Вход

Просмотр полной версии : Ігри\Тренування в Рясне

Страницы : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

andynagorny
29.06.2013, 20:38
А добивати поранених можна?

конечно можно

Xenom
30.06.2013, 00:09
Буду, так що +1. Щодо помаранчевої пов"язки, в когось запасної не знайдеться, бо наразі маю тільки білу?

Використовуй білу, на майбутнє затаримося всі оранджевими.

---------- Сообщение добавлено в 00:06 ---------- Предыдущее сообщение создано в 00:05 ----------

яка біла???? давним давно - оранжева (для мертвих), біла - перев*язаний (поранений), Ксеном, ти чого?

блін))))))))))

---------- Сообщение добавлено в 00:06 ---------- Предыдущее сообщение создано в 00:06 ----------

А добивати поранених можна?

Не можна, а треба!

---------- Сообщение добавлено в 01:09 ---------- Предыдущее сообщение создано в 00:06 ----------

+4 додатково за терористів

andynagorny
30.06.2013, 16:28
Рега в час ночи в день игры, это конечно феерично. Из-за того что единицы только предупредили за кого они едут и в каком количестве, пришлось делиться перед самой игрой и в итоге у моей команды не вышло играть чисто за оргов. Зато неплохо повоевали.

Итоги по игре: ГСД удержали документы до конца игры, уничтожили оборудование и отбили назад посольство. При этом террористы показали наверное свою лучшую игру за последнее время. Из-за того что документы не покинули посольство не удалось поиграть в цехах, в итоге троли остались голодные.

Итоге по дисциплине: были взаимные обвинения в стрельбе очередями в админке. Просьба установить личность нарушителей для проведения воспитательных бесед. на всякий случай что бы сразу ограничить число жалоб: стрельба через улицу не считается стрельбой в помещении админки и допускается очередью. Также не смотря на то что два раза было сказано флаг не уносить, его унесли с точки, еще и помяли, плииизззз так больше не делайте.

Спасибо всем кто приехал, был опять приятно удивлён и количеством игроков и качеством игры. Спасибо за игру!

скирату
30.06.2013, 20:50
ДУМАЮ ТЕРОРИСТ С ФЛАГОМ НЕ СЛЫШАЛ НО ХОДИЛ ОН С НИМ В АТАКИ ТОЧНО ,ДА НАДО ПРАВЛЬНО СФОРМУЛИРОВАТЬ ОЖИВЛЕНИЕ НА СЛЕДУЮЩИЙ РАЗ ВЕДЬ СЛОВА КАЖДЫЕ 15 МИНУТ И 15МИНУТ МОЖНО ПОНЯТЬ ПО РАЗНОМУ

efemchuk
30.06.2013, 21:33
Гра була цікавою. Мені сподобалось. Був в обороні 2 поверху (оберігав документи). Було декілька цікавих і декілька неприємних моментів, а саме. Дуже сподобався нахабний захід на 2 поверх "фізрука" з 2-ма бійцями. Я відразу і не зрозумів, що ви живі!!! Поки очухався то перший пройшов практично до доків. Другий момент це коли боєць підіймався до нас зі словами-"ДЕВ"ЯТЬ-ДЕВ"ЯТЬ,-ДЕВ"ЯТЬ!!"=я так зрозумів, що це в терорів був такий пароль. І яке здивування і розчарування було в нього після того як його застрілили. Не приємні моменти це,- коли я стріляю з приміщення в бійця на вулиці, а він як НЕО ухиляється від моїх куль! Брате, змаклауднічати можна ОДИН,ДВА рази, а потім не буде з ким грати! Прошу вибачення за стрільбу чергою в адманці,-було один раз (пустив чергою 2 шари), але це тому що-просто стріляв з лівої руки і переводчик просто десь зачепив (намисно я не хотів). В загальному гра сподобалась, особливо группа яка обороняла доки. Сашку і Олегу окремий привіт. Дякую противнику за достойний супротив. Навіть від гранати люди вмирають. Наступного разу приїду знову.

FIZRUK47
01.07.2013, 08:54
Всім дякую за напружену гру! Окремий респект за втримання північного даху) для "єфімчука"- ми були такі нахабні тільки тому що була інформація про те що всі поверхи зачищено - тепер треба знайти документи і от ми на розслабоні і входим ... далі ви знаєте) буде нам уроком) на жаль вибити вас звідти ми вже не змогли- власне дозволю собі висловити протилежну від Енді думку-насправді напевно найкраща по організованості гра, але коаліції Глобальних Сил Бобра,а наші БОРЦІ ЗА СВОБОДУ м"яко кажучи трішки незорганізувались) спробуєм зіграти краще в наступний раз)
Також хочеться висловити побажання для покращеня гейм-плею:
1.обмежити перебування документів 2 поверхами,пошук-зачистка для такої кількості гравців в умовах 4 поверхів надто затягується-вилітає друга половина сценарію.
2.пропоную мертвяк для ГСД на останньому поверсі адмінки-імітуючи висадку з гелікоптерів,такий підхід підкріплень більш антуражний в умовах масових заворушень(хоча це і не принципово)
3.насправді давайте визначимось- оживлення кожні 15 хв.(тобто 00,15,30,45хв. кожної години) чи в мертвяку перебувати 15 хв бо є різниця(на мою думку кожні 15 краще)
4.товариші! їдучи за повстанців будьте любязні взяти гранат хоча б по 4шт. бо інакше штурм знову захлинеться і будь-ласка! одягніть хоча б один(1) цивільний елемент одягу! будьте тру!)))

andynagorny
01.07.2013, 10:23
1.обмежити перебування документів 2 поверхами,пошук-зачистка для такої кількості гравців в умовах 4 поверхів надто затягується-вилітає друга половина сценарію.

Я ж Ксеному сказав, що документи тільки на другому в кімнаті з вікном, взагалі після того як його почали руйнувати то там вже не так багато місць де сховати за цим описом.

2.пропоную мертвяк для ГСД на останньому поверсі адмінки-імітуючи висадку з гелікоптерів,такий підхід підкріплень більш антуражний в умовах масових заворушень(хоча це і не принципово)

Це гарна ідея, особливо якщо спускатись по мотузкам. Наприклад в кого є карабін та страховка у тих мертв"як на даху ))))))))))).

3.насправді давайте визначимось- оживлення кожні 15 хв.(тобто 00,15,30,45хв. кожної години) чи в мертвяку перебувати 15 хв бо є різниця(на мою думку кожні 15 краще)

Ідея була як раз, що треба виходити в 00, 15, 30 та 45 хвилин, ГСД так і виходили. За винятком перших пітори години, коли ми не оживали а у вас був інстант. Заборон групуватись по виходу з мертв"яка не було. Але я вкурсі, треба було більше часу на пояснення присвятити перед початком гри. Дякую за участь та поради.

Xenom
01.07.2013, 17:52
Я ж Ксеному сказав, що документи тільки на другому в кімнаті з вікном, взагалі після того як його почали руйнувати то там вже не так багато місць де сховати за цим описом.

Це гарна ідея, особливо якщо спускатись по мотузкам. Наприклад в кого є карабін та страховка у тих мертв"як на даху ))))))))))).

Ідея була як раз, що треба виходити в 00, 15, 30 та 45 хвилин, ГСД так і виходили. За винятком перших пітори години, коли ми не оживали а у вас був інстант. Заборон групуватись по виходу з мертв"яка не було. Але я вкурсі, треба було більше часу на пояснення присвятити перед початком гри. Дякую за участь та поради.

За винятково другий поверх якщо говорилося, то я прослухав, відправляв людей шукати по всіх чотирьох поверхах.

На оживленню що 15 хвилин наголошено не було. Терористи оживали по 15 хвилин перебуванню в мертв'яку.

rast gasser
01.07.2013, 18:21
Дякую всім присутнім за гру , оборона папки була досить організована приеднуюсь до подяки Фізрука за урок про незачищені кімнати

Xenom
01.07.2013, 20:01
Всім дякую за напружену гру! Окремий респект за втримання північного даху) для "єфімчука"- ми були такі нахабні тільки тому що була інформація про те що всі поверхи зачищено - тепер треба знайти документи і от ми на розслабоні і входим ... далі ви знаєте) буде нам уроком) на жаль вибити вас звідти ми вже не змогли- власне дозволю собі висловити протилежну від Енді думку-насправді напевно найкраща по організованості гра, але коаліції Глобальних Сил Бобра,а наші БОРЦІ ЗА СВОБОДУ м"яко кажучи трішки незорганізувались) спробуєм зіграти краще в наступний раз)
Також хочеться висловити побажання для покращеня гейм-плею:
4.товариші! їдучи за повстанців будьте любязні взяти гранат хоча б по 4шт. бо інакше штурм знову захлинеться і будь-ласка! одягніть хоча б один(1) цивільний елемент одягу! будьте тру!)))

Хлопці заряджайте рації перед грою і буде краща організація =)

andynagorny
04.07.2013, 16:48
Воскресенье, Июль 7, 2013. 1030 сбор.
Делаем тренировку по принципу 20-25% диверсионный форс против 75-80% патрулирующего и окопавшегося противника. Будут задачи по разведке и выведению из строя пунктов обороняющихся. Каждый пункт будет давать определённые бонусы усложняя/облегчая выполнение задач сторонами.
Формат тренировки: дружеский, пользователей бункеров и тех кто не поддерживает нижеуказанные правила - просьба не беспокоить.
Установки:
полновесный сибз+каска дают одно ранение на игровую жизнь.
заряжаем магазины с соотношением 2к1. бункеры пулемётов 3 к 1.
в помещениях админки внутри стреляем только одиночками. ОДИНОЧКАМИ это значит ОДИНОЧКАМИ.
привет сомалийцам - попадание в оружие выводит его из строя (оружие оживает на мертвяке мгновенно).

efemchuk
04.07.2013, 17:58
+1

Юрий Грицай
05.07.2013, 00:53
LIBERTY +2 --4

FIZRUK47
05.07.2013, 08:04
а ми налаштувалися попередній сценарій відпрацьовувати(
але будем 2-4...

andynagorny
05.07.2013, 08:28
а ми налаштувалися попередній сценарій відпрацьовувати(
але будем 2-4...

я просто не рассчитывал что много людей будет, вот потому и другой сценарий. Если будет опять 35-40 людей как в прошлый раз то можно и предыдущий сценарий взять, но я сомневаюсь, всё таки мы бункероносцев попросили к нам не приезжать, так что это в любом случае не добавит людей.

American Boy
05.07.2013, 09:52
Гра була цікавою. Мені сподобалось. Був в обороні 2 поверху (оберігав документи). Було декілька цікавих і декілька неприємних моментів, а саме. Дуже сподобався нахабний захід на 2 поверх "фізрука" з 2-ма бійцями. Я відразу і не зрозумів, що ви живі!!! Поки очухався то перший пройшов практично до доків. Другий момент це коли боєць підіймався до нас зі словами-"ДЕВ"ЯТЬ-ДЕВ"ЯТЬ,-ДЕВ"ЯТЬ!!"=я так зрозумів, що це в терорів був такий пароль. І яке здивування і розчарування було в нього після того як його застрілили. Не приємні моменти це,- коли я стріляю з приміщення в бійця на вулиці, а він як НЕО ухиляється від моїх куль! Брате, змаклауднічати можна ОДИН,ДВА рази, а потім не буде з ким грати! Прошу вибачення за стрільбу чергою в адманці,-було один раз (пустив чергою 2 шари), але це тому що-просто стріляв з лівої руки і переводчик просто десь зачепив (намисно я не хотів). В загальному гра сподобалась, особливо группа яка обороняла доки. Сашку і Олегу окремий привіт. Дякую противнику за достойний супротив. Навіть від гранати люди вмирають. Наступного разу приїду знову.

Це я заходив , кричав "девять". І в принципі я зтупив бо не почувши відповіді правильної мав би вас всіх :) застрелити , я не був на шикуванны і був переконаний що ви хлопцы свої і забули про пароль. при чому заходив я 2 рази бо після того як я кричав "девять" я досі був певен що це був френдлі фаер. Однак чомусь наші хлопці не дуже поспішали вас звідти викурити.

---------- Сообщение добавлено в 09:52 ---------- Предыдущее сообщение создано в 09:45 ----------

А добивати поранених можна?тому по хлопцях в шльомах і броніках стріляєш завжди 2-3 рази... так щоб на вєрняк відправити в мєртвяк :)http://airsoft.ua/images/smilies/icon_mrgreen.gif

Vasyl Wolf
05.07.2013, 11:08
6.07. буде треніровка харбольної команди ..Воля.. до 13.00. Після гри будем проводити облаштування території для подальших ігор (закривання люків , пробиття лазу на кришу цеху) . Так як роботи багато - Всіх бажаючих допомогти чекаєм на 13.00 біля адмінки.

American Boy
05.07.2013, 17:23
6.07. буде треніровка харбольної команди ..Воля.. до 13.00. Після гри будем проводити облаштування території для подальших ігор (закривання люків , пробиття лазу на кришу цеху) . Так як роботи багато - Всіх бажаючих допомогти чекаєм на 13.00 біля адмінки.о хлопці респект і уважуха , я б і сам приїхав але в суботу на роботі . в мене була ідея повтикати в люки старі обрізані дерева берем викочуєм з цеху стару тракторну шину кладем на люк і втикаєм туди дерево . можна ще червоною фарбою помітити шини . так точно в очі кидатись будуть . бо якщо понакривати їх щитами , то вони довго не пролежуть .

andynagorny
06.07.2013, 15:12
В качестве плана на игру:

Точки:

1. Радиорубка
1.1. Расположение: комната или помещение с окном не ниже уровня третьего этажа админздания.
1.2. Обозначение: имитация антенн – 5 палок выступающих из одного окна не менее чем на метр.
1.3. Центр точки: не далее трёх метров от «антенн», обозначается мобильным телефоном с играющей музыкой.
1.4. Захват точки: Выключить музыку и забрать телефон до конца игры.
1.5. Результат: После захвата точки обороняющиеся теряют право пользоваться радиосвязью.
1.6. Возобновление точки: разрешается через один час.

2. Госпиталь
2.1. Расположение: Без ограничений в помещении.
2.2. Обозначение: Вертикально установленный флаг, достаточно освещенный что бы быть четко видимым.
2.3. Центр точки: Флаг.
2.4. Захват точки: Забрать флаг.
2.5. Результат: После захвата точки обороняющиеся оживают через полчаса от прихода в мертвяк.
2.6. Возобновление точки: не доступно.

3. ПВО
3.1. Расположение: Труба переносимая движущимся патрулем. Патруль должен иметь круговой маршрут, длиной не менее 500 метров, не менее 50% маршрута должнопроходить снаружи.
3.2. Обозначение: длинная труба.
3.3. Центр точки: труба.
3.4. Захват точки: Физически уничтожить трубу.
3.5. Результат: нападающие оживают мгновенно.
3.6. Возобновление точки: не доступно.

