PDA

Просмотр полной версии : 2maky

Skar
22.11.2011, 15:53
Skar » 2011-11-22 11:47

написав:
чомусь зараховані два голоси "так" без вказання ніка модератора....

НЕ чомусь ... Ти ЗНОВУ не уважний ...

Читай внятно модера:
"Отож, голосування має виглядати наступним чином: в цій темі кожен бажаючий гравець з Івано-Франківської області може залишити одне повідомлення у форматі:
1. чи підтримує він зміну діючого модератора: +/так, -/ні.
2. кандидатуру нового модератора (нікнейм на форумі). В разі, якщо у п.1 зазначений "-/ні", п.2 лишити порожнім."

ПС. Хотя можливо "Hokum" об"яснить Вам, чому так.
2Hokum, будь обрежний в тлумаченні "maky", чому саме так, а то в нас модер "злосний", дасть попередження. . І май терпіння, не до всіх доходить.

ППС. напостив без образ ?

--- Жаль що не встиг зберегти інші пости , ПРОХАННЯ НЕ УДАЛЯТИ ТЕМУ ... ---

T-REX_22
22.11.2011, 18:36
Скар! При всій повазі, але Макі тут таки правий. Адже він зауважив, що у 2-х постах у п.1 вказавши "так" учасники залишили п.2 порожнім (а мали вказати імя нового модера)...

Skar
22.11.2011, 19:33
Скар! При всій повазі, але Макі тут таки правий. Адже він зауважив, що у 2-х постах у п.1 вказавши "так" учасники залишили п.2 порожнім (а мали вказати імя нового модера)...

Тема була создана, по причині некоректності діючого модера і так сказати активності даного гравця в іграх по страйкболу, на страйкбольному форумі (даному).
Отожбо, голосування піднялось, за зняття чи ні.

Спершу знімають, а опісля вибирають нового модера ...

Так, як наш вельмишановний Глобал модер, некоректно НАЗВАВ тему голосування, то слова макі мають на сенс існування...
НО, гравці голосували за зняття (або ні) модера, а хто буде новим модером іх не цікавило, тому що думали що вибереться з "ІСНУЮЧИХ" гравців на даний час.

Знаю тих хто заварив кашу (я один із них). Голосування було створене тільки для зняття даного модера ... А наш Дєня, просто впрікол виставив свою кандидатуру, але при цьому його підтримали "ІСНУЮЧІ" гравці.

ПС. на місці даного модера, я б самовільно ЗЛІЗ з посади, і дав модерство ІСНУЮЧИМ. Но як виявилось, духи на форумі ще є ...

jew
22.11.2011, 20:28
http://www.vsetv.com/video_53.html

— А кто играет Дениска, царя? Кто?
— Какого Дениса-царя? Дениска? Дениска на царство? Так он, лукавый, презлым заплатил за предобрейшее, сам захотел царствовать и всем владети! Повинен смерти!

GUDVIN
22.11.2011, 22:43
PEACE, вам, братья. Смотрю, вы, ни как не успокоитесь. Если думать логично - модератор следит за соблюдением правил на форуме. То есть. Сидит за компом и смотрит, чтоб писаки (типа мы) не матерились, не обзывали нехорошими словами друг друга и т. д. А имеет он отношение к страйкболу или нет - это второстепенно. Если было нарушение, а модер на это указал, значит он выполняет свои обязанности.
Народ, Франык город не большой, игроков в страйкбол, тоже, немного. Я думаю, Каждый, заинтересован в том чтоб нас было много и было с кем играть. Поэтому, давайте не срат..ся, (за каждым можно к чему то придраться) и заканчивайте этот флуд.
Дякую за увагу.

denisko
23.11.2011, 19:15
А гудвін такі правду каже... А мене пропоную не в модери а в презеденти :D

Aratta
24.11.2011, 20:11
або в презенти :roll:

Dayton
25.11.2011, 00:41
Но як виявилось, духи на форумі ще є ...
І все ж таки вважаю що пора закінчити з цією темою.......
Дихи є були і будуть, і не тільки, в казках, легендах, та ще багато де,
мало того що є, вони щей стріляють, правда, от тоді коли вони цього хочуть..... (с) :D
....а по окраинам только мёртвые с косами стоят....(с)

maky
25.11.2011, 10:59
там не тільки в цьому суб"єктивізм...

