PDA

Просмотр полной версии : Тренування Яворів страйкбольний полігон КАТАНГА

сава-гена
17.08.2017, 20:22
20.08. 2017 року відбудеться тренування Яворівської команди "СКОРПІОНИ" на нашому полігоні "КАТАНГА" всі бажаючи можуть взяти участь в тренуванні .Тема штурм та оборона . Сині та Жовті по черзі штурмують блок пост ІЗАБЕЛЬ штурмуючі мають право на одне життя ( поранення ) бентуються самі але криком повідомляють про поранення , порядок оживлення доведемо на місці . Збір о 9.30 початок о 10.00 . Орієнтири місця гри : їдемо дорогою до Яворова зі Львова не доїджаючи до Яворова є зупинка РУЛЕВО проїджаємо за зупинку приблизно 300 метрів з права бачимо крутий асфальтований підйом повертаємо туди і їдемо прямо ще 300-350 м. Телефон для інформації 0639705259 КІРК. P.S. Сценарії гри можемо підкорегувати бо маємо ще два опорних пункти фактично на одній лінії з блок постом. Місцевість проста має чіткі виражині кордони , схеми опорних пунктів маємо.

efemchuk
18.08.2017, 22:35
Нас вже трішки зібралось. 14-16 чоловік.

сава-гена
19.08.2017, 08:28
чекаємо, сьогодні встановлю покажчики на зупинці РУЛЕВО та повороті " AIRSOFT" з стрілочками , що вказують напрямок .

Quando
20.08.2017, 17:55
Добре пограли! Находились, настрілялись, а саме головне що я зустрів давніх бойових товаришів. КРУТО час провів!
P.S. Сергію сорі що невиправдав сподівання, болячка недозволила(((( Дякую за акум!

Responder
20.08.2017, 19:25
Дякую всім за чудову гру!!! Скорпіони просто молодці!!! Було все: конвой, засідка, штурми і оборона трьох різних блокпостів. Локація підготовлена! Місцевість просто унікальна!!!
Окреме дякую команді жовтих: за скородинованість, стійку оборону та швидкі штурми і звісно за суху премогу! МОЛОДЦІ!!!
Пропоную розвивати цю локацію і організовувати там ігри.
Ще раз всім дякую.
Хімік.

сава-гена
20.08.2017, 19:41
дякую всім хто приїхав до нас у гості , нашу КАТАНГУ будемо розвивати і далі і чекати гостей при можливості підготуєму і гарний сценарій

efemchuk
21.08.2017, 06:48
Дякую всім хто приїхав і прийняв участь в грі. Гєні окрема подяка за чудовий полігон , підготовку гри і самого полігону. Дуже подобається та локація і як її розширили. Думаю всі хто приїхав це оцінили і приїдуть туди ще.
Що стосується самої гри: Да.... не пішло. Ще так позорно я не програвав. Атаки були на стільки скоординовані і чіткі, а дії противника стрімкі і злагоджені, що шансів в нас просто не було. При штурмі першого блок-посу я думав, що це не реально і цілу годину ми ходили, повзали і якось намагались його взяти, але був не наш день. Вітер дув не в ту сторону, хмари створювали тіні, шар летів не туди і ще багато чого заважало нам вибити противника з того клятого блок-поста.
В кінці гри -коли вже ми його обороняли, все вийшло навпаки. Розпогодилось, вітер змінився, хмари розсіялись і нас там так накопали, що вже через 15 хвилин ми дружньо топали в мертвяк. І такі марші нашої сторони в мертвяк супруводжували нас цілий день.
Юніти , ви ваащє! Хоч би шанс нам якийсь дали! Обідно, А!?
Гєна, роби ігру, приїду відімсити!
Ще раз всім дякую!!!!!

сава-гена
21.08.2017, 07:00
Програли бо у жовтих був мотиватор на 65 000 "баксів" який бігав та повзав навкруг них:lol::lol::lol::lol: