Просмотр полной версии : "28 недель спустя" в Рясне. З0 жовтня
З0 жовтня. м.Львів. Рясне-2. Хімсільмаш.
Продовження viewtopic.php?f=3&t=38267 (http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=3&t=38267)
із доповненнями та нововведеннями
http://i23.fastpic.ru/big/2011/0619/5c/3a09ae1f8620c3b1f6874145f145065c.png
Готуємо спрінги, моссберги і біти з термофлексу!
Круто, сподіваюсь не буде надто багато обмежень на аеги) ;)
Гру присвячено World Zombie Day (Міжнародний день зомбі), який відмічають 26 жовтня, та
Хелоуіну, який відмічатимемо 31 жовтня!
http://s56.radikal.ru/i153/0902/5d/5c9596ae2c6d.jpg
Від учасників вимагається антураж, а саме:
1) практично кожен може стати зомбі, тому обов'язкова наявність із собою рубашки або футболки свого розміру або трошки більшої (велком ту секонд-хенд) світлого кольору (бажано білої), із нанесеними червоними плямами а-ля заляпана кров'ю.
2) мінімум камуфляжу. 99% цивільного одягу. заборона на розгрузки/броніки/каски.
3) заборона на повноцінні АЕГи. Тільки спрінги із ринку (20-90грн), або "вторічки" зі швидкістю до 60м/с (АЕПи, ГББ) та 1-на єдина механа!
шари свої залишаємо вдома!
4) дозволено "холодну зброю" (біти, ножі) виключно із гуми/паралону/енергофлексу. Жодного дерева/металу!
5) через низьку температуру більшість буде тепло одягнута - можна не відчути шар із китайського спрінга. Тому буде зміст стріляти лише в переслідуючих тебе зомбі, а не створювати "зомбіхант".
6) на території будуть нички із шарами, аптечками та кока-колою. :)
Гра орієнтована на пошуки і знахідки, швидкий рух і тривалі переховування, зачаїтися чи перебігти - вірішувати вам!
Руїни заводу додають антуражності, а його "неприбраність" - реалістичності (люки варто помітити, щоб не було як минулого разу). Виживші прагнуть вижити і вибратись живими, зомбі хочуть їсти, а всі решта (проговорився!) - виконати надважливі високоолачувані завдання.
Так як стати зомбі у грі дуже легко, ними із високою ймовірністю побувають всі. Необхідним елементом антуражу вважається сорочка (рубашка) або футболка заляпана червоними плямами! Сорочку рекомендую білу//світлу і такого розміру, який налізе на вас поверх основного одягу (на секондах завжди є вибір). Зомбі не носять зброї і пересуваються зграями. Їх майже неможливо вбити (3 кулі або 3 "рани" холодною зброєю лише виводять зомбі з ладу на 5 хвилин), але через 30хв після свого зараження зомбі помирають і безслідно щезають.
http://freedom.sumy.ua/uploads/posts/2010-03/1268482354_01.jpg
Виживші цивільні не втрачають віри у прихід підкріплення (спецназ, ангели, інопланетяни, римські фаланги) та евакуацію, але чим далі, тим надії менше, а зомбі більше. Доводиться братися за зброю і шукати вихід самим, тим більше що довкола зараженої території зведено щільний паркан, зв'язку поки що нема, а зброю/набої/аптечки можна знайти "під ногами" та в "ничках".
http://freedom.sumy.ua/uploads/posts/2010-03/1268482314_22365968_zombi_po_imeni_shon.jpg
Інші персонажі - Доктор Барменталь, охорона гелікоптера, ГлавЗомбі - подробиці стануть відомі перед початком гри...
Гра відбудеться за будь-яких умов.
Розмір внеску (оренда полігону, "пасхалки", оргвитрати) уточнюється (приблизно 20грн).
Реєструймось в темі за учасників - виживших.
Бажаючі відіграти за рольових персонажів - велкам в лічку.
Alex(SAS)
17.10.2011, 11:34
3) заборона на повноцінні АЕГи. Тільки спрінги із ринку (20-90грн), або "вторічки" зі швидкістю до 60м/с (АЕПи, ГББ) та 1-на єдина механа!
шари свої залишаємо вдома!
4) дозволено "холодну зброю" (біти, ножі) виключно із гуми/паралону/енергофлексу. Жодного дерева/металу!
5) через низьку температуру більшість буде тепло одягнута - можна не відчути шар із китайського спрінга. Тому буде зміст стріляти лише в переслідуючих тебе зомбі, а не створювати "зомбіхант".
6) на території будуть нички із шарами, аптечками та кока-колою. :)
- шары в начале будут выдаваться ? или только найденные ?