4. Командный пункт
4.1. Расположение: Комната или ограниченное стенами помещение, с окнами или хорошо освещенное.
4.2. Обозначение: Вертикально стоящий или высунутый из окна синий флаг.
4.3. Центр точки: папка с документами.
4.4. Захват точки: забрать папку и вынести на мертвяк.
4.5. Результат: победа в игре.
4.6. Возобновление точки: забрать папку и вернуть на первоначальное место.

Vasyl Wolf
06.07.2013, 18:26
Провели гру . Гра була настільки жорсткою , що мусіли потіснити джамперів з території на годину.
Тепер до діла. Жаль але ніхто с страйболістів не був на допомогу на облаштуванні полігону.
1 Головний цех - заложили десь 30 люків шиферними плитами, зверху накидали по пару цеглил. ( видно з 10 -15 метрів).
2 входи на шахти ліфтів - заложили палками та різним сміттям ( не дуже класно, але видно).
3 лаз на дах - не розширили, помішала гроза.
4 Адмінку не чіпали - руліть там самі).
На карті позначені квадрати , оброблені і перевірені ( може комусь щось не сподабається може переробити).
http://s41.radikal.ru/i093/1307/1a/0807280a0a8b.jpg (http://radikal.ru/fp/b319e1b4a7194b539f850fd0601f833e)
http://s020.radikal.ru/i721/1307/ed/b8643158a284.jpg (http://radikal.ru/fp/ed39ff3c24f244f49da70b97b1641e64)

XORT
06.07.2013, 19:24
+2

American Boy
07.07.2013, 08:24
+1

efemchuk
07.07.2013, 17:17
Всім дякую за приємну гру. Штурм цього був в десятки рази ефективнішим! 2гий поверх винесли за секунд 20. -РЕСПЕКТ. 5.56 просто молодчаги, оборону так вашу я зрозумів-незломали?... "фізруку"-привіт. :twisted: Підловив :grin:.

duke29
07.07.2013, 17:27
Отличненько поиграли))))
всем спасибо, получил массу удовольствия. Настрелялся от души. зарубок на пистолете наделал кучу))))))))))))))

Setekh
07.07.2013, 17:40
Всім дякую за гру!
Обіцяне відео зачистки коридору на четвертому поверсі адмінки: http://www.youtube.com/watch?v=gJk7TqmwLs8

American Boy
07.07.2013, 17:41
Отличненько поиграли))))
всем спасибо, получил массу удовольствия. Настрелялся от души. зарубок на пистолете наделал кучу))))))))))))))

справжні джентльмени не вихваляются Фрагами :)

efemchuk
07.07.2013, 17:56
Відео супер, побільше би таких.

rast gasser
07.07.2013, 18:48
дякую всім присутнім за гру

XORT
07.07.2013, 19:50
Дякую всім за гру, вона була прекрасною. Але хочеться відмітити, що поранені мають лягати, або сідати(наскільки я знаю), а не відходити за укриття і вже звідти кричати:"Ранен!"

efemchuk
07.07.2013, 20:21
Дякую всім за гру, вона була прекрасною. Але хочеться відмітити, що поранені мають лягати, або сідати(наскільки я знаю, а не відходити за укриття і вже звідти кричати:"Ранен!" Раняний не вбитий, він на пузі повзає :lol:

duke29
08.07.2013, 07:43
а где ты видишь слово о фрагах?))

---------- Сообщение добавлено в 05:43 ---------- Предыдущее сообщение создано в 05:00 ----------

кстати есть предложение на игре каждому выдать по паре метров кипернй ленты и если в процессе игры находит люк то ( стоп-игра ) и огораживает , закрывает люк.

Slam
08.07.2013, 10:02
Всем спасибо за игру, хорошо поиграли!
Особенно понравился момент штурма нами 4-го этажа админки, когда завалили баррикаду. Противнику респект за подготовленные засады, баррикады, растяжки - было интересно это обходить и подбираться!
Но было и пару неприятных моментов со стороны противника - это опять же стрельба очередями в здании. И как уже выше написали - это раненые, которые после попадания, с криками "раненый" начинают куда-то передвигаться, уходить...

Borat
08.07.2013, 10:13
http://www.youtube.com/watch?v=ftZAvpEYPTM

http://www.youtube.com/watch?v=8h5F1EwCPfY

American Boy
08.07.2013, 10:50
Дякую всім за гру, вона була прекрасною. Але хочеться відмітити, що поранені мають лягати, або сідати(наскільки я знаю), а не відходити за укриття і вже звідти кричати:"Ранен!"

я завжди їх добиваю ще до того як встигнуть крикнути Ранений :) це правило хібащо дозволяє трохи уникнути смерті від гранати

---------- Сообщение добавлено в 11:49 ---------- Предыдущее сообщение создано в 11:49 ----------

Раняний не вбитий, він на пузі повзає :lol:
тягаючи за собою свої кишки :)

---------- Сообщение добавлено в 11:50 ---------- Предыдущее сообщение создано в 11:49 ----------

краще організувати нормальний суботнік .
а где ты видишь слово о фрагах?))

---------- Сообщение добавлено в 05:43 ---------- Предыдущее сообщение создано в 05:00 ----------

кстати есть предложение на игре каждому выдать по паре метров кипернй ленты и если в процессе игры находит люк то ( стоп-игра ) и огораживает , закрывает люк.

andynagorny
08.07.2013, 12:29
Но было и пару неприятных моментов со стороны противника - это опять же стрельба очередями в здании.

Напомню, что ограничение на одиночки действует только внутри админки, о чем было написано перед игрой.

в помещениях админки внутри стреляем только одиночками. ОДИНОЧКАМИ это значит ОДИНОЧКАМИ.

Если перечитать тему по Рясному, то сможете увидеть, что в цехах традиционно играют очередями. А также сможете увидеть что в админке регулярно нарушают этот запрет.

Лично от себя, хочу извинится перед бойцом 5.56 за то что стрелял очередью с четвёртого этажа цеха на третий, хотя правила это мне и разрешали. У меня просто не было уверенности что под тем углом одиночка нормально дойдёт, да и переключить я мог не успеть.

Кстати, спасибо всем за приезд и игру, было весело.

Slam
08.07.2013, 12:55
Ну случай с твоей "очередью" - это не единственный случай за вчерашнюю игру. Кто-то из ребят оборонявших 4-ый этаж, засадил мне в лицо очередь в коридоре. Хорошо, что дистанция немного была и не сильно досталось.
А на счёт админка - цех, то считаю, что ты находился далеко не в цеху и не в длинном коридоре, дистанция до нашего бойца от тебя была ~ 3-5 метров!
На крайняк, те у кого автомат стоит на очереди и внезапно появляется противник на близкой дистанции, то думаю можно хотябы по 2-3 шара стрельнуть, а не поливать!
Сами же хотели снизить травматичность ?!

Hokum
08.07.2013, 13:21
Возможно та очередь на моей совести, т.к. на одиночных селектор вертикально упирается в перчатку и может немного двигаться в сторону очереди, я стараюсь это контролировать и подводить его обратно. Кроме того, если недостаточно быстро жать на спуск, отсекатель может не подбить контактную собачку и получится 2 выстрела (это тоже было). Если это был я - прошу прощения. В админке винтовку использую только для стрельбы на улицу или через коридоры (как и было при той обороне). То есть стрелял из одного конца админки в другой, хоть это и не оправдание для той очереди.
Для всего остального использую АЕР G18 (60 м/c).

duke29
08.07.2013, 17:31
борат на первом видео ты меня шмальнул)))) не надо мою шизофрению подкармливать- из моих двух "я", там только один я был))) так что минус 1

Borat
08.07.2013, 18:13
кілька хвилин перед тобою був перший, на відео не потрапило. я в тебе теж стріляв з "другої спроби" -висунувся, згадав що камера виключена, сховався, включив, висунувся, шмальнув)

L_u_p_u_s
09.07.2013, 18:15
первым был я :oops::-( )))

Alex(SAS)
10.07.2013, 13:46
14.07.2013 Игра на захват ресурсов.

Стороны 3 и больше, от количества участников.
Тайников с ресурсами будет 4. Различная комбинация захваченных артефактов в тайниках будет приносить различные очки стороне.
Детали по игре и деление на стороны на построении.

сбор в 10.00
старт в 10.30

L_u_p_u_s
10.07.2013, 21:17
правила, ограничения и т.д. в студию плиз

Alex(SAS)
10.07.2013, 22:00
территория игры : урбан + зелёнка, группировок побольше но по составу не слишком больших
маркировка скотчем по желанию, скотч будет, кто не желает - группируються по униформе
обычные для Рясне ограничения : механы, зарядка 1к2, одиночки в админке, ранения для носителей СИБЗ (если их за 3 минуты не полечили, умирают естественным образом)
у каждой стороны своя база, куда можно сносить артефакты, грабить базы можно, но в строго определённое время, вынос раз в пол часа
оживления на мертвяках сторон, у каждой стороны свой мертвятник, отсидка индивидуальная - пришёл в мертвятник, отсидел положенное время ( зависит от количества игроков) вышел.

скирату
11.07.2013, 06:16
нужны ли контейнеры для транспортировки артифактов(мне кажется с контейнерами будет ин тереснее нашол арти нет контейнера вызываеш своих и ждеш контейнер )

Quando
11.07.2013, 15:15
Скирату дарова, можеш для брата мого взяти Мку? на недільну ігру)

в лічку. наступного разу буде попередження

Xenom
13.07.2013, 17:06
Неділя 14 число Hazardous Team ~5 людей

XORT
13.07.2013, 17:14
+2

скирату
13.07.2013, 18:22
+2

vladeyshij
13.07.2013, 19:12
буду

andynagorny
17.07.2013, 10:57
Воскресенье, Июль 21, 2013. 1000 сбор.
Тренировочная игра. Сценарий согласуем на месте. В запасе есть сценраий что планировался на прошлый раз но так и не был опробован. Конечно при желании публики обойдёмся и обычными штурмами.
Традиционно, формат тренировки дружеский. Пользователей бункеров и тех кто не поддерживает нижеуказанные правила - просьба не беспокоить.
Установки:
полновесный сибз+каска дают одно ранение на игровую жизнь.
заряжаем магазины с соотношением 2к1.
в помещениях админки внутри стреляем только одиночками. ОДИНОЧКАМИ это значит ОДИНОЧКАМИ. Помещения админки заканчиваются при выходе в переход в цеха. В помещениях цехов разрешены очереди. Стрельба в админке через улицу допускается очередями.
привет сомалийцам - попадание в оружие выводит его из строя (оружие оживает на мертвяке мгновенно).

efemchuk
17.07.2013, 13:29
Буду

Fang
17.07.2013, 13:39
Будемо як мінімум 8

Alex(SAS)
18.07.2013, 19:39
Будем, планируем полазить-поразведывать, поиграть в засады в зелёнке за цехами.

andynagorny
19.07.2013, 09:15
Будем, планируем полазить-поразведывать, поиграть в засады в зелёнке за цехами.

То есть это у нас опять две тренеровки в одном месте?

Alex(SAS)
19.07.2013, 10:35
Если есть желание играть не только в урбане , но и на всю территорию то обьединим.

andynagorny
19.07.2013, 12:57
есть такое желание, у меня был план на прошлую игру, мы его не задействовали, его как раз можно на большую територию использовать. Главное что бы у всех желание было такой сценарий заиграть.

Hifumi
19.07.2013, 13:10
І я буду, так що +1

Yaros
19.07.2013, 16:01
+1-2

скирату
19.07.2013, 16:44
планирую выезд

Quando
19.07.2013, 19:02
+1

RYMUS
20.07.2013, 14:05
+ 4-5

andynagorny
20.07.2013, 14:28
надо бы делать какие то пометки куда именно, к кому и кто едет ))))

XORT
20.07.2013, 14:48
+1

скирату
20.07.2013, 17:00
за нато на этот раз

rast gasser
21.07.2013, 15:33
всім вдячний за проведений час

sir Kolius
21.07.2013, 17:18
я нічого не зрозумів, з того, що сьогодні відбувалось...
але, дякую з гру...

andynagorny
21.07.2013, 17:23
я нічого не зрозумів, з того, що сьогодні відбувалось...
але, дякую з гру...

аналогично ничего не понял, но спасибо за игру тоже.

В качестве результатов:

нападающие выполнили за отведённое время три задачи из четырёх. сначала была взорвана точка в цехах, потом поднят флаг и за пол-часа до конца игры были вынесены документы. на главаря увы не хватило времени.

rast gasser
21.07.2013, 17:59
для тих хто цікавився ерзацом ГМ-94 http://www.youtube.com/watch?v=NuX2aZCmrI4

Мекк Сендман
21.07.2013, 19:31
Джентельмени, в мене є пропозиція в наступний раз робити мертвяк не на стоянці а в дальному куті бетонного паркана. Так і по машинам будуть меньше стріляти і більша площа для маневрів, та і сама гра більш цікавішою буде.

efemchuk
21.07.2013, 21:06
Да, гра була просто нудна. Потрібно міняти двигун гри. Щось там і лєвого народу стало забагато. За мертвяки дійсно,-потрібо міняти, а в просутності банжистів взагалі відходити від адмін корпусу східніше, там також є гарні місця.

andynagorny
21.07.2013, 22:45
Хочу ответить насчет интересности игры. Да вышло не ахти, но, советую посмотреть в другом ракурсе. Я командовал атакой, две группы по 7-8 человек получили задачу - взять документы на втором этаже, при это была точно указана комната. с 1130 до 1430 это сделано не было. То есть три часа две группы выполняли ОДНО задание. Согласен, нудно. Третья группа за тоже время выполнила две задачи, им было не настолько нудно по понятной причине.

Alex(SAS)
22.07.2013, 06:45
Ситуация по игре вообще была интересна : на построении обьявлено было, что используется первый вариант сценария , с последовательным захватом точек, я специально переспрашивал и обороняющаяся сторона по нему и играла. Нападающие играли в свою игру (я так понял второй вариант с захватом любой точки в любой момент), успешно чегото там искали и взрывали в цеху, который никто не оборонял, поздравляю эту группу с заслуженной победой, вам нужно было себе ещё придумать после старта три точки где то сбоку, про которые мы не знали и тогда бы вы сразу выиграли :lol:. Ну как по мне, то менять правила после брифинга это не гуд.

Да да да, админка скучна и неактуальна, после секретных материалов надо смещаться на новые территории за цехами :

слева , замечательная заброшенная железная дорога "аля апокалипсис" , двухэтажные домики
прямо за цехами лесок и помещения администартивные
справа тоже домики и лесок
надо играть там

Xenom
22.07.2013, 08:26
Джентельмени, в мене є пропозиція в наступний раз робити мертвяк не на стоянці а в дальному куті бетонного паркана. Так і по машинам будуть меньше стріляти і більша площа для маневрів, та і сама гра більш цікавішою буде.

Щоразу це пропоную =)
Машини і справді шкода та і оживати зразу за 15 метрів від противника якось "тупо"

---------- Сообщение добавлено в 09:26 ---------- Предыдущее сообщение создано в 09:13 ----------

Да да да, админка скучна и неактуальна, после секретных материалов надо смещаться на новые территории за цехами :

слева , замечательная заброшенная железная дорога "аля апокалипсис" , двухэтажные домики
надо играть там[/QUOTE]

Підтримую.

