Просмотр полной версии : Флудилка
HudsonUA
26.07.2014, 11:03
Та хотілось б щось організувати)
давайте організуем тренування на бочках або у дем'яному лазі ще можна.
та впадлу и пиво быстро на жаре греется, лучше в кабаке )
+ 3 на завтра на бочки буде )!!!
погода обманлива...не поїхав на бочки, злякався погоди, тепер сиджу і дивлюсь у вікно , плачу :cry::cry::cry::cry:
бочки рулят, в любую погоду! )))
75774
бочки рулят, в любую погоду! )))
75774
особенно когда бочек много)))
проводиться набір на гру "ОПЕРАЦІЯ СХІД" ......
Місцезнаходження полігону село Дякове Луганська область. Допуск до гри через воєнкомат. Хто буде товариші???
народ а подскажите, нужен бусик на начало августа отвезти народ с вокзала до буково, эт за надворной в сторону быстрицы
нужен бус на 18 мест не меньше. и потом через недельку забрать уже из гуты весь наш сброд с довезти нас до франковска ))
T-REX_22
29.07.2014, 21:32
Минулого тижня їздили в Коломию якраз таким бусом. Контакти у Гудвіна (Кедр)....
погода обманлива...не поїхав на бочки, злякався погоди, тепер сиджу і дивлюсь у вікно , плачу :cry::cry::cry::cry:
75836
Минулого тижня їздили в Коломию якраз таким бусом. Контакти у Гудвіна (Кедр)....
о, спасибо , позвоню ему
Доброго дня.
1. Нашим льотчикам потрібно придбати 5 комплектів таблеток для обеззараження води, один комплект коштує 300 грн. Хто бажає долучитись, пишіть, дзвоніть. Карта приват банку 4627082295462454 Гаврилюк Юрій. (Якщо будете кидати, то дзвоніть, щоб я знав чиї то кошти.) 0673430262
2. Шукаю на роботу в страйкбольний магазин працівника, повна зайнятіть. Вимоги: пунктуальність, відповідальність, зосередженість та наявність ноутбука....кого зацікавить пишіть, або заходьте в магазин.
http://reibert.info/threads/tabletki-dlja-obezzarazhivanija-vody-potable-aqua-ssha.236159/ - знайшов тут, ціна демократичніша, тільки не уточнив наявність!
Давайте завтра локалочки на Димяному лазі зробим пишіть хто буде!))
Доброго дня.
1. Нашим льотчикам потрібно придбати 5 комплектів таблеток для обеззараження води, один комплект коштує 300 грн. Хто бажає долучитись, пишіть, дзвоніть. Карта приват банку 4627082295462454 Гаврилюк Юрій. (Якщо будете кидати, то дзвоніть, щоб я знав чиї то кошти.) 0673430262
2. Шукаю на роботу в страйкбольний магазин працівника, повна зайнятіть. Вимоги: пунктуальність, відповідальність, зосередженість та наявність ноутбука....кого зацікавить пишіть, або заходьте в магазин.
а не проще ли фильтр купить им? ))) с подкачивающим насосом ))) добавить пару ступеней и хоть из лужи пить ) абы 220В было хоть немного(инвертов в авто) извиняюсь но АТО итдет не в пустыне где между базами по 500км безлюдных мест, в машину установить обратный осмос и воду из колодцев-родников фильтровать.
Знайомий який був там розказував що там дійсно проблеми з питною водою! І вони пили воду з калюжі.. так що це потрібна річ..
Знайомий який був там розказував що там дійсно проблеми з питною водою! І вони пили воду з калюжі.. так що це потрібна річ..
прикол в том что вирусы, яйца глистов и прочее таблетки редко убивают как и химия ) обратный осмос фильтрует все это )
(хлок как и Уф излучение не всегда убивает гадость всякую)
а я бы посоветывал юзать бензиновые примусы типа шмель или газовые баллоны для кипячения воды, можно хоть из реки кипятить, потом очистить фильтром кувшином чтобы запах убрать и мутность
опять же откроем карту и глянем на плотность сел там, проблемы там могут быть если в окружении или прочее, эти таблетки как НЗ...
ибо даже таблетки требуют чистой воды ))) по мануалу ))) ибо эффективность падает сильно их )
а так фильтранули.... берем серебряные 2 ложки ))) подключаем батарейку 4.5 В))) как вода помутнела(легкая мутность молочного цвета) вырубаем ))) в такой воде ничего уже не заведется ))) можно добавит ьмилиамперметр чтобы знать концентрацию ионов серебра... как мутность сошла можно пить )))
никто не отменял LifeStraw ))) удобнее надежнее и быстро попить можно )) и ресурс большой )
Шановні військові експерти, я написав, що таблетки потрібні льотчикам!!! Їм вони не потрібні, щоб на базі попивати водичку, таблетки потрібні для пакету НЗ, який в разі аварійного покидання літака знаходиться з пілотом і допомагає вижити на чужій території. А я слабо уявляю, щоб у штурмовик чи винищувач в кабіну впихнули фільтраційну установку!!! Уважніше читайте... бо виходить смішно!
P.S. Дуже дякую тим, хто вже долучився. До речі скидайте посилання, хто де знає чи бачив інформацію про продаж таких таблеток... будемо вибирати найоптимальніший варіант.
