Просмотр полной версии : Флудилка
Везде есть а внас нет )
Просьба модераторов прилепить и тут писать все что не касается игр / тренировок, тогда и не будет засираться основной форум.
сразу в тему, а где можно отремортировать усилитель и блок питания к нему?! колонки креатив гигаверкс 750, схема блока питания есть, может тут электронщики есть?! Ну не прет меня пару тройку дней тратить на вспоминание азов ремонта.
Мегастайл не предлагать т.к. мегашаражка с мегаценами и непонятным ремонтом (сделали моник но коряво теперь при работе термопринтера полосы на экране идут..... мастеры ломастеры блин)
знову тут якісь опитування проводяться ... ай модератори ... ай молодці...
P.S. за таке зауваження до промахів модератора мені дали попередження а Skarabey - у бан :-) як у справжній міліцейській державі...
знову тут якісь опитування проводяться ... ай модератори ... ай молодці...
P.S. за таке зауваження до промахів модератора мені дали попередження а Skarabey - у бан :-) як у справжній міліцейській державі...
ти диви обережно, а то ще від нового модера ща получиш баню =))
ПС. щоб не враховувалось як флуд, пишу ...
Є варіант пограти* (потренуватись) в цю неділю - дома в лішку, а на слідуючу неділю - ми готові. Хтось має ще бажання ? (тільки вот "Caps Lock" було влом зажимати)
ДАЙОШ СВАБОДНЫЙ СТРАЙКБОЛ?!?!
ПЕРЕХОДИМ УАСЯ НА ССУ?!?!!?
ХТО БУДЕ ЇХАТИ ДЗВОНІТЬ У СКАЙП!!!!!! АБО ПИШІТЬ У АСЬКУ!!!!
ДАЙОШ СВАБОДНЫЙ СТРАЙКБОЛ?!?!
ПЕРЕХОДИМ УАСЯ НА ССУ?!?!!?
ХТО БУДЕ ЇХАТИ ДЗВОНІТЬ У СКАЙП!!!!!! АБО ПИШІТЬ У АСЬКУ!!!!
Дай номер києвстар (цей оператор у мене), я тобі завтра подзвоню , і договоримся ...
Я буду готовий в 8:00 , а ти ?
Ай молодці, пишете так цікаво. Пацани мені здається, що треба на ігри їздити, а не тут займатись єрундою. А якщо якийсь молодий гравець не розуміє, що і де писати то варто йому підказати. Давайте уже припиняти с*ач на форумі. Я ще не модератор і працювати почну з наступного тижня, але так як і діючий модер такі пости буду стирати.
P.S. Наша команда, Killer Bees і деякі інші гравці їдемо в Тернопіль. Тому нас в неділю не буде.
P.S.S. Цей пост можна спокійно затирати.
Ай молодці, пишете так цікаво. Пацани мені здається, що треба на ігри їздити, а не тут займатись єрундою. А якщо якийсь молодий гравець не розуміє, що і де писати то варто йому підказати. Давайте уже припиняти с*ач на форумі. Я ще не модератор і працювати почну з наступного тижня, але так як і діючий модер такі пости буду стирати.
P.S. Наша команда, Killer Bees і деякі інші гравці їдемо в Тернопіль. Тому нас в неділю не буде.
P.S.S. Цей пост можна спокійно затирати.
Так ніхто ж не среться:shock:.
Нарахунок молодих гравців....а що правила форуму не однакові для всіх:?: Та й не тільки молоді гравці були причетні, та й не вчить страйкбол, що таке форум, а що таке чат, що таке ПМ і контактний телефон... Але віднощення до правил форуму, або ж взагалі розуміння існування правил як таких, особисто мені видається показовим, і не буде сильно відрізнятись не залежно від того, в піжамі ти перед ноутбуком, чи в шльомі і з приводом в руках ганяеш на полігоні, несучи яку-не-яку, але ж відповідальність за здоровья та й просто хороший настрій інших людей. А може треба всетаки ввести своєрідні екзамени для молодих гравців? Та й досвідчених модераторів, на знання правил перевірити деколи не завадить:D.
http://cs309927.userapi.com/v309927733/1387/OgfHfqoaoB8.jpg (доречі було вказано і підказано:smile:)
Пости ТРЕБА терти, і більше ніж труть, але без видачі банів по двійним стандартам:lol:
Файно вам хлопці пограти у Тернополі!!!! Бисти не змерзли, не змокли і багато постріляли:smile:
P.S. А скайп, асько і київстар мовчать:-( Поїдемо ми рибалити:)
P.S.S. Сорі за багато буков, на істину не претендую, це моя особиста думка.
P.S.S.S. Цей пост можна спокійно затирати, або зробити відповідну тему і перенести його туди...
Aqwarius
17.02.2013, 15:28
Всім здоров, читаючи ці "батли" складається враження, що це текстова онлайн трансляція якось ток шоу ( наприклад "Окна" з Нагієвим чи "Пусть говорят з Малаховим")) ))))))))
Всім здоров, читаючи ці "батли" складається враження, що це текстова онлайн трансляція якось ток шоу ( наприклад "Окна" з Нагієвим чи "Пусть говорят з Малаховим")) ))))))))
смішно правда ? і мені також ... за що давати банан - за підказку модеру що флудять ? ще раз показує неадекватність....
Алексей Иванович
17.02.2013, 19:21
тут будем переписуватись якщо модератор не протів!!!:smile: на рахунок треніровок(коли збираємось і т.д) Щоб не флудити розділ локальні та тренувальні ігри..
Тобі сюди. (http://airsoft.ua/showthread.php?t=21225)
Бро, деколи можна і прочитати хоча б перші десять тем...:geek:
P.S. Цю тему можна затирати:-P
"тут будем переписуватись якщо модератор не протів!!! на рахунок треніровок(коли збираємось і т.д) Щоб не флудити розділ локальні та тренувальні ігри.. "
Шановний, ви тут уже вспіли напостити в декількох темах... Я Думаю, що варто спочатку оглянути, як Озік уже сказав, перші 10 тем чи найвідвідуваніших, подивитись хто пише, в якому форматі і про що. А ще краще на гру приїхати. Страйкболісти то така своєрідна група людей, ми вже давно граємо і в більшості один одного знаємо, є своя певна "корпоративна культура". Ми в принципі радо приймаємо нових людей і не треба боятись когось щось запитати, тут кожен чим зможе тим поможе. Але для таких речей існують приватні повідомлення, мобільний, особиста зустріч чи інше. Тому напевне не варто у всіх темах відмічатись... От, Озіка, набери він тобі все докладно розкаже...
Алексей Иванович
18.02.2013, 16:19
"тут будем переписуватись якщо модератор не протів!!! на рахунок треніровок(коли збираємось і т.д) Щоб не флудити розділ локальні та тренувальні ігри.. "
Шановний, ви тут уже вспіли напостити в декількох темах... Я Думаю, що варто спочатку оглянути, як Озік уже сказав, перші 10 тем чи найвідвідуваніших, подивитись хто пише, в якому форматі і про що. А ще краще на гру приїхати. Страйкболісти то така своєрідна група людей, ми вже давно граємо і в більшості один одного знаємо, є своя певна "корпоративна культура". Ми в принципі радо приймаємо нових людей і не треба боятись когось щось запитати, тут кожен чим зможе тим поможе. Але для таких речей існують приватні повідомлення, мобільний, особиста зустріч чи інше. Тому напевне не варто у всіх темах відмічатись... От, Озіка, набери він тобі все докладно розкаже...
я звичайно дякую за культуру звернень)) і на треніровки ми то їздем і хочем але просто контактів у нас не зі всіма є...і команд я всіх ще не знаю щоб комусь щось писати в приват.)) мабуть пора починати.дякую... P.S. МОДЕР дякую можеш затирати тему..
Дорогі друзі хочу подарувати одній людині яка має якесь відношення до страйкболу такий чудовий виріб, шукаю майстра для виготовлення і приймаю кошти хто хоче скинутись на подарунок :-)
http://cs308322.userapi.com/v308322086/50d2/x0ykON6R3Mo.jpg
Скар передає, що спосорує проджект, та і я зі своїх студенських підкинув би на таке файнезне діло. Можна відразу партію зробити, або пару штучок різних розмірів (тобто різного призначення).
мені дали попередження а Skarabey - у бан
Попередження за порушення отримали всі хто флудив. В даному випадку користувача блокує не модератор, а система, за наявності певної кількості балів за порушення. У користувача Skar їх загалом виявилось достатньо для бана. Обліковий запис >Skar< заблоковано, оскільки він дублюючий. Адекватно?
Для підказки модератору про те що флудять, не потрібно самому робити те ж саме, і потім писати типу я тут пофлудив, видаліть мій пост, в цьому випадку Ви нічим не відрізняєтесь від дописувача який флудить.
Безумовно, що модератор не живе на форумі, і не моніторить кожен пост, а тому не завжди може вчасно виявити кожне порушення. Маєте бажання "підказати модератору" та поскаржитись на повідомлення, будь-ласка, але користуйтесь для цього відповідною кнопкою (трикутна зі знаком оклику) під таким повідомленням, (п. 3.4. правил (http://airsoft.ua/misc.php?do=showrules)) такі скарги розглядаються модератором та приймається відповідне рішення.
Читайте правила (http://airsoft.ua/misc.php?do=showrules) і буде вам щастя. А молоточок притримайте собі, для споглядання перед тим як писати все підряд. ;-)
дык шоб не банили гоу на мой форум )))) там все разрешено )))) создам ветку ивано франковска )))
Никому случаем не нужны складские помещения?! а то есть 350 квадратов можно офис сделать там же (есть второй этаж но не особо утеплен) + 0.5 га земли рядом с прессмашем, отдельный заезд, есть охрана.
давай там гру забахаєм :)
Алексей Иванович
12.03.2013, 08:05
Никому случаем не нужны складские помещения?! а то есть 350 квадратов можно офис сделать там же (есть второй этаж но не особо утеплен) + 0.5 га земли рядом с прессмашем, отдельный заезд, есть охрана.
да Jew правильно говорить підтримую...
давай там гру забахаєм :)
ты уверен что на 0,5 га кто то будет?! ))) там пулемет 2 таких участка накрывает полностью )))
enchanter
13.03.2013, 15:51
Можна буде змоделювати подвиг Матросова
карту Кот кинь, як добратись і з ким говорити про організацію там ігор?
карту Кот кинь, як добратись і з ким говорити про організацію там ігор?
жаль нет смайла рукалицо )))
написано 350 а не 3500 и не 35000 квадратов )))
это примерно как 1 этаж на нефтебазе где играем, только потолки выше немного раза так в 2 ):lol:
---------- Сообщение добавлено в 00:47 ---------- Предыдущее сообщение создано в 00:46 ----------
Можна буде змоделювати подвиг Матросова
мож тогда все в белом домике на бочках?! а я с пуличем штуромвать буду?! ))) можно 100 против одного.... тока мне время нужно будет на подзарядку аккума )) тока из домика не выходить )))
Про вчерашнюю ночную игру, еще в 1893 году Альфонс Алле картину написал "Битва негров в глубокой пещере тёмной ночью"
)) я думав це "прямокутник" Малевича..
пропоную: Забанити Гренедерів за ПНВ, це ж реальний чіт. Чітери!!!
більше не буде нічних ? :-)
та будуть, але ТССССС, гренадір не повинні знати про це
вони вже левел-ап
Всім привіт..пропоную створити тему "Загублене-знайдене". Незнаю куди її розмістити тож викладаю тут. Так як уже "наболіло".. постійно щось губиться але ніколи не знаходиться((. На відкритті 14.04.2013 загубив уже другий магазин від Beretta m92f з маркіровками TM чорний, грінгаз. З собою не носив, точно кидав в рюкзак де він і стояв в районі стоянки автомобілів, потім переносився на КПП(може тоді й випав). Може хтось знайшов, був би радий отримати свою річ назад(за символічну винагороду). Сподіваюся на вашу чесність..дякую. Думаю ця тема буде потрібна не тільки мені..
\
більше не буде нічних ?
будуть і не одна, пропоную в періоди жіркого літа перенести ігри на вечір (ніч )
Всім привіт..пропоную створити тему "Загублене-знайдене". Незнаю куди її розмістити тож викладаю тут. Так як уже "наболіло".. постійно щось губиться але ніколи не знаходиться((. На відкритті 14.04.2013 загубив уже другий магазин від Beretta m92f з маркіровками TM чорний, грінгаз. З собою не носив, точно кидав в рюкзак де він і стояв в районі стоянки автомобілів, потім переносився на КПП(може тоді й випав). Може хтось знайшов, був би радий отримати свою річ назад(за символічну винагороду). Сподіваюся на вашу чесність..дякую. Думаю ця тема буде потрібна не тільки мені..
так а шо пропонувати, візьми тай створи темку.....
Let4ik
Про вчерашнюю ночную игру, еще в 1893 году Альфонс Алле картину написал "Битва негров в глубокой пещере тёмной ночью"
Та нее.... все было норм видно, даже слишком:D
jew
пропоную: Забанити Гренедерів за ПНВ, це ж реальний чіт. Чітери!!!
Я тебе і без пнв і фонаря нормально чпокнув:lol:
jew
та будуть, але ТССССС, гренадір не повинні знати про це
вони вже левел-ап
Нам Шміттт все здасть:mrgreen:
Fasolik
будуть і не одна, пропоную в періоди жіркого літа перенести ігри на вечір (ніч )
Угу перехідні нормально бы було, як тоді з пілотом.
Фасолік, дякую за першу нічну в сезоні, пограли не багато але файно. Жаль не було змоги встигнути на початок гри. Загалом сценарій, як для нічної, файний - простий і перемішує гравців, а нам тільки цього і треба.
а Шмідт тут до чого :))
ps
а може б то 1 мая ще зустрітись?
jew
а Шмідт тут до чого )
ps
а може б то 1 мая ще зустрітись?
Нарахунок Шмідта
http://workwithtonyromo.com/wp-content/uploads/2012/03/U8448-topsecret.bmp.jpg
А першого травня нас не буде точно.
51797 51825
шмідт - ШПІЙОН
Знову здрасті. Для самих відданих відвідувачів напишу. Дану тему ні я, ні як вияснилось Драк, не закривали, бо причин немає... Вона була помилково закрита (по незрозумілій мені мотивації) адміністратором форуму. Ми розібрались і відкрили тему. Тому welcome home і веселих свят!
ЮПІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ !!!!!!!!!
Бажаєм здоров'я і довгих років життя найгуманнішому модеру!!!!!!!
УРА ! Таваріщі, рєжим подолано!
так щотам Шмідт.?
це він тему закрив ? =)
От ми і викрили американську змову, що Шмідт, попався... :) Він напевне не Шмідт, а агент Сміт з матриці!
52015
P.S. А зараз, десь мирно ні про що не підозрюючи, проводить вихідний день Шмідт...:)
Алексей Иванович
07.05.2013, 12:52
так а шо пропонувати, візьми тай створи темку.....
то є така тема, пошукай в переліку під назвою "ПРОПАЖА"...на передостанніх сторінках...
то є така тема, пошукай в переліку під назвою "ПРОПАЖА"...на передостанніх сторінках...
і ... ?
ПС. напиши в ній пост і буде тобі ДИВО
Алексей Иванович
07.05.2013, 22:38
звертайся в приват щось я таке чув від хлопців))
а коли можна буде пограти страйкбола хлопці ?
тобі Арата, тілько одне в голові - страйкболл. може снайпером хоч бути, то ж круто
так а Шмідт де пропав:)
Заліг на дно десь у болівійських джунглях.
тобі Арата, тілько одне в голові - страйкболл. може снайпером хоч бути, то ж круто
так а Шмідт де пропав:)
Сьогодні був помічений в районі вул.Сахарова/ст.Бандери =)
про нічну: але "німці" без "чіта". ну ви вкурсі%))
в німців ще один чіт приїхав:)
буду світив зі всіх фонарів
буду світив зі всіх фонарів
Ось так ?
52530
чи так ?
52531
чи саме так ? :-P
52532
52533
А то не знаю які окуляри вдягати =)
Пропоную поділ Німці(411)+ПНБ - проти всіх)) Відсвяткуєм день перемоги..відтворимо події 45-го))
вааще то с глушителем тоже огня нет у огнестрела хотя эффективность на автоматическом на очередях падает но пламя нет совсем )))
а какого цвета должно быть "пламя" зеленого сойдет?! )))
автоматичесмкие винтовки это сказка ))) тока М16 ))) остальнео автоматические карабины )))
Відтворити кінець війни, то цікаво. Німці утримують Рейхстаг (адмінку), а ми їх вибиваємо і тягнемо на дах Прапор Перемоги... А потім полонені німці все відбудовують і платять нам репарації....
Кот, у тебя на пулемете "пламя" должно быть в виде негаснущего прожектора)))
Ось так ?
