Просмотр полной версии : Гра - Операція «Deny Flight»
Легенда.
Пілот гелікоптера сил коаліції під час звичайного рекогносцировочного польоту над ворожою територією відхиляється від маршруту і стає свідком подій , яких ніхто не повинен був бачити . З небажаними свідками розмова однакова: ракетний пуск - і вертоліт зникає з екрану радарів. Але секрети під загрозою доти , поки не захоплений пілот . На його слід виходить армія противника. Тепер пілот повинен боротися за своє життя , що б залишитися в живих і врятуватися від ворожих сил. Але він навіть не підозрює яких сил йому це буде коштувати , адже він знаходиться в тилу ворога ...
Для його порятунку споряджається команда бійців коаліції, яка керуючись вказівками пілота по радіо, намагається знайти його і вивести до місця евакуації.
Пілот і не здогадується, що його радіоперемовини слухають також ворожі сили...
Завдання.
Сили коаліції повинні вийти на пілота і евакуювати його в точку А, або допомогти йому будь яким способом прибути в дане місце і дочекатись евакуації.
Ворожі сили повинні вистежити пілота, захопити його живим і відвести його в точку Б; не допустити аби команда рятувальників знайшла пілота і евакуювала його.
Вимоги до гравців.
На грі допускаються механи і бункера у будь якій кількості, але при умові що зарядка буде 1 до 2 (60 куль у магазині). Проблема не подачі останніх 15-17 куль у бункері вирішується переходом на механи.
Дрескод: армія ворога - цивільний одяг, але допускається камуфляжний низ. Верх, обовязково цивільний. Броне- і розвантажувальні жилети за власним бажанням.
Бійці сил коаліції - повний кіт: бронежилети і каски обовязково.
Гра планується на 8-е грудня. В разі поганих погодніх умов або перенесеться, або скасується. Збір об 11 годині, старт о 12. Триватиме до 4-ї.
Команди стартуватимуть з двох різних точок.
Перед грою рекомендується проглянути фільм "В тылу врага \
Behind Enemy Lines"
Добавлю-оживление будет одно , во время оперативной паузы-это примерна постле 2\3 игры.Полный сценарий розпишем на днях как и точную дату (тут запара -или дождь и месить грязь или мороз и снег , но жалко привода).На счёт прокатчиков-думаю не стои-зрелищности по идее сильной не будет, будет чисто атмосфера для тех кто может поверить ))))По дрескоду-повстанци могут быть вобще в чём угодно лишь бы это был не комплект по форме , цвету и принадлежности (каска и броник допускаються ,но только по отдельности!!! )можно быть полностью в гражданке.
По игре -самая соль и интерес , и сложность будет у повстанцев ))))так же скажу что за ручку водить никто никого не будет , готовтесь смотреть по сторонам и слушать радио эфир , с первых минут прибытия на место , каналы радио связи доведём до игры.
ПОВТОРЮ ПРОСЬБУ!!!!!-нужна одна радиостанция в пользование!!!!!!
Вобщем следите за анонсами и ждите следующую порцию инфы )))))
Спорядження кулями механ\бункерів буде двічі на гру: на початку і під час так званої тактичної перерви; тому рекомендується брати всі наявні вдома механи. Зарядка механ під час гри заборонена.
Тактична перерва буде залежати від ходу гри: якщо, наприклад, гравці якоїсь із сторін будуть усі в мертвяку або по часу варто буде повернути мертвих до життя (це буде десь на половині ігрового часу).
Респаун буде один на всю гру - після вище вказаної перерви.
Територія в основному малолюдна, але наявність некомбатантів дуже вірогідна, тож будьте уважні!
Про всяк випадок скажу, що на ігровій території є діюча залізнична дорога і обїзна дорога (розбита, але інколи по ній ганяють фури) тож будьте обережні!
Рекомендую взяти лишні теплі речі аби не мерзнути на мертвяку.
2) Кількість людей
3) Контактний телефон та імя контактної особи
4) Сторона, за яку є бажання грати (Коаліційні сили або Армія противника)
дополню-пилота ,повстанци , желательно ,должны взять живым, так как что бы скрыть следы военнго преступления придёться тащить тело до точки уничтожения , а у пилота будет личное оружие и некоторое количество боеприпасов ))))вот вам не жданчик )))))
схему проезда и карту территории скину на днях.