AndrewFresh
07.08.2014, 19:31
Цього тиждня щось планується на неділю?
werhwolf
08.08.2014, 10:04
Давайте в ліс за птахофабрикою, з Калуша буде десь 15-20 бійців, говорив з Графітом він теж не проти.
Так напишіть, що ви організовуєте пострілушки (бажано якись сценарій, щоб знов годину не товклись хто за кого і шо робити) і вперед.
+1 на неділю
шо за "ліс за птахофабрикою" це де?
DEADLAIM
08.08.2014, 12:34
"ліс за птахофабрикою" це де?
За птахофабрикою ёпт
шо за "ліс за птахофабрикою" це де?
Демянів Лаз)
http://airsoft.ua/attachment.php?attachmentid=74895&d=1403209593
werhwolf
08.08.2014, 16:40
Було б добре якби хтось ще якись сценарій прикинув
Всім привіт. Давно чув про страйкбол хотілось б пограти підскажіть куди звернутись.
Було б добре якби хтось ще якись сценарій прикинув
а шо тут думать, 500 грамм мяса, спички топорик и пива побольше гуляем до заката!
werhwolf
09.08.2014, 15:00
Ситуація така, з Калуша готові їхати вже тепер тільки 7 бійців, скільки з Франківська буде? Питаю, тому що не знаю чи є зміст їхати.
AndrewFresh
09.08.2014, 15:07
Якщо в когось буде позичити на гру бункер від ака то я з вами.
(Мої механи почали погано подавати шари, а майстер який може їх полагодити зараз десь по роботі ганяє)
буде 4 чола внекомандника )
---------- Сообщение добавлено в 18:42 ---------- Предыдущее сообщение создано в 18:37 ----------
і ще важливо !!! нехай хтось з командників скине запрос на гру, бо інакше ніхто не прийде !!!
HudsonUA
09.08.2014, 18:46
Нас тоже може буде 2-3 чоловік.
я так поняв що завтра на 9.00 біля вулика
werhwolf
09.08.2014, 19:52
Народ нас трохи маловато...що більше нема бажаючих?
я так не думаю ми у 8 бійуів грали на демчному лазі і все було норм
Народ нас трохи маловато...що більше нема бажаючих?
Для тебе завдання. Зробити в темі "Локальні та тренувальні ігри" (http://airsoft.ua/forumdisplay.php?f=113) пост, про те, що буде локалка. Написати що збір в 9.00 біля вулика. 10:00 початок гри.
Я буду, але потрібне місце в машині від вулика до локації. Буде в когось місце?
AndrewFresh
13.08.2014, 19:35
Шо там на рахунок фото з дем'янового лазу за 10.08.2014 ?
https://vk.com/id86092261 - фото
Всім привіт! як ви дивитесь щоб організувати гру на 25 серпня на птахофабриці? чи є якісь інші збори?
Парни, помогите неместному) В субботу 23го во второй половине дня буду во Франковске, подскажите,куда в вашем городе можно подьехать,прикупить бу комок или хотя бы брюки- магазинчик какой или точка на рынке, чтобы размер можно было подобрать на месте?
https://www.google.com.ua/maps/place/%D0%B2%D1%83%D0%BB.+%D0%91%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0,+36,+%D0%86%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA,+%D0%86%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0+%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C/@48.9238472,24.7025302,18z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4730c111525ddaad:0x5589a2770221e9d8?hl=ru там вхід в ринок
http://paralleli.if.ua/news/45544.html
Спасибо, хлопцы! Буду надеяться, что то из этого сегодня работает во второй половине дня
Шукаю місце у автомобілі на локалку в ценжеві, 24.08.14.
сподобалось слово в статті: "Тут є у продажі гарні куртки, костюми з водовідштовхуючої тканини ГРОТЕСК" ))
AndrewFresh
28.08.2014, 19:28
Плануєте збиратись в суботу чи неділю?)
Давайте в неділю на Демянів лаз!
а хтось може скинути карту доїзду?
там де птахофабрика, ти там був походу якщо то ти бігав в дефендері))
завтра на 9:30 чи 9:00? Ми з Джю про 9-ту говорили..
Увага! Збираємо гроші на гарнітуру до рацій для підрозділа в якому служить наш сокомандник.Всі бажаючі можуть перерахувати гроші на карточку.
Оплата на карту Приват Банка
5167-9872-0871-4747
Ткачук Юрий Юриевич
(после оплаты свяжитесь со мной и сообщите сумму и время перечисления)тел.0661159958
Прошу незатягувати це діло томушо війна не чикає і пам'ятати що поки ми всі гріємо сраки в тилу хлопці воюють, такщо поможимо їм матеріально.
maksimus
01.09.2014, 21:25
На які рації гарнітури потрібні? В мене є 2 для кенвуда, підійдуть?
гарнітури з ларингофонами до рацій Vertex (Yeasy)- 9 шт. Гарнітури до рацій kenwood - 7 шт)
Боумен з кенвудським роз'ємом підійде?[/QUOTE]
думаю що ні бо пальоно (говорять що стріляють в переших в кого видно рацію)
maksimus
03.09.2014, 12:43
Як передати гарнітури?
Буде у когось 1 місце в машині до птахофабрики ?
AndrewFresh
06.09.2014, 18:55
+1
Може хтось підкинути до птахофабрики?
Привіт , хто знає на цих вихідних будуть якісь тренування ?
На бочках здається щось буде.
