Просмотр полной версии : S.T.A.L.K.E.R.real play road to wild territories ПОНОВЛЕНО!!
Patriot_
16.02.2011, 16:11
Анонс ГРИ ПОНОВЛЕНО
Новоград-Волинські старйкболісти запрошують всіх бажаючих на данну гру .
Тепер те, що всіх цікавить ( правила трохи змішані)
1. Гра буде проходити(ІГРОВИХ) 2 дні
2. Дозволи по тюнам згідно правил ФСУ ( на грі буде вибіркове хонографування приводів обов"язкове хонографування кулеметів, та СГ)
3. ПІротехника дозволена. гранати на базі корсар 4 , гранатомети та міномети на базі корсар 6 НЕ ВИЩе !!! міномети tа гранартомети будуть перевірятися перед грою!!!!
4. На грі буде присутня військова техніка. дозволи по техніці згідно ТМ. мілітарист .
5. На грі частково буде присутній міл сім, тобто будуть аптечки якими можна вилікувати людину в яку поцілили , але в якої обов"язково повинен бути бронижилет.
6. Харчування 1 раз . ( вся інша їжа буде у барі за ігрові кошти)
7. Призи будуть різного степеня від ( Приціла до банки шарів ВАЛЬТЕР)
8. координати полігону викладено нижче.
9. взнос на гру 100 грн, мутантам 30 грн (на мутантів знижки НЕ ДІЮТЬ!!!) + 20 % тим хто не зареєструвався, але приїхав.
Знижки
1.) - 10% іншим областям
2.) 5% тим хто буде на ознайомчій грі на Україна 2015
3.) - 10% за антуражний костюм
10. Паті буде це рок концерт, а потім діджей ( зроблено, щоб всім догодити)
11. приблизна кількість учасників 100-180 . ( приблизна кількість учасників на ознайомчу гру 30-50)
12. Кількість техніки 2-5 машин
Сценарій
ЗАСеКРЕЧЕНИЙ ДЛЯ ДУХУ НЕВІДОМОГО!!!!
Patriot_
18.02.2011, 01:27
Про Глобуса
Глобус був звичайнісіньким сталкером він не ходив далі свалки і не мав особливо ворогів але одного разу його з товаром який він ніс від сидоровича до замовника пресанули бандюки і забрали товар .
глобус незнав як відкупитися від сидоровича і той послав його на території
через 2 днів його підібрали долгівці біля закинутої барахолки що на свалці і віднесли його торговцю .
через 1 день глобус оклимав і почав говорити з сидоровичем
-прийшов в себе це добре - з насмішкою сказав сидорович
- Ось інфа Ссказав Глобус кинувши стару потерту папку сидоровичу на стіл
Пів години барига дивився фото і скоса подивився на Глобуса
-Не брешеш - запитав Сидорович
- Я брешу !!!??? - ти фото бачив ??? там хабара море !!!-Глобуса кинуло в піт...а ще я бачив голови на кілках отого квада долга ...і зо два десятки трупів свободівців !!! і гелікоптер той бачив там МОНОЛІТ -крикнув в істериці Глобус
-Моноліт добирається до периметрів зони !!!!злякано крикнув Глобус
- Да хабара там море але ти знаєш що раніше на диких територіях було ???-спитав барига.
- ну завод якийсь - відповів йому Глобус . А , що яка різниця???
- завод))) яка різниця ))) да там пускова установка ядерних боєголовок здатних рознести 4 Києва !!!- крикнув йому Сидорович
- так цю інфу потрібно передати свободі тільки вона зможе вибити моноліт який там засів після першого сильного вибросу .
- а долгу ? -тупо ляпнув глобус
- ти що зрозму вижив ? долг рознесе цією зброєю пів ато і всю зону разом з нами .
- а що мені за це буде ????
- ти мені нічого не винен і я тобі !сказав сидорович
- але я ж з пекла повернувся
-ось на - сидорович кинув пачку тугриків у руки глобусу
-Але ти невздумай ляпнути бо тут таке почнеться
Через 2 дні Глобус проговорився долговцям у їхньому барі і ті зразу почали готувати штурмову операцію на дикі території
в той час свобода в же поповному готувала нову вилазку туди .
Коли глобус вертався з агропрому на свалці його перестріли бандити і він їм сказав цю інфу щоб його не пристрелили але шакали слово не держать і черга з Ак зрізала його .
Сидорович знавши що зараз почнеться навала на території і щоб не втратити тему він розповів про це одинакам щоб вони йшли туди за хабарем.
Бо якщо Долг першим попре сидоровичу нічого не залишеться
одного з одинаків на кордоні зловили військові і вибили з його інфу про дикі території і про масу артів .
військові почали готуватися до битви .
Які ж цілі штовхали клани і вільних стакерів на ті території?
ДОЛГ - хотів раз і навіки покічити з зоною.
СВОБОДА хотіла знщити моноліт та долг та цією зброєю створити нову державу на території зони
сталкери гналися за хабаром і документами .
бандити йшли за сталкерами щоб їх трясти на виході
моноліт просто сліпо вірив у свого божка і стояв на смерть
військові отримавши наказ вичистити всю зону пішли походом.
Рольова гра перенесе вас у перед день цього штурму і у день штурму .
Дресс-код, фото полігону є????? :?: :?: :?: :?:
Patriot_
19.02.2011, 16:14
Фото будуть пізніше
це ЛІС + наші декорації
Приблизительное количество людей? Количество техники?
(И не в обиду, но приятие было бы читать инфу и описаловку с соблюдением грамматики и орфографии.)
игра по приглашениям, али без? ;)
не совершеннолетние, это минус...
хотелось бы узнать по подробнее, как? что? по чём? сценарий и т.д. ато как-то вилами по воде писано, но цена за игру уже сориентирована... :roll:
Patriot_
19.02.2011, 22:37
Приблизительное количество людей? Количество техники?
(И не в обиду, но приятие было бы читать инфу и описаловку с соблюдением грамматики и орфографии.)
людей чекаємо 100-150 ( разом з нашими 20) ( реєстрація почнеться з 1 березня а 2 -3 квітня буде відома приблизна кількість учасників .
Техніки буде 5-7 машин ( Ігрових) :D :!:
Patriot_
19.02.2011, 22:58
игра по приглашениям, али без? ;)
не совершеннолетние, это минус...
хотелось бы узнать по подробнее, как? что? по чём? сценарий и т.д. ато как-то вилами по воде писано, но цена за игру уже сориентирована... :roll:
1. Запрошуються всі страйкболісти (УКРАЇНИ) ! з 1 березня ви по телефону зізвонюєтесь зі мною а я вас заношу у спаціальний бланк(нижче)
незареєстрованим гравцям дозволяється приїжжати але у них не буде тих ігрових бонусів і того ігрового сценарію ,що у зареєстрованих .
Бланк реєстрації
1) Ім"я
2) вік
3) Місто
4) Команда
Кошти проплачуються перед шикуванням вам видають 200 р Ігровий паспорт, паспорт смерті, карту , повязку клана , мішок для ігрових предметів .
2. Как ( зверху написаний (порядок) гри )
3. по чём в реалі гра коштувалаб 120-160 грн завдяки спонсорам вона на порядок дешевше
Сценарій і квести зараз виписуються не викладаю( ато поломаю кайф)уже готовий на 99 %
праві партії
а я думаю что страйк вне политики...неужели это превратиться в ещё один миф?
Patriot_
19.02.2011, 23:16
Дресс-код, :?: :?: :?: :?:
ДОЛГ ТІЛЬКИ
Чорна уніформа чорні розгрузи вітаються нагрудники з гри ,червоні елементи одягу , противогази шоломи , бронежилети ,
СВОБОДА ТІЛЬКИ - розгрузи , бронежилети( не вітаються)
уніформа - ДМП ,вудланд, бунд ,флектарн .
Бандити ТІЛЬКИ - Громадянська уніформа з легкими елементами мілітарі .
Шкіряні куртки , спортивки , джинси , ( камуфляжні брюки не бажано) , плащі Вітаються : маски , противогази.
Військові - чіткий дрес код створюється
Моноліт - чіткий дрескод створюється
Учені - озка , костюми з гри .
сталкери - дрес код зараз обговорюється .
Patriot_
19.02.2011, 23:18
праві партії
а я думаю что страйк вне политики...неужели это превратиться в ещё один миф?
Ні просто люди захотіли нам допомогти ( НІЯКИХ ЕТНІЧНИХ , НАЦІОНАЛЬНИХ , і ПОЛІТИЧНИХ) тем на грі не буде !!!
ПАТІ і концерт буде проводитися за рахунок правих партій ми вас запрошуємо а ви по бажанню залишаєтесь.
slawa120
20.02.2011, 00:00
Что есть общепринятые тюны? Принятые ФСУ или миликом?
Анонс, более чем прозрачный.
Patriot_
20.02.2011, 00:01
ФСУ
з 1 березня буде 70 % інфи про гру. За неділю до гри буде відомо 98 % про гру
может и не комильфо, но кагбэ при анонсе игры принято прорписывать сценарий, стороны и т.д. а не из разряда - вы вот посмотрите, а мы потом скажем. Что за ребячество?
з 1 березня ви по телефону зізвонюєтесь зі мною а я вас заношу у спаціальний бланк
а регистрация на форуме, ком тужур, не работает?
Patriot_
20.02.2011, 01:25
ПРАЦЮЄ
Для мене краще буде через телефон відповісти на питання
А всегда думал, что форум для того, чтоб люди могли сами в удобное им время найти ответы на свои вопросы
але тел . дзвінок полюбому .
:lol:
Patriot_
20.02.2011, 01:39
Beviloom
я тільки ОДИН з організаторів я займаюся рекламою гри .
першого березня буде все відомо .
Patriot
Питання зникли в ході бесіди (с) )
сталкери - дрес код зараз обговорюється .