- как происходит процесс убиения зомби ?
- будет ли сыворотка от укусов ?
Регистрация на игру 6 выживших.
P.S. http://www.ex.ua/view/10376331?r=1988,23775
Привіт всім, щось давно в мережу не заходив (відпустка + ремонт).
Значить так:
1) спрінги і гбб (або аеп) беремо свої, обмеження по швидкості - щоб з 2-3м без травм! Підходять спрінги усіх типів (АК, М, Гехи) із швидкістю до 60 і 1-ю механою.
2) обмеження довжини холодної зброї = 1м +/-10см
3) шари і гранати залишаємо вдома. Перед початком гри видам невелику кількість, решту знайдете під час гри.
4) у грі прийматиме участь 3 сторони (кожна сама за себе) виживші, зомбі і спецпідрозділ із 4 бійців (дозволено аеги до 100 м/с + 2 повних механи) та Доктора Борменталя. На початок гри володіють гелікоптером (придатний для евакуації) та маленькою базою. Мета перебування - вивчення природи зомбі та збір вакцин (дуже вже Доктору хочеться Нобелівську премію!)
5) відігрування зомбі - аналог мертвяка (30 хв), наявність "дрес-коду" (див. вище) обов'язкова!
6) зомбі вбиваються 3-ма попаданнями із вогнепальної або холодної зброї.
7) сиворотки буде 2 види (розрізняти по кольору). Зелена - слиз зомбі (заражає і перетворює на зомбі) та червона - "антидот" (допомагає уникнути зараження).
Очень хотел ехать на игру но после этого поста задумался :?
Значит мне можно носить с собой только или спринг или холодное оружие, а против меня будет 4 бравых спеца с аегами :shock: И можно узнать кто будет этих 4 бравых спеца, кому так повезло и за какие заслуги :?:
Дрес код какой :?: Что надо иметь при себе что-бы отыгрывать зомби, где этот самый дрес код будет будет лежать пока я буду выжившим, носить его с собой будет не совсем удобно.
Что означает что-бы с 2-3м было не травмоопасный. Может сказать точную скорость, а то для меня и 120 может быть не травмоопасно если стрелять по ногам 8-)
Тільки спрінги із ринку (20-90грн), або "вторічки" зі швидкістю до 60м/с (АЕПи, ГББ) та 1-на єдина механа!
Здесь вроде больше конкретики.
Чем дальше в лес тем больше вопросов. Предварительно я за выживших если для себя пойму все правила :!:
Alex(SAS)
23.10.2011, 16:17
А можно, пока есть ещё возможность - просто разрешить пистолеты , а не совсем урезать по скорости до 60 м.с. ?
Сейчас и так холодно и наверное газ будет не давать большие скорости, но точно это узнать можно будет только на хронографировании перед игрой. Это просто вопрос.
Есть пистолеты которые выдают 140-150 м.с. Если его привести в тепле то на хроне от покажет 140, потом согласен что может дать и меньше, но это потом и может. Мой ПМ выдаёт 120 и не думаю что кто-то будет за если я его привезу.
Более точно будет если урезать всё по скорости, а там хоть пулемёт.
Значит мне можно носить с собой только или спринг или холодное оружие.
Так, кожен виживший може одночасно мати 1 шт зброї (незалежно від класу)
И можно узнать кто будет этих 4 бравых спеца, кому так повезло и за какие заслуги :?:
Запрошую команду "Сфінкс" надати 4 бійці для цієї потреби. Роль - супровід Доктора та виконання його вказівок протягом гри.
Дозволена повна викладка, каски, розгрузи, але привід до 100м/с + 2 механи.
Дрес код какой :?: Что надо иметь при себе что-бы отыгрывать зомби, где этот самый дрес код будет будет лежать пока я буду выжившим, носить его с собой будет не совсем удобно.
Дрескод для відігравання зомбі описаний вище "сорочка або футболка антуражно заляпана кровью, розміру більше свого - щоб вільно одягнути поверх"
Носити таку громіздку річ можна із собою (у кишені, сумці через плече, шкільному рюкзачку)
Что означает что-бы с 2-3м было не травмоопасный. Может сказать точную скорость, а то для меня и 120 может быть не травмоопасно если стрелять по ногам 8-)
Травмобезпечний - це коли з кількох метрів в "ліцо" без крові (навряд чи буде час прицілитись, тому розглядаєм найгірший варіант).
Чем дальше в лес тем больше вопросов.
Відповіді будуть на всі питання!
А можно, пока есть ещё возможность - просто разрешить пистолеты , а не совсем урезать по скорости до 60 м.с. ?
