PDA

Просмотр полной версии : про тематику команд

yankee7
26.09.2013, 17:08
побродив по форуму, набралось всяких питань, чому стыльки народу наслідує штати чи бундес чи то навіть РККА, наших щось популяності не спостерігаю, крім того чому люди не можуть бігати в тому що в них є, нехай буде виглядати як ополченці байдуже, як на мене головне наскільки вони єфективні.
ні шановні я не троль просто цікаво

Borat
26.09.2013, 17:18
http://airsoft.ua/showthread.php?t=10204&highlight=почему+немец
для мене страйкбол це можливість побавитися в кіно в реалі. відповідно до того більше хочеться бути якимось "супергероєм" а не "Боря-стоматолог".
сша часто воюють, мають мабуть одну з найбільш потужних і оснащених армій, що корелюється з попереднім реченням.
враховуючи, що страйкбол це все ж таки хоббі, хочеться щоб було максимально комфортно. спорядження амерів відповідає цьому.
щодо наших - наші, грубо кажучи, нажаль недалеко втекли від всяких ополченців(

Makedonsky
26.09.2013, 17:22
Приходи на сборы
http://airsoft.ua/showthread.php?t=189&p=561471&viewfull=1#post561471
Всё расскажем

Орест
26.09.2013, 17:22
Все нижче написане це моя власна думка.

Вибір напрямку моделювання базується на двох речах:
1) Якогось загального престижу підрозділу який формується в наших головах за рахунок як реальної інформація, так і медіа (фільми, книжки, ігри)
2) Спорядження яке потрібно буде носити.

Ну вот проаналізувавши ці два пункти ми отримуємо наслідок, що більшість моделяторів в Укараїні це американці, як і герої більшості сучасних ігр/фільмів і бігають вони в відповідно зручній і новій снарязі. Далі йдуть британці, німці, росіяни і тд, і там кількість народу +- також корелюється з цими двома пунктами.

По другому: так можна виглядати як завгодно, по правилам не обов'язково моделювати. Просто зазвичай команди які моделюють більш серйозно ставляться до страйку. А головне не ефективність, а адекватність. А вот далі вже йде ефективність, зовнішній вигляд, знання про реальні зброю і спорядження і тд.

yankee7
26.09.2013, 18:42
просто нажаль так складалась ситуація що до недавнього часу ті самі ПРО вояки наші які багато де були і шо бачили ходили як ополченці бо купували хто-шо особливо в поля от уявіть собі група 15 чол з РЕАЛЬНОЮ зброєю і в кожного інша форма =)) або навіть частини, проте люди добре знають свою роботу і їх радо заберають в той же легіон, я не буду сперечатись що форма закордонна краща, але принаймі шеврони та інше можна було лишити як наприклад у місіях, сумно просто.

---------- Сообщение добавлено в 19:39 ---------- Предыдущее сообщение создано в 19:36 ----------

---------- Сообщение добавлено в 19:40 ---------- Предыдущее сообщение создано в 19:39 ----------

Приходи на сборы
http://airsoft.ua/showthread.php?t=189&p=561471&viewfull=1#post561471
Всё расскажем
провтикав

---------- Сообщение добавлено в 19:42 ---------- Предыдущее сообщение создано в 19:40 ----------

і ше таке питання, постійно натикаюсь на згадування про адекватність, невже "толпы неадекватных ломанулись популять"

Valkyr
26.09.2013, 20:30
эмммм, наша форма на самом деле намного хуже и хотя бы в свободное время хочеться одеть что-то нормальное, а на счёт шевронов , тогда это уже моделирование -шевроны должны соответствовать форме и вооружению.

yankee7
26.09.2013, 20:48
эмммм, наша форма на самом деле намного хуже и хотя бы в свободное время хочеться одеть что-то нормальное, а на счёт шевронов , тогда это уже моделирование -шевроны должны соответствовать форме и вооружению.

