PDA

Просмотр полной версии : Имею желание пофлудить на тему Го в рейд?

Kocc
08.12.2016, 15:04
Переглянувши тут на форумі пости Дима і Шустріка, якось зразу в ліс захотілось :)
http://airsoft.ua/entry.php?b=2067 http://airsoft.ua/showthread.php?t=29002
Шановне товариство, хто за "рейд вихідного дня", прошу підняти руки!
Можна спланувати на цілий день (субота або неідля), або з ночівлею (півсуботи + півнеділі).
Місце - Брюховицький ліс, або Бійня в Червонограді, або ваш варіант.

Пишіть, чекаю пропозицій!

89675

Nick_iton
08.12.2016, 16:02
Цікавенько...

Червоноград залюбки прийме бажаючих приїхати на гру. Територія дозволяє це зробити, маємо в лісі ще другу частину військової бази яка розташована в 3км. від тої на якій проводимо ігри. Але нажаль карта буде досить примітивна тому необхідні будуть GPS.

Також хотілось би дізнатися яку відстань можуть подолати люди і команди. Для прикладу: для мене і більшості ZUBRів 20км. на денну гру це буде якраз нормально, на добову гру 30-35км.
Тож кому цікаво і хто має свої пропозиції відписуйтеся. Можливо дійсно щось з того вийде)))

Kocc
08.12.2016, 16:38
на Міліку рєбята чудесний сценарій придумали (https://forum.militarist.ua/viewtopic.php?f=286&t=158488) ми могли б адаптувати його до наших потреб і кількості учасників

efemchuk
08.12.2016, 16:52
+1 на денну. Хоч з 7.00 і до 17.00, поки не стемніє. 10-15 км.
Сценарій супер, тільки автівку на якийсь документ змінити.
Брюхи, -є де походити, від парковки і на північний-схід, аж до с. Збиранка.

Vasyl Wolf
08.12.2016, 17:20
Три роки назад робив рейд у Винниківському лісі. З 9.00 до 17.00 . Марштут Мототрек - Винниківське озеро - Бережани - Сихівський цвинтар -Туб. Лікарня - Пасічна . Особливості рейду - досить складний ландшафт (дорогами не ходили ) Завдання бути не замітними ( так як особливість цього лісу - це досить людно. Лижники , квадроцикли і прості перехожі т.д.). то приходилось по 10 - 20 хв. лежати а то і по 50 - 100 метрів повзти.
В загальному десь 13 км. Було круто.

Дым
08.12.2016, 23:06
Косс, я бы приехал даже. Правда, смотря когда будет. И главное, чтобы минимум сутки и не менее 30 км.

Alex(SAS)
08.12.2016, 23:12
Сутки по Брюхам и 30 км ... это можно, но ...не нужно. Вполне подойдёт вариант : с 7 до 17 . Кто хочет, может потом там заночевать, места красивые, но много людей на больше чем дневную не подпишутся. Можем в воскресенье обсудить сценарий и организацию.

Kocc
09.12.2016, 10:28
Брюхи трохи не то, хоча як варіант. Більше схиляюсь до "бійні" (ліс Потужиця), там ще стільки нерозвіданної території!
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=50.388055&lon=24.295449&z=15&m=b
По даті - Миколая відпадає, залишоється 25,12, так що "работаєм в єтом направленіі"
П.С. Алекс, в брюхах в цей день ідеально ляже традиційна "битва за ялинку", але не рейд як я його бачу.

Niger
09.12.2016, 11:09
Я б поїхав ,і зночівлею і без ,20-25 Км в день !

---------- Сообщение добавлено в 11:09 ---------- Предыдущее сообщение создано в 11:08 ----------

На мою думку ,вистачить 15 Км в день.

Дым
09.12.2016, 13:12
Косс, а что ты думаешь по расстоянию? Когда я включаю навигатор во время простой потрелушки, у меня за день километров 10 накручивает.

