PDA

Просмотр полной версии : Відкриття 2007 Запитання.

COOLER
16.03.2007, 17:15
Поїхали...

comandor
16.03.2007, 17:25
Вопрос:
1. пистолеты-пулеметы не более 100 м.с.
2. штурмовые винтовки не более 120 м.с.
3. пулеметы не более 140 м.с.
такие ограничения и действуют? Будет ли поголовное хронографирование для проверки соблюдения этого условия?

comandor
16.03.2007, 17:27
Вопрос 2:
Сколько именно мест в казарме? Какое ограничение по числу участников?

Вопрос 3:
Как решается участие инострарнных граждан?

COOLER
16.03.2007, 17:42
Вопрос:
такие ограничения и действуют? Будет ли поголовное хронографирование для проверки соблюдения этого условия?

Поголовного хронографування постараємося уникнути в звязку з великими втратами ігрового часу, натомість буде мати місце вибіркове хронографування по вимозі, час і місце не буде анонсовано, перевірку зброї має право проводити будь який офіцер СБ як за власною ініціативою так і по "анонімному доносу" про використання зброї забороненої до використання "Женевською конвенцією" та всеукраїнськими правилами (http://airsoft.com.ua/rules) :wink:

Little_John [AB]
16.03.2007, 17:57
Сколько именно мест в казарме? Какое ограничение по числу участников?
Как решается участие инострарнных граждан?
#2 Точну кількість місць в військовому містечку буде анонсовано найближчим часом. Відповідно кількість місць = кількості учасників
#3 Питання участі іноземців буде обговорюватись конкретно в кожному окремому випадку в індивідуальному порядку

RedWood
16.03.2007, 18:37
Вопрос:
3. пулеметы не более 140 м.с. На сколько я понял - это рекомендации.
Жесткие ограничения соответствуют правилам принятым СК ?

COOLER
16.03.2007, 18:51
Вопрос:
3. пулеметы не более 140 м.с. На сколько я понял - это рекомендации.

Рекомендовані ТТХ вказані тут http://airsoft.com.ua/rules пункт №6
(інформація про зміни та поправки до правил, внесені "РК" буде додатково висвітлена, після детального вивчення і врегулювання цього питання)

halg
16.03.2007, 23:20
Возможно ли сохранить название группы и позывной с первого"Архангела"?
Будут ли действовать документы, выданные раньше?

ТайСОН
17.03.2007, 00:04
Для штурмовой винтовки

6.8.1. Максимально скорость вылета шаром 0.2 г. для штурмовой винтовки 130 м.с.
и

Вопрос:

Я так понимаю все-таки 130м.с.

Little_John [AB]
17.03.2007, 03:46
Я так понимаю все-таки 130м.с.Саме так, згідно діючих всеукраїнських правил (http://airsoft.com.ua/rules) власне 130м/с.

Возможно ли сохранить название группы и позывной с первого"Архангела"?
Будут ли действовать документы, выданные раньше?Організатори зацікавлені в збереженні складу груп які зарекомендували себе з кращої сторони у попередньому "конфлікті", але гарантувати цього, на даний момент, ми не можемо. Щодо документів повідомимо пізніше.

bOd [KSK]
17.03.2007, 13:18
Мужики, может сразу распишите, какие пункты из каких правил будете юзать :wink: , ну штоб все вопросы снять... или укажите дату когда это сделаете :wink:

COOLER
17.03.2007, 14:12
]Мужики, может сразу распишите, какие пункты из каких правил будете юзать :wink: , ну штоб все вопросы снять... или укажите дату когда это сделаете :wink:

Для неуважних та флудерів:

RedWood писал(а):
comandor писал(а):
Вопрос:
На сколько я понял - это рекомендации.

Рекомендовані ТТХ вказані тут http://airsoft.com.ua/rules пункт №6
(інформація про зміни та поправки до правил, внесені "РК" буде додатково висвітлена, після детального вивчення і врегулювання цього питання)

Читайте будьласка уважніше тут:
http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=11435

Сама гра проходить згідно всеукраїнських правил http://airsoft.com.ua/rules.

Перелік доповнень, які будуть використовиватися на цій грі, буде анонсований не пізніше, ніж за 3 тижні до дати початку гри.

Texas
18.03.2007, 15:09
Указанная дата окончательная или возможно всё еще обсуждение?