+ 5 на завтра на бочках )
AndrewFresh
19.09.2014, 12:17
Давайте може в неділю на бочки?)
Привіт , хто знає на цих вихідних будуть якісь тренування ?
Rasengan
27.09.2014, 17:11
Я завтра буду їхати на бочки з 5 прокатчиками хто хоче підтягуйтесь потренуємося на них,на 10год на бочках.Сьогодні ми з Совами їздили в демянів лаз побігати,було 6 чоловік погода супер і побігали тож на ура )0669289991 Збуй
Є прохання до Франківських страйкболістів. Було б добре якби ви писали про тренування, хоча б у середу, четвер. Може з Коломиї хтось приїхав до вас на пострілушки.
Привіт, чи буде у когось місце у машині на 2-х на гру Ценжів 04.10.14. ?
maksimus
04.10.2014, 21:14
Можу взяти двох.т 0952606997
Rasengan
11.10.2014, 08:53
То як хтось їде на 12 число в ценжів ?
Їдуть, писати тільки ніхто не хоче, всі дзвонять на мобільний....
Добрий день, чи буде у когось місце в машині на Ценжів (12.10.2014) ?
Є думка, зробити в п'ятницю вечором нічну гру, хто, що думає про це?
Rasengan
13.10.2014, 16:32
Всіма руками і ногами ЗА !
Rasengan
13.10.2014, 21:06
У нас не так часто бувають нічні пострілушки блін =)Треба бути
+ не помішало б озвучити годину і місце (бочки??))
Rasengan
14.10.2014, 15:47
Графіта не буде і я так поняв кедрів тоже... Короче я зроблю нічну в суботу нормально навіть можна і вечером приїхати шоби ше за дня пограти,десь з 18:00,Якщо тут підпишуться більше десяти чоловік на нічну в суботу то буде гра,вивішу в четвер пятницю в локалках)АЛЕ там якшо хтось призабув обовязково мати фанарік на приводі який включається при стрільбі,і бажано маячок червоний на голову коли мертвий але можна обійтися без маячка головне фанарік без нього недопускаються до гри ))Пістолетам фанаріка не потрібно =)
Графіта не буде і я так поняв кедрів тоже... Короче я зроблю нічну в суботу нормально навіть можна і вечером приїхати шоби ше за дня пограти,десь з 18:00,Якщо тут підпишуться більше десяти чоловік на нічну в суботу то буде гра,вивішу в четвер пятницю в локалках)
+1
Rasengan
15.10.2014, 16:22
+3-5
---------- Сообщение добавлено в 17:22 ---------- Предыдущее сообщение создано в 17:14 ----------
Гра відбудеться якшо буде навіть 5 чоловік.вивісив уже
+3-5
---------- Сообщение добавлено в 17:22 ---------- Предыдущее сообщение создано в 17:14 ----------
Гра відбудеться якшо буде навіть 5 чоловік.вивісив уже
а де буде гра?
Rasengan
16.10.2014, 08:40
На Бочках
Strikeshop
17.10.2014, 15:43
Та якщо буде такий дощ як сьогодні то гри точно не буде
HudsonUA
18.10.2014, 18:32
Народ як нарахунок завтра на бочках побігати десь на 9:30
HudsonUA
18.10.2014, 20:12
Та ми просто будем на бочках і думали може хтось хоче приєднатися
8-9 Листопада буде шось ? десь? організовуватись?
так давайте здибаємся десь в Коломиї... У нас є де грати - якщо sparta не організує у Турці, то можна на Воскресінецькій горі..... Нам будь-який ліс підходить, головне щоб сезон грибників пройшов...)
Ну то Коломия запрошує чи як?
шо там на суботу? неділю?
Люди, а хтось вкурсі про існування тренувальної бази в лісі в районі Павлівки за автобазаром? Обладнана смугою перешкод, накриттям. може це база якоїсь команди? Цікаво хто там тренується, можливо що не страйкболісти зовсім. Смуга перешкод класна, побігав трохи)
7771977720777217772277723
Rasengan
06.11.2014, 21:44
В неділю в коломию їдемо на гру ...
Фасолько ,.го на Коломию в неділю ))Згадаєм старі часи..
Люди, а хтось вкурсі про існування тренувальної бази в лісі в районі Павлівки за автобазаром? Обладнана смугою перешкод, накриттям. може це база якоїсь команди? Цікаво хто там тренується, можливо що не страйкболісти зовсім. Смуга перешкод класна, побігав трохи)
7771977720777217772277723
це був твій останній пост
---------- Сообщение добавлено в 06:48 ---------- Предыдущее сообщение создано в 06:47 ----------
Фасолько ,.го на Коломию в неділю ))Згадаєм старі часи..
я буду, побачимось на місці)))
Добрий день, чи буде у когось місце в машині на Коломию (09.11.2014р)?
maksimus
08.11.2014, 18:09
Буде 2 місця,тел 0952606997
Ніхто не вкурсі, буде завтра щось на бочках???
Не в курсі, ніхто нічого не казав, не дзвонив
Я всеодно приїду на 9 може в когось і постріляю...)))
хтось шось на неділю планує?
Щось не дуже...Холодно ссска...
Ніхто не має бажання завтра на Дем'янів Лаз поїхати?
