PDA

Просмотр полной версии : Українська версія сайту

Reanimatia
30.08.2004, 19:56
Ce ye Zachidno-Ukrains'ka Federatia???
A scho robyty tym, chto ne vyvchav rosiys'ku movu?

30.08.2004, 21:05
По перше, вказати місто.
По друге, розібратися з транслітом бо виходячи з того як ти пишеш не можливо взагалі зрозуміти яку мову ти вивчав. Федерація це організація яка створена для об’єднання страйкболістів України, та сприянню розвитку страйкбола у країні. Український варіант сайту знаходиться на етапі розробки ми маємо надію що не забаром він з’явиться.

Volodymyr
31.08.2004, 08:18

Допомогти нам з повним перекладом сайту на українську мову.

_Dan_
31.08.2004, 10:27
2Reanimatia -

Ce ye Zachidno-Ukrains'ka Federatia???
Да. И что же тебя смутило?

1) Федерация не является политической организацией.
2) Среди пользователей практически половина украиноязычных - в том числе и наш админ. Как не странно, все все понимают.
3) На форуме можна писать на любом языке (Украинский, Русский, Английский). Главное - соблюдать орфографию.
4) Ну а кому действительно просто хочется видеть украинскую версию - пускай помогут Джобу с переводом.

Странно, но я еще в Украине не встречал людей которые совсем не понимают по русски. Другое дело те кто не хотят...

Ну и последнее - город в профиль ;)

Как новичку, настоятельно рекомендую прочитать

http://www.airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=448[/quote]

Reanimatia
28.09.2004, 18:36
Як би там не було, все ж таки це єдиний потенційно серйозний ейрсофтський сайт в Україні. Якщо немає можливості розпочати все з початку, виправлятимемо зроблене. Взявши до уваги те, що праця на розбудову української держави та утвердження її самобутності - свята праця, я, ентузіаст шляхетної справи, допомагатиму вам з перекладом на українську мову з англійської. Незабаром ми зробимо її основною мовою інтелектуального життя ейрсофтерів.
Пишіть.

28.09.2004, 23:08
Це дуже добре що ти визвався допомагати, але на жаль нам нічого перекладати з англійської, ми практично не користуємося чужим креативом тим більше англомовним. Ми робоми свій, рідний Український. Чого і тобі бажаемо напиши якусь статтю, це буде твій внесок в Український страйкбол, якщо люди побачать ії вони можливо надихнуться и почнуть теж писати статті Українською мовою.

STRYKE
23.06.2009, 17:02
Что б новую тему не открывать пишу сюда.
Вот тут нашёл несколько ошибок.
http://airsoft.com.ua/federation_of_airsoft

На сьогодні Федерація Страйкболу є найстаршою /вроде как надо "найстарiшою"/ з офіційних організацій, що пропагують Страйкбол в Україні.

Співпраця з командуванням Сухопутних військ України в напрямку патріотичного виховання молоді та організація ігор на найбільшому у європі Яворівському полігоні.

Отже, ми зацікавлені в «ідейних бійцях»,а /пробел пропущен/ не матеріалістах.

За умови річної активної участі – доступ до обговорень загально-страйкбольних питань /точнее наверное будет "загальноукраинских страйкбольних питань"/ у форумі Федерації Страйкболу для вироблення єдиної позиції та прийнятті /прийняття/ нововведень.

Якщо у вашому регіоні є представник ФС, то перш за все необхідно з ним познайомитись та «втєртисяся в довіру» /и потом правильнее "втертися у довiру", в конце предложения нет точки/ Тільки отримавши його позитивну (це важливо) рекомендацію та благословення ви можете сміливо приступати до заповнення анткети.

У вікні "додаткові рекомендації" необхідно вказати осіб, що можуть надати позитивні рекомендації, окрім вашого регіонального представника. Такими особами можуть бути старі гравці з вашого або інакших /iнших/ міст

У будь- /короткое тире/якому випадку

поштові витрати на пересилку та внески за 6 (шість) перших місяців.

Вроде всё - особо не вчитывался, в любом случае там ещё запятых нехватает и т.д. по мелочи :-).

//12 тыс. на благотворительность - это круто, РЕСПЕКТ.

Volodymyr
24.06.2009, 11:10
Спасибо, вот это реальная помощь. Исправил.

Tair
25.06.2009, 16:18
Різниці сайту на укр чи рос мові не бачу! Головне, що її розуміють всі (а те що не хочуть як писав Dan [SPHINX], то точно). Є сайт про Український страйкбол, тому націоналізовувати його, з моєї точки зору не доречно! Якщо сайт стане ще й укр. то нічого поганого не буде, а якщо залишиться рос. то трагедії теж не має.
Може скоро, ще введемо обов"язковою мову написання постів "рідною солов"їною"?????
Це моя думка, тому можна на неї сильно і не орієнтуватись ;) .

Wootang
14.10.2009, 16:56
А публікація в розділі ПРОЗА під назвою "Ми граємо у війну для того, щоб не воювати насправді!" так і залишиться наполовину укр. мовою, а на половину рос. мовою?

Volodymyr
22.10.2009, 12:28
Якщо можете допомогти у до перекладанні, будемо вам дуже вдячні.

STRYKE
26.03.2010, 20:16
Привет ещё раз, а я опять насчёт текста :-).

Пнукт правил "4.4. Пленный обязан отсоединить магазины от всех своих оружий. "
Надо "от всего своего оружия".

Спасибо, вот это реальная помощь. Исправил.
Не за что, не за что.
Если что могу сделать, то буду рад помочь, в качестве благодарности за вашу работу над ресурсом, бо иначе пришлось бы о тренировках через асю договариваться или телеграфом /"Телеграфируйте мне на Бейкер стрит."/ :-).

Вообще скажите - заинтересованы ли в правках таких деталей - просто если это несущественно, то я не буду сообщать, когда что то замечаю??
И если надо могу попробовать что то перевести рус./укр./хр. англ..

Volodymyr
29.03.2010, 13:31
Дякую, помилку виправлено.