Alladin
22.07.2013, 08:29
На тренировке по подготовке к "Секретным данным 2" планируем задействовать эти территории.

andynagorny
22.07.2013, 08:46
Ситуация по игре вообще была интересна : на построении обьявлено было, что используется первый вариант сценария , с последовательным захватом точек, я специально переспрашивал и обороняющаяся сторона по нему и играла. Нападающие играли в свою игру (я так понял второй вариант с захватом любой точки в любой момент), успешно чегото там искали и взрывали в цеху, который никто не оборонял, поздравляю эту группу с заслуженной победой, вам нужно было себе ещё придумать после старта три точки где то сбоку, про которые мы не знали и тогда бы вы сразу выиграли :lol:. Ну как по мне, то менять правила после брифинга это не гуд.

надо играть там

вообщето от первого варианта сценария отказались как раз на построении. Это раз. Первый сценарий не предусматривал поочерёдного захвата точек, как и второй. Это два. Про то что первые три точки берутся в любом порядке - это было понятно само по себе, иначе как брать первую же точку такими же силами по численности, как и которые на ней засели? Как раз было всё рассчитано под то что бы оборону разделить. Про это также отдельно командир стороны был предупреждён, и он организовал оборону третьей точки кстати. Это три. На новых териториях поиграть просто не успели потому что убили много времени на документы, я не ожидал что это столько времени займёт, а вообще я только за то что бы играть там.

Xenom
22.07.2013, 12:42
ХЗ, коли почув за непослідовне виконання завдань оборона вже була розпреділена, було влом її розбивати, виділяти людей на цеха, напевне так булоби получилося цікавіше )) упс))

Valkyr
22.07.2013, 16:44
Да, гра була просто нудна. Потрібно міняти двигун гри. Щось там і лєвого народу стало забагато. За мертвяки дійсно,-потрібо міняти, а в просутності банжистів взагалі відходити від адмін корпусу східніше, там також є гарні місця.
можно по подробнее про левый народ ?

Alex(SAS)
22.07.2013, 18:22
"левый народ, такой левый"
место стало не в тему популярно для нестрайкболистов, а именно:
прокатчики школьного возраста
прыгатели с 9 этажа на верёвках, ну это до первого инциндента
толпа зевак-зрителей с малыми детьми (без очков), никак не реагирующая на замечания и предупреждения и рискующая зрением своим и своих чад

http://cs605826.vk.me/v605826474/3a34/ExD0WAvgjqw.jpg

http://cs605826.vk.me/v605826474/3a2b/RJFWbvMIClc.jpg

брррррррррррррррррррр, вот интересно, как там хардболисты на след выходные с этими экстремалами будут свой большой слёт проводить :lol:

... надо както заблокировать лестницы в админке выше 4 этажа..насовсем :twisted:

efemchuk
22.07.2013, 18:43
Саме про цих (лєвих) я і казав. Навіть коли ми пробували пройти по зелені, щоб Макса штурманути-так я тільки те і робив, що кричав ГРАЖДАНСКИЙ!!! , а їх там реально багато. Я навіть і незнаю як боротися з тими БАНЖИСТАМИ які реально не дають грати, а ходять через адмінку з криками НЕСТРІЛЯЙТЕ В ЗАЛОЖНИКІВ. Тому і пропоную перейти в глубину території.

Alladin
22.07.2013, 18:54
А может подсказать что есть ещё и Тракт, там тоже девятиэтажки. Вот пускай едут туда, там свободно ))))

Alex(SAS)
22.07.2013, 18:57
насколько я смотрел (набери в гугле "роупджампинг у львові") они там уже бывали
+ опять таки "Страйкбол - Львів" ( прокатчики)

ну мы Рясне не приватизировали, как вариант, на большие игры нужно договариваться, график теперь строить

Valkyr
22.07.2013, 19:16
про левых всё понял )

2.5. НЕЛЬЗЯ флудить и флеймить, кроме специально предназначенных для этого разделов.

American Boy
22.07.2013, 20:51
треба просто той бік звідки вони стрибають облити смолою , або занести туди пару мішків помідорів і кинути гнити . вони крутять нелегальний бізнес , а ми організація збиткова :)

---------- Сообщение добавлено в 21:51 ---------- Предыдущее сообщение создано в 21:42 ----------

потрвбен перфоратор або відбійний молоток . і генератор і вище пятого поверху оболомати сходи .
варіант 2 стара арматура і сварочний аварат . заварити гратами прохід ... і на всякий випадом можна купити ленту червонобілу і обоводити лінію від дороги ОБЕРЕЖНО СТРАЙКБОЛ БЕРЕЖІТЬ ОЧІ .
..
"левый народ, такой левый"
место стало не в тему популярно для нестрайкболистов, а именно:
прокатчики школьного возраста
прыгатели с 9 этажа на верёвках, ну это до первого инциндента
толпа зевак-зрителей с малыми детьми (без очков), никак не реагирующая на замечания и предупреждения и рискующая зрением своим и своих чад

http://cs605826.vk.me/v605826474/3a34/ExD0WAvgjqw.jpg

http://cs605826.vk.me/v605826474/3a2b/RJFWbvMIClc.jpg

брррррррррррррррррррр, вот интересно, как там хардболисты на след выходные с этими экстремалами будут свой большой слёт проводить :lol:

... надо както заблокировать лестницы в админке выше 4 этажа..насовсем :twisted:

andynagorny
22.07.2013, 22:43
Тому і пропоную перейти в глубину території.

Так можно допереходится за забор. Мы занимали и занимаем РЯсне на 4-5 часов. Светлое время викенда 32 часа (грубая оценка). У них еще полно времени, вот пусть его и используют.Тем более что как правильно было замечено, мы не зарабатываем на этом бабло, а они (черные страйкболисты, банжисты, пейнтболисты и прочая нечисть) зарабатывают, это их уязвимая точка. Им не нужно лишнее внимание, поэтому надо начинать их оттуда гонять минимум на другое время.

Vasyl Wolf
22.07.2013, 22:51
В неділю у вас буле не гра а фиг зна що!! о 14.30 було завершення гри , Але декілька ваших солдатиків ходили і стріляли по поверхах не зважаючи на сторонніх людей. Дісталось пригунам хтось стріляв з 3 поверху по них ( ви що О....ЛИ?). Потіл один почав палити з пістолета на 3 поверсі де ми переодягались ( світла форма + розгрузка - ліпше не стиг роглядіти бо втік) дісталось 2 нашим які були без форми. Ну чесно дігнали б поламали руки і ноги. Наведіть порядок у ваших рядах.
У звязку з низькою дисципліною у ваших рядах. Прошу не проводити ваші ігри 27 -28 липня на териториї заводу і адмінки. Пригунів не буде - з ними домовились , пейтболістів також.
На проходах будуть вивішені таблички з попередженнями.
Якщо дуже хочите стріляти 28 в неділю , то проводьте збір не швидше 13.00. Регіональну гру проводим раз на рік - прошу поставитись до цього з розумінням і повагою .
Після Гри тренування будем проводити в інших місцях - так що не переживайте.

Alladin
22.07.2013, 23:01
А есть план разгона всей нечисти. А то меня это очень интересует, так как в этом сезоне запланировано как минимум ещё 2 игры и 3 тренировки на Рясне. Ну а гонять на другое время будет не очень правильно, так как в моих планах игры белее чем на 4 чеса. Сегодня им скажут: приходите в другое время, а завтра: ну сори и это время на сегодня занято. Идея отпала сама собой. А вот разрешение на игру от владельцев с определёнными бумагами, это конечно выход их положения.

---------- Сообщение добавлено в 21:01 ---------- Предыдущее сообщение создано в 20:56 ----------

Прошу прощения за тех кто не особо адекватный. Не судите про весь страйк по некоторым личностям. Я вас уверяю не всё так печально, большинство поступать так просто не сможет, воспитание не позволит.

Veronicus
23.07.2013, 08:30
Досить цікава картина вийшла: Сиджу на 5-му поверсі і чую шум на даху (3-й поверх адмінки). Виставляю привід з вікна, прицілююсь і готуюсь палити, як тут дивиться з низу на мене якийсь мужик із цигаркою без окулярів із калашом. От тупо курить і дивиться на мене вверх, як це розуміти? і де були його окуляри?

andynagorny
23.07.2013, 08:32
В неділю у вас буле не гра а фиг зна що!! о 14.30 було завершення гри , Але декілька ваших солдатиків ходили і стріляли по поверхах не зважаючи на сторонніх людей. Дісталось пригунам хтось стріляв з 3 поверху по них ( ви що О....ЛИ?). Потіл один почав палити з пістолета на 3 поверсі де ми переодягались ( світла форма + розгрузка - ліпше не стиг роглядіти бо втік) дісталось 2 нашим які були без форми. Ну чесно дігнали б поламали руки і ноги. Наведіть порядок у ваших рядах.
У звязку з низькою дисципліною у ваших рядах. Прошу не проводити ваші ігри 27 -28 липня на териториї заводу і адмінки. Пригунів не буде - з ними домовились , пейтболістів також.
Якщо дуже хочите стріляти 28 в неділю , то проводьте збір не швидше 13.00. Регіональну гру проводим раз на рік - прошу поставитись до цього з розумінням і повагою .

Вообще наезд не совсем корректный. Мягко говоря. Откуда информация про окончание игры в 1430? Игра продолжалась до 1500. Я говорил по телефону с кем то из хардболистов на неделе перед тем и только предварительно и приблизительно сказал когда мы планируем заанчивать. Насколько умно было подниматся в здание где еще идёт игра и там делать вид будто ничего не происходит? Ну а насчет ломаний рук-ног это что было, угроза? Предлагаю ограничится калеченьем внутри собственного комьюнити, для этого кстати мы вам пошли на встречу и еще месяц назад все тут дружно отписали что не только не против а поддерживают вашу идею всеукраинской игры. Кроме того я по телефону подтвердил тоже самое. О чем шум?

И вообще поставте себя на чужое место, представте себе что во время вашей игры на игровую територию прошол бы человек в камуфле и с оружием. И вы бы в него попали, но не из игрушки как у нас и из ваших пенетраторов 9000, мне интересна ваша реакция.

Мекк Сендман
23.07.2013, 09:08

Ви краще граматику вчіть, шановний, а то пишете так, що очі кров'ю наповнюються. Ломати руки-ноги?Дисципліна? Якого милого ви війшли на ігрову територію під час проведення там гри?

Xenom
23.07.2013, 09:10

Завершення було в 15:00! звідки інформація про 14:30 ?
Світла форма (якщо це ACU) і "розгрузка" (MBAV) в парі з пістолетом були тільки в одному екземплярі на цій грі, в мене.
Я в ігровий час 14.35 шукаючи противника підійшов до вас, НЕ ЗРОБИВШИ ЖОДНОГО ПОСТРІЛУ (я перед тим як стріляти почати, оцінюю чи це страйкболіст) впізнав хардболістів, підійшов до вас, ми поговорили 4-5 хвилин, в тому числі про ваші плани на наступні вихідні, я запевнив що всі вкурсі про ваші плани і я пішов до своїх.
Я не зробив жодного пострілу, я не втікав від вас, як це ви зібралися доганяти і ламати мені руки ноги?
Після таких заяв я обов'язково перепитаюся в джамперів, виходить що є велика ймовірність що ніхто по них не стріляв і це якась аналогічна фантазія.

"У зв'язку з низькою дисципліною" вам вартує змінити тон висловлювань.

Kocc
23.07.2013, 09:34

Особисто близько 14,00 проходив із групою "Атака" по 2-му поверху виносити документи - жодної стрільби не було. Коли закінчилась гра (15,00) БАЧИВ на власні очі виходячого з адмінки до машин стрілка із гбб пістолетом і з ПЕЙНТБОЛЬНОЮ маскою в руках (наші вроді всі в окулярах грають?) По пригунах наші навряд чи стріляли, але суджу по собі - стояв за кутом на першому поверсі під східцями і реально відкладував кірпічі, тримаючи сходи на прицілі аега, коли внезапно спокійно по них туди-сюди снували іноземці. Довелось взяти в руки вторічку (50 м/с), стрільби в сторону гражданських не бачив.

Мекк Сендман
23.07.2013, 09:53
Виявилось, зайчик заказний.
п.с. Які ми ніжні, з хардпневим в сікюбі получати не боляче, а тут з китайського пестіка 70м\с і вже прилізло плакати на страйковий форум. Ой-ой.

2.5. НЕЛЬЗЯ флудить и флеймить, кроме специально предназначенных для этого разделов.

Xenom
23.07.2013, 09:57
In soviet Russia - you watch KGB

Пост №585 - Vasyl Wolf
Час 23:51

Пост №586 - Alladin
Час 00:01

Vasyl Wolf
23.07.2013, 11:21
1. Ну по перше зайчик іне заказний.
2 о 14.30 ваші переодягались біля машин, на питання чи закінчилась гра , була відповідь .. ТАК ..
3 В пригунів стріляли біля 11. 00 - 13. 00 ( це перевірити не можу , але вони на вас жалілися вечером , бо ми були до 22.00)
4 Про постріли в адмінці ( скаржився новачок - З ним розібрались за наїзд не по темі) за нього вибачаюсь.
5 Мекк Сендман - на рахунок граматики -попробуй сам напиши на мобільному в маршрутці ,тоді розкажиш.

А тепер без флуду.
В адмінці плануємо ставити палатки. + рядом табір з приготуванням їжі. Збір лагеря плануемо після 13.00 в неділю. Андрій перезвони до мене якщо будите планувати гру на неділю ,щоб вийшло без накладок.

andynagorny
23.07.2013, 11:46
1. Ну по перше зайчик іне заказний.
2 о 14.30 ваші переодягались біля машин, на питання чи закінчилась гра , була відповідь .. ТАК ..
3 В пригунів стріляли біля 11. 00 - 13. 00 ( це перевірити не можу , але вони на вас жалілися вечером , бо ми були до 22.00)
4 Про постріли в адмінці ( скаржився новачок - З ним розібрались за наїзд не по темі) за нього вибачаюсь.
5 Мекк Сендман - на рахунок граматики -попробуй сам напиши на мобільному в маршрутці ,тоді розкажиш.

А тепер без флуду.
В адмінці плануємо ставити палатки. + рядом табір з приготуванням їжі. Збір лагеря плануемо після 13.00 в неділю. Андрій перезвони до мене якщо будите планувати гру на неділю ,щоб вийшло без накладок.

Как и договаривались, на вашу игру 27-28го Рясне ваше, это даже не обговаривалось. Недоразумение исчерпано, хорошо что никто не пострадал.

