Просмотр полной версии : Чому немає української версії сайту?
http://www.airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=946
Ну і для чого два рази то саме питати? Є пропозиції?
Volodymyr
02.09.2004, 08:18
Власне САБЖ.
А ми що проти? Давай перекладати українською. Якщо ти за це візмешся то всі будуть тільки вдячні.
Власне САБЖ.
А ми що проти? Давай перекладати українською. Якщо ти за це візмешся то всі будуть тільки вдячні.Глянути на ваші підписи і зразу зрозуміло що ви тільки ЗА :lol:
Якби ви хотіли українську версію, то зробили б спочатку її, а потім російську версію :!:
І при тому я, чітко (!!!), розумію(!!!), що якщо сайт розрахований на всю Україну, то для його роботи потрібно мати російську версію, але я взагалі НЕ розумію, чому люди зі Львова кажуть: "Якщо ти за це візмешся то всі будуть тільки вдячні." - ніби це потрібно ТІЛЬКИ мені (напевно так і є)
Глянути на ваші підписи і зразу зрозуміло що ви тільки ЗА :lol:
Якби ви хотіли українську версію, то зробили б спочатку її, а потім російську версію :!:
І при тому я, чітко (!!!), розумію(!!!), що якщо сайт розрахований на всю Україну, то для його роботи потрібно мати російську версію, але я взагалі НЕ розумію, чому люди зі Львова кажуть: "Якщо ти за це візмешся то всі будуть тільки вдячні." - ніби це потрібно ТІЛЬКИ мені (напевно так і є)
Шановний Андрій! А ви хто? Ми знайомі чи ні?
А в загалі були певні умови, виходячи з яких було створено цей сайт таким, яким він є.
І до речі, я не знаю з ким я говорю, але відразу попереджую, що розмови стосовно "національного питання або стурбованості" будуть знешкоджуватись!
Shaman [ANGRY BEAVERS]
03.09.2004, 08:42
2Andrij: Не важно на каком языке, важно что все были людьми!
Я например в команде с украинцами прекрасно понимаем друг друга.
И судим о друг друге не по языку и нац признаку, а по том что все мы готовы в любую миниту помочь друг другу не важно на каком языке!
Главное быть человеком!
grybnyk [ANGRY BEAVERS]
03.09.2004, 11:57
підтримую Шамана
Hasan [BlackWatch]
03.09.2004, 15:59
Повністю згідний з Шаманом. Але як би там не було ми всетаки живемо в Україні і офіційний сайт тим більше Західно-Української федерації повинен бути давно і в першу чергу на українській мові, всетаки наразі державна мова у нас українська. А розмови Джоба на рахунок допомоги - це на мою думку не серйозно адже за весь період існування сайту можна було давно зробити переклад.
Volodymyr
03.09.2004, 16:34
можна було давно зробити переклад.
Так все замяли обговорення. Особисто мені як людині що займаться сайтом і форумом таки наїзди не дуже до душі.
Хочете щось притикнути людям що роблять сайт, ба саме власне мені? А що ви для нього зробили. Я і ще пару людей серед яких і Тарас переклажаємо його. З самого початку було закладено можливість юагатомовності (точніше двомовності). Що може мо то робимо. А тикати пальцями. Прошо пана ви не пан!
Ще раз наголошую, що як що хтось має теж саме дурнувати питання - хай звяжеться особисто зі мною і взає чим він особисто може допомогти.
Для особливо наполевих є цікава програма! В нас капа матерьялів англійскою, німецькой, росіійскою мовами яки потрібно перекласти - запрошую.
Hasan [BlackWatch]
04.09.2004, 17:08
Ще раз наголошую, що як що хтось має теж саме дурнувати питання -
2Джоб
1. Думаю, що я нічим таким тебе необразив, щоб моє питання називати дурнуватим, адже будь-яке запитання має право на життя (впринципі в мене і в думках небуло наміру когось ображати - я просто висловив свою думку-побажання). Якщо тебе Джоб моя думка дуже образила то офіційно прошу в тебе вибачення.
Я прекрасно розумію, що робота по перекладу цілого сайту займає не один день і не один тиждень
2. Якщо хочеш то можеш цю тему закрити для обговорення, але вона залишиться актуальною мабуть не тільки для мене.
3. Я хочу, щоб всі мене правильно зрозуміли - я незбираюся розводити тут міжнаціональні конфлікти. Просто особисто мені прикро коли я заходжу на сайт (airsoft.com.ua) і змушений читати його на нерідній для себе мові. Власне тому я виражаю підтримку Андрію (автору теми) в тому, що сайт повинен бути розроблений в першу чергу на українській мові, а потім проведений переклад на російську власне з поваги до російськомовного населення, але принаймі тішить інформація про те, що переклад всетаки ведеться.
Доречі - мій напарник по бізнесу говорить зі мною повністю на російській мові, а я з ним на українській і тим не менше у нас відносини саме такі про які вище згадував Шаман.
