PDA

Просмотр полной версии : Ігри\Тренування в Рясне

Страницы : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

Alex(SAS)
04.06.2017, 15:43
Всім дякую за гру, було приємно бачити багато бійців, поки що можу сказати за результати червоних ( на початку команда була дуже масовою і стартувала з шахт, але у житті немає справедливості :) тому такий розклад сил). Тим більше, що після 13 00 команда червоних зменшилася на 5 бійців, після 14 00 ще на 3.

Бали : на кінець гри на базі було 5 трійок ресурсів (Серж мене виправив) = 100 балів, вбито бійців 59 разів, виконане завдання по штурму бази зелених 20 балів. Результат 61 бал.
Прошу відписатися командирів жовтих і зелених.

91030

P.S. Знайшов біля адмінки чорни окуляри - сіточку, поверну власнику на грі.

Alex(SAS)
04.06.2017, 15:55
11.06.2017 Рясне, Хімсільмаш.
Гра-тренування, без наворотів. Послідовно поштурмуємо адмінку, лісочки, проведемо пару разів конвой і зробимо засідки.
Попробуємо якись тактичні навчання, з метою утворення команд, в яких бійці добре взаємодіють один з одним.
Під час навчання дозволяється бити, фотографувати і виганяти злістних маклаудів і неадекватів з подальшим баном на всі ігри.
Застосуємо такий собі колективний фільтр.
Так цікавіше грати і це дає можливість у подальшому розробляти складніші сценарії для ігор.
Внесок на маркування якийсь мінімальний буде, в залежності від кількості.
Прокат, піротехніка будуть.

збір 10.00 парковка біля адмінбудівлі.

efemchuk
04.06.2017, 17:11
Взагалом двигун гри сподобався. Вже через 10 хв. гри в нас відсіявся один боєць (не уважність дається в знаки) і ми в кількості 12 чоловік продовжили і закінчили гру. Про маклаудів писати не буду хто саме, вирішував проблему самотужки.-як наслідок розбиті пальці і обличчя. А вот гранати жалко, взрив два метра від 2 бійців, а вони і в вус не дують. Тому я за фільтр , хоча з розумінням ставлюсь до новачків.
Також негативом стало те, що в 15.45 на парковці лишилось 3 авто, якось не серйозно, а чути слова-"то то так завжди..." так взагалі, для оргів потрібно щось міняти.
По кількості зібраного. -Один ящик, 6 ресурсів, з яких жодного трійки не зібрано. Взята база жовтих, на якій нічого не було і які свалили о 14.50.
З позитиву. Віня! больно!
Хороша команда і гра до кінця, маса задоволення від тактикі і мінімуму втрат, а саме-28 уражених.
Всім хто організував гру і бився пліч-опліч зі мною -ДЯКУЮ.

x_Nick_x
04.06.2017, 17:24
Привіт ))
Супротив жовтих продовжувався і після 14:50 :-) У деяких граців були свої обставини поїхати раніше.
За гру дякую від усієї нашої команди(PMC), було весело.
Alex, окуляри Ярого(Славіка), заберемо на наступній грі.
Дякую усім, і не тільки жовтим за гру :-)

Alex(SAS)
04.06.2017, 17:58
Всім кто захопив бази противників + 20 , взяття вчасно рахується , як додаткове завдання, навіть якщо там не було здобичі .

сава-гена
04.06.2017, 20:03
а спробували би захопити висотку точніше блок пост ізабель о т об був вищий клас, що має т ільки два підходи до посту через ліс щей розділиний сідловиною на дві частини .Маю свій полігон "КАТАНГА" 7 опорних пунктів 3 дороги для конвоїв сіценарії черпаю з історії та статуту бойових дій див гра пам,ять

FUnCooKie
04.06.2017, 20:37
Під час навчання дозволяється бити, фотографувати і виганяти злістних маклаудів і неадекватів з подальшим баном на всі ігри.
Что?Серьезно?
Ты понимаешь,что по этому
1.1. К игре допускается команда, участники которой имеют возраст не менее 18-и лет, ввиду экстремальности данного вида спорта.
и этому пункту
1.14. Команда не согласная с правилами, к игре не допускается! Команда, систематически нарушающая правила — дисквалифицируется и удаляется с поля боя. В течение последующего месяца дисквалифицированная команда может подать заявку на игру. Решение к допуску принимается общим голосованием. Вторая дисквалификация влечёт за собой удаление без права реабилитации. Отдельные игроки дисквалифицированной команды могут быть допущены к игре по результату голосования совета командиров. тебя и твою команду можно банить и притом перманентно?
Ладно,я понимаю,коммерция,подъем кеша и т.д.Сам факт стрельбы по детям уже не ок(веди они себя на равных в плане дисциплины как положено,хотя бы). Но эти юные дарования,еще не совсем сознательные,ходят/бегают с поднятыми очками/масками(мало того,что по игровой территории) перед срезом дула,как минимум,моего(а по факту,не только моего,ибо контроль территории,патрулирование и иже с ними).И что прикажете делать,появись противник,с последующим контактом со всеми вытекающими с детьми на линии огня? Отвечать не обязательно...

Касательно игровых моментов:
то,что игроки не знают канвы,сценария,условий игры - дело построения и внимательности каждого,это одно,но не соблюдать общих игровых правил - зашквар.
Стрельба в мертвяке,разговоры мертвых, в том числе прямым текстом по рации "ты где?"-"там-то,там-то"-"а,ну,потом,иди туда-то,туда-то"-"окей",указывание мертвыми на место нахождения противника,"джентельменское поведение" и т.д. Сколько из присутствующих реально читали правила?Хоть до середины?Нет,не так.Сколько вообще в курсе про ресурс airsoft.ua и наличие на нем правил?

Жёлтые,адресовано вам:
когда вы штурмовали кишку,на переходе в админку,пульнули "чем-то",если не ошибаюсь,с подствола.Это "что-то" взрывалось по 100500 раз,которое запомнили все.
Когда "снаряд" залетел сокоманднику и из корридора в комнату,вы объявили,что он "убит".Так вот, по п.2.3:

2.3. «Убитым» игроком считается игрок в следующих случаях: попадание хотя бы одного шарика в результате взрыва имитации ручной гранаты, нахождение в радиусе 5 метров от взрыва имитации гранаты (игровая имитация без поражающего элемента оказывает на игрока только моральное и психологическое воздействие.
Насколько помнится мне и сокоманднику,поражающего элемента не было,ни шариков,ни гороха/кукурузы.А даже,если теоретически был,то сомневась,что шары вместе со взрывателем залетели на 90° из корридора в комнату.Да,даже если трактовать правила так и эдак,всё равно "снаряд" должен быть одновзрывным,будь то граната,выстрел подствола,гаубица,на базе КОРСАР-4.Сорян,но эта пиро-беда слегка не канает.

Так вот,возвращаясь к вопросу: а какой,собсно,фильтр будет применяться?

P.S. пища для размышлений и всему остальному сообществу,не присутствовавшему на игре

Alex(SAS)
04.06.2017, 21:32
Страйкбол это срез общества, потому хоть , это всё и печально, но оно так. Сделаете игру со строгими правилами и массовую будет замечательно. А я делаю как получается и что-то пытаюсь, и естественно всем не угождаю, но тем не менее.

P.S. А правила они такие правила .... команды которые допускаются , сколько должны иметь людей ? Прочитайте и сделайте выводы.
Обеспечьте присутствие достаточного количества сознательных игроков, чтобы они пришли на игру а перед этим зарегистрировались в теме и можно было на них рассчитывать.
Правила страйкбола и конституция в стране у нас, безусловно, написаны правильно, я только за их всеми выполнение.

gsa_64
04.06.2017, 22:10
Алексу спасибо за интересный сценарий и организацию. Красные - па*люки! Не давали жить!;-) Серж & Co - крсасавы! Виртуозно взяли нашу базу.
Команде Зелёных ВИВАТ! Не знаю как по очкам, но играли красиво и , главное, честно. Пилоту Респект за управление. Получилось красиво.
Что не устану просить:

Играть до конца игры! Уважать остальных игроков.
Связь с организаторами (выделеный канал).
Подведение итогов после игры.
Сценарий накануне. Хотя бы скелет. Для подготовки соответствующего вооружения и экипировки.
P.S. АЛЕКС: "Сделаете игру со строгими правилами и массовую будет замечательно." - АПЛОДИСМЕНТЫ!

P.P.S ПОТЕРЯШКА! Кто потерял дымовую шашку ( по-моему от Бум-Бума) готов вернуть без вознаграждения:grin:. Найдена справа от моей машины ( Волынский Мерс).