Я маю! але один в полі не воїн
Ще є бажаючі? нас вже 2))
в неділю на 10.00 на бочках буде десь 15 чол)
та то прокатчики будуть,і вони точно на бочках)
Народ привіт, я тут новенький, хочу попасти на хоть якусь гру але завтра не виходить ніяк нажаль.. Привода немаю. Чи є можливість на іграх місцевих брати в прокат привід? Чи потрібно зазделегідь домовлятись?
Rasengan
23.11.2014, 21:44
0669289991
Є думка, зробити в п'ятницю вечором нічну гру, хто, що думає про це? Юра обсуди і дай будь-ласка відповідь, бо мене в принципі це турбує....
А що тут обговорювати? Є така штука, як правила страйкболу (в Франківську діє редакція мілітариста) - http://militarist.ua/about/rules/ . Там є пункт про поведінку поза грою
16.1. Вне полигона всем игрокам следует носить:
16.1.1. Привод в чехле или рюкзаке (но так что бы ничего не торчало) с отстегнутым магазином и аккамулятором.
Пацанчикам виписати бан. Як вони і сказали - це їхні проблеми де, коли і чим вони займаються. Ну то хай займаються цим окремо від решти страйкболістів, щоб ці проблеми і залишалися їхніми, а не ставали спільними.
P.S. Весною під Києвом теж були такі, які всіх попередили і все узгодили. Закінчили гру у відділку міліції в трохи помнутому стані. Бо хтось з "не попереджених" людей побачив людей зі зброєю і викликав міліцію :)
DEADLAIM
06.12.2014, 17:59
Это залет, воин... (с)
http://www.overclockers.ua/news/games/113364-sgt-hartman.jpg
Всім доброго дня. Спасибі за те, що пильнуєте молодняк! Тепер по фото і ситуації. Молоді люди знайшли нову територію (закрите будівництво, яким керує один з батьків цих молодчиків), яку розглядають, як можливу нову ігрову територію. Окрім них там нікого не було і ніхто цього не бачив. Тому ситуація не настільки критична, як видається. Шевронів не видно, на фото з пивом, приводи уже в чохлах, або їх не видно. Роз'яснювально-профілактичну бесіду з ними провели. Тому, як на мене питання вичерпане. Якщо є ще якісь зауваження, то пишіть.
Rasengan
08.12.2014, 16:24
Юра обсуди і дай будь-ласка відповідь, бо мене в принципі це турбує....
Перестало тебе це в принципі турбувати?Дай будь-ласка відповідь...
Перестало тебе це в принципі турбувати?Дай будь-ласка відповідь...
Та шото не перестало друже, бо то чи я сліпий чи лижі не їдуть)))) Но стволи реально видно що не в чіхлах.
Rasengan
08.12.2014, 21:01
Та шото не перестало друже, бо то чи я сліпий чи лижі не їдуть)))) Но стволи реально видно що не в чіхлах.
Було ж сказано що то закрите будівництво власником якого є батько одного з цих страйкболістів,це вже помякшує діло і т.д.,А з пацанами переговорили вони свій косяк зрозуміли фото видалені урок усвоївся питання закрите.
Було ж сказано що то закрите будівництво власником якого є батько одного з цих страйкболістів,це вже помякшує діло і т.д.,А з пацанами переговорили вони свій косяк зрозуміли фото видалені урок усвоївся питання закрите.
Та зрозуміло, ок. Тільки хотілося б щоб більше уваги приділялось новим командам тому що пам'ятаю був лазив отак по контактах і теж був натрапив на хлопців які взагалі були навіть на стометрівці зі стволами і то точно не тир))). Не хотілося щоб просто в франківську складалася погана репутація про страйкбол.
Тут проблема, навіть не в нових командах про, які ми знаємо і які знаходяться десь в межах нашого страйкбольного співтовариства. Проблема в тому, що зараз є велика кількість людей, які мають привода, десь окремо собі бігають і не мають ніякого уявлення про правила, обмеження та ін. Та у яких немає "старших" страйкбольних побратимів, щоб їх спам'ятовували.
Тут проблема, навіть не в нових командах про, які ми знаємо і які знаходяться десь в межах нашого страйкбольного співтовариства. Проблема в тому, що зараз є велика кількість людей, які мають привода, десь окремо собі бігають і не мають ніякого уявлення про правила, обмеження та ін. Та у яких немає "старших" страйкбольних побратимів, щоб їх спам'ятовували.
що правда, то правда. Тут я погоджуюсь на 100%
хтось знає де в франківську можна пофарбувати привід?
Rasengan
11.12.2014, 19:46
хтось знає де в франківську можна пофарбувати привід?
Я фарбую але то зараз дуже дорого получається((098) 343-24-41 або заходь в страйк шоп на гаркуші 36 офіс 12.Це тогорічний зимово осінній розкрас,літніх фото не найшов(
Цікаве порівняльне відео, страйкболу та реального життя. Раджу подивитись усім, може хтось почерпне для себе нову інформацію.
https://www.youtube.com/watch?v=ljDUbHVA3YM "Страйкбол(airsoft) против реальной жизни"
Rasengan
17.12.2014, 18:33
Бачив )Гарне відео =)
Знайшов другу частину від цих самих хлопців, прикольно знято, посміявся)
https://www.youtube.com/watch?v=aKyvdkbyG_I#t=636
---------- Сообщение добавлено в 09:34 ---------- Предыдущее сообщение создано в 09:00 ----------
Переклад Кураж Бамбей))
Rasengan
20.12.2014, 12:50
Завтра щось буде?
