и не будем с ними вообще заморачиваться. Лично я ночную отыграть могу - НО, свое мнение о ночной на новом полигоне я в своем первом посте отписал.
Пока все.
я за нічну.
думаю Таір і ШТУГ все зробить на найвищому рівні, ну при потребі ми допоможемо.
в мене є пропозиція всі небезпечні місця позначити ну і максимально обмежити до них доступ
ну "огорожу" небезпечних ділянок зробити за 5-10 метрів від самих ділянок.
+ кожен боєць має зрозуміти що немає чого туди лізти. командири мають пояснити своїм бійцям.
думаю всякі світлодіоди і тому подібне допоможуть зробити нічні арти.
це суто мої роздуми
на арты - силикон, диоды, батарейки - это не проблема.
На прошлом СТАЛКЕРе (2-й), честно, чуть не убился споткнувшись о корень и чуть не налетев виском об пенек, однако на СТЛКЕРе у Витязя мы с Ирэн ночью без фонарей прошли по кругу всю зону, до смерти напугали ученых и сматывались от зомби. Так что и на старуху проруха.
Таир, расскажи немного о полигоне - наличие ям, корчей, рвов и т.д., что считаешь нужным. Предупрежден - вооружен
Beviloom
дозволю собі відповісти на ваше питання - так як з полігоном досить добре знайомий.
на полігоні є чотири ракетні шахти, є пісчаний кар"єр, а також досить багато ровів від кабелів (кабелів ясна річ нема) :?
а решта травичка, кущики і тому подібна рослинність :lol:
ну думаю і Таір і я пофотографуємо полігон і викладемо ссилку на альбом.
как грится, питання зникли в ходi бесiди ) буду весьма признателен.
и еще )) хотелось бы видеть сталкерских бандитов, а не гопников с семками, или братков с четками периода 90-х ИМХО
GAladraNEC
26.08.2010, 23:26
Бум, на прошлом сталкере ночную испортил дождь (и последующий игровой день), тут тоже нельзя быть уверенным как пройдёт ночная + делать глобальную ночную игру будет проблема, после игрового дня (чисто из практики) к чесам 4-ём народ хочет спать ( это же было и в Метро : повлиял и дорога до полигона и игровой день, поэтому ночью хочется хоть на пару часиков вырубится).
а насчёт бандитов, то я поддерживаю Бума, но всё равно как это бандитизм и без гоп-стопа ;) )))))
Шановні парафіяни, як на мене, то Ви не уважно читаєте ...
6) Термін проведення гри з суботи на неділю із нічними місіями. Тобто гра годин на 20-24 нон-стопом!
Нічні місії БУДУТЬ!!! Подобається це Вам чи ні! Їх не буде так багато, як тих що в день, але в кожної сторони будуть свої конкретні (чи не дуже) задачі на темну пору доби.
Так, полігон не без сучка, але у Вас буде день на те щоб познайомитись з ним.
Саме страшне що там може статись - це хтось знехтує маркуванням небезпечних ділянок і впаде у ракетну шахту :shock:
Але наперед хочу Вас заспокоїти... шахти частково залиті водою, так що тупого удару на дні не буде... плюхнетесь у воду, хай і пролетите перед тим метрів 15 :mrgreen:
GAladraNEC
27.08.2010, 11:52
Шановні парафіяни, як на мене, то Ви не уважно читаєте ...
Нічні місії БУДУТЬ!!! Подобається це Вам чи ні! Їх не буде так багато, як тих що в день, але в кожної сторони будуть свої конкретні (чи не дуже) задачі на темну пору доби.
Так, полігон не без сучка, але у Вас буде день на те щоб познайомитись з ним.
Саме страшне що там може статись - це хтось знехтує маркуванням небезпечних ділянок і впаде у ракетну шахту :shock:
Але наперед хочу Вас заспокоїти... шахти частково залиті водою, так що тупого удару на дні не буде... плюхнетесь у воду, хай і пролетите перед тим метрів 15 :mrgreen:
да, сорь, не внимателен))
Сакуп, ну ты можешь порадовать :lol:
Господа не забываем плавки и надувные круги!!!!
GAladraNEC правий, вхід на огорожену територію без плав засобів суворо заборонений :D
А якщо серйозно, то як було сказано вище, буде викладено фотоальбом полігону а там самі побачите.