чи так ?
чи саме так ? :-P
А то не знаю які окуляри вдягати =)
отако!52607
буду випалювати маклаудів!!!:twisted:
вааще то с глушителем тоже огня нет у огнестрела хотя эффективность на автоматическом на очередях падает но пламя нет совсем )))
а какого цвета должно быть "пламя" зеленого сойдет?! )))
є просто менший вогонь .....
щодо гри - чи дозволено курити сігарєти на грі ?
P.S. пох флудим тут :-)
---------- Сообщение добавлено в 20:34 ---------- Предыдущее сообщение создано в 20:28 ----------
а цьому вобше пофіг глушак :-)
http://www.youtube.com/watch?v=7ft2j6J4NcY
enchanter
11.05.2013, 10:00
[/COLOR]а цьому вобше пофіг глушак :-)
Ще пару вистрілів і він би виїхав з кадра )
ще пару вистрілів і викликали б бригаду травматологів :-)
Don Juan Sánchez Ramírez
11.05.2013, 13:30
2 moder: покупаю флудеров для роботы на плантации.
Schmidt 99
11.05.2013, 23:57
SCHMIDT шпийьон????? е..пта!!!! я вам дам!!!!!! обгрунтовані дететалі!!! за недостовірну інформацію капець!!!! у мене на мп5 тюн 200+ ...
:)
Schmidt 99
12.05.2013, 00:04
52714
На агента ""сМіта" не потяну но на Джоні Інгліш....................
мы были на игре:) а вот ты тут сидел и флудил, а мог там светом убивать:)
Всім доброго ранку, вже відіспались після нічної. Велике спасибі всім хто приїхав та особливо 411, що організували. Добре налазились і набігались... Особливо під кінець гри коли всі вилежались і почали активно ходити в атаки і контратаки. Ще раз наголошую, що коли по вас стріляють з пістолета, то це не так відчутно, та признаватись все ж треба.
P.S. В грі перемогла дружба і КОМАРІ
52726 52727 52728
комарі убивці!!!!!!!
Всім спсибі за гру
---------- Сообщение добавлено в 19:25 ---------- Предыдущее сообщение создано в 18:44 ----------
Шановні колеги!Домовився з готелем в м.Яремче який буде надавати для страйкболістів 20% знижки на проживання, ціна як в приватників а комфорту в рази більше + сніданок. За дод. інфо в лічку ( ПМ ) або за тел.моб. 0663804466
а шо там в яремче ? грозові ворота ?
Внимание это слово происходит не от слова ХУ*!!!
ХУЛИТЬ кого, что, хуливать, не одобрять, порицать, хаять, порочить, унижать, охуждать, осуждать, обзывать дурным, плохим, негодным; противопол. хвалить, одобрять. Не видавши, не хули. Плохая работа сама себя хулит. Не хвали в очи (в глаза), не хула за очи (за глаза). Хулить имя Божье, кощунствовать. Хуленый лучше хваленого. Чего хвалить не умеешь, того и не хули. Дурной хулит нехорошего. Людей хулит, а сам лыком шит. —ся, страдат. возвр. по смыслу. || Притворно плакаться, жаловаться на торговые барыши, не выказывая, скрывая, либо умаляя их. Полно тебе хулиться, знаем мы тебя! Выхулил себе коня, опорочил, купил задешево. Уж дохуливай до конца, захули вовсе. Нахулился вволю. Охулили новокупку мою. Похваля в соху и похуля в соху! Хули, да не перехуливай. Расхулить в пух. Хуленье ср. хула ж. действ. по глаг. Неправая хула — не смола, не пристает. Хулою не вознесешься (не исправишься). Хулительный, хульный отзыв, речи, охульные, порицающие, охуждающие. Хулитель, —ница, хулильщик, —щица, хульник, —ница, хульщик, —щица, кто хулит, бранит, хаит, порочит что, кого.
Этимология (могу рассказать что это за слово, скажу одно это не мат ))))))))
Происходит от сущ. хула, далее из праслав. формы, от которой в числе прочего произошли: др.-русск. хула, ст.-слав. хоула (греч. βλασφημία), хоулити (βλασφημεῖν, κατηγορεῖν, ὑβρίζειν), укр. хула́, хули́ти, болг. ху́ла «хула», ху́ля «хулю», сербохорв. ху̏ла, ху̏лити, ху̑ли̑м, др.-чешск. chúlost «стыд», chúlostivý «стыдливый, малодушный, слабый», словацк. сhúlit᾽ sа «свертываться калачиком», chúlostivý «чувствительный, робкий». Вероятно, связано чередованием гласных с хилый, хи́нить «хулить». Сближение с «хвала» опирается на белор. ху́ла «порицание».
Огромная просьба!!! УЧИМ русский язык, а потом только раздаем предупреждения!!!:lol:
Ругаться матом, это тоже искусство :smile:
Внимание это слово происходит не от слова ХУ*!!!
ХУЛИТЬ кого, что, хуливать, не одобрять, порицать, хаять, порочить, унижать, охуждать, осуждать, обзывать дурным, плохим, негодным; противопол. хвалить, одобрять. Не видавши, не хули. Плохая работа сама себя хулит. Не хвали в очи (в глаза), не хула за очи (за глаза). Хулить имя Божье, кощунствовать. Хуленый лучше хваленого. Чего хвалить не умеешь, того и не хули. Дурной хулит нехорошего. Людей хулит, а сам лыком шит. —ся, страдат. возвр. по смыслу. || Притворно плакаться, жаловаться на торговые барыши, не выказывая, скрывая, либо умаляя их. Полно тебе хулиться, знаем мы тебя! Выхулил себе коня, опорочил, купил задешево. Уж дохуливай до конца, захули вовсе. Нахулился вволю. Охулили новокупку мою. Похваля в соху и похуля в соху! Хули, да не перехуливай. Расхулить в пух. Хуленье ср. хула ж. действ. по глаг. Неправая хула — не смола, не пристает. Хулою не вознесешься (не исправишься). Хулительный, хульный отзыв, речи, охульные, порицающие, охуждающие. Хулитель, —ница, хулильщик, —щица, хульник, —ница, хульщик, —щица, кто хулит, бранит, хаит, порочит что, кого.
Этимология (могу рассказать что это за слово, скажу одно это не мат ))))))))
Происходит от сущ. хула, далее из праслав. формы, от которой в числе прочего произошли: др.-русск. хула, ст.-слав. хоула (греч. βλασφημία), хоулити (βλασφημεῖν, κατηγορεῖν, ὑβρίζειν), укр. хула́, хули́ти, болг. ху́ла «хула», ху́ля «хулю», сербохорв. ху̏ла, ху̏лити, ху̑ли̑м, др.-чешск. chúlost «стыд», chúlostivý «стыдливый, малодушный, слабый», словацк. сhúlit᾽ sа «свертываться калачиком», chúlostivý «чувствительный, робкий». Вероятно, связано чередованием гласных с хилый, хи́нить «хулить». Сближение с «хвала» опирается на белор. ху́ла «порицание».
Огромная просьба!!! УЧИМ русский язык, а потом только раздаем предупреждения!!!:lol:
Ругаться матом, это тоже искусство :smile:
Тебе хтось обідив ? =)
Тебе хтось обідив ? =)
и тебя ща забанят за цитирование матов )
а шо там в яремче ? грозові ворота ?
ну так, але попри то
знижка дійсна протягом року
ну так, але попри то
знижка дійсна протягом року
ти диви щоб тобі "наші" модери баню не дали за рекламу =), а то декотрим людям можна рекламувати, а іншим ні =)
а кому кому можна ? так цікаво
ех, хороша тема "ФлудІвка"
а кому кому можна ? так цікаво
На мене "боги" і так злі, не можу про них в голос говорити ... :-?
Нещодавно я їх розізлив ... за що отримав покарання, тепер мовчу ... :lol:
Скар, іди принеси жертву "богам"
Ми єсть самі гуманні боги форума...
:D
http://3.bp.blogspot.com/-kp880N2BNMM/ULlYjiMpk2I/AAAAAAAAB9I/qORr4CbV214/s1600/gran_zeus_dota2.jpg
Скар, іди принеси жертву "богам"
Та щось не планую вірити саме в цих =)
Ми єсть самі гуманні боги форума...