Гарно побігали сьогодні в ангарі! Хлопці підготували все на славу!
Андрій_k
23.12.2014, 10:15
А якщо можна щось більш детальніше про ангар?
Пару фоток тут є http://www.ex.ua/958286237621 а в загальному круто особливо волга порадувала =D
Rasengan
23.12.2014, 19:54
Можливо на цю неділю буде гарна гра такшо до середи нічого не плануйте поки шо =)
Rasengan
25.12.2014, 14:05
http://airsoft.ua/showthread.php?t=26957&p=610200#post610200
Завтра гра хто буде регайтесь,там на місці і поговоримо за гру в неділю.
Чи буде у когось одне місце в машині на гру Новий Рік минає (28.12.2014р)?
HudsonUA
24.01.2015, 23:20
Народ а завтра на бочках шось буде?
Frontovik
31.01.2015, 02:53
Цей пост присвячуєтся людям,які нещодавно прийшли у страйкбол.30.01.15-в р-ні вул.Дудаєва,везли продкути на склад полку "Азов" і біля училища особи приблизно 16-17 років,в публічному місці "бавилися" з приводом,а саме демонстрували і оглядали дане "чудо".Шановні друзі,старайтеся більше такого не робити,не та ситуація в країні,наслідки виписувати не буду.Ще хтось захоче побавитися десь на вулиці в такі ігри-получить по-шапці( я знаю,що це не гуманно але відійдем від стандартних приписів,іншого методу боротьби з такими особами незнаю ).Дякую за увагу.
Хлопці, чи буде у когось одне вільне місце в машині на завтрашню гру на бочках?
Цей пост присвячуєтся людям,які нещодавно прийшли у страйкбол.30.01.15-в р-ні вул.Дудаєва,везли продкути на склад полку "Азов" і біля училища особи приблизно 16-17 років,в публічному місці "бавилися" з приводом,а саме демонстрували і оглядали дане "чудо".Шановні друзі,старайтеся більше такого не робити,не та ситуація в країні,наслідки виписувати не буду.Ще хтось захоче побавитися десь на вулиці в такі ігри-получить по-шапці( я знаю,що це не гуманно але відійдем від стандартних приписів,іншого методу боротьби з такими особами незнаю ).Дякую за увагу.
А одразу по шапці? :)
коли планується відкриття сезону?
або якась велика гра?:?:
meison1985
20.02.2015, 23:27
привіт таке питання якісь збори на 22.02. 15. плануються, чи ні - просто хороша погода , шкода поропустити!!!
Aqwarius
04.03.2015, 18:48
1. Назва гри : "перемир'я 2015", міні-відкриття сезону )
2. Дата та місце - 07.03.2015р., о 15-00 год, Збір на заправці "WOG" на Калуській трасі.
3. Організатор (контактна особа) - jew 0677405609
4. Правила проведення - правила ТМ "Мілітарист"
шукайте транспорт)
Гра буде на заправці???)))
І "В" заправці! такщо вторічку полюбе брати! =))
DEADLAIM
05.03.2015, 12:19
о 15-00 год
Чё так поздно? почему не утром?
лайм, я тебе раніше 21-00 і так не бачу))
а тобі пізно
а тобі пізно
Та то дійсно пізно, давайте зранку, від нас пару людей приїде
DEADLAIM
06.03.2015, 17:36
а тобі пізно
На вечер просто планы есть, а с утра свободен, но уже походу поздно время менять, так что в след раз уже постреляемся, всем приятного время препровождения!
Як міні відкриття сезону пройшло, хтось фотки має?
Може хтось бажає завтра десь побігати?
Rasengan
10.03.2015, 11:37
Це не було відкриття це просто треніровка відкриття сезону=) Але побігали просто супер найкраще 7 березня в мому житті,було приблизно 30+ людей ))
Це не було відкриття це просто треніровка відкриття сезону=) Але побігали просто супер найкраще 7 березня в мому житті,було приблизно 30+ людей ))
А коли приблизно планується відкриття?
Rasengan
10.03.2015, 14:34
ХЗ а во ти роби =)
ХЗ а во ти роби =)
Ахаха...ідея хороша, сам би не проти от лиш з роботою не виходить. Тому і питав що якщо є хоч приблизна дата то шоб в шефа відпроситись якщо графік не попаде з вихідними. Але пропозицію яку можу дати, то це по пару гривень зібрати на відкритті на ато,суто нашим франківським воякам.[COLOR="Silver"]
І є ще варіант(нова карта) але вона поки що лишень обговорювалась між нами,там ще над нею попрацювати треба(типу помаркувати небезпечні місця і т.д)
Rasengan
11.03.2015, 11:09
Шо за локація де?
Шо за локація де?
називається "ТОС" )) може знаєш. То товариш з команди нашої їздив туди роздивлявся. З юрою поки обговорювали та от ніяк зібратись не можемо бо треба з власником тої території поговорити. Але територія того вартує.
та я ще сам толком і не знаю ось ссилка там є пару фотографій http://vk.com/id94930100?z=photo94930100_352158192%2Fphotos94930100
та я ще сам толком і не знаю ось ссилка там є пару фотографій http://vk.com/id94930100?z=photo94930100_352158192%2Fphotos94930100
Упрлс?
