PDA

Просмотр полной версии : Гра "ТУНІС: Наростаюча загроза".

Viking
17.01.2011, 16:56
Вітаю всіх страйкболістів з новим сезоном.
прошу до вашої уваги гру, яку буде організовувати моя команда "КОЙОТИ" - 2./ 411 Panzergrendierbattalion.
зараз все тільки в стані розробки.
цю тему створив для того щоб дізнатися чи цікаво буде вам до нас завітати.

коротка преамбула до гри.
В грудні 2010 року в розвиненій і небідній країні Північної Африки Тунісі спалахують масові народні заворушення проти влади в країні президента Абідіна Бен Алі та влади в цілому.
Президент запроваджує надзвичайний стан і передає всю повноту влади свою наближеному генералові Алі Серіаті, котрий в свою чергу відчувши себе вільним від вказівок зверху планує встановити в країні військову диктатуру.
Лідер ісламістів Рашид Ганнуші який повернувся після 22 років вигнання при підтримці полковника туніської армії Ель Хаді (вигаданий персонаж ;) ) намагається встановити свою владу в країні.
Більшість населлення Тунісу підтримує ісламістів і Рашида Ганнуші і його рух "Ан-Нахда".
Генерал Алі Саріаті розпочинає тотальну війну проти ісламістів і полювання на їхнього лідера. В Тунісі спалахує громадянська війна.

Основні моменти майбутньої гри:
1. динамічний сценарій
2. цікавий полігон - ліс із двома величезними ангарами та іншими цікавими будівлями
3. патрулі - диверсії - полювання на рольових персонажів - зрадництво та підкуп
4. використання механ необмежена кількість або тільки один бункер
5. гра одноденна орієнтовно з 11.00-12.00 до 17.00-18.00
6. орієнтовна дата 19 березня або 26 березня

Viking
17.01.2011, 16:57
Обговорення тут.
прошу побажання і пропозиції.

+ попередня реєстрація:
1. назва команди
2. звідки
3. кількість бійців яка хоче приїхати
4. яку сторону обираєте: армія Тунісу чи ісламісти (бойовики)
5. антураж і бороди вітаються :D

Alex(SAS)
17.01.2011, 18:01
Если можно, выложите фото полигона, и ссылку на карту/спутник Викимапию или Гуглэрс. Уверен это сразу прибавит энтузиазма участников.

Viking
17.01.2011, 18:27
Если можно, выложите фото полигона, и ссылку на карту/спутник Викимапию или Гуглэрс. Уверен это сразу прибавит энтузиазма участников.
обовязково будуть фотки. скоро поїдемо на полігон і все обфоткаємо :D

координати на ГУГЛМЕПС - 50.207656, 25.112064

Дима
17.01.2011, 19:23
1. ВАХ (моделируем ХАМАС)
2. Львов
3. 2-3 бойца, не меньше. Уверен что будет больше. И ещё один-два внекомандника.
4. Исламисты, а куда ещё пойти исламским борцам за свободу родной Палестинщины?
5. С бородами напряг - мы по моделированию в чёрных балаклавах ) Хотя, могу приехать в костюме афганского талиба, если так оденется кто-то ещё...

Borat
18.01.2011, 00:10
чи плануються якісь контракти для приватних військових компаній ?

Viking
18.01.2011, 12:17
ПМС - ви як завжди на розхват будете.
то я тобі, Борат, гарантую. скучати не будете, то точно

BooM
18.01.2011, 13:52
Обговорення тут.

Наше вам с кисточкой.
А можно по конкретней:
- где проводится игра (гугл мепс это хорошо, но как туда добраться)
- количество сторон
- количество бойцов на сторону

цю тему створив для того щоб дізнатися чи цікаво буде вам до нас завітати.
Не сочтите меня снобом, но игра все же будет или не будет, или вы сами не можете определиться?

Хотелось бы также знать сценарий, чтобы знать к чему готовиться и стоит ли ехать.