Вопрос вызван накладкой на эту дату с другим мероприятием - роллевой фэнтезийной игры под Киевом.
Потому как очень много людей как в Одессе и Киеве, так и из других городов активно совмещают страйкбол и историческое фехтование\роллевые игры, и вероятно прийдется выбирать что-то одно :(

COOLER
18.03.2007, 18:20
Указанная дата окончательная или возможно всё еще обсуждение?

Вопрос вызван накладкой на эту дату с другим мероприятием - роллевой фэнтезийной игры под Киевом.
Потому как очень много людей как в Одессе и Киеве, так и из других городов активно совмещают страйкбол и историческое фехтование\роллевые игры, и вероятно прийдется выбирать что-то одно :(

На жаль змінити дату буде практично не можливо. Ретельно вивчивши календар вихідних та святкових днів, ми не в змозі були вибрати іншу дату. Організаторам і так прийшлося відійти від традиційної дати 9 травня, до якого, щорічно приурочувалося Львівське відкриття декілька років поспіль в звязку з причинами висвітленими у анонсі.

ТайСОН
18.03.2007, 19:13
Час проведення:

29 квітня - 1 травня (3 дні)

Рапишите по дням -- что, когда и т.д.

С вокзала будет транспорт?

COOLER
18.03.2007, 21:25
Рапишите по дням -- что, когда и т.д.
С вокзала будет транспорт?Розпишемо звичайно, так само як це робилось до цього при організації будь-якої великої гри, таке враження що ви раніше не бачили анонсів великих ігор :wink:
На даний момент у процесі тестування знаходиться сторінка реєстрації з фінансовим калькулятором, щодо оплати послуг, які ви зможете замовити, та передплатити в індивідуальному порядку в залежності від ваших потреб: трансфер, харчування, проживання і т.д. Тоді ж буде оголошено детальний розпорядок міроприємства, від моменту зустрічі учасників та транспортування на полігон, до іхнього повернення у Львів.
Деталі та інші подробиці будуть анонсовані не пізніше, ніж за 3 тижні до дати початку гри.

Imort
18.03.2007, 23:24
В связи с тем , что число мест ограничено и я так понимаю попасть новым командам на открытие сезона будет просто не реально? ибо очень много есть игроков что были на откритиях раньше. И если команда подаст свою заявку первее других, а свободных мест ещё хватает то заявка всёравно может быть отклонена?

COOLER
19.03.2007, 02:30
В связи с тем , что число мест ограничено и я так понимаю попасть новым командам на открытие сезона будет просто не реально? ибо очень много есть игроков что были на откритиях раньше. И если команда подаст свою заявку первее других, а свободных мест ещё хватает то заявка всёравно может быть отклонена?
Питання поставлено вами не зовсім коректно, перевага надається, але першочерговість реєстрації теж ніхто не відміняв...Прошу звернути увагу, на те, що цьогорічне Львівське відкриття, вийшло за рамки традиційної всеукраїнської гри, це гра яка буде проходити у зовсім іншому форматі. Рекомендую зважити на жорсткість вимог які виставляють організатори та досить сувору систему адміністративних покарань за спробу саботажу з боку гравців. А система пріоритетів не є способом обмежити кількість гравців організаторами за ради їхньої примхи, а бажанням зробити гру цікавішою залучивши максимальну кількість гравців, які вже мали змогу оцінити всі переваги та недоліки схожої гри.

Kuznec
19.03.2007, 21:21
Когда обновится/дополнится информация на странице, посвященной милсиму?

Little_John [AB]
20.03.2007, 01:26
А насколько милсимовским будет открытие?..
Механы вручную заряжать и 48 часов без передышки, или помягче?..Мюллер, я думаю Лукаш не язвить, просто почитав правила мілсім-у :lol:

2 Лукаш
Мілсім на стільки, що у розпорядку міроприємства буде два пункти всього, заїзд і виїзд... і то не у всіх :lol: (с) COOLER
А якщо серйозно, то механи вручну заряжати не мусите, ну хоча б тому що це гра з елементами MilSim-у а не чистий MilSim, тому будуть задіяні тільки деякі з правил MilSim-у, які саме, буде анонсовано пізніше, як вже не раз писалось вище. Можу тільки сказати що гра буде тривати 2 доби (десь з обіду першого дня, з перетину КПП до обіду останнього дня при повторному перетині КПП при виїзді з полігону :D )

