PDA

Просмотр полной версии : Присвячується тим, хто не поїхав на Конкуренцію

andynagorny
25.07.2011, 12:54
Як всім відомомо, у найближчий вікенд пройде Конкуренція. Через особисті причини я змушений пропустити даний event, але пограти в неділю хочеться, тому створив дану тему для тих, хто так само як і я лишиться на вихідні у Львові і буде грати тут. Є ідеї для тренування/гри, пропоную Вам проголосувати за варіант, який Вам до вподоби і в якому Ви готові взяти участь. Також прошу постити Ваші пропозиції.
Тепер щодо альтернатив.
Ідея перша, провести гру на урбані в Рясному. Там велика площа, гра буде зі штурмами. Короткий виклад сценарію та движку: Червона команда почергово захоплює контрольні точки Синьої команди, поки не захопить штаб Синіх. Після цього команди міняються місцями і Сині для перемоги повинні будуть захопити всі точки червоних за менший час (хоча б на секунду швидше супротивників). Детальніше розпишу, якщо цей варіант знайде прихильників, для тих хто впізнав режим Assault з UT особливо і пояснювати не треба.
Ідея друга, провести вищевказану гру в Брюховичах, на школі чи в лісі, це для тих хто не любить урбани, крім того такий варіант можливий якщо з технічних причин не вдасться забронювати Рясне.
Ідея третя, провести тренувальну гру в стилі Десперадо Сіті, хто був знає, хто не був може почитати на форумі. У вересні планується більша гра в цій тематиці, тому було б непогано потестити движок. Одразу зауважую, для адекватного "Десперадо", навіть тренувального, потрібно мінімум 30 чоловік. За дефолтом "Десперадо" граємо в Брюховичах, але можливо хтось запропонує кращу ідею.
Наперед вдячний за співпрацію!

Alpha4
25.07.2011, 13:12
Если не наберется достаточное количество народу на десперадо, я бы поиграл в страрые добрые конвертики в лесу. В любом случае только лес.

Дима
25.07.2011, 14:25
Проголосовал за Рясне - убран там просто потрясающий.

Timur
25.07.2011, 14:44
когда мы в последний раз были на Рясне - нас вежливо попросили с территории завода.
http://www.wikimapia.org/#lat=49.8622779&lon=23.9170218&z=15&l=0&m=b
Охрана сказала, что теперь он пренадлежит таможне

раньше удалось там полазить, вот фото.
http://picasaweb.google.com/synazar.foto/090111#

PS там много открытых люков

andynagorny
25.07.2011, 14:48
Проголосовал за Рясне - убран там просто потрясающий.
там, кстати, вообще не убрано

когда мы в последний раз были на Рясне - нас вежливо попросили с территории завода.
http://www.wikimapia.org/#lat=49.8622779&lon=23.9170218&z=15&l=0&m=b
Охрана сказала, что теперь он пренадлежит таможне

раньше удалось там полазить, вот фото.
http://picasaweb.google.com/synazar.foto/090111#

PS там много открытых люков

У нас договорено с охраной, уже даже раз играли. На счет люков правда, бывают, надо смотреть под ноги, особенно если в траву понесёт. Я вообще хочу сделать всё в цехах, что бы на улицу не было смысла выходить, благо територия позволяет, конечно кто захочет провалиться и упасть тот всегда сможет найти где это сделать.

fin
25.07.2011, 17:31
шикарный урбан, я ЗА! спасибо за фотки

Alladin
25.07.2011, 18:38
Вот бы после конкуренции ещё туда поехать. А как то не хочется пропускать что-то настолько значительное ;)

Дима
25.07.2011, 20:19
На урбан (который, если верить Нагорному - не убран :) ) - подписалась команда "Либерти", их будет четыре человека.От меня - двое человек и один новичёк.

Скіф
26.07.2011, 08:54
Так, Діма правий - нас 4 буде. Це територія Львів-Хімсільмаш, якщо я не помиляюсь.Колись були там, пробували домовитися з охороною, там дідок незрозумілий сидів, казав, що не він охороняє.
На рахунок люків і беспорядку - це правда. Але якщо бути уважним, то не провалишся, а якщо ні - то тоді і школа травмонебезпечна.

andynagorny
26.07.2011, 11:21
Вот бы после конкуренции ещё туда поехать. А как то не хочется пропускать что-то настолько значительное ;)

Вполне возможно на этом урбане скоро сделаем интересную игру. Лично я хотел бы сделать что то на 75% поисковое и только на 25% боевое, это вызвано спецификой помещений: в многоэтажке воевать несколько опасно, а в цехах быстро надоест. В общих чертах игра будет сконценрирована на поиске заданий и заданиях по поиску :). В промежутках между получением заданий и заношением ценных вещей в условные точки будет происходить гоп-стоп.

andynagorny
27.07.2011, 13:04
Увага, для того щоб грати на Рясне треба віддячувати охороні, якщо нас буде 10 чоловік, то це буде невигідно. Тому прохання прихільників Рясного голосувати активніше та повідомляти про явку активніше.

=STITT=
27.07.2011, 15:44
ми за Рясне

Alex(SAS)
27.07.2011, 15:58
За Рясне !

Дима
27.07.2011, 19:23
Я с новичком за Рясне.

Скіф
27.07.2011, 19:37
Ми 4 за Рясне

Paketik
27.07.2011, 22:10
+1 За рясне :)

Kocc
28.07.2011, 09:17
Дуже прошу тих хто поїде у вихідні на Рясне провести т.з. розвідку боєм.
Цінною буде все інформація, що стосується стану полігону, можливості розміщення авто на час гри, мертвяків і т.д.
Надіюсь на вашу допомогу у підготовці до "Муравейніка" viewtopic.php?f=3&t=41959 (http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=3&t=41959)

andynagorny
29.07.2011, 13:53
Не секрет, що прогноз погоди на вихідні невтішний. Стан урбану в Рясному після дощу може являти собою певну небезпеку для гравців, тому нам мабуть вже краще готуватись до Брюховичів. Якщо дощ так і буде падати всі вихідні, то я однозначно за школу. Цілком можливо, що прогноз буде мати мало спільного з реальною погодою, тоді можна грати в лісі, після чого, якщо будуть бажаючі і буде наявний в транспорт, то з"їздимо ще і пограти на Рясне.
Я просив би всіх врахувати той момент, що урбан в Рясне це не школа, дістатись туди проблемніше, тому потрібні машини, а також готовність гравців викласти по гривень 10, щоб задобрити жадібну охорону (минулого разу вони образились). Я не можу поручитись за те що буде достатньо машин, чи за те що всі гарантовано скинуться охороні, в зв"язку з цим і пропоную визначитись щодо Рясного безпосередньо в неділю, коли ми всі зберемось.