Alex(SAS)
18.01.2011, 14:04
Я тоже советую - выложите сначала обзор полигона, карту, сценарий (причём сценарий надо делать не под заявленных людей, а так чтобы можно было игру отиграть и 50 на 50, а в случае форс мажора 10 на 10 и было б не скучно), вот игроки и потянуться.

Предварительно скажу, что моей команде интересно приехать.

Viking
18.01.2011, 15:04
Гра буде проводитися на цікавому пілігоні, доїхати до якого буде досить просто. від м,Броди це приблизно 10-15 км.
планується трансфер гравцій в Ж/Д вокзалу м.Броди. всьому свій час. про доїзд буде все докладно написано з наступного тижня так як планується поїздка на полігон фотографування і таке інше.

Кількість сторін: поки що дві: Національна армія Тунісу (президент і генерал) проти ісламістів (лідер Рашид Ганнуші). можливо буде місцеве населення, яке буде підтримувати ісламістів. все уточняється і калькулюється.

Президентська гвардія 50% гравців - орієнтовно 30-40 чол.
ісламісти 30-35% гравців - орієнтовно 20-25 чол.
місцеві 15-20% гравців - орієнтовно 10-15 чол.
мінімальна кількість гравців 50 чол.

Ну так як бачу що охочих приїхати вже назбиралося трошки ;) то ГРА ВІДБУДЕТЬСЯ ОДНОЗНАЧНО !

обзор полігону і конкретніші дані будуть виложені скоро в окремо створених для цього темах. на даному етапі проводиться конкретизація і детально розробка сценарію, а також буде проведено узгодження з владою.
так що друзі прошу трішки зачекати.
все що вас буде цікавити буде чітко розписано.
дякую за розуміння. :)

BooM
18.01.2011, 17:40
Позволь еще вопрос:
Стороны 2, возможно три. Национальная армия Туниса, исламисты и возможно мирные.
Будет ли дресс-код?
Очень, наверно, глупо буду выглядеть во флектарне воюя за любую из сторон.
За сим либо уже не бриться и шить пирухан или закупать какой другой комок?
Или кто в чем и поверху опознавательные скотчевые ленты?

BarmaLINI
18.01.2011, 17:49
http://img543.imageshack.us/img543/5968/67622080.jpg
президентская гвардия :) с аугами

Borat
18.01.2011, 17:50
1. Task Force 145 (PMC "Irish Legion", US Army Rangers, Advanced Warfighters)
2. Львів
3. ближче до дати, до 10 контракторів
4. PMC на контракті з офіційним урядом Тунісу
5. антураж і бороди :mrgreen:

BooM
18.01.2011, 17:52
президентская гвардия :) с аугами

темный моник на работе, а что за комок? издалека дубок напоминает (те что двое справа) ))

Viking
18.01.2011, 18:05
дивимось на фото що виклав Барма. якщо будуть такі антуражні персонажі то буде мега круто.
на рахунок Дрес-коду. так дрес-код буде.

Ісламісти:
низ - камуфло любе
верх - светр, футболка, куртка, гольф і т.ін.
+ розгруз

Президентська гвардія
низ і верх камуфляж. який саме вирішується. можливо дубок його дістати не важко.
розгруз, бронежилет, каска або антуражна чорна шапочка ;) як на фото вище

BooM
18.01.2011, 18:11
гггг, а тот что слева чем-то на Вика похож ) имхо

Tair
18.01.2011, 18:13
А якщо буде мирне населення? То який дрес-код для нього?
Просто одна справа відіграти мародера з Тунісу ЛІТОМ і зовсім інша в БЕРЕЗНІ! А вкутавшись в бушлати і в берци, то не те саме, що майки і кеди ;)
Ну вообщем, то треба точно вже бачити остаточну тему і тоді буде видно - "чё пА-чём?"(с).

Alex(SAS)
18.01.2011, 18:29
.....
на рахунок Дрес-коду. так дрес-код буде.

Національна армія Тунісу
низ і верх камуфляж. який саме вирішується. можливо дубок його дістати не важко.