Fang
23.07.2013, 16:04
Ми зв'язалися з роуп джамперами ось діалог Ксенома з ними

Assai
І є ще запитання в неділю опишіть коли по вас стріляли з 3 поверху страйкболісти
будь ласка детально щоб ми знайшли хто це був

Бодя
хмм, здаеться лише пульки рекошетами летили, скарг вроди не було
13:37:59

Assai
тобто ціленаправлено ніхто не стріляв?
13:38:15

Бодя
думаю що ни
13:38:27
нихто не жалився
сипались лише рекошетами вниз

Assai
дякую

nuff said

Vasyl Wolf
23.07.2013, 16:48
Мені пожалілась дівчина яка виходила з адмінки з пацаном коли я був біля машини ( ходив за балонами ) . Цілком можливо вона не казала про це організаторам прижків ( бо народу які не пригали а просто прийшли подивитись чи полазити по території було досить багато). Відповідно я автоматично приписав їх до пригунів. І ви самі знаєте скільки раз зупиняли гру через сторонніх на лінії вогню.
Вам дійсно треба якось обмежити ходіння сторонніх по території заводу. Бо і до біди (тьху- тьху-тьху) не далеко. А обвалити сходи - це хороша идея !

Alex(SAS)
23.07.2013, 17:07
Да, надо, заведём таблички "Стой, опасно, идёт игра!". Но с другой стороны.. кто им доктор и как их ограничишь? Выходят с машины, семья, мама несёт дитя лет 3-4, кричу, метров с 2-3: "подождите, не ходите туда,там стреляют пластмассовыми пулями", реакции 0, как будто меня нет, даже головы не повернули. И так 10 раз.

Но чему удивляться, в разгар всяких революций в Тунисах и прочих Египтах, кто туда едет отдыхать? Точно, наши же туристы :lol::lol::lol:
я уже молчу про любимую забаву украинских моряков, регулярно попадать в плен к сомалийским пиратам и потом канючить 20 миллионов у правительства чтоб их отпустили

Vasyl Wolf
23.07.2013, 18:17
Може на час гри вішати на входи до адмінки сітку ( типу такої як обгородили вул. Городоцьку на ремонт ) бо ми на одні сходи на гру закріпипи брезент - ефект не поганий ніхно не ліз ).
+ таблички .

rast gasser
23.07.2013, 18:44
коли наших людей щось зупиняло тим більше підлітків що ви як маленькі сіткі знакі це не ефективно

Vasyl Wolf
23.07.2013, 20:42
Давайте цікавіші ( дієвіші ) пропозициї. Ну не буду ж ставити розтяжки з фарбою.

L_u_p_u_s
24.07.2013, 14:22
Дієвіше, з огляду на менталітет наших людей - пару черг дати по ногам. Потім пояснити оргам джамперів щоб не жались, а купили 20-30 окулярів і видавали замовникам та попереджали про можливість попадання пластикових шарів. Чому ми маємо брати на себе відповідальність за абсолютно безвідповідальну поведінку інших осіб. Людішкі гасають по коридору адмінки як сайгаки по кукурудзі, і це знаючи що йде гра, і навіть коли проходить зачистка... а чому? та тому, що в людей в голові думка "ну він ж бачить що я йду... значить стріляти не буде". А чому не стріляти? я кут строю тримаю, я не знаю хто хрустить склом і цеглою за тим кутом. І взагалі...ризик гепнусь з 9 поверху це нормально, а получити шаріком по тушці це жах... дивненько.
На мій погляд організація безпеки клієнтів справа виконавця. Хочуть безпечно для людей проводити свої стрибки - КАЖДОМУ ПО ОЧКУ! ОЙ- по паре очков. + їх збори з тильної частини адмінкі ТУПО напроти виходу з коридору.... ну ёпрст, та збирайте людей в менш прострілюваному місці.... де стіна захищає хоча б з 1 сторони.

RYMUS
24.07.2013, 19:04
Пропоную зв"язатись з оргами джампінгу щоб вони направляли людей не через адмінку а через прохід в стіні , всетаки відкрита місцевість .Також таблички нехай для орієнтировки вішають як пройти і ховають потім в адмінці + піднімаються найближчими сходами і куплять для цього пару окуляр , хоча б будівельних , поки небуло неприємних інциндентів.

Vasyl Wolf
28.07.2013, 19:55
Всім дуже дякую !!!! Регіональна гра пройша СУПЕР! За 2 дні на территорії не було сторонніх людей ( крім одним зальотних на велосипедах, яких не встигли зупинити). Всюди були наклеяні таблички і ходили 2 спостеригачів. ( особливо адмінка людей туди як мух на мед тягне ))). Переходимо на менші полігони. Регіоналок цього року на Львів не плануемо - самі їдем на дві осінью.
Хороших ВАМ игор та поменше травм та непорозумінь.

P.S. незабаром викладу в альбом трохи фоток, кому цікаво - можите переглянути.

Fang
28.07.2013, 21:42
Всім дуже дякую !!!! Регіональна гра пройша СУПЕР! За 2 дні на территорії не було сторонніх людей ( крім одним зальотних на велосипедах, яких не встигли зупинити). Всюди були наклеяні таблички і ходили 2 спостеригачів. ( особливо адмінка людей туди як мух на мед тягне ))). Переходимо на менші полігони. Регіоналок цього року на Львів не плануемо - самі їдем на дві осінью.
Хороших ВАМ игор та поменше травм та непорозумінь.

P.S. незабаром викладу в альбом трохи фоток, кому цікаво - можите переглянути.

Будь ласка розпишіть відчуття по нічній грі на рясному

rast gasser
28.07.2013, 21:54
хорошого проведення часу вам в подальших рейдах

Vasyl Wolf
28.07.2013, 21:59
Так як вийшла не велика накладка з тактичними ліхтарями. Гра була обмежена до 23.00. Через велику кількість атматури з підлоги , будівельного мусору і проваль в цехах - там майже не воювали. Взяли трохи зеленки і дороги . Завдання виключити 2 ліхтарі на базі противника. + обмеженя часу до 10 хв. Складна гра особливо в масках. Але всі задоволені.

andynagorny
30.07.2013, 21:54
ПРЕДВАРИТЕЛЬНО: Воскресенье, Август 4, 2013. Время уточняется.
Тренировочная игра с задействованием новой територии. Поскольку были нарекания на скуку в штурмовых сценариях, делаем игру на разведку, обнаружение и уничтожение точек противника. Подробности огласим ближе к воскресенью.
Установки на игру:
- полновесный сибз+каска дают одно ранение на игровую жизнь.
- заряжаем магазины с соотношением 2к1.
- в помещениях админки внутри стреляем только одиночками. ОДИНОЧКАМИ это значит ОДИНОЧКАМИ. Помещения админки заканчиваются при выходе в переход в цеха. В помещениях цехов разрешены очереди. Стрельба в админке через улицу допускается очередями.
- привет сомалийцам - попадание в оружие выводит его из строя (оружие оживает на мертвяке мгновенно).
- бункеры запрещены (за исключением пулемётов)

rast gasser
30.07.2013, 21:57
по новій територіі бійцям треба показати перед грою люкі канави якщо такі е- суто моя думка

Alladin
30.07.2013, 22:31
Сбор на 10.00.
Подготовка "Секретные данные 2". Параллельно тренировка.

Quando
31.07.2013, 19:07
Енді в мене нема іншого магазина, тай бункер в мене махенький причом дуже махенький як на бункер.

andynagorny
31.07.2013, 19:20
Енді в мене нема іншого магазина, тай бункер в мене махенький причом дуже махенький як на бункер.

Странно, я думал у вас в команде централизованное снабжение.

Quando
31.07.2013, 21:05
спираючись на тимчасові фінансові труднощі в мене чючють нетак як в команди(((

Дрой
02.08.2013, 17:37
Хочу подякувати вам за розуміння і те що примкнули нас на вихідні на цьому полігоні.
Провели чудову гру, практично ніхто не мішав. Однак приїхали підлітки років 14-15, назвалися страйкболістами. Ми їм ввічливо об'яснили ситуацію.
Ось кому цікаво, коротенький ролік http://www.youtube.com/watch?v=QpGlbzXty2E

efemchuk
02.08.2013, 22:10
Останній кадр напевно НАЙБОЛЮЧІШИЙ!!?? не повезло парню......

andynagorny
02.08.2013, 22:57
Договорились про общую тренеровку с некоторым компромисом по дополнениям к правилам.
Установки на игру:
- только механы, бункеры разрешены на пулемёты и небольшое количество людей со специфическим оружием, которые смогут засыпать по 100 шаров в специфические свои бункеры.
- в помещениях админки внутри стреляем только одиночками. ОДИНОЧКАМИ это значит ОДИНОЧКАМИ. Помещения админки заканчиваются при выходе в переход в цеха. В помещениях цехов разрешены очереди. Стрельба в админке через улицу допускается очередями.
- попадание в оружие выводит его из строя (оружие оживает на мертвяке мгновенно).
- в админке игровые только три этажа, крыша цеха и перехода неигровые (из соображений заботы о новичках).

Соответственно Тим Трайдент будет.

Alladin
02.08.2013, 23:27
Не ожидайте чего-то сверх. Будут подготовки к некоторым мероприятиям, ток что, добро пожаловать.

Дрой
03.08.2013, 10:21
Останній кадр напевно НАЙБОЛЮЧІШИЙ!!?? не повезло парню......

Не знаю на рахунок найболючішого, але мені прийшлось останій кадр на частини різати, щоб виключити звук пісмля пострілів, щоб люди не чули цих криків і матів) Цей обрив звуку можна почути в кінці)))

Iaroslav
03.08.2013, 12:15
Чи можна використовувати бункер, якщо в нього заряджати кульок не більше, ніж в механ? Питаюся, тому що тільки купив привід і до нього є тільки один бункер.

rast gasser
03.08.2013, 13:09
я думаю для тебе зроблять виключення

andynagorny
03.08.2013, 16:30
Чи можна використовувати бункер, якщо в нього заряджати кульок не більше, ніж в механ? Питаюся, тому що тільки купив привід і до нього є тільки один бункер.

бункеры разрешены на пулемёты и небольшое количество людей со специфическим оружием, которые смогут засыпать по 100 шаров в специфические свои бункеры.

если не найдётся механ то так и сделаем, 100 шаров насыпал и вперёд )))))

SAMIR
03.08.2013, 17:05
5.56
4-5 чол.

BarmaLINI
03.08.2013, 17:22
с Дельтой ищем транспорт, так как человек, что обещал был нас провести едет на какую то пьянку :)

Quando
03.08.2013, 17:55
Договорились про общую тренеровку с некоторым компромисом по дополнениям к правилам.
Установки на игру:
- только механы, бункеры разрешены на пулемёты и небольшое количество людей со специфическим оружием, которые смогут засыпать по 100 шаров в специфические свои бункеры.
- попадание в оружие выводит его из строя (оружие оживает на мертвяке мгновенно).
- в админке игровые только три этажа, крыша цеха и перехода неигровые (из соображений заботы о новичках).

Соответственно Тим Трайдент будет.
Дякую )

Fang
03.08.2013, 21:53
Нас буде десь 12 чоловік

Yaros
04.08.2013, 06:59
+2

Quando
04.08.2013, 21:25
Все кул але мене так покрамсали шо просто капець((( особливо в зеленці чувак якийсь десь максимум з 5метрів очередь пустів так сочно кровяка повиступала(((

SAMIR
04.08.2013, 23:04
Гра супер, задумка 5 балов. але маштаб занато для 30-40 бійців!

BarmaLINI
05.08.2013, 01:31
Все кул але мене так покрамсали шо просто капець((( особливо в зеленці чувак якийсь десь максимум з 5метрів очередь пустів так сочно кровяка повиступала(((

просто когда то в брюховичах было запрещено убивать голосом, потому стали стрелять на поражение, хотя во многих других местах есть и приветствуется практика - не навреди

---------- Сообщение добавлено в 02:29 ---------- Предыдущее сообщение создано в 02:27 ----------

Гра супер, задумка 5 балов. але маштаб занато для 30-40 бійців!

согласен, размер игровой территории надо было раза в 2 сделать меньше
также удивило что размеры территории игровой не ограничены забором вокруг завода и что вертолеты пролетали противника за забором и высаживали команды в тылу базы

---------- Сообщение добавлено в 02:30 ---------- Предыдущее сообщение создано в 02:29 ----------

и еще - народ, а может не стоит, когда ты мертвый. рассказывать всем где противник и где свои ? на игре наблюдал это по крайней мере раза четыре - это грубое нарушение правил

---------- Сообщение добавлено в 02:31 ---------- Предыдущее сообщение создано в 02:30 ----------

по самой игре - я хотя бы теперь знаю перекрестки :) и это супер :) наш мини-рейд, начавшийся на контр-борьбе возле почтового ящика, закончился у базы противника

Veronicus
05.08.2013, 08:58
На рахунок розміру ігрової території то вона дійсно завелика була. Один похід в мертвяк і оживлення займали як мінімум 20 хвилин. Потім вихід на вогневі точки- ще десь порядка 20 хвилин і знов похід на мервтяк. Гра зводилась до сплошної біганини та ходьби. На такі великі локації краще якісь рейди організовувати.

duke29
05.08.2013, 11:04
а вот теперь я отвечу. тот кто покромсал около базы америкосов с 5 метров. я стрелял через кусты(густые)- я был один(стрелял из курца базового) , а противников было 3 четвертый в стороне. что мне было делать? сказать что все умерли? причем ни один не крикнул- убит.?????? после с пары метров дал очередь по бойцу- он молча убегает, пока не догнал и не добил ничего приятного не услышал)))) потом в спину с метров 10 расстрелял группу из 4 человек- один присел поднял руку, остальные разбежались отстреливаясь и главное тихо( никто не крикнул убит) а на последок нагорный меня поразил: в цеху я его как на ладони из проема метров с семи короткой очередью убил(специально в голову не целися). он молча сел у меня на виду. меня ефимчук через секунд 40 убивает. и тут нагорный кричит-" раненый-медика". его перевязали и он радостно продолжил миссию. я ох....л -за эти 40 секунд я его добить 100 раз мог, никто меня не видел.
выводы- за очередь из кустов я извиняюсь. но я надеюсь, вы понимаете что выбора у меня не было.
- теперь буду стрелять до тех пор пока не услышу крик убит или не увижу повязку( в правилах сказано только о повязке, так что не обижайтесь если буду долго добивать)

пысы боец противника пришел на базу с оранжевым шарфом посидел передо мной попил воды поговорил и пошел через мин 10 обратно воевать???????? никто из своих замечания не сделал?

Alex(SAS)
05.08.2013, 11:20
"Золотые слова, Юрий Венедиктовичь". Я не был на прошлой игре, но на предидущих тоже замечал много раз, что убитые не кричат "убит" а когда продолжаешь добивать, матюкаются. Но то такое, можно списать на неуслышал, сам тоже попадал в такие же ситуации когда я кричу убит, меня не слышат и поливают, бывает. Выход один - держать оранжевую повязку под рукой и быстро её надевать ну или хотяды вскидывать вверх на вытянутой руке.

Кстати, надо ранения как-то чётче определить : например раненый должен вопить о помощи, поднять руку, через какое время от ранения он истекает кровью совсем :?:
Как быть в ситуации , когда, например, я в каске и бронике и получаю шар в руку и второй в грудь, одиночными? Это квалифицируется как добивание ? или одно ранение? Тот же самый вопрос про котороткие очереди ?, дали одну по ногам , вторую в корпус? Я считаю что это уже игровая смерть, но надо конкретики от организаторов.