91038 91039

Redneck
05.06.2017, 09:53
Як я зрозумів із повідомлень Алекса та товаріщА з Волині -

''Треба закривати очі на порушення правил, інакше буде мало людей на грі''

Який смисл тоді від такого аірсофту? Коли замість того, щоб грати з нормальними, адекватними людьми, мусиш терпіти ''всякоє''.

Бо тоді буде більше людей на грі.

Alex(SAS)
05.06.2017, 10:49
ні, ти не правильно зрозумів.

Формат моїх ігор такий : я створюю сценарій і двигун, більш менш дієвий, іноді цікавий. А далі гру роблять гравці. Звикайте.

Посил попередніх постів : формуйте команди від 5 чоловік, як прописано у правилах, причому щоб ці 5 людей їздили на ігри регулярно а не у штаті 10 а їздить двоє раз в місяць.
Підтримуйте розвиток страйкболу.
Командири цих команд відносьтесь з повагою до оргів і хоча би реєструйтесь в темі на гру.
Приїзжайте на гру вчасно, а не коли вона вже почалась.

І тоді страйк буде відповідати вашим очікуванням, а орги будуть прислухатися до ваших зауважень.

Гравці з аналітичним складом розуму, не імпульсивні і далекоглядні і так розуміють : що якщо на старті обрубувати всіх новачків, або створювати для них окремий лягушатник,
то страйк у Львові загнеться - не буде притоку людей. Нехай навіть якщо серед нубів потів виявляється 10% молодців, але ви і їх тоді не побачите, де ж їх тоді розглядати?
Вам цікаві ігри 3 на 3 ? Влаштовуйте, а мені ні. Приклад минулої гри - команда зелених, складена з відопідальних страйкболістів, але в кого би вони стріляли ?

На носі дійсно хороша і антуражна гра Афган, вона довгоочікувана, дійсно там збираються люди зацікавлені - відвідайте її.
А потім застосуйте знання які там отримаєте в організації до недільних пострілюшок.

А тепер пропозиція як це розвязати : на гру в неділю 11 числа, хай кожна команда бере під свій нагляд новачків і слідкує за їхньою поведінкою.
Але ж ви не хочете таких забовязань, ви просто хочете приїхати коли вам зручно і отримати задоволення, серед ветеранів і адекватів.
"Я приїхав, орги мені винні, бавте мене , я цяця ! І слідкуйте щоб у мене не забрали лопатку і не кидали піском! "
У інших містах є такі клуби з грошовим цензом, платиш за гру 50 - 100 гривень і це ще не гарантія, що не буде маклаудів. Але так сяк відсіює дрищів.
Тим командам , які зголосяться і будуть мені допомагати - велика подяка.

---------- Сообщение добавлено в 08:49 ---------- Предыдущее сообщение создано в 08:30 ----------

Якщо вам досить полеміки і ви зробили висновки, то продублюю оголошення :

Гра-тренування, без наворотів. Послідовно поштурмуємо адмінку, лісочки, проведемо пару разів конвой і зробимо засідки.
Попробуємо якись тактичні навчання, з метою утворення команд, в яких бійці добре взаємодіють один з одним.
Під час навчання дозволяється бити, фотографувати і виганяти злістних маклаудів і неадекватів з подальшим баном це будуть робити самі гравці,
можемо перед грою зробити загальне знайомство усіх з усіма.
Так цікавіше грати і це дає можливість у подальшому розробляти складніші сценарії для ігор.

efemchuk
05.06.2017, 11:31
Да, оце так писанини.
Від себе також вкарбую декілька слів.
Після кожної гри в багатьох складається різні враження і кожен їх вирішує і висловлює їх по своєму.
Мене наприклад най більше дратують спізнення на гру. Кожного разу орги вивішують анонс і години збору , шикування і виходу на позиції.
Чому так важко встати на 30 хв раніше і приїхати на 15 хв. раніше.
Якщо ж ви проспали, чи вирішили запізно їхати на дане мироприємство-то можливо взагалі не варто туди їхати? Та ще і орги вам не по душі і розвиток їхнього страйкболу.
Я впевнений, що якщо таким людям (однодумцям) зібратись разом, то все буде добре.
Зі сторони ситуація виглядає для мене так: Людина встала з ранку, нема що робити. Бере телефон, альо, Петро ти що робиш? -нічого, валяюсь. -а давай на гру рванемо?,- куди? -а хер зна, зараз гляну. О щось на Рясне є, поїхали.
Як наслідок, спізнення, та і жара далась в знаки і пішло щось не так,- маклауд трапився, грали не в адмінці і тд.
Приїхав до дому, день пересраний. До чого домахатись? О оце так Алєкс написав! Вот зараз я відірвусь!
За весь свій страйк я бачив одне рукоприкладство яке було примінене представником ФСУ, так це люди які правила пишуть, а потім вирішують для кого ці правила застосувати, а кому і пробачити можна.
Тому, зі сторони цих два приклада виглядають смішно.
Далі: Redneck- ти коли останній раз був на грі? Про який аерсофт ти пишеш? Про яку кількість людей? ти взагалі про що???

Redneck
05.06.2017, 12:17
ну тоді по порядку) :

1. - ''Формат моїх ігор такий : я створюю сценарій і двигун, більш менш дієвий, іноді цікавий. А далі гру роблять гравці. Звикайте.''
Ок ,так класно, ніхто не сперичається - гру роблять гравці.....тут нам ні до чого звикати.

2. ''І тоді страйк буде відповідати вашим очікуванням, а орги будуть прислухатися до ваших зауважень.'' - до оргів зауваження не в плані сценаріїв, і немає неповаги до оргів.......тут питання іде про банальне дотримання основних правил аірсофт і звісно ж суто людських........десь бігають діти, десь бігають люди без окулярів, в стволів на виході бог знає скільки м/с, якісь парніши з надлишком тестостерону махають прикладом перед лицем, повний ігнор піротехніки, якась невідома піротехніка......так можна продовжувати довго......а при озвучені зауважень та пропозицій чується лише - "Сделаете игру со строгими правилами и массовую будет замечательно."

3.''що якщо на старті обрубувати всіх новачків, або створювати для них окремий лягушатник'' - ніхто не каже виганяти людей чи ще щось радикальне. Але коли людина приходить отак в аірсофт на бум - йому дають ствол ,окуляри і кажуть біжи, звісно та бідося не буде розуміти що він не так зробив і т.д.........але для цього необхідно на початку пояснити правила..........а тут вже питання до людей які їх привезли,видали амуніцію...

4.''На носі дійсно хороша і антуражна гра Афган, вона довгоочікувана, дійсно там збираються люди зацікавлені - відвідайте її.'' - дякую за турботу, але ми самі будем вирішувати куди нам їхати,а куди ні.

5.''Але ж ви не хочете таких забовязань, ви просто хочете приїхати коли вам зручно і отримати задоволення, серед ветеранів і адекватів.'' - ніколи не відмовляли жодній людини, що хотіла вступити в команду і завжди несли відповідальність за дії новачків. На рахунок гри серед адекватів і ветеранів, то так звісно коли гра проходить без криків,махачів, погроз, величезної втрати на одне тело шарів чи гренок(яке видно із-за товщини шкури нічого не чує), грати набагато комфортніше.

6."Я приїхав, орги мені винні, бавте мене , я цяця ! І слідкуйте щоб у мене не забрали лопатку і не кидали піском! " - таке відношення до аірфсот стало якраз в останні роки, коли певні люди захотіли перевести все в розряд бізнесу.

Ніхто не кидає в тебе камінням, висловлюються думки та пропозиції, вирішення яких зробить ігри комфортнішими та безпечнішими. Всі готові іти на компроміс...........окрім звісно трактувань правил, тому що безпека має бути на першому місці.

''Redneck- ти коли останній раз був на грі?''
якщо правильно пам'ятаю то 14 травня....але кажись після того був(не враховуючи командні тренування, а що? Team Trident надалі табелює мої виїзди?

П.с.
І так би мовити вишенька на тортік - Шановні гості з інших міст, ми Вас надзвичайно любимо та цінуємо, але просимо не забувати ,що Ви гості. Так би мовити, погуляли і пішли, а нам посуду мити.

Alex(SAS)
05.06.2017, 12:23
Ці гості з інших міст на іграх присутні набагато частіше і в більшій кількості ніж більшість львівських команд. До них прислухаюсь і поважаю.

І резюме : на грі було близько 50 людей + ,
незадоволеність виказали 1 що незареєструвався і запізнився 1 який не був на грі. Пропорція 2 : 50 ну десь так. Критику все рівно почув, буду щось робити.
Висновок : всім решта в принципі формат підходить , огріхи є але будуть допомогати якось виправляти їх.
У сучасному світі люди голосують ногами, якщо їдуть на ігри і їдуть регулярно і масово ну значить не все втрачено.