на завтра в когось місця в транспорті будуть, бо пічаль на рахунок транспорту
Соррі відео зі гри в Ценживі 15.03.15 в неті не буде (7Гб для ЕХ-Ua задохрена!). Скину дані Юрі (Графіт) і Роману (Джу) при зустрічі.
Я думаю, було б непогано провести якусь навчально-тренувальну гру на максимум людей з регіону. Запросити когось із тих, хто вміє або кому довелось воювати - думаю, вони хоч якесь навчання проходили при підготовці... Це було б корисно - хоча б совість не мучила, що не розважаємось під час війни, а тренуємся... Тобто повивчати тактику не страйкбольну, а справжніх бойових дій - вони дещо відрізняються... Не кожен готовий іти воювати, але повчитись про всяк випадок не помішає... Графіт, що скажеш?
p.s. Тільки воєнкома не кличемо, домовились?...)
А якщо б отак і було) , от взяв би він і дізнався і прийшов,наскільки би люди швидко навчились орієнтуватись в лісі, як думаєш? :-)
Думаю, моментально настав би дуже сильний мороз....)
хтось користується рацією Puxing ?
які гарнітури можуть підійти?
Я думаю, було б непогано провести якусь навчально-тренувальну гру на максимум людей з регіону. Запросити когось із тих, хто вміє або кому довелось воювати - думаю, вони хоч якесь навчання проходили при підготовці... Це було б корисно - хоча б совість не мучила, що не розважаємось під час війни, а тренуємся... Тобто повивчати тактику не страйкбольну, а справжніх бойових дій - вони дещо відрізняються... Не кожен готовий іти воювати, але повчитись про всяк випадок не помішає... Графіт, що скажеш?
В рамках однієї гри/зустрічі нічого толкового не зробиш.
Хочете пройти підготовку можу порадити http://beskyd.center/ , там зара проводиться набір.
Доброго дня. Ігри ми проводимо постійно і з нами часто бігають ті хто приїхав з АТО, але перетворювати на тренування це не вийде, бо як сказав Озік " За 1 раз нічого не навчимось", та і людину напрягати після АТО, якось не дуже хочеться. Тому їздимо на ігри, робимо ігри і надіємось на мир в країні.
Доброго дня. Ігри ми проводимо постійно і з нами часто бігають ті хто приїхав з АТО, але перетворювати на тренування це не вийде, бо як сказав Озік " За 1 раз нічого не навчимось", та і людину напрягати після АТО, якось не дуже хочеться. Тому їздимо на ігри, робимо ігри і надіємось на мир в країні.
але ідея на рахунок відпочинком (вогонь, шашлик і т.д) це цікаво:)))
Rasengan
21.03.2015, 21:11
Я предлагаю зробити щось подібне на відкриття сезону,просто кожна команда привозить з собою мясо і бухло кладем все в одну купу і кого вбивають він займається готовкою цілий день =)хахахаха ну з готовкою можна поправити =)
всім дякую за гру, було круто, море гарних моментів, якби не погода, думаю, довше б було все
Хлопці так поспішають зареєструватись, що навіть не прочитали формат реєстрації. Але то таке... десь не дочитав, десь не прочитав.
Шановні позакомандники, хто з Вас розпише алгоритм дій гравця, коли його "вбили" під час гри? "Ваєнні зі стажем" також можуть приймати участь.
Важайте це інструктажем перед грою.
В мене 2 питання по грі на відкриття, 1-ше це хто буде контролювати чи всі гравці знаходяться біля карт які бере команда, якщо приїде чол- 60-70 або й більше, і 2-ге по мертвяку, всі в одній будівлі? Не будуть стріляти в спину попередньому? Може я щось не зрозумів, виправте, соррі що не встиг на збори))Може тре було тоді говорити а не тепер писати))
1-ше, як і попадання, це на чесність. На совісті кожної команди, чи всі гравці разом з нею.
2-Гравець повертається в гру тільки коли він по закінченню 20 хв. приєднується до своєї команди. (з пов'язкою виходить з мертвяка і так іде до команди, знімає її і вступає в гру коли наближається до когось зі своїх живих гравців на відстань 5м). такий тип виходів, ми відіграли на локалках і він виявився для цієї місії оптимальним.
2-Гравець повертається в гру тільки коли він по закінченню 20 хв. приєднується до своєї команди. (з пов'язкою виходить з мертвяка і так іде до команди, знімає її і вступає в гру коли наближається до когось зі своїх живих гравців на відстань 5м).
І по дорозі засікає всі позиції противника
І по дорозі засікає всі позиції противника
і в багатьох відсутні рації, як їм знайти свою команду?
Rasengan
31.03.2015, 10:06
По компасу блін...
На мертвяку буде рація. А їх відсутність - це проблема гравців. Є час для підготовки до гри.
А що у нас наразі по піротехніці? Користуємо/ні?
Вогонь у будівлі - виключно одиночними пострілами!!!
Я вкурсі, що будівля не маленька. Але. Впевнений, що краще виключно на пістолетах (причому СО2 пекалі підспущені до адекватних значень). Не хочеться раз в рік виїхати на гру і приїхати з дирявим фейсом.
P.S. І це не тому, що я не вдіваю маску. Інші частини тіла також можуть постраждати.