І ще одне маленьке запитання: хотілося би знати як сказав Хамстер "ті певні умови, виходячи з яких було створено цей сайт таким, яким він є"?
Думаю, що я як користувач сайту і форуму а також страйкболіст зі стажем 2 роки маю право їх знати.
ЗІ: Велике прохання - нікому несприймати написане мною як особисту образу або наїзд.
Shaman [ANGRY BEAVERS] 100%
Hamster Ми не знайомі. Не розумію питання: "А ви хто?". Навіть не думав зараз піднімати нац. питання та видавати давно заїзджені "перли" типу: "Бий москалів" і т.д.
Повністю підтримую Hot Bird. Якби це була Київська чи СхідноУкраїнська федерація, то я б не здивувався якби їх сайт був російською.
Hamster Ми не знайомі. Не розумію питання: "А ви хто?".
Сразу говорю, что ничего личного, просто всегда интересно знать, с кем общаешься. Вот и спросил.
Навіть не думав зараз піднімати нац. питання та видавати давно заїзджені "перли" типу: "Бий москалів" і т.д.
Повністю підтримую Hot Bird. Якби це була Київська чи СхідноУкраїнська федерація, то я б не здивувався якби їх сайт був російською.
Просто основываясь на опыте прошедших лет (т.к. мы не знакомы) я постарался сразу предупредить о возможной реакции админов сайта на вопросы по "нац. питанню", т.к. любая подобная тема как правило начинается с подобных вопросов.
Теперь всё понятно и можно говорить по существу.
2Hot Bird:
по поводу "певних умов" - всех их оглашать я не собираюсь (имею полное право), но скажу, что в планах создателей сайта в первую очередь "напичкать" сайт всевозможными сервисами, для повышения удобства работы и информативности ресурса (это есть приоритетная задача). Сделать сайт на котором будут класические "О нас", "Статьи", "Фото галерея" и "Форум" очень просто, но это будет очередной тривиальный и скучный сайт. Мы этого не хотим по сему пойдём по более тяжёлому пути. Соответственно всё это требует времени, а т.к. сайт делается на инициативной основе, то немалого.
Как сказал Джоб - в движке сайта уже заложена многоязычность, так что когда ресурс приобретёт запланированный вид, настанет время введения украинской версии.
Всем удачи!
Повний офф.
Я би голосував за англійську версію сайту в першу чергу (як міжнародній варіант).
А сайт в першу чергу інформативний і в якому вигляді представлена інформація в загальному неважливо (хоч у вигляді мнемосхем), головне щоб була зрозуміла хоча б 80% потенційних відвідувачів.
Targonium
21.07.2006, 18:31
За англомовну версiю, англiйська мова - мiжнародна. Можу допомогти з перекладом, маю трохи вiльного часу.
Я думаю, что если бы сайт был на украинском, то нашёлся бы товарищ, который сказал бы примерно следующее - а я вот русский, горжусь этим, живу к примеру в Донецке и хочу соответсвенно на русском сайт. Так вот такие типы не зависят от языка или национальности и обращать на это внимания админам думаю не стоит. Когда действительно придёт время украинского языка мы об этом узнаем (это определяется не наездами, а исторической необходимостью), или нет :lol: - думаю не раньше чем через поколение. Ну или если поборники украинского не возьмутся за другие винтовки... Никого не хотел обидеть, но вопрос чесно говоря достал, хочешь - пиши на украинксом, кто не даёт?! Отдаёт это душком национализма.
Volodymyr
24.07.2006, 09:00
За англомовну версiю, англiйська мова - мiжнародна. Можу допомогти з перекладом, маю трохи вiльного часу.
Дуже прекрасно. Переклади матеріали сайту. Зараз їх 72 шт.
Volodymyr
24.07.2006, 09:03
Отдаёт это душком национализма.
Вот те поговорить не о чём? Дату поста видел? 01.09.2004 21:57 GMT забыли уже давно. НЕт надо ещё раз поднять всё и обязательно подчеркнуть то о чём я прошу вообще не говорить на этом сайте.
Джоб, может тему на блок поставишь? На всяк случай.
Прочитав тему стало противно....
Но.....
Хочу выразить благодарность создателям и вдохновителям ресурса за то что курс который они выбрали абстрагирован от политики и национальных интересов.
Только так страйкбольное общество в нашей стране будет едино.
Спасибо что Вы есть!.
Модераторам закройте пожалуйста тему.
Volodymyr
15.12.2008, 18:15
Дякую.
Але таки чудні люди типу автора цього повідомлення будуть завжди. Ви думаєте йому треба було українську версію?
Судячи по його інтенсивності йому треба було просто доколупатися.
Останній візит: 2004-09-05 22:16
І таких авторів не бракує. Той же 2004 рік. - viewtopic.php?f=6&t=946&p=9018#p9018 (http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?f=6&t=946&p=9018#p9018) теж вискочив шановний, 4 пости, і канув в лету.
Останній візит: 2004-10-07 19:17