IRISН
20.03.2007, 01:40
Можу тільки сказати що гра буде тривати 2 доби (десь з обіду першого дня, з перетину КПП до обіду останнього дня при повторному перетині КПП при виїзді з полігону :D )
Джонік, я правильно розумію: дві доби = 48 годин в режимі бойової готовності, чи все ж буде день "на розкачку", як минулого разу на Архангелі, коли всі з"їзджалися? Чи все ж одночасно: з"їзджаються гравці, а в той же час хтось там виносить КПП? ;)

Little_John [AB]
20.03.2007, 01:43
]Когда обновится/дополнится информация на странице, посвященной милсиму?http://www.airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?p=130721#130721
Деталі та інші подробиці будуть анонсовані не пізніше, ніж за 3 тижні до дати початку гриЧи може я щось не так зрозумів? Про яку конкретно інформацію іде мова?

]дві доби = 48 годин в режимі бойової готовності, чи все ж буде день "на розкачку"", як минулого разу на АрхангеліШльома, та ясно, що буде власне так як тоді, перший день буде трошки релаксовим, миж не звірі, людей з поїзда пхати відразу мити туалети :lol: Загальний розклад гри буде не сильно відрізнятись від минулого, бо він себе виправдав. Просто ми ж не будем писати хто скільки буде спати (а може і взагалі не буде :wink: ), принцип такий же як на минулому Архангелі - при перетині КПП ви в зоні МілСім-у і може статись будь-що :wink:
Не будем наразі більше нічого розписувати особливо, все викладем трошки пізніше одним пакетом, і потім будем уточнювати нюанси а то зараз попалим контору :oops:

Kowalski
20.03.2007, 09:08
А все же, какое приблизительное чисто людей планируется на игре?

Gdanz
20.03.2007, 10:54
За для обговорення глобальних тем існує гілка : http://airsoft.com.ua/forum/viewforum.php?f=2
Філософські теми традиційно обговорюються: http://airsoft.com.ua/forum/viewforum.php?f=1

Формат проведення відкриття був вибраний виходячи з ряду об'єктивних причин частина з яких вже називалася. Зміна формату проведення заходу не планується.

Надалі рекомендую уважно читати всі повідомлення, задавати питання по темі і не відхилятися на абстрактні обговорення. В іншому випадку, за законами військового часу :twisted:, значна кількість малоінформативних постів буде знищена.

P.S. Дякую за співпрацю.

-< BLes >-
20.03.2007, 11:58
Привіт!
я так розумію що якщо хтось приїде бистріше на полігон то його не пропустять?...лише тоді коли приїде основна група точніше (привозка з головного вокзалу Львова).
Чи можна буде на територію полігона заїжати власним авто і припаркувати його там на період гри?

Little_John [AB]
20.03.2007, 12:22
А все же, какое приблизительное чисто людей планируется на игре?Планувати кількість наразі не можемо, все залежить від кількості зареєстрованих, але квоти вже приблизно визначені. Організатори готують у військовому містечку розміщення 300 бійців +/- "кувалда", не враховуючи ПВО, РМО, СБ, ЗМІ, ТР, ГСМ і решту обслуговуючого персоналу який буде жити в землянках на совєршенно сєкрєтному режимному обьєкті... :lol:

Привіт!
я так розумію що якщо хтось приїде бистріше на полігон то його не пропустять?...лише тоді коли приїде основна група точніше (привозка з головного вокзалу Львова).
Чи можна буде на територію полігона заїжати власним авто і припаркувати його там на період гри?Раніше приїжджати не бажано, це зайві проблеми для організаторів, тому що полігон виділяється на певний період часу і не хотілось би зайвий раз турбувати керівництво полігону з приводу не критичних для нас проблем. Заїзд на територію звичайно ж дозволений, але за попереднім узгодженням з організаторами, біля казарм є місця для паркування, це не проблема

Mulder
20.03.2007, 13:10
Уважаемые организаторы. Задаю конкретный вопрос. Так как не совсем уяснил, что и где будет дополнено, и какими правилами.

У меня штурмовая винтовка Г-36Е . Скорость вылета шара 0,2г приблизительно 143-145 м\с (установлена 130я пружина) . Буду ли я допущен к этой игре при наличии вторичного оружия, в частности - МП5 Курц с условием соблюдения дистанции стрельбы из первичного оружия не менее 20 метров?

Правила читал, дополнения МилСим ТМ читал.
Заранее благодарен за ответ.