Орест
05.06.2017, 12:45
Сорян шо влажу в вашу цікаву перепалку, просто хотів поправити один технічних нюанс:

За весь свій страйк я бачив одне рукоприкладство яке було примінене представником ФСУ, так це люди які правила пишуть, а потім вирішують для кого ці правила застосувати, а кому і пробачити можна.
Тому, зі сторони цих два приклада виглядають смішно.

не ФСУ пише правила, правила пишуть командири команд. Будь-який командир команди, зареганої тут на форумі, може внести свою пропозицію по правилах на голосування в "Форумі командирів". А по тому конкретному випадку ти мою думку знаєш, тому повторювати не буду :)

Шераз сорян шо перебив, будь-ласка продовжуйте :)

Redneck
05.06.2017, 12:55
іде питання не до формату гри, чи сценарію, чи А-тім як організатора.
Питання до виконання правил - які створені для максимально можливої безпеки для гравців.............от моделюємо ситуацію - іде дитина через кущі, знімає окуляри.....по кущам пускають чергу.......дитина лишається без зуба і ока(не дай бог).......хто винен?
той хто стріляв? організатор(той хто допустив до гри)? дитина?
А тепер уявіть скільки потім ще буде питань і розслідувань.
Ситуація проста і досить реалістична(ну хіба вже не аж таке криваве комбо).

efemchuk
05.06.2017, 13:00
іде питання не до формату гри, чи сценарію, чи А-тім як організатора.
Питання до виконання правил - які створені для максимально можливої безпеки для гравців.............от моделюємо ситуацію - іде дитина через кущі, знімає окуляри.....по кущам пускають чергу.......дитина лишається без зуба і ока(не дай бог).......хто винен?
той хто стріляв? організатор(той хто допустив до гри)? дитина?
А тепер уявіть скільки потім ще буде питань і розслідувань.
Ситуація проста і досить реалістична(ну хіба вже не аж таке криваве комбо).

Абсолютно це підтримую (не присутність на грі дітей до 18 років) Для них має бути цілком окрема гра! І тоді повністю вина за травмування лягає на організаторів гри.

FUnCooKie
05.06.2017, 13:31
А я делаю как получается и что-то пытаюсь, и естественно всем не угождаю, но тем не менее.
Если я,инженер-проектировщик,запроектирую тебе дом,в котором через,скажем,месяц-два прорвет канализацию,часть перекрытия упадет на тебя,а крыша прогниёт,ты придешь ко мне со слова "Э,ёпрст!Какой маракуйи это было?" И будешь прав! Потому что я тоже должен был следовать неким правилам(ДБН),так и тут(свод правил командиров).

Сделаете игру со строгими правилами и массовую будет замечательно.
Дык,уже.:-? Даже две.
"Ветряная мельница" (http://airsoft.ua/showthread.php?t=28463) - орг
"Скількись там годин.Явні герої Ряснезі" (http://airsoft.ua/showthread.php?t=28851) - со-орг
Мало?:-? Ну,лады.Напишем еще.

Сделаете игру со строгими правилами и массовую будет замечательно.

ні, ти не правильно зрозумів.
Формат моїх ігор такий : я створюю сценарій і двигун, більш менш дієвий, іноді цікавий. А далі гру роблять гравці. Звикайте.
Это которые?За бабло дети привезенные?Неужели так карман мозолят эти 500-700 грн,ради наплевания на фундамент правил?

Приїзжайте на гру вчасно, а не коли вона вже почалась.
Я опоздал на построение,ок.Но,во-первых,я извинился перед тобой,как оргом,ибо обстоятельства сложились так,безо всяких оправданий,во-вторых,старт был в 1130,а в 1129 уже оба были собраны и заряжены,при этом изучив всю канву игры.

На носі дійсно хороша і антуражна гра Афган, вона довгоочікувана, дійсно там збираються люди зацікавлені - відвідайте її.
Искренне желаю посетить,если на 100% будет возможно,но,увы экзамены не шкаф - не подвинешь.Буду искать возможность.
Но опять таки,я хочу посмотреть,как человек,написавший мне об организации строгой и массовой игры и второй человек,яро подхвативший,приехали бы в Радывылов играть с детьми.Вряд,там забанить могут.А в Лемберге - хоть залейся.Тут прокатит.

А тепер пропозиція як це розвязати : на гру в неділю 11 числа, хай кожна команда бере під свій нагляд новачків і слідкує за їхньою поведінкою.
Щас будет сенсация: все мною привезенные,ознакамливаются с правилами.И люлей получают за косяки.

"Я приїхав, орги мені винні, бавте мене , я цяця ! І слідкуйте щоб у мене не забрали лопатку і не кидали піском! "
Удел проката =/ Страйкеры понимают,что игру ты создаешь сам.

Ах,да,тут еще один коммент был.
P.S. АЛЕКС: "Сделаете игру со строгими правилами и массовую будет замечательно." - [B]АПЛОДИСМЕНТЫ!
Выше две ссылки,без учета множества локальных воскресок.Но,увы,что-то,как говорят в Одессе,Вас тут не стояло.

Alex(SAS)
05.06.2017, 15:20
Это которые?За бабло дети привезенные?Неужели так карман мозолят эти 500-700 грн,ради наплевания на фундамент правил?

привет из 21 века и акселерации, ну то тебе вижу мозолят - дети на игре с папами, со своими купленными приводами , ну да это не по официальным правилам, но я даю им допуск и папы за них отвечают.
да я хочу чтобы мой малый бегал и тренировался , если игроки не против. Если против - ну то не буду брать, но если то ты один возмущаешься или люди которые не были на игре , то приоритет очевиден.
Срачей про ответственность, выбитые глаза и как же в дитятко стрельнуть на форуме сотня, отрывайтесь там. И тем не менее я видел детей и на открытиях- закрытиях в Тернополе, Франковске.
Естественно на больших играх моих нет, нет и на играх где в анонсе написано - игра проходит по правилам ФСУ.

Но опять таки,я хочу посмотреть,как человек,написавший мне об организации строгой и массовой игры и второй человек,яро подхвативший,приехали бы в Радывылов играть с детьми.Вряд,там забанить могут.
а ты не хочи , не забанят меня.

За собой следите а не стрелки переводите, вначале их было много и тут бинго , перевели на малых, это удобно.

Давайте будем следовать Библии там самые правильные правила и повыбрасываем привода.

https://www.youtube.com/watch?v=q9RpiLSUNi0

gsa_64
05.06.2017, 15:49
Алекс! Забей! " Собака лает - караван идёт!" (восточная мудрость, если что....). Сосредоточься на сценарии на 11.06.2017.

Makedonsky
05.06.2017, 16:27
Я перестал ездить к вам на игры после того как стрелял в ребёнка.

Alex(SAS)
05.06.2017, 16:37
Мне не сложно сделать следующую игру чайлдфри :lol:
только вот всё равно приедут все кто и ездили и с ними норм, а бубубубу будут всё те же.
Была бы игра а повод найдётся.

вспоминаем историю холиваров в лучшие времена без детей и прокатчиков :

игра плохая и мы не приедем потому что :
- на игре есть дрыщи бубубу мы не чувствуем себя антуражно
- на игре есть покемоны бубубу мы не погружаемся в атмосферу
- на игре поливают шарами, надо заряжать 1 к 1
- на игре бункера
- на игре не у всех полновесная броня
- на игре не все антуражно отигрывают попадание снаряда в голову
....

Орест
05.06.2017, 17:22
Мне не сложно сделать следующую игру чайлдфри :lol:
только вот всё равно приедут все кто и ездили и с ними норм, а бубубубу будут всё те же.
Была бы игра а повод найдётся.