Насчёт в Брюховичах запрещали убийство голосом. Эта вводилось для случаев, когда через всю поляну метров 30 кричали "эй парень выходи , ты убит!!!!" это было напряжно. Понятное дело, что если с близка можно не калечить человека, а сказать "ты на прицеле и убит" это надо делать. В разумных рамках, но это применимо к одному противнику, а не злоупотреблять, например идут 5-10 бойцов, из кустов высунулся ствол и "вы все идите в мертвяк".

Alladin
05.08.2013, 11:48
Да территория была большая, очень плохо, а давайте мы её ещё больше увеличим и будем выходить на улицу, за забор,потом через дорогу, и в поле. Это принесёт неизменное улучшение в игру!!!

Да, осознаю, это был недочёт но игру я не готовил заранее и это был экспромт. Инициатива наказуема. Ну а если не кричит убит, потом кричит, но матами. Не принимайте это на свой счёт, просто недостаток воспитания. Меня на игре тоже добили, за 5 минут до конца игры, как раз вышел на дорогу и доставал повязку, но не успел. Просто молча поднял привод вверх, хотя очередь прилетела в верхнюю часть туловища и голову. Но добивал другой боец, тот что попал первый, чётко понял что добивать не надо.:)

duke29
05.08.2013, 12:04
насчет величины територии предлагаю сначала провести игру типа сталкера, где надо много бродить, кстати как бонус для игрока можно ввести квест найти незакрытый люк-закрыть завалить- сфоткать процес. типа закрыл аномалию)) или киперкой смертельную аномалию позначить) вот только для первого раза надо чтоб монстры так людей по зоне не ганяли
а насчет убит- когда в меня попадают я не кричу, я ору потому как понимаю что бой шум адреналин все это мешает. еще пару лет тому это обсуждали : если кричать с одной стороны это упрощает игру- ты знаешь что противника на одного меньше, но он лишних шаров не получит в тело, а если не кричать тогда ты в неведении, противник молча надел повязку и ушел с поля боя а ты его не видел значит более напряженная игра получается, ближе к реальности каждую секунду ждешь выстрела. и так и так неплохо, но надо четко это обговаривать перед игрой.

andynagorny
05.08.2013, 12:09
а на последок нагорный меня поразил: в цеху я его как на ладони из проема метров с семи короткой очередью убил(специально в голову не целися). он молча сел у меня на виду. меня ефимчук через секунд 40 убивает. и тут нагорный кричит-" раненый-медика". его перевязали и он радостно продолжил миссию. я ох....л -за эти 40 секунд я его добить 100 раз мог, никто меня не видел.

Там не было 40ка секунд, гораздо быстрее Серый сработал. У тебя кстати часто на Рясном во время и после игры предъявы, может просто место какое то неудачливое? )))))))

duke29
05.08.2013, 12:37
серый сработал когда я в зал вышел, а ты передо мной все это время сидел и добить тебя было уйма времени. я перескочил через пару ям с водой выглянул раз направо раз налево и только тогда вышел налево когда серый появился и типа это все я сделал так быстро что ты не соизволил крикнуть ранен???? солидно было бы уйти в мертвяк.а про предъявы во время игры не надо я ухожу сразу а обговариваю после игры. то что я возмущаюсь на месте, то тут уж звиняйте, но я ухожу, а некоторые лечатся и играют дальше. и про часто не надо- раз с орестом( с трех метров вижу как попадаю в живот-крик попадание в оружие-возмущаюсь, но ухожу с поля боя хоть в меня никто не попал) и этот раз с тобой.... читай правила п.2.10- но почему-то ухожу только я??? вот такие предъявы

andynagorny
05.08.2013, 12:54
серый сработал когда я в зал вышел, а ты передо мной все это время сидел и добить тебя было уйма времени. я перескочил через пару ям с водой выглянул раз направо раз налево и только тогда вышел налево когда серый появился и типа это все я сделал так быстро что ты не соизволил крикнуть ранен???? солидно было бы уйти в мертвяк.а про предъявы во время игры не надо я ухожу сразу а обговариваю после игры. то что я возмущаюсь на месте, то тут уж звиняйте, но я ухожу, а некоторые лечатся и играют дальше. и про часто не надо- раз с орестом( с трех метров вижу как попадаю в живот-крик попадание в оружие-возмущаюсь, но ухожу с поля боя хоть в меня никто не попал) и этот раз с тобой.... читай правила п.2.10- но почему-то ухожу только я??? вот такие предъявы

То что я был ранен было видно сразу, потому что я не ушол с повязкой, а сел перед тобой на пол. Добить ты меня мог запросто, но не 100 раз, времени у тебя там было очень мало, ты когда в меня выстрелил почти сразу вылез на Серёгу, который уже понял что там кто то есть. И спора между нами не было. Был бы - я бы ушол с тобой. Просто признай что ты завтыкал.

Кстати, надо ранения как-то чётче определить : например раненый должен вопить о помощи, поднять руку, через какое время от ранения он истекает кровью совсем :?:
Как быть в ситуации , когда, например, я в каске и бронике и получаю шар в руку и второй в грудь, одиночными? Это квалифицируется как добивание ? или одно ранение? Тот же самый вопрос про котороткие очереди ?, дали одну по ногам , вторую в корпус? Я считаю что это уже игровая смерть, но надо конкретики от организаторов.

Это тонкая материя очень, зависящая непосредственно от поциента получившего шар. Если попадание пришло в рамках очереди то даже если в разные части тела это ранение. Если очереди было две то это игровая смерть. Небольшая пауза между очередями позволяет это прочуствовать. Если пауза маленькая то человек может так сразу и не понять было это две очереди или одна.

Насчёт в Брюховичах запрещали убийство голосом. Эта вводилось для случаев, когда через всю поляну метров 30 кричали "эй парень выходи , ты убит!!!!" это было напряжно. Понятное дело, что если с близка можно не калечить человека, а сказать "ты на прицеле и убит" это надо делать. В разумных рамках, но это применимо к одному противнику, а не злоупотреблять, например идут 5-10 бойцов, из кустов высунулся ствол и "вы все идите в мертвяк".

Однажды в Брюховичах... Я такой запрет слышал только раз в жизни - у Теренов. И то в форме рекомендации. Две игры назад меня Ксеном когда я лез в окно убил фактически голосом (не всмысле что петь не умеет, а в смысле что сказал что я убит). То есть убийство голосом было, есть и будет. Как вообще можно разумным людям запретить решить голосом ситуацию которая может привести к травме?

Rain
05.08.2013, 13:33
То что я был ранен было видно сразу, потому что я не ушол с повязкой, а сел перед тобой на пол.
Тоесть, если меня, чисто теоретически, ранили, то я могу снычковаться или сделать вид, что я просто сижу (ну там, прилёг отдохнуть), подождать, пока противник уйдёт и тогда начать кричать "медик!"? Не подумайте, это не камень в ваш огород, просто для себя хочу прояснить развитие такой ситуации.

Моё личное мнение - ранение надо "отыгрывать" - если ранили, антуражно "упасть", кричать "медик" и т.д., а не просто сесть на пол, типа "присел посидеть".

duke29
05.08.2013, 13:48
ни хрена себе завтыкал О_О 100 раз это гипербола, но времени у меня было много. если коммюнити считает что это норма, то не обижайтесь на дозаправку шаров в голову. выслеживаешь их в цехе, бегаешь как не знаю кто на цыпочках чтоб не обнаружить себя, попадаешь . а после этого я завтыкал? вот с серым я завтыкал не спорю- не гоже так выскакивать , нужно было лучше осмотреться, но я был в закрытом помещении нужно было менять позицию.

gyk
05.08.2013, 14:15
був на грі в свімерів, в них 3 життя, там навчився добивати не відпускаючи противника))) так робив і цієї гри з боніками. ви же вибачайте але не відпукатиму до повної смерті.

Hokum
05.08.2013, 14:30
Эскалацию жестокости наблюдаю я.

andynagorny
05.08.2013, 14:44
був на грі в свімерів, в них 3 життя, там навчився добивати не відпускаючи противника))) так робив і цієї гри з боніками. ви же вибачайте але не відпукатиму до повної смерті.

Абсолютно правильный подход.

ни хрена себе завтыкал О_О 100 раз это гипербола, но времени у меня было много. если коммюнити считает что это норма, то не обижайтесь на дозаправку шаров в голову. выслеживаешь их в цехе, бегаешь как не знаю кто на цыпочках чтоб не обнаружить себя, попадаешь . а после этого я завтыкал? вот с серым я завтыкал не спорю- не гоже так выскакивать , нужно было лучше осмотреться, но я был в закрытом помещении нужно было менять позицию.

А чего ты вообще ждал, сам натупил, а я виноват что тебя не подозвал добить себя? И насколько я помню - крики о помощи это право раненного, а не обязанность. Сначала надо убедится что тебе в открытый рот не зарядят, а уже потом звать на помощь. Вообще ситуация комичная вышла, ничего кроме смеха и веселья не чуствую когда задумываюсь, не думал что тебя это так заденет, но раз уж задело то прийми мои извинения.

https://www.youtube.com/watch?v=LDJedaxA2eU

Орест
05.08.2013, 15:15
то что я возмущаюсь на месте, то тут уж звиняйте, но я ухожу, а некоторые лечатся и играют дальше. и про часто не надо- раз с орестом( с трех метров вижу как попадаю в живот-крик попадание в оружие-возмущаюсь, но ухожу с поля боя хоть в меня никто не попал) и этот раз с тобой.... читай правила п.2.10- но почему-то ухожу только я??? вот такие предъявы

Ти про той раз коли ти мені одиночним попав в емку і я при тому признав, що вона виведена з ладу? Я всі правила виконав, а ти ж почав конфлікт прям на місці і в результаті ми обоє пішли в мертвяк розбиратися.

Rain
05.08.2013, 15:16
А чего ты вообще ждал, сам натупил, а я виноват что тебя не подозвал добить себя?

Ну раз уж мой вопрос остался без ответа, то просто позволю себе заметить, что после такого рода высказываний действительно ничего лучше не остаётся, чем "бить наверняка". А то вдруг опять кто-то просто сядет и будет вопросительно на тебя смотреть. Контрольным добил и дальше побежал, довольный. Но тогда начнутся другого рода претензии.

И ещё, я могу ошибаться, но раненый вроде бы должен лечь, а не сесть.

BarmaLINI
05.08.2013, 15:44
в правилах ФСУ нет ничего про раненых :)
http://airsoft.ua/content.php?r=1895
это есть например в дополнениях Милсим
http://airsoft.ua/content.php?r=2377
есть и в других дополнениях
какое дополнение действует здесь на играх не написано, если это так называемое Л5 , то где посмотреть правила поведения раненого, так как эти дополнения нигде не выложены

по Милсим - боец просто должен остаться на месте и прекратить боевые действия, действительно не написано что он должен лечь или кричать о помощи (недороботочка, спасибо за подсказку)

так что бьем до тех пор пока не закричал "убит" или дорабатываем правила - лежать, громко кричать "ранен" и тд

rast gasser
05.08.2013, 15:59
може залишити це на вибір пораненого якщо бачить своїх то кричит якщо ні то чекае кулю

BarmaLINI
05.08.2013, 16:57
може залишити це на вибір пораненого якщо бачить своїх то кричит якщо ні то чекае кулю

ты забываешь про правило что медик противника может перевязать раненого и тогда тот попадает в плен :)
так что правила должны быть четкие - убили - кричи громко УБИТ, ранили - кричи громко РАНЕН

rast gasser
05.08.2013, 17:02
на цій грі бачив як поранений був звірськи добитий гранатою. І мед працівників призначають не часто

duke29
05.08.2013, 17:57
Ти про той раз коли ти мені одиночним попав в емку і я при тому признав, що вона виведена з ладу? Я всі правила виконав, а ти ж почав конфлікт прям на місці і в результаті ми обоє пішли в мертвяк розбиратися.
ну если я из электроглока с 60 м\с( это я к тому что хорошо видно летящий шарик) с 3 метров одним шаром из верной позиции стреляю и вижу как попадаю в живот, ты отступаешь и кричишь оружие, то я уже заранее извинился, буду бить прямо и жестко хоть в упор
зае...ли

---------- Сообщение добавлено в 15:57 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:47 ----------

барма я согласен должны быть четки правила. на прошлых играх я со снайперкой попал в бойца он крикнул ранен, я его добивал, через траву и кусты из винтовки это тоже не с первого шара удалось . все четко и понятно. а тут сел носки штопать молча????? я даже подумать не мог что из очереди в него прилетел один шар. понимаю что он мог не почувствовать- повторюсь базовый курц, а он в броне и экипе. но хрена ли молчать?

andynagorny
05.08.2013, 19:14
я даже подумать не мог что из очереди в него прилетел один шар. понимаю что он мог не почувствовать- повторюсь базовый курц, а он в броне и экипе. но хрена ли молчать?

а хрена ли кричать? и вообще то у нас неважно сколько из одной очереди прилетело шаров, один или три - всё равно ранен. вроде не первый раз у нас на треньках, а до сих пор раненого от убитого не можешь отличить.

Орест
05.08.2013, 19:20
ну если я из электроглока с 60 м\с( это я к тому что хорошо видно летящий шарик) с 3 метров одним шаром из верной позиции стреляю и вижу как попадаю в живот, ты отступаешь и кричишь оружие, то я уже заранее извинился, буду бить прямо и жестко хоть в упор
зае...ли

Угу, особливо мені в тій ситуації доставляло як Като зауваження тобі просто зробив, що ти попадання по твоїй масксітці не відчуваєш , а ти голосно кричав, що точно так само всі його шаріки бачив і вони всі мимо летіли. Заздрю твоїм скілзам прям як в матриці бачити абсолютно всі шаріки в польоті :) Куда твій постріл попав в мене я чітко почув, що тобі там побачилося, то твоя справа. Після твоїх криків на місці, безпідставних образ всієї сторони за яку я граю і отого відмазування, коли Като тобі зробив зауваження, я зробив свій висновок. Зарашні пости на форумі "да навколо самі маклауди" тіки підтвердили ті мої висновки. Короче удачі.

duke29
05.08.2013, 20:53
с като мы разобрались еще тогда - он думал что я руку масксеткой обернул и потому не чувствовал шаров. я на той игре масксетку с шеи не снимал это видели и другие игроки. и выстрел из его р90 с метра мне бы лицо или руку просто покалечил даже через масксетку, так что не звезди за като. за маклаудов я хоть что-то сказал? я знаю нюансы курца своего, я говорю за то что почти никто не крикнул убит, не обозначил своей смерти игровой

---------- Сообщение добавлено в 18:53 ---------- Предыдущее сообщение создано в 18:46 ----------

а хрена ли кричать? и вообще то у нас неважно сколько из одной очереди прилетело шаров, один или три - всё равно ранен. вроде не первый раз у нас на треньках, а до сих пор раненого от убитого не можешь отличить.
тоесть как это? я всажу в тебя 5 шаров одной очередью и ты после этого ранен? а как и кто определяет что это одна очередь? бл... я чего-то непонимаю? даже в локальных дополнениях правил одно попадание-ранен, второе-мертв. попадание-это один шарик или я ошибаюсь? значит я на пулемет пузом лягу и пока он второй раз на гашетку не нажмет те 100 шаров будут моим ранением)))))))))))))))))))))))))))))

Орест
05.08.2013, 21:10
с като мы разобрались еще тогда - он думал что я руку масксеткой обернул и потому не чувствовал шаров. я на той игре масксетку с шеи не снимал это видели и другие игроки. и выстрел из его р90 с метра мне бы лицо или руку просто покалечил даже через масксетку, так что не звезди за като.