Gdanz
20.03.2007, 13:34
У меня штурмовая винтовка Г-36Е . Скорость вылета шара 0,2г приблизительно 143-145 м\с (установлена 130я пружина) . Буду ли я допущен к этой игре при наличии вторичного оружия, в частности - МП5 Курц с условием соблюдения дистанции стрельбы из первичного оружия не менее 20 метров?
Згідно діючих правил максимальній тюнінг штурмової гвинтівки може складати 135м/с. Відповідно ви можете бути допущені до гри тільки з вторинною зброєю (основна лишається в казармі) або після приведення основної зброї у відповідність з правилами.

P.S. Дякую за співпрацю.

PVT Born
20.03.2007, 13:57
Разрешено ли на полигоне оборудование огневых позиций (именно копание, сооружение лёгких огневых точек и т.п., но не накладывание хвороста и кустов в виде стенки)?

COOLER
20.03.2007, 14:12
Разрешено ли на полигоне оборудование огневых позиций (именно копание, сооружение лёгких огневых точек и т.п., но не накладывание хвороста и кустов в виде стенки)?

Звичайно що буде дозволена організація вогневих точок у заздалегіть відведених і узгоджених з керівництвом полігону місцях, у випадку недостатньої кількості готових фортифікацій та укріплень, якщо кількість бажаючих реконструювати "Строй бат" буде достатньою ініціюємо будівництво "Біломор-Каналу" та тематичне риття окопів для стрільби з коня стоячи... :wink:

А якщо серйозніше, то на полігоні є достатня кількість заздалегідь збудованих і належним чином облаштованих укріплень...

Shaman [ANGRY BEAVERS]
20.03.2007, 14:20

ЧИТАЕМ ВНИМАТЕЛЬНО!
http://airsoft.com.ua/ranges/lvov_yavorov

"Про полігон

Яворовський полігон являє собою територію близько 3600 кв км тобто територія порядку 60х60 км. Територія розбита на центри по підготовці та житлові містечка.

Існують артилерійські центри, танкові, військово-повітряні та інші, ми будемо використовувати Центр Підготовки Миротворчих Операцій, для проживання буде використовуватись Центральне Містечко.

Безпосередньо Навчальний Центр знаходиться в 5 км від місця проживання, тому гра буде відбуватися в форматі відокремлених дій від містечка. Це значить, що гравці не зможуть збігати в казарму за своїми речами чи забутим спорядженням.

Ігрові об'єкти

Центральна будівля оснащена брифінг-залом, та штабними приміщеннями, двома великими балконами-терасами з видом на всю прилеглу територію. Звісно, приміщення електрифіковане і під'єднане до мережі інтернет.

Територія яка буде використовуватися для проведення ігор, складається з наступних обєктів:

2 блок-поста з інфраструктурою;
2 особливо охороняємих об'єкта" з інфраструктурою;
Залізнодорожна платформа та вагон;
Бурова вежа;
Селище;
Руїни міста;
Дорога для відпрацювання проведення конвоїв;
Макети ракетних комплексів, літаків, гелікоптерів;
Декілька учбових танків;
Рекреаційна зона (зона для відпочинку, за сумісництвом буде використовуватись як "мертвятник"). ""

СМОТРИМ ВНИМАТЕЛЬНО!

http://airsoft.com.ua/photoalbums/lvov_yavorov

может стоит сначало ознакомиться, а потом спрашивать:)

РЕБЯТА БУДЬТЕ ВНИМАТЕЛЬНЕЕ!

Alex Gruppe Norge
20.03.2007, 14:24
Згідно діючих правил максимальній тюнінг штурмової гвинтівки може складати 135м/с. Відповідно ви можете бути допущені до гри тільки з вторинною зброєю або після приведення основної зброї у відповідність з правилами.

P.S. Дякую за співпрацю.
Значит ли это что штурмовая винтовка выдающая 145м/с может быть допущена при наличие вторички. Зарание спасибо.

Gdanz
20.03.2007, 14:30
Значит ли это что штурмовая винтовка выдающая 145м/с может быть допущена при наличие вторички. Зарание спасибо.
Штурмова гвинтівка (пістолет, пістолет-автомат) з швидкістю вильоту кулі більше 135 м/с не допускається до гри за будьяких умов.

P.S. Дякую за співпрацю.