Алекс, слушне зауваження!
Проте на ринку (і в учасників теж думаю) масса спрінгів АК, М-ок, Гех і т.д.
Швидкість там 50-60 максимум, виглядають досить "антуражно" і мають по 1 механі в комплекті - просто супер підходять!
Не всім же бігати із пластиковими "бітами"!
Hellbrock
25.10.2011, 11:45
Сколько денег нужно для взноса?
Орієнтовно 20грн (оплата на місці перед грою).
Вартість внеску включає плату за оренду полігону, шари/гранати в "секретах", "вакцину" та інше обладнання.
Запрошую команду "Сфінкс" надати 4 бійці для цієї потреби. Роль - супровід Доктора та виконання його вказівок протягом гри.
Дозволена повна викладка, каски, розгрузи, але привід до 100м/с + 2 механи.
За предложение конечно спасибо, но лично для меня лучше поиграть в выжившего чем побывать в тире. Мой калаш после переборки выдаёт 95, ещё не успел поменять пружину, но вариант есть что с собой взять.
Да и вообще нужны ли эти самые спецы. И зачем им убивать выживших? Я так понимаю их надо для баланса сил но не совсем логично :?
Травмобезпечний - це коли з кількох метрів в "ліцо" без крові (навряд чи буде час прицілитись, тому розглядаєм найгірший варіант).
Скажи пожалуйста точную скорость, я проверять или будет кровь после выстрела желающих не найду, да на полигоне проверить будет тяжело. Скажи 60, 70, 80 или 100 м/с и всем будет ясно что можно, а что нельзя. А проверить это с помощью хрона очень легко.
Так, кожен виживший може одночасно мати 1 шт зброї (незалежно від класу)
Думаю что стоит разрешить по 1 виду каждого класса, но это только моё мнение, а то нашёл гранату и вот выкидывай свой спринг. :D Это конечно шутка, но 1 холодное и одно огнестрельное это логично.
Alex(SAS) писал(а):А можно, пока есть ещё возможность - просто разрешить пистолеты , а не совсем урезать по скорости до 60 м.с. ?
Алекс, слушне зауваження!
Проте на ринку (і в учасників теж думаю) масса спрінгів АК, М-ок, Гех і т.д.
Швидкість там 50-60 максимум, виглядають досить "антуражно" і мають по 1 механі в комплекті - просто супер підходять!
Не всім же бігати із пластиковими "бітами"!
То есть вторична на 120 можно?
Алладін, давайте опреділимся - за спеців виставляєте 4 бійці, чи ні? Інакше набираю охрану Барменталя зі своїх!
Вони досить важливі по сюжету, адже можуть допомогти евакуюватись вижившим (за певні послуги).
Вбивати виживших їм не обов'язково - у них інші задачі (експерименти над зомбі, збір та переробка вакцин).
Барменталь - мегабрутальний дослідник-експериментатор, йому подобається ставити експерименти і на живих людях (виживших) і на зомбаках.
тому можливі інциденти по цілеспрямованому полюванню на "піддослідних".
Як варіант - 2 "зондеркоманди" (по 4 бійці + Доктор/Професор) - вижившим доведеться вибирати кому із них допомогти за "квиток із зараженої зони".
Пістолети ГББ або АЕП в базі як правило видають 60 +-5 м/с. Пропоную зупинитись на цій цифрі, а для уникнення конфліктів попрошу "Сфінксів" захопити із собою хрон (той що був на Сталкері).
АЕГи із швидкістю до 100 м/с - можна брати тільки за умови реєстрації за Найманців!
Ок, переконали - виживші мають право мати одночасно по 1 виду зброї (тобто "холодну" + АЕП/ГББ/спрінг) + гранати дозволено всім (ну крім зомбі звичайно).
А взагалі судячи по млявості реєстрації - гра перетворюється на звичайне тренування, правда "фішки" і "пасхалки" обіцяю!
Не думаю что наша команда захочет играть за спецов.
Ещё одно небольшое уточнение. Я играю за выжившего, потом меня превратили в зомби. Я играю за зомби пол часика, на большой территории это не много, с одного конца в другой пройти вряд ли успею. Потом оживаю,опа, а я был последний зомби, надо что-то придумать что-бы были зомби!!! Кто кого будет убивать? Ну ясное дело что спецам дадут задачу убивать гражданских :? Ну на оборот было-бы глупо :|
Такая ситуация будет повторяться на протяжении игры постоянно, так как зомби просто не смогут настолько быстро убивать выевших, а добраться до спецов у них вообще нет шансов :roll: Моё мнение надо продумать момент с отыгрыванием зомби, например 3 часа!!! За это время можно и покушать успеть ;) Или выбрать ещё какой-то вариант, а то игра превратиться не в зомбиленд, а охоту спецов на гражданских 8-)
Так як народ реєструється щось мляво, приймаю компромісне рішення:
1) для вишивших допускаються пістолети/спрінги і АЕГИ зі швидкістю вильоту до 100м/с. (все-таки пізня осінь і всі будуть тепло одягнені)
УВАГА! АЕГи дозволено використовувати тільки в режимі одиночної стрільби - помічу що хтось стріляє чергою - в мертвяк до кінця гри!