Тут повністю підтримую. Не бачу змісту щось міняти, навіть якщо дітей не буде на грі, всерівно на неї не приїдуть ті хто не хоче бігати з 100500 прокатчиками, ті хто не хоче рішати маклаудизм побоями і тд. В страйкболі є така собі модель ринкової економіки: на що є попит, те і пропонують (тим більше, якщо можна на тому, щей заробити). А тим, кому щось в тому не подобається: ну знач ми провтикали момент коли ігри "зарядка 1до1/повновіснаБроня/адекватнаКанва/бла-бла-бла" стали не цікаві більшості. Але за темними часами, завжди приходять світлі. Маю надію, що Афган Таіра в серпні, почне нову епоху в українському страйку, з масштабними проектами, на які з'їжджається вся країна. Прям як це було в 2011-2014, в золоті часи нашого аірсофту.

efemchuk
05.06.2017, 18:03
Тут повністю підтримую. Не бачу змісту щось міняти, навіть якщо дітей не буде на грі, всерівно на неї не приїдуть ті хто не хоче бігати з 100500 прокатчиками, ті хто не хоче рішати маклаудизм побоями і тд. В страйкболі є така собі модель ринкової економіки: на що є попит, те і пропонують (тим більше, якщо можна на тому, щей заробити). А тим, кому щось в тому не подобається: ну знач ми провтикали момент коли ігри "зарядка 1до1/повновіснаБроня/адекватнаКанва/бла-бла-бла" стали не цікаві більшості. Але за темними часами, завжди приходять світлі. Маю надію, що Афган Таіра в серпні, почне нову епоху в українському страйку, з масштабними проектами, на які з'їжджається вся країна. Прям як це було в 2011-2014, в золоті часи нашого аірсофту.

Блін, ЗОЛОТІ СЛОВА!!!! Не подобається -не їдемо!! Не підходить-мовчимо і робимо свої ігри які будуть цікаві іншим.
Можливо варто на цій ноті завершити дискусії?

Makedonsky
05.06.2017, 18:09
Я про детей, а ты мне поток сознания.
Даже в Киеве детей на игры не пускают.(был на Инфиделе 3 и Євразія 3 в этом году)

Whopper jr Burger King
https://youtu.be/1HBh_NtFRFY?t=123 (https://www.youtube.com/watch?v=1HBh_NtFRFY)

Alex(SAS)
06.06.2017, 18:15
91114

План на 11.06.2017 Рясне.

Vinja
06.06.2017, 22:38
Якби знав, що тут буде така перепалка ... з власної кишені віддав би тих "віджатих" 1/3 пачки кульок ..)))

FUnCooKie
07.06.2017, 10:35
Якби знав, що тут буде така перепалка ... з власної кишені віддав би тих "віджатих" 1/3 пачки кульок ..)))
юморрыст!
91153

Alex(SAS)
07.06.2017, 17:20
Оскільки за жвавою дискусією втрачається основна тема розділу, розклад ігор, мушу в Н-ний раз поновити анонс :
У львівсткій гілці, можливо, потрібно, створити розділ "Мої зауваження" або подібне.

Гра-тренування, без наворотів. Послідовно поштурмуємо будівлі, лісочки, проведемо пару разів конвой і зробимо засідки.
Можемо перед грою зробити загальне знайомство усіх з усіма.

91161

gsa_64
07.06.2017, 19:42
СК-"45" Владимир-Волынский +5чел

record033
10.06.2017, 23:40
+3 або 4

Vinja
13.06.2017, 09:08
Гра "Таймери" 18.06.2017 Рясне , Хімсільмаш
Дві команди змагаються за контроль над територіями ( базами) . Час утримання баз фіксується за допомогою годинників. За захоплення усіх точок - додаткові бонуси. Внески на маркування - мінімальні. Гра у звичайному форматі ігор організованих командою А-Team + багато маневрів, багато стрілянини. Оживлення группами кожні 15 хвилин.
Збір біля Адмінбудівлі о 10.00.
Прокат і піротехніка будуть на місці.

Redneck
18.06.2017, 13:43
25/06/17
Рясне Хімсільмаш .
Організатор Task Force 373.
Гра по правилам ФСУ, організатори мають право не допустити певних гравців чи команди до гри та дискваліфікувати під час гри.

Давно забутий сценарій дяді Ростона)))(трішки модифікований)

Сторони:
1. Диверсійна група 33,3%.
2. Оборона 67,7%.

Завдання штурмуючих - захопити головну базу та утримати її 30хв.
Завдання оборони - утримати головну базу та ключові точки.

Ключові точки оборони:

1. Головна база (основна ціль) - центральна база. При її утриманні атакуючою стороною протягом 30хв, оборона має евакуйовуватись.

2.Госпіталь - при утримані госпіталя оборона оживає кожні 15хв (кожен боєць знаходиться в мертвяку 15хв). Якщо диверсійна група захоплює і утримує його протягом 30хв, то він вважається знищеним . Час оживлення оборони виростає до 25хв. Знищенням рахується зняття прапора з точки.

3.Блокпост - другорядна база, при її захоплені диверсійна група може розгорнути там мертвяк. Не відбивається назад. Атакуючі повинні повісити свій прапор.

4.Радіорубка - об'єкт, що дає обороні користуватись радіозв'язком. При захоплені радіорубки та її утриманні протягом 30хв , оборона втрачає радіозв'язок. Для її знищення необхідно утримати ще 30хв. На точці буде один з організаторів, для уникнення плутанини. При втраті точки оборона втрачає право користуватись радіозв'язком.

5. Розрахунок ППО - конвой, що ходить рамдомним шляхом. Доки розрахунок ППО діє, диверсійна група має оживлення 25хв. При знищенні ППО час оживлення атакуючих зменшується до 15хв. У розрахунку ППО буде 2 організатора. При прямому контакті група відступає до найближчої союзної точки та перечікує 5хв, потім знову виходить на патрулювання. Місцезнаходження розрахунку ППО можна буде визначити по запуску піротехніки. Після знищення розрахунку ППО організатори будуть ходити по території перевіряючи дотримання правил.

Евакуація - якщо атакуючі не захоплять головну базу до 15.00, вони починають фазу евакуації. Точка евакуації буде вказана на початку гри. Необхідно закріпитись на цій точці та утримувати впродовж 50хв. Те саме і для оборони при втраті головної бази.

Оборона сама розставлятиме точки. У атакуючих точка старту буде вказана організаторами.

Збір на парковці в 10.30, старт о 11.00. При швидкому закінчені гри поміняємось сторонами, або зіграємо інші сценарії.

Час оживлення зазначений для кожного гравця. Прийшов в мертвяк - засік час - відбув термін-вийшов (Романтіка))).

Інші деталі на брифінгу.

efemchuk
20.06.2017, 21:03
+1

DOOM.
20.06.2017, 23:05
+1

[Фантом]
21.06.2017, 15:57
No Mercy
4+

Valeo
21.06.2017, 21:32
+3

AlexKraus
22.06.2017, 06:59
+1

efemchuk
22.06.2017, 16:46
Ну і ще +5-7

Athlet
23.06.2017, 07:10
+1

x_Nick_x
23.06.2017, 12:25
Привіт :-)
Цікавий сценарій, але є кілька питань та пропозицій до брифінгу (щоб мати час подумати)

1."Оборона сама розставлятиме точки." - які обмеженя по локації? Бо якщо головна база буде у закинотому поїзді, то не феншуй, бо пертися туди надто вже далеко.
2.Трохи непокоїть індивідуальний таймер для кожного на оживлення. Виходити по одинці не будуть, чекатимуть своїх. Динаміка гри сильно впаде - моя така думка.
3. Пропозиція, ввести медицину.
Кількість медикив на сторону обмежена.
Медик має обов'язково мати значок медика, ножиці, бинти довжиною не менше 3х метрів.
Лікування - замотати три метри бінта на руку і гарненько завязати бантик :-)
Приклад: Бійця поранило, боєць сідає на тому місці де його поранили, відіграє поранення з криками до медика та іншими звуками. Боєць сидить 3 хвилини, якщо медик не надав допомогу впродовж того часу, то боєць іде в мертвятнік.
4. Створити окрему частоту для зв'язку з організаторами.

Нас буде 4+

Redneck
23.06.2017, 14:21
Нік,

1. На іграх що ми робимо ,ніколи не обмежували територію і не плануємо. Якщо оборона захоче кудись далеко закинути точку - це їх проблеми, тому що її буде важче утримувати. З приводу обмежень - не робити всі точки в одному місці та до прикладу на даху цеху, чи ще в якомусь важкодоступному місці, то це планувалось обговорити на брифінгу.

2. Час оживлення і без того досить занижений, на динаміку жодним чином не вплине. Я розумію,що деякі звикли від оживлень одразу, чи кожні 5хв. Але це не наш формат.

3.Цей сценарій - сценарій нашого товариша, який ми грали у 2012 у Брюховичах. В даний момент із-за відкату Львівського аірсофту в кам'яний вік, перша гра буде поводитись по самим лайтовим правилам та в подальшому ускладнюватись. І я вибачаюсь, забув уточнити , що СІБЗ надає ОДНЕ поранення. В подальшому правила будуть ускладнюватись - збільшуватись період смерті,обмеження бк.......з плавним переходом до Г9 , от тут награєтесь у медиків.

4. На наших іграх стабільно 1 ФРС частота організаторів. Інші частоти будуть закріпленні за командами вже на грі.

Будемо раді бачити.