Ну с дубком это, извините, смешно, это не "дресс код". 8-) . Лучше его не делать тогда.

BooM
18.01.2011, 18:34
Ну с дубком это, извините, смешно, это не "дресс код". 8-) . Лучше его не делать тогда.
Таки верно мыслите )
Может погуглить фотки исламистов и тунисцев?

Alpha4
19.01.2011, 10:32
Возможно стоить разнообразить сценарный ход не скидывая всех одетых в камуфляж в "национальную гвардию"? Добавить какие-то международные силы НАТО или ООН за сторону правительства, наемников за сторону революционеров, а национальная гвардия занималась бы непосредственной защитой и спасением опального президента Туниса? Большее количество сторон может добавить нелинейности в ход сценария.

BooM
19.01.2011, 11:18
во-о-от, верно мыслите, товарищЪ!
Я постеснялся ввести войска ООН как игровую сторону (для урегулирования конфликта, к примеру), чтоб не обвинили в том, что пытаюсь перекроить игру на новый лад.

А ведь действительно, многие бундесы, бритиши и т.д. кто занимается моделированием могут найти себя в проекте.
Только тогда данная сторона и выглядеть должна подобающие.
А некто типа меня, в кедах и с аугом - то уже за исламистов или тунеядцев, тоесть тунисцев.

DES
19.01.2011, 12:39
мне лично без разницы кем быть: британским пехотинцем или исламистом-террористом, главное чтоб игра понравилась.

Койон
19.01.2011, 13:08
А чорну форму для арміїї використовувати можна буде?

Дима
19.01.2011, 13:10
Ісламісти:
низ - камуфло любе
верх - светр, футболка, куртка, гольф і т.ін.
+ розгруз
- уточните цвет свитера или гольфа, чёрный допустим?

Орест
19.01.2011, 14:09
мне лично без разницы кем быть: британским пехотинцем или исламистом-террористом, главное чтоб игра понравилась.

Моя думка впринципі така сама, але якби таки була сторона НАТО (чо ООН), то було би краще особисто для нас.

BooM
19.01.2011, 14:10
А чорну форму для арміїї використовувати можна буде?
В Тунисе кагбэ жарко, поэтому имхо не резонно, хотя если какая спецотрядина )))

главное чтоб игра понравилась.
Ну собсна обсуждаем усилия чтобы так вышло )

Viking
19.01.2011, 14:15
є пропозиція по дрес-коду.
1. Армія - флектарн + каска+ панама + берет
2. Ісламісти - низ (нштани) ДПМ, верх (сверт, гольф) олива,чорний, балаклава, шемаг.
3. місцеві - цивільний одяг без камуфляжу.

Tair
19.01.2011, 14:18
Ну з такими ідеями і бажаннями які ми висвітлили, головне щоб сам організатор впорався із цим. А то може він не планував стільки сторін і тепер має кроїти весь сценарій (якщо він готовий вже).
Вообщем слово за Вікінгом. Хоча, як на мене, Регулярні війська, повстанці і обмежений контингент ООН (швидно посланий Асамблеєю ООН) було б саме-то. Але вкотре скажу, слово за Вікінгом - гра то його.

Neftis
19.01.2011, 14:21
http://econo.com.ua/2011/01/foto-bespor ... k-voennym/ (http://econo.com.ua/2011/01/foto-besporyadki-v-tunise-prezident-tunisa-sbezhal-vo-franciyu-vlast-pereshla-k-voennym/) На цій ссилці в слайдах, якщо не помиляюсь відображені тогочасні події Тунісу.
Як пропозиція, чому б справді не зробити дрес код по реальному одягу і формі сторін? + як варіант додати сторону НАТО?

П.С а чорну форму в них використовує поліція

BarmaLINI
19.01.2011, 14:53
а армию одеть в французкий камок старый лизард ? :) где его найдешь то?