ну незнаю, какая вам попадалась "наша форма" точно знаю про 3 - "жабйа" "стекляха" и "дубок", по качеству дубок сам айс но ненравится расцветка, по цветам - жаба, но там ткань *но, стекляха что-то среднее, есть еще вАфля, но она в основном или под заказ или гибридный покрой, мне больше нравится черная - ни под кого не косиш ибо черная форма есть практически у всех войск/подразделений только палится она на месности, потому мультикам или жабу - в зависимости что есть, бушлаты наши ни к черту - как домино рассыпаются, хотя то может такая была партия, но они теплые в отличае от иноземных, белуха она же байковое нательное белье тоже радует теплом хотя сохнет паскудно ибо хлопок

Valkyr
26.09.2013, 20:52
ну вот и приходим что "ихняя лучше "))))опять же вам ни кто не запрещает создать собирательный образ (одеть то что нравиться и хочеться ) из разных стран , единственное что не надо потом одевать реальные шевроны и называться реальными названиями.

и стекляха-это материал,а жаба ещё на стадии тэстирования (вроде).

yankee7
26.09.2013, 21:01
ну если туловище имеет лейтенанта(или там еще кого) запаса то пущай (как по мне), а впринипе то да спорить не буду "ихняя" лучше однозначно, только вот и гробить ее жальче =)) ибо труЪ ихней найти тяжко именно труЪ-труЪ я вот берцы пердпочитаю австрия/швейцария - горные они и мягкие и удобные, и ногу не набивают как бундес деревяный, никаких тканей вставок, к слову есть уже и наша форма, комплект (форма рюкзаки разгрузка и прочие блекджеки) по преданиям 40к.грн на человека тянет и ее уже даже выдали в пользование по сему и наша есть только не распиарена, цвета вроде афганки

Valkyr
26.09.2013, 21:07
слыхал я эту новую, там себистоимость трусов 80гр, и есть уже указание одеть всех до 2014 года, но на скаладах пусто пока )))
а про гробить, ну нормальную форму угробить то и не такуж легко))))
носить можно ВСЁ что угодна, даже гражданку , главное оставаться человеком и притензий не у кого не возникнет.

Makedonsky
26.09.2013, 22:43
тру-тру форму найти без проблем.
спроси меня как в ЛС или в четверг поговорить приходи
Если с английским Хорошо, то можно тебя определить в одну интересную команду
Там командир американец с боевым опытом и 1м деплоем в А-стан.
снабжают на начале снарягой

yankee7
26.09.2013, 22:49
тру-тру форму найти без проблем.
спроси меня как в ЛС или в четверг поговорить приходи
Если с английским Хорошо, то можно тебя определить в одну интересную команду
Там командир американец с боевым опытом и 1м деплоем в А-стан.
снабжают на начале снарягой

c языком - не проблема, бдюжет пока не особо позволяет =\ но энто ужо обещает быть интересно,

Kocc
27.09.2013, 09:27
Підтримаю думку Ореста і додам, що а) це гра, іноді банальний "захват точки" іноді мілсім із евакуацією поранених, полонами і тд але г р а; б) ніхто нікого не змушує йди в "моделятори", закуповуватись тру-оріджінал шмотом із і-бея і т.д., проте набагато цікавіше і естетичніше, коли на грі діє дрес-код; в) коли форма, розгруз, сібз, привід і решта "снаряги" підібрані і гравець відповідає заявленому дресс-коду - це ще не моделювання але вже не покемонізм-дрищізм, коротше - "золота середина"; г) в команді веселіше (і цікавіше). Все сказане - ІМХО.

http://airsoftpiter.ru/w/images/c/cc/Виды_страйкбола.jpg

Strank
27.09.2013, 11:49
c языком - не проблема, бдюжет пока не особо позволяет =\ но энто ужо обещает быть интересно,

От так и скатываются в моделяторы пендостана. А начинал-то как!

наших щось популяності не спостерігаю, крім того чому люди не можуть бігати в тому що в них є, нехай буде виглядати як ополченці байдуже, як на мене головне наскільки вони єфективні.

Орест
27.09.2013, 12:29
ну незнаю, какая вам попадалась "наша форма" точно знаю про 3 - "жабйа" "стекляха" и "дубок", по качеству дубок сам айс но ненравится расцветка, по цветам - жаба, но там ткань *но, стекляха что-то среднее, есть еще вАфля, но она в основном или под заказ или гибридный покрой, мне больше нравится черная - ни под кого не косиш ибо черная форма есть практически у всех войск/подразделений только палится она на месности, потому мультикам или жабу - в зависимости что есть, бушлаты наши ни к черту - как домино рассыпаются, хотя то может такая была партия, но они теплые в отличае от иноземных, белуха она же байковое нательное белье тоже радует теплом хотя сохнет паскудно ибо хлопок

Після того як я поносив комплект PCU (http://www.forum.ussocom.ru/index.php?/topic/302-odezhda-spetcnaza-ssha-armiia-vmf/) я зрозумів що майбутнє настало і в сфері одягу. Я зрозумів що сучасна синтетика - рулить, адже вона практично по всім пунктам переганяє натуральні тканини. Вот відповідно і весь комплект PCU це на 100% синтетика.