- одного він не враховує за тільки одне повідомлення на форумі , а інших (наприклад Romulus,Schmidt99,Vufer) враховує...Знову - це ж не було попередньо описано.Динамічні правила?
- так само з невірним профайлом ...В гравця в профайлі стоїть команда "ARSA", яку чомусь я не зміг знайти на форумі...Невірна команда в профайлі - це невірний профайл?
- ну і самий жир...дивитись на профіль Toretto , який зареєстрований 2007(!) року і у якого 3(!) повідомлення і написати "одне повідомлення"

До чого я веду....Для мене очевидний суб"єктивізм при підрахунку голосів...І неважливо, хто програв, а хто виграв - важливо щоб це було чесно. А використовувати навколо гри, що базується на чесності, такі от підходи - це моветон...

Skar
25.11.2011, 11:24
- ну і самий жир...дивитись на профіль Toretto , який зареєстрований 2007(!) року і у якого 3(!) повідомлення і написати "одне повідомлення"

До чого я веду....Для мене очевидний суб"єктивізм при підрахунку голосів...І неважливо, хто програв, а хто виграв - важливо щоб це було чесно. А використовувати навколо гри, що базується на чесності, такі от підходи - це моветон...

+1 ;)

- одного він не враховує за тільки одне повідомлення на форумі , а інших (наприклад Romulus,Schmidt99,Vufer) враховує...Знову - це ж не було попередньо описано.Динамічні правила?
- так само з невірним профайлом ...В гравця в профайлі стоїть команда "ARSA", яку чомусь я не зміг знайти на форумі...Невірна команда в профайлі - це невірний профайл?

Якби ти частіше їздив, то був би ВКУРСІ , що АРСА це наша Попередня назва команди, до моделювання ...

мало того що є, вони щей стріляють, правда, от тоді коли вони цього хочуть..... (с) :D
....а по окраинам только мёртвые с косами стоят....(с)
щось мало віриться... пенсіонери (старенькі люди) теж хочуть ... но вибач (біологічно) вже не можуть :D ....

ПС. "Коли я був молодим ... ... ... ... ..." :P :P :P

А имеет он отношение к страйкболу или нет - это второстепенно. Если было нарушение, а модер на это указал, значит он выполняет свои обязанности.

Вибач, але тут ти неправий ... хотя, якщо подивитись зі сторони нашої влади ... :mrgreen:

Народ, Франык город не большой, игроков в страйкбол, тоже, немного. Я думаю, Каждый, заинтересован в том чтоб нас было много и было с кем играть. Поэтому, давайте не срат..ся, (за каждым можно к чему то придраться) и заканчивайте этот флуд.
Дякую за увагу.
+100500, Хотя я срач люблю ... в ньому появляється істина :P ,і ставляться точки над "і" :oops:

OzziKif
25.11.2011, 11:33
maky, цікаво було б, якби звернули увагу коли попередній раз до голосування деякі акки були на форумі ;) от би був файнезний суб'єктивізм :D

Голосування яке б воно не було відбулося, думаю іншого ніхто не створить та й результати цього навряд чи будуть переглянуті, а тому не бачу сенсу його обговорювати :D

П.С. Можна було б поговорити про суб'єктивізм пана злого модератора, але якось не хочеться ;)

jew
25.11.2011, 12:32
ідем на "чай", там і пагаварім

denisko
25.11.2011, 14:29
Доречі чай не погана ідея... Треба всім частіше зустрічатись, щоб був дружній Франківській страйк

jew
25.11.2011, 14:43
2 Дениска, в суботу ввечері зустрічатись і "чаєм" вивадіть пратівніка із строя:)))

Dayton
25.11.2011, 22:40
доречі чай не погана ідея... треба всім частіше зустрічатись, щоб був дружній франківській страйк
... на рахунок "чаю"... пився "чай" і в 2006, і в 07,і в 08 роках...на дворі майже 2012... а дружнішим "страйкбол" не став!

щось мало віриться... пенсіонери (старенькі люди) теж хочуть ... но вибач (біологічно) вже не можуть :d ....
пс. "коли я був молодим ... ... ... ... ..." :p :p :p

...пенсіонери при бажанні - захочуть і зможуть , а от у молоді, за звичай, хаотичні "полюції". вибач, це з точки зору медицини... :d
хоча, глянув за вікно і пригадав, тож вже майже зима, - період "клавіатурних боїв"....
на цьому завершу, чекатиму "очередного чая"...... :d