Є місця, де реально скрутити собі шию, через що, ще не раз будуть лунати прохання дивитись під ноги і не лізти за кіперку.
Стосовно нічних місій і сну вночі, то ми над цим подумаємо. Звісно переви на радіаційний викид будуть (ці перерви для вечері і сну можна використати), але не на цілу ніч як минулого разу! А так як вночі можуть здійснюватись напади, то хоча б патрулі спати не будуть. Тим більше в кожного свої місії на ніч, як і саме нічне життя в радіаційній зоні не зупиняється.
Ну і якщо взяли за приклад МЕТРО (нарахунок ночі) то тоді всі спали по-графіку. Думаю і тут "штабісти" дадуть своїм людям поспати))))
БУМ, і що ти маєш на увазі, щоб бандюки були сталкерськими, а не просто гопніками? Розкажи як ти це бачиш, щоб майбутня бригада зони ЧАЕС теж знала ;)
GAladraNEC
27.08.2010, 14:03
БУМ, і що ти маєш на увазі, щоб бандюки були сталкерськими, а не просто гопніками? Розкажи як ти це бачиш, щоб майбутня бригада зони ЧАЕС теж знала ;)
Бум главарём напрашиваеться просто)))
Если ночь не будет такой как в прошлый раз и будет активность, ну тогда совсем другой разговор.
И для уверености того, что не будет спать весь лагерь, Таир, намекнёшь будущим штабистам о графике на ночь и о опасности ;) я доверяю только Фюреру :)
Димон, я б мог и бандюком, однако смотрю в сторону родной СВОБОДЫ )) если честно, однако есть некоторое мнение...
Я не описывал, как я вижу я вижу бандитов ибо не хотелось опять подымать вопрос дрес-кода, который я сам попробовал прикрыть в сей ветке. Могу сказать точно, я не вижу бандитов в обязательных спортивках с тремя полосками и фуриках, а-ля абибос стайл с семками и четками. Помните, они же тоже живут в зоне, тоже спасаются от выкидов и прочей зоновской (скаламбурил :)) дряни. Поэтому что практичнее - спортивки или какие-никакие "военные" штанишки, засаленые или застираные ), кэпка или все жа накидка с капюшоном? Это мое виденье, но подробнее в ветке по дресс-коду.
Трабл в том, что пока не обкатан сценарий, не ясно количество игроков, соответственно и количество той или иной стороны, а обсуждение "костюмов" сейчас приведет к халивару потом - ой, а я пошил себе свободовский костюм, поэтому в долг не пойду. Это мое личное мнение.
По поводу ночных миссий. Убедили, будем играть. В круг я не влезу, большой вырос, так что просто постараемся никуда не свалиться. А уж чтоб народ играл, а не бухал думаю орги придумаю систему контроля )
BarmaLINI
27.08.2010, 15:20
ну зачем же фконтакт .. есть же намного лучше и доступнее ВСЕМ ресурсы
GAladraNEC
27.08.2010, 15:46
ну зачем же фконтакт .. есть же намного лучше и доступнее ВСЕМ ресурсы
Поддерживаю.
Бум, а может давай свору бандюганов организуем?! :lol: Будем держать сеть баров :lol: и будем жить... ещё пару ларьков в зоне :idea: и в шоколаде...
Зараз перекладу той альбомчик на доступний ресурс... А з часом додам туди більше фото.
P.S. Доведеться почекати до вечора... ато наш (Ш.Т.У.Г.) адмін Тоша начудив трохи з командною галереєю для нашої ж безпеки)))
2 Димон GAladraNEC
А че, можно )) Но ты ж меня знаешь))) Дрес-код: берцы, подкатанные джинсы, подтяжки и бомберы ))
Адмін нашого командного ресурсу вчора загуляв :mrgreen:
пізніше зробимо нормальний альбом на ресурсі Ш.Т.У.Г.
http://viking-coyote.io.ua/album380365_0
ось тут дивыться фото полыгону. :D
Ну шо тут скажеш... Viking молодець... оперативно.
GAladraNEC
28.08.2010, 22:49
мда.... шахты - фиг промахнёшся.... :shock:
http://viking-coyote.io.ua/album380365_2
мої вітання.
ось ще з двадцять фоток полігону в основному шахта і те що в ній в середині
Прохання до модератора закрити данну тему у зв"язку із втратою неї інформативності! Всі обговорення будуть вестись в новоствореній гілці!!!
Дякую.