:D
http://3.bp.blogspot.com/-kp880N2BNMM/ULlYjiMpk2I/AAAAAAAAB9I/qORr4CbV214/s1600/gran_zeus_dota2.jpg
Тролю ... =)
Юра краще на фото добав богам ось це :
52912
Або ось це :
52913
52914
52915
52916
а можна і ось це :
52917
52918
Вибір за Вами, хотя правильно буде ось це:
52919
З повагою SkarabeY.
ПС. невтримався =)
яка риклама,ныякоъ рекламы , банеру нема ж)
кажу шо э можливість і усе
Вже роздобув...ось такий
http://storage.unishop.by/prices/0575/f285301bcfa9ca25ae770fde43581f99.jpg
Вже роздобув...ось такий
На початок хватить =), а з часом тобі треба М10 або М9, відповідно зброї =)
hrusters
14.05.2013, 21:48
ти диви щоб тобі "наші" модери баню не дали за рекламу =), а то декотрим людям можна рекламувати, а іншим ні =)
ага то точно! дивно що вони самі про це не говорять)))) шифратори:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: б***ін
hrusters
14.05.2013, 21:50
в цю неділю будем бігати?
в цю неділю будем бігати?
предлагаю на стадионе, кругов 10 сделать:lol: под прицельным огнем пулемета
а по теме... мож почистим полигон все таки? субботничек сделаем
enchanter
17.05.2013, 10:18
Вже роздобув...ось такий
До речі, якщо вже бігати з ножиками, то пропоную внести поправку, що якщо когось десь в тиху "приріжуть", то щоб жертва не волала "ВБИТИЙ!!!" на всю округу, а мовчки йшла в мертвяк :) Це ж як би тихе знищення ворога має бути. Бо інакше нема смислу. Краще вже тоді буде з пістолета ввалити)
Ну і медальку кращому маньяку можна придумати тіпа Quake3Arena 53095 :grin:
53096
жертва не волала "ВБИТИЙ!!!" а тихо дьоргалась в конвульсіях :)
хоча, не пам'ятаю, коли ножем вбивали-вбивав:)
enchanter, читаємо правила, а потім воносимо поправки:smile:
7. Ножи
7.1. К игре допускаются нетравмоопасные реплики ножей, изготовленные из резины или мягкого пластика со скругленным (затупленным) острием и режущими кромками.
7.2. "Убийство" ножом: нож держится за рукоятку, лезвие направлено вперед. Обозначение удара: в корпус (легкий тычок). Конечности, шея и голова запрещены к нанесению удара. "Убитый" ножом молча одевает повязку (включает красный мигающий фонарик) и уходит. Касание ножом разрешено наносить лишь в область тела выше пояса и ниже шеи, и не более одного раза в одного и того же человека.
7.3. Запрещается производить касание ножом во время прыжка или на бегу.
7.4. Запрещается блокировать касание ножом или применять приемы рукопашного боя во время касания ножом, как одной, так и другой стороне.
7.5. Запрещено метание ножа.
Jew:
а тихо дьоргалась в конвульсіях :smile:
хоча, не пам'ятаю, коли ножем вбивали-вбивав
То треба мати відповідний скілл, ну і ножик, само собою.
а з якого левела таке можливе:? треба профу прокачати
7. Ножи
7.4. Запрещается блокировать касание ножом или применять приемы рукопашного боя во время касания ножом, как одной, так и другой стороне.
P.S. Клас, заходжу в групу людей, витягую ніж: "Всім приготуватись буду вас резать, і не забуваєм, що "Запрещается блокировать касание ножом".
Це краще ніж - бачу що мене хочуть зарізати ножем, згадую курси самооборони і ламаю чуваку руку. Ніхто не заважає ухилятися, тікати, стріляти і т.д.
а можна зарізати палкою ?
Можна, в мене в Бурштині сусіда колись так реально закололи... Шалені 90-ті. :(
Можна, в мене в Бурштині сусіда колись так реально закололи... Шалені 90-ті. :(
Тепер все зрозуміло ... =) ех 90-ті ... =)
Важке дитинство , дерев"яні іграшки =)
Хотів би подякувати гравцю "Алексей Иванович" за знайдений магазин(про який я писав вище)..не перевелися ще чесні люди в нас на Україні))
Ти тепер думай як його в мене видурити :) Я тобі його так просто не віддам... :)
вот теперь и думается, играть со 135 в здании боимся... а пытаться подойти с ножем и получить смачно с 5 метров не боимся )))
Ну Ну.... нада курца все же довести до 110 и караулить с ножами людей прикинувшись глухим ))
enchanter
18.05.2013, 09:34
вот теперь и думается, играть со 135 в здании боимся... а пытаться подойти с ножем и получить смачно с 5 метров не боимся )))
Хтось з нашої сторони на минулій нічній так получив. Я там недалеко валявся, чув )
Хтось з нашої сторони на минулій нічній так получив. Я там недалеко валявся, чув )
особенно умиляют ночные игры с пулеметами и снайперками (типа тернопольской).... соосбенно снайперки без подсветки.... ха ха, интерестно взять так у знакомых СО2шную на 220 и лупить уда слышу, дистанции то не видно, а то что шарики форму прошивают плевать )
интерестно взять так у знакомых СО2шную на 220 и лупить уда слышу, дистанции то не видно, а то что шарики форму прошивают плевать )
якись ти злий став останінм часом )))
---------- Сообщение добавлено в 17:23 ---------- Предыдущее сообщение создано в 17:15 ----------
знайшов види альтернативної зброї
53175
якись ти злий став останінм часом )))
---------- Сообщение добавлено в 17:23 ---------- Предыдущее сообщение создано в 17:15 ----------
знайшов види альтернативної зброї
53175
не я такой, правила такие народ выдумывает
где ж это видано Ак с тюном 150 по правилам и пулемет всего 165 )))
гулять так гулять ) я ж тернополь не еду по 2м причинам, тупые правила по тюну( привила люди писали явно под свои привода типа АК и М и пулеметов у них нет с тюном хорошим) ... ночью АК с тюном 145-+5 это даже не АРВ шарики под кожу загонять можно ) и пулемет всего 165... ... и фонари на стволе... вааще веселуха... стреляешь хз куда ибо фонарь мотать изолентингом... а тактических фонарей в старйке единицы у людей ) а обыный фонарь если врубить будет видно вааще не тока куда стреляешь а и своих засвечивать и т.п. :lol: танковый выстрел куда слабее по свету нежели хороший фонарь :lol:
танковый выстрел куда слабее по свету нежели хороший фонарь :lol:
ахаха
згоден з тобою , ну подивимся як воно буде ))
ахаха
згоден з тобою , ну подивимся як воно буде ))
если бы знать территорию как там с подлесокм, я бы ту фару присобачил под ствол. 5500 люмен самое оно, даже не выключал бы )
не я такой, правила такие народ выдумывает
где ж это видано Ак с тюном 150 по правилам и пулемет всего 165 )))
гулять так гулять ) я ж тернополь не еду по 2м причинам, тупые правила по тюну( привила люди писали явно под свои привода типа АК и М и пулеметов у них нет с тюном хорошим) ... ночью АК с тюном 145-+5 это даже не АРВ шарики под кожу загонять можно ) и пулемет всего 165... ... и фонари на стволе... вааще веселуха... стреляешь хз куда ибо фонарь мотать изолентингом... а тактических фонарей в старйке единицы у людей ) а обыный фонарь если врубить будет видно вааще не тока куда стреляешь а и своих засвечивать и т.п. :lol: танковый выстрел куда слабее по свету нежели хороший фонарь :lol:
угу дивно воно якось......промовчу
Так, в Тернополі, є свої нюанси, на останній грі також, метрів 15-20, наші шари не долітали до гравців протилежної сторони. А от до нас долітали їхні. Але ви повинні розуміти, що тюни то вже під особливості полів і регіону. В них великі простори і ліс чистий, який добре проглядається, от у них і війна тюнів. У нас видимі відстані менші і на них достатно і 130, того в середньому у нас такі привода. А правила, ти огрганізатор ти і замовляєш музику. Хоч 170 на пістолет і танкову фару під привід. Влаштовує - їдеш, а ні то ні, все просто... :)
Ну принаймі так мені бачиться дана ситуація.
Так в том и прикол что я не вижу там войны тюнов ))
Але ви повинні розуміти, що тюни то вже під особливості полів і регіону. В них великі простори і ліс чистий, який добре проглядається, от у них і війна тюнів. У нас видимі відстані менші і на них достатно і 130, того в середньому у нас такі привода
Можеш запитатися в тих, хто їздить на Яворівський полігон, яка там місцевість - широчезні поля і де-не-де є окопи. Лісу дуже мало. Але грають все одно по правилам ФСУ з обмеженням в 130 м/с. На іграх серії Ірак - пустеля, там взагалі дерев впринципі нема, грають за правилами мілітариста - 140 м/с, але в значної кількості людей все одно тюн до 130, щоб мати змогу з ним же потрапити і на ігри ФСУ. На іграх серії Афганістан - гори, там видимість взагалі кілометрами може вимірюватися, і ситуація та сама, що й на "іракських" іграх.
