Просмотр полной версии : jericho
http://airsoft.ua/member.php?u=12706 продал не рабочий пистолет, хотя заявлял что он полностью рабочий. порвана резинка хопа+от 8мм стволика, в камере хопа вместо пина вставлена спичка и замотана скотчем, стрелял по 2-3 шара на дистанцию мах до пяти метров, сломан упор для фиксации ответной части предохранителя. причину продажи указал, что, страйкболом больше не занимается http://airsoft.ua/classifieds.php?do=viewitem&itemid=147699
Graf-100
26.09.2014, 09:46
тут таких людей с непонятным рейтингом появилось просто куча. (продажи 0 и покупки тоже 0)
покупать только с наложкой.
Цей пістолет брав мій знайомий. Прийшов наложкою заправили газом пістолет мертвий відправили назад.На питання чого він не працює він сказав що там поламалась якась пружинка давав в майстерню і може щось не так зібрали.
Окей, т.е. вы получили поломанный пистолет, обнаружили проблемность, НЕ ПЛАТИЛИ НИ ЗА ЧТО - отправили назад отправителю.
Формально, вы ничего не "покупали" и вам "не продавали поломанный пистолет". Что в этом разделе делает этот топик? А хотя... все с вами ясно.
Окей, т.е. вы получили поломанный пистолет, обнаружили проблемность, НЕ ПЛАТИЛИ НИ ЗА ЧТО - отправили назад отправителю.
Формально, вы ничего не "покупали" и вам "не продавали поломанный пистолет". Что в этом разделе делает этот топик? А хотя... все с вами ясно.
Формально я ні чого не купував і мені не продавали. Я тільки констакутував факт що мого знайомого він також хотів так само розвести але не получились.
collagen
01.10.2014, 00:58
Я замовляв цей пістолет. Tars був присутній при отриманні. В темі було сказано "не ламався, не розбирався". Після виявлення несправності, в телефонній розмові продавець сказав, що ЛАМАЛАСЬ пружина повернення курка, можливо щось не так зібрали. На пропозицію поремонтувати і про мою готовність купити - вже третій тиждень "мороз". Пістолет відправлявся наложкою. Я ОПЛАЧУВАВ транспортування. І я так розумію, що не я один...
P. S. Текст в темі маркету вже інший, ніж був початковий, а пістолет далі несправний (сьогодні особисто з спілкувався з продавцем).
Разговаривали с ним по поводу смитта, что поломан не говорил, потом смотрю уже купили ....