І далі діє умова 1 свол - 1 механа, свої шари і гранати залишаємо вдома, дозволяю лише армійські дими.
Також можна (і треба) привозити свою холодну безпечну зброю (пластикова трубка + учеплювач + фантазія), довжиною до 1м (+/- 10см).
Можна носити із собою шприц із вакциною (коричнева - антидот, зелена - вірус) і використовувати при потребі.
2) для зомбі вноситься додатковий уражаючий фактор - зомбі "плюються" зеленою речовиною (вірусом), тобто можуть заражати на відстані кількох метрів. Для всіх гравців без виключення обовязкова наявність "дрес-коду зомбі" - сорочки/футболки у "кривавих плямах", яку слід постійно мати із собоюта одягати на місці ігрової смерті, перевтілюючись в зомбі на 30хв. Зомбі вбити неможливо, можна лише вивести з ладу на 5хв, влучивши 3 шарами або 3 рази хол. зброєю, також можна відігнати гранатою.
3) за найманців йдуть "А-Теам", їх буде 4 чол. + доктор Борменталь. Доктор не озброєний, найманці мають АЕГи до 100 м/с та по 2 механи. Мета перебування в Зараженій Зоні - збір вакцин, експерименти на виживших і зомбі. При умові співпраці із вижившими, можуть надати їм обмежену кількість місць для евакуації.
4) на поч. гри жеребкуванням буде вибрано кілька виживших, які будуть починати як зомбі (30 хв), ну і звичайно буде ГлавЗомбі, який від початку і до завершення гри гуртуватиме і направлятиме орди голодних і закривавлених любителів мясця... Скучати думаю не доведеться нікому...
Розклад гри:
- заїзд 10.00
- шикування 10.30
- старт 11.00 - фініш 15.00 (ну по обставинах може бути до 16.00)
Ну а вночі святкуватимем Хелоуін!
http://www.bookclub.ua/images/db/halloween.jpg
Очень хотел поехать именно на зомбиленд, но правила поменялись настольно, что игра перестала меня превликать. :cry:
Жаль! Очень жаль!!!
efemchuk
27.10.2011, 11:39
Alladin » 2011-10-27 10:19
Очень хотел поехать именно на зомбиленд, но правила поменялись настольно, что игра перестала меня превликать.
Жаль! Очень жаль!!!
:lol:
Друзі-бобри, давайте активніше реєструватись в темі!
Сподіваюсь зміни в "двіжку" не відлякають, а приваблять більше учасників, тим
більше що такі проєкти проводились іншими вже неодноразово:
http://militarist.com.ua/forum/viewtopi ... 1%82%D1%8F (http://militarist.com.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=45604&hilit=28+%D0%94%D0%BD%D0%B5%D0%B9+%D0%A1%D0%BF%D1%83%D1%81%D1%82%D1%8F)
http://kamatoz.io.ua/album455479
http://militarist.com.ua/forum/viewtopi ... 83&t=46796 (http://militarist.com.ua/forum/viewtopic.php?f=183&t=46796)
http://photos.militarist.com.ua/photos/811
http://sas.io.ua/album370776_0
ну і звісно гра Хокума viewtopic.php?f=3&t=38383 (http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=3&t=38383)
Да, чуть не забув: +2 чол, команда Фарк, виживші.
тим більше що такі проєкти проводились іншими вже неодноразово
Ну насправді в деяких з цих проектів немає майже нічого спільного крім тільки одного єдиного слова "зомбі". Ваша гра запланована як більш динамічна і аркадна (наскільки я зрозумів), а той ж самий "Карантин" є симуляцією де ключовим словом є "страх". Але це і є величезним плюсом страйкболу - різноманіття, навіть в здавалося би одній тематиці, є купа, не подібних одна на одну течій.
Alladin » 2011-10-27 10:19
Очень хотел поехать именно на зомбиленд, но правила поменялись настольно, что игра перестала меня превликать.
Жаль! Очень жаль!!!
