Вход

Просмотр полной версии : Відкриття сезону 2011 на Волині

Дмитро Вовкулака
10.03.2011, 17:19
Бажаю здоровя усім! З кожним днем стає тепліше, і страйкболісти усіх регіонів вилазять з зимової сплячки! Деякі, звичайно, проводили тренування і зимою. Пропоную в цій темі обговорити дату і місце проведення загального тренування (гри) для усіх страйкболістів Волині. Так як більшість бійців проживають у Луцьку, пропоную зібратися 20 березня 2011 року на військовому містечку в Гаразджі. Хотілося б почути ваші пропозиції і побачити реальний стан справ у Волинському страйкболі: кількість команд, бійців, позакомандників.
тут пишемо:
Команда/позакомандник (Позивний): TILARIDS
Місто: Ковель
Стайкбольна посада (для позакомандників): наприклад: стрілець, снайпер, кулеметник
Кількість бійців: 10
Контактні телефони: 063 455 63 79 (Дмитро)
Так легше буде розробляти сценарії і визначати формат для ігор саме для Волинських страйкболістів.

Odnoglazui
11.03.2011, 16:52
Команда/ (Odnoglazui): ВПК ВПБ СМЕРШ
Місто: Луцк
Стайкбольна посада (Командир): наприклад: штурмовик
Кількість бійців: 10-13
Контактні телефони: 0665908605 (Алексей)

Odnoglazui
11.03.2011, 16:53
На счет 20 согласен!!!! В любое воскресение!!!

SeekerHT
11.03.2011, 21:07
Місто: Луцьк
Зубр
Кількість бійців: 7
Контактні телефони: 067 3тридцять2 66 39 (Паша)

Да дійсно на 20-те можна організувати "отходняк" від зимової сплячки.

T-Snake
12.03.2011, 08:10
Маєм бути
6 чоловік

050 665 (52)х2

Дмитро Вовкулака
12.03.2011, 11:00
Маємо чотири команди! Позакомандники ще сплять? Пропоную ввести елемент змагань між командами під час гри (тренувань). Кожна команда буде мати своє завдання (місію) і повиконанні її отримує 10 балів. Потім завданнями міняємося і знову заробляємо бали. По закінченню ігрового дня - рахуємо бали. І так кожного спільного тренування (гри). Можна ввести перехідний кубок " Краща страйкбольна команда Волині", який буде вручатися на останній грі сезону (листопад-грудень).

toha
12.03.2011, 11:42
Маємо чотири команди! Позакомандники ще сплять? Пропоную ввести елемент змагань між командами під час гри (тренувань). Кожна команда буде мати своє завдання (місію) і повиконанні її отримує 10 балів. Потім завданнями міняємося і знову заробляємо бали. По закінченню ігрового дня - рахуємо бали. І так кожного спільного тренування (гри). Можна ввести перехідний кубок " Краща страйкбольна команда Волині", який буде вручатися на останній грі сезону (листопад-грудень).
:idea: :idea: :idea: поддерживаю!

Tair
12.03.2011, 13:47

Система балів не нова, для визначення переможця на іграх. На тренуваннях такої сиситеми, ще не зустрічав, ідея може дійсно хороша, але не забуваємо, що тренування, це все ТРЕНУВАННЯ. Там ми вчимось, взаємодії і різним тактичним навичкам, набираємо необхідних знань. Це я до того, щоб не звести все до банальних "гонок за перемогу" , моя суб"єктивна думка це все таки не для тренувань.
За кубок промовчу, бо ще навіть не поняв толком нічого. :)
Ідеї не погані, просто все треба обдумати і обтесати.

