Просмотр полной версии : Що з регіональним сайтом ?
переклад повідомленя !!
http://airsoft-km.at.ua/
САЙТ ВИДАЛЕНИЙ!!!
Сайт, який раніше знаходився тут буде видалений через порушення користувальницької угоди. Зв'яжіться з нашою службою підтримки для деталей. Якщо ви шукали щось в Інтернеті, і в кінцевому підсумку тут, будь ласка, спробуйте ще раз
Де наші адміни сайта??? Щось робиться?
Makedonsky
15.11.2016, 12:02
Печалька :(
Приходите сюда :)
Печалька :(
Приходите сюда :)
Ми звідси і не йшли))) але там можна більше розводити срач ))))))
mavisson
15.11.2016, 16:30
Ага, теж помітив. Якесь неподобство!)
Сайт видалила адміністрація Ucoz, я їм писав, вони нічого не відповіли. Буду і далі закидувати їх листами, щоб відновили роботу сайту.
Пройшов тиждень, і 4 листа в тех.підтримку, а відповіді 0. Скоріш за все, наш форум вже ніхто і не відновить.
Пройшов тиждень, і 4 листа в тех.підтримку, а відповіді 0. Скоріш за все, наш форум вже ніхто і не відновить.
Не факт, сайта нашої команди не було місяць ) потом відновили, правда половину інфи було втрачено...
Не факт, сайта нашої команди не було місяць ) потом відновили, правда половину інфи було втрачено...
Він також був видалений і таким формулюванням?
Він також був видалений і таким формулюванням?
Був видалений, формулювання не скажу так як не памятаю.
Можу дати номер людини, що займалась його відновленням, правда він з Рівного) в нас був його хостінг.
Був видалений, формулювання не скажу так як не памятаю.
Можу дати номер людини, що займалась його відновленням, правда він з Рівного) в нас був його хостінг.
Напиши мені номер в приват, подзвоню йому, може і нам допоможе.
Если есть свой домен, могу приютить сайт у себя на сервере за так. Если сайт не сильно объемный конечно. :)