PVT Born
20.03.2007, 14:35
]СМОТРИМ ВНИМАТЕЛЬНО!

http://airsoft.com.ua/photoalbums/lvov_yavorov

может стоит сначало ознакомиться, а потом спрашивать:)

РЕБЯТА БУДЬТЕ ВНИМАТЕЛЬНЕЕ!
Посмотрел, спасибо. И всё же, я так понял, что в разрешённых местах можно будет описанное мною выше?

COOLER
20.03.2007, 14:40
Посмотрел, спасибо. И всё же, я так понял, что в разрешённых местах можно будет описанное мною выше?
У дозволених і узгоджених з керівництвом полігону місцях буде дозволено обладнання укріплень у вигляді тимчасових вогневих точок, окопів, бліндажів, бомбосховищ тощо.

PVT Born
20.03.2007, 14:45
Отлично! Спасибо.

Леший
20.03.2007, 15:13
Хотелось бы заранее знать сетку частотных диапазонов,чтобы успеть перепрошить р/с.
(Мы не требуем УЖЕ-это просто,чтобы не забыли и выложили вовремя :-))

Gdanz
20.03.2007, 15:17
Хотелось бы заранее знать сетку частотных диапазонов,чтобы успеть перепрошить р/с.
Вже прийнято до уваги.
P.S. Дякую за співпрацю.

Nikiboz
20.03.2007, 18:29
1. Приблизна вартість гри?
2. Остання дата подачі заявки?
3. Коли саме можно буде дізнатися про "допуск" команди?

bOd [KSK]
21.03.2007, 09:30
Вопрос по сути, - чьи ответы на вопросы в этой теме можно считать официальными?

Shaman [ANGRY BEAVERS]
21.03.2007, 10:59
]Вопрос по сути, - чьи ответы на вопросы в этой теме можно считать официальными?
Little_John [ANGRY BEAVER]
COOLER
Gdanz

KaMa3
21.03.2007, 11:35
Вопрос:

Поголовного хронографування постараємося уникнути в звязку з великими втратами ігрового часу, натомість буде мати місце вибіркове хронографування по вимозі, час і місце не буде анонсовано, перевірку зброї має право проводити будь який офіцер СБ як за власною ініціативою так і по "анонімному доносу" про використання зброї забороненої до використання "Женевською конвенцією" та всеукраїнськими правилами (http://airsoft.com.ua/rules) :wink:
Насколько я понимаю для снайперских винтовок работает это правило:

6.8.3. Максимально скорость вылета шаром 0.2 г. для снайперской винтовки 250 м.с. Дистанция 20 м.

Little_John [AB]
21.03.2007, 11:46
Насколько я понимаю для снайперских винтовок работает это правило:
6.8.3. Максимально скорость вылета шаром 0.2 г. для снайперской винтовки 250 м.с. Дистанция 20 м.Саме так... звичайно ж з урахуванням пунктів 6.11-6-13 тих же правил

ТайСОН
24.03.2007, 21:01
Не могу найти инфу про стоимость игры?
Дайте ссылку.

Babay
25.03.2007, 18:34
Пора брать билеты.
Дайте пожалуста ориентировочное время, когда люди 1го числа будут во Львове на жд Вокзале?
До 12 часов? или только после двух(если расписание не изменилось с прошлой игры милсима)

Wootang
26.03.2007, 14:42
При плануванні сценарію хотілось, щоб організатори подумали над кількістю "смертей". Бо по досвіду попередньої гри на Архангелі знаю, що 3 кілла замало (люди меньш активно хотіли атакувати, робити активні дії, бо в подальшому могли і не грати із-за ліміту). Ви згадайте скільки народу брало участь у нічній місії (говорю за сільванців)!.. Да, хтось стомився, хтось просто не хотів, а були і такі що ХОТІЛИ, але вже НЕ МОЖНА БУЛО!

FAGott
26.03.2007, 16:48
Пора брать билеты.
Дайте пожалуста ориентировочное время, ...
Бери на попозже если что по городу пошатаешься. Он у них красивый :)

При плануванні сценарію хотілось, ...
Самое оптимальное число. Нечего колбасню устраивать. А вообще будет наверное зависеть от длинны игрового времени. Если как в прошлый раз около суток то 3 - это нормально.

GidrAL
26.03.2007, 17:19
На Анголе играли 6 часов , боевых . Миссий было три ,в каждой по 2 респа(смертей). В принципе было достаточно ,но на сутки кажется нужно больше...