Ну і:
Команда Ш.Т.У.Г.
Рівненська обл. м.Радивилів.
Кількість бійців на іграх тренуваннях може коливатись від 2 до 10. Відстань грає велику роль (я то у Володимирі, а всі мої за 100 км від Луцка і 170 від Ковеля :( )
тел: 097-80два-8три-7один

Дмитро Вовкулака
12.03.2011, 15:45
Можливо у нас різне розуміння поняття ТРЕНУВАННЯ. Як на мене будь-яке практичне дійство з застосуванням тактичних елементів і зброї - є тренуванням. Можна годинами відшліфовувати напад, захист, пересування, але без практичного застосування ви не зможете оцінити свої дії. Потрібний противник. Кожна команда проводить свої тренування, але застосовувати свої навики ви зможете тільки у спільних тренуваннях, іграх. Тому спільні тренування, на мою думку, повинні проводитися хоча б раз в 2 тиждні або раз у місяць на різних полігонах (територіях) у формі гри з певними завданнями для кожної команди. Де підчас ігрового дня всі матимуть можливість відпрацювати заплановані завдання. І це буде оцінюватися.
банальних "гонок за перемогу" не буде, тому що якщо одним буде завдання атакувати, а іншим оборонятися - це швидко просто не получиться, та і за умови, якщо кожна команда сама за себе і проти всіх - тоді це взагалі не можливо.
Це буде наше внутрішнє оцінювання.
Я це бачу так: ( як приклад!)
Дата спільного тренування - дд, мм, рр
Заплановані завдання - пошук, патрулювання, оборона будинку, зачистка, супроводження багажу і т.д.
Місце проведення тренування: Луцьк (Гаразджа) або Ковель (карьєр) або В-Волинський (полігон)
Сценарій для тренування: ....доставити ВІП.... захопити вантаж...... знищити бункер......зачистити будинок......(текст сценарію відповідно до кількості ворогуючих сторін (команд)).
Так, це буде як міні гра, але кожний відпрацює тактичні елементи. І це буде тренування для наших команд перед виїздними іграми.
Чекаю на ваші коментарі і пропозиції. Тільки без критики - бо ображуся! :lol:

4e
12.03.2011, 16:59
позакомандник: oSs
Луцьк
снайпер
(068) 138-59-83

Odnoglazui
12.03.2011, 22:23
Дима, все путем возражений нет.... Это достойная миссия, которую нужно провести на Волыне..... Будет пъяный победитель с кубком, и будут огорченные, но ждущие реванш 2-е места!!!! Стимул на лицо, а что еще нужно.......

SeekerHT
13.03.2011, 14:40
Позакомандних обзвоню попереджу/заохочу!

Tair
13.03.2011, 15:25
Я це бачу так: ( як приклад!)
Дата спільного тренування - дд, мм, рр
Заплановані завдання - пошук, патрулювання, оборона будинку, зачистка, супроводження багажу і т.д.
Місце проведення тренування: Луцьк (Гаразджа) або Ковель (карьєр) або В-Волинський (полігон)
Сценарій для тренування: ....доставити ВІП.... захопити вантаж...... знищити бункер......зачистити будинок......(текст сценарію відповідно до кількості ворогуючих сторін (команд)).
Так, це буде як міні гра, але кожний відпрацює тактичні елементи. І це буде тренування для наших команд перед виїздними іграми.

Не погана ідея, про що говорилось одразу! Я думаю, ми в приватній бесіді обсудимо певні моменти ;)

toha
13.03.2011, 15:33
Всем привет! :D
Если мы уже определились,что 20го будет общий сбор Волынских страйкболистов,то давайте определимся и со временем,на которое все соберутся! Например на 10-00 утра! Если есть другие предложения-озвучиваем!

Для Луцких!!!!!!!!
Большая просьба,10-00 это 10-00,а не 12 и т.д. то есть приехать надо заранее.что бы переодеться,подготовить оружие,сходить куда кому надо!!! Просто лично мне не хочется выглядеть идиотом и краснеть перед ребятами которые приедут к нам в гости!!! Попрошу без обид :) :) :) Это касается всех!

Дмитро Вовкулака
13.03.2011, 16:58
Погоджуюся! 20.03.2011 на 1000 збір.

