Просмотр полной версии : S.T.AL.K.E.R. Епізод третій "Хамелеон". Отзывы, комментарии.
Кагбэ сабж. Прошу высказываться здесь
Один из солдат Долга, не может не поблагодарить организаторов за незабываемых два дня увлекательной атмосферы игры!Не смотря ни на что, игра удалась, импровизация организаторов была супер! Каждый учасник, каждый игровой персонаж вжился в роль, отыгрывал ее на все 100%! Никогда не забуду квеста бармена для Долговцев, чего нам только не пришлось делать... Мы искали артефакты в самых труднодоступных местах зоны, ходили ночью по "безопасному" маршруту Викинга в Агропром через Свободу :shock: , торговали со Сталкерами, охотились на Снорков, прыгающих на спины зазевавшимся обитателям зоны, выбивали ночью бандитские засады, слушали баечки Болотного Доктора, конвоировали ученого из Эвропы 8-) , и конечно же спасибо нашим дорогим союзникам Военным с которыми делили и охраняли базу и блок посты! :) Ну и конечно же наш отряд, доказавший, не количеством а качеством, храбростью бойцов что защитить слабых, наказать остальных - наш ДОЛГ!
Понравились дефиле БТРа по полигону, гонки УАЗика :geek:
В общем до сих пор тяжело вернутся в реальность, от усталости падаю с ног, а это значит игра удалась!
Punisher-x3m
08.11.2010, 14:33
И наше Вам здравствуйте.
От имени снорков выражаю благодарность оргам за само наше существование :)
Разработка сценария, полигон на высоте. Форс мажоры...в голову не брать и не вспоминать.
А теперь по пунктам.
1.Оооочень доволен игрой, для меня лучшая в сезоне.
2.Низкий поклон понимающим "тяжелую жизнь" монстров.Прикормка в виде печенек и напитков была очень кстати.
3.++ Находчивым кто смог с монстрами договорится, по тем или иным вопросам :)
4.Спс военным за бдительность,после первого прокола на блокпосте,подобраться к нему практически не удавалось.
И это было интересно :)
5.И просто благодарность всем всем всем за участие !!!
6.+100500 тонн смеха глядя на спины бегущих бойцов.А бегали некоторые ой-ё-ёй как :)
______________________________________________________________________________________________________
А теперь ложка дегтя.
1.Дома пересчитал отметки от шаров.
Ноги фронт-9.Руки -5. Ухо правое 2.Щека 2.Нос 1.
2. Некоторым игрокам ночью отшибло зрение по ходу.
(Ибо не могли отличить тельник от камуфляжа.)
Не жалуюсь, знал куда еду и что будет.
Но.....
_______________________________________________________________________________________________________
Итого:
Следующий "сталкер" - я БУДУ СНОВА!!! Факт! И снова снорком :)
Немного сумбурно, до сих пор переполняют радостные эмоции.
Raniel-Atero
08.11.2010, 14:53
Да тут не то что зрение, тут отшибет всё что есть...
Когда приходитлось идти самому от базы, до блокпоста, головой вертеть на 360 градусов,
и постоянно подсвечивать фонариком, ибо антуражность была полной, эффект присутвия нервно курить в сторонке)))
Действительно страшно, что выпрыгнут и скушают!.
ЗЫ БРВ, это сила))
Дякую організаторам за гру. Зовсім не шкодую шо приперся аж з Києва.
То був мій перший в житті СТАЛКЕР і направду гра дуже сподобалась. Особливо потішила наполегливість та воля організаторів, які попри всі неприємні форс-мажори не забили, а до останньої хвилини працювали над тим шоб гра вдалась. І гра вдалась.
Сноркам респект та уважуха, ви своїми несподіваними нападами додавали адреналіну всім більше ніж Свобода і Долг одне одному. Принаймні ніколи не бачив, шоб 5 людей втікало майже панічно по дорозі навіть від переважаючої кількості ворогів, а от від одного снорка драпали добряче. Зрештою мене самого снорки добряче поганяли. Пропоную оргам наступного разу запустити штук 20 снорків на полігон і заборонити узгоджувати їх дії між собою, тоді таку гру люди не скоро забудуть. Тіки не сподобалась не свідомість деяких учасників, які стріляли по сноркам коли той біг на них, і добре якшо ше в ноги.
Дякую побратимам Долга, а особливо нашому командиру. Дякую Фаргусу (здається такий нік) за чесність та дотримання слова. Дякую Вікінгу за нічну «екскурсію» по полігону. А ше Таіру, Ірен і всім оргам низька челобітна за гру.
Эмоций много, рассказывать долго ) Я думаю и так всё понятно, поэму потом напишу )
Відпишусь і я! Як і в минулий раз, гра просто СУПЕР!!!!! Таір молодець, так тримати. Находився, наторгувався, настрілявся шо пісєц))) Дуже задоволений грою, буду з нетерпінням чекати на продвоження серії.
Напишу трошки рпо гру очима сталкера.
Перший ігровий день ми почали з візиту в НІІ Агропром, але напевно трошки зарано туди пішли, так як артефактів практично не було, бюрерів взагалі не бачили.
На подальший розвиток подій вплинула жадібність бармена, який запропонував лише 50 р. за супровід скупника с кейсом до Сазона))))). Прийшлось влаштувати засідку, розстріляти конвой та забрати кейс. Це був перший заробіток - в кейсі було майже 300 р., дві пачки зернят (які ми з'їли), пачка беломора (обміняв в барі на півпачки класік), карти та берет, який потім був обміняний на інформацію про місцезнаходження однієї з частин серця зони. Сам кейс на наступний день продали Сазону за 200 р. та конверт.
Після вдалого полювання вирішили піти до військових та запропонувати їм купити в нас документи, винесені з Агропрому. Дішли до блок-посту як по проспекту, ніхто не зупинив і не спитав хто і куди. Аж на блок-пості, коли я запитав чи є хтось живий, в нас забрали зброю та відвели в комендатуру для складання протоколів.
Після таких подій виникло непереборне бажання помсти, яке було втілене шляхом повного виносу блок-посту військових за годину до кінця гри. На зворотній дорозі потрапили в засідку долгівців та полягли смертю хоробрих)).
Другий день був присвячений торгівлі, пошуку та обміну артефактів, пошуку серця зони. В кінці гри в нас було шкіра та тіло Жоріка, одна частина серця зони. Елементи Жоріка ми віддали Свободі в обмін на ще одну частину серця та гроші.
В цілому грою дуже задоволені. Єдине негативне враження (і то не від власне ігри) - неадекватність та хамство з боку військових, які після гри біля своєї бази фоткались на БТРі, судячи по шевронам - ніби-то лікантропи.
Таір і всі причетні - ще раз величезне дякую за гру, чекаємо наступний епізод.
V_FARGUS
08.11.2010, 18:08
Дякую організаторам за гру. Зовсім не шкодую шо приперся аж з Києва.
То був мій перший в житті СТАЛКЕР і направду гра дуже сподобалась. Особливо потішила наполегливість та воля організаторів, які попри всі неприємні форс-мажори не забили, а до останньої хвилини працювали над тим шоб гра вдалась. І гра вдалась.
Сноркам респект та уважуха, ви своїми несподіваними нападами додавали адреналіну всім більше ніж Свобода і Долг одне одному. Принаймні ніколи не бачив, шоб 5 людей втікало майже панічно по дорозі навіть від переважаючої кількості ворогів, а от від одного снорка драпали добряче. Зрештою мене самого снорки добряче поганяли. Пропоную оргам наступного разу запустити штук 20 снорків на полігон і заборонити узгоджувати їх дії між собою, тоді таку гру люди не скоро забудуть. Тіки не сподобалась не свідомість деяких учасників, які стріляли по сноркам коли той біг на них, і добре якшо ше в ноги.
Дякую побратимам Долга, а особливо нашому командиру. Дякую Фаргусу (здається такий нік) за чесність та дотримання слова. Дякую Вікінгу за нічну «екскурсію» по полігону. А ше Таіру, Ірен і всім оргам низька челобітна за гру.
Вечір добрий , відходжу від гри , ПРОСТО КЛАС Атмосвера Супер і погода як і по грі так і покнижкам відповідала на всі 100 % .
1 Прошу вибаченя у Гуцула що назад не зміг вивести із бази живим :roll: , хлопці у нас трошкі були на нервах ( передцим відстрелювались від Вояк ).
2 Подяка ОРГАМ за чудову гру , які проробили Величезну роботу . Також Рольовим Персонажам - Болотному Доктору , Бармену ,Лаборанткам які і Бармену не поступалисть своєю хитрістю :mrgreen: , Екологу в своєму парашутному Оранджевому котюмі :mrgreen:
3 Подяка усім сторонам за антураж і розуміння Долгу і Воякам як ворогам , Сталкерам за їхню різноманітнісь ( з одними договорились інших купили ююю і тд ) і особливо Свободі в складі якої я находився на протязі дня , Бандітам за їх приколи і відповідний вигляд просто клас .