Tair
19.01.2011, 14:55
є пропозиція по дрес-коду.
2. Ісламісти - низ (нштани) ДПМ, верх (сверт, гольф) олива,чорний, балаклава, шемаг.
3. місцеві - цивільний одяг без камуфляжу.

Ну я зі своєю командою по дрес-коду підпадаю лише під місцевих обовтусів. :(
Що вони хоч роблять ті "ушльопки мирні" ?

Може трохи інший дрес-код, без такого "жосткого" регулювання як на першу гру. А то всі майже в регулярну армію підуть (флектарн бачу "рулить") :)

Viking
19.01.2011, 15:01
2. Ісламісти - низ (штани) комок тільки не флектарн , верх (сверт, гольф) олива,чорний, балаклава, шемаг.
3. місцеві - цивільний одяг без камуфляжу. цивільні мирні жителі , мирні в лапках, роблять локальні напади на блок-пости армії, викрикують різні лозунги, стріляють в повітря і і армійців. роблять їм різне западло + при потребі і при домовленості якщо така буде допомагають ісламістам

Borat
19.01.2011, 15:04
як варіант можна моделюючі команди в НАТО(ООН) згідно з штатним дрескодом, а решту уже як повезе :lol:

Viking
19.01.2011, 15:08
Люди звідки ви взяли що на грі буде НАТО (ООН).
на грі будуть три сторони:
1. Президентська гвардія і поліція (президент)
2. Ісламісти і їх лідер.
3. кучка місцевих жителів.

команди які моделюють Британців чи Американців спокійно можуть бути ісламістами.

BarmaLINI
19.01.2011, 15:18
там армия туниса сражалась с президентской гвардией и мвд ...
на видео видно как полиция стоят отдельно на улице и из толпы в них кидают камнями , а перед толпой пытаясь их успокоить спокойно армейцы стоят вооруженные и спокойно общаются с восставшими

Alpha4
19.01.2011, 15:46
http://www.intellicast.com/Local/Weathe ... n=TSXX0010 (http://www.intellicast.com/Local/Weather.aspx?unit=C&location=TSXX0010)
не так уж и жарко)

Viking
19.01.2011, 15:47
Остаточна розтановка сторін і дрес-код для них:
1. Президентська гвардія і Поліція - генерал Алі Саріаті і президент Бен Алі. дрес-код: флектарн, чорний костюм (весь), каска, бронежилет, розгруз, панама, берет. 50% гравців
2. Ісламісти - лідер Рашид Ганнуші і генерал Рашид Аммар (національна армія) . дрес-код: низ - камуфло будь-яке крім флектарну, верх - светр чи гольф чи куртка (олива, синій, пісочний - тільки не камуфляжна), балаклава, шемаг, бейсболка. 30-35% гравців
3. місцеві. цивільний одяг без всяких камуфляжів і того подібного. 15-20% гравців

дякую Бармаліні, що підправив мене.

Гра проводиться по правилах Федерації страйкболу України.

SAMIR
20.01.2011, 11:53
Щоб знати шо в туніси було, треба запитати самого громадянина туніса (тобто я).

Barmalini... там війська були проти поліції та президеньска гвардия, але сама поліція розділана на дві частини (хто за революцю і хто за павшу партію RCD). Зарас поліція яка була за RCD стала пратізанаска армія (іх десь 800) і завершує вбивство та грабіжи (особливо зарас актуально снайперство в деякі городах). ше є приватна служба охорони воні охороняют сімю презідента іх около 300.

Гра цікава, але не підлягае то шо було і буде реально... типа фантазія! непогано якщо було більш реальним, але ідея цікава, приємно як тунісець!

P.S

Таки верно мыслите )
Может погуглить фотки исламистов и тунисцев?

Сорри але в нас ісламісти нема... розстріляли в 80-х, читай історію.

