Просмотр полной версии : Дон Хуан не подивиться матч Іспанія-Франція або вечори на бочках близь Франківська
Давно хотілось провести нічну гру, і не зважаючи на футбольні події в країні таки це зробимо:D
Скористаємось попредньо протестованим сценарієм (звичайно хотілось би обкатати його ще, але нічну так ніколи і не проведем:mrgreen:).
Ітак збір в суботу 23.06.2012 о 20:00!!! на бочках.
В одній з країн третього світу....
Коаліції миротворчих країн стало відомо про секретну базу бойовиків, де поряд з виготовленням наркотиків, тренують терористичні групи.
http://30.fskn.gov.ru/pic/2453.jpg
За кошти вилучені з торгівлі наркотиками, бойовики озброюються, а подекуди навіть платять найманцям, які готові за гроші, як вбивати миротворців, так і вирізати мирні села...
http://vpk-news.ru/site_media/images/2011/02/07/04-01.jpg
Складність полягає у тому, що відкритих бойових дій вести не можна, а для стабілізації ситуації в регіоні, базу просто необхідно знищити. Також розвідка повідомляє, що базою може керувати Хуан Рамірес Санчес, якого вже багато років розшукують всі спецслужби світу.
Ітак, командування не отримало дозволу для проведення повітряного удару, а тому лишається єдиний можливий варіант - диверсія. А диверсія як відомо ефективніша:lol: вночі. В район бази висилається спецпідрозділ...
Отже, маємо дві ігрові сторони. Спецназ та бойовики. Перші мають вийти на базу бойовиків, знищити вказані об'єкти (будуть обрані шляхом жеребкування, оборона не знає які конкретно об'єкти мають знищити диверсанти, кількість відкорегуємо відносно явки на гру) та евакуюватися. Другим необхідно захистити базу та не дати спецназу евакуюватися, адже зібраний останніми матеріал може розв'язати руки "демократії"... Також можливо буде введено додаткову місію з порятунком пілота...
Успіх спецназу принисе рапстовість, швидкість та рішучість, а бойовикам пильність та злагодженість дій.
Кокретніше по завданням буде доведено командирам сторін на полігоні.
http://fs153.www.ex.ua/get/824489854750/26339454/bo4ky_color_black_grid_bez_bykv_san4os.jpg
1 - цех по синтезу наркотиків
2 - головна будівля, перший та другий поверхи займають бойовики, на третьому особисті покої Хуана Раміреса.
3 - КПП
4 - склад з готовими наркотиками
5 - арсенал
6 - вартова точка з кулеметом
7 - склад зібраної сировини
8 - поля коки
9 - трансформатор і електрощитова
H - місце евакуації
P.S. Гра відбудетсья вночі, це піднімає рівень відповідальності як за своє здоров'я так і за здоров'я інших. Новачкам думаю краще утриматись від участі.
ОБОВ'ЯЗКОВО мати :
1. червоні блимаючі маячки (для сигналізації "вбитого" вночі)
2. ліхтарики (при стрільбі світити не обов'язково, хоча цей пункт можна обсудити)
P.P.S. Маклаудізм буде каратись (просто на***:twisted:)
P.P.P.S. До суботи можливо щось буде корегуватись
Докладніше тут (http://forum.6mm.if.ua/index.php?topic=96.0).
---------- Сообщение добавлено в 02:08 ---------- Предыдущее сообщение создано в 02:04 ----------
Ясна річ прошу дуже: зауваження/запитання/пропозиції =)
Доречі, прохання вказати хто скільки готовий грати?? Я доранку, а ви
:?
УВАГА!
Нагадую!
Збір о 20:00! Обов'язково мати червоні маячки і ліхтарики!
Ярослав_1983
20.06.2012, 09:13
буде цікаво я буду!!)
Особисто мене, два рази спалах ліхтаря врятував від стрільби в притул в голову (вспів закритись), тому думаю буде краще з ліхтарями на кулеметах і штурмових гвинтівках.
Grafit, я також за, аби тільки народ не забував це робити. Але є і інша сторона медалі...всетаки один може світити а інший стріляти:shock:.