---_Buran
26.03.2007, 17:27
В войне гораздо чаще приходится маневрировать, а не стреляться. 3 респа в самый раз, если что -- поделюсь своими :D

Babay
26.03.2007, 22:15
Пора брать билеты.
Дайте пожалуста ориентировочное время, ...
Бери на попозже если что по городу пошатаешься. Он у них красивый :)

Я там был и согласен - город красивый. Но поезда в Харьков только утренние. Билеты уже взял, но ребятам придется до 2го кантоватся. А гулять ночью после игры по Львову до 8 утра....так скажем, не лучший вариант. Но пока единственный.

SuffiX [Бойові бабаки]
27.03.2007, 09:38
Обьявите минимальную стоимость игры (хотябы +-50 грн). У нас в Киеве уже почти билетов не осталось во Львов, а мы не рискуем покупать кота в мешке. Хотелось бы расчитывать на что мы билеты будем брать.
И еще, во сколько автобусы отходят на полигон с вокзала и когда?

RedWood
27.03.2007, 09:43
... подумали над кількістю "смертей". ... що 3 кілла замало А как по мне, 4 жизни в самый раз ...
Это все-таки МилСим(с), а не КонтерСтрайкСим(с)

Vince
27.03.2007, 13:47
А как по мне, 4 жизни в самый раз ...
Обращаю внимание, что речь должна идти о кол-ве ранений. А, то это в разряд мистики уходит, реинкарнации, воставшие мертвецы и т.д.
Давайте, будем реалистами, насколько это возможно. :)

Это все ж не МетаФизикаСим(С) и не АльфредХичкокСим(С) :)

Nikiboz
27.03.2007, 15:53
Господа Организаторы, был бы безумно благодарен за ответы на следующие вопросы
1. Приблизительная стоимость участия.
2. Количество людей на которых расчитана игра. (и заодно команды которые допущены\недопущены к участию)

В сущности все остальные вопросы вытекают из предведущих.
Зарание благодарен, т.к. билетов во львов действительно ооочень мало, а ехать стопом туда и обратно не лучшый вариант.

Lightning
27.03.2007, 18:42
А когда будет регистрация? :oops:

ТайСОН
27.03.2007, 22:07
Зачем открыли тему если нет цены?
Могли бы написать максимальную стоимость.

TAHK[FR]
28.03.2007, 00:51
ну пожалуйста - максимально 100$ :lol:

Bravo
28.03.2007, 08:24
Танк.
Это серъезная тема для серъезных вопросов и ответов.
Лучше потри свой пост.

Данные о взносе есть здесь:
http://www.airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=11634

Sedgar
28.03.2007, 09:18
У "пораненого" є 3 (три) хвилини за які йому повинна бути надана медична допомога. В протилежному випадку - боєць вважається мертвим і відправляється у «приймальне відділення моргу військового госпіталю». Якщо медик встиг надати допомогу і накласти пов'язку – гравець продовжує гру. При повторному попаданні учасник, що має на рукаві 1 (одну) білу пов'язку - вважається небоєздатним, залишає гру, прямує у військовий госпіталь для надання допомоги у відділенні інтенсивної терапії.

Інакше кажучи, якщо після першого влучення у бійця, йому не буде надана медична допомога, він "прямує" до моргу.
При повторному влученні у гравця якому вже надавалася медична допомога, гравець, без повторного надання йому медичної допомоги, "прямує" до відділенні інтенсивної терапії, не до моргу !?

Little_John [AB]
28.03.2007, 09:36
Інакше кажучи, якщо після першого влучення у бійця, йому не буде надана медична допомога, він "прямує" до моргу.
При повторному влученні у гравця якому вже надавалася медична допомога, гравець, без повторного надання йому медичної допомоги, "прямує" до відділенні інтенсивної терапії, не до моргу !? :lol: Я знав що будуть питання, але щоб такі? :lol: Просимо вибачення за таку інтерпретацію правил, це вплив нашого Головного Лікаря Усія Норманії Його Практологоанатомства Вальдемара Бороди aka COOLER. Це під його впливом в усіх лікарнях Норманії відділення моргів займають найбільше місця у лікарнях і усі пацієнти спочатку потрапляють у приймальне відділення моргу а потім вже розподіляються по менш пріоритетних відділеннях :lol:
Насправді це просто нас трошки понесло :) мається на увазі просто госпіталь, про різні відділення це художня врізка :wink:

Little_John [AB]
28.03.2007, 09:39
А когда будет регистрация? :oops:Планується що 1-го квітня реєстраційна форма буде висіти на сайті. Як тільки вона там з'явиться про це відразу буде повідомлено на форумі.
P.S. Дякую за питання, відповідна інформація внесена до анонсу

Hind
28.03.2007, 12:26
Время прибытия на полигод для самоходных страйкеров?

