Вход

Просмотр полной версии : Анонс игры Закон доблесті "Порятунок полоненого"

ГОР
29.01.2013, 20:24
http://i060.radikal.ru/1301/97/d38a4ec5e263.jpg (http://www.radikal.ru)
Дата: 17.02.2013 у випадку несприятливих погодніх умов гра переноситься на 24.02.2013.
Полігон: Веслувальний канал м. Тернопіль
Карта доїзду тут. (http://maps.google.com.ua/maps?saddr=Неизвестная+дорога&daddr=Неизвестная+дорога&hl=ru&ie=UTF8&ll=49.582129,25.566494&spn=0.007554,0.021136&sll=49.58192,25.560036&sspn=0.007554,0.021136&geocode=FWuQ9AId8zWGAQ%3BFd-N9AIdOQSGAQ&t=h&dirflg=w&mra=ls&z=16)
Правила: Правила ФСУ з доповненням
Організатор: ГОР
Тип гри: Пілотна гра, як зійде лід - будемо грати з катерами.
Допуск: команд, позакомандників - згідно реєстрації, прокат при умові поручительства досвідченого гравця, який несе повну відповідальність за адекватність прокатника.
Вживання алкогольних напоїв і наркотичних засобів до і під час гри ЗАБОРОНЕНО.
Обов'язкова наявність білих пов'язок, для гравців що використовують білі мас халати потрібно мати червоні пов'язки.
Фабула: гра проводиться за мотивам фільму “Закон доблесті” з деякими змінами.
· Терористична група планує провести маштабні атаки на території США, з використанням новітніх тероресничних жилетів, нашпигованих свинцевими кулями.
· Агент ЦРУ який дізнався про їх плани був викрадений і утримується найманцями на території Чілі.
· США відправляє загін морської піхоти для визволення полоненого.
· Регулярні війська Чілі відмовляються від співпраці з США і отримали наказ на знищення будь-яких збройних сил на своїй території.

Основні умови місії
- оживлення по 10хв.
- дозволяється використовувати 1 бункер, або необмежену кількость механ.
- дозарядка в мертв’яку або на базі.
- час місії 4год.
- на грі будуть діяти поранення.
Поранення:
• Любе перше пораження, черга, чи рекошет рахується пораненням.
• Друге ураження для полікованого бійця – смерть.
• Пораження від гранати чи розтяжки одразу рахується смертю.
• Поранений гравець 3хв. кличе медика, також він може передавати інформацію в ефір.
• Забороняється самостійно змінювати свою позицію, стріляти, кидати гранати, застрілитись.
• Щоб полікувати необхідно одягти білу(чи червону) пов’язку пораненого йому на руку.
• Добивати раненого дозволено ( дружнім військам також).
• Якшо противник лікує раненого то він автоматично в полоні.
• Вітається антуражне віддігравання поранень.

http://www.youtube.com/watch?v=u7xUIr1NMRA

Діючі сторони:
1. US Marines (зелені) 35%
2. Терористи найманці (жовті) 45%
3. Регулярні війська Чілі (сині) 20%

Завдання :
Морськіа піхота США:
· Визволити агента ЦРУ
· Допитати полоненого і дізнатись місце виготовлення терористичних жилетів.
· Здійснити евакуацію агента ЦРУ
· Захопити, утримати 30хв і знищити базу №???
Терористи :
· Здійснювати охорону і допитати агента ЦРУ на базі №3
· Захопити в полон і стратити чим більше морських котиків.
· Утримати завод з виготовлення терористичних жилетів.
Армія Чілі :
· Знищувати всі збройні сили які перетнули кордон.
· Взяти в полон ватажка терористів.
· Захопити і утримати базу №??? до кінця місії.

Розклад:
10.00 Збір тут (https://maps.google.com.ua/maps?q=49.582198,25.571655&num=1&t=h&z=17).
11.00 Інструктаж тут. (https://maps.google.com.ua/maps?q=49.584313,25.558791&num=1&t=h&z=17)

Карта території. http://s.io.ua/img_aa/small/2411/35/24113560_0.jpg (http://io.ua/24113560u)

Реєстрація в цій темі.