Написав, що не обов'язково світити, враховуючи адекватність лиць які я хочу побачити на цьому міроприємнстві:)
Не знаю не знаю, в тебе аватарка така цікава, а ми вроді як якесь відношення до бундесверу маємо....а ще я м14 бачив...
з намЙоками іди до теми: нові команди, якраз писали там щось таке. про німців
Обновив перший пост.
P.S. Jew, масьопий я подекуди не зовсім тебе розумію:shock:
десь до 1-00, далі мама не пускає
Че по респу будет? Сколько времени?
Ограничение на тюн фонарей будет?
аллах акбар! Порежем неверных )
По фонарям не будет. По респу еще хз, все завист от количетсва народу и желания играть =)
Раджу заборонити режим стробоскопа на ліхтариках. На всеукраїнських іграх це зараз загально-прийнята практика.
http://airsoft.ua/showthread.php?t=15569
1. Запрешено использование стробоскопического режима в тактических фонарях, кроме кратковременного мигания 1-2 сек при переключении режима.
Принято. 62,5%
Режим стробоскопа дуже сильно дезорієнтує людину, тому збільшується небезпека впасти в якусь яму/напоротися на шматок арматури і т.д. Розумію, що для деяких людей це прозвучить тупо, але це до першого разу, коли хтось поламається через це, тоді внєзапно всі зрозуміють важливість цього правила, але вже буде кагбе пізно. Ми, звичайно, всі тут круті Рембо і т.д, але безпека понад усе.
WeB, це типу по дефолту=) від правил ніхто не відходить=)
Ти доречі будеш?
Ще толком не знаю. В мене на суботу запланований ювілейний стрибок з парашутом у Львові. якщо встигну повернутися зі Львова, або якщо погода не дозволить виконати стрибок, то обов'язково приїду на гру. якщо ні, то вже після Іраку якось засвічуся на наших локалках.
а єсі буде дощ чи ми спецура, нам пофіг?
ніч,дощ і автоматні очереді, - шо може бути романтичніше...
Schmidt 99
21.06.2012, 23:07
Можливо вкажем команди, кількість гравців? :-?
Не можливо а треба і пораби, а то щось голосування себе не виправдовує :) (можеш почати зі своєї команди:-P)
Від 411-го буде 6-7 напівфабрикантів.
Schmidt 99
22.06.2012, 08:16
"KILLER BEES"
3 трутня. а на рахунок часу гри, то гра покаже!!!
3-ий парашутний полк армії її величності відряджає одного бійця :)
погода навпаки сприяє- похолодання нам дає провести нормальний бій
Ну і куди без солдатів удачі, нас буде чоловік 5-7. Кому потрібні найманці на його стороні, готові розглядати пропозиції. Картка Приват Банку 5643 6787 9008 7001 :cool:
jew, якщо тобі буде холодно і мокро зігрієм:-P:twisted::lol:
Don Juan Sánchez Ramírez
23.06.2012, 01:00
Ну і куди без солдатів удачі, нас буде чоловік 5-7. Кому потрібні найманці на його стороні, готові розглядати пропозиції. Картка Приват Банку 5643 6787 9008 7001
Я користуюсь тільки швейцарськими банками. І робота найманців оплачується після її виконання. А тому вас напевно таки найму, а розрахуємось на місці.
щось найманці мовчать перший раз з нормальним заказом зустрілись -це вам не копійки по кишеням тирити і навіть не наперстки на базарі крутити
Додайте ще трьох бійців, з міста героя Тлумача.
щось на коментарі і дифирамби мало постів .Ну хоча б дякую.
все було супер,всім спасибі і організаторам і учасникам
щось на коментарі і дифирамби мало постів
Народ відсипається певно :) Гра кльова вийшла. Все ж таки нічні ігри - це особлива штука. Можна цілу ніч пролазити десь по чагарям, промокнути, перемазатися в грязюці, при цьому відстрілявши одну механу, але все одно отримати задоволення від гри :) Організаторам окрема подяка за цікавий сценарій - фішку з тим, що сторонам невідомі задачі іншої сторони, імхо треба розвивати і далі. Це додає грі якоїсь інтриги.