Також прохання до всіх гравців - візьміть собі індивідуально олівець чи ручку.

Responder
23.06.2017, 20:56
The Unit +3-5

WhiteZombie
24.06.2017, 17:09
+2

Slavini
24.06.2017, 22:30
1-2

efemchuk
25.06.2017, 17:04
Душевно побігали.
Майже 60 чоловік -це показник. Дякую оргам за приємно проведений вихідний.
Що сподобалось: Не обмежена територія, довгі пошуки точок-давно набридли пострілушки. Адекватні гравці, і серед новачків і інших, жодного маклауда не зустрів.
Що не сподобалось: ЖАРА. Цілу гру обтирав піт, заливало очі-пекло. Розумію, що тема з відкритими ліфтовими шахтами давно озвучується, але з тим реально потрібно щось робити! Я так з 4 поверху глянув в низ!! Варто просто комусь попутати туалет з шахтою і людину вже не повернеш. Готовий допомогти їх якось затулити.
Побажання: Успіху і продовжувати ігри в такому стилі, єдине прохання -ДОВШЕ!. Я думаю, до 18.00 в період літній і ранньої осіні саме те.
Подяка: На сам перед оргам, команді, і людям які приїхали з інших міст. Дякую.

Valeo
25.06.2017, 18:59
Угум,налазились знатно по території.Дякую оргам за цікавий сценарій.Залюбки приєднаюсь ще на такі двіженія)

[Фантом]
25.06.2017, 19:44
Побігали знатно. Єдиний недолік у відсутності радіозв"язку. Переважаюча більшість гравців була без рацій, а ті в кого були, не дотягували на такі відстані. Висновок купляйте люди рації, і буде всім щастя.

Slavini
25.06.2017, 21:28
Оргам + до карми за класну гру.Не дивлячись на те що на штурмі основної бази боляче прилетіло в ї...ло і лазання по жарі в пошуках точок противника добряче вимотало , я довольний шо слон))).

Redneck
26.06.2017, 10:25
Всім дякую, що приїхали.

Окреме ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ!!! для FUnCooKie за роботу в радіорубці та допомогою в організації гри.

Люди які ходили з круглими очима та нили , що сценарій складний - за тиждень був анонс , фактично перед грою провів брифінг окремо з кожною стороною, постійно був ФРС 1 для зв'язку з оргами.............те що ви не читаєте , не слухаєте - ваші проблеми.

Коли орги кажуть, що ми не маркуємось - це значить ,що ми не маркуємось.............бажано мати краплю поваги до людей, що проводять гру.......робіть свою і там керуйте.

Приємно здивував командир оборони Макс(Брит))), відповідально підійшов до ролі.

Та й всі молодці, хто хоч раз перечитав сценарій і зрозумів суть.......розвідка,маневри, певні ротації в обороні і патрулі, зіграли досить комфортно. Так би мовити гарно провели недільну гру, як колись)))

Як бачите не такі ці правила ФСУ страшні..........як ними лякають.

Ще раз всім дякую, чекаємо на наших наступних проектах.

Vinja
26.06.2017, 16:12
Неділя 2 липня 2017.
Рясне , Хімсільмаш
Сценарій подібний на той, що відіграли минулої неділі в лісі "Оборона фортів". Гра у звичайному форматі ігор організованих командою А-Team + багато маневрів, багато стрілянини.
Збір біля Адмінбудівлі о 10.00.
Прокат і піротехніка будуть на місці. Кульки (6мм) значно подешевшали.

Valkyr
30.06.2017, 17:38
буду +4ре человека. троим нужен прокат.

RYMUS
30.06.2017, 17:53
+ 4

буду +4ре человека. троим нужен прокат.
Віня візьме .

x_Nick_x
01.07.2017, 16:32
+3

gsa_64
01.07.2017, 19:33
Владимир-Волынский +5

barber
01.07.2017, 23:46
+3

gsa_64
02.07.2017, 20:45
Красиво отирали "Оборона фортів" на Рясне. Спасибо игрокам за красивую игру. А организаторам за то, что не опускаете руки.

Хочется отметить три момента.

Свовременность прибытия на полигон. Всё по анонсу. В 10.00 выполнили команду: " Строится!"
Игра длилась до 15.30. И опять все доиграли до окончания. Класс. Это уже позитивные изменения.
Адекватность игроков. " а я в тебя не попал???" - "Нет!" - "Добро!" И без матов и воплей.... Красиво.

Ремарки.
Группа, в которой был снайпер с двумя вторичками (к сожалению не знаю позывного, названия команды) красиво "зачистили" нас на крыше. Всё по феншую. Штурмовики в бой вскрывать огневые точки, а снайп пристрелялся и как орешки четверых с крыши отправил отдыхать. Ещё и мёртвому, который по крыше ползал с повязкой невидимой игрокам по заднице настрелял. А в леске ты всё-таки не пробил кусты. Хотя попасть должен был.
"Жёлтые", на мой взгляд, в последних двух миссиях (ВИП и Штурм Админки) сработали очень красиво.
Всем спасибо за полученное удовольствие.

RYMUS
02.07.2017, 20:51
https://m.io.ua/img_aa/medium/3670/40/36704013.jpg (https://sas.io.ua/album845908)

Фото з гри : https://sas.io.ua/album845908

Valkyr
02.07.2017, 21:04
всем спасибо, про потеряшку написал в соответствующей теме.

Redneck
02.07.2017, 21:09
09.07.17
Гра по правилам ФСУ.
Деталі ближче до вихідних.

efemchuk
03.07.2017, 21:11
Шановні. Про небезпечні місця на даному полігоні вже давно ведеться мова, але дій по їх устороненю не приймається, а якщо і так то дуже мало , тому:
Пропоную провести суботник для облаштуванню території і приміщень, адмінки і цехів. На першому плані адмінка. Закрити входи в шахти, повісити таблички вище 4того поверху і визначити наступні поверхи не ігровими. Кіперку, яка буде обмежувати поверхи в подальшому закріпити за оргами.
Тому питання: хто може і має бажає прийняти учать в даному мироприємстві? Хто може взяти якісь інструменти , по типу :шуруповерти, пилки, дошки, шурупи, дюбеля?
Визначаємось з датою, відписуємось, їдемо. Наша безпека -в наших руках.

barber
03.07.2017, 21:42
+ за ідею Пілота

Пилку, молоток найду
Щодо конкретної дати - на разі не скажу коли саме матиму змогу. Як не як - багато людей для початку не треба, бо весь сільмаш не перериємо
Я думаю, що на дюбеля і шурупи можна зробити благодійні внески. Я ще думав варіант найдешевшої червоної фарби купити - нею замалювати дошки, що перекриватимуть шахти, і рамки на вїодах заборонених поверів - типу раз і на завжди (а для тугеньких можна ще на табличці написати НЕІГРОВА ЗОНА і засверлити над входом). Питання де дошки взяти? Я на грі поміряв - вхід в шахту шириною АКМС в розкладеному стані. На один вхід три дошки потрібно

із пошитивного - можна м'ясо посмажити)

Redneck
03.07.2017, 21:46
Таким вже займались - впродовж тижня місцеве населення все розтягує. Як варіант сміттєві мішки з землею.............але це на цілий день роботи.

Vasyl Wolf
03.07.2017, 22:58
Таким вже займались - впродовж тижня місцеве населення все розтягує. Як варіант сміттєві мішки з землею.............але це на цілий день роботи.
Так і мішки роздерут , а болото потім по всіх поверхах буде (((( Вже пробували і вантажні шини на 3й поверх тягати -не допомогло (((. Люки які закривали тяжкими бетонними плитами ( на силу піднімали четверо) через тиждень були відсунуті (гадали .що щось там сховано? ). А через дорогий газ -рами та решта деревяних кострукцій ,щезають дуже швидко.

x_Nick_x
04.07.2017, 11:22
Так і мішки роздерут , а болото потім по всіх поверхах буде (((( Вже пробували і вантажні шини на 3й поверх тягати -не допомогло (((. Люки які закривали тяжкими бетонними плитами ( на силу піднімали четверо) через тиждень були відсунуті (гадали .що щось там сховано? ). А через дорогий газ -рами та решта деревяних кострукцій ,щезають дуже швидко.

Привіт усім, повністю підтримую ідею з толокою.

До ідей толоки:
Наскільки я розумію, то перед початком кожної гри, треба ходити та маркувати тереторію огорожувальною стрічкою. В місцях де повний аврал, хоч на час але чимось закидати.
Як варіант, на стінах де видно, можна ядовито яскравою фарбою(ядовито рожевий колір наприклад) дати гіганські позначки, чи взагалі позамальовувати деякі стіни. Брати у розрахунок, що люди будуть орієнтуватися на колір позначки, а не на малюнок.