А тернопільскі правила можна пояснити тим, що на момент прийняття цих правил більше 150 м/с не було можливості затюнитися. Якби знайшли спосіб затюнити штурмові до 220 м/с, то цілком можливо, що саме ця цифра у правилах фігурувала б.
дык, я к штурмовым 150 претензий не имею
меня удивило ограничение пулеметов 165 )
т.е. это показывает что пулеметов у них нет ) или они бояться тюнов 180 и хотят чтобы их привода дальше всех лупили )
мой например без вопросов тянет до 190 м/с )))
На рахунок кулеметів - та ж причина, що й на рахунок штурмових. на момент прийняття правил, кулеметів більше за 165 не було :) Так що ти правий - це показує, що кулеметів у них нема, принаймні не було на момент прийняття правил. При таких правилах в них і сенсу нема - аксу з тюном 150 м/с і 3-ома бункерами на 500 шарів і вагою 2.5 кг є значно кращим вибором, ніж який-то м249 з тюном 165 м/с і вагою під 7 кг. Це навіть не беручи до уваги габарити, по яких аксу також виграє. а ще можна взяти пластмассову вкорочену м-ку. еффективний страйкбол рулить :)
зря они так, нужно было не ограничивать штурмовые, я бы МП5 сделал 180 ))) гирбокс не вопрос... тюн как в пулемете и все ))) электробункер есть.
я вон помню в прошлом году пулемет поломался, так я с АК бегал базой (115) зато электробункером. тоже весело, даже гонял тех у кого 135. главное уметь пользоваться приводом.
зря они так, нужно было не ограничивать штурмовые
Ну взяли,послухали і вуаля "Игра 25-26.05.2013 НЕ СОСТОИТСЯ."
enchanter
20.05.2013, 15:34
мда... апять...
-И так задолбало все ))
Предлагаю. Суточная игра Баттлфилд
ночная часть. где то с 23 до 5 утра
3 вышки с маяками 2х цветов.
внизу часы при переключения тумблера меняется цвет маяка и включаются часы считающие время захвата точки.
как вариант на здании будет установлено несколько неподвижных прожекторов освещающих все поле (до 1 квт, дабы не сильно засвечивать).
предложите место где провести ибо района не знаю. По идее подойдет место за бочками поле и бугор за рвом. и часть леса.
респ каждые пол часа.
идея какая, минимум кустов больших чтобы небыло ползаний и т.п. лишь нбеольшие точки для удержания позиций. на территории делать не хочется очеьн много кустов и будут просто все сидеть по кустам
вот как пример карты для ночной миссии.
дневная часть думаю будет удержание зданий на территории бочек. захват флага и перемещение его на свою базу и дальнейшее удержание 10-15 минут. найти и уничтожить. стандартные миссии батлфилда.
цель. МЯСО! как рекомендация это подсветка выстрела но не обязательно, без нее весело будет в полях )
Так же интерестно мнение наших черновицких тернопольских коломийских вояк. Интересен ли такой формат?
Для такого формата нужно от 100 человек. ибо это балтфилд!!!!!
вариант игры где то с 13 до 20 мясо с 1 перевывом на поесть. с 23 до 5 утра партизанский нонстоп.
если игра без взносов (пилотная вроде как бэ) света на здании не будет если никто не проспонсирует генератором и топливом и прожекторами (мои 2 без вопросов будут от аккума, но там на долго не хватит, часа 3-4)
при взносах 10-15 грн примерно
свет на полигоне, зарядка аккумов в лагере, чаек горячий с вечера до утра нонстопом на стоянке машин, питьевая вода. Мож еще какие то плюшки игровые придумаются ) А ну дровишки для посидеть и кашу сварить в перерыве (если народу не мало будет)
так же ищуться энтузиасты готовые помочь с организацией игры ))) пары человек достаточно, главное ТОЛКАТЬ ИДЕИ по движу и помочь на полигоне обустроиться (будет бензопила, шуруповертик, молотки и гвозди, возможно мотокоса если успею привезти)
по правилам игры, ФСУ и все. здания игровые 1е этажи будут до 135. все как в правилах.
Direktor
20.05.2013, 19:19
Дата ?
Ідея цікава, якщо потрібна допомога, я готовий. Але маю кілька питань, що робити з тими гравцями у яких понад 135, бо ми завжди орієнтувались на 140+-5, а таких буде може і більше половини потенційних гравців. Взнос обов'язково, можна і по 20 грн. Я думаю, що якщо з 13.00 побігати до 20.00 активно, то на нічну, або не підуть, або позасинають. Також близькість до міста, місцеві можуть повтікати...:)
Але як я вже писав, організатор - барин, що хочу то роблю, подобається їду на гру, а ні то ні.
И так, Графит, думаю через неделю сделать 2го июня ))) Я неделю как папой стал посему хочу и поиграть но сил моих нет думать уже ))))
по взносам 20 грн и куча плюшек будет (я скорее всего буду оргом и пару миссий побегаю а так на базе и т.п., ибо следить нада ).
по игре можно вечернюю сделать или вечерние посиделки + ночной экстрим. или дневную необльшую потом отдых или как вариант дать сторонами бензопилу и пусть в игровом процессе делают укрпеления.
равила они ж резиновые ) хрона не будет ) на бумаге обычно, игроки ж одни и те же будут. ночью что 135 что 145...
и так мой вариант с учетом замечаний.
старт в 19 примерно +-. заезд днем.
игра за точки и за ФЛАГИ на базах как вариант, респ в стороне от базы в этом случае. базы укрепляют сами команды, даем бензопилу и т.п. плюшки. флаг это палка метра 3+ светодиодная лента ... когда несешь видно метров на 400 ))) проверено уже
я свой бобик поставлю поперек дороги.... не уедет никто до утра.... да на выезде с пулеметом буду как заградотряд стоять)))
орги делают
готовим флаги (палка с лентой светодиодной и батарейками)
3 вышки в виде треног метров по 3 лента светодиодная и батарейки
+ укрепления по полям в виде щитов из бревен и веток и т.п. много не нужно но точки укрепленные нужны немного. хотябы 3 укрепления.
и так с моей стороны
батарейки есть вроде
лента светодиодная
шмелек для горячего чая тоже имеется.
бензопила
есть мешков с пол сотни от кукурузы )))) ыыыы)))
переноска 50 метров есть. если у кого есть еще давайте дабы от генератора протянуть провода на крышу здания. там как раз 100 метров. вариант 2 на крыше закреплю прожектор на стоянку машин чтобы сверху освещало (свет нужен полюбасу ибо темно шо ппц там будет.)
прожектора в ассортименте.
нужно купить часы дешевые китайские на АА батарейке. 6 штук.
тумблера, как вариант автомобильные найдц на 3 положения я завтра у соседей гляну в магазине.
нужен генератор дабы поставить на базе и сделать свет. оплатится из взносов. желательно 2 квт.
если есть термос литра на 3 или 2 дабы кипяточку бахнуть. кофе думаю народ будет хлебать по ночи. да и утром горяченького нужно.
по остальныам плюшкам порешат ьнужно при встрече и обмозговать.
ну и рабочие руки
єсі шо, є генератор десь 900 ват, а може і 2шт
чай: 2-3 великих котелка
p/s
але хтось там казав про "рейд" 1-2 червня
єсі шо, є генератор десь 900 ват, а може і 2шт
чай: 2-3 великих котелка
p/s
але хтось там казав про "рейд" 1-2 червня
хз ))) отменим )))
о котелки рулит!
2 генератора совсем отлично.
мну є тілько 1 кателок. можна і біля машін чай робити
мну є тілько 1 кателок. можна і біля машін чай робити
так у них и делать, на крыше домика шурупами прожектор прилепить галогеновый. и будет у машин светло и уютно )
гамаки, шезлонги і піноколада - індивідуально
та не вопрос, если нужно и стриптизерш с музыкой привезу )))
Оце рух пішов, ігри...так і пруть. Днів в календарі не стає...! :)
Direktor
22.05.2013, 16:34
Анонс гри 1-2 червня, ораганізатори 2./PzGrenBtl 411
Выпускной у сына, с радостью но не как
Анонс гри 1-2 червня, ораганізатори 2./PzGrenBtl 411
Выпускной у сына, с радостью но не как
Ну это дело нужное:)
Да и игра планируеться пробная, проверим местность - потом сделаем чтото поглобальней:smile:
дивно якось, чого за ігри тепер домовляються в "тіхаря" ? пишіть на форумі, а якщо є не бажані команди чи гравці то треба писати відверто. :-) минулого тижня коломия, цього тижня не понятний калуш....