2 великих фе:
- чого так темно ?
- чого трава мокра, могли посушити
:)
Всім СПС за присутність. Надіємся на подальшу-покращену лінію нічних ігор. =)
Schmidt 99
25.06.2012, 09:21
Як, шоб Jew і без "ФЕ"?
А в загальному супер!!!! Хочеться ше раз повторити але троха подовше!!!!
плануєм за пару тижнів повторити і добавити сюжетну лінію, + зібрати малость більше людей
Здрасті. Зразу хочу сказати спасибі організаторам, заморочились і вийшло цікаво. Інтересний сюжет, класно, що точки були вибрані випадково, дуже антуражно шуміли поїзди на Хриплинському вузлі.
З мінусів - трохи невчасно почали і путались потім трошки з часом через це зміщення.
Організаторам варто перед стартом позабирати у всіх ключі від машин і до кінця не віддавати, бо обидві сторони недорахувались бійців під кінець.
Хотілося б більше патрулів, але я розумію, що це не вийшло через кількість гравців (патрулі були антуражні і цікаві, постійно мішали), на певному етапі гри обидві сторони просто залягли під кущами і так пролежали майже годину, класно було б якби хтось їх розганяв. Цікава ідея з прожектором, інколи порядно мішав.
Особисто мені сподобалось і чекатиму повтору. Цікаво було б це саме вдень спробувати.
P.S. Надіюсь кількість гравців наступного разу дозволить зіграти так, як планували організатори, маю на увазі союз 411 і Кедрів.
Ітак з'явився настрії на багато буков:mrgreen:
Fasolik
все було супер,всім спасибі і організаторам і учасникам
Не все :-? Деколи треба і критика (конструктивна):)
jew
2 великих фе:
- чого так темно ?
- чого трава мокра, могли посушити
- імхо занадто світло, я хотів хмаринок, та й КотТ файно зажог:lol: (наступного разу зрообимо ще один об'єкт - крематорій, і вистелимо до нього червони доріжку з ілюмінацією:lol:)
- "рожденный ползать летать не может" (с)
KоТТ
светло было )
+ спс:) Доставила фраза "стрелять не надо, они от света падают:lol:"
WeB
Народ відсипається певно Гра кльова вийшла. Все ж таки нічні ігри - це особлива штука. Можна цілу ніч пролазити десь по чагарям, промокнути, перемазатися в грязюці, при цьому відстрілявши одну механу, але все одно отримати задоволення від гри Організаторам окрема подяка за цікавий сценарій - фішку з тим, що сторонам невідомі задачі іншої сторони, імхо треба розвивати і далі. Це додає грі якоїсь інтриги.
О так так, що що а інтрига вдалась і збереглась докінця:D, треба ще якусь інтригу придумати для диверсантів.
Skar
Всім СПС за присутність. Надіємся на подальшу-покращену лінію нічних ігор. =)
Спс за трасєра:shock:
jew
більше світла
"Фару мне, фару" (с)
Schmidt 99
Як, шоб Jew і без "ФЕ"?
А в загальному супер!!!! Хочеться ше раз повторити але троха подовше!!!!
Повторимо і подовше. :)
Grafit
Здрасті. Зразу хочу сказати спасибі організаторам, заморочились і вийшло цікаво. Інтересний сюжет, класно, що точки були вибрані випадково, дуже антуражно шуміли поїзди на Хриплинському вузлі.
За сюжет дякуємо Death-ку - його ідея. Нарахунок випадковості точок, цікавості це додало терористам (обороні), повторюсь інтрига збереглася докінця, диверсантам же мені здалось через це дісталось малувато двіжа. Але терористи трошки курнули і натупили, а декілька поїхали на дівок такшо вже вибачайте, що, можливо, малувато постріляли...хоча не суть в нічних постріляти:smile: Також всетаки на цей росклад трошки більше гравців хотілося б....
З мінусів - трохи невчасно почали і путались потім трошки з часом через це зміщення.
