Просмотр полной версии : ENIGMA
[BM]gasuk
16.08.2006, 12:29
.ХАРОБЗ АН ИТЕКАП\ВІХИС\6002.80.02-91
Криптография — тайнопись, система изменения письма с целью сделать текст непонятным для непосвященных лиц. Секреты, которые надо скрывать от посторонних, существовали всегда, так что криптография появилась практически вместе с письменностью.
Відпешіть будь-ласка хто буде, або кого не буде.
Мавка АЦКИЙ СОТОНА! :D Там же для немцев написали! Криптографическая машинка Энигма! Читай начало первого поста задом на перед :lol:
5-7 бойцов
Но, уточни время ибо єта суббота у многих рабочая, что бі небіло накладок
[BM]gasuk
17.08.2006, 16:08
Сьогодні на зборах узгодимо початок...
[BM]gasuk
18.08.2006, 12:51
Гра буде на цілу ніч !!!
Очікую на рішення інших команд.
До кінця дня вкажу вихідні точки.
На зв`язку... 8 050 431 20 20
Нас буде 2.5 бійця ;)
Двоє на старті, а я десь ближче до півночі підійду.
Gena [ANGRY BEAVERS]
18.08.2006, 20:46
БОБРОВ будет :lol: 3-6
[BM]gasuk
18.08.2006, 22:15
21:00
-=ПОЛЯНА=-
SPHINX
Солдати удачі
21:00
-=НА ВХОДІ З БУДОВИ=-
Real I.R.A.
SAS
ANGRY BEAVERS
ЧЕРГОВА ЧАСТАТА:
2,0
8 050 431 20 20
Little_John [AB]
19.08.2006, 00:00
Не подумайте, що я випендрююсь або хочу пристібатись до новачків, просто маленьке зауваження (перше. що кинулось в очі)..... Крім вказання каналу і підканалу треба вказувати стандарт (FRS, PMR і т.д.)
[BM]gasuk
19.08.2006, 08:31
462.5875 - FRS
Спасибо, было интересно. Фейеверк понравился :wink:
Мені сподобалася остання місія, шкода, правда, що була короткою. Залюбки постріляв би через ущелину ще з півночі.
А палаючі покришки і феєрверк - супер. Ось тільки треба з таким обережно, для пожежі багато не потрібно :)
Gena [ANGRY BEAVERS]
20.08.2006, 22:53
Молодцы, как для новечков вообще респект, тока повторю за Фишкой, надо с огнем в лесу без фанатизма! Жаль что на "самолет" малек опоздали :oops:
]... тока повторю за Фишкой ...
Взагалі-то я не Фішка.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Та Фішка, Фішка... Я ж тобі казав, а ти - "Я - Шльома!", можеш казати кому хочеш, і так зрозуміло - Фі-шка. :lol: :lol: :lol: :lol:
Гра зашибісь, але треба було або трошки розтягнути або ще одну міссію. Штурм зони падіння - супер :twisted: .
Та Фішка, Фішка... Я ж тобі казав, а ти - "Я - Шльома!"
І після цього ти хочеш, щоб я тебе не бив? :lol:
Гра зашибісь, але треба було або трошки розтягнути або ще одну міссію. Штурм зони падіння - супер :twisted: .
Хокум, а ти що, був на грі?
Little_John [AB]
21.08.2006, 14:43
]Хокум, а ти що, був на грі?
Ёпта, це ж Хокум.... Ви його просто могли не побачити ні разу, це ж "кАмАндос" :lol:
P.S. Фубля, флудери.... включно зі мною :(
Ёпта, це ж Хокум.... Ви його просто могли не побачити ні разу, це ж "кАмАндос" :lol:
А як правильно: "камАндос", чи "камандОс" ??? :lol:
[BM]gasuk
22.08.2006, 11:21
Усім велике спасибі за бій та підтримку. Також бажаю хорошої погоди на полігоні Яворова.