(Відкриття страйкбольного сезону 2015 року) шукаю (трансп.) місце на 1-у людину 0507074246 Андрій
То шо там з пекалями у хаті? Можливо, хтось за провопорядком буде спостергіати? Вангую сомалі:)
Озік, невже ти будеш на грі ? )))))
Я погоджуюсь з оззіком хто не має пекалів то прівода на запобіжник і видавати звук "піу-піу"
Озік, невже ти будеш на грі ? )))))
Незнаю ще. За вас очкую.
---------- Сообщение добавлено в 15:25 ---------- Предыдущее сообщение создано в 13:29 ----------
Я погоджуюсь з оззіком хто не має пекалів то прівода на запобіжник і видавати звук "піу-піу"
Та хоч смски писати. Але гравців "вбивати" тільки пострілом (влучним(!)).
може не дуже ідея,але варіант змінити сценарій не підходить???
Цілитись не в голову як буває а в груди, ну і плюс "одиночні". Єдине правило яке треба вбити в голову і якого треба дотримуватись в приміщенні і все буде нормально, не треба так ущимляти "безпекальників")
(Відкриття страйкбольного сезону 2015 року) шукаю (трансп.) місце на 1-у людину 0507074246 Андрій
Цілитись не в голову як буває а в груди, ну і плюс "одиночні". Єдине правило яке треба вбити в голову і якого треба дотримуватись в приміщенні і все буде нормально, не треба так ущимляти "безпекальників")
О так так, саме так. Ти впевнений, що не винекне ситуації коли ти будеш цілитись у груди в заліпиш по фейсу? Чи з переляку/звертухи не запустиш чергу? Чи хтось з'явиться на лінії вогню? Про сомалі і говорити нічого, перли будуть полюбасу.
Зрозумійте правильно, я тільки за, щоб гравці самі вирішували з чого пуляти. Але для цього треба інший формат гри з іншими допусками.
Всерівно не бачу в цьому нічого смертельного. Це страйкбол, є маски на таке діло). Я чесно кажучи був лише на одній грі (новичок), і в перший же раз получив чергу в обличчя, перед тим в руку і в вухо. Сліди ще вроді до сих пір є, нічого смертельного в цьому немає. Тепер просто буду брати маску або шемаг/баф.
В любий момент шарік-дурак може залетіти в незахищену частину тіла і навіть не у будівлі.. що ж тепер робити тоді, ніхто не застрахований від цього.
Всерівно не бачу в цьому нічого смертельного. Це страйкбол, є маски на таке діло). Я чесно кажучи був лише на одній грі (новичок), і в перший же раз получив чергу в обличчя, перед тим в руку і в вухо. Сліди ще вроді до сих пір є, нічого смертельного в цьому немає. Тепер просто буду брати маску або шемаг/баф.
В любий момент шарік-дурак може залетіти в незахищену частину тіла і навіть не у будівлі.. що ж тепер робити тоді, ніхто не застрахований від цього.
Отримаєш зі стопісят, хоч би і поногам, і твоя думка зміниться. Не у будівлі вірогідність такої фігні значно менша.
Тоді заміри робити треба, з цим не спорю.
Я раз на барахолці у вк пістоль бачив на 150. До нього привід хіба як вторічку брати. Нащо таке безглуздя вже придумувати
і таке вже було у франківську, не кажучи про сколені зуби під сам корінь :-?
https://youtu.be/bpUMKfmiyqw
Ну, що ж 4 гравців, які не будуть входити в хату ми бачимо, решта немає такого страху і це радує. Постійно в хаті граємо і все норм, а тут всі постріляємо один одного, акуратно і все буде ок. Треба приходити на збори командирів, там ми цей сценарій і даний конкретний нюанс обговорили і прийняли за такий, тому нічого в сценарії міняти не будемо. Готуємось до гри і до приміщення, час ще є. Всім смачної паски!
Ну, що ж 4 гравців, які не будуть входити в хату ми бачимо, решта немає такого страху і це радує. Постійно в хаті граємо і все норм, а тут всі постріляємо один одного, акуратно і все буде ок. Треба приходити на збори командирів, там ми цей сценарій і даний конкретний нюанс обговорили і прийняли за такий, тому нічого в сценарії міняти не будемо. Готуємось до гри і до приміщення, час ще є. Всім смачної паски!
В когось страху повні штані, а хтось робокоп :D :D :D
Калушани також постійно в хаті грали і все було норм, а з переляку чергу всандали, добре, що в мене на фейсі демпфери файнезні :D, але то нічого, з ким не буває.
Цікаво би почути аргументи командирів :confused:
Всім смачної ковбаски!
meison1985
12.04.2015, 13:52
В когось страху повні штані, а хтось робокоп :D :D :D
Калушани також постійно в хаті грали і все було норм, а з переляку чергу всандали, добре, що в мене на фейсі демпфери файнезні :D, але то нічого, з ким не буває.
Цікаво би почути аргументи командирів :confused:
Всім смачної ковбаски!
Пінцет, хлоргекседин, бинт стерильний і через два тижні заживе, тому що це є страйкбол і це адреналін , а кому страшно подушки вам у руки)
Я за пістолети і PDW!!! Який зміст тоді його куплятии, щоб болтався на нозі чи поясі? Хто буде йти в будівлю з вторічкою якщо проти тебе привод(і далеко не у всіх в Франківську вихлоп дозволений правилами..)..