за US Marines, бажано наявність форми в марпаті, (ці гравці звільняються від намотування скочу)
за Чілі реєстрація закрита ( окрім прокату і позакомандників) використовують синій скоч
Найманці звільняються від скочу

WELCOME:smile:

Відео з гри.
<font size="5"><strong>
http://www.youtube.com/watch?v=icE7VXYPA_Y

ГОР
30.01.2013, 08:18
1. Позакомандники
2. 6-8
3. Регулярні війська Чілі

Малый
30.01.2013, 12:22
1.ТЕРЕН
2.4-5
3.US Marines (зерені)

Strank
30.01.2013, 16:33
Thanks and good luck :)

OPEL
31.01.2013, 22:03
1.ОМЕГА
2.6-7
3.US Marines (зелені)

Vic [mad dogs]
02.02.2013, 14:56
1. Mad Dogs
2. 2-4
3. Найманці (жовті)

ГОР
03.02.2013, 21:17
Добавив карту і умови поранень.

Grafit
08.02.2013, 21:21
1. КЕДР
2. 5+
3. А нам хоч за інопланетян.. (на розсуд організаторів)

bullet
10.02.2013, 00:10
1. Killer Bees
2. 4-5
3. На вибір орг.(можна за зелених якщо буде недобір.. форма multicam)

EuroAVB
11.02.2013, 11:44
1. Descent
2. 1-3
3. US Marines (зерені)

Ptizza
12.02.2013, 01:06
1.С.Т.О. П.У.Д.І.В. (Тернопіль)
2. 2-5
3. Найманці (жовті)

KotF81
12.02.2013, 20:31
1. Позакомандник
2. 1-2
3. Жовті

Royal
17.02.2013, 20:24
все, гра звершилась, жовті перемогли.
дозволю собі декілька суб'єктивних висловлювань стосовно самої гри, учасників та розуміння чому ми зустрілись в неділю посеред лісу з автоматами в руках.
було надзвичайно цікаво побачити рівень Airsoft в Тернополі та його об'єми. і скажу що об'єми та потенціал надзвичайно великі!
Лиш, Шановні, якість будь-чого, ніколи не вимірвалось кількістю і примітивним одностороннім баченням всього що коїться навколо.
Зокремо це стосується і страйку.
граючи за сторону зелених, а це ті люди з якими ми вже не один рік разом граємо, суперником нашим були взагалі незнайомі особистості, окрім зубрів страйку, які ведуть за собою своїх наступників і розвивають в них таке нелегке та настільки, як бачимо, чуже відчуття Чесності.
Практично кожен з челнів сторони зелених використали більше 2000 шарів. І, всетаки не тому, що не могли просто попасти в постать людини з тюнами по 140-145м/с з відстані в 20 метрів.
Шановні головокомандуючі сторони жовтих, капітани команд, організатори ігор, в даному випадку, лиш від Вас залежить та якість гри, яку Ви втілюєте в життя на своїх іграх. А як показала сьогоднішня гра, це все, нажаль, на дуже низькому рівні.
при настільки продуману сценарії, величезній к-сті людей, цікавій локації гра повинна була получитись захоплюючою, змістовною, цікавою та складною (лиш складність її заключилась в тому, як, всетаки, вбити маклауда).
можливо, вправи в спортзалі в нас різні...

Vic [mad dogs]
17.02.2013, 21:45
Шановні головокомандуючі сторони жовтих, капітани команд, організатори ігор, в даному випадку, лиш від Вас залежить та якість гри, яку Ви втілюєте в життя на своїх іграх. А як показала сьогоднішня гра, це все, нажаль, на дуже низькому рівні.
при настільки продуману сценарії, величезній к-сті людей, цікавій локації гра повинна була получитись захоплюючою, змістовною, цікавою та складною (лиш складність її заключилась в тому, як, всетаки, вбити маклауда).
можливо, вправи в спортзалі в нас різні...

Грав за жовтих! Результат мене зовсім не цікавить, більше цікавить це написане, як капітана команди і організатор не великих ігор. Ви на моїх іграх не були і звідки ви можете таке писати? Ні за собою ні за своєю командою я не честності не спостерігав, якщо Ви щось пишете пишіть конкретику, а не загальну картину. І взвгалі є правела ато вже достало це форумне какашко кидання!