Розраховували на хмари, і як наслідок на темноту трошки швидше, ну то таке буває, а за ті 20 хв, шось навіть не подумали:oops: наступного разу процинкуємо поточніше:)
Організаторам варто перед стартом позабирати у всіх ключі від машин і до кінця не віддавати, бо обидві сторони недорахувались бійців під кінець.
Плюсую! Якшо знаєте, що треба буде поїхати раніше кажіть про це, вигадаємо шось персональне. А валити бо не пре або шось не так трошки не в командному дусі...
Хотілося б більше патрулів, але я розумію, що це не вийшло через кількість гравців (патрулі були антуражні і цікаві, постійно мішали), на певному етапі гри обидві сторони просто залягли під кущами і так пролежали майже годину, класно було б якби хтось їх розганяв. Цікава ідея з прожектором, інколи порядно мішав.
Наскільки мені відомо патрулів не було, по крайній мірі ні я ні Скар не давали такої команди. Хоча це пояснює відносну легкість підриву 6-го об'єкту:lol:
Особисто мені сподобалось і чекатиму повтору. Цікаво було б це саме вдень спробувати.
Вдень пробували, коли ви в чернцівцях були, висновок - вночі краще:) Хоча на добу можна розтягнути. Взагаліто можна було б стартанути десь в 18-19 до темноти побігати по лісу/полю, пошукати пілота і тд, а вночі перейти до гри на території імпровізованої бази.
P.S. Надіюсь кількість гравців наступного разу дозволить зіграти так, як планували організатори, маю на увазі союз 411 і Кедрів.
Нус особливих дірок помічено не було, такщо можем запрошувати гостей. По Франківську походу був максимум.
Тепер від себе.
Дякую всім присутнім. Думав буде менше нарорду.
Радий що без ексцесів і травматизму тьфу тьфу тьфу. Хоча після брифінгу де говорилось про короткі черги, перші почуті мною черги видались таки кулеметним... =)
Фрази "нам ніхто не сказав, що потрібні ліхтарики" здивували... Наступного разу таки постараюсь забігти кудись і придбати лишніх зо 5-ть маячків=) Про звичайні ліхтарики вже й не говорю...
Також зрозумів, що досить великий відсоток граців (як з однієї так і з другої сторони) не вкурює основних задач гри і не дуже то дивиться по карті, що і де треба зробити. Що до диверсанітів ,то не хотячи нас надурили....вже точно були впевнені, що вам потрібний 4-й об'єкт, а не 9...=)
По грі не все вдалось як хотілось, але взагальному могло бути і гірше. Для першого млинця нормас.
Але є недоліки. Крім точки евакуації я бачу прийдеться позначати і її зону (15 метрів навколо). Прикро коли 15 і 40 для когось тотожні поняття =)
Також введемо умову для евакуації, щоб при збіганні часу в зоні евакуації не було терористів.
Зробимо обов'язковий патруль по периметру бази і по дорозі.
По кількості гравців за сторони, я всетаки диверсантів хотів зробити менше ніж терористів. Походу так було б правильніше. Тому наступного разу так певно й буде.
Треба ввести ще один об'єкт за струмком.
Покищо все.
P.S. Територія дуже заросла. Потрібно робити суботнік. В кущах мало драйву =( Але ясна річ гуртом воно якось ліпше=) Зараз створю тему.
P.P.S. Панове, подяки і хвальби це звичайно добре, завжди будь-ласка, дякуєм і вам. Але треба висловлювати свої думки, виділяти плюси і мінуси.\
P.P.P.S. Мене ні разу ніхто з противників не підсвітив (окрім штурму точки евакуації і то це робили дружбани планокури:-P), я це до того що стріляти на ліхтарик це добре, але під 5-м об'єктом по мому ліхтарику на патичку стволів 3-4 рядило...тобто деколи і самим треба посвітити.
2 великих фе:
- чого так темно ?
:)
треба було фонаріком підсвічувати 8)
треба було фонаріком підсвічувати 8)
Треба було його мати =)
побігали на славу..тре буде ще повторити)) а фішка з прожектором в самий раз!! Луна рулить))