Aqwarius
13.04.2015, 21:11
Найсправедливішим буде в приміщеннях вбивати криком "піф-паф" щоб ніхто не постраждав! Також обов'язково для контролю поставити в хату 10-20 контролерів щоб стрільці не дуже голосно "стріляли", не постраждав слух суперників і звичайно щоб уникнути маклаудізму...всяке буває...а раптом хтось оглохне))) єдиний мінус те, що хто глухуватий може не повністю відчути цей драйв війни в приміщеннях!
- при вбивстві, людина повинна гучно про це повідомити, одіти білу пов`язку та пройти в мертвяк;
а червоні пов`язки використовувати взагалі заборонено?
Frontovik
14.04.2015, 20:46
Біла або червона. Оранжева може бути.
Еквіп на цю гру, і я тепер ''страху не маю ''.
80600
Руля, якщо приїдеш так, то особисто буду пропонувати да тобі статус "безсмертного" на гру офіційно
Руля, якщо приїдеш так, то особисто буду пропонувати да тобі статус "безсмертного" на гру офіційно
Статус ''страху не маю '' мені більше підходить =)
ПС. до тепер ще не оприділився з окулярами =)
Друзі підскажіть хто може або де можна перепаяти штекер гарнітури. Маю пелтони -треба перепаяти під кенвуд/баофенг. Терміново!!!
Друзі підскажіть хто може або де можна перепаяти штекер гарнітури. Маю пелтони -треба перепаяти під кенвуд/баофенг. Терміново!!!
ну в радіохобі можна з цим питанням звернутись
ну в радіохобі можна з цим питанням звернутись
Якщо гаманця не жаль... :)
О!:)
а якщо жаль?) бо прікол в тому що штекера теж нема а ларингофон рвати новий щось не дуже хочеться. говорили що вроді на пяному є штекера((
Коли буде виставлено розділення по сторонах на "Казино Роял"?
Коли буде виставлено розділення по сторонах на "Казино Роял"?
до ваших послуг))
до ваших послуг))
Команда - 1 (ALFA)
JW GROM -3
meison-1985 – 3
Pitomnik – 27
Команда - 2 (BRAVO)
BRAVO – 5
1/9 Marines "The Walking Dead" – 2
Just4FuN – 4
SOVA – 5
Killer Bees – 6
Блокпост – 5
2./PzGrenBtl 411 – 4
"Ersatz" – 6
Команда - 3(CHARLIE)
JW GROM - 3
Grach – 4
ОМЕГА – 5
Ace of Spades – 4
СКАЖЕНІ – 12
ТЕРЕН – 4
Захід – 3
Команда - 4(DELTA)
КЕДР – 12
Black Fox – 10
GebJgBtl 233 – 3
ШГ ГРОм – 4
Дубль вийшов :)
вже виправляєм, бачили..))
meison1985
18.04.2015, 21:06
Прривіт таке прохання в останній день виникла проблема з транспортом на гру 19.04. 2015 якщо у когось є 2 місця у машині передзвоніть : 0662186508 дякую .
maksimus
24.04.2015, 16:33
Пропоную Демянів лаз обновити в цьому році .годинку на 10?
всі зразу на місці зустрічаємось,чи біля вулика?
maksimus
24.04.2015, 20:44
Можна в 9.30 біля вулика хто без машин
meison1985
25.04.2015, 09:46
У когось буде 2 місця в машині на гру 26.04. 15. був би вельми вдячний !
в нас щось буде на ці вихідні?
werhwolf
01.05.2015, 19:19
Ну давайте щось організуєм на неділю бо стільки вихідних марно пройде
їдем на бочки в неділю. хто має бажання долучайтесь. на 10,00 чекаєм бажаючих...нас двоє поки що!
Хтось завтра планує кудись їхати?
Знайдено кепочку "ЖАБА" - на димяному лазі (окопи) хто загубив пишіть в ПП , або продам за 100 грн:lol::lol:
як на рахунок в неділю на бочках в зомбі (постріляти)))?
HudsonUA
15.08.2015, 16:05
Народ завтра якась гра буде?
всім привіт, в когось буде вільне місце на 2-3 людей на завтрішню гру ? (30.08.2015р., 09.30 год. Ценжів) ном.0507074246
---------- Сообщение добавлено в 16:17 ---------- Предыдущее сообщение создано в 16:06 ----------
всім привіт, в когось буде вільне місце на 2-3 людей на завтрішню гру ? (30.08.2015р., 09.30 год. Ценжів) ном.0507074246
Може, якощо дощу не буде, завтра на бочки?
ОК, якщо буде погода то на 10:00 нас буде 4
meison1985
05.09.2015, 21:21
+ 2
Шо знов по плану? Якщо нема дощу то на 10 на бочки?
meison1985
12.09.2015, 17:09
добре
HudsonUA
12.09.2015, 20:05
В когось буде одне вільне місце добратись завтра? Ось номер мій +380960917360 і +380668204921
Чо там чо, є якіта двіжняк в неділю?
Чо там чо, є якіта двіжняк в неділю?
В неділю Sinoptik обіцяє движняк у вигляді мокрого снігу )))
В неділю Sinoptik обіцяє движняк у вигляді мокрого снігу )))
Це ж самий торт :)
всім привіт, в когось буде вільне місце 1 на завтрішню гру ? (Ценжів) ном.0507074246
AndrewFresh
13.10.2015, 13:41
Як на рахунок пострілушок завтра в ангарі?
всім привіт, в когось буде вільне місце 1 на завтрішню гру ? (Загвіздя) ном.0507074246