пс я теж вистріляв більше 2000 шарів ))

ГОР дякую за гру ,я получив задоволення більше не від стрільби а за полонених :))) щось новеньке

Royal
18.02.2013, 08:01
;507196']Грав за жовтих! Результат мене зовсім не цікавить, більше цікавить це написане, як капітана команди і організатор не великих ігор. Ви на моїх іграх не були і звідки ви можете таке писати? Ні за собою ні за своєю командою я не честності не спостерігав, якщо Ви щось пишете пишіть конкретику, а не загальну картину. І взвгалі є правела ато вже достало це форумне какашко кидання!

припустимо, камиші, дерева закривали, снігові баби і відстань була біля 20 метрів, побачити важче...
йде атака другої бази, ми лиш вийшли з води на берег, коли одразу ж побачили противника в окопах бази. противником були замічені також.
заходячи з півночі одною групою, друга рухалась зі сходу. тобто атака була півкругом.
бачу глибоко в окопах сидять два бійця команди жовтих, один криє сторону півночі, інший берегову лінію, спина до спини сидячи.
ми з-за пагорбів починаємо обстрілювати їх. не виходять... дальше... не виходять... особисто встаю на весь рість і йду прямо до особистостей.
Мужики, я в голову і в шию з відстані 5 метрів випустив пів магазина! і поки особистість не побачила з якої сторони в нього стріляють, і не скривилась, бо таки дійсно заболіло, після моїх слів різного роду лексики, бо такої впертості я не витримамв, за що на мене можна насварити, результату не було жодного. це мабуть самий відчайдушний момент гри був. один в білому маск-халаті, інший в накидці зимові бундеса.
конкретніше незнаю як описати.

не знаю, гравції чиєї команди було, чи взагалі командні гравці, але думаю що не вперше грали.. тому змушений конкретизувати як сторона жовтих.

SamborAS
18.02.2013, 09:45
140-145м/с

Мужики, я в голову і в шию з відстані 5 метрів випустив пів магазина!
- схиляюсь до думки, що у обстрілюваного просто був струс мозку. Ну, альбо, від чудових незвіданих відчуттів у нього на час атаки потемніло в очах - тому він і не рухався. Больовий шок, ме :smile:

Ну, а якщо вже серйозно: є факт нечесної гри - підходимо питаємося позивний\команду нечесного гравця, після шикування збираємо пару командирів і банимо на рік-два\довічно. Навіщо було тратити на нього півмехани дорогих шарів? Чи просто наказати захотілось? :)
...в голову і в шию з відстані 5 метрів...

При всій повазі, Роял, то якось не тойво.

Royal
18.02.2013, 10:27
не вірив своїм механам.
некоректність своїх дій визнаю.

Ptizza
18.02.2013, 11:24
припустимо, камиші, дерева закривали, снігові баби і відстань була біля 20 метрів, побачити важче...
йде атака другої бази, ми лиш вийшли з води на берег, коли одразу ж побачили противника в окопах бази. противником були замічені також.
заходячи з півночі одною групою, друга рухалась зі сходу. тобто атака була півкругом.
бачу глибоко в окопах сидять два бійця команди жовтих, один криє сторону півночі, інший берегову лінію, спина до спини сидячи.
ми з-за пагорбів починаємо обстрілювати їх. не виходять... дальше... не виходять... особисто встаю на весь рість і йду прямо до особистостей.
Мужики, я в голову і в шию з відстані 5 метрів випустив пів магазина! і поки особистість не побачила з якої сторони в нього стріляють, і не скривилась, бо таки дійсно заболіло, після моїх слів різного роду лексики, бо такої впертості я не витримамв, за що на мене можна насварити, результату не було жодного. це мабуть самий відчайдушний момент гри був. один в білому маск-халаті, інший в накидці зимові бундеса.
конкретніше незнаю як описати.

не знаю, гравції чиєї команди було, чи взагалі командні гравці, але думаю що не вперше грали.. тому змушений конкретизувати як сторона жовтих.