Nick_iton
09.12.2016, 13:42
Маю я тут один цікавий сценарій, яким зі мною поділився Лёха з Нововолинська декілька років тому, але тоді ми ще не знали як його втілити в життя і ось думаю настав його час. Тож пролог до нього:

"Третья Твердыня"

Пред история:

"После окончания 2й Мировой Войны спецслужбы СССР и Союзников получают разные части документа который является результатом экспедиции "Эненербе" в Тибете.
На основе информации из тибетского архива а именно "1-го альманаха" фашистские инженеры срочно пытаются построить ОМП .Но действия авиации союзников и наступление Советских войск не дают успеть немцам завершить постройку -и рейх терпит крушение. После окончания 2й мировой войны спецслужбы государств и корпорации продолжают искать последние 2 утерянных альманаха для получения новых технологий и неограниченной власти.

По заданиям:
По поступившей информации от агента "Очкарик" группа Черный Археолог под прикрытием ЧВК завершила раскопки на территории Львовской области(бывшая военная база ракетных войск СРСР которая входила в состав группировки Западный Щит) и вот -вот добудет артефактную рукопись "Третья Твердыня".

Задание отряду СпН:
1)Выдвинуться на территорию раскопок 2)Выйти к точке рандеву 3)Встретить археолога -агента"Очкарика" и получить информацию по месту нахождения рукописи. 4)Выдвинуться к точке и обеспечить захват артефакта .8)Отойти на северо -запад и эвакуироваться с артефактом в точке "Оазис" .

Задание отряду ЧВК:
1)Обеспечить охрану точек раскопок и арехологов. 2)После получения артефакта -Обеспечить уничтожение свидетельств раскопок .3)Организовать охрану артефакта после извлечения до конца снятия проб с артефакта .4)Обеспечить охрану и загрузку артефакта в вертолет.

Ну щось от так. Гра плануэться добова: Суббота 12.00-старт 21.00-08.00 перерив. неділя 14.00 - кінець гри.
кількість людей макс. до 30чол., мин. 12-16чол. Точка для ночівлі ангар А5(лабораторія Болотного Доктора на Сталкері) там можна буде залишити речі для ночівлі щоб з собою не носити, там будуть люди які будуть дивитися за ними + організуємо генератор і харчування: ввечері і після закінчення гри. Обовязково с собою мати навігатори і вміти ними користуватися, підходить і телефон але в деяких місцях полігону пропадає сигнал.
Тож відписуємся кому цікаво, при достатній кількості бажаючих прийняти участь в грі викладу повноцінний анонс. Гру плануємо після свят - десь на кінець січня. Ігровий внесок десь в межах 100грн.

efemchuk
09.12.2016, 14:32
Добова (мінус). Спина (боюсь ночівлі) Денна-Так. Внесок -підходить. З весни при теплі-добові-без питань, з радістю. Пропоную ТЮН 160 для штурмаків, ОДНЕ життя на всю гру, обмежений 1х1 боєзапас, поранення. Гранати і патрони+додаткова вага для носимого БК, і обов"язковий вихід двох груп з різних точок, км так за 10 до точки призначення.

Kocc
09.12.2016, 14:35
Нікіта, варіант дуже і дуже цікавий, ноу коментс, кінець січня - теж підходить, після тривалих застіль сало розтрясти.
Я в долі, якщо що. Але давайте ближче до теми - рейд по сніжку, з засадами, може якось прив'язати до тої бази що на південний
схід від бойні? Туди реально піти, людей/ям/колючки немає? Скільки це в км від бойні?

---------- Сообщение добавлено в 14:35 ---------- Предыдущее сообщение создано в 14:34 ----------

Пропоную ТЮН 160 для штурмаків, ОДНЕ життя на всю гру, обмежений 1х1 боєзапас, поранення. Гранати і патрони+додаткова вага для носимого БК, і обов"язковий вихід двох груп з різних точок, км так за 10 до точки призначення.

канешно, в рейді саме так всі і має бути! все на собі, вага БК + лижі і парашут :)))

gykk
09.12.2016, 22:17
я за нічну після свят.і навідь принципово за нічну)

Nick_iton
10.12.2016, 11:03
Але давайте ближче до теми - рейд по сніжку, з засадами, може якось прив'язати до тої бази що на південний
схід від бойні? Туди реально піти, людей/ям/колючки немає? Скільки це в км від бойні?

Там якраз вийде супер 3-4км. в одну сторону. На ту територію і розраховую на грі...