ВАЖНО- игра расчитанна на ограниченное колличество игроков , так что при достижения лимита регистрация будет закрыта , а естле не уследим то прошу прощения , но придёться отказать крайним зарегестриревавшимся ((((
а , и главное -игра будет проходить в Стрыю )))
Может не увидел, но где именно будет игра? Можно точку на карте?
Гра буде в Стрию.66489 Перша карта - це маршрут доїзду до місця призначення зі Львова. 66490 Друга карта - це ігрова територія. Детальніше на карту можна подивитись тут http://vk.com/topic-47743242_29439498.
SergLviv
29.11.2013, 20:39
http://goo.gl/maps/0Ax92 (http://goo.gl/maps/FzMxm) - на гугл картi
http://goo.gl/maps/FzMxm - на гугл картi
дякую, але перший поворот вказаний невірно. в реалі він заблокований
SergLviv
30.11.2013, 14:18
исправил - http://goo.gl/maps/0Ax92
добавляем запрет на пулемёты и гранаты, боимся нарушения баланса.
То есть пулемёты нельзя? Это лично меня огорчило!
необходимая мера , пока не уверенны в игровом балансе , игра тестовая , а что , собрались приехать ?))))
И что Вам плохого пулеметчики сделали.
Совсем огорчили :(
они ,просто , в рукопашке могут всю команду противополжную положить ))))
А если без шуток, очень радикальный ход! Надо его хорошо обдумать!
Хлопці, з кулеметами це необхідно, інакше немає сенсу обмежувати боєзапас для автоматників... З кулеметами цього не зробиш, бо почнуться питання і суперечки: а чому саме стільки куль дозволено в бункері? і т.д. Нікого з кулеметників не хотіли образити (нічого особистого))), але кулеметника з автоматом\штурмовою гвинтівкою будемо раді бачити!
SergLviv
01.12.2013, 17:02
Игра может и интересная будет... но ехать за почти сотню км и потом пол дня на мертвятнике отсижываться... эх, что-то охоты сильно нету( да и погодка уже не для посиделок..
ну я на игры постоянно езжу за 100км))))а так , чувствую желающих нет , а жаль , придёться отбивать, до четверга поглядим ещё.
значит так, поступило несколько запросов на проведение , всё таки , данной игры .
нужна перекличка -кто будет отпишитесь тут -ОБЯЗАТЕЛЬНО!!!!!
BarmaLINI
03.12.2013, 13:24
да уж .. ну "успехов" вам в убивании пулеметчиков, как класса, в страйкболе
пипец-заговоры ,разоблачения ,сенсаниции.
---------- Сообщение добавлено в 13:39 ---------- Предыдущее сообщение создано в 13:37 ----------
Бармалини и Бейт-естле мы допустим пулемёты , вы приедете естле допустим (по одному за сторону или по два-но что бы был баланс )???
Можливо, щоб був баланс при будь-якому розкладу з кулеметниками, варто було вибрати територію де не 80% поля? Бо я прочитавши канву, і після того глянувши на карту полігону, так і не зрозумів, як на такій невеликій території, яка проглядається з одного кута в інший, сили коаліції мають кудись прокрадатися з пілотом.
З.І. Накрайняк проблема з "балансом кулеметів" вирішується заданням їм зарядки 1 до 2 як в всіх.
территория абсолютно непросматриваеться из угла в угол.
я всё ещё жду ответа от пулемётчиков !
BarmaLINI
03.12.2013, 17:18
я выступаю как модератор подфорума пулеметчиков на этом форуме :) когда вижу что любимые пулеметы притесняют
а приеду я на игру или нет - видимо нет, зарядка 1 к 2 (вместо 1 к 1 или 1 к 3), ограничения на пулеметы и тд, продолжение всего того что начали на рясне, только почемуто не развивающее страйкбол, а наоборот
у каждого своё мнение , но пока тут только описание игры , а мнение и высказывание как же всё это влияет на страйкбол , уже постле игры.
так же мы готовы изменить правила по желанию , а вот вы не хотите проверить стоит этого или нет.я постоянно читал тут про то как надо развивать страйкбол, про то как людям хочеться нормальных игр , новых интересных локаций , этот сценарий я обдумывал пол года , последние недели три мы обкатывали и проганяли игру , постоянно совещались по тем или иным моментам, договаривались с людьми за пиротехнику и элементы антуражной амуниции(не которые достать не так уж легко и они не продаються ) и что мы выдим на выхлопе , то погода не та , то зарядка не подходит , то умирать не хочеться ,Э то ехать далеко , я думал что нам людям отказывать придёться , а на выхлопе тишина-пффффффффффф-вот моё отношение ко всему этому , у мпня ещё куча идей , а я уже просто перегорел, уже и эту игру не охота проводить (радует пару человек , готовых на всё и влюбых условиях), только ради пары фанатов всё таки проведём!!!!!
BarmaLINI
03.12.2013, 17:44
так надо было еще более усложненные до непонятности и отличающиеся от всего остального мира правила взять :)
что конкретно не устраивает ?
территория абсолютно непросматриваеться из угла в угол.
Такі висновки я зробив з того що:
1) Ширина ігрової території варіюються в проміжку 300-500 метрів.
2) Там в основному відкрите поле.
3) Територія рівна як стіл, горбів і складок місцевості нема, висота точок по полігону відрізняється хіба в межах похибки.
але хз, можливо ми з ГуглЕрс і помиляємося, вживу я полігон не бачив.
P.S. З власного досвіду раджу не йти на всеможливі уступки всім. Гра це як фільм. Вона має бути такою її бачить організатор (як режисер по аналогії з фільмом). Уяви що би було якби Рідлі Скот знімаючи "Падіння Чорного Яструба" вівся на крики: "МерТвих персонажів тре оживати і знову добавляти в сюжет! Бо їх замало показували." "Кулеметчики не мають перезаряжатися, нехай стріляють безкінечно. Це буде виглядати круто!". Ітого, думаю що, вийшла би не одна з найкращих військових драм, а непонятна солянка думок різних людей. Тому все дуже просто: як собі гру уявляєш і бачиш її - так і організовуєш. Захочуть люди то приїдуть, не захочуть - знач ти як режисер "знімаєш артхаус" :) Тобто не факт що гра погана, просто в неї вузька аудиторія.
Правила мінятись не будуть, все залишається в силі! Стосовно полігону (на карті дійсно не видно) у користування гравців буде надано кілька гектарів поля, залізнодорожні насипи висотою 10 (а може і більше) метрів, рідкі лісові насадження, озера (вони заросли чагарником тому на карті їх не побачите). Окрім того на території є заклад громадського харчування типу "корчма" - тому наявність антуражного місцевого населення гарантується...
Повстанци уже во всю регестрируються , нужны Каолитчане ))))
наявність антуражного місцевого населення гарантується
Не впевнений, плюс це чи мінус.
Ми як завше в темі до хороших компанійських людей як організаторів арт-хаузу, тим паче із досвідом та на нові локації неймовірної Львівської області. У Вас завжди цікаві експериментальні проекти та задумки, не попсові та з елементами рольовизму. Ще пам"ятаю "Прип`ять" від Фолдера біля Миколаїву десь у році 2007, чи Аль-Джахру. Прийму активну участь у допомозі та соорганізації
Короче, шолом напастований, бронік нагладжений. Для нас паганої погоди, відсуиності настрою чи завороту кішок не існує, будемо!
Тре дозволити кулемети, хай і з обмеженнями по боєзапасу. Хай Барма їде та отримує задоволення, тим паче що у нього не важко попасти, його багато :)
А если в пулемёте 130 то тоже нельзя?
Если ограничить запас то на сколько?
Не впевнений, плюс це чи мінус.
Це не плюс і не мінус - вони просто будуть і все, тому потрібно буде бути уважним куди і в кого стріляєш!
по советам досвидченых людей , мы остаёмся при своих условиях-запрет на пулемёты и гранаты -остаёться , а там посмотрим , была ли в этом необходимость!!!!
необходимый минимум уже набран-так что игра состоиться !!!!!!
на игре будет хрон-подозрительных прохроним ))))
так же будет тру амер и тру повстанец-готовтесь доказывать трушность своих шмоток ))))))(правило трёх фоток ещё никто не отменял ))))):lol::twisted:
efemchuk
05.12.2013, 21:14
На яку число буде гра?
а первый пост читали ?))))
8мого )))
---------- Сообщение добавлено в 21:24 ---------- Предыдущее сообщение создано в 21:16 ----------
рады будем всем , но очень нужны люди за Коалицию, нету походу "поностью упакованах " у нас ((((:lol:
ВСЁ ЕЩЁ НУЖЕН ПИСТОЛЕТ И РАДИОСТАНЦИЯ !!!
Приносимо вибачення, але гра переноситься на невизначений термін внаслідок погодних умов і по причині відмови команд приїхати через ці самі умови... Можливо гра відбудеться весною... можливо.
такое отношение со стороны игроков меня сильно огорчает , надо , в общем, строить крытый полигон и играть там , что бы было тепло и сухо постоянно.
Хоча 3 роки в страйку не дають особлисих "прівілей", проте з т.з. огра висловлюсь стосовно вищеназваного анонсу - молодці що пробуєте організовувати "щось своє", тим більше зараз, в міжсезоння, коли впринципі вибрати дату нема проблем, але є свої "але": виключили кулементиків (а вони цього ой як не люблять!), не дуже зрозуміло заанонсували в 1-му пості теми (дата, час, назва, кількість сторін + дрескод, полігон, графік заїзду/гри, особливості/доповнення якщо є) все це має бути коротко і зрозуміло в 1-му пості (для чого він і редагується). Все що під ним - це обговорення, уточнення, рольові складові і т.д. Не допустимо залишати такі обмовки типу "Тактична перерва буде залежати від ходу гри" чи "повстанци , желательно ,должны взять живым" чи ще щось накшалт "ганяють фури) тож будьте обережні" - по перше це дискредитує оргів як таких, що залишають частку можливих проблем на вирішення гравців, не готують полігон належним чином ("наявність некомбатантів дуже вірогідна, тож будьте уважні!") і взагалі нічим крім вивішенням кількох рядків канви "Пілот гелікоптера ... тра-ла-ла ...його радіоперемовини слухають також ворожі сили" не перейнялись. Сорі за критику, перший блін і у мене був "комом", але навіщо "видумувати вєлік" і наступати на граблі інших оргів, коли навіть тут на форумі є овер9000 викладених сценаріїв, анонсів і - найголовніше - купа відгуків по вже проведених іграх (шось на зразок незалежного оцінювання). І ще прошу не зміщатись із обговоренням і регою у "вкантакти", страйкболісти не дуже жалують це "школоло - ресурс"...
Приклади http://airsoft.ua/showthread.php?t=22394
http://airsoft.ua/showthread.php?t=23794
http://airsoft.ua/showthread.php?t=23317
http://airsoft.ua/showthread.php?t=24343
(http://airsoft.ua/showthread.php?t=24343)
Бажаю успішного проведення гри "на коли там призначите", можливо прийму участь.
спасибо за конструктив , по поводу возможных проблем (фуры,не комбатаниты ), это как бы известная проблема, полигон решили новый испытать , вопрос согласен спорный , но как решили , а по поводу взятия пилота-это сценарный ход, его по возможности взять живым-так как труп тащить придёться ))))))
по поводу 9000 сценариев-брять готовое, ну самому не интресно , согласен что там подчерпнуть основы организации , про первый пост понял, буду исправляться .
а так первый блин не просто комом, его вобще мимо пролили походу ))))погода была супер ,жаль что народ отказался , возможно что к лету оформим всё это до суточной игры в горах , но сразу скажу что это будет всё же хардкор . ограничения будут , но что и как буду обдувывать.
Так в заголовке напишите:
- пулеметчикам запрет
- всем кто не играет на рясне - запрет
- всем у кого бункер и меньше 100500 механ - запрет
при чём тут рясне-и вобще не понятен негатив,я вобще то написал что ограничения будут, а какие не озвучил,хммм-чисто что бы поскандалить ?
... возможных проблем (фуры,не комбатаниты ), это как бы известная проблема ...
не думаю що багато гравців погодяться на такі умови, у нас якби ТБ (ті ж окуляри), хіба правилами гри обмежити територію для стрільби
...поводу взятия пилота-это сценарный ход, его по возможности взять живым-так как труп тащить придёться ))))))...
я про те що має бути чітко прописано - захопити в полон (поранити, перебинтувати), у випадку смерті (знову ж таки - черга чи 2 одиночних) - тягнути на т.евакуації
такі положення треба прописувати в умовах (читай - в 1-му пості) детально, щоб не можна було трактувати двояко.
брять готовое, ну самому не интресно , согласен что там подчерпнуть основы организации , про первый пост понял, ...
мав на увазі зразок анонсу, сценарії звичано краще придумувати самим. Із готових ігор що вже відбулись можна "вкрасти" якість ігрові моменти які 100% спрацювали і були одобрені (скажімо носилки для евакуації, які треба знайти по карті; ноутбук із секретними даними; пістолетна зона; заміна відсидки в мєртвяку на відігрування зомбі (сталкер))
П.С. бажаю успішної реаліації задумок!