:lol:
А что тут смешного, реально хотел поехать!!! Поубивать зомби с помощью своих нунчак, которые делал ещё на игру Хокума. Отбить нападения, но если они будут плеваться :shock: Смысл в холодном оружии отпадает, так как я не усею ударить 3 раза. Спринги в таких играх это супер, но если у людей АЕГи :?
Короче пока заявки не снимаю НО!
Говорю только за себя, с командой поездку будем обсуждать сегодня.
Hellbrock
27.10.2011, 21:31
Можно сделать что за два часа до конца игры все кто были заражены уже не могут ожить как выжившие, они уже до конца игры отыгрывают зомби. Такой себе хардкор режим, кстати с тем что они будут брызгаться(чихать) идея не очень, так как во первых если он тебе на спину попадет то можно не увидеть как он попал, а во вторых это делает холодное оружие не нужным, можно сделать просто что если он в радиусе от тебя скажем метрах в пяти то он может ускориться подбежать и цапнуть.
Можно сделать что за два часа до конца игры все кто были заражены уже не могут ожить как выжившие, они уже до конца игры отыгрывают зомби. Такой себе хардкор режим
Так і задумано
кстати с тем что они будут брызгаться(чихать) идея не очень, так как во первых если он тебе на спину попадет то можно не увидеть как он попал, а во вторых это делает холодное оружие не нужным
Не всі зомбі "чихающі", шприц і "вірус" вони отримують у свого ГлавЗомбі (він контролює кількість "чихающих" і звичайних зомбі)
Alex(SAS)
28.10.2011, 09:45
Спринги в таких играх это супер, но если у людей АЕГи :?
я вот специально "моссберг" детско-базарный купил , с ним и буду, та ладно, я думаю если ктото будет с аегом до 100 мс иметь 5 патронов, это ему не очень поможет.
Hellbrock
28.10.2011, 13:04
Если только некоторые буду чихать тогда нормально, но пусть к примеру эти зомби вместо крови на одежде имеют какие то зеленые пятна, что бы отличить зомби. Ну и к примеру если зомби убили то он падает на пол, лежит минут пять и потом снова встает в бой как зомби пока не отыграет свое положеное время
плюс можно добавить "Real Cap зарядка цієї механи (наприклад: Glock – 17 патронів, Beretta – 15 патронів, АК47 – 30 патронів і тд.)"
и еще это
- Якщо на людину накидається заражений, то вона падає на землю і перетворюється на зараженого за 1 хвилину.
- Також людина інфікується вірусом при отриманні подряпини від зараженого (торкання рукою). Інфікована людина стає зараженим після інкубаційного періоду. Час інкубаційного періоду залежить від імунітету і тому для кожного він індивідуальний. На початку гри кожному буде повідомлено його час, ця інформація не розголошується іншим вижившим. Заборонено казати щось типу "Я за 5 хвилин стану зараженим, вбєте мене".
- Час інкубаційного періоду можна продовжити за допомогою медикаментів (детальний час на самих медикаментах).
- Якщо інфіковану людину знову дряпає заражений, то її інкубаційний період зменшується вдвічі.
и обязательно это
- Основна мета зараженого накинутися на людину, скусати її і почати їсти, а не доторкнутися до максимальної кількості людей рукою!!! Також якщо зараженні біжать за групою людей і доганяють останнього, то вони не розділюються на «ти його добиваєш, а ми скоренько інших доганяємо», вони всі накидаються на обід який є вже отут рядом, а не втікає там вдалині. Тільки після того як ця людина також стала зараженим вони можуть продовжити погоню. «Убивай ровно столько сколько сможеш съесть» (с) Індіанці Майя.
Alex(SAS)
28.10.2011, 13:31
нашёл интересный отчёт по локации http://explorer.lviv.ua/forum/index.php?topic=3170.0
Hellbrock
28.10.2011, 16:42
Хороший обзор локации. Надо будет там самим пошустрить и осмотреться.
Да там "шустрі не шустрі" однаково. Виживуть одиниці. Просто полігон ідеально підходить для "постапокаліпсису"
Вже на Рясному (сиджу з телефона), погодка супер!
Хорошо побегали. Погода конечно порадовала.
Респект всім хто прийняв запрошення! Сподіваюсь чудова погода, змінений під кількість гравців сценарій та безкоштовна гра не зіпсували нікому вихідний. Окремий привіт Андрію, що ходив із моїм АЕГом - надіюсь "буба" на чолі швидко загоїться! Сподіваюсь всіх бачити на "Муравейніку 2"!
P.S. Спрінговий АК - це 5!
Alex(SAS)
30.10.2011, 18:23
Присоединяюсь, спасибо за игру, новость про Муравейник 2 это супер!