От так и скатываются в моделяторы пендостана. А начинал-то как!

http://img580.imageshack.us/img580/3264/gnlp.jpg

Strank
24.11.2014, 14:41
Остается открытым вопрос моделирования страйкболистов-участников АТО.
Когда они вернутся - будут ли моделировать сами себя или станут презренными покемонами?

Evil
24.11.2014, 15:20
Остается открытым вопрос моделирования страйкболистов-участников АТО.
Когда они вернутся - будут ли моделировать сами себя или станут презренными покемонами?
Почему бы и нет? Моделируют же разные вооруженные формирования, а тут еще и патриотично. У меня больше вопрос с этической точки зрения-на сколько сие уместно в нынешних реалиях?

Strank
24.11.2014, 16:40
Сколько людей - столько и мнений. Знаю ребят, которые вернулись в отпуск и поехали на пострелушки
Если-б я собирался моделировать кого-то из наших - обратился-бы лично (речь не о текущем моменте, а о будущем, когда война закончится)

JoyDxL
14.01.2015, 11:22
Сколько людей - столько и мнений. Знаю ребят, которые вернулись в отпуск и поехали на пострелушки
Если-б я собирался моделировать кого-то из наших - обратился-бы лично (речь не о текущем моменте, а о будущем, когда война закончится)

Погоджуюсь на всі 100500% Є одна проблемка (але впринципі вирішеється особистим спілкуванням) наші підрозділи, які дійсно достойні бути змодельовані, на загал нікому не відомі. На мою думку, інформація про підрозділ, завдання які він виконує, тактику і т.д. це важливо, а може й важливіше за одяг і снарягу. Будь-який "спец" перебуваючи на полі бою із пустим магазином/поламаною гвинтівкою підніме ворожий автомат і продовжить свою роботу (читати м4<=>акс-74<=>ak10х) - при цьому він не стане покемоном...
А наших думаю моделювати варто буде пару років після закінчення війни - коли стане зрозуміло "ху із ху" та заспокоїться трішки громадська думка.

KarpatyS
14.01.2015, 11:51
крім того, в нас насправді дуже мало підрозділів, які реально мають екіпіровку і спорядження (як на мене більш-менш екіпіровані лише ПС, Донбас, Дніпро). Зазвичай у всіх "форма восемь"...78823788247882578826

Kocc
14.01.2015, 12:32
мультикам/МТР, чорні кавери на "шубертах", "корсар М" в оливі і АК74 - це на перший непрофесійний погляд.
що тут казати - "бери й моделюй!" - правда, на мою думку, ще не час для цього.

А так на майбутнє - може й зустріну десь на іграх хлопців одягнутих під "Айдар" чи "Азов", головне щоб люди були адекватні.

78840

Дым
14.01.2015, 13:04
мультикам/МТР, чорні кавери на "шубертах", "корсар М" в оливі
Человек вчера пришёл. Не требуй от него много

Гасс
19.02.2015, 10:23
В принципе в 2001 году так все и начинали, кто какую форму, снаряжение, обувь нашёл, в том и бегали (я вообще первые игры приходил в джинсах и куртке-спецовке), было желание просто играть в страйк. Но по мере развития, после формирования постоянного состава команды надоело просто бегать, возникла необходимость какой то идеологии которая бы объединяла бы всех. Так и решили заниматься десантурой СССР по Афгану, считаю достойного для подражания вида войск. Соответственно под это подгоняли форму, снаряжение, вооружение, тактическую подготовку и перенимали дух, которым всегда отличались эти войска. Собирали соответствующую инфу, читали литературу, собирались на просмотры разных передач и фильмов. Поэтому начинать можно хоть сомалийским пиратом, но рано или поздно приходишь к потребности двигаться в каком то одном направлении.