Щодо пропозициї з боєкомплектом, зарядка 1:1 я тут проти а от обмеженим і без дозарядок то точно буде.
Одне життя то також я проти але можливо будуть поранення хоча і ця ідея мені не подобається)))

efemchuk
10.12.2016, 11:33
На те вона і пропозиція, щоб дослухатись до її чи ні. На те він і попередній анонс, щоб вирішити кожному-їхати чи ні?

memph1s
10.12.2016, 13:22
На суточную может пару бойцов из Одессы приехать

Дым
10.12.2016, 14:31
На суточную может пару бойцов из Одессы приехать

Косс, прислушайся

Kocc
10.12.2016, 22:26
Ребята, стопе, ми поки обговорюємо звичайний рейд вихідного дня, де багато ходити і мало стріляти. Суточну гру, як і пропонував Нікітон, зробимо вже в січні, після затяжних свят, думаю ви мене зрозумієте. На пд-сх від стандартного полігону, який вже обжитий, я бачу потенційно цікаву лісову ділянку. В тому напрямку і будемо просуватись, на 25 грудня реально можемо рейдову гру провести. Сподіваюсь, сніг випаде і це буде справжній зимовий рейд, нон-стоп, без баз і мертвяків, "тільки дорога, тільки хардкор"

Орест
12.12.2016, 11:56
Підтримуємо ідею рейду в січні. Само собою що за добовий і чим більше нічної, тим краще. Повністю за антуражні нюанси в обмеженні боєкомплекту, відсутності оживлення, вазі снаряги і тд. Ну і традиційно категорично проти будь-яких змін в тюні штурмових, більше за правила ФСУ. ІМХО кому мало 130мс, то беріть в рейд кулемети.

http://m.io.ua/img_aa/medium/3559/74/35597498.jpg (http://g.io.ua/img_aa/large/3559/74/35597498.jpg)

Kocc
19.12.2016, 12:10
Пропозиція в силі, субота або неділя рейд на 5-6 годин, бойня або брюховичі.
Назбираємо трохи людей - буде рейд, відписуйте тут!

Gdanz
19.12.2016, 15:45
+1

Vasyl Wolf
19.12.2016, 20:28
Я за суботу на Брюховичы. То буде просто вихід чи по якомусь сценарію з пострілушками. Якщо 5 - 6 годин то яка територія буде задіяна лісу. Стесл - місія чи марш - бросок ?

Kocc
20.12.2016, 10:09
Поки що визначились із полігоном - ліс Брюхвичі. Територія - скільки хочем, без привязки. Збір на парковці, там і порахуємось.
Субота чи неділя - тут поки під питанням, настає сезон корпоративів....

Vasyl Wolf
20.12.2016, 13:10
Поки що визначились із полігоном - ліс Брюхвичі. Територія - скільки хочем, без привязки. Збір на парковці, там і порахуємось.
Субота чи неділя - тут поки під питанням, настає сезон корпоративів....

На 5 -6 годин від парковки до Грибович або Збиранки то мало лісу ( 2 години максимум туди - назад ) а мотати круги якось не цікаво.

Kocc
20.12.2016, 14:18
Залежить скільки нас буде. Для більш точної інформації треба уявляти кількісну і якісну складову бажаючих грати у неділю в засніженому ліску.

efemchuk
20.12.2016, 17:37
Мене не буде.

Kocc
22.12.2016, 11:39
Всі доповнення по "прогулянці лісом" - в темі "Брюховичі", тут буде тільки підготовка до рейду (орієнтовно 14-15 січня) на бійні (Червоноград).
https://www.google.com.ua/maps/@50.3883038,24.416363,10788a,20y,270h,40.04t/data=!3m1!1e3

Шустрик
10.10.2017, 11:36
Ваше місто славилось дуже сильно проектом "Карпатські Рейди" де гра проводилась тиждень взимку в горах.
Сам колись брав участь в цьому рейді - це була для мене сама крута гра із усіх моїх ігор за все життя :grin:
З 2013 року цей проект помер.
Є тут організатори, котрі зможуть в Карпатах зробити рейд на тиждень десь у грудні, січні, лютому + офіційно повідомити місцеві органи влади про цей рейд (ну щоб нас потім хлопці з "овертюнами 700+ м/с" по горам не шукали)?
Ну і авжеж орг. повинен знати Карпати :grin::grin::grin:
Якщо такий орг. знайдеться, точно скажу - я піду при любих обставинах. Також до мене приєднається 100% ще мінімум 3-4 людини з різних міст України ,а може навіть більше, бо почну піднімати дупи "рейдовіків", котрих знаю з 2008 року,- по всій Україні.