Із пропозицій по толоці:
Давайте трохи модифікуємо тереторію, дамо більше укритів в цеху (натягнути колес, зробити додаткові укриття) та на підході в адмінку(вулиця між цехом та адмінкою).
Було б круто почистити проходи від цегли, зібрати її у купи (особливо цеглу зі сходів).

SergLviv
05.07.2017, 09:25
Есть шуруповерт, молоток, пила, лопата... могу копать, могу не копать))
На полигоне еще много люков, штырей и стекла. Что-то убрать, что-то оградить, ямы позакрывать и засыпать землей что б "местные сталкеры" не растягивали плиты...
Цена доски 75грн за 4м на Новой линии (150х20х4000мм).

x_Nick_x
05.07.2017, 12:30
Толока

Запрошуємо усіх небайдужих на прибирання адмінки. Збір об 11 годині у суботу (08.07).
План: почистити перші три поверхи адмінки від будівельного сміття. По можливісти закрити (засипати) шахти.
З собою бажано мати лопати, будівельні мішки, рукавички, респіратори.

Якщо є додаткові пропозиції пишіть.

Це добровільна акція, прошу без критики :-)

[Фантом]
05.07.2017, 23:10
Приєднуюсь, візьму з собою ще декілька людей, і мішки.

record033
06.07.2017, 20:29
З собою взяти якісь віники чи щось таке?

Redneck
07.07.2017, 11:41
По грі 09/07/17

збір 10.30

Відкатаєм сценарій Ряснезі без г9, якщо буде мало людей спростимо сценарій.

efemchuk
08.07.2017, 10:23
Не зможу бути присутнім на суботнику, на 13.00 до лікаря, зі спиною. Тому зроблю щось серед неділі.

x_Nick_x
08.07.2017, 16:26
Дякую усім хто сьогодні узяв участь у толоці
Власне командам No Mercy та Dogs of Hell
Сьогодні ми позасипали деякі люки на вулиці, почистили вхід адмінки, позаблоковували шахти, трохи почистили другий поверх.
Роботи там дуже багато. Тому організовуємся та потихеньку чистимо ))

Нарід нам грати усім разом, давайте гуртуватися))

RYMUS
09.07.2017, 19:01
16.07.2017 хімсільмаш. збір 10.00
Гра-тренування: штурми, засідки-конвої
Набір до команди FALCON

Vinja
10.07.2017, 11:06
16 липня 2017. Рясне , Хімсільмаш. Гра-тренування. "Конвої".

Збір 10.00. Під адмінкою.
Цього разу місії не "педульні", тобто 1 життя на 1 місію.
Час однієї - 30 хв, так що "навоюватись" встигнете і не засумуєте. Завдання : провести патруль з вантажем по маршруту. Ну і відповідно противники мають або запобігти проведенню вантажу в часових рамках, або відбити і підірвати вантаж на дорозі. Маршрути кожен раз різні. Співвідношення сил 1 до 3 (або 4, в залежності від кількості гравців). Внесок на реквізит і піротехніку для "підриву" 10 грн.

Прокат буде.

RYMUS
16.07.2017, 18:38
23 липня 2017. Гра. Хімсільмаш
Збір 10.00. Сценарій - штурми.

Vinja
19.07.2017, 16:14
23.07.2017 Рясне , Хімсільмаш , "Урбан-штурм"
Збір 10.00 парковка справа від адмінбудівлі
Сценарії :
1. Маленька групка "терористів" з мобільною бомбою має завдання підірвати будівлю у визначений час і втекти. Спецназ перешкоджає.
2. Оборона 3 точок з таймерами всередині будівлі.
Прокат, кульки, піротехніка будуть. Внесок на реквізит 10 грн.
Після гри - посиденьки біля вогнища, пивко і до пива несемо з собою. Можемо зміститися на озера за парканом Хімсільмашу.

i-komar
22.07.2017, 20:18
+2

RYMUS
23.07.2017, 14:58
https://m.io.ua/img_aa/medium/3678/94/36789406.jpg (https://sas.io.ua/album847346_0#p36789406)

всі фото : https://sas.io.ua/album847346_0 (https://sas.io.ua/album847346_0)

RYMUS
24.07.2017, 19:10
30 липня 2017. "Крок за кроком" .
Рясне, Хімсільмаш, збір на парковці в 10.00.
Дві сторони ( оборона без оживлень і штурм - оживлення постійні). Задача штурму - захопити прапор на кожній точці, після того як вісі бійці штурму доторкнулися до прапору, вони можуть штурмувати слідуючу точку. Бійці оборони після ігрової смерті відходять на слідуючу точку і готують її оборону. Задача оборони - не дати штурму взяти всі точки за визначений час. Задача штурму - встигнути. Час визначимо на шикуванні, в залежності від кількості. Маркування буде. Якщо після "кола" будуть сили у бійців продовжувати - міняємось сторонами. Внесок 10 грн.

92095

Vasyl Wolf
26.07.2017, 14:19
Увага. !
як завжди повідомляю наперед
25 - 26 серпня буде проводитись регіональна гра по хардболу !
Прохання організаторів страйкбольний ігор - не планувати на даний період ігор на сільмаші.
Всі питання в лічку.

ASA.(Ersatz)
29.07.2017, 13:57
+3

RYMUS
06.08.2017, 14:49
923819238292383

13.08.2017 Гра - приватка. Рясне, Хімсільмаш. Знову "Урбан - штурм" , адмінка - цехи. Гра безкоштовна. Збір 10.00.

XORT
09.08.2017, 11:16
"Приватка" це ви собі тренування робите, чи до вас приєднатись можна?

RYMUS
09.08.2017, 12:07
Приєднуйтесь всі , хто хоче в неділю приємно пограти в страйкбол без істерик.

Makedonsky
09.08.2017, 13:32
Без детей ?

DeathLessEnd
09.08.2017, 18:39
+2 до Вас :)

DeathLessEnd
13.08.2017, 15:19
Всім дякую за гру!)) Не обійшлось і без криків, але було атмосферно хах :D

efemchuk
13.08.2017, 16:12
Супер.

STITT
14.08.2017, 12:49
Всім дякую за гру. Було приємно зустріти старих приятелів-страйкболістів! Драйв, адреналін був присутній, - і це тішить!

Vinja
16.08.2017, 16:23
20.08.2017р. Рясне , Хімсільмаш. Гра - "Інтуїція"

Збір 10.00. Під адмінкою.
Основа гри : штурми опорних пунтктів супротивника і розшифровка отриманих на пункті даних, для того щоб визначити де прихована наступна точка ворога.
Деталі у конвертах на місці. Дві сторони. Розширена територія полігону. Електронні прилади. Благодійний внесок на розвиток бази реквізиту 10 грн.
Прокат і піротехніка будуть.

Makedonsky
17.08.2017, 16:17
+1 если Без детей ?

DeathLessEnd
17.08.2017, 17:53
Якщо не буде завалу на роботі, +2

gsa_64
17.08.2017, 22:32
Планируем к Вам.
Пока +2.

В связи с дезертирством Владимирских игроков на Фестиваль «КНЯЖИЙ» https://www.facebook.com/KniazhyiFest/... (https://www.facebook.com/KniazhyiFest/?hc_ref=ART2bkjCM9KLlq1bUS8uo6FYgti0PlkK9-QQP3xFWt87SCsZ0XAsbW4bN1EUx1L08Ic&fref=gc&hc_location=ufi)
наш приезд на игу отменяетсяhttps://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff2/1/16/1f615.png.

iRotten
19.08.2017, 11:39
+1 може ше когось візму і свого кіндера )

i-komar
19.08.2017, 21:45
+1

Dr.
20.08.2017, 17:36
Прохання. Сьогодні на грі ймовірно в цеху загублено 2 механи від м14 маркованих жовтою ізолентою. Гарантую винагороду при поверненні. Дякую

Vasyl Wolf
27.08.2017, 20:18
Всім дякую (особлива подяка тим хто допоміг в організації гри) . Батл - квест пройшов дуже чудово. Полігон як завжди дає можливості для різних сценаріїв гри. То ж не смію його більше займати аж до наступного року.
З повагою.

Vasyl Wolf
27.08.2017, 20:23
Трошки креативу )))
Це Львівський хардбол детка ).92628

Vinja
30.08.2017, 10:07
03.09.2017р. Рясне , Хімсільмаш. Страйкбольний покер

Звичайний страйкбольний покер на 4 сторони - знайти, зібрати карти своєї масті по зростанню першими.
Все як завжди , прокати піро будуть, збір 10.00 парковка.