к словам Доки добавлю только предложение (так как все сказанное верно на 100%): монстров поселить отдельно от бара, отдельным маленьким лагерем, чтоб они от туда ходили в "рейды"
Inquisitor
08.11.2010, 20:22
Морище пазитивищя =))))) вот, что я могу сказать об игре. Всё было просто супер, Орги, ну вы как всегда молодцы, незнаю, что вы там в оригинале планировали, но я больше чем уверен, никто разочарованым неуехал, огромнейшее вам человеческое спасибище =). Очень был рад встрече со старыми знакомыми, и конечно же знакомству с новыми. Спасибо всем игрокам, на мой взгляд, все вжылись в роль на все сто=) Отдельный респект Свободе, мужыки, ну вы в курсе, играть с вами одно удовольствие =)
Атмосфера зоны была так и пропитана адреналином, когда ходил за артами, думал шею сверну, оглядываясь по сторонам и выискивая врагов. Тёмные подземелья Аргопрома, ещё долго будут сниться в кошмарах =) Зомбовал с привеличайшим удовольствием, в общем и целом, я в диком восторге =).
А, чуть не забыл, Ирен и Жорику, совет да любовь, всегда приятно, когда воссоединяются любящие сердца =) Не забудте пригласить на свадьбу, думаю вся Свобода припрётся в полном составе =)
З.Ы.
Ну и для Свободовцев слова той песенки, которая родилась экспромтиком в процессе возвращения на базу.
Напевать на мотив "Бременских Музыкантов"
Ничего на свете лучше нету,
Чем бродить по Зоне до рассвета,
Пусть грозят нам Долговские квады,
Встрече с ними будем только рады,
Ла-ла-ла-лала-ла Ла-ла-ла-лала, Лалала Е-ЕЕ-ЕЕ!
Мы своё призванье не забудем,
Артефакты мы себе добудем,
Блокпостов заманчевые своды,
Незаменят никогда Свободы,
С нетерпением жду продолжения, всем огромный привет =)
Купа вражень, досі не повністю відійшов.
на майбутнє пропонував би заборонити домовлятись з нежиттю
пропозиція про окрему базу монстрів теж звучить непогано, декілька точок для респа, наприклад, в В-19 та Агрострой
Raniel-Atero
09.11.2010, 09:03
Ну вот, оставил вас на вечер, думал тут прийду ограмаднейший вагон комментов почиатать, а оказалось)))))
Після таких подій виникло непереборне бажання помсти, яке було втілене шляхом повного виносу блок-посту військових за годину до кінця гри. На зворотній дорозі потрапили в засідку долгівців та полягли смертю хоробрих)).
Ребята, просто фонарики бегающие по краю В-19 как-то настораживают.) А вообще нам было немнжко стыдно, что столько простых сталкеров положили, а оказалось всё правильно сделали)
ЗЫ Да кстати понравилось выпригивание из окопа, когда на слух казалось, что идет 3 человека, а оказываеться 6, и тебе ласково так: "Свобода!"))))) Отвечать пришлось длинной очередью))))
Ну и для Свободовцев слова той песенки, которая родилась экспромтиком в процессе возвращения на базу.
Напевать на мотив "Бременских Музыкантов"
Ничего на свете лучше нету,
Чем бродить по Зоне до рассвета,
Пусть грозят нам Долговские квады,
Мы своё призванье не забудем,
Артефакты мы себе добудем,
Блокпостов заманчевые своды,
Оу є! :mrgreen: оце ми граланили її як вертались після ролі зомбаків! :D :D :D
МЕГА-СУПЕР-ПУПЕР-КВАДро-гіга моШШна гра вийшла!!!
з в впевненістю можу сказати - ЦЕ БУЛА КРАЩА ГРА З УСІХ, НА ЯКИХ БУВАВ!!! Таір, Сакуп, Оксана, Ірен, Буум, товариші снорки, кровососи, всі-всі-всі хто робив для нас цю гру - Я ВАС КОХАЮ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
другий день після гри хожу як пожований... мабуть скучив за зоною... :roll: :cry: :(
Все було Кул , на наступній грі буду.
ПС.
кеп ДОЛГа мені сігарети ще должен
БРВ, это сила))
Гади, со своим БРВ покушать даже не дали :x :x :x
Гра супер....Локація просто бомба....
ОГРОМНОЄ ПАСИБААААА!!!!:
- Ограм - що зуміли зібрати стільки ганих команд в одному місці, за квести, за створення атмосфери Сталкера, за антуражну ночівлю в бункеру, за БТР (тільки нажаль їм не атакували бази а ми так надіялись випробувати на ньому гранатомет)))).....окремо Таіру за запрошення на гру.
- Безстрашним Сноркам - які відігрували свою роль на 100% які наводили страху на всю зону своїми нападами на інших (навіть якщо їх в 5-10 раз більше))) і як потім виявилось душевні люди...з якими можна булоб завжди домовитись і попити чайку :D
- Свободі - за командний дух, за гарний настрій .....ви найкращі)))...окремий респект Кверу нашому командиру за вміле керування
- Бандюкам - за ануражність, за буфер через який ніяк не могли пробитись Військові разом з Долговцями і за гарного союзника ( тобто хиткий нейтралітет :lol: ))))
- Долгу і Воєнним - теж спасибі....супротивників потрібно поважати)))
...обовязково будем на слідуючій ваші грі)))
також ще добавлю від себе....за цих два дні настільки втомився і набрався впичитлений що мабуть буду цілий тиждень відсипатись)))......дуже сподобалась локація "Агропром" хоча дуже травмо небезпечна(думаю на слідучий раз оргі приймуть відповідні рішення),
побажання на слідуючу гру - дуже не вистачало освітлення на базах (всім приходилось ходити з тактичними фанариками і світить один одному в очі а це я скажу недуже приємно)))
також прошу оргів відкрити занавес таємничості і викинути списки квестів і хто їх виконав.....дуже би хотілось поділитись враженнями про їх виконання
Punisher-x3m
09.11.2010, 12:10
Легкий оффтоп :)
Я загриз :twisted: :
Бандити - 4 шт.
Военние - 8 шт.
Сталкери- 4 шт.
Свобода - 3 шт.
Долг - 2 шт.
Еще когото ночью ( 2 шт. )- кого не знаю :)
Меня убили 18 раз.
Легкий оффтоп :)
Я загриз :twisted: :
Бандити - 4 шт.
Военние - 8 шт.
Сталкери- 4 шт.
Свобода - 3 шт.
Долг - 2 шт.
Еще когото ночью ( 2 шт. )- кого не знаю :)
Меня убили 18 раз.
МОЛОДЦОМ!!!! Хтось писав шо треба 20 монстрів в зону... якби було хоч з 10 таких трудяг як ти, то ви б загризли всіх))) і не по 1 разу...
-=Владимир=-
09.11.2010, 12:52
Все було Кул , на наступній грі буду.
ПС.
кеп ДОЛГа мені сігарети ще должен
[quote="Raniel-Atero":2kbz69qy] БРВ, это сила))
Гади, со своим БРВ покушать даже не дали :x :x :x[/quote:2kbz69qy]
Помню, помню не забыл! ;)
Я тебя искал возле бара под конец игры, но не нашел.
Значит отдам с процентами на следующей игре обязательно!!! ;)
Raniel-Atero
09.11.2010, 13:18
Легкий оффтоп
Я загриз :
Бандити - 4 шт.
Военние - 8 шт.
Сталкери- 4 шт.
Свобода - 3 шт.
Долг - 2 шт.
Долг самый незагрызаемый!))))
GAladraNEC
09.11.2010, 13:46
Легкий оффтоп
Я загриз :
Бандити - 4 шт.
Военние - 8 шт.
Сталкери- 4 шт.
Свобода - 3 шт.
Долг - 2 шт.
хахаха :lol: :lol: :lol: :lol: сколько вас было то?! я б сказал это Свободовцы не загрызаемые )))
Raniel-Atero
09.11.2010, 14:00
Нет, ну конечно как бы.
С Снорками на блокпостах, зомбями за деревьями, и кровососами возле базы)))))
А так до согласен самые незагрызаемые.
Нарешті прибрали полігон! Вчора увечері закінчили. Навозились, накатались, наносились, напіднімались і наїздились тюди-сюди.
Багато писати не буду, бо голова щось ще не дуже варить, як треба :) .
Вибачаюсь перед усіма, за те що гра получилась не такою як мала бути через реально непередбачувані обставини, які прийнято називати форс-мажором:
1) Згорів гараж і сарай нашого бійця Фокса вночі з п"ятниці на суботу. А там були квестові предмети, речі, освітлювальні прилади, батарейки, аномалії, артефакти вообщем навалом всякого. Що гірше всього, що там же і знаходились позичені робочі інструменти.
2) Не приїзд на гру по-своїх непередбачуваних обставинах 10 ДОЛГовців, що звело на повний 0 всі заздалегідь написані завдання для кожного із угрупувань, оскільки довелось об"єднувати вояк і ДОЛГ і знімати одну базу.
3) Відсутність реального Сазонова (ним мав бути якраз Фокс) із своїми завданнями і речами на гру. Новий Сазонов із команди "Койоти" м. Броди взнав, що він буде рольовим персонажем за кілька годин до початку гри.
4) Щоб роздрукувати все заново, привезли принтер, ноутбука і генератора. Включили генератора... зарядка на ноутбук "накрилась"!
5) Поїхали за новим ноутом, який був в Ірен. Привезли ноута... поламався генератор :(
Вообщем всі ці фактори і дали те, що з нічого довелось робити хоч щось...
Дякую всім за розуміння і за приїзд на гру і те що саме ВИ ВСІ зробили цю гру. А я приношу свої вибачення, що реалізував 30-35% від задуманого через таку погану "ауру гри" :) .
Пізніше друзі, напишу більше.
з нічого довелось робити хоч щось...
Вертоліт теж згорів напередодні?..
))
Жартую. Це так - приколупатись.
У Вас получилось шикарне "хоч щось". Велике спасибі.
Що до аури... Таки так, щось в цьому є. В кінці першого дня мали: -2 привода, -1 спрінг. В кінці другого: -2 акума. Догравали на чесному слові.
Ще з побажань: біля місця ночовки було б непогано мати якийсь вогонь.
Вертоліт теж згорів напередодні?..
Слава Богу ні. Це просто бюрократична складова нашої рідної неньки України. І нажаль тут нічого не поробиш.
Він мав бути. Про це існували домовленості, але знову ж таки...наша країна це "страна чудес".
Стосовно БТР, і чого він не атакував бази, так це тому, що була така домовленість із ком.частини. Це його відповідальність і не дай Бог, якби щось сталось, то він би відповідав би по-повній. Він його надав із умовою - "для декорації".
Ще раз прошу вибачення в усіх за те що, не вдалось реалізувати все те, що мало бути і як мало бути! :oops:
Группировка "бандиты".
Огромное спасибо за игру!!! Получил кайф! Локация - бомба! Вечер первого дня доставил огромное удовольствие. К тому дождь добавил ощущений. Мы всей группировкой остались на ночь на своей базе - душевно посидели... Забавно было наблюдать за народом утром - какая-то новая разновидность монстров образовалась после "выброса"... :D
Спасибо бойцам "Свободы" - без вашей помощи, нам было бы совсем грустно...
Спасибо сноркам - давно я так не бегал. При первой же встрече убегая упал в яму, правда это меня и спасло.
Хочу извиниться перед "военными", которые во второй день с утра захватили наш блок-пост. Действительно вышла непонятка с началом игрового дня. Мы ждали "большой ба-бах", поэтому ходили на расслабоне. Дико орущий тип в синей "пилотке" - это я. Просто после первого дня был в "образе", да и накатило что-то... :D
В качестве предложений на следующую игру - хотелось бы что-б бар оставался баром, а мертвяк оттуда убрать. А то не понятно кто в мертвяке отсиживается , а кто живой. Все о чем-то договариваются, торгуют. Да и сама "жизнь" особо не ценится.
Так же было бы не плохо выделить монстрам какую-то "базу", где они могли бы "воскрешать", да и просто передохнуть и перекусить...
Да, и насчет гранат - может всё-таки разрешить свои привозить. А то бегали перед УАЗиком размахивая приводами, а ничего сделать не могли (ну как дикари против мамонта)...
А так всё отлично! Оргам ещё раз огромное спасибо! С нетерпением жду продолжения...
Таїре, не переймайся сильно. Гра й так пройшла супер. Здивуєш нас тепер наступного разу. Тим більше якщо нам цих 35% від задуманого вистачило з головою. Не уявляю як буде рвати на сталкері-4)
Одне шкода - знову твої фінансові мінуси і спалений гараж. Сумна доля організаторів. Відгрібають за всіх.
По грі - було круто. Накраща зі всіх, на яких я був. У вас є чому повчитися іншим оргам.
Рольві персонажі на стільки якісно відігравали, що сам вливався в роль з перших слів діалогу.
Снорки зе бест. Пішли ми на Ве19 аганяти по квесту снорків і кровососа. А там в протигазах, бігати важко (сам бачив який в мене протигаз))). Загнали, отримали шкури, звучені плетемося на базу і тут з кущів снорк) І як хтось чарівним патичком змахнув - у всіх з*явилося куча сил, так драпонули, шо курява здійнялася) Теж підтверджую, що БРВ безцінний артефакт.
Нічна гра - взагалі слів немає. Круто! кода що в підземелля так ми і не потрапили. Хоча я так зрозумів нас мали там і покласти. Прокрадатися групці долгівців в неповному складі між базами банюків і свободи це щось) Ще й без провідника хехе.
Хотілося б подякувати всім поіменно, але не буду, бо когось забуду випадково, і він образиться)
Тому дякую всім, з ким довелося воювати, проти кого, від кого втікати, з ким домовлятися і їсти тушонку і не тільки.
На наступний сталкер приїду обов*язково. Надіюся він буде
Хочется поблагодарить всех участников. Вот уж правда - игру делают игроки. Но все же мего респектище Таиру, Ирен, Цвяху, Сакупу, Панку, Мустафе и другим членам команды ШТУГ за организацию игры. Знаю с какими проблемами пришлось столкнуться, но все же выкрутились.
Игрушка для меня прошла в формате теплой приватки, потому что практически половину игроков знаю лично и со всеми прекрасно общаюсь. Очень рад новым знакомствам. Очень хотелось бы чтоб Таировская Сталкеро-сага продолжалась. По замечаниям - лично я не слышал от кого либо о маклаудах, что не может не радовать.
Некоторые замечания по игровому процессу и просто пожелания на будущее. г-г-г-г Болотный Доктор, это не "че это за хрень?" (с) Мерлин, а вполне интересный, но наукой не изученный субъект. Если с ним постоять, потолковать он может чего-то и рассказать или подарить интересного. Ходил-ходил вокруг военных, но они как бравые охранники ЗОНЫ так и не решились поболтать (только таблетки требовали ;) ). Долг был постоянно в бегах и им было не до меня, хотя пару слов таки перекинулись )
СВОБОДА - самые гостеприимные, Бандиты тоже не падали в грязь лицом, однако матерые бандюганы нет-нет да пробовали че-то разузнать да выведать надурняк. Спасибо всем за качественный отыгрышь.
Сталкера немного намутили с квестовыми вещами, которые должны были постоянно быть при них, а они тут же поперли сдавать их в ломбард ) Ох уж эта сталкерская братия ))) :lol:
Вот немного личных воспоминаний http://seldovski.livejournal.com/34707.html
Всем привет от Жорика )
Ну я теж вставлю свої 5 коп. Це була взагалі моя перша гра ,тому враження дуже позитивні. Побажаю невтрачати бажання і далі організовувати подібні дійства.
Після таких подій виникло непереборне бажання помсти, яке було втілене шляхом повного виносу блок-посту військових за годину до кінця гри Гади обложили так ,що навіть невисовувася з окопу,а відстрілювався навмання лежачи на спині. Хоча поправді скажу, нас на блоці було тільки троє.
Вот немного личных воспоминаний http://seldovski.livejournal.com/34707.html
Душевно написано. Тільки мало :D . Там лише маленька неточність...ігрові гроші не згоріли, бо Фоксу ми їх не встигли віддати і різали їх: Цвяшок і моя дружина Вероніка.
Хочется поблагодарить всех участников. Вот уж правда - игру делают игроки. Но все же мего респектище Таиру, Ирен, Цвяху, Сакупу, Панку, Мустафе и другим членам команды ШТУГ за организацию игры. Знаю с какими проблемами пришлось столкнуться, но все же выкрутились.
Дякую за теплі слова і підтримку на протязі всієї гри. Всі ви знаєте, що кожен з усіх хто був на грі її і робив, в т.ч. і болотний доктор який притягнув свої артефакти ;)
П.С.
Доречі грошей було надруковано 16 квадратних метрів!
А атакувало вас лише четверо: двоє безпосередньо вели обстріл, двоє прикривало, ще двоє лишилось відсікати ймовірну допомогу десь по центру між баром і блок-постом)))))
GAladraNEC
09.11.2010, 23:28
СВОБОДОВЦЫ зайдите сюда, это оч важно... http://khameleon.ucoz.ua/forum/11-16-1
А атакувало вас лише четверо: двоє безпосередньо вели обстріл, двоє прикривало, ще двоє лишилось відсікати ймовірну допомогу десь по центру між баром і блок-постом)))))
хм...
а ми по дорозі до блок поста 8-х застрелили + 1 мене таки пересидів під ялинкою
доречі, панове сталкери, наше вам "фе" за скинуті тільки по вимозі бейджи, і підсвітку вже мертвими гравцями ворожих позицій.
Наше вам "фе" за те, що вбитий ваш гравець кликав живих прийти і забрати бейджи, а ліхтарем підсвічували собі дорогу до мертвяка, а не ваші позиції)))) Вісьмох сталкерів завалити ви не могли, так як нас всього було шестеро, двоє з яких пішли на мертвяк раніше нас. Можливо там був ще хтось крім нас)))
вбитий ваш гравець кликав живихщо ж поробиш? Зона! Привиди часто зустрічаються :lol:
підсвічували собі дорогу до мертвякабар був у протилежній стороні
Можливо там був ще хтось крім нас
дякую, Кеп :mrgreen:
там були не тільки ви,
1 бандит
хто остальні - ХЗ, бейджи як завжди знайшлись не всі, але все що знайшли (6 шт.) - були сталкери. ми лише знали, що наших там нема.
фе обов*язково передам побратиму
подальшу дискусію пропоную перенести в ПП
GAladraNEC
10.11.2010, 14:46
подальшу дискусію пропоную перенести в ПП
золотые слова, комрад ;)
Игра была на высоте в первый день налазились особенно в темноте
под покровом ночи на базе военных написали слово "Анархия" чем выполнили один из многих квестов а вояки нас так и не заметили
во второй день понравилось как я и еще несколько человек под руководством Квера хоть не на долго но захватили базу военных и Долга за что военные поплатились своим флагом
а вообще всё было просто супер
Так что Свобода рулит
спасибо всем оргам и игрокам за игру вы лучшие!!!