Пи.си.
Потягну з собою 6 ствольний гранатомет. Буде цікаво з нього побомбити в Карпатах :twisted:

Hokum
10.10.2017, 16:45
Дым со львовскими ребятами планирует в следующем году рейд организовать. Но это вроде будет весна-лето.

Шустрик
10.10.2017, 17:40
Дим................... Процетую слова сказані серед страйкболістів якось: "З ним я не то що грати не буду, а навіть срати не стану на одному полі ........"

Пи.си.
Він ну уж дуже часто поливає лайном Київських організаторів ігор (як правило ці ж люди є і волонтерами). Мене це неймовірно ображає.

evil_sysadmin
10.10.2017, 18:19
як правило ці ж люди є і волонтерами

А до чого тут «є волонтерами»? Якось не дуже бачу зв'язок між страйкболом та волонтерською діяльністю.

-=Hawk=-
26.10.2017, 15:25
Шустрик, что это за истеричная попытка быстро выйти замуж?

"А ну організуйте мені гру, але оцього нє прєдлагать".

Несерйозно.

Шустрик
08.11.2017, 19:23
Шустрик, что это за истеричная попытка быстро выйти замуж?

"А ну організуйте мені гру, але оцього нє прєдлагать".

Несерйозно.

Вже чекаю я і інші хлопці рейдів на тиждень взимку, в Карпатах 4 роки.:shock::shock::shock::shock: Кожного року питаємо: " ну шо?, ну шо?"
А в відповідь ігнор. :(:(:(
Кажуть, що обіцяного 3 роки чекають....... а тут вже 4 роки пройшло. Авже ж всяка надія вгасла вже.......... душа кричить......

Пи.си.
Ну а про Дима я вже казав - дуже неприємна і погана людина .......(занадто багатьом людям в Києві він напаскудив)

evil_sysadmin
08.11.2017, 19:41
Пи.си.
Ну а про Дима я вже казав - дуже неприємна і погана людина .......(занадто багатьом людям в Києві він напаскудив)

Кажеш «А» — кажи й «Б». Що, де, коли, перш ніж за 2.3 гірчичник буде.

Okun
08.11.2017, 21:17
Да у него что-то все в последнее время плохие. Один командир-алкаш хороший. Вообще удивляюсь, как Дым еще после первой необоснованной предъявы его в бан не засунул. Наверное, брезгует об юродиевых руки марать

Дым
03.01.2018, 17:17
Дым со львовскими ребятами планирует в следующем году рейд организовать. Но это вроде будет весна-лето.

Планы есть, нужно только поплотнее к реализации приступить. Главное - подобрать территорию. Был в очень шикарных местах, даже с офигенным урбаном (не Боржава) но это либо граница с Румынией, либо только на дорогу от железнодорожной станции минимум день тратить нужно. Есть одна идея, но нужно ехать и проверять. Возможно, на майские скатаюсь. Если есть желающие присоединиться - пишите. Говорю сразу, там пара ночевок в горах получится.

Alladin
07.01.2018, 21:03
Ну если организуетесь, пишите. Может кого из новых друзей подтяну, Знаю людей которые очень любят по лесам погулять, а тут таких нет )))))

Дым
09.01.2018, 09:50
Уточни, ты про игру или про сходить разведать местность )

Casper
09.01.2018, 10:16
но это либо граница с Румынией
Не думаю, що гарна ідея, рейдувати по кордону :)

Дым
09.01.2018, 10:49

А по тексту не ясно, что я эти места не считаю подходящими?

evil_sysadmin
09.01.2018, 10:59

Жодних проблем якщо домовлятись через військомат, але рейд буде роки 3 чи десь так :D

Дым
09.01.2018, 11:05
Жодних проблем якщо домовлятись через військомат, але рейд буде роки 3 чи десь так :D

Расслабься. Все уже знают о твоей рекрутерской деятельности

evil_sysadmin
09.01.2018, 11:26
Расслабься. Все уже знают о твоей рекрутерской деятельности

Я рекрутирую в структуры МВД? Поклёп! Только ВСУ, только хардкор!