Odnoglazui
14.03.2011, 18:31
У меня неполучиться я с девушкой иду на мороженное в парк атракционов))))))))))))))))))))))))))

Дмитро Вовкулака
14.03.2011, 19:05
Жартуєш? Якщо ні, тоді у тебе є заступник який зможе вивести команду на тренування!

stasss
14.03.2011, 19:32
Я отвечу за СМЕРШ

Xaos822
14.03.2011, 19:41
Тобто ці тренування/змагання будуть проводитись на час проходження. Напрклад команда Х зачистила будинок за 10хв. Так я розумію?

Дмитро Вовкулака
14.03.2011, 19:56
Ні, не так. Є час на виконання завдання. Швидкість не має значення - оцінюється виконання завдання. Виконав - не виконав. Та і за 10 хвилин просто нереально виконати будь-яке завдання, хіба що - інша команда буде сама кидатися на кульки!

Дмитро Вовкулака
14.03.2011, 20:02
Доречі, що ви думає про сценарій тренування 20.03.2011? І про правила. Якщо всі мовчать - значить всі погоджуються з ними!

Odnoglazui
14.03.2011, 23:40
Да шучу я шучу!!!! Мои ребята на первом месте!!! А сценарий, скажу честно.... Тема зомби амбрелаа и тд. уже сидит в печенках.....Нужно более реальные миссии!!!! И второе ограничение по гранатам и бункерам, предлагаю тоже снять...Я очень много раз штурмовал здания и там уходят ведра патронов!!!

Дмитро Вовкулака
15.03.2011, 23:08
Наступну тему для сценарію обговоримо після тренування. Наразі, ми повинні зосередитися на виконанні завдань. Сценарії можуть бути різними, а тактичні завдання - залишаються однаковими. Щодо обмежень - можемо дісно зняти їх, все-таки це наше внутрішне тренування. Хоча на мою думку, вести прицільний вогонь і економити боєприпаси потрібно вчитися саме на таких тренуваннях.

Odnoglazui
16.03.2011, 18:38
Дима Кекарю кесарево, слесарю слесарева,, Кто захочет того не заставишь и наоборот!!!))) Понимаешь о чем я :) :D
И еще одно всем у кого есть возможность взять котелок на кашу напишите пожалуйста!!!!

Xaos822
16.03.2011, 21:04
Маєш на увазі великий ? Бо у мене десь на 2літра тіки :?

Odnoglazui
16.03.2011, 23:32
Да большой на толпу..

Xaos822
16.03.2011, 23:54
Чого нема того нема :oops:

Tallas
17.03.2011, 08:25
Здравствуйте, спешу присоеденится
внекомандник:Tallas
Луцьк
штурмовик
(066) 87восемь восемь 133(Сергей)

SeekerHT
18.03.2011, 21:51
Нема питань. На 12-ту підїжай в Гараджу.
Приймемо з радістю якщо адекват.

Дмитро Вовкулака
18.03.2011, 22:37
на 1000.

toha
19.03.2011, 12:04
Нема питань. На 12-ту підїжай в Гараджу.
Приймемо з радістю якщо адекват.

Что то я не понял на счет 12??? По моему время обговорено и изменению не подлежит!!!
Повторяется обычная для Луцка схема,договор на 10-00,а большинство собирается на 12-13???
РЕБЯТА! ТАК К НАМ БОЛЬШЕ ВООБЩЕ НИКТО ЕЗДИТЬ НЕ БУДЕТ!!!
Я очень надеюсь,что просто не правильно понял или это шутка!

DemonNeOn
19.03.2011, 13:53
Шутка, Шутка, Антоха не боись, все будут вовремя, наверное... :lol:

toha
19.03.2011, 14:25
Шутка, Шутка, Антоха не боись, все будут вовремя, наверное... :lol:

Шутка-это хорошо :) только вот это-наверное... :) как то смущает :)

SeekerHT
22.03.2011, 08:20
Да блін із-за проблем голови нема як підняти, спутав з субботою.