Ирен, не увлекайся опытами над людьми
а то пленный военный которого в последствии пришлось пристрелить долго будет помнить те опыты которые ты над ним ставила)))
Дякую Таіру за чудову гру і за суперовий сценарій.
навіть мої бійці які були рольовиками як і я були задоволені.
я за гру два рази стріляв перший раз - в зомбака, другий - в свободу, яка стріляла в мене ;)
були маленькі мінуси про які ми з Таіром знаємо :?
Dokka значить я був правий що це ви зробили засідку і сперли кейс. А берет де поділи і кому віддали :?:
Neftis я долговців через базу Свободи не вів :shock: :shock: :shock: ти щось наплутав ;)
всім гравцям дякую за гру. не дарма кажуть гру роблять не орги а гравці :D
доречі, панове сталкери, наше вам "фе" за скинуті тільки по вимозі бейджи, і підсвітку вже мертвими гравцями ворожих позицій.
я тот, кто тебя пересидел и когда пошел собирать бейджи, нашел только твой, хотя к остальным кинутым на дороге кто подходил сразу умирали... вывод: кто-то мертвый забрал все :(
2 Вікінг: Берет на другий день ми обміняли на інформацію про місцезнаходження однієї з частин Серця Зони)))
Таир, дякую тобі і твоїй команді, за ваші мега зусилля, незважаючи на шквал сюрпризів і перепонів від "пані невдачі", зробити гарну гру. Велика вдячність Буму і Ірен, за їхні байки про зону які остаточно заморочили голову. (Дуже цікава ідея і антуражна , губишся де не правда а де підсказка------ ніколи не забуду є відео ))))). І тільки в кінці, коли зібралися бандюки сталкери, свобода змогли поділити, продати, надурити, виміняти те чого кожному не хватало. Дякую окремо за кров Бармаліні для оживлення жоріка)))))) Коньячок відмінний ггггг Ну тепер від релами в тебе зявляться постійні кліенти ))))) Доречі подумай непогана марка - "Кров Бармаліні "
Шкода : невикористаних гранат, вкінці гри бачив здоровецький ящик, запаху диму і вибухів не хватало в зоні. Маловато було монстрів, можна було ходити спокійно. Якби таке "чудо" гаркнуло б в темноті навіть не нападаючи,,, памперси не помогли б точно )))) Хоча ті що були відіграли на 300% побільше таких персонажів.
Бриг, "Кровь Бармалини" это Шабо тройка, но название хорошее. Г-г-г-г, видать не промахнулись озадачив сталкеров найти "кровь Жорика" у "главного немца" )).
А вы в курсе, что о Сталкере фильм снимают:
http://www.youtube.com/watch?v=i6KuwZBe ... r_embedded (http://www.youtube.com/watch?v=i6KuwZBewUY&feature=player_embedded)
ти щось наплутав
Напутала, это прекрасная Должница )
я тот, кто тебя пересидел и когда пошел собирать бейджи, нашел только твой, хотя к остальным кинутым на дороге кто подходил сразу умирали... вывод: кто-то мертвый забрал все :(
Висновок - хтось мертвий дозбирав те, що не встиг живим :Р
Що цікаво, я не пам*ятаю місця в правилах, аке б забороняло мертвим щось піднімати ;)
От і з нашої беглуздої суперечки щось путнє вийшло... :D
Організаторам на майбутнє пропоную більш докладно і суворо описати поведінку в "трупа". Адже навіть елементарне "мертві не говорять часто ігнорувалось".
Да і взагалі більш докладно описувати правила.
ЗІ
а взагалі хтось на грі бачив, щоб убитий залишав гроші? або лежав 2 хвилини?
Щоб не перетворювати тему з фото (http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=171&t=39429) на ще одну з коментарями і враженнями напишу тут, і вас закликаю писати відгуки в цій темі...
Ось відео як ми по катакомбам лазили http://www.ex.ua/view/2886425
Гуляли з СНОРКами... :lol:
Що цікаво, я не пам*ятаю місця в правилах, аке б забороняло мертвим щось піднімати
Уважаемый, Вы в страйк давно бегаете? Или понятие "мертвый" имеет подпункты?
Організаторам на майбутнє пропоную більш докладно і суворо описати поведінку в "трупа". Адже навіть елементарне "мертві не говорять часто ігнорувалось".
За руку взяли? К организатору привели? Да - молодец, нет - тема закрыта, после драки...
Да і взагалі більш докладно описувати правила.
Что конкретно? Игра проходила по правилам ФСУ + некоторые отдельные правила по убиванию монстров, артефактов и т.д. Повторюсь - что конкретно было не понятным?
взагалі хтось на грі бачив, щоб убитий залишав гроші? або лежав 2 хвилини?
Деньги рядовые бойцы группировок обычно с собой не носят, чтоб их не лишиться.
Видел лежачих мертвых Свободовцев, бандитов и пару сталкеров. Остальные просто не попадались.
а взагалі хтось на грі бачив, щоб убитий залишав гроші? або лежав 2 хвилини?
Я чесно відлежав дві хвилини, коли мене підстрілили Свободівці біля першого КПП з бтром. Полежав, потім скинув бейдж і поплівся на базу за скотчем перемотати підошву, чка відірвалася якраз в той час, коли я заходив в тил атакуючим. первною мірою це допомогло мене підстрелити, так як я не міг нормально пересуватися. ну фігня.
а ось інші, на скільки я бачив, не збиралися валятися на землі. да й іноді не ясно чи це вже вбитий лежить, чи просто притих. Все таки має бути якийсь сигнал. вбили - лежиш з піднятою рукою.
... вбили - лежиш з піднятою рукою.
Візьмемо до уваги.
Перший в житті страйкбол де я не "бомж", а нарешті зі зброєю в руках.))))) вражень купа!!!!!!!!! ХОЧУ ЩЕ!!!!!!!!!!
дякую оргам і більшості учасникам...за участь.
Andjey дякую за запрошення....!! ГАДОМ БУДУ -- НЕ ЗАБУДУ!!!!! дякую своїм Кам*янчанам за товаристкість!!!!
дякую полігону за "постапокаліптичний" настрій!!!
2 Вікінг: Берет на другий день ми обміняли на інформацію про місцезнаходження однієї з частин Серця Зони)))
але ж берет то не ігровий інвентар був. а наш командний парадний убір.
нехароші ви сталкери а й нехароші :lol: :lol: :lol:
Хлопці, давайте свій висер сюди не виносити! Гра вдалась, не зважаючи ні на які обставини, за що організаторам респект і уважуха ;)!!! Гарно налазились, набігались, настрілялись. Як для вояк, чесно скажу - відіграли фігово, але то вже наше. Як то кажуть: "знал бы прикуп, жил бы в Сочи" !! :D Дякую всім від імені команди "Гюрза", від військового контингенту, та від себе особисто за хороший настрій та вдалі вихідні. Погане писати не буду, бо його було мало і воно було незначне та вирішувалось на місці. А для заміток для оргів, так або пишіть це все на окремій гілці "Побажання для майбутніх ігор", або як такі розумні то організовуйте свої ігри. Без образ, бо ця тема безкінечна...
Neftis я долговців через базу Свободи не вів ти щось наплутав
Да, сори напутал, это был
Sakup , добрая душа, Сусанин наш дорогой) :lol:
Raniel-Atero
11.11.2010, 09:04
я тот, кто тебя пересидел и когда пошел собирать бейджи, нашел только твой, хотя к остальным кинутым на дороге кто подходил сразу умирали... вывод: кто-то мертвый забрал все
А я пересидел вообще всех))) И потом еще пару беджев я нашел на том-же перекрестке.
DrumBumBum
11.11.2010, 09:26
Хлопці, давайте свій висер сюди не виносити! Гра вдалась, не зважаючи ні на які обставини, за що організаторам респект і уважуха ;)!!! Гарно налазились, набігались, настрілялись. Як для вояк, чесно скажу - відіграли фігово, але то вже наше. Як то кажуть: "знал бы прикуп, жил бы в Сочи" !! :D Дякую всім від імені команди "Гюрза", від військового контингенту, та від себе особисто за хороший настрій та вдалі вихідні. Погане писати не буду, бо його було мало і воно було незначне та вирішувалось на місці. А для заміток для оргів, так або пишіть це все на окремій гілці "Побажання для майбутніх ігор", або як такі розумні то організовуйте свої ігри. Без образ, бо ця тема безкінечна...
Ну слава богу! Долго ждал именно твоего отзыва, думал ребята решили отмолчаться, чтобы не писать негатив. Сильные слова комрад, молодец.
я тот, кто тебя пересидел и когда пошел собирать бейджи, нашел только твой, хотя к остальным кинутым на дороге кто подходил сразу умирали... вывод: кто-то мертвый забрал все
А я пересидел вообще всех))) И потом еще пару беджев я нашел на том-же перекрестке.
Соревнования по пересиживанию... Вы во что там играли???
Neftis я долговців через базу Свободи не вів ти щось наплутав
Да, сори напутал, это был Sakup, добрая душа, Сусанин наш дорогой) :lol:
А от і не треба паплюжити доброго імені Сакупа!!! Я ДОЛГ НЕ ВОДИВ ВЗАГАЛІ...