дивно якось, чого за ігри тепер домовляються в "тіхаря" ? пишіть на форумі, а якщо є не бажані команди чи гравці то треба писати відверто. :-) минулого тижня коломия, цього тижня не понятний калуш....
шо за крик души? кто обидел? )))
шо за крик души? кто обидел? )))
та ніхто нікого не обідив. просто "нємножко както па дєбільнаму "
дык а может у них это приватки были ))
Коломия робила маленьку гру для тестування нового полігону. Запросились тільки добре знайомі команди, щоб не лажанутись перед паньством ;)
=) ... Арата просто ти не достойний таких приваток .... роби висновки =)
Ну так ще б:
овертюнщик
неадекват
маклауд
свариться з іншими гравцями
використовує якісь не зрозумілі девайси
і взагалі підозріло виглядає....розгрузи якісь модні носить...мажор.
:shock::grin:
А Арата, то був в Коломиї...
А Арата, то був в Коломиї...
він просто їхав хвастатись новою пухою, а так би він такі "заходи" не відвідував би =)
пуха старенька, не треба тут демагогію розводити :-)
пуха старенька, не треба тут демагогію розводити :-)
никто тебя тут не разводит )))))
Дивно. Тебе хтось запрошував на ГРУ В Коломию???? (звернути увагу на слово ГРА).
Тепер невеличке пояснення що проходило в Коломиї. (оскільки саме я відповідав з проведення цього "заходу" як сказав Скар).
В Коломиї вже немає полігону на якому проводилось дві гри минулого року (територія була приватна і власник вже почав її активно використовувати) Ми (команда Sparta) знайшли іншу закинуту частину на якій провели 2-3 тренування і вирішили провести там велику гру за сценарієм, оскільки територія навіть нам мало відома і мало обіграна (є велика кількість небезпечних місць, люків, ям і т.д.,) зразу заганяти 50-80 чоловік (за кількістю учасників які приїхали на минулі наші ігри) на таку територію для того щоб перевірити її було б не дуже розумно ми (комнада Sparta) вирішили перевірити її і відіграти деякі моменти гри, оскільки силами самої Спарти це зробити неможливо було запрошено допомогти Кедрів і Косів. Таке саме пояснення я дав перед "заходом" чому ти його не чув мені важко відповісти. Це не була ні повноцінна гра ні навіть локалка це були "технічні роботи" тому навіть не знаю чи є зміст висвітлювати їх на форумі. Зараз побачивши територію в ділі ми доводимо її до пуття (вже зроблена карта території, пронумеровано будинки, але ще треба почистити кущі та деякі зарозші місця, покосити, позначити люки). Так само відігравши деякі моменти гри зроблено коригування по сценарію для повноцінної гри. Все це робилось і робиться для того щоб в майбутньому провести гарну, цікаву, безпечну гру від якої учасники отримали б задоволення і ні про яке "тіхаря" навіть близько не йшлось.
Ще раз повтроюсь це було зроблено для того щоб коли ми запросимо всіх бажаючих на гру було якнаяменше непередбачуваних чи інших ситуацій які б вплинули на задоволення від гри і аж ніяк не через те що ми когось хочемо бачити а когось ні. Тому вважаю що так висловлюватись як ти висловився принамні про Коломию (незнаю що було в Калуші) некоректно.
---------- Сообщение добавлено в 15:31 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:26 ----------
Коломия робила маленьку гру для тестування нового полігону. Запросились тільки добре знайомі команди, щоб не лажанутись перед паньством ;)
Не зовсім коректно особливо в частині про "добре знайомі команди" та слово "гра", хоча в "щоб не лажанутись" є доля правди.
дык если ест ьурбан зачемего проверять?! там нада играть!!!! тут же во франковске на бочках уже совсем тоскливо
Дивно. Тебе хтось запрошував на ГРУ В Коломию???? (звернути увагу на слово ГРА).
Тепер невеличке пояснення що проходило в Коломиї. (оскільки саме я відповідав з проведення цього "заходу" як сказав Скар).
В Коломиї вже немає полігону на якому проводилось дві гри минулого року (територія була приватна і власник вже почав її активно використовувати) Ми (команда Sparta) знайшли іншу закинуту частину на якій провели 2-3 тренування і вирішили провести там велику гру за сценарієм, оскільки територія навіть нам мало відома і мало обіграна (є велика кількість небезпечних місць, люків, ям і т.д.,) зразу заганяти 50-80 чоловік (за кількістю учасників які приїхали на минулі наші ігри) на таку територію для того щоб перевірити її було б не дуже розумно ми (комнада Sparta) вирішили перевірити її і відіграти деякі моменти гри, оскільки силами самої Спарти це зробити неможливо було запрошено допомогти Кедрів і Косів. Таке саме пояснення я дав перед "заходом" чому ти його не чув мені важко відповісти. Це не була ні повноцінна гра ні навіть локалка це були "технічні роботи" тому навіть не знаю чи є зміст висвітлювати їх на форумі. Зараз побачивши територію в ділі ми доводимо її до пуття (вже зроблена карта території, пронумеровано будинки, але ще треба почистити кущі та деякі зарозші місця, покосити, позначити люки). Так само відігравши деякі моменти гри зроблено коригування по сценарію для повноцінної гри. Все це робилось і робиться для того щоб в майбутньому провести гарну, цікаву, безпечну гру від якої учасники отримали б задоволення і ні про яке "тіхаря" навіть близько не йшлось.
Ще раз повтроюсь це було зроблено для того щоб коли ми запросимо всіх бажаючих на гру було якнаяменше непередбачуваних чи інших ситуацій які б вплинули на задоволення від гри і аж ніяк не через те що ми когось хочемо бачити а когось ні. Тому вважаю що так висловлюватись як ти висловився принамні про Коломию (незнаю що було в Калуші) некоректно.
---------- Сообщение добавлено в 15:31 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:26 ----------
Не зовсім коректно особливо в частині про "добре знайомі команди" та слово "гра", хоча в "щоб не лажанутись" є доля правди.
Володя, ми вкурсі, все норм, то ми тут трошки тролимось:-P
давайе уже фотки полигона, от прошлого полигона я тащился, суперский был. Надеюсь этот не хуже будет.
чого все так серйозно... писалось не для того щоб когось спаплюжити. просто вже два тижні кудись всі їздять а на форумі нічого не написано, навіть якщо технічна гра то також комусь може бути цікаво, написав пост не тому що МЕНЕ хтось кудась не запрошує, а на рахунок самої організації в принципі :-) Peace !
Ей, німці, що ви народ баламутите.... Ставте більше смайлів, бо люди переживають :) :) :)
гоу наигры регится!!!! нечего тут флудить во флудильне )
Ей, німці, що ви народ баламутите.... Ставте більше смайлів, бо люди переживають :) :) :)
Такого смайла як в тебе на аві, тут нажаль немає ... =)
Хотя ... 53948 :-P
цього тижня не понятний калуш....
чорт а так хотів в Калуш!!!!!!
чорт а так хотів в Калуш!!!!!!
угу калуш краще ніж ценжів....
enchanter
28.05.2013, 20:21
Особливо, якщо Ценжіва вже, кажуть, нема...
угу калуш краще ніж ценжів....
- Армяне лучше чем грузины!
- Чем?
- Чем грузины! ©
Особливо, якщо Ценжіва вже, кажуть, нема...
хто нема? как нема?
ми були)
54194
«Ты суслика видишь? — Нет. — И я нет. А он есть!»
54194
«Ты суслика видишь? — Нет. — И я нет. А он есть!»
рукалицо!
вот так нада ))) чтобы прочувствовать всю соль момента )
http://www.youtube.com/watch?v=EHX7NZS8zAI
Труа буте де водка.Авер плизир
Ну что на выходных?! бочки? предлагаю почистить полигон немного.
Ну что на выходных?! бочки? предлагаю почистить полигон немного.
