Просмотр полной версии : S.T.AL.K.E.R. Епізод третій "Хамелеон". ДОЛГ
Вітаю, Долгівці!
Зберу тут основну інформацію про роль Долга у грі, а також деякі пропозиції по екіпу.
ДОЛГ
Воєнізований сталкерський клан із проармійським устроєм і дуже високою бойовою підготовкою, оскільки в їх складі багато колишніх військових та працівників спецслужб. Основна ідеологічна ціль ДОЛГа це знищення Зони з лиця землі, та її породженя – монстрів.
Основні ідеологічні вороги кожного долговця це сталкери клану СВОБОДА. При зустрічі їх ніколи не ведеться мова словами. Розмова йде за допомогою автоматів, пістолетів, кулеметів і гранат до повного знищення. Оскільки ДОЛГ це і багато колишніх офіцерів правоохоронних структур то і ставленян до бандитів в них відповідне – знищення.
Військовий дух і військове минуле, дозволяє ДОЛГу підтримувати тісні відносини із військовим контингентом Зони. Хоча ходять чутки, що саме держава та її спецлужби спонсорують ДОЛГ зброєю, найновішими технологіями, та засобами зв´язку. А оскільки командиром ДОЛГа є колишній майор ВДВ Дубрава, то це ще один пунк в теорію підтримки державою ДОЛГа.
Основними завданнями є полювання на монстрів, патрулі підвладних територій, засідки і знищення бійців СВОБОДИ і бандитів Валєта, охорона наукових експедицій та багато іншого.
Кількість – 26 бійців.
Лідер. Колишній майор ВДВ Дубрава.
Відносини. У постійній війні з бандитами, СВОБОДОЮ. Нейтральні із військовими та сталкерами.
Дрес код
Дозволено: Чорна уніформа будь-якого покрою та стилю, берци, розгрузки (дуже-дуже бажано чорних або темних кольорів). Шапки, берети, бандани лише чорного кольору!
Заборонено: Будь який інший одяг окрім чорного кольору!
Всі вже і так знають, як має вигладати долгівець, тому картинки з гри викладати сенсу немає.
Щодо чорного костюму, то знайшов такі варіанти:
http://www.sk3000.com.ua/catalog/view/98 Костюм Титан, Грета — 180 грн.
http://www.sk3000.com.ua/catalog/view/247 Костюм Титан, Слата — 114 грн.
http://img.leprosorium.com/958538
Спеціально навчена людина з сайту мені відписала щодо цих костюмів:
---
Доброго дня.
Дякуємо Вам за питання.
По конструкції модель не відрізняється, тільки тканиною. Грета по складу має 53% бавовни и 47% синтетичних волокон. Виробник – Білорусь. Слата складається із 100% синтетичних волокон. Виробник – Китай.
По наявності костюм Титан із Грети є на складі від 44-46 до 60-62 розміру. Костюм із Слати в залишках і поповнюватись більше не буде на склад.
Для визначення свого розміру вам потрібно знати Ріст, Обхват грудей по максимально виступаючим точкам, Обхват живота і Обхват стегон.
Можливість вислати в м.Луцьк є: ми співпрацюємо з усіма відомими перевізниками. Оплату перевізника клієнт здійснює сам.
Оплата за вироби здійснюється за 100% передоплатою через перерахунок коштів на розрахунковий рахунок компанії.
З повагою, адміністратор компаніі
ТОВ» Спецкомплект-СК»
---
Отже можна замовити без проблем. Також є варіант звернутися в якусь місцему швейну фабрику, де теж можуть пошити таку штуку.
Особисто я буду замовляти в Спецкомплекті, так як мені простіше заплатити гроші через інтернети і отримати це кур*єром, чи постлати гонця забрати посилку.
Тепер питання розгрузів і підсумків.
Проаналізувавши фоти долгівців, ми знаємо, що вони не носили розгрузів. Підсумки на бедрах, кобура, жилет і респіратор з балонами на спині. Про екзоскелет думаю говорити не варто поки.
Так от, порившися по магазинчиках, найшов дуже цікавий варіант підсумків.
Подсумок грузовой
http://www.squall.com.ua/shop/products_pictures/Cargopouch_CB_L.jpg
Купити можна тут http://www.squall.com.ua/shop/index.php?productID=334 — 120 грн
Огляд підсумка тут http://squall.com.ua/forum/viewtopic.php?f=23&t=51
В наявності є підсумки чорного кольору, просто фотографій таких немає.
А до підсумка беремо таку штуку:
Тактическая набедренная платформа малая
http://www.squall.com.ua/shop/products_pictures/dlpm_l.jpg
Купити можна тут http://www.squall.com.ua/shop/index.php?productID=410 — 120 грн
Огляд платформи, тільки великої, тут http://squall.com.ua/forum/viewtopic.php?f=22&t=55
Теж в наявності є чорного кольору.
Ну і на рахунок жилета. Особисто я надумав брати щось типу такого:
Тактический разгрузочный жилет
http://www.squall.com.ua/shop/products_pictures/vest_L.JPG
Купити тут http://www.squall.com.ua/shop/index.php?productID=393 — 440 грн
Огляд тут http://squall.com.ua/forum/viewtopic.php?f=22&t=44
Є чорного кольору.
Ззаду можна вцепити балони, про які напишу пізніше, або хтось інший захоче написати.
Спереду різні підсумки для рації, можливо гранат.
До речі в цьому магазині є певні знижки
5% від 2000грн
10% від 3000грн
Це мені знову ж спеціально навчена людина з цього магазину відписала)
Тому якщо будуть бажаючі там щось закупити, можна разом зекономити пару гривень.
Доставка по Україні в них є.
Підготовка в ДОЛГа йде серьйозна, лиш би запалу вистачило це зробити, що задумалось. Але похвально, молодці. Антураж є антураж!!!
Хотілось би нагадати бравим воякам-"долговцям" про те, що БАЖАНО було б мати на гру також системи повного захисту дихальних шляхів (вибачаюсь за власну інтерпритацію), тобто : респіратор-трубка-балони на спині. Як зробили хлопці з Нетішина на другому сталкері "сектор 7". Це потрібно, оскільки тільки ті хто їх має, будуть мати право входу на дуже забруднену територію "V-19", а там знаходиться лабораторія "ВМ-88"... банально без них, або без рідкісного артефакту "Кактус ЧАЕС" туди не потрапити!
Подумайте над цим. Якщо не весь ДОЛГ, то принаймні якісь "лабораторні ходаки" потрібні, щоб мати зв"язок і вихід на науковців.
Підготовка в ДОЛГа йде серьйозна, лиш би запалу вистачило це зробити, що задумалось. Але похвально, молодці. Антураж є антураж!!!
Хотілось би нагадати бравим воякам-"долговцям" про те, що БАЖАНО було б мати на гру також системи повного захисту дихальних шляхів (вибачаюсь за власну інтерпритацію), тобто : респіратор-трубка-балони на спині. Як зробили хлопці з Нетішина на другому сталкері "сектор 7". Це потрібно, оскільки тільки ті хто їх має, будуть мати право входу на дуже забруднену територію "V-19", а там знаходиться лабораторія "ВМ-88"... банально без них, або без рідкісного артефакту "Кактус ЧАЕС" туди не потрапити!
Подумайте над цим. Якщо не весь ДОЛГ, то принаймні якісь "лабораторні ходаки" потрібні, щоб мати зв"язок і вихід на науковців.
наші хлопаки на Сектор-7 їх теж робили, і на цю гру будуть)
1. Чорна форма (типу Титан) продається на кожному базарі.
2. Як варіант закупити чорної тканини і пошити у кравця.
3. Якщо перший раз носиш платформу, то чи зручно буде 2 дні бігати з нею? Краще розгруз - зручніше.(або чорний наплічник)
4. Доцільно чіпляти вантажний підсумок на платформу? Там всі речі лежать насипом. Будуть гриміти.
5. Продукцією Шквал користуюсь вже четвертий рік. Нічо не скажу, одні + .
Питання до організаторів:
Респіратор-трубка-балони на спині - а просто респіратор не рахується як система повного захисту дихальних шляхів?
Респіратор-трубка-балони на спині - а просто респіратор не рахується як система повного захисту дихальних шляхів?
Ні, не рахується.
Чорний ДОЛГ де ж вас взяти?
Доведеться вам напевно тісніше співпрацювати із вояками, а іншими словами бути в союзі а не в нейтралітеті... Бо 18 воїнів то не 38 як в в головного вашого конкурента СВОБОДИ.
DrumBumBum
08.10.2010, 11:30
Может переполовинить свободу на свободу и чистое небо?
Та думаю що краще хай тоді буде в них (в ДОЛГа і вояк) спільні координаційні цілі та співробітництво. А СВОБОДА хай такою і буде якою є, оскільки і в них на цій грі задач купа, як і у всіх інших. :) Та й міняти зараз все якось не "по-нутру".
Головне, щоб ДОЛГ був дійсно ДОЛГом - серьйозним бойовим угрупуванням в Зоні ЧАЕС. Не зважаючи навіть на свою кількість.
Может переполовинить свободу на свободу и чистое небо?
як на мене то це зайве. 8-)
ИМХО, Красавчик, а весьма не плохая идея. Будет несколько маленьких группировок, раз так складывается, что Свободы больше всех. Пусть все будут в равных условиях, ведь никто перебежчиков не отменял, кто себя лучше проявит, туда люди и сталкеры :) потянуться
От коли буде відкрита тема для побажань на наступну гру, тоді й будемо думати про чисте небо, моноліт і всіх всіх всіх.
А за місяць до гри, нових угруповувань ніхто робити не буде.
Не переживайте що їх (анархістів) багато, полігон великий і задач в них буде до глуму.
А у вас, ДОЛГ, буде сильний союзник, який завжди прийде на допомогу.
оп-па, а что это за мощные союзники у ДОЛГа?
...хай тоді буде в них (в ДОЛГа і вояк) спільні координаційні цілі та співробітництво...
На грі не так багато угруповувань, тим більше тих з якими ДОЛГ теоретично може співпрацювати...
Чи військові по твоєму нічьо не рішають в зоні?
ну на тех сталкерах, на которых я был военные были честно говоря не в респекте и их часто выносили. даже с монстрами объединялись. это из личной практики.
какая реальная картина группировок? (кол-во)
СВОБОДА - 31-32 бійці наявно (необхідно - 36) - "10 легіон" (РІвне), "ТНТ" (РІвне), внекомандники - зняли частково своїх бійців.
ДОЛГ - 18 бійців наявно (необхідно - 27)
СТАЛКЕРИ - 19 сталкерів (необхідно - 23)
ВІЙСЬКОВИЙ КОНТИНГЕНТ - в районі 26-30 солдатів (необхідно в районі 34-36) - "Тіларідс" (Ковель), Гюрза (Львів) - частково зняли бійців.
БАНДИТИ - 14 "ЗЕКів" (необхідно - 18)
У ДОЛГа з військовими цього разу не нейтралітет, а плідна співпраця.
В епізоді "Хамелеон" за певну послугу чи суму можна буде отримати цінну інформацію. А інформація, як Вам відомо, керує світом.
Так що будемо сподіватись, цього разу, військові дадуть прикурити всім бажаючим :mrgreen:
P.S. Поправив дані, згідно Таірового уточнення в сусідній темі.
Якщо вірно все зрозумів і в мене достовірна інфа, то угрупування ДОЛГ має такий склад:
м.Луцк (Тигри і ЗУбри) - 11 чоловік.
м.Староконстянтинів (Старкон шутерс) - 6 чоловік.
М.Львів (Нефтіс) - 1 боєць.
Ітого 18 чоловік. Ще хтось в ДОЛГ є з тих про кого я не знаю???
ЩЕ РАЗ ПРОХАННЯ ДО УСІХ ХТО ЗАРЕЄСТРУВАВСЯ! ПІДКОРЕКТУЙТЕ СВОЇ ДАННІ В ТЕМІ ПРО РЕЄСТРАЦІЇ СТОСОВНО РЕАЛЬНОЇ КІЛЬКОСТІ ГРАВЦІВ ЯКІ ПРИЇДУТЬ НА ГРУ!!!!
Одне питання по дрескоду для ДОЛГА. На рахунок касок. В темі вказано що каски лише у військових хоча по грі бійці ДОЛГа теж були в касках + протигаз S10
Справа в тім що в мене є такий протигаз і чи можна буде таки до нього мати каску?
http://content.foto.mail.ru/mail/ken97/_blogs/i-404.jpg
Одне питання по дрескоду для ДОЛГА. На рахунок касок. В темі вказано що каски лише у військових хоча по грі бійці ДОЛГа теж були в касках + протигаз S10
Справа в тім що в мене є такий протигаз і чи можна буде таки до нього мати каску?
Абсолютно вірно! Можна.
Думаю військові не "образяться" :D . Тим більше це не настільки "рішаючий" фактор в боротьбі за вплив в Зоні ЧАЕС ;) .
Более того, спутать ДОЛГ в чернухе с комком военного...
http://www.youtube.com/watch?v=hT-wUR0LFaY
Как же блин плохо дома сидеть :-(
Вобще в ужасе от того, что всё оборвалось :-(
Вобще в ужасе от того, что всё оборвалось :-(
Шкода що у вас так все вийшло. Долг був в мінімальному складі, 11 чоловік. Але гра пройшла суперово)
Raniel-Atero
08.11.2010, 09:28
Угу, несмотря на минимальное количество, мы смогли натворить бед))
ЗЫ А Нефтис у нас была молодцом)
Ребята, все было супер! Нас было мало, но мы успевали все! Выполнили все квеста, не смотря на наше небольшое количество. Н ас было мало, зато на счету был каждый боец, мы ценили и помогали друг другу) успели навести порядок в зоне, ведь это был наш ДОЛГ! ;)
Спасибо ребята, что так хорошо отыграли, спасибо нашему командиру, благодаря которому нам удавалось выполнять самые сложные задания с наименьшими потерями! Луцк вы бест! :)
P.S Посливаю, пособираю фоточки и сразу же выложу)
SeekerHT
08.11.2010, 10:58
Блін таке пропустив!!!
Ну чого я не траванувся на НР, ДН чи День Незалежності??? Ні треба було саме на Сталкер :x
Пашка не відмазуйся :Р
Нестача людей сильно відчувалась.
На просто повоювати часу не вистачало, :arrow: бо весь час бігли кудись по квесту.
З призначенням командира ми вгадали - його дипломатичні та торгівельні здібності відчутно підтримували.
Окремий респект монстрам і іншим ігровим персонажам. "Безпечний маршрут" Вікінга ми ще довго будем пригадувати.
"Безпечний маршрут" Вікінга ми ще довго будем пригадувати.
Наступного разу, як треба буде кудись провести без пригод, звертайтесь до Сакупа... ;)
ну маршрут виявився досить такий цікавий) особливо повернення в бар. пройти між Свободою і Бандюками живими) Кумедно було, коли ми зі сталкерами підійшли до свободівців біля входу в підземелля, ще сиділи говорили, і свобода чи то не зрозуміла що то долг, чи то просто не стали нічого робити)
і свобода чи то не зрозуміла що то долг, чи то просто не стали нічого робити)
Ми не знали спочатку хто і чого... Граната пару черг і тиша. А тоді сталкери заговорили... ніхто не думав шо там десь ще є долг.
Raniel-Atero
08.11.2010, 16:09
Ага, сначала не знали, а потом пользуйся услугами твоими?) Еще заведеш совсем нетуда))
Чесно кажучи, я розраховував Вас зустріти в середині... ви вийшли на 20 хвилин раніше нас і дійшли до підземелля коли ми вже звідти виходили, прочесавши обидва поверхи))) З таким провідником як в Вас, добре тільки за смертю посилати... :mrgreen:
P.S. А я за вами туди йшов...
ну маршрут виявився досить такий цікавий) особливо повернення в бар. пройти між Свободою і Бандюками живими) Кумедно було, коли ми зі сталкерами підійшли до свободівців біля входу в підземелля, ще сиділи говорили, і свобода чи то не зрозуміла що то долг, чи то просто не стали нічого робити)
я був свідкомцього інценденту зі сторони свободи))) ....кумедно вийшло )))) .....ми настільки близько підійшли в темряві один до одного(1-3м) і подивившись в очі Долгу зрозуміли що там було безглуздям відкривати вогонь......тим паче що вокруг було більше сталкерів ніж Свободи і Долга разом взятих)
пс: прошу вибачення у адекватного бійця Долгу якому випадково наступив на ногу при виході з підземеля)))
-=Владимир=-
08.11.2010, 17:44
В принципе экскурсия устроенная Викингом была очень интересна, все было классно, даже несмотря на то, что бандитов не оказалось на месте, но есть одно НО !!! Идти ночью в полуметре от открытой ракетной шахты, глубиной с девятиэтажку очень опасно это не шутки! Хорошо что все закончилось без травматизма. :) И весь отряд добрался в целости и сохранности БЕЗ проводника до базы :) .
Спасибо тебе Руслан за задания и вообще за всю игру! Мне и нашей команде очень понравилось! Надеюсь на то что теперь, после нашего знакомства с Вами, мы будем тесно сотрудничать и дружить!
С уважением Владимир.
Командир Долга.