FREEDOM FOR TUNISIA / RCD OUT

BooM
20.01.2011, 12:47
розстріляли в 80-х, читай історію

а в каком классе средней школы это преподавали? шутю, ну и пусть нету, игра же не реконструкция событий, а по скольку оргом заявлены исламисты - хоца чтоб они и выглядели достойно. а есть они на самом деле или нет, дело второстепенное

Alex(SAS)
20.01.2011, 13:47
Что значит - нема исламистов ? До марта (даты игры) их понаедет огого :
"Лидер запрещенного в Тунисе исламистского движения «Ан-Нахда» («Возрождение») Рашид Ганнуши (Rashed Ghannouchi) намерен возвратиться на родину из Лондона"
http://www.rupor.info/news-v-mire/2011/ ... islamisti/ (http://www.rupor.info/news-v-mire/2011/01/17/v-tunis-vozvrashhajutsja-islamisti/)
, так что орги всё прекрасно запланировали.

SAMIR
20.01.2011, 13:56
Что значит - нема исламистов ? До марта (даты игры) их понаедет огого :
"Лидер запрещенного в Тунисе исламистского движения «Ан-Нахда» («Возрождение») Рашид Ганнуши (Rashed Ghannouchi) намерен возвратиться на родину из Лондона"
http://www.rupor.info/news-v-mire/2011/ ... islamisti/ (http://www.rupor.info/news-v-mire/2011/01/17/v-tunis-vozvrashhajutsja-islamisti/)
, так что орги всё прекрасно запланировали.

Перепрошую... петання алекс ти жив в туніси? так шо де шо там пише то таке! та лідер партії є... пару людеї які підтримають є, але то не боюві одиниці то скажемо за встановлення нового мирного ісламу... а то шо пішуть в СНГ то взагали я здивовани шо хтос то читае томушо то є проста папір для сенсації. а я як громадянини туніса тобі скажу що в нас народ з іншем менталітетом більш европейскім! для того і сталоса та революця! не за ісламістов а за встановлення демократії, свободи і справедливості, я чесно горжус за свій народ томушо то він сам по собі підняв революцю, не европа, не сша нам не помогла, просто надоїло терпити то все! і не хай хто хоче говоре шо хоче, але я тобі говорю так як є. і бажаю іншем народом то саме зробити ;)

FREEDOM FOR TUNISIA / RCD OUT

розстріляли в 80-х, читай історію

а в каком классе средней школы это преподавали? шутю, ну и пусть нету, игра же не реконструкция событий, а по скольку оргом заявлены исламисты - хоца чтоб они и выглядели достойно. а есть они на самом деле или нет, дело второстепенное

Розумію... проста я свою думку напесав! і де які поправки в думки іншіх... просто для прозорости! :)

Дима
20.01.2011, 14:20
Короче, прочитав посты Самира, выскажу мысль что надо или объявить что игра будет проходить как фантазия на тему альтернативной истории - скажем, в 80-х исламистов не расстреляли, или немного подкорректировать сценарий.
Ни в альтернативной истории и в корректировке сценария ничего плохого не вижу, кроме необходимости менять дрисс-код или саму задумку.

Viking
20.01.2011, 14:56
Ни в альтернативной истории и в корректировке сценария ничего плохого не вижу, кроме необходимости менять дрисс-код или саму задумку.

що мається на увазі під міняти дрес-код чи саму задумку :?:
звичайно що гра проводиться в альтернативній реальності ;)

Дима
20.01.2011, 15:12
А если игра проводится в "альтернативной реальности" - то и менять ничего не надо, только уточнить что альтернативка, что бы не было лишних вопросов.

Tair
20.01.2011, 15:32
А если игра проводится в "альтернативной реальности" - то и менять ничего не надо, только уточнить что альтернативка, что бы не было лишних вопросов.

Причому тут альтернативна реальність? Ну є теперешні події в Тунісі, ну є ісламісти\повстанці\партизани\революціонери і що? Яким словом не називай всі ж розуміють хто, то і що то є? Питання виникають в тих кому треба чітко знати "політичну складову"?
Коли відбуваються ігри де "голубі" проти "розових" там же ж не сперечаються, як назвати послідовників Леніна, якщо по сценарію там революція\путч\повстання і т.д. СЕНС той же самий!
Не запудрюйте оргам голову! Їм і так є над чим думати і що робити.