а смисл
а смисл
зарос полигон очень + можно было бы из срезаного построить пару точек укрепленных )
зарос полигон очень + можно было бы из срезаного построить пару точек укрепленных )
якось я таке уже робив )) з гренадьорами))
якось я таке уже робив )) з гренадьорами))
против пулеметов?! )))
багато людей скаржились що бояться кота з бензопилою, пропоную його забанити оскільки він проявив не толєрантне відношення до інших :-) я вже мовчу за грінпіс:mrgreen:
Хотів би подякувати команді "КЕДР" за проведення операції "викрадення нареченої". Хлопці не полінувалися вночі поїхати 30 км в одну сторону, там дочекатися моменту)).. але все пройшло успішно, усі задоволені, переповнені емоціями..пропоную тепер це зробити традицією в наших колах)) п.с. чекаю оперативне відео з місця подій))..
круто! я таке задумував коли женився, але потім подумали що то може бути перебор і можуть не зрозуміти гості :-) цікаво побачити реакцію гостей , викладайте відейко!!!
Угу, зразу запишемо кого підзабананити:shock:
зразу запишемо кого підзабананити
пропоную-Шмідта
а никто случаем не связан с мебелькой? нужно ДСП раскроить 20*20 см квадраты 18 штук. точнее нужно сделать 3 кубика из дсп любого можно не ламинированого, краской красить буду всеравно
а никто случаем не связан с мебелькой? нужно ДСП раскроить 20*20 см квадраты 18 штук. точнее нужно сделать 3 кубика из дсп любого можно не ламинированого, краской красить буду всеравно
я можу але хіба що вишлю перевізником або передам автобусом
0974592109
як на рахунок після гри в суботу-неділю зранку поїхати в аквапарк ? якраз акція буде - і можливість відпочити і поплавати )))
Погода нікого не пугає від цих вихідних ?
як на рахунок після гри в суботу-неділю зранку поїхати в аквапарк ? якраз акція буде - і можливість відпочити і поплавати )))
Тільки грим попередньо не змивайте.
А ти що, з цукру зліплений?
А ти що, з цукру зліплений?
він модний, ці всякі беки-блови чи як то сі називає....... дрище поломити :-)
внимательнее глянь, вечер и ночь ясно без облаков ))
внимательнее глянь, вечер и ночь ясно без облаков ))
так він в курсі тому і пише, чи нікому не стрьомно грати буде з ним , бо в нього ж ПНВ і вона буде афігенно працювати коли чисте небо і місяць світить....
хм..в баньку можна
Арата, т про такі ПНВ говорив*
55231
хм..в баньку можна
поїхали з нами
з нами німаками
лучше тобі буде
ніж в рідної мами !!!
:grin::D:grin::grin::grin:
А вы точно Антонио Бандерас? :-P
Фасолік, ідейка цікава, тільки напиши коли і по чом?
Фасолік, ідейка цікава, тільки напиши коли і по чом?
Аквапарк
1. Ранкова зарядка - 40 грн. за 3,5 год.
Графік проведення ранкової зарядки
Вихідні (СБ-НД): 06:00 - 09:00
питання в тому шо десь до 6 а.м. прийдеться перекентуватись і не всі думаю захочуть такий розклад
хм..в баньку можна
нуну... ризикни:-P
P.S. Таки дехто хоче засвітити свою дупу в сітці втретє:lol:
А есть у нас тут подкованые юристы, шоб с опытом работы. есть дело на мильон, точнее на полтора ))) если можно стуканите в личку контакт
---------- Сообщение добавлено в 01:35 ---------- Предыдущее сообщение создано в 01:33 ----------
так він в курсі тому і пише, чи нікому не стрьомно грати буде з ним , бо в нього ж ПНВ і вона буде афігенно працювати коли чисте небо і місяць світить....
я вааще хотел металогалогенную прожектору поставить на 400 ватт.... 30000 люмен... хватило бы без ПНВ играть на том поле ))) но подумал что прикола ночной игры не будет тогда )))
я вааще хотел металогалогенную прожектору поставить на 400 ватт.... 30000 люмен... хватило бы без ПНВ играть на том поле ))) но подумал что прикола ночной игры не будет тогда )))
Та ладно, неужто....:lol:
Direktor
06.06.2013, 09:52
Аквапарк
1. Ранкова зарядка - 40 грн. за 3,5 год.
Графік проведення ранкової зарядки
Вихідні (СБ-НД): 06:00 - 09:00
питання в тому шо десь до 6 а.м. прийдеться перекентуватись і не всі думаю захочуть такий розклад
Давай узнавай
Щодо аквапарку, працює він з 6.00 але до 9.00 не працюють ніякі атракціони, тільки сауна, джакузі і басейни....
А есть у нас тут подкованые юристы, шоб с опытом работы. есть дело на мильон, точнее на полтора ))) если можно стуканите в личку контакт
---------- Сообщение добавлено в 01:35 ---------- Предыдущее сообщение создано в 01:33 ----------
так це ж круто
О так, хтось ПНВ собі тарить , а хтось фонарі на 30000 люмен (імітації дульної вспишки=)), буде весело ...
цікаво коли ж плазмогани появляться =)
55283
а ще хтось бере дуже хитро фонарь замість імітації дульної вспишки і тримає в руці збоку типу щоб обдурити звідки стріляють :-)
А хтось взагалі нічого не бере.
фонарь замість імітації дульної вспишки і тримає в руці збоку типу щоб обдурити звідки стріляють
хочу бачити:))
ану народ у меня есть пульт Ду отвертолета + приемник... все руки не досдут собрать ночную турель
это пулемет + прожектор + зеленый лазерный целеуказатель....
нутипа сидишь в тсоронке в нычке и поливаешь безбоязнено )
нутипа сидишь в тсоронке в нычке и поливаешь безбоязнено )
Попадуть в пуліч, вторічку бистро поміняєш ? =) (правила)
але було б весело =)
---------- Сообщение добавлено в 15:02 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:01 ----------
хочу бачити:))
а ти цього не бачив ?
хмм, знач тобі ним світили =)
кто мешает перед пуличем 1 мм сталюку поставить?! )))
типа такое тока гранатой убить можно ))) подходите )))
ну а рядом я с вторичкой )))
хмм, знач тобі ним світили =)
було по-іншому: один світить, всі стріляють
Давай узнавай
значить з 6 до 9 відкритий тільки басейн, сауна непрацює
значить з 6 до 9 відкритий тільки басейн, сауна непрацює
Басейни всі відкриті, і джакузі також =)
Басейни всі відкриті, і джакузі також =)
Cunami AquaPark_LodovaArena
12:15 (15 мин. назад)
кому: мне
украинский
русский Перевести сообщение
Отключить для языка: украинский
Доброго дня!
У неділю з 6:00 до 9:00 проводиться ранкова зарядка.
Цих 3 години коштує 40 грн.
У послуги входить лише плавання!
Сауна,Джакузі не працюватимуть!"
Дякуємо
їх відповідь мені на мило,ну хз,можемо перевірити
а туди в басейн пустять з снарягою?
можна булоб зробити висадку і утримання острова :))
на правах флуду: заказав собі на море, але бачу що опробую завтра
55368
джакузи там арбайтен всегда
а если народу много влючают все 3 ванны.
часто там бываю )
---------- Сообщение добавлено в 13:46 ---------- Предыдущее сообщение создано в 13:43 ----------
иногда и парилка включается ) я думаю все это можно порешат ьна месте если толпа целая будет )
---------- Сообщение добавлено в 17:05 ---------- Предыдущее сообщение создано в 13:46 ----------
кто на черновцы едет 22-23го ? ))) есть 4 места в машине.
hrusters
07.06.2013, 16:35
[/COLOR]кто на черновцы едет 22-23го ? ))) есть 4 места в машине.[/QUOTE]
можливий варіант...але то ще треба дожити. В житті різне буває. Якщо все буде ок то я +2 поїдемо
[/COLOR]кто на черновцы едет 22-23го ? ))) есть 4 места в машине.
можливий варіант...але то ще треба дожити. В житті різне буває. Якщо все буде ок то я +2 поїдемо[/QUOTE]
та понятно, я тоже планирую ехать но хз как оно там будет.
---------- Сообщение добавлено в 21:52 ---------- Предыдущее сообщение создано в 17:45 ----------
кто то грил о гранатометах?!
55401
enchanter
08.06.2013, 09:36
На рахунок Аквапарку: був там сьогодні на ранковій. Працюють всі басейни (всередині і на вулиці), працювали всі 3 ванни джакузі, сауна, навіть горки малі включили. Все входить в 40 грн. Бомба! Був там 2 години - не надоїло :)
а у нас тут есть рядом где то чистый лес? чтобы небыло подлеска и травы там густой?!