Я не "звіздю", просто ситуацію описав, в хто думати вміє - той всі пости прочитає і висновок зробить, засім з дискусії відкланяюсь. Як вже писав - удачі.

andynagorny
05.08.2013, 21:18
то есть как это? я всажу в тебя 5 шаров одной очередью и ты после этого ранен?

мы так уже давно играем, иначе нет смысла в ранении, почти всегда прилетает очередь.

Alladin
06.08.2013, 08:06
Мне кажется что игры на Рясне превратились во что-то что сильно отличается от того что привыкли видеть страйкболисты старой закалки.
1. Всегда на всех играх было понятия одиночного попадания максимум 3 шара. На Рясне давно ввели больше. Это их выбор.
2. Всегда на всех играх раненый должен был кричать. На Рясне приняли что не должен, это как мы поняли даже не идёт в разрез правилам.
3. Всегда на всех играх убитый должен был кричать. На Рясне приняли что не должен, это по их мнению улучшает игру.
4. Все кто играл на Рясне до создания там коалиции знает, что там игровые 3 этажа. Теперь там играют 5 этажей.
5. На Рясне играют 2Х1, даже не просто на механах.
6. На Рясне есть поражения оружия.
7. На Рясне есть понятия полно весовой СИВЗ.
8. На Рясне по умолчанию можно бегать с оружием где по улицам, хотя по умолчанию всегда избегали улиц.
9. На Рясне любая объявленная игра или тренировка означает что играют по именно этим правила, если не объявлены другие.

Как я могу знать что вы уже давно играете по этим правила, или другие люди могут знать что вы играете по этим правилам? Может стоить уже их примерно вот так огласить и не будет проблем и недопонимания. А то после игры выходит что все не довольны и игра была плохая, так как противник вёл себя не нормально, а противник считал что он ведёт себя корректно, он всегда так играет и не понимает почему тут его без почвенно обвиняют.
Это проблема есть и будет пока ВСЕ не будут знать
1. Правил ФСУ(Милсим, Милитарист).
2. Правил (дополнений) по которой играет противник.
3. Научаться понимать что играть каждый по своим правилам нельзя, совместно надо играть по совместным правилам.

---------- Сообщение добавлено в 06:06 ---------- Предыдущее сообщение создано в 05:59 ----------

А по поводу ранений. Если у меня нет шанса потом противника добить, он упадёт за укрытие, не обижайтесь что я буду стрелять очень длинной очередью и возможно в голову. Это всего их игра но у неё есть цели и их надо выполнять в рамках правил. И огласите сколько должно быть попаданий, чтобы убить человека.

XORT
06.08.2013, 08:17
---------- Сообщение добавлено в 18:53 ---------- Предыдущее сообщение создано в 18:46 ----------

[/QUOTE]
тоесть как это? я всажу в тебя 5 шаров одной очередью и ты после этого ранен? а как и кто определяет что это одна очередь? бл... я чего-то непонимаю? даже в локальных дополнениях правил одно попадание-ранен, второе-мертв. попадание-это один шарик или я ошибаюсь? значит я на пулемет пузом лягу и пока он второй раз на гашетку не нажмет те 100 шаров будут моим ранением)))))))))))))))))))))))))))))[/QUOTE]
Тут не компютерний хелс, а "броня", вона розрахована на багато пострілів=) Зрештою чого собачитись, якщо ця людина і так по тобі вогонь не відкриє?

andynagorny
06.08.2013, 08:39
Мне кажется что игры на Рясне превратились во что-то что сильно отличается от того что привыкли видеть страйкболисты старой закалки.
1. Всегда на всех играх было понятия одиночного попадания максимум 3 шара. На Рясне давно ввели больше. Это их выбор.
2. Всегда на всех играх раненый должен был кричать. На Рясне приняли что не должен, это как мы поняли даже не идёт в разрез правилам.
3. Всегда на всех играх убитый должен был кричать. На Рясне приняли что не должен, это по их мнению улучшает игру.
4. Все кто играл на Рясне до создания там коалиции знает, что там игровые 3 этажа. Теперь там играют 5 этажей.
5. На Рясне играют 2Х1, даже не просто на механах.
6. На Рясне есть поражения оружия.
7. На Рясне есть понятия полно весовой СИВЗ.
8. На Рясне по умолчанию можно бегать с оружием где по улицам, хотя по умолчанию всегда избегали улиц.
9. На Рясне любая объявленная игра или тренировка означает что играют по именно этим правила, если не объявлены другие.

Как я могу знать что вы уже давно играете по этим правила, или другие люди могут знать что вы играете по этим правилам? Может стоить уже их примерно вот так огласить и не будет проблем и недопонимания. А то после игры выходит что все не довольны и игра была плохая, так как противник вёл себя не нормально, а противник считал что он ведёт себя корректно, он всегда так играет и не понимает почему тут его без почвенно обвиняют.
Это проблема есть и будет пока ВСЕ не будут знать
1. Правил ФСУ(Милсим, Милитарист).
2. Правил (дополнений) по которой играет противник.
3. Научаться понимать что играть каждый по своим правилам нельзя, совместно надо играть по совместным правилам.

---------- Сообщение добавлено в 06:06 ---------- Предыдущее сообщение создано в 05:59 ----------

А по поводу ранений. Если у меня нет шанса потом противника добить, он упадёт за укрытие, не обижайтесь что я буду стрелять очень длинной очередью и возможно в голову. Это всего их игра но у неё есть цели и их надо выполнять в рамках правил. И огласите сколько должно быть попаданий, чтобы убить человека.

Сначала хотел по пунктам ответить, а потом понял что это не имеет смысла. Отвечают на вопросы, а это уже нападками попахивает, и ввязываться в дискуссию в таком тоне, это плодить флуд и флейм. Где написанно что на ТЕЦ не играют на втором этаже? Нигде, неписанное правило. Вот и на Рясном играют по тому же принципу что и везде: оглашают дополнения к правилам на форуме, уточняют-добавляют-проверяют при необходимости на построении, а остальное и так все знают. Проблемы и предъявы из-за непривычки есть на любой локации, но кому то проще думать что на Рясном играют инопланетяне у которых там "свои правила". Меня лично это нисколько не удивляет и даже не огорчает, такая реакция на новую тусовку в страйке ожидаема и предсказуема, потому что "а чего это они там это совсем вот?". Все проблемы такого плана в страйке решаются двумя способами, люди или договариваются, или играют порознь. Оба варианта имеют свои плюсы и минусы, а время покажет к чему мы приедем.

Hokum
06.08.2013, 08:41
С каких это пор попадание в голову отличается от попадания куда либо ещё? И не противоречит ли это правилу:
2.7. Рекомендуется с очень близких расстояний, по возможности, не производить выстрелов в голову и прочие травмоопасные участки тела — пах и т.д.

Alladin
06.08.2013, 08:56
andynagorny, Тут вопрос в понимании или не понимании. Если я не знаю что для вас попадания в 5 шаров это ранен, я буду злой. А про Сыхов, когда мы играем, всегда говорим про пределы игровой территории и если не сказали, забыли, наша проблема. Так и было в этот раз, вы играли за забором, я уточнил что это можно и игру продолжили никто не возникал, но после игры высказали своё предпочтения, которые хотели-бы видеть.
Да и заметь, я пишу про совместные игры, а ты пишешь про отдельные. Кто из нас хочет этого, уже видят все. Я не против приезжать по любым правилам, которые меня не дискриминируют и понятны. Сделайте их понятны и будем играть вместе. Но если ты хочешь играть отдельно, напиши "Я хочу играть отдельно", но в одном ты прав, не будем разводить флуд. Ещё раз прошу, выложи ВСЕ дополнения, по которым вы играете по умолчанию. Так будет проще всем, а уж тем более вашим новичкам.

Hokum,
1. Ну насколько я помню, то всегда игралось, что попадание в голову не может быть ранением.
2. А по поводу пункта правил, я его буду соблюдать, там же чётко сказано "Если нет шанса потом противника добить", и в правилах сказано "по возможности". Так что если будет возможность, конечно буду выпускать очередь в броник или разгруз, а если нет, заранее сори.

Орест
06.08.2013, 09:00
В мене виникає таке враження що в правилах з пораненнями плутаються ті хто мало грав на яворові. Там в доповненнях по мілсім (http://milsim.airsoft.ua/addons) все дуже чітко описано і таку схему поводження пораненого ми наприклад взяли за основу на пораннення для наших ігр і так відігруємо поранення на Рясне:

Боєць що був уражений (одиночним пострілом, або чергою) вважається пораненим і повинен припинити активну участь (ведення вогню, переговори) у бойових діях та залишатись на місці свого «поранення». Боєць має право голосно кликати на допомогу своїх товаришів або безпосередньо Медика. У «пораненого» є 3 (три) хвилини за які йому повинна бути надана медична допомога. В протилежному випадку - боєць вважається мертвим і зобов'язаний покинути територію бойових дій. В разі, якщо під час «поранення» в гравця влучають повторно – гравець вважається «мертвим» і зобов'язаний покинути територію бойових дій. Якщо Медик встиг надати допомогу і накласти пов'язку - гравець продовжує гру. При повторному попаданні учасник, що має на рукаві 1 (одну) білу пов'язку - вважається небоєздатним, залишає гру, прямує у військовий шпиталь.

Як на мене то тут все абсолютно чітко, і тут є відповіді питання Аладіна: не повинен він кричати і нема ніяких обмежень в три шаріка в черзі. Але чому ж тоді на яворові нема ніяких проблем по розумінню принципа поранення, а тут є? Тому що є така штука як Common Sense, не буде ніхто казати що він поранений якщо в нього прилетить довга черга чи черга зблизька. Хоч там і написано що поранений має на місці залишитися але всі прекрасно розуміють що він має впасти, прете не забуваємо що на рясне є купа місць з склом і тд і не всюди можна безпечно хлюпнутися на землю, можливо десь краще просто сісти. Тут той же Common Sense. Чому в мене ніколи не було проблем з розумінням поранених ні на яворові ні на рясне? Можливо просто вам варто бачити в тих доповненнях просто речі які чуть приближають страйк до реальних військових дій, а не те що заваджує вашому побєдунському пєдулову.

Alladin
06.08.2013, 09:18
Орест какому
вашому побєдунському пєдулову.

Я что-то писал про это, я задавал вопрос сколько шаров? Ответа я не увидел, у меня проблем с ранеными не было и сейчас извини но твой пост это просто флуд. Я просил просто описать нюансы, я не придирался к этим правилам. И почитай ВСЁ с самого начала. Я просил рассказать мне и всем какие есть принятые дополнения на Рясне, это между прочем было-бы логично. Но в ответ слышу "не нравиться не играй" или "мы так всегда играем". Напишите что мне должно нравиться или не нравиться, напишите как вы всегда играете. А то ответа нет, а вот постов не по теме тьма. Дайте мне и всем понять какие правила приняты на Рясне, что-бы потом не было таких проблем и флуда. А то уже который раз слышу заветное "мы так всегда играем", а как так, где я могу это увидеть? Кто мне про это может сказать до игры, а не после? Как я могу это понять?

BarmaLINI
06.08.2013, 09:27
также прошу выложить все дополнения к правилам в отдельной теме
прошу уже давно

Орест
06.08.2013, 09:42
Орест какому
Я что-то писал про это, я задавал вопрос сколько шаров? Ответа я не увидел

Ну так в мому пості є і ссилка на доповнення до мілсіму де є про дії пораненого і я навіть скопіював в цитату звітам ще, вот вона відповідь? Для мене по дефолту розуміється що якщо на грі написано що є пораненні то відігравати їх тре по мілсіму, якщо не написано щось інше.

Kocc
06.08.2013, 11:01
59619

Alladin
06.08.2013, 14:17
18.08 очередная серия "тренировки для новичков" Кто был на предыдущих знает, кто не был, спрашивайте в личку.

L_u_p_u_s
06.08.2013, 14:21
о какой кипишь) ну тогда и я свои 5 копеек вставлю. На моей позиции было аж 2 из перечисленных ситуаций 1) убил голосом (и считаю это правильным) у человека торчала голова без каски/шапки и т.д. менее чем с 10 метров стрелять было не целесообразно он бы оч громко орал. 2) товарищи АМЕРИКАНЦЫ убедительно прошу немного напрягать свои голосовые связки и не размышлять особо ибо: стреляю из прикрытия под кустом в человека вылезшего из-за дерева, он скрывается за деревом, через секунд десять через листву вижу движение даю очередь и слышу "Да №"%"% убит или ты "№!%"!! цвета не различаешь, кароче я понял, ты №"%Ёб" вот было большое желание нанестри травму не боевую.... ибо он молча себе стал рядом с деревом и собирается в мертвяк.... я же не вижу ни повязки ничего только часть комка движется. + еще эмоции показывает. Крикнул УБИТ и ушел в трупарню. Ранили - крикнул РАНЕН, лежишь/сидишь/стоишь и периодически зовёшь медика. В связи с участившимися случаями бессмертности некоторых, думаю это будет правильно.

А насчёт правил, тут вообще смешно, они имеют магическое свойство меняться под определенную группу людей и к тому же учашаются случаи таких изменений еще и в процессе игры. Почитал всё это, думаю буду валить пока заорёт, а вопрос ранений решается 2+ очередями (опять же до крика "УБИТ") с переиодичностью в 5 -7 сек.
Мой вывод и под правила подходит и довольствие принесет))) и вообще так скоро дойдём до хардбола)

Ramirez
06.08.2013, 14:36
товарищи АМЕРИКАНЦЫ убедительно прошу немного напрягать свои голосовые связки и не размышлять особо ибо: стреляю из прикрытия под кустом в человека вылезшего из-за дерева, он скрывается за деревом, через секунд десять через листву вижу движение даю очередь и слышу "Да №"%"% убит или ты "№!%"!! цвета не различаешь, кароче я понял, ты №"%Ёб" вот было большое желание нанестри травму не боевую.... ибо он молча себе стал рядом с деревом и собирается в мертвяк.... я же не вижу ни повязки ничего только часть комка движется. + еще эмоции показывает. Крикнул УБИТ и ушел в трупарню. Ранили - крикнул РАНЕН, лежишь/сидишь/стоишь и периодически зовёшь медика. В связи с участившимися случаями бессмертности некоторых, думаю это будет правильно.

Тобто таку проблему ви маєте тільки з американцями? Дивно,бо я таке саме можу сказати і про внекомів

L_u_p_u_s
06.08.2013, 14:41
З іншими на щастя таких проблем не виникало. "Дивно,бо я таке саме можу сказати і про внекомів" напевне нам з Вами пороблено. )) Але дійсно не зауважував з іншими таких випадків, можливо через відсутність такої експресії емоцій направлених конкретно в сторону особи стрілка.