А стосовно якості моїх послуг, то можете поцікавитись в СВОБОДИ, хай вони скажуть який з мене сусанін...
Punisher-x3m
11.11.2010, 10:30
........Маловато було монстрів, можна було ходити спокійно. Якби таке "чудо" гаркнуло б в темноті навіть не нападаючи,,, памперси не помогли б точно )))) Хоча ті що були відіграли на 300% побільше таких персонажів.....
Ну ежели так просите :) На след игру сколочу бригаду монстров...и тогда Вам всем такпки белие!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GAladraNEC
11.11.2010, 10:44
........Маловато було монстрів, можна було ходити спокійно. Якби таке "чудо" гаркнуло б в темноті навіть не нападаючи,,, памперси не помогли б точно )))) Хоча ті що були відіграли на 300% побільше таких персонажів.....
Ну ежели так просите :) На след игру сколочу бригаду монстров...и тогда Вам всем такпки белие!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:? приехали.... вам монстров мало?!?!? :lol: наблюдал картину как 4 снорка и 2 зомбака гоняли группу военных с долговцами в поле (я в этот момент со своими сидел в кустах рядышком и тихонько наблюдал за этим всем и отстрелив, изредка, выживших) ох там крику и стрельбы то было :lol:
Був жертвою того обжорства з сторони монстрів... Було так: прийшли тихенько під базу свободи, роздивились на місці де патрулі, хто куди ходить, де сидить... Тут з права контакт - помітили наших. починаєм потроху стягувати сили з 2 сторін, перестрілюємось, але якось вяло. Тут повертаю голову і бачу 2 снорків. Кричу всім назад, і сам втікаю до поля, а з права на нас сунуть з хащів 5 зомбаків і 1 кровосос !!!!! :mrgreen: :mrgreen: Якийсь капєц - відстрілюємось від зомбарів, вони падають, не встигаю поміняти механу - вже на мене 2 снорка валить, біжу по зарослях колючої хєрні, яка обдерла всі ноги, душа через п"ятки вилітає, ледве якось вдвох з співкомандником відстрелили снорка, другий за кимось іншим побіг, ну думаю, все, треба перевести дух, розвертаюсь і бачу картину як зомбаки вже половину наших покосили, між тим ще 2 снорка ганяють по полю долг, ще 2 вояки з матами біжать, яб сказав летять, через малинник :lol: :lol: , де їх успішно хаває кровосос.. Кароче бойня капєц... А зомбаки далі зі своїм "иииии, мозгиииииии" і косять від бедра... Жесть. Там і поліг від шальної кулі зомбі. Я думаю шо якшо буде ЩЕ більше монстрів, то народ буде явно сидіти більше часу на респах в барі або на базах, тільки і встигаючи викидуват бейджики :lol: Короче свободівцям дуже заканало, шо монстряки вчасно прийшли, бо ми до вас ішли з серйозними намірами.. :twisted: :D і йшли майже повним складом ;)
... Було так: прийшли тихенько під базу свободи, роздивились на місці де патрулі, хто куди ходить, де сидить.......
...... Короче свободівцям дуже заканало, шо монстряки вчасно прийшли, бо ми до вас ішли з серйозними намірами.. :twisted: :D і йшли майже повним складом ;)
зі сторони Свободи було таке відчуття, що це не ви нас атакували а навпаки :lol:
[quote="=Lex=":3asdas8h]... Було так: прийшли тихенько під базу свободи, роздивились на місці де патрулі, хто куди ходить, де сидить.......
...... Короче свободівцям дуже заканало, шо монстряки вчасно прийшли, бо ми до вас ішли з серйозними намірами.. :twisted: :D і йшли майже повним складом ;)
зі сторони Свободи було таке відчуття, що це не ви нас атакували а навпаки :lol:[/quote:3asdas8h]
Ми протсто не встигли, бо тільки підійшли, роздивились шо та як, з наших когось запалили, і моментально після цього полізла нечисть.... :mrgreen:
GAladraNEC
11.11.2010, 12:35
Короче свободівцям дуже заканало, шо монстряки вчасно прийшли, бо ми до вас ішли з серйозними намірами.. :twisted: :D і йшли майже повним складом ;)
а я вас так ждал, так ждал ))) но решил зверушек покормить :lol:
Дмитро Вовкулака
11.11.2010, 22:10
Звіряток так прикормили, що вони в кінці гри тільки на військових і кидалися! :shock: Зомбаки і снорки за бандюганами ходили як домашні тваринки! :lol: Доки відстрілював "криміналітет" - вся "Чорнобильська нечисть" побігла за свіжими мозгами на наші позиції, які були викриті (позиції, а не мозги ;) )підчас пострілів. Для війського контингенту ця гра була хорошим уроком - що і як потрібно робити (не робити). Наступної гри всі зустрінуть сильного противника у образі військових. Думаю, брати по зброї не образяться за такий вислів! Дякую усім за гарно проведені дні!
DrumBumBum
12.11.2010, 11:33
http://lh4.ggpht.com/_VVFffdh_w0s/TNxKPRX-IyI/AAAAAAAAEnw/huCTw1oj0Pc/s720/DSC_8020.jpg
Наше Вам с кисточкой, добрые люди.
Специально приурочил свой отзыв к выходу наших фото (http://picasaweb.google.com/panmagnat/STALKER#), чтобы Вы могли в полной мере ощутить все прелести бандитской жизни.
Скажу сразу: ига удалась. Она не могла выйти плохой, ведь если к делу относишься добросовестно, вкладываешь в него всю свою душу, то никакие форс-мажоры не испортят праздник.
Благодарности.
Штугу в лице Таира. Спасибо, что пригласили, что не опустили руки из-за трудностей и выдали на гора столь качественный продукт в виде "Хамелеона". Безусловно, труд был титанический, нервов потрачено очень много, но оно этого стоило. Надеюсь читая здесь наши благодарности Вы испытуете чувство глубокого удовлетворения.
Свободе в лице Квера. Верный и надёжный союзник ни разу не нарушивший своего слова. Вообще командирские способности Квера настолько впечатлили, что я понял, насколько бледно на его фоне выглядел сам. В этом человеке столько идей, столько хитрости, что в союзниках его иметь гораздо выгодней, чем во врагах. Всему личному составу свободы также наш низкий поклон.
Военным. Всем.
Вам досталась не лёгкая участь. Но Вы держались достойно. Думаю, что если бы Старкон не брейканул, это была бы совсем другая игра.
Долг. Всем одиннадцати)))
Малое количество и отсутствие своей базы - это только кажущийся минус. Людей мало - мобильность, базы нет - ненужно тратить ресурсы на защиту. И Вы этим воспользовались. Думаю для Вас игра была самой динамичной. Отдельно отмечу Владимира из Луцких тигров - самый правильный зомби в зоне. Очень качественно отыграл! Ну и мой горячий поцелуй Нефтис :oops:
Сталкеры.
Молодцы ребята. Каждый делал свою игру как мог и от этого казалось, что жизнь в зоне не поддельная, а настоящая! Сталкеры из блек вотер, мои Вам извинения, сами знаете за что. За свою игровую подлость совесть меня мучает по настоящему.
Зверушки.
Ну тут вообще море респектов! Молодцы ребята, постарались! А относительно того, что звери были прикормлены бандитами, так это вышло как-то само собой. Доброе слово и кошке приятно, а ещё угости снорка печенкой и всё - он твой.
Ролевики.
Ирен - ты как всегда прелесть! Бум, дух и сила веяли от твоего персонажа. Понравилось.
Бандюки.
Огромный респект своей команде. Да друзья, это был первый сталкер в моей жизни, где бандиты что-то реально решали, а не были мальчиками для битья. Спасибо Акелле и его группе за грамотно расставленные минные зарождения, я такой эффективности от растяжек в жизни не видел и одинокие взрывы, особенно в ночи очень грели душу.
Наш ночной банкет так-же удался. Прамена ещё раз с днём рождения!
Отдельное спасибо нашему фотографу Андрею. Глядя на его творения хочется выкинуть свою мыльницу и стереть всё, что снимал раньше, теперь ясно, какой это мусор.
Отдельное спасибо нашему фотографу Андрею. Глядя на его творения хочется выкинуть свою мыльницу и стереть всё, что снимал раньше, теперь ясно, какой это мусор.
Фоти у вас дійсно те що треба. Можна я вкраду частину до себе в бложик?
Небольшой отчетик о моих впечатлениях об этой игре http://death-84.livejournal.com/45986.html
Еще раз спасибо всем за игру :)
ггг, Хамелеон решил провести лит конкурс или собрать воспоминалки:
http://khameleon.ucoz.ua/forum/11-17-1
Punisher-x3m
13.11.2010, 10:27
:!: Есь предложение.
Ближе ко дню проведения следующего "Сталкера"...
Создать тему "Кто-чего :)" в ней обсудить и отписать,кто что сможет сделать (лично и командно)
для организации и проведения игри.
15.11.2010, 10:34
Хмм, а мысль неплохая. Надо попробывать, после обеда, собраться с мыслями, и описать сие действо)
Дык вперед, опишем, напишем, подправим и выйдет в свет новая книга "Хамелеон" )
Ну тепер вже і я відпишусь!
Перечитавши все вище сказане, впавнено скажу ГРА ВДАЛАСЬ НА СЛАВУ!!