Little_John [AB]
28.03.2007, 13:03
Время прибытия на полигод для самоходных страйкеров?Дуже бажано разом з автобусами щоб не мати проблем з перетином КПП. Якщо це не можливо зконтактуйтесь з організаторами, ми спробуємо щось придумати

Hind
28.03.2007, 13:16
Джон, желательно знать время отхода атобусов от вокзала. время прихода к КПП и плані и схемі подходов к полигону:)

Wootang
28.03.2007, 14:18
30 квітня (ГРА)

05:00 Підйом, підготовка до гри.
6:00 7:00 Сніданок
07:30 8:00 Шикування на плацу, посадка в транспорт, відправка в навчальний центр
8:00 9:00 Бріфінг для командуючих
9:00 15:00 Епізод №1 = 6 годин
15:00 16:00 Обід+додатковий раціон
16:00 0:00 Епізод №2

1 травня (ВІД'ЇЗД)

00:00 06:00 Епізод №2 = 14 годин???
06:00 11:00 Відпочинок, вільний час.
11:00 12:00 Сніданок
12:00 13:30 Вільний час, підготовка до виїзду, прибирання в казармі.
13:30 14:00 Фінальне шикування
14:00 15:00 Посадка в автобуси

Це помилка чи дійсно епізод №2 буде так довго?

COOLER
28.03.2007, 14:25
16:00 0:00-00:00 06:00 Епізод №2 = 14 годин???

Це помилка чи дыйсно другій епізод буде так довго?

Ні це не помилка, війна "от забора до обеда"...
Всі бажаючі перепочити зможуть при потребі попасти в "морг"...

Wootang
28.03.2007, 14:37
...и схемі подходов к полигону:)

А що, можливо у когось дійсно буде потреба в інструкціях як добиратись до полігону власним транспортом. Так ось дані з минулої гри (вже провірені :D ) http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.p ... c&start=80 (http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=8305&postdays=0&postorder=asc&start=80)
Є і схема і опис.

Timur
28.03.2007, 18:28
в прошлый раз была возможность поучаствовать начиная со второго дня
(только бойовка)
в этот раз такое планируеться?

и на скоко реально будет присутсвовать техника?
(сори но в прошлый раз не довелось покататься)

bOd [KSK]
28.03.2007, 22:51
В тот раз нас не было, сейчас активно собираемся, но стала проблема выбора - за кого идти... умных или... умных :D
Можно ли ознакомиться с разделением команд с того раза, что б понять куда податься :roll:

Little_John [AB]
28.03.2007, 23:10
в прошлый раз была возможность поучаствовать начиная со второго дня (только бойовка)
в этот раз такое планируеться?
и на скоко реально будет присутсвовать техника?
(сори но в прошлый раз не довелось покататься)На цей раз такої можливості не буде.
Техніка буде, якщо б я знав в чому вимірюється реальність присутності, то сказав би :lol:

]за кого идти... умных или... умных
Можно ли ознакомиться с разделением команд с того раза, что б понять куда податьсяХм, Бод, я як прихильник демократичного устрою, раджу всетаки відстоювати правильну сторону :wink: Тим більше що Норманію захищають люди в флектарні :D А по суті, вибирайте ту країну яка вам більше до душі, але організатори залишають за собою право змінити вашу приналежність до певної сторони

COOLER
29.03.2007, 09:52
в прошлый раз была возможность поучаствовать начиная со второго дня
(только бойовка)

Возможность поучавствовать со второго дня ... сразу в бой :) интересует тоже ... так что ждёмс инфы 8)

В звязку з тим що гра буде мати вагому кількість доповнень, досвід "Дня архангела" показав що багато людей які приїхали на другий день були "не в темі", тому приїзд узагальнили для всіх на один день "29 квітня"

Adler [Hamsters]
29.03.2007, 11:44
А есть ли где нибудь письменноизложеный вариант истории нашего королевства? :)

COOLER
29.03.2007, 11:55
]А есть ли где нибудь письменноизложеный вариант истории нашего королевства? :)

Читайте тут...