Як для сталкерів дресс-код можна обговорювати :?: Тут і так все понятно :) Джинси, Куртка з капішоном або без(хакі, олива), берци, протигази або респіраториhttp://62.149.5.84.nyud.net/i3/dc/87/6eabfa1b6bad6325c0b065e0f045.jpeg
Шото тіпа такого :!: :!: :!:
Patriot_
20.02.2011, 14:39
Нова тема для обговорне костюмів гри
viewtopic.php?f=156&t=40357 (http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=156&t=40357)
Patriot_
20.02.2011, 15:05
Мутанты: игра "за" и "против"Наибольшую опасность для сталкеров, если не брать в расчет зоны аномальной активности, представляют мутанты, встречающиеся повсеместно на просторах Зоны отчуждения.
В силу разных причин мутанты могут избегать аномалий и «горячих пятен» (иммунитет ко всем аномалиям и радиации). Ни одного мутанта нельзя оглушить, они не поддаются зомбированию , во время выброса они не умирают .
На мутантов не работают аптечки, однако врожденная регенерация автоматически восстанавливает его из состояния «ранен» до состояния «здоров» за 10 минут (медленный счет до 600). Мутанта можно добить на общих основаниях. Убитые мутанты возрождаются без захода в мертвяк в ближайшем безлюдном месте, однако после этого они не могут нападать на ту же группу или персонажа, который их убил. Заходить в мертвяк мутантам нужно только для пополнения запаса отчуждаемых частей.
Для игроков, решивших играть мутантов (далее - Мутантов):
Зачем же ехать на игру «про сталкеров» мутантом. На это есть несколько причин, и мы постарались учесть их все, чтобы на проект S.T.A.L.K.E.R. смогли приехать люди с разными ожиданиями от игры, и каждый получил максимум удовольствия и фана:
Игра сталкером подразумевает много социальных взаимодействий. Если вы не хотите играть в «социалку», то роль мутанта – для вас. Не надо ни с кем общаться, ничего обсуждать, ни с кем не нужно договариваться. Можно просто играть опасного хищника-одиночку и радоваться жизни.
выходные – берите противогаз и приезжайте снорком. Море адреналина гарантируем:)
Так или иначе, но страйкбол – довольно дорогое увлечение. Если у вас нет привода, а покупать его вы пока не планировали, то у вас есть два варианта. Первое – это купить дешевый китайский дробовик и поехать салагой-бандитом . Второе – сделать хороший костюм мутанта и поехать настоящим ужасом Зоны. Каждому – свое.
Для мутантов хоть и будут действовать довольно высокие требования по костюму (хотя мы будем всячески помогать советами или нужными контактами),
И участвие мутанта БЕЗПЛАТНО !!!!
Яреально загубився в морі цього тексту! Ви б хоч де не де відступ робили чи якось жирним шрифтом відмічали важливі речення і слова, ну чи кольором! Перечитав раз і чесне слово нічого не зрозумів. Сумбур шаленний в голові!
slawa120
23.03.2011, 07:33
А где продолжение?
Patriot_
23.03.2011, 11:52
Гра перенесена на літо по причинам
1.) Не має вільного від ігор часу
2.) Ніхто не хоче їхати до незнайомих оргів
3.) Немає дозволу міськ ради на проведення гри весною
Patriot_
23.03.2011, 11:53
Приїдемо на ваше, або Рівненське відкриття там і познайомимось .
Прошу прощения, но думаю ответ на этот вопрос интересен не только мне - А Вы собираетесь на открытие с членами команды 18- ехать?
Patriot_
23.03.2011, 20:39
Це буде обговорено з оргами. В будьякому разі буде повнолітніх більше це люди +30,+50 років
Patriot_
24.03.2011, 22:12
Гра перенесена на 5-7 Серпня.ЦЕ ОСТАТОЧНО
Patriot_
25.04.2011, 12:11
Полігон на новоградський сталкер ( 1 км вище чижівки 1 км ижче вербівки ( по лівому берегу Случа))
http://wikimapia.org/#lat=50.716678&lon ... 13&l=0&m=b (http://wikimapia.org/#lat=50.716678&lon=27.6306152&z=13&l=0&m=b)
Patriot_
02.05.2011, 22:00
Повинні дати , хоча може бути як і в тому році з операцією "случ" хотіли дати дозвіл , транспорт, польову кухню а вийшло все боком мер все перекрутив просто вояки під фортецею побігали попукали холостими і так все закінчилося(((( :( :cry:
До організації гри підключені депутати міської ради .
Хоча плануємо створити все по принципу житомирського відкриття напів-офіціально на 110-170 чол .
А перед грою буде проведена ознайомча гра з метою знайомства з оргами ( Україна 2015 на 40-50 чол)
може дадуть за це я не обіцяю
Patriot_
02.05.2011, 22:43
В звязку з полігоном на 1/3 змінена канва гри
Вибачте за флуд, але гра відбулась? і чибуде вона проводитись щорічно?