Casper
09.01.2018, 16:58
А по тексту не ясно, что я эти места не считаю подходящими?

Не совсем. Место трудно выбрать, если недалеко, то куча туристов, если далеко, то не все хо.

Жодних проблем якщо домовлятись через військомат, але рейд буде роки 3 чи десь так.
Вже чули не раз :)
Хочешь "зброю" - їдь в АТО. (с)
Хочешь носити камуфляж - їдь в АТО (с)

Дым
09.01.2018, 19:48
Не совсем. Место трудно выбрать, если недалеко, то куча туристов, если далеко, то не все хо.

Ну вот я их подходящими не считаю ) хоть там есть и целая застава... Да, можно выбрать место без людей почти (а такого в Карпатах осталось мало), но там проблемы с доставкой. Мне, чтобы выйти на маршрут приходилось день тратить на дорогу от вокзала до точки подъема.

Но вот приглянулись пару полонин. От железнодорожной станции относительно недалеко и находятся в стороне от туристических маршрутов, в тупике. Туда не должно быть интересно ходить. Надо только туда съездить и самому все проверить. Уже два раза не получилось, просто не успевал по времени. Теперь решил скататься исключительно с этой целью.

Alladin
09.01.2018, 21:09
Уточни, ты про игру или про сходить разведать местность )

Немного затруднительно будет тратить денег и время на два перелёта из Израиля. В выборе места мы вам полностью доверяем, а вот принять участие в самой игре мы осилим и чем интереснее будет сценарий тем больше желающих приедет принять участие.

---------- Сообщение добавлено в 19:09 ---------- Предыдущее сообщение создано в 19:05 ----------

Вже чули не раз :)
Хочешь "зброю" - їдь в АТО. (с)
Хочешь носити камуфляж - їдь в АТО (с)
А чего только АТО.
Требуется например операторы ЧВК для охраны судов от пиратов.
Французский иностранный легион всегда ждёт добровольцев.
Да вообще есть много мест на земле где можно попробовать на вкус подобную романтику ;)

Дым
09.01.2018, 21:16
Немного затруднительно будет тратить денег и время на два перелёта из Израиля. В выборе места мы вам полностью доверяем, а вот принять участие в самой игре мы осилим и чем интереснее будет сценарий тем больше желающих приедет принять участие.
Вот потому я и уточнил. А насчет перелетов, это было бы скорее уместно для игр уровня Открытия или ДН ))) да и желающих много не нужно для такого рейда. В любом случае, смогу дать информацию только после поездки в горы.

Alladin
09.01.2018, 21:22
Жду информацию. Сколько будет, всех привезу. Даже есть будет информация по поводу Открытия или ДН во Львове тоже буду не против. Мой скайп у тебя есть, если ты его не менял ;)

Makedonsky
10.01.2018, 20:20
Я думал если игру на день устраивать с ночным/вечерним штурмом то крутой вариант был через гимбу на стій cходить и там в 2 км от горы есть старая военная база.

Casper
11.01.2018, 09:28
Я думал если игру на день устраивать с ночным/вечерним штурмом то крутой вариант был через гимбу на стій cходить и там в 2 км от горы есть старая военная база.

Боржава? То как Хрещатик, кого там только не встретишь :) Конец лета, начало осени вообще не рекомендую, яфыны охороняються местным сопротивлением.

ИМХО. С выбором места основная проблема. То далеко, то высоко, а если недалеко и невысоко то нечего посмотреть :). А если добирать наверх транспортом/подъемником, то какой к черту это рейд :)

Сорри за флуд.

Дым
25.01.2018, 16:13
Итак. Предварительно я планирую приехать на разведку 7-го мая. Подняться, 8-9 мая походить-посмотреть, 10-го ехать в Ворохту и оттуда на игру в Черновцы. Кто хочет присоединиться - пожалуйста. Возможна и смена планов, я все еще подыскиваю альтернативные места под рейд.