хочу суточную сделать )))
---------- Сообщение добавлено в 14:36 ---------- Предыдущее сообщение создано в 13:24 ----------
пора закупать такие фонари о))))) хотя мой маленький 55 ватт а что на видео 75 )
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=fzPsgX01tP8&NR=1
Direktor
10.06.2013, 15:10
Выжигать людям глаза ка кто не гуманно.
Выжигать людям глаза ка кто не гуманно.
ну авто ксенон не выжигает же ))) 2 фары как раз 70 ватт )
цікавить чи хтось планує організовувати гру на 6-7 липня?
Ми плануєм щось на липень зробити але ще з датою не визначились.. а ти хочеш в гори?
Ми плануєм щось на липень зробити але ще з датою не визначились.. а ти хочеш в гори?
хочу в гори і шукаю однодумців на ці дати
хто на Чернівці немає транспорту , або неможе розмістити всіх бійців - пишіть в ПМ!!!!
Alex(SAS)
19.06.2013, 15:50
цікавить чи хтось планує організовувати гру на 6-7 липня?
Сам не знаю что это за игра, еду первый раз, но может подтягивайтесь (и дата нужная и горы):
http://airsoft.ua/showthread.php?t=22965&p=540839#post540839
Фосолік, дзвони завтра після 19-00
є багато вражень після гри в Чернівцях,хотілось б поділитись але не знаю де )))
Direktor
23.06.2013, 20:37
http://airsoft.ua/showthread.php?t=23118&page=2&p=542011#post542011
а коли будуть локалки ? чи їх можна записати в червону книгу ....
Если организуешь то будут)))
Алексей Иванович
25.06.2013, 21:07
ага ато одні поїздки. давайте вже в рідному місті побігаємо))
А для чого? Коли гру робив КОТ то далеко не всі приїхали і коли 411 організовував, то щось я не помітив активності вашої при реєстрації і приїзді на гру. В мене таке враження, що теперішнім страйкболістам найбільше подобається грати у "флудилці" :)
так хіба мало людей регалось ?
http://rageface.ru/faces/mother-of-god.png
Алексей Иванович
27.06.2013, 12:14
так як в цю неділю бігаємо?
ну если кто организует локалку, то конечно
А для чого? Коли гру робив КОТ то далеко не всі приїхали і коли 411 організовував, то щось я не помітив активності вашої при реєстрації і приїзді на гру. В мене таке враження, що теперішнім страйкболістам найбільше подобається грати у "флудилці" :)
Підтримую Юру,а далі по темі:
1) або ігри робити платні, навіть локалки
2) або без реєстрації на гру не допускати
3) проявляти самому активність і якщо немає можливості,часу,досвіду чи ще осбтавин вагон - об,єднуватись з іншими командами для допомоги в створенні гри - сценарій, підготовка території і т.д.
Далі по темі..наша команда планує робити "дебютну" гру 14 липня. Зараз якраз працюєм над сценарієм..якщо все буде ок то до 14-го справимось..деталі повідомимо пізніше.. так що панове організатори закріпіть за нами цю дату будь-ласка, якщо не будемо встигати попередимо заздалегіть.
Підтримую Юру,а далі по темі:
1) або ігри робити платні, навіть локалки
2) або без реєстрації на гру не допускати
3) проявляти самому активність і якщо немає можливості,часу,досвіду чи ще осбтавин вагон - об,єднуватись з іншими командами для допомоги в створенні гри - сценарій, підготовка території і т.д.
1. і шо то дасть коли буде гра платна ? сенс ?
2. так для того і є реєстрація вроді б....
1. і шо то дасть коли буде гра платна ? сенс ?
2. так для того і є реєстрація вроді б....
як шо,плати гроші і хочеш їдь хочеш не їдь - така собі мотивація;
а є люди які клали на реєстрацію, або ж банально не мають інтернета - всяке буває
1.Без назви
2.Дата та місце - 30.06.2013р., 10.00 год
7.Фабула - Нема
8.Небажані команди/гравці - немає
9.Внесок - немає
Бочки
усміхнувся на - гра без назви, без місця, без ніфіга, без нічого ))
але бочки, каністри, банки, склянки вкінці)
як шо,плати гроші і хочеш їдь хочеш не їдь
а ну так ти маєш на увазі передплату, так і треба було писати. Думаю тоді зібрати людей стане ще важче :-)
ну це краще ніж сидіти вдома..... різун красава :-)
але бочки, каністри, банки, склянки вкінці)[/QUOTE]
Ну так як більше ніхто нічого не організовує то мусів хтось хоча б щось написати. Нажаль в мене зараз немає часу організовувати якусь гру але хочеться побігати відпочити від роботи. А тут багато могутніх інтернет воїнів які дуже бурхливо обговорюють страйкбол але чомусь на самих іграх іх не видно. То я подумав напишу може хтось приїде а там на місці розберемось. Бочки - я думаю що тут всі знають що таке бочки, чи комусь треба було розписати конкретно (Мікрорайон пресмаш колишня недобудована нафтобаза бла, бла, бла....)
А про платні ігри я думаю що це нідочого доброго не приведе. Є Краща ідея відключати всім могутнім інтернет воїнам на вихідні інтернет
хто має на запасі акум фосфат нунчакі чи крейнсток ще його називають візьміть на завтра плз !!!!
http://rageface.ru/faces/face-why.png
А тут багато могутніх інтернет воїнів які дуже бурхливо обговорюють страйкбол але чомусь на самих іграх іх не видно
Не можу знати кого ти мав на увазі, але дехто приймає участь у іграх, а тому на локалках бути просто фізично не може:).
Не можу знати кого ти мав на увазі
Оз, шо ти палишся:)
їдем в дрогобиЧ
Оз, шо ти палишся:)
їдем в дрогобиЧ
малость знову буде інша гра =)
Ну так як більше ніхто нічого не організовує то мусів хтось хоча б щось написати. Нажаль в мене зараз немає часу організовувати якусь гру але хочеться побігати відпочити від роботи. А тут багато могутніх інтернет воїнів які дуже бурхливо обговорюють страйкбол але чомусь на самих іграх іх не видно. То я подумав напишу може хтось приїде а там на місці розберемось. Бочки - я думаю що тут всі знають що таке бочки, чи комусь треба було розписати конкретно (Мікрорайон пресмаш колишня недобудована нафтобаза бла, бла, бла....)
А про платні ігри я думаю що це нідочого доброго не приведе. Є Краща ідея відключати всім могутнім інтернет воїнам на вихідні інтернет
Славко,ти молодець, вибачай що нас не було ( я на роботі ) а мої шось без мене стають малоініціативні, буду виправляти ситуацію
сюди хтось збирається http://militarist.ua/forum/viewforum.php?f=392 ?
Ми плануєм в рейдову групу.
А сюди ти не хочеш?
http://airsoft.ua/showthread.php?t=22965
Ми плануєм в рейдову групу.
А сюди ти не хочеш?
http://airsoft.ua/showthread.php?t=22965
Славко, хочу, але не можу, вчора невстиг приъхати в франик як звонять з роботи - шоб я був 6 числа,отакої ((( свою команду зберу і проведу роботу щодо пропускання ігор)))
Котт э тэма - спиляти нах гілки і кущі які виросли попри дорогу на бочки і царапають машину :-( мож якось приїхати раніше і то все порізати то не довго, я б міг сам якби мав бензопилу, поможеш ?
FROSTBEAST
03.07.2013, 19:25
Всім привіт! Декілька бджілок та Фасолік будуть в п*ятницю грати в баскетбол, може ще хтось прийде?
enchanter
03.07.2013, 22:45
А де ви будете грати?
FROSTBEAST
03.07.2013, 23:50
Золота Нива відкритий майданчик! час скажу пізніше)
enchanter
04.07.2013, 09:49
Я зможу бути після 17:00
Я б приїхав, ален на Яндекс і Гуг мап зміг знайти тільки фудбольний майданчик, треба точні координати :))
enchanter
04.07.2013, 09:53
Я б приїхав, ален на Яндекс і Гуг мап зміг знайти тільки фудбольний майданчик, треба точні координати :))
Приїжджай, приїжджай! Пограєм в новий вид спорту: фудбол (foodball). Суть та сама, що в футболі, тільки треба весь час бутери хавати.
FROSTBEAST
04.07.2013, 19:21
57768
ну ми будем на майданчику з 5 вечора..мінімум 2 год.!)