PDA

Просмотр полной версии : Хто куди?

Xaos822
18.04.2011, 08:38
Хотілось би знати хто з волиняк і куди збирається їхати в цьому сезоні? Тобто на які ігри.

stasss
19.04.2011, 19:26
Вопрос конечно интересный. Вообще-то все принимают решение по выезду на большие игры за недели две три- максимум месяц. Поэтому конкретного ответа от команд Я думаю здесь не будет. Разве что от отдельных там внекомандников.

Xaos822
21.04.2011, 20:39
Ну а на "Теслу", наприклад хто небудь збирається з лучан чи волиняк? З огляду на те, що найближчим часом ігор на які я зможу попасти непланується в найближчих регіонах. То подумую над варіантом "тесла". Хоч і ігрового часу теж не особо розженешся і по грошах не мало, але так хочеться великої гри.

toha
22.04.2011, 08:46
В десятых числах намечается игра в Ровно,но более точно надо спросить нашего командира!

Leon14
23.04.2011, 08:14
Я, панове так думаю, що коли ігри ( я маю на увазі не на Волині) в межах розумної відстані та розумного часу проведення, то не складає ніяких проблем скластись на бензин ( а авто принаймні у Луцького братства вистачає) та поїхати : Рівненська, Львівська, Тернопільська будь-яка з цих областей. Ну, звичайно у Вінницю їхати на гру ( 4-5 год. на авто) щоб пограти 7-8 год., я думаю що це недоцільно якби хоча б на добу, то це ще можна було б і подумати. Так що стосується регіональних ігор, то як сказав Стас за тижня 2-3 можна обсуждати .. .. .

4e
28.04.2011, 11:15
viewforum.php?f=439 (http://airsoft.ua/forum/viewforum.php?f=439)

ніхто не їде?

Wootang
05.05.2011, 16:21
В десятых числах намечается игра в Ровно,но более точно надо спросить нашего командира!
А точніше - 15-го травня.
Інформація і обговорення http://www.airsoftlife.net/forum/44-883-1
Будемо раді бачити!

Tair
16.05.2011, 14:42
Ігор куди ще їзидити буде багато! Ще напевно навіть самі орги не знають, що за місяць-два будуть органіщовувати гру :)

Стосовно вже давніх проектів то Ш.Т.У.Г, їде на "Метро 2033" 3-я частина.

Xaos822
18.08.2011, 22:17
Ну то що народ, хтось їде на якусь гру? Сархад відвідати хтось планує? Тим більш що це профіль "Смерша".

toha
19.08.2011, 12:50
Ну то що народ, хтось їде на якусь гру? Сархад відвідати хтось планує? Тим більш що це профіль "Смерша".

Не скажу за всех,так как половина едет на Чечню,но в принципе собираемся на Сархад!!! Не знаю правда как у меня это получится))))))) но я готовлюсь и буду стараться)))) А из Ковеля кто то собирается???

Xaos822
24.08.2011, 06:38
Так збираємось на Сархад, але можливо частина команди з деяких причин буде за духів, а частина за ОКСВА.

Tair
07.09.2011, 14:48
Не скажу за всех,так как половина едет на Чечню,но в принципе собираемся на Сархад!!! Не знаю правда как у меня это получится))))))) но я готовлюсь и буду стараться)))) А из Ковеля кто то собирается???

Та ви що? СМЕРШ не буде на грі про Афган? Ну тоді точно не все файно в датському королівстві))))

Так збираємось на Сархад, але можливо частина команди з деяких причин буде за духів, а частина за ОКСВА.
НУ так цікаво тоді буде порівняти дух гри з двох сторін для одної команди! Файна суміш получиться після гри ;) Мої теж будуть на дві сторони розділені як оргкомітетчики.

toha
11.09.2011, 10:16
Товарищи Луцкие страйкболисты! Кто то собирается на игру в Ровно по Афганистану???

SeekerHT
13.09.2011, 09:57
Мені поки проблематично наприклад.

toha
13.09.2011, 16:28
Мені поки проблематично наприклад.

Ну то может у себя что то организуем???????? А то в этом сезоне какой то полный парожняк((((((

stasss
13.09.2011, 21:15
to Pasha. Давай в натуре попробуем за короткий период времени чтот организовать, чел 10 подключим. На афган у нас максимум чел. три, а дальше конец сезона. Осталось полтора месяца, а там зима. Или на весну.

toha
14.09.2011, 08:48
to Pasha. Давай в натуре попробуем за короткий период времени чтот организовать, чел 10 подключим. На афган у нас максимум чел. три, а дальше конец сезона. Осталось полтора месяца, а там зима. Или на весну.

Уже и трех нет,Макар отпадает!(((
Ну до весны еще далековато,а вот до зимы и правда можно что то придумать!!! Может Ковель подтянется.

Дмитро Вовкулака
14.09.2011, 22:02
Ми наразі збираємося на "Сархад" до Таіра. Туди плануємо поїхати у кількості 6-7 чоловік. Якщо будете планувати гру у Луцьку - ми приїдемо. Тільки визначтесь з датою. Можна і до нас, але в Луцьку більше чоловік можна залучити до гри.

Tair
16.09.2011, 13:30
Ковель як завжди! З моменту створення команди, ще ні разу не пропустили мою гру, хоч і пару було))) Але і на тренування прості навіть приїжали.

А чому Луцьк мовчить? Невже вам гра не цікава? Чи реально не має бажання під кінець сезону приїати на гру і зустріти людей іще з 5 різних областей? Зрештою то ваш вибір, але давайте спільно із Ковелем в караван і гайда на добу в гори Афганістана ;)

toha
16.09.2011, 17:11
Ковель як завжди! З моменту створення команди, ще ні разу не пропустили мою гру, хоч і пару було))) Але і на тренування прості навіть приїжали.

А чому Луцьк мовчить? Невже вам гра не цікава? Чи реально не має бажання під кінець сезону приїати на гру і зустріти людей іще з 5 різних областей? Зрештою то ваш вибір, але давайте спільно із Ковелем в караван і гайда на добу в гори Афганістана ;)

Ну почемуже,игра очень даже интересна! Только проблема в механах,так как у нас практически 100 процентов бункера! Механы пока что не распростронены и взять их тут неукого! Вот такие дела!

Tair
16.09.2011, 17:29

Ну почемуже,игра очень даже интересна! Только проблема в механах,так как у нас практически 100 процентов бункера! Механы пока что не распростронены и взять их тут неукого! Вот такие дела!

Аааа. Ну зрозуміло. Причина об"єктивна питань не має. Ну тоді побажаю вам швидше обзаводитись механами. В мене теж 2-є на відкриття докупляли механи, щоб відповідати правилам. Зараз повсюди на серьйозних іграх така тенденція, від цього не дітись. Хоч на тренуваннях і з бункерами і механми впереміжку граємо. Але я вже бункером десь трохи більше як 1,5 роки не користуюсь.
Одним словом шкода, що СМЕРШ не буде. Все таки ви дуже гармонійно вписались би в ОКСВА.

toha
16.09.2011, 18:39

Аааа. Ну зрозуміло. Причина об"єктивна питань не має. Ну тоді побажаю вам швидше обзаводитись механами. В мене теж 2-є на відкриття докупляли механи, щоб відповідати правилам. Зараз повсюди на серьйозних іграх така тенденція, від цього не дітись. Хоч на тренуваннях і з бункерами і механми впереміжку граємо. Але я вже бункером десь трохи більше як 1,5 роки не користуюсь.
Одним словом шкода, що СМЕРШ не буде. Все таки ви дуже гармонійно вписались би в ОКСВА.

Если что то поменяется,то мы постараемся приехать! Но пока это не точно(((
А в перспекти лично я тоже перехожу на механы,так интереснее))))))))

Tair
20.10.2011, 11:57
Напевно на Волинь страйкбольна зима прийшла раніше :mrgreen:
Тишина...штиль...зимова сплячка... ;)

Друзі з вас хтось їде в Рівне на кількагодинний рейд САНКТУМ-2 ? В рівненській гілці є про це тема відмічена.
Просто я їду з Вол.-Волинська авто (так планується) то міг би забрати 2-3 персони чи з Луцька чи з Ковеля.