Alpha4
20.01.2011, 16:06

Не запудрюйте оргам голову! Їм і так є над чим думати і що робити.
Насколько я понимаю потенциальные участники игры высказывают свое мнение, а не пудрят кому-то голову. Если Вам нечего предложить не мешайте другим. Орги не маленькие дети и разберуться к чему прислушаться, а на что не обращать внимания.

Tair
20.01.2011, 18:57
Viking писал(а):прошу побажання і пропозиції.

Если Вам нечего предложить не мешайте другим. Орги не маленькие дети и разберуться к чему прислушаться, а на что не обращать внимания.

Я дуже перепрошую, що "всім" заважаю! Оскільки пропозиція не переливати з пустого в порожнє стосовно назви однієї із сторін конфлікту - не вважається за таку. Тому страшено вибачаюсь, що вам перешкоджаю вносити конструктив саме в ігровий процес.
Орги справді не маленькі діти, а дуже хороші хлопці і звісно ж у всьому розберуться.
ай ем сорі кому "заважаю" ;)

SAMIR
20.01.2011, 23:37
Просто народ я вам скажу на хлопском розумуом... ПОВАГА ДЛЯ ТИХ ХТО ПОМЕР... вот очим... революция почала з того що я особи які померли "бу азізі" най більш... покі я буду жив я буду за тих дущ и битиса! якшо бе були жертве по укр револуції я тоже саме буду говорити... але то інше тему... зарас... то шо в туніси є, я не скажу шо не треба гру і немаю праву на то, але я прошу повагу для людей які далі для того життя! я ще раз говорю ПРОШУ! з того... вам решати... але я своє слово сказав! і буду говорити!

як я зказав ідя класна і прекрасна в рамках етики, демократії та павших героїх!

FREEDOM FOR TUNISIA / RCD OUT!!!

Viking
21.01.2011, 10:48
Просто народ я вам скажу на хлопском розумуом... ПОВАГА ДЛЯ ТИХ ХТО ПОМЕР... вот очим...
Самір тільки прошу не думати про нас так ніби нам наплювати і ми якісь нелюди.
Все прекрасно розуміємо і співчуваємо народу Тунісу. великий жаль що навіть в таких розвинених країнах не обходиться без кровопролиття. Тих хто загинув будуть дуже довго памятати як в Тунісі так і за його межами.

SAMIR
21.01.2011, 15:55
Просто народ я вам скажу на хлопском розумуом... ПОВАГА ДЛЯ ТИХ ХТО ПОМЕР... вот очим...
Самір тільки прошу не думати про нас так ніби нам наплювати і ми якісь нелюди.
Все прекрасно розуміємо і співчуваємо народу Тунісу. великий жаль що навіть в таких розвинених країнах не обходиться без кровопролиття. Тих хто загинув будуть дуже довго памятати як в Тунісі так і за його межами.

Дякою за підтримку та тепли слова!

Viking
03.02.2011, 23:05
жвава дискусія бачу зупинилася.
дата гри 26 березня це у випадку що не буде ніяких форс-мажорів. ;)
сума внеску 50 грн. з людини.
для бажаючих за окрему плату трансфер на полігон і з полігону

Дима
04.02.2011, 08:32
для бажаючих за окрему плату трансфер на полігон і з полігону - можно узнать величину платы за трансфер?

Viking
04.02.2011, 15:48
для бажаючих за окрему плату трансфер на полігон і з полігону - можно узнать величину платы за трансфер?
Трансфер в районі 10-15 гривень

Viking
25.02.2011, 16:07
Дорогі друзі у звязку з сімейними обставинами гра "Туніс" відкладається до невідомої дати.
У всіх прошу вибачення за те що не виправдив ваших очікувань.
Як тільки зявиться можливість організувати гру. всіх повідомлю.
Просто нема бажання робити гру будь-яку, з низьки рівнем підготовки.
з повагою Вікінг