Додам стосовно себе, крикнув Вбитий, ну або щось інше але ідентифікуюче влучання підняв зброю, вийшов з позиції, почав вдягати повязку.... догнали ше раз поки не вдягнув - мої проблеми... лице прикриваю руками, всі інші частини тіла не страшно. проблем не мав поки що.

Ramirez
06.08.2013, 14:48
Скажу шо буває різне але не потрібно зразу в гріху 1 людини винити всіх амерів

L_u_p_u_s
06.08.2013, 14:53
Ну я не виню, але нагадю що це дуже бажано ідентифіковувати себе голосом. Якщо я првильно розумію то це Ви були за тим деревом? просто попередньо також були 2 бійці у формі "схожій" на американську, та сама картина мовчки вирушали на базу... ну їх я принаймні нормально бачив щоб не починати знову стріляти.

Ramirez
06.08.2013, 14:58
Таск Форсу не було цієї неділі на Рясне,так що це був не я і не хтось з наших
"А за весь мир и оправдываться устанешь" (с)

L_u_p_u_s
06.08.2013, 15:01
не було так не було, це було просте запитання) жодних звинувачень і агресії.)

Ramirez
06.08.2013, 15:04
не було так не було, це було просте запитання) жодних звинувачень і агресії.)
все норм,ми одне одного зрозуміли я надіюсь

duke29
06.08.2013, 16:18
я блин с первых постов и через страничку перечитал заявки об играх и чего-то нигде о правилах милсим не встретил упоминания. про правила ФСУ упоминалось однозначно. дальше говорить не о чем. просьба к оргам игр пожалуйста указывайте дополнения. указывайте количество попаданий для определения ранения или смерти. указывайте должен ли боец раненый\убитый кричать.

по милсиму-
4.1 Боец ,который был поражен (одиночным выстрелом, или очередь) считается раненым и должен прекратить активное участие (ведения огня, переговоры) в боевых действиях и оставаться на месте своего «ранения». Попадание в голову смертельно.

Орест
06.08.2013, 16:41
по милсиму-
4.1 Боец ,который был поражен (одиночным выстрелом, или очередь) считается раненым и должен прекратить активное участие (ведения огня, переговоры) в боевых действиях и оставаться на месте своего «ранения». Попадание в голову смертельно.

http://airsoft.ua/content.php?r=2377
Некоторые пункты сводных правил могут противоречить друг другу, организатор декларирует номера правил, которые он применяет на своей игре.

це мікс купи вравил з різних проектів. Правила Яворівнського мілсіму тут:

http://milsim.airsoft.ua/addons
Боєць що був уражений (одиночним пострілом, або чергою) вважається пораненим і повинен припинити активну участь (ведення вогню, переговори) у бойових діях та залишатись на місці свого «поранення». Боєць має право голосно кликати на допомогу своїх товаришів або безпосередньо Медика. У «пораненого» є 3 (три) хвилини за які йому повинна бути надана медична допомога. В протилежному випадку - боєць вважається мертвим і зобов'язаний покинути територію бойових дій. В разі, якщо під час «поранення» в гравця влучають повторно – гравець вважається «мертвим» і зобов'язаний покинути територію бойових дій. Якщо Медик встиг надати допомогу і накласти пов'язку - гравець продовжує гру. При повторному попаданні учасник, що має на рукаві 1 (одну) білу пов'язку - вважається небоєздатним, залишає гру, прямує у військовий шпиталь. Бійці Сільванського королівства та Норманської демократичної республіки мають право на 5 (п'ять) циклів реанімації та реабілітації. Після вичерпання ліміту бійці попадають в «пекло» їм гарантоване прибирання казарм, підмітання плацу, копання братських могил, чищення картоплі то що.

BarmaLINI
06.08.2013, 16:44
вся проблема в том что вы не указываете, что используете дополнения милсим
вы используете свои дополнения л5 ...
дайте почитать всем

duke29
06.08.2013, 16:48
ха-ха яворовский милсим))) ок тогда прошу оргов написать дополнения рясновского милсима бо нифига не понятно куда бежать в кого стрелять

Орест
06.08.2013, 16:50
Ну ті доповнення Л5 які ми на своїх іграх використовували є дуже добре розжовані тут: http://airsoft.ua/showthread.php?t=23187

Відповідно для мене було завжди очевидно що на Рясне такі самі доповнення Л5 і відповідно ми поранення відігравали саме так.

duke29
06.08.2013, 18:39
ок спасибо прочитал
но хотелось бы иметь четкий ответ о кол-ве шаров для ранения и о крике\молчании. пример ответа: 1-3 шара- ранение, кричим ранен, кричим убит.

BarmaLINI
06.08.2013, 18:47
всегда считал 1-3 шара как ранение, очередь занимает больше площади и по времени больше протяженность

andynagorny
07.08.2013, 09:18
товарищи АМЕРИКАНЦЫ

Тамбовский волк тебе товарищ )))))

убедительно прошу немного напрягать свои голосовые связки

Надо не только напрягать голосовые связки, но еще и чистить уши.

стреляю из прикрытия под кустом в человека вылезшего из-за дерева, он скрывается за деревом, через секунд десять через листву вижу движение даю очередь и слышу "Да №"%"% убит или ты "№!%"!! цвета не различаешь, кароче я понял, ты №"%Ёб"

Возможно речь идёт о ситуации в которой я непосредственно участвовал, хотя по описанию непохоже, потому что я сразу признал вслух поражение, и одел повязку на шлем, тем не менее после этого, находясь на открытой местности получил очередь, причем продолжительную, после чего указал стрелявшему что он не различает цвета. Правда вот вылезаний из-за дерева и скрывания за ним быть никакого не могло, потому что я двигался вдоль дороги, впрочем из канавы оно может так и выглядело, не скажу.

вот было большое желание нанестри травму не боевую.... и

Неудивительно такое читать от человека предлагающего стрелять по ногам гражданским.

я же не вижу ни повязки ничего только часть комка движется.

В принципе есть распространённое правило, если четко не видишь по кому стреляешь (живой, мёртвый, гражданский) - не стреляй. Помогает.

В связи с участившимися случаями бессмертности некоторых

Просьба персонализировать и аргументировать.

А насчёт правил, тут вообще смешно, они имеют магическое свойство меняться под определенную группу людей и к тому же учашаются случаи таких изменений еще и в процессе игры.

Возможно тогда не стоит играть с такими людьми?

Почитал всё это, думаю буду валить пока заорёт

Да чего уж там, стреляйте пока кровь не увидите.

Мой вывод и под правила подходит и довольствие принесет)))

Каждый получает своё удовольствие, доступным ему способом.

и вообще так скоро дойдём до хардбола)

Если ставится за цель причинение ущерба и нанесения телесных поврежедний, как составная получения удовольствия, то в какой то момент и хардбола будет недостаточно.

American Boy
07.08.2013, 09:28
Я чомусь вважав що коли в мене попав 1 шар значить ранений , а якщо з тоїж Черги попав відразу ж другий і третій то вбитий . Отже я помилявся і тепер одну чергу треба вважати як одне попадання. Якщо ж між попаданнями присутня різниця в часі більша ніж певний еквівалент часу однієї черги то тоді уже вважаєшся вбитим . поясніть для таких як американців із IQ-2 :)

Minion
07.08.2013, 09:31
а для мну больше одного шара = смерть, т.к. стреляющий (в моём понимании) чётко видит цель и ему ничего не мешает обменять полную механу на крики "радости" противника.

Kocc
07.08.2013, 09:38
Я чомусь вважав що коли в мене попав 1 шар значить ранений , а якщо з тої ж черги попав відразу ж другий і третій то вбитий .

За правилами Л5 тільки власники повновагового СІБЗа мають право на поранення. Всі решта (в кепках, розгрузках і т.д.) "помирають" після 1-го шара. Черга - це черга (3 чи 15 шарів), кожен має свою манеру стрільби.
і якщо прилетіло десь півмехани - то на совісті гравця, вважати себе вбитим чи пораненим (тільки при наявності СІБЗа).
П.С, пора переносити у "кнайпу"

American Boy
07.08.2013, 09:46
а для мну больше одного шара = смерть, т.к. стреляющий (в моём понимании) чётко видит цель и ему ничего не мешает обменять полную механу на крики "радости" противника. ну якщо кричить ранений то добиваєш а якщо вбитий то соррі ненадо це ж не садомазо .

---------- Сообщение добавлено в 09:46 ---------- Предыдущее сообщение создано в 09:42 ----------

За правилами Л5 тільки власники повновагового СІБЗа мають право на поранення. Всі решта (в кепках, розгрузках і т.д.) "помирають" після 1-го шара. бачиш мою аватарку як вважаєш це повноваговий СІБЗ :) :grin: ........... якщо серйозно то в мене повноваговий.
P.S . без сняряги я важу 84 кг. цікаво зважитись в снарязі.

BarmaLINI
07.08.2013, 09:49
очень тяжело отличить одиночный от пары шаров в одну точку - обычно это становится причиной грызни
очередь же на пол корпуса очень легко заметить

L_u_p_u_s
07.08.2013, 11:20
пост портёрт в связи с ... кароче - потёрт, вопросы - решены)

Timur
08.08.2013, 11:41
чего тут спорить

стреляешь короткими очередями
"по возможности, не производить выстрелов в голову и прочие травмоопасные участки тела"
до тех пор пока
"подняв руки с оружием вверх, громко произнесет, что его убили и быстро удалиться с территории"

вопросы в стиле
"что не видишь что убит?" - можно игнорировать, если предыдущий пункт не выполнен.

American Boy
10.08.2013, 20:08
ЙО, може я що пропустив ? що відбуватимется на Рясне 11.08.2013р ?

Alladin
10.08.2013, 20:32
11.08. игра будет!

Valkyr
14.08.2013, 09:54
Что там на 18тое планируеться ?

---------- Сообщение добавлено в 10:54 ---------- Предыдущее сообщение создано в 10:51 ----------

скиньте пожалуста схему проезда , та , которая есть в начале темы , заблокированна.

XORT
16.08.2013, 19:25
Что там на 18тое планируеться ?

---------- Сообщение добавлено в 10:54 ---------- Предыдущее сообщение создано в 10:51 ----------

скиньте пожалуста схему проезда , та , которая есть в начале темы , заблокированна.

Помоєму, щось Сфінкси планували, Сфінкси ауууууу, відгукніться

Minion
16.08.2013, 20:19
инфо от оргов: всё в силе, сбор на 10.00

Valkyr
16.08.2013, 20:41
ките?

Quando
16.08.2013, 23:22
18.08.13р. 12 Ксеномів +-2Ксеномчика

Miter
17.08.2013, 23:43
Сфинксы мы на Вас рассчитуем

American Boy
18.08.2013, 17:40
а де критика (срач) про сьогоднішню гру в рясне ????

XORT
18.08.2013, 18:38
а де критика (срач) про сьогоднішню гру в рясне ????

Просто, напевне, всі тепер будуть радикально діяти проти кожного прояву порушення правил, особливо МАКЛАУДСТВА

Alladin
18.08.2013, 18:51
Лично мне показалось что всё было душевно. Хотя народу, как по мне, было многовато. Всем спасибо кто приехал, хотя саму тренировку провести не удалось, народ хотел действий и зрелищ.
Извиняюсь перед американцем которого подстрелил в админке на первом этаже, думал что это противник (((

Valkyr
18.08.2013, 22:02
согласен, был первый раз на Рясне, ну минусы есть (штурм цеха , даже наша идейка с покрышками не спасла-считают лишним), но вобщем эмоциии положтительные (ребят , я не против , всем сердцем за вас ), нет проблнем с моклаудами (хотя они были) , нет вопросов по очередям (хотя стреляли ),нет негатива к пулемётчикам (хотя валили ))))))))
хочеться что бы все игры проходили втакий отмосфере , просто, по домашнему , по дружески -проблеима -стали по смеялись, исправили -всё !!!!!!!я трошки выпимши , так что сиори за сопли , СТРАЙКБОЛ ЛЬВОВЫА ОБЬНЕДЕНЯЕМСЯ!!!!!
Пы,Сы -амеры-плиз, передайте ремпект "ТРУ амеру " за поддежрку идею с покрышками -все феееее, а ему пива с меня при встрече !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Сообщение добавлено в 23:02 ---------- Предыдущее сообщение создано в 22:48 ----------

также , был пара фотиков (один зеркалака ) , ждём фоток ))))))

beit
19.08.2013, 17:16
Valkyr
а что ты хотел от пулеметчиков?
чтоб они сидели и думали стрелять иль нет?

American Boy
19.08.2013, 17:25
Люди при штурмі в цеху . нас знімали на відео і зазняли мій стрибок в яму з падінням , . Хто знає який оператор зазняв то відео . ? ногу підвернув злегка і подряпав об щось металеве

Valkyr
19.08.2013, 17:59
Valkyr
а что ты хотел от пулеметчиков?
чтоб они сидели и думали стрелять иль нет?

я ничего не хотел , я наоборот это в контексте положительном говорил )))

L_u_p_u_s
20.08.2013, 17:15
Люди при штурмі в цеху . нас знімали на відео і зазняли мій стрибок в яму з падінням , . Хто знає який оператор зазняв то відео . ? ногу підвернув злегка і подряпав об щось металеве

хочеш подати до суду на власників приміщення?))) чи є бажання глянути на красивий політ?) (нажаль оператора взагалі не бачив. там хтось з фотіком був, а от камеру не бачив)
сподівась не сильно травмувався.

American Boy
20.08.2013, 17:45
так засуджу і заставлю організувати гламурний полігон . :) ... просто реально цікаво як то збоку виглядало . бо оператор як побачив що біжу і зістрибую то рушив на мене щоб то все зазняти далі знімав як я там повзаю , "ПОвзаючі американці" то ж унікальний випадок в природі. :) .
хочеш подати до суду на власників приміщення?))) чи є бажання глянути на красивий політ?) (нажаль оператора взагалі не бачив. там хтось з фотіком був, а от камеру не бачив)сподівась не сильно травмувався.

Quando
22.08.2013, 10:44
все вроді норм але був один дядько який два рази на мене попадав і два рази невмерав)) один раз точно змаклаудив біля мене було ще два бійця вони його точно цепанули))

andynagorny
24.08.2013, 12:02
Предлагаю собраться игрокам коалиции Рясного и их друзьям собраться на тренировку 25 августа, сбор на 1000.
Установки на игру:
- полновесный сибз+каска дают одно ранение на игровую жизнь (ранение это одиночное попадание или попадание очередью в любую часть тела-одежды-обуви-разгрузки итд, раненый может ждать перевязки только 3 минуты, перевязывает любой другой игрок союзник, раненый может кричать, а может не кричать)
- зарядку решим на месте,но скорее всего 2к1.
- только механы, бункеры разрешены на пулемёты и людей со специфическим оружием, которые смогут засыпать в бункер всё равно столько же сколько в механу.