Дрой
30.08.2017, 14:21
Добрий день усім!
Величезне дякую від хардболістів всім, хто погодився поступитись полігоном.
Відіграли чудово, якщо комусь цікава садомія, то ось:
https://www.youtube.com/watch?v=8SmjvBKlYAM
Гарного дня)

efemchuk
03.09.2017, 21:31
Класно пограли, відходив весь час в пошуках, а потім в збиранні карт. Гра вийшла дуже динамічна. Дякую оргам і Лучанам, дуже адекватні козаки. Жаль Володимиру не вийшло.

Zombes
06.09.2017, 14:26
Дата: 10 сентября
Время: 10.00
Правила: ФСУ
Сценарии: Охота за разведданными (если больше людей) или Спасение заложников (если меньше людей)

Mcmik
08.09.2017, 13:04
Де саме збір?
Чи буде прокат? Що входить в прокат?
Цікавить для 4-5 чол...

Zombes
08.09.2017, 13:47
Возле админ.здания. Проката нет.

Vinja
08.09.2017, 15:14
17 вересня 2017 . Рясне. Хімсільмаш.
Гра на захоплення та утримання точок - таймери. Збір 10.00 - парковка біля адмін будівлі.
Кульки, піротехніка, прокат будуть. Внесок - 10 грн.

efemchuk
16.09.2017, 20:24
https://youtu.be/ChJULxrQEVk

barber
17.09.2017, 18:44
Добре побігали :)

DeathLessEnd
17.09.2017, 20:02
Було круто! Постараємось 24.09 приїхати на школу :)

JohnDoe
01.10.2017, 17:52
8.10.2017 Рясне , Хісмільмаш
Збір 10.00
Сценарій - засідки, напад на конвої.

[Фантом]
04.10.2017, 00:21
Biohazard: Останній шанс на порятунок

93084

Дата: 15.10.17
Час 10:30
Організатор: Task Force 373
Правила: ФСУ
Прокат присутній

Сценарій

У наслідок вибуху на хімічному заводі у центрі Європи, все людство опинилось під загрозою вимирання. Із надр підземних лабораторій на світ вирвався невідомий вірус, який знищив понад 70% всього живого на планеті. Кордони країн було стерто, а на їх місці утворились чотири нових фракції, які між собою не знайшли спільної мови, і перебували в стані холодної війни.

Південна Америка стала повністю не придатна для життя, понад 90% її населення загинуло, тим кому вдалось вижити перебрались на північ, де на території колишніх США і Канади утворився Північноамериканський Альянс. Європу захопили неонацисти та розділили Євразію з Азіатською Демократичною Республікою, і після не тривалої війни уклали хитке перемир’я. Скориставшись моментом світового хаосу, Ісламська Держава захопила весь Близький Схід та Північну Африку, і почала готуватись до повномасштабної війни з іншими фракціями.

З часом вченим вдалось знайти вакцину проти вірусу, і на деякий час всі про нього забули. Проте це було лише затишшя перед бурею, вірус почав мутувати, і стара вакцина вже не діяла. Людство зрозуміло, що ще однієї хвилі вірусу не переживе. В швидкому порядку фракції вислали своїх спец агентів, в те місце звідки все почалось, щоб зрозуміти причини виникнення вірусу, знайти від нього нову вакцину, і дати своїй фракції останній шанс на порятунок.

Кількість сторін: 3-5 (Залежить від кількості людей)

Північноамериканський Альянс (ПА)
Четвертий Рейх (ЧР)
Азіатська Демократична Республіка (АДР)
Ісламська Держава (ІД)
Мародери

Завдання Фракцій

Знайти 5 різних елементів вакцини;

Принести всі елементи на свою базу та помістити їх у спеціальний контейнер;

Відшукати вченого який приготує вакцину з отриманих елементів;

Евакуюватись з вакциною до заданої точки та викликати транспорт за допомогою сигнальної ракети.

Завдання Мародерів

Максимально заважати фракціям виконувати поставлені задачі

Час відродження зазначений для кожного гравця (5 хвилин)

Додаткова інформація:

Можна укладати союзи, і перемир’я між командами.

СІБС надає одне поранення

Елементи вакцини можна переносити до бази тільки у спеціальному контейнері, і тільки по одній штуці за раз. Кількість контейнерів на команду обмежена.

Брати до рук чи переносити елементи гравцям без контейнерів заборонено.

Якщо гравця який переносив елемент вбили, він зобов’язаний викинути його на землю перед тим як йти на мертвяк.

Кожен з елементів буде водитись тільки у певній області локації, таким чином гравці будуть вимушені дослідити усі зони.

У другій фазі вчений готує вакцину протягом 15 хвилин, за цей час команда має обороняти лабораторію і вченого від інших гравців. (Вчений нейтральний персонаж)

Остання фаза з евакуацією триває 30 хвилин після запуску сигнальної ракети, команда обороняє місце евакуації, від інших гравців. Перемагає та команда яка утримує місце евакуації по закінченню часу.

Кожна фракція на брифінгу отримає папку з розвідданними та додатковими завданнями.

Eagle_
05.10.2017, 20:35
8.10.2017 Рясне , Хісмільмаш

СК-45
5 человек

Eagle_
08.10.2017, 22:59
Отличная игра, которая прошла в очень дружеской атмосфере, многим даже расходится не хотелось. Неожиданно большое количество игроков.
Огромный респект оргам, которые,не смотря на любые погодные условия и личное состояние здоровья, делают для нас такие интересные игры.

JohnDoe
09.10.2017, 10:53
Фото : https://io.ua/37143427p
https://m.io.ua/img_aa/medium/3714/34/37143427.jpg (https://io.ua/37143427p)

Відео :

https://www.youtube.com/watch?v=g-NMH7lSP1c&feature=youtu.be

barber
09.10.2017, 17:58
Підтримую коментар Eagle_

Грв дуже класно зашла, а погода була практично ідеальною
Отрима масу завдоволення особливо коли перейшов лише на пістолет

Дякую оргам та гравцям за адекватність і чудово проведений час!

Valeo
09.10.2017, 20:43
Приєднуюсь до попередників.Гра вийшла атмосферна.Окрему подяку віддаю Пілоту. На 3-ох останнніх оборонних рубежах командував неперевершено.

FUnCooKie
11.10.2017, 21:42
;642993']

Black Squad
3 человека
ИГ

WhiteZombie
14.10.2017, 22:45
;642993']

+1
Мародери

Яніна
15.10.2017, 00:49
15.10.17
+1 ИГ

Redneck
15.10.2017, 17:26
Класно пограли.
Офігенно антуражно зробили лабораторію.
Командир Четвертого рейху - комунікабельний чертяка, якраз із-за того і виграли))
Двіжок гри досить цікавий, чекаю подальшого розвитку.
Дякую за гру.....особливо Копетану Гаразду.

[Фантом]
16.10.2017, 12:54
Дякую всім хто приїхав на гру, було дуже круто, антуражно, і ролеплейно. Обов"язково буде продовження.

Ось трохи фоточок з гри.

https://drive.google.com/file/d/0B4Zybw929dufZlRicGVWTkNNRTg/view

Yunak
16.10.2017, 13:20
Чудово відіграли. Особлико хочу відзначити командира 4 рейху, шикарно відіграв. Ось пару фоток, щоб не скачувати )))

JohnDoe
17.10.2017, 16:21
29.10.2017 Рясне, Хімсільмаш.
Захоплення і контроль точок - таймери, з доповненнями.
Збір 10.30
Не забуваємо переводити годинник на годину назад (перехід на зимовий час).

https://ukranews.com/upload/news/2017/10/17/59e5ea23ac386-ceas-1-_1200.jpg?v=1

JohnDoe
23.10.2017, 18:40
Захоплення і контроль точок - таймери, з доповненнями.
Збір 10.30
Не забуваємо переводити годинник на годину назад (перехід на зимовий час).
Основна "Арена" - адмінка. 2 сторони, оживлення кожні 15 хвилин. 4 поверхи, 6 таймерів.
Час від часу буде умовно прориватись "труба з газом" і вибухати всередені, як на фортах 2 бомбардування і всі кто знаходяться у будівлі - "вмирають". Вибух без попередження.

SergLviv
29.10.2017, 19:46
Хорошо поиграли.

iRotten
04.11.2017, 18:22
5 листопада 2017
Рясне хімсільмаш збір 9,30

Гра в покер новий варіант.!

Локація - будівлі і лісок .
Прокат , піротехніка будуть, Внесок як завжди.

Збір на парковці як завжди!

Zombes
26.11.2017, 14:35
Дата - 3 Декабря
Время - 10.30
Правила ФСУ с дополнениями

CQB день

Сценарии:
-Спасение заложников
-Захват здания
-Ограблени

Ввод правил для щитов. Щит прилагается.

Niger
02.12.2017, 15:37
+3

iRotten
07.12.2017, 10:37
10 грудня рясне , гра - штурм збір 9,45 прокат + кульки + грени будуть

iRotten
14.12.2017, 12:28
17,12,2017 Рясне хімсільмаш

Збір 9,45

Сценарій Штурм на подобі "Рейхстаг 2"

Прокат , піротехніка будуть, Внесок як завжди.

Збір на парковці як завжди!

gsa_64
16.12.2017, 14:54
СК-"45" Вл.Волынский. +5 на Рейхстаг.

gsa_64
17.12.2017, 23:44
Від СК-"45" дякуємо за організацію, толерантність та гостинність. Ой, та за сніг.....
Пограли в задоволення.
Від себе. Досить вразив на цій грі Римус. Так вдало очолив штурми . Досить було відволіктись на 1 хв. і він "прослизнув" у саме серце оборони. Респект. Вибачте, що не залишились на банкет. Дорогу на відрізку Червоноград В. Мости просто знищено. Мусили подолати засвітло. Маємо надію на зустріч 24.12.
З повагою.

Zombes
21.01.2018, 00:41
28 Января
Сбор 10.30

Игра по мотивам секретных данных

Сценарий: 2 враждебные команды должны найти 5 частей кода, которые спрятаны на локации информаторами.

Есть 2 способа добыть их:
-Найти самим (хотя они будут хорошо спрятаны)
-Захватить информатора

После получение кода целиком,команда двигается к точке эвакуации, которую будет удерживать определённое время.

Информаторами выступают организаторы.

Время на мертвяке будет определенно в зависимости от количества игроков.

Игровая территория отмечена красным. Точка эвакуации зелёным.

efemchuk
25.01.2018, 17:36
Попeрeдньо нас 6-7 чоловік.

beit
27.01.2018, 23:05
маємо бути 2+

efemchuk
28.01.2018, 20:50
Класно побігали. Дякую оргам і з перемогою команду Сфінкс і їх союзників.

Zombes
18.02.2018, 00:29
Отменено
25.02
Сбор 10.30
"Подрыв хим.завода"

Стороны:
-Спецназ
-Террористы

Цели:

1) Заминировать(удержать)\разминировать 2 объекта на территории.
2) Захватить\удержать папку с документами.

Время на миссию 60\90 мин (в зависимости от играющих)

Оживления индивидуальные 5\10\15 мин

Красные-мертвяки
Оранжевая-офис
Синий-место для парковки, чтоб не мешали игровому процессу.
94009

Grishkalv
15.03.2018, 00:15
Народ, таке питання, Сільмаш закрили забором, в адмінці і в цеху вже грати не будем?

Японець
21.03.2018, 23:37
Запрошуємо на сюжетну страйкбольну гру під назвою "Путь предательсва" частина перша, що буде проходити у Львівській області на території Львівхімсільмашу 01.04.2018. Збір на 10 ранку. Початок в 11.
94133
Сюжет гри – це історія про виникнення територіальних протистоянь, віроломства, зради товаришів та події, які не підлягають науковому поясненню.
На момент першої частини існує три основних угрупування, що мають свої цілі та спеціальні квести.
1.“ГОСТ-и” - державна військова структура, що має спец завдання по секретним данним, яке потрібно виконати у стислі терміни. Ролі та завдання віськовослужбовців, історії розподіляються на початку гри.
2.“НАТО-вці” – професійні найманці монопольного угрупування з урегулювання конфліктів, та виконання секретних завдань.
Мають вивчити особливості локації з відтворенням їх на мапі, зробити опис місцевості для успішного виконання завдання замовника. Повністю секретне завдання.
3.“Дикарі(уцілілі)” – найманці, військовослужбовці, мисливці, дослідники та інші особи, що перебували на локації в момент часу "Х", який не має точного опису та підтвердження, та потрапили під дію невідомого об'єкта.
Мають найбільшу численість і отримали повну свободу дій на ігровій локації. Передбачені квести:
– завдання видаються на грі,
– завдання потрібно буде знайти.
“Дикарі(уцілілі)” мають підвищенний імунітет, проте психічно нестабільні особи, що тримаються невеликими групами по всій локації.
Основне завдання, що закарбувалось у їх пам'яті, це захист території, де перебувають, винищення усіх чужинців і підтримання повного контролю над локацією.

При наявності багатьох гравців вводиться додаткове угрупування:
“Незалежні” - що представляють вільних найманців, що знаходяться на локації .
Наймаються незалежно одна від одної групи з 3-5 чоловік за окрему ігрову валюту.
Усі правила, завдання, окремі квести, поведінки і історії для угрупувань будуть пояснені конкретно на грі.
Взалежності від кількості гравців кількість в групах буде мінятись але диких має бути в 2 або 3 більше. Наприклад якщо 7 натовців і 7 гостів то має бути 28 дикіх.
Також нижче додаємо ссилку для голосування, за яке угрупування бажаєте вступити(Для тих хто більш за все впевнений, що приїде на гру). Організатори мають право розподіляти на свій лад людей щоб сюжет був повністю відкритий. Розподіл на групи буде здійснений безпосередньо на грі.
Форма одягу залежить від бажання людини грати за ту чи іншу фракцію. Але якщо в вас нема конкретної мети грати за якусь сторону то вдягніть щось нейтральне щоб організатори могли розкидати людей якщо на то буде потреба.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvTLXaECakMKk6zc3Lewy3eMtuldsAmfDkjqfg4bYcp17d3A/viewform

efemchuk
22.03.2018, 07:53
Ок, а на якe число орієнтовно гра? І чи відомо організаторам, що локація (Ряснe)змeньшeна на половину, а самe, нeма адмінки і цeхів.

Vasyl Wolf
22.03.2018, 07:56
Я територія буде задіяна ?

Redneck
22.03.2018, 10:25
Ок, а на якe число орієнтовно гра? І чи відомо організаторам, що локація (Ряснe)змeньшeна на половину, а самe, нeма адмінки і цeхів.

"Запрошуємо на сюжетну страйкбольну гру під назвою "Путь предательсва" частина перша, що буде проходити у Львівській області на території Львівхімсільмашу 01.04.2018."

Думаю хлопці в курсі про зменшення локації.

efemchuk
22.03.2018, 13:46
Eх, моя уважність..... Пропустив дату. Пeрeпрошую.

Японець
22.03.2018, 21:48
Ми вкурсі всіх змін на локації. Територія гри буде вказана безпосередньо на грі в залежності від ролей.

Redneck
26.03.2018, 21:31
О котрій початок?

Вал94
28.03.2018, 12:51
О котрій початок?

збір о 10-ті та на 11-ту початок ..

гра новичкам дозволена? буде потрібен автомат в оренду..

Японець
28.03.2018, 22:24
Гра доступна всім бажаючім якщо вам є 18 років мінімум. Прокат спорядження не проблема.

Hokum
01.04.2018, 18:33
Погодка, как всегда, порадовала :) Также порадовало и количество игроков, которые не смотря на неё приехали на игру :)
Организаторам и участникам большое спасибо!

Sergiy
01.04.2018, 20:13
Все таки погода внесла свій вклад і зробила атмосферу гри, орги респект за гру так тримати і давайте продовження. Гра супер)

[Фантом]
01.04.2018, 22:59
Трохи фоточок з гри

https://drive.google.com/drive/folders/1TbMYRKlFnxz4uvwvSAWHlL4E6oH5oZ2X

Yantarne
02.04.2018, 10:27
Усім дякую за гру, погада була ідеальна для сценарію , нахнітала обстановку . Роги молодці

[Фантом]
03.04.2018, 00:17
Друга партія фоток, і відосиків з гри

https://drive.google.com/drive/folders/1E_fPQb8xNKSmIwsmGUuh1NNtkyp3_XSe

Kocc
04.04.2018, 14:34
мдя, по фото видно, що від полігону (Сільмаш) мало що залишилося, а шкода.

"тактичні відосіки" cool, особливо https://drive.google.com/file/d/1mlyVDmBbZvR8FB2kdjhi_igpUn8JhbdB/view?usp=sharing :)))

все чекаю коли хтось зробить відео з квадріка на Рясному - буде круто!

Makedonsky
04.04.2018, 16:59
Спасибо за игру!
Теперь восстанавливаюсь и хожу с палочкой.
Приходите на межком сборы в четверг на 1900 ефремова 47 обсудим движок и как игра прошла.

American Boy
07.09.2019, 19:46
то що Рясне уже все, зачинено, не актуальна локація ?