З самого початку оборони другої бази в окопі в білому масхалаті був і я також. Мені прилетіла одна кулька аж навісом в голову не зі сторони річки, а правіше з камишів ну дуже з великої відстані.. Чітко сказав, що "поранений" і після другої кулі(також навісом) тихо пішов в мєртвяк. Може то не я був? :-), а то піля 5 метрів, я б не тихо пішов в мертвяк. Може навіт і рукопашкою закінчилось.\

А загалом гра класна! Все получилось. Ньанси завжди були, меньше чи більше.

ГОР
18.02.2013, 14:22
Хочу подякувати Малому і Самбору за поради щодо організації гри;
Піно, Ілінойс і Сергій за допомогу в підготовці баз;
Лук за персонажа агента ЦРУ;
Тані Горунович за відео репортаж;
І всім хто брав участь в цій грі.

http://www.youtube.com/watch?v=icE7VXYPA_Y

Доступна HD якість.

Ptizza
18.02.2013, 15:21
гарне відео, дякую

bullet
18.02.2013, 20:24
Подяка від нашої команди, вже не перший раз до вас приїжджаємо, було цікаво і антуражно, приїдемо ще(якщо запросите:)..п.с. на деяких персонажів йшло також по 4-5 механ))

Grafit
18.02.2013, 21:04
Доброго вечора. Гор, гра була класна. Дякую тобі і всім хто брав участь в організації за пророблену роботу, як людина яка вже не одну гру робила, знаю, що роботи при організації багато. Дякую всім учасникам хто не злякався зими і приїхав. А тепер по грі. Класна територія, особливо глибина снігу. Коли звик, що від перешкоди до перешкоди перебігаєш за кілька секунд, то тут були і нюанси, коли провалювався і опинявся в чистому полі під обстрілом. По маклаудах, то особисто я на щастя з такими не стикнувся. Ну звичайно було, що майже в притул в комишах стріляли, але не попадали значить. Не чекав, що комиші насправді такі не пробивні. До речі одного синього ми руками в комишах піймали. Цікава ідея з пораненнями і полоненими. Я взяв 5 полонених і сам раз попався. В принципі ми по дорозі до Івано-Франківська ділились враженнями і всі були позитивні. Того від Франківчан, спасибі за гру.
P.S. Завжди є люди які приїжджають перемогти любою ціною, на них просто треба менше звертати уваги, тоді після ігор веселіші спогади.

bullet
18.02.2013, 21:11
P.S. Завжди є люди які приїжджають перемогти любою ціною, на них просто треба менше звертати уваги, тоді після ігор веселіші спогади.[/QUOTE]

Ці люди до нас напевне з пейнтбола прийшли..їх там швидше вичисляли))

Малый
18.02.2013, 23:04
P.S. Завжди є люди які приїжджають перемогти любою ціною, на них просто треба менше звертати уваги, тоді після ігор веселіші спогади.

Ні в якому разі. Жорсткий фільтр на ігри , відповідальність командира команди за своїх підлеглих, команд вцілому та котроль по дотриманню правил. Тільки за цих умов можлива якісна гра. Ось в даному випадку-організатори гри затратили багато сил та часу, щоб провести цікаву та динамічну гру, а що маємо- масовий маклуатизм, не виконання правил та умов гри, бажання показати себе "крутим рембо".
Не буду описувати весь негатив,який був на грі але мені шкода людей, які не бачили хорошого та чесного страйку.Хочу сказати, що серед наших основних противників "жовтих" була не значна кількість чесних гравців, за що їм та більшій частині бійцям Чілі ВЕЛИКА ПОДЯКА! Також хочу подякувати організаторам за їхню роботу.

Punisher-x3m
19.02.2013, 10:58
Гор спасибо за организацию - очень хорошо получилось.
Спасибо игрокам всем!

Изначально хотел много написать,но настрой пропал, уже написали до меня.

ПыСы: видео
3:46 в окоп входят два бойца + один остается на бровке.
3:57 срабатывает ТРОЙНОЙ радио-фугас.Один боец в окопе + 1 на бровке мертвы, третий слева нет WTF?
Выходит из окопа и только 4:09 подрывается на растяжке.

KRUK
19.02.2013, 22:53
ГОР дякую за потрачені зусилля. Я згідний з Малим, задум був хороший, але... :-(. Чесність в нашому хоббі якраз і приносить задоволення.