American Boy
24.08.2013, 17:04
"ксеномік" + 1 ,

P.S. Всіх зі святом Indepedence Day Of Ukraine ....

rast gasser
24.08.2013, 17:32
будем +2

XORT
24.08.2013, 17:47
+2

Yaros
24.08.2013, 21:12
+2:smile:

Орест
24.08.2013, 23:06
будемо, 5 штук

andynagorny
29.08.2013, 11:01
Встретим осень небольшой игрой на Рясном. Воскресенье, Сентябрь 1, 2013, сбор когда хочешь, старт игры (выход груп) в 1100.

Общая информация по игре:
Противоборствующие группы (ориентировочно 4-6 человек) стартуют с разных точек, получают информацию о приблизительном расположении мест представляющих сценарный интерес, и после этого ищут и собирают сюжетно-важные предметы. Подробней информация будет оглашена завтра-послезавтра.
Установки на игру:
- полновесный сибз+каска дают одно ранение на игровую жизнь (ранение это одиночное попадание или попадание очередью в любую часть тела-одежды-обуви-разгрузки итд, раненый может ждать перевязки только 3 минуты, перевязывает любой другой игрок союзник, раненый может кричать, а может не кричать)
- зарядка 2к1.
- только механы, бункеры разрешены на пулемёты и людей со специфическим оружием, которые смогут засыпать в бункер всё равно столько же сколько в механу.

ДОПОЛНЕНО:
Игра рассчитана на 4 команды от 4 до 8 человек, поэтому число мест ограничено. На старте игры команды получат информацию про стартовые точки, на которых они получат информацию про расположение точек сбора. Информация состоит только из названия квадрата на карте. По прибытию в квадрат команда должна обнаружить красный маркер обозначающий место расположение карты со следующими координатами, в радиусе 10 метров от маркера будут разбросаны и спрятаны игровые деньги, которые команда должна собрать.
Собранные деньги можно переносить в выдающемся на старте контейнере, или вне контейнера. Деньги в контейнере не могут быть отняты у команды, неважно находится контейнер у живого или убитого игрока. Деньги вне контейнера находящиеся с убитым игроком вылаживаются на землю, пол, палубу на месте игровой смерти игрока. Собранные деньги команда может положить на счет на базе оргов. Игровые деньги, а точнее их количество определят успешность команд на финише игры, который состоится в 1530. Также игровые деньги будут ресурсом за который оживляются убитые игроки.
ЗАРЯДКА только на базе оргов.

ВНИМАНИЕ! Игра будет требовать того что бы заранее разместить игровые предметы на територии, поэтому просьба объявлять о планах приезда тут, что бы в случае если не наберётся достаточное количество людей я не парил себе голову организацией.

Xenom
31.08.2013, 13:49
група в ACU - 8 людей
група в дубку - 8 людей

andynagorny
31.08.2013, 16:35
Остаётся место еще для двух команд-групп. Карты местности с заданными точками уже распечатаны, поэтому больше четырёх команд не будет, неуспевшиеся зарегится могут попросится в записанные группы (при наличии в них мест) или к оргам.

efemchuk
01.09.2013, 19:28
Клас пограли. Чекаю результатів.

andynagorny
01.09.2013, 20:11
Всем спасибо за участие, теперь результаты:
1. "Тим Хазордус" - 184 реала на нос
2. Сборная команда новичков под руководством г-на Пакета - 145 реалов на нос
3. "Ксеномчики" (они же ЗСУ) - 22 реала долга на каждом, проценты идут, отдавать придётся, так что рекомендую завтра проехатся на Рясне и пройтись еще раз по точкам, там еще на пару тысяч должно было остаться.)))))))))))))))

Paketik
01.09.2013, 21:44
Супер пограли! Дякую новачкам за чудову командну гру!

XORT
02.09.2013, 14:30
Да ну нафік=))) там мали передати в кінці папку з декількома сотнями

Xenom
02.09.2013, 18:31
Гра получилася зачотна, без тупняків і простоїв - один монолітний кусень екшену.
Також гра доводить що використовувати всю територію рясного можна без зашкалюючої кількості людей просто спрямувавши групи людей в потрібному напрямку за допомогою поочередності контрольних точок, стикаючи їх і змушуючи вступати в контакт і протистояння.
Наявність радіозв'язку майже у всіх присутніх (за виключенням одного чи двох новачків) - дозволила всім групам взаємодіяти осмислено і ціленаправлено, роздруковані кольорові карти місцевості з нанесеною сіткою координат у кожного гравця забезпечили можливість розділяти групи на дві частини, моментально обєднувати їх маневруючи біля потрібних квадратів, обєднуватися з гравцями що вийшли з мертв'яка, тощо.

Напевне перший раз я бачу гру де можна було чітко ідентифікувати людину по принадлежності до конкретної групи (яких було 4) суто по камуфляжі:
Група ACU, група Дубок, група дезерт 3 колор, група новачків.

Порадував момент (привіт Пакет) коли я був змушений залишити M249 в кущах щоб перебігтися через половину локації, зустріти групу що пограбувала одну з точок і зафіксувати здобич в контейнері.
По поверненню я побачив тебе і метрів 50 як мінімум біг за тобою з береттою, по прямій ти так ніразу і не повернувся :) наздогнати не зміг нажаль в потрібний момент тебе попередили свої :)

Paketik
02.09.2013, 19:33
Порадував момент (привіт Пакет) коли я був змушений залишити M249 в кущах щоб перебігтися через половину локації, зустріти групу що пограбувала одну з точок і зафіксувати здобич в контейнері.
По поверненню я побачив тебе і метрів 50 як мінімум біг за тобою з береттою, по прямій ти так ніразу і не повернувся :) наздогнати не зміг нажаль в потрібний момент тебе попередили свої :)

Було таке) Розуміючи своє останнє "оживлення", і перший раз спробувавши побігати з повноваговою броньою і каскою чесну кажучи був вже трохи підвтомлений, ніс своїй групі контейнер на реали, і йшов вже абсолютно "нетактично")))))) Тільки став ногою на перекопану лінію, прийшлося, за попередженням швидко перебігати і стрибати в "окоп" весело вийшло)

XORT
02.09.2013, 20:37
Доречі, всім дякую за гру, особливо оргам=) Чувак з Хазардоус, ще раз сорі за чергу в будівлі

American Boy
05.09.2013, 11:31
До речі поповоду поранень , я думаю що ранений не повинен кричати постійно "ранений" "медік" чи ще щось таке , достатньо своїм сказати в рацію . Бо інакше якщо ранений кричить що він ранений то противник знає що він вже не відстрілюватимется і тупо виходить та добиває .
отже якщ тебе поранили то сів і якщо хтось е поряд просиш щоб тебе перемотали або говориш про це в рацію якщо поряд нікого нема . .

Як вам така думка . ?

BarmaLINI
05.09.2013, 12:58
не имеет право убитый или раненый руководить боем, стрелять, двигаться .. ну и тем более говорить по рации

ну а если никого рядом нет .. то ты истек кровью и умер
или тебя перевязал противник и взял в плен

andynagorny
05.09.2013, 21:01
До речі поповоду поранень , я думаю що ранений не повинен кричати постійно "ранений" "медік" чи ще щось таке , достатньо своїм сказати в рацію . Бо інакше якщо ранений кричить що він ранений то противник знає що він вже не відстрілюватимется і тупо виходить та добиває .
отже якщ тебе поранили то сів і якщо хтось е поряд просиш щоб тебе перемотали або говориш про це в рацію якщо поряд нікого нема . .

Як вам така думка . ?

Про рацию минус. Насчет криков - то уже зависит от того как это было заявлено перед игрой.

---------- Сообщение добавлено в 22:01 ---------- Предыдущее сообщение создано в 16:17 ----------

Воскресенье, Сентябрь 8, 2013, сбор на 1000.

Сценарий на игру выложим позднее, поступили просьбы повторить экономический сценарий, такого же размаха не гарантирую, но можно попробовать что то похожее.

Установки на игру:
- полновесный сибз+каска дают одно ранение на игровую жизнь (ранение это одиночное попадание или попадание очередью в любую часть тела-одежды-обуви-разгрузки итд, раненый может ждать перевязки только 3 минуты, перевязывает любой другой игрок союзник, раненый может кричать, а может не кричать). раненый игрок после падения может стабилизировать себя КАТом, что продлевает время до перевязки на 10 минут. До октября игрокам разрешается использовать вместо КАТа черную повязку, надеемся этого периода хватит на приобретение КАТов. Как стабилизиованный игрок так и просто раненый до перевязки не могут ходить, ползать итд, правильное положение раненого игрока - лежа на земле или сидя обперевшись об стену. ВНИМАНИЕ: стабилизированный игрок может использовать пистолет.
- зарядка 2к1.
- перезарядка на мертвяке или базе.

Просьба оглашать планы по приезду, в случае игры по экономической модели организаторам понадобится размещать ресурсы исходя из количества команд.

American Boy
05.09.2013, 21:31
ти просто винуждаєш мене купувати пістолет :) ВНИМАНИЕ: стабилизированный игрок может использовать пистолет.

BarmaLINI
05.09.2013, 21:53
раненый игрок после падения может стабилизировать себя КАТом

ВНИМАНИЕ: стабилизированный игрок может использовать пистолет.

не привыкните :) на больших играх этого нет :)

Поль
06.09.2013, 09:49
будем!!! 2-3

Xenom
06.09.2013, 10:28
Hazardous 7-10 чоловік.

ЗСУ - 4

STITT
06.09.2013, 21:10
+1

andynagorny
07.09.2013, 11:46
Общая информация по игре:
Начало в 1100. Противоборствующие группы (ориентировочно 4-8 человек) стартуют каждая со своей точки, где получают информацию про следующюю точку. В первой фазе игры, также как и в предыдущий раз, игроки в найденной точке получают координаты двух новых точек: красной - о которой сначала знают только они, и синей, о которой узнают все. Точка обозначается символическим красным или синим маркером, на котором расположена информация с координатами, в радиусе 10 метров от маркера (радиус не по кругу а по сфере) располагаются денежные купюры размещеные на местности. В красных точках можно получить информацию о следующих двух точках. В синих точках находится в два раза больше денег, а также координаты предыдущих красных точек всех команд. Собранные деньги используются на оживление убитых игроков, получение дополнительной информации и заказа авиаподдержки. Во второй фазе игры, команды смогут покупать информацию о точках сброса, местах куда будет доставлятся груз с деньгами. Груз будет спущен сверху только при условии, что место спуска контролируется получателями. Для установления контроля, команда должна занять позиции вокруг специального маркера и продержаться десять минут подряд. О третьей фазе игры будет сообщено на самой игре.
Собранные деньги можно переносить в выдающемся на старте игры контейнере, или вне контейнера. Деньги в контейнере не могут быть отняты у команды, неважно находится контейнер у живого или убитого игрока. Деньги вне контейнера находящиеся с убитым игроком вылаживаются на землю, пол, палубу на месте игровой смерти игрока. Собранные деньги команда может положить на счет на базе оргов. Игровые деньги, а точнее их количество определят успешность команд на финише игры, который состоится в 1600.

SAMIR
08.09.2013, 17:20
Гра супер, задумка цікава, особливо 2 фаза гри.
Одним словом, Браво!

efemchuk
08.09.2013, 17:54
+ дві остані гри просто АЙС!!!

andynagorny
08.09.2013, 18:20
Спасибо всем кто приехал! Врать не буду, игра должна была быть лучше, но вышло как вышло. По второй фазе стоит сделать отдельную игру. Ну и о результатах:
Выиграли Ксеномы, у них 132 доллара на каждого человека.
Сборная команда на базе 5.56 финишировала второй, 57 долларов на человека.
Команда Либерти+ЗСУ влезла в долги, 108 долларов каждый игрок должен организаторам, можно пересылать Приват24 или отдать на следующей игре.
Ну и дисциплинарный комитет объявляет сессию открытой, Ксеном, Юра прошу в чат коалиции, обговорить отдельных индивидов и принять меры.

rast gasser
08.09.2013, 18:23
подяка всім присутнім і організаторам

XORT
08.09.2013, 18:52
Команда Либерти+ЗСУ влезла в долги, 108 долларов каждый игрок должен организаторам, можно пересылать Приват24 или отдать на следующей игре.

Дуже смішно=) Дякую всім за гру, мені сподобалось, хоч і програли. Прохання до бійця команди SAW, зніми, будь ласка, свої окуляри з кавером, або кавер, а то він білий, я тебе за мертвого приймав постійно

andynagorny
08.09.2013, 19:08
Дуже смішно=) Дякую всім за гру, мені сподобалось, хоч і програли. Прохання до бійця команди SAW, зніми, будь ласка, свої окуляри з кавером, або кавер, а то він білий, я тебе за мертвого приймав постійно

давайте привыкать: убитый - оранжевая повязка. белая повязка на голове? - значит игрок ранен в голову и надо добавить )))))

XORT
08.09.2013, 19:51
давайте привыкать: убитый - оранжевая повязка. белая повязка на голове? - значит игрок ранен в голову и надо добавить )))))
Гаразд, для своєї команди дістану пов'язки=)

anToha
08.09.2013, 20:16
Мне и моему другу (я в мультикаме был, а друг в прокат снарягу брал) ооочень понравилось - сборная команда ваще супер ребята, с вами играть одно удовольствие! Уже ищу механы на следующую игру)

American Boy
09.09.2013, 00:53
да респект організаторам , треба брати гарний приклад Бо останнім часом тут не часто побачиш позитивні відгуки про ігри , гарний сценарій . По сценарію набагато цікавіше грати ніж у педулово . і при боєкомплекті 300 шарів доводится економити :) .

SAMIR
14.09.2013, 11:07
Гра буде?

нас 2.

Alex(SAS)
14.09.2013, 11:12
Буде буде, смотри выше 2 поста :smile:

andynagorny
14.09.2013, 12:50
Тим Трайдент будет. В виду того что я простудился, не могу гарантировать что смогу организовать сценарий, но буду делать всё возможное.

anToha
14.09.2013, 12:52
Выздоравливай! Будем ждать на полигоне!

Xenom
14.09.2013, 17:18
Будемо приблизно 9-11 чоловік.

FUnCooKie
15.09.2013, 15:47
Игра получилась отличная!
Спасибо Алексу и всем,кто был.

SAMIR
15.09.2013, 16:48
Гра була супер, дійсно... але *#$!! грибники який сперли один таймер то було капец, #$@!!!

anToha
15.09.2013, 19:08
Да, игра удалась, спасибо! А таймер то дело святое - где еще найдешь 2 халявных будильника!?

efemchuk
15.09.2013, 19:58
Приєднуюсь,-також гра сподобалась, а також її учасники. Дякую команді ХАЗАРТ, а саме Юрку (малюку) прикривав прикрасно! Вибачаюсь за стрільбу в свого(ЗСУ) так вийшло,-на війні як на війні. Да, а таймера жаль..... І взагалі, -ігри зі сценарієм набагато більше приносять задоволення ніж банальне (педулово) Самір,-базу прикривав чудово! дякую. Також дякую всім за гру, і чекаємо нових сценаріїв . КСЕНООМ???

SAMIR
20.09.2013, 23:59
22.09.
Будемо від 6 чол. хто ще?