Таір, жодні форсмажори не зможуть зламати твого творіння. Так що, натхнення тобі на наступний проект, а я завжди готова тобі допомогти і підримати у цій не легкій справі!! Всім оргам респект!
Величезне ДЯКУЮ всім гостям полігону, всі разом ми зробили цю гру цікавою і яскравою)))) Всім дякую хто слухав мою "плачевну" історію.
Бум, тобто Болотний Доктор, величезне тобі дякую, ти найкращий, найяскравіший напарник в зоні!! Гарну ми з тобою басню склали.... :D
Славні бійці СВОБОДИ ви як завжди найкращі!! Дякую, що організовували супровіт і доставку Еколога в любу частину зони. Дякую ZZ за кашу і тушонку, ви ніколи не даєте мені померти з голоду :) ,Сенька дякую за конячок!!! Бріг, Бугор дякую за швидку доскавку проби землі з V-19, ви молодці!!!! Рупсік, гарно прокатались ;) Дякую за надання для дослідів свого полоненого (чекаю на відео) :lol: Бармаліні дякую за те що вберіг кров Жоріка, напевне як би знав що там, то бідняга Жорік не ожив би :lol:
Бандюкі в вас було КРУТО :D !!
Прамен, я вперше бачила що так жарать сосіки, ах смачно ж було! Лівсі дякую що не дав замерзнути ;) Красавчик, дякую, твій презент зайняв почесне місце на моїй "стінкі трофеїв"!
Сталкери, ви не перевершені, ваше вміння вирішувати і знаходити все не відходячи від Бару, просто вражало ;)
Віськові і Долг з вами пересікались мало, але дякую що впустили в Зону і прийняли "те не знаю що" :lol: на збереження!
Звірюшки (як вас вже називали), відіграли ви гарно і антуражно, навіть разачок налякали мене (чи то я вас) :D
Ще раз всім дякую за гру, надіюсь скоро зустрінемось)) ;)
Raniel-Atero
16.11.2010, 10:00
Не ну знаеш, когда на Блокпост подходит девушка в памаранчевом...а тут наши приносят артефакт, и начинаеться панико типа:
"Осторожнее!!"
Начинаеш задумываться)) Да и роль отыграла шикарно)
Мої вітання пані та панове. Нарешті розгрібся з сімейними проблемами і за 5 днів я знову в інтернеті :)
Напишу коротко. Пізніше трохи більше:
1 місце: СВОБОДА виконали всі завдання (диверсія на базі військових, бейджи бандитів, замовне вбивство і т.д.). Окрім того зібрали 2 з трьох "Хамелеонів" і оживили Жоріка. Цих два хамелеона дали... а що дали напишу в художній формі трішки пізніше. Вообщем заслужене перше місце!
Квер як торговець і дипломат дуже сподобався, от саме такого глави СВОБОДІ і не вистачало...
2 місце поділили між собою ДОЛГ і БАНДИТИ! В кожного є по одному не виконаному завданні.
Командир ДОЛГа це верх дипломатичності, толерантності і терпимості. Дуже приємно було працювати.
Рецидивіст Валєт це реально бандюга, який тримав слово і вмів домовлятись в непростих ситуаціях з барменом ;) Хоча найкраще вів торги це Акелла! ТОргаш ще той (не знав що в бандюків були у складі євреї! :mrgreen: ).
3 місце: Військовий контингент. Як завжди на всіх сталкерах в мене, і цей не виключення, у військових сперли прапор. Військову частину знову доводиться розформовувати :( .
Виконали 2 завдання, 2 невиконали і - вкрали в них прапора.
Поки все.
ДОЛГ помните на вас Снорки напали на горбу???? Если помните то я вам коешто еще скажу Чулавек с МР-5 своим выстрелом мне палец сломав. :roll:
Но я не в обиде :D :D
ДОЛГ помните на вас Снорки напали на горбу???? Если помните то я вам коешто еще скажу Чулавек с МР-5 своим выстрелом мне палец сломав. :roll:
Но я не в обиде :D :D
Прикрість, звичайно. Вибачай.
Але не зовсім розумію, як таке взагалі могло трапитись. Там в людини 110-115, якщо не помиляюсь.
DrumBumBum
18.11.2010, 12:30
[quote]
Но я не в обиде :D :D[/quote:19h0ia8e]
Может снимок есть, выложи, полюбуемся.
DrumBumBum
19.11.2010, 11:18
Як завжди на всіх сталкерах в мене, і цей не виключення, у військових сперли прапор. Військову частину знову доводиться розформовувати.
Чувствую, на следующий твой сталкер я пойду за военных! Фиг вы у меня флаг сопрёте! Сталкера будут строевым шагом ходить, а зомбаки со снорками(пылесосами) плац подметать!Все незаконные военизированные группировки будут расформированы и упразднены по хорошему или по плохому.
ДАЁШЬ УСТАВ В ЗОНУ!!!
Ну да, при наявності 3 командирів належного порядку командуванню навести так і не вдалось.... Кожен хотів бути "у руля", замість того, щоб вибрати когось одного, хто би всіх координував... :? :(
DrumBumBum
19.11.2010, 14:55
Ну да, при наявності 3 командирів належного порядку командуванню навести так і не вдалось.... Кожен хотів бути "у руля", замість того, щоб вибрати когось одного, хто би всіх координував... :? :(
А до игры это не обсуждалось?
Дмитро Вовкулака
21.11.2010, 11:54
Попрошу не обговорювати діяльність військових. Ми знаємо свої помилки. Дотримуйтеся військової етики!
Ой, да ладно вам... весело же было )
DrumBumBum
23.11.2010, 19:19
А чьё телевидение нас снимало? Материалы здесь будут?
матеріал Є :D
преба тільки конвертер відео а то формат не дозволяєвиложити на вихідний постараюся зробити :!: :ugeek:
DrumBumBum
23.11.2010, 20:22
матеріал Є :D
преба тільки конвертер відео а то формат не дозволяєвиложити на вихідний постараюся зробити :!: :ugeek:
Давай друг, ждём! ;)
Прикрість, звичайно. Вибачай.
Але не зовсім розумію, як таке взагалі могло трапитись. Там в людини 110-115, якщо не помиляюсь.
Там метров 10 ко мне было
DrumBumBum выложу как только к сканеру доберусь
21-th century fox Ш.Т.У.Г. and Radyvyliv Cinema
В головних ролях:
«Legio X Gemina» (Рівне)
«Запретная зона» (Нетішин)
«Койоти» (Броди)
«Тигри» (Луцьк)
«Збірна Task-Force 145» (Львів)
«Гюрза» (Львів)
«TILARIDS» (Ковель)
«Ликантропы» (Львів)
«A.F.A.» (Рівне)
«Wervolfs» (Шепетівка)
ЗУБР (Луцьк)
«Angry Beavers/Железный капут» (Львів)
«T.N.T.» (Рівне)
«Recon Racсoons» (Львів)
«ElitteGruppen» (Кам’янець Подільський)
«BLACKWATER» (Хмельницький)
Всі позакомандники та окремі представники не вказаних команд.
В ролях:
Снорк Punisher-x3m (Тернопіль)
Снорк Саша (Рівне)
2 снорка з с.Верба
Снорк\кровосос Тарас (Львів)
Снорк\кровосос з м. Радивилів.
В окремій грандіозній ролі:
Не передбачуваний і реально катастрофічний „персонаж” якого ніхто не запрошував, але який явився в ніч перед грою - ФОРС МАЖОР...
В епізодах:
Сакуп Ш.Т.У.Г. (Радивилів)
Ірен позакомандник (Радивилів)
Мустафа Ш.Т.У.Г. (Радивилів)
Панк Ш.Т.У.Г. (Радивилів)
Цвяшок Ш.Т.У.Г. (Радивилів)
Джоні Ш.Т.У.Г. (Радивилів)
Таір Ш.Т.У.Г. (Радивилів)
Бормова Оксана (Науковець) (Радивилів)
Бормова Вероніка (Науковець) (Радивилів)
Андрій - рекрут Ш.Т.У.Г. (Радивилів)
Саша – рекрут Ш.Т.У.Г. (Радивилів)
Автори сценарію:
Сакуп (Пукас Богдан)
Таір (Бормовий Руслан)
Beviloom (Київ\Шепетівка)
Оператори-постановники та фотографи:
Денис (м.Львів)
Пукас Марта (м.Радивилів).
Представники різних команд.
Гримери та костюмери:
Усі воїни які поставились до рольової гри
серйозно та які антуражно підготувались!
Звукорежисери:
Усі гравці присутні на грі, гранати, постріли з АЕГів, звук працюючого мотора УАЗіка та багато інших.
Декоратори полігона:
Команда Ш.Т.У.Г. (м.Радивилів)
Команда „Койоти” (м.Броди)
Головний топограф проекту:
Сакуп (Ш.Т.У.Г.)
Помічники головного топографа:
Гравці команди Ш.Т.У.Г.
Віктор Громик (м.Луцьк).
Редактори, консультанти, критики та цензори:
Всі дописувачі на форумі про гру.
Піротехнічна підтримка організаторів:
Куба (Львів) - салюти для позначень кінця першого та другого ігрового днів.
Патріот (Тернопіль) - гранати від оргів, це його рук справа.
Монтаж проекту:
Головний Форс мажор.
Не приїзд понад 50% ДОЛГовців.
Дякуємо за неймовірну підтримку:
Президенту МГО СК «Імпульс» - Забрідному В.С.