при чём тут рясне-и вобще не понятен негатив,я вобще то написал что ограничения будут, а какие не озвучил,хммм-чисто что бы поскандалить ?
Просто вони думають що якщо вам не подобаються бункера на 1500 куль кулеметчиків то значить що ви з нашої компашки рясного :D
томущо ви "вбиваєте кулеметників як клас (c) " :D
Ми з бункеристами не граємо, вони відокремлюються у свої міні-компанії допоки не перейдуть на механи
BarmaLINI
10.12.2013, 13:35
Ми з бункеристами не граємо, вони відокремлюються у свої міні-компанії допоки не перейдуть на механи
да ну?
На грі допускаються механи і бункера у будь якій кількості, але при умові що зарядка буде 1 до 2 (60 куль у магазині). Проблема не подачі останніх 15-17 куль у бункері вирішується переходом на механи.
І з тролоБармалінями також)
Тому і не відбулась гра
Весною гра прогнозовано (маю надію) по прагненням буде приведена бюрократично до ладу та гарно організована
Бармалини, мы бункеры допустили по пречине, того что некоторое колличество людей желало приехать ,но бункеров не имело -пошли просто на втречу.
впринципе я, лично, не против бункеров , раньше только бункера и имел , тут ограничение сценарное .для большей реалестичности,повторюсь . что огрничения на пулемёты было введено чисто из-за боязни вас как убер класа(что можете положить всю команду ), а так как респаун был только один , то вот так и решили и коль пошла такое дело(я сам был против того , что кто-то указывал мне покупать или нет механы , я просто не имел денег на них ),на той неделе ,залез на маркет а там 5ть Пмагов за 250 гр(новых), пфффф-почему не взять ))))) и вот я уже механочник ))))
---------- Сообщение добавлено в 16:55 ---------- Предыдущее сообщение создано в 16:47 ----------
Косс, ещё раз пасиб за конструктив , приятно что хоть кто-то читал всё внимательно и делал правельные выводы ))))думаю , что как решусь повторить попытку , подойду к делу более углублённо и все пожелания приму к сведенью.
а по поводу ограничений-не ужели самим не хочеться периодически поиграть во что-то более сложное , веть простые игры проходят каждое воскресенье , где можно в сласть по поливать , чисто отдохнуть.мне вот захотелось реально побояться шара (так как без респа),подумать о боекомплекте (нет дозарядки на механах ), попробовать провести перговоры ,попробовать взять в плен , на пределе сил тащить раненого , когда противник доганяет,попытаться отлечить следы на снегу нужного обьекта от мирных, всушиваться в радио обмен в надежде раскусить передачу и откуда она ведёться , по карте попробовать угадать маршрут цели, побыть смертником, в надежде задержать противника хотя бы на 10ть минут и дать команде выполнить задание.)))))не ужеле вам этого не хочеться , хоть иногда ?))))
-не ужели самим не хочеться периодически поиграть во что-то более сложное , веть простые игры проходят каждое воскресенье , где можно в сласть по поливать , чисто отдохнуть.мне вот захотелось реально побояться шара (так как без респа),подумать о боекомплекте (нет дозарядки на механах ), попробовать провести перговоры ,попробовать взять в плен , на пределе сил тащить раненого , когда противник доганяет,попытаться отлечить следы на снегу нужного обьекта от мирных, всушиваться в радио обмен в надежде раскусить передачу и откуда она ведёться , по карте попробовать угадать маршрут цели, побыть смертником, в надежде задержать противника хотя бы на 10ть минут и дать команде выполнить задание.)))))не ужеле вам этого не хочеться , хоть иногда ?))))
В тому і прікол, що саме на непєдульні ігри ми зазвичай командою і орієнтуємося і дуже поважаємо й очікуємо в сценаріях те що ти тут описав. Але в реаліях цієї гри, після дуже недовгого командного обговорення, ми вирішили не їхати, так як було дуже багато моментів які видавали не до кінця продуману організацію. І обмеження по кулеметниках тут ніпричому, я думаю, що в кожного кулеметника є ще штурмова як запаска, не бачу проблем, щоб приїхати з нею. Реальні причини дуже добре описав Kocc. Особисто для мене критичним був полігон - його замалий розмір для такого сценарію і саме головне - наявність там некомбатантів.
BarmaLINI
10.12.2013, 17:58
такие игры проходят :) и по стандартным правилам :)
модерам можно закрывать тему.