Продюсери:
Внески гравців які приїхали на гру і якф в останній момент не явились, але проплатили участь у ній.
Казна команди Ш.Т.У.Г.
Забрідний Володимир Сергійович
Режисер:
Таір (Бормовий Руслан) Ш.Т.У.Г.
Вот так и знал, что Руслан что-то но забудет. Забыл добавить
TO BE CONTINUED... ПРОДОЛЖЕНИЕ СЛЕДУЕТ.... ДАЛІ БУДЕ....
а то зрители кагбэ не поймут )))
я щось пропустив? титри пройшли, а де фільм... :roll: :roll:
я щось пропустив? титри пройшли, а де фільм... :roll: :roll:
Рекламна Пауза
Вот так и знал, что Руслан что-то но забудет. Забыл добавить
TO BE CONTINUED... ПРОДОЛЖЕНИЕ СЛЕДУЕТ.... ДАЛІ БУДЕ....
а то зрители кагбэ не поймут )))
О мій друже...про "далі буде" я навіть боюсь подумати)))) Ви б знали як мені соромно за цю гру, що все так трапилось і стільки всього не здійснилось, що планувалось...
ШИФРОГРАМА аналітичного відділу контрозвідки Міжнародних Ізоляційних сил по контролю за карантинною зоною ЧАЕС.
141210.Полковник Незізнайко.
"Доводжу до відома вище керівництво МІС про стан справ у карантинній зоні ЧАЕС.
1-Бандитське угрупування рецидивіста Валєта контролюючи важливе перехрестя біля колишнього АТП, укріпили свої позиції. Жодні дії наших ЗС не дали результату. Звістка про це дійшла до інших кримінальних елементів за периметром. В данний час спостерігається збільшення кількості бандитів в цьому незаконому угрупуванні, яке веде на зоні свої справи майже без перешкод!
2-Сталкерські угрупування так званих "вільних сталкерів" ведуть себе вільно. Навіть при тому, що було проведено з десяток арештів і кілька каральних операцій наших ЗС кількість сталкерів збільшується. Є достовірні свідчення, що найбагатшим із так званих кланів є "ІРІШ легіон" їх заробіток склав близько 2300 рублів. Інші клани теж багатіють на різноманітній нелегальній торгівлі і різних кримінальних справах.
3-Військова частина не виконавши поставлених завдань, втративши прапор, велику кількість особового складу - розформовано. Рекомендую для забезпечення порядку і контролю направити в карантину зону нову військову частину.
Нагадаю, що це вже 3-тя розформована частина!
4-Союзний нашим силам клан сталкерів ДОЛГ (в наших сводках йде під кодовою назвою "чорні") з неясних причин пішов на торгівельні зносини із ворожим кланом СВОБОДА. Через свою малочисельність цей клан, воюючи хоробро навіть в найкритичніших ситуаціях поводився достойно. В даний момент цей клан займається пошуком місця нової бази і великим набором у свої порідівші ряди після сутичок із свободівцями і бандитами.
Рекомендую провести "фільтрацію" данного випадку і в майбутньому перешкоджати таким діям які наносять шкоду національним інтересам і безпеці.
5- Клан СВОБОДА здобув 2 із 3-ох рідкісних артефактів (по даним агента "Луцкого") "Хамелеон" які з"явились після викиду. Достеменно відомо, що це дає можливість пройти до "випалювача мізків" (наукова термінологія), що дає шлях до центру Зони. Також є інформація про якісь акти воскресіння мертвих чи то екзорцизму з боку СВОБОДИ. Нажаль не вдається це перевірити, оскільки ні так званого Болотного Доктора ні науковця з Німеччини наша розвідка знайти не може.
Вважаю це провалом нашої стратегії, тактики і підходів до використання збройних сил по-цьому питанню. Оскільки вхід до центру зону і його секретів нам вже не зберегти..."
Після прочитаного знищити.
Копіювання документа заборонене!
Ознайомлення лише з офіцерами з доступом не нижче 2-го рівня! Проконтролювати Генерал-лейтенанту МІС Громику В.
Підпис: Полковник контрозвідки Незізнайко.
DrumBumBum
15.12.2010, 10:13
Класс! Всё верно.
Але, народ, когда уже киношка будет? :cry:
Дайте ссилку на нормальний файлообмінник куди можна залити. обєм 270 Мб.
ВІДЕОРЕПОРТАЖ З ГРИ прошу вибачення за затримку.
http://narod.ru/disk/3671919001/VTS_01_1.VOB.html
Велика подяка за відео!
Хоч його ще не бачив, але думаю там щось нормальне. Хоч щось та є для згадки того дійства :D
GAladraNEC
17.01.2011, 21:50
позволю себе подметить один момент) Нетишин или НеКишин?))))
DrumBumBum
17.01.2011, 23:38
Спасибо Викинг!
ЗДЕСЬ (http://www.youtube.com/watch?v=mOnNtkfltaQ) залито на youtube.
ЗДЕСЬ залито на youtube.
Ай да благодарствую за ЮТУБа!!!
Ну нарахунок НеКішина, то ще пів біди!
А от самі головні перли це - організатор СТРАЙК-БОЛЬНОЇ гри!
Ну і перше місце без всяких сумнівів це : Павло Ананьїн. Пашок команди "Запретная зона" м.Нікішин.
так от в мене питаня до моїх друзів з Нетішина, що то за посада така - пашок команди? :mrgreen: В мене такої посади не має в команді! :mrgreen:
Ну сміх сміхом, а а різниця між центральним телебаченням і провінційним видно не озброєним оком пашка з нікішина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (без образ славним Нетішинцям.)
Вікінгу дякую за відео! Як всім присутнім. На 10 хв повернувся в той пекельний день :(
...НеКишин?))))
"... та команда ШТУРГ..." (с) (((:
DrumBumBum
18.01.2011, 09:16
Пашок ещё отличился:
Моя жена до настоящего момента была уверенна, что привод стоит 200грн, а рация - 50. Теперь нам есть о чём поговорить... :(
GAladraNEC
18.01.2011, 11:01
Пашок ещё отличился:
Моя жена до настоящего момента была уверенна, что привод стоит 200грн, а рация - 50. Теперь нам есть о чём поговорить... :(
вот подстава ))) хахахаха)))
Пашок ещё отличился: Моя жена до настоящего момента была уверенна, что привод стоит 200грн, а рация - 50. Теперь нам есть о чём поговорить... :(
НУ моя дружина слава Богу знає скільки все вартує і мовчить. Пока..мовчить... Хоч впевнений, що нових покупок легально мені ще довго не бачити :D
ДрумБумБум треба було сказати дружині, що то в тільки в Пашка така крута і "дорогуща" зброя! А у всіх інших і в особливо в тебе дуже бюджетна! :mrgreen:
Співчуваю друже. Думаю твій дар переконання допоможе вирулити сімейну ситуацію...
Вообщем головний персонаж відео, який отримує наш страйкбольний оскар, або "диряву галошу" - Пашок! ;)
до речі на рахунок Паші то я тоже як побачив перший раз відео то був трошки шокований. ну навіщо "лякати" людей такими космічними цінами.
ні я розумію що страйк то недешеве заняття, але так як сказав Пашок то виходить, що то взагалі покруче полювання чи стендової стрільби, де один вистріл коштує від 5 грн. (приблизно ;) )
:cry: Шо за фігня, в мене без звуку :cry:
BarmaLINI
18.01.2011, 16:12
:cry: Шо за фігня, в мене без звуку :cry:
ютубик без звука?
зайти в папку к файрфоксу и удали файл setupapi.dll
ну и перегрузи файрфокс
у мене Гугл Хром, і скачане тож не паше со звуком
тогда прямиком на сцылку закачки файла и открываем у себя на компе всеми доступными способами.
Красавчик, ты там живой? ))
DrumBumBum
20.01.2011, 21:11
Да, Егор, живой. Но мой страйкбольный бюджет на следующий сезон будет урезан по самое нехочу... Спасибо пашок команды "Запретная зона"... :evil:
Makedonsky
24.01.2011, 13:19
Был упущен важный момент в докладе....
После выбросов пара сталкеров Орест и Македонский наткнулась на рейдовый отряд Монолита, в схватке был уничтожен один боец монолита и группа сталкеров удачно ретировалась. Про это они сообщили бармену. В доказательство был предьявлен жетон бойца.
Возможно это сверх секретная информация.
Вывод : активизация группы монолит в северных частях зоны.
Был упущен важный момент в докладе....
После выбросов пара сталкеров Орест и Македонский наткнулась на рейдовый отряд Монолита, в схватке был уничтожен один боец монолита и группа сталкеров удачно ретировалась. Про это они сообщили бармену. В доказательство был предьявлен жетон бойца.
Возможно это сверх секретная информация.
Підтверджую. Але таку секретну інформацію ти даремно виложив! Чекай вночі гостів із контрозвідки\СБУ\МВС\податкової\пожежників\лікарів тощо. :D
Взагалі багато чого на зоні творилось такого, що доклад не містить. Це тема для окремого оповідання.
Как активизация? Кто активизация? Когда активизация?
Я не давал подобного распоряжения!
Болотному Доктору срочно требуется отряд добровольцев для усмирения Монолита. У БД есть специальные таблетки, одна веселая, другая от головы! Вперед друзья, нас ждут великие дела.
P.S. Жорик included )))
Мне пожалуйста веселую :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А вечерком от головы :shock:
А вечерком от головы :shock:
может сутра? ) :lol:
Смотря когда веселье кончиться :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
это да, в страйковых фестивалях иногда временные рамки стираются :P
Господа Хорошие!
Предлагаю дать Таиру волшебного пенделя и пошевелить на счет продолжения. Душа бажае свята!!! Что скажете?
GAladraNEC
08.02.2012, 14:34
я против рукоприкладства (ну и ногоприкладства тоже).
а "свята душа бажает"
Punisher-x3m
09.02.2012, 12:09
+100500 .
Согласен с Beviloom.
Чем смогу помогу сам и коммандно.
Друзі мої, я як згадаю останній сталкер... мені моторошно... Я наслаштовуюсь на на ще одну гру, але к вірно каже БУМ, треба більше електроніки і всякого "нанотехнологій"))) Хоча на моїх 3-х нічого такого не було, але розвиток не стоїть на місці.
Камерады, думаю все понимают, что ПДА, детекторы аномалий и прочая атрибутика это
1) отобразится на времени приготовлении игры,
2) значительно отобразится на сумме взноса
Поэтому на повестке дня следующий вопрос (Руслан наверное стесняется спросить, а мне чо :)):
1) ждем игру ахеренную и женскополовоорганную, но дорогую и ждем долго
2) играем по рабоче-крестьянски, ПДА от лукавого, 3 игры и так без него хорошо прошли
Лично мне хотелось бы первый вариант, кагбэ пора переходить на новый уровень, НО учитывая тот факт, что каждую игру что-то да случается, особые форс-мажоры, + Афганский проект Таира, то очень не против и за второй вариант развития событий.
GAladraNEC
27.02.2012, 13:23
ну вот, а я (и как я думаю большинство моих бойцов) будут за второй вариант, как Таир и Бум выразились "На 3-х не было" и мне было нормально...
Даёшь "по рабоче-крестьянски" !!!
Честно говоря, ПДА тоскать с собой не особо то хочется... ну как то боязко мне (не я понимаю, что мол, кинул себе в карман и поглядываешь на него изредка). + нужно расчехляться что там, куда там, чем там... и врятли все будут заинтересованы этим (в этом есть плюс, что отсеится часть людей не заинтересованных в выполнение ролевого момента (но что с ПДА, что без него - отыгрыша с персонажами никто не гарантирует (как было на предыдущих, а именно отыгрыша ждали организаторы от игроков)... лично мне было приятно отыгрывать роль с Болотным доктором или экологом (какие то эротические рассказы начались), а вот ПДА врятли украсит игру).
Я свое высказал, «бросайте тапки»...
Як на мене, краще забезпечувати приємний геймплей атмосферою та ігровими деталями, а не футуристикою і технікою...
Як на мене, краще забезпечувати приємний геймплей атмосферою та ігровими деталями, а не футуристикою і технікою...
Так то воно так. Але зараз в інших регіонах всі вже з електронікою, з електроаномаліями і т.д.
Як вірно виразились мої друзі постами вище - в нас ще "робоче-крестьянский" варіант гри. Хоча на рахунок атмосфери, я думаю ми не гірші за інших були. Тим більше гра проходила завжди на різних цікавих полігонах, та і гравці були те що треба .
Перша - на урбані (кол.когосп). Друга - ліс (але підготували його досить цікаво). Третя - ракетна база (трошки урбан, трошки підземелля, трохи лісу і полян).
GAladraNEC
11.03.2012, 18:32
електроанамалии можна и на датчиках дивжения сделать.... (вспомни сколько шороху было, когда в тунели на такую штуку натыкались... точнее там "комунисты" в панике за автоматы хватались, но всё равно)
но без ПДА!
а атмосфера даже в коровнике была (хотя тогда, даже рабоче-крестьянским не назовёшь...)
Але зараз в інших регіонах всі вже з електронікою, з електроаномаліями і т.д.
Так давайте тоді підійдемо з креативної сторони і подивимось, що можуть запропонувати наші місцеві технарі...
согласен, Таир не томи, Сталкеру быть? А то костюмы, все эти вещи (хочу долг в красных нагрудниках!!!)
Punisher-x3m
16.03.2012, 14:05
.....хочу долг в красных нагрудниках!!!....
Доктор Вы что? 0_0
хочу чтоб ДОЛГ все как один были в красных нагрудниках )
Ну, що я вам скажу друзі. Сталкеру - 4 бути!
Але він буде скромний, по можливості дешевий, цікавий, для своїх, з рольовими моментами і артефактами і т.д. Трошки іншого, так би мовити "домашнього формату". Без пафоса і грандізних задумок. Думаю, що і кількість буде не велика.
Дату коли буде зроблену 4 епізод сталкера дам пізніше. Ще треба буде все із ШТУГовцями своїми обговорити.
GAladraNEC
17.03.2012, 23:26
БББУУУУМММмм!!!!
прячь кукулу вуду, подействовало!!!)))
Уря, уря, уря!)))
fuck yeah!!!
девочки и мальчики, раз это будет фановая игра, с боем выбитая из Таира и ШТУГ (не забывайте, что эти парни делают игру тоже ))), давайте опишем кто какой фан хочет.
Ну например:
- хочу жестких и запутанных квестов, всю игру шастать по Зоне, искать артефакты, создать машину времени и вернуться в прошлое дать Гитлеру пенделя
- хочу крушить непокорных ....
- хочу подчинить себе ЗОНУ, обложить всех данью, соорудить бар с блек-джеком и шлюхами
- хочу иметь возможность собрать экзоскелет, найти печеньки и пойти с пивасиком к монолиту (большой каменюке, не группировке)
Для чего - так легче продумать сценарий, чтобы каждый попытался получить больше кайфа, а то, скажем, если человек ну не умеет договариваться, он не выпросит у Доктора плюшку, зато стреляет из Вулканов с двух рук и делает это лучше всех - понту ему ввязываться в квесты... Думаю мысль ясна.
Кстати, я тут подумал давече...
ДОЛГ - против всех порождений Зоны, убить всех, так сказать. А Болотный Доктор - как они с ним взаимодействуют? Так же педулят или понимают, что дядька вроде и зоновское отребье, но ведь, сука, знает и может до фига...
GAladraNEC
20.03.2012, 14:00
А я хочу с персонажами общаться)))
квесты закрученные, но вполне выполнимые...
в общем, хочу всё как всегда и было))) вот!
Болотный Доктор, версия 3.0
21571
-Incubus-
24.03.2012, 10:43
Раз такая пьянка. Надо хоть раз побывать на это грандиозном проекте. А то всё никак не выберусь... Чем смогу помогу если что
Господв, кто как относится к Экзоскелетам? Есть ли смысл в них и какие плюшки оно дает. Сколько на играх был, всегда проходило мимо моего внимания (
GAladraNEC
28.03.2012, 11:39
ем.... не, невижу смысла в экзоскилетах....
для чего они? )
ем.... не, невижу смысла в экзоскилетах....
для чего они? )
Це щось типу легалізованого ігрового "Макклауда". Тільки трішки слабшого :)
infernohellfire
28.03.2012, 14:02
Можна вставлю своїх 5 копійок)
Екзоскелет це типу така супер броня яка дає захист від попадання over9000 BB. Вбити такого робокопа зазвичай можна тільки попавши в спеціальне місце на п'ятці)
По ідеї вона повинна виглядати так (http://stalker-bratva.ucoz.ru/_ph/1/989915731.jpg)
А насправді виглядає так (http://www.turmaster.com/images/stalker_2.jpg) добре якщо ще так =)
А частіше так (http://fotolife.com.ua/albums/1144/2768512a/xl_56f7e.jpeg)
Я нічого проти них не маю але як на мене внесення такого роду предметів як екзоскелет в "світ СТАЛКЕРу" (там комп'ютерні ігри, книжки, страйкбольні ігри, що там ще є) непотрібне. Це як знімати фільм про античні війни де у головних героїв є лазерні мечі)))
ну как знаете, народ много фана получал, когда искал детали для экзов. я в это время другими делами занимался, поэтому за ними особо не следил
DrumBumBum
28.03.2012, 15:21
Кроме брони экзоскелет позволяет переносить большие тяжести. На Львовском сталкере была система уровней. С первым уровнем, я мог переносить на себе не более трёх артефактов, со вторым - четыре и т.д. Собрав несколько разных артефактов, можно было сделать сборку, позволяющую находиться в аномалии. Если воспринимать ЭС как полезную и нужную сталкеру вещь, то почему бы не использовать её?
вооот, начался процес обсуждения ) а то как мухи сонные
Punisher-x3m
30.03.2012, 11:28
Опять же по классику:
"плюс к защите(пулевоц,аномальной) и грузоподьемности , минус к подвижности и защите от радиации"
Применимость на игре. Реально.
Пулеметы только стационарно или бойцом в экзе.
Punisher-x3m
13.04.2012, 11:03
Тут такое дело.
Я с робятами посоветовался. И мы решили.
Ежели сталкер будет и мы не помрем, то 7-10 монстром есть :)))
Голодных и тшательно дресированых.
То ти Панішер весь цей час тщательно виховував снорко-зомбі подібних кровососів? :)
Ну що я тобі скажу, дякую за те що виростив цілий прайд! Їм буде чим поживитись на зоні ЧАЕС.