СИЛЬВАНИЯ (http://milsim.airsoft.com.ua/archangelsday/info_silvania_ru.php)
НОРМАНИЯ (http://milsim.airsoft.com.ua/archangelsday/info_normania_ru.php)

Далі буде...

pastor
30.03.2007, 14:30
Нічого не змінилося, гра відбудеться в призначений час, додаткова інформація буде подана 1-го квітня.

Ничего себе не изменилось... :roll:

Shaman [ANGRY BEAVERS]
30.03.2007, 15:02
Нічого не змінилося, гра відбудеться в призначений час, додаткова інформація буде подана 1-го квітня.

Ничего себе не изменилось... :roll:

Имено не изменилось :) УШЛО "СЛАБОЕ ЗВЕНО":)

bOd [KSK]
01.04.2007, 10:45
Объяссните, где происходит регестрация... если таковая есть :roll:

Это я читал: :roll: ПРО РЕЄСТРАЦІЮ
Реєстрація на гру, буде відбуватися виключно шляхом заповнення реєстраційної форми. Рєстраційна форма буде розміщена на сайті 1-го квітня (URL-буде вказано)

COOLER
01.04.2007, 11:28
Організатори приносять свої вибачення за введення вас в оману, у процесі підготовки зовсім забули що 1-ше квітня припадає на неділю, :oops:
активація сторінки реєстрації відбудеться завтра зранку 2-квітня.

Polarbear
02.04.2007, 11:44
Ранок 2-го квітня! Де реєстраційна форма?
Хвилюється вся громада!!!

COOLER
02.04.2007, 11:56
Ранок 2-го квітня! Де реєстраційна форма?
Хвилюється вся громада!!!

Гризем нігті...Чекаєм...Піднімається хост... :?

Miller
02.04.2007, 21:20
Є питання щодо реєстраційної форми. Реєстрація проводиться для кожного гравця окремо, наскільки я зрозумів? Чи можна зареєструвати одразу всю команду?

bOd [KSK]
02.04.2007, 21:56
Объясните фразу: "-Прізвище ім'я по-батькові (нік) зам.командира" все вопросы про замов... или я не правильно понял :shock:
Или это анкета именно для зам командиров команд которые желают зарегестрироваться... может я туплю...

Little_John [AB]
02.04.2007, 21:58
В формі є пункт "Кількість гравців", при виборі якого знизу скріпт генерить відповідну кількість полів для заповнення П.І.Б, коду, та завантаження фотографій. Перевірив навіть, в мене працює

bOd [KSK]
02.04.2007, 22:09
В формі є пункт "Кількість гравців", при виборі якого знизу скріпт генерить відповідну кількість полів для заповнення П.І.Б, коду, та завантаження фотографій. Перевірив навіть, в мене працює
Сорри, не проверял, ждал 11-00 03.04 :wink:
А фото на сколько важный пункт... у меня одного бойца на Украине 1.5 недели не будет, все данные я с него заранее скачал... но про фото неожиданно так :roll:

Little_John [AB]
02.04.2007, 22:20
]Объясните фразу: "-Прізвище ім'я по-батькові (нік) зам.командира" все вопросы про замов... или я не правильно понял :shock:
Или это анкета именно для зам командиров команд которые желают зарегестрироваться... может я туплю...При реєстрації груп осіб, нам потрібні контактні дані людей які би їх координували, щоб при потребі ми не мусіли контактувати зі всіма окремо. Для цього і є поля з даними командира і зам.ком-а

Little_John [AB]
02.04.2007, 22:22
]А фото на сколько важный пункт... у меня одного бойца на Украине 1.5 недели не будет, все данные я с него заранее скачал... но про фото неожиданно так :roll:Фото буде використовуватись на ідентифікаційних документах, якщо можливо, подайте хоча б якусь фотографію, вам же потім "жити" з такою фотографією в "паспорті" :lol:

Volodymyr
03.04.2007, 11:12
Якщо у вас виникають проблеми з реєстраційною формою - пишіть мені в приватні повідомлення. Тут буду просто терти. По ходу ваших запитань напишу інструкція якщо запитання будуть такого характеру.

mozai
03.04.2007, 11:22
Зачем указывать идент. код?
Что делать людям без кода?

Возможно ли привезти фото с собой на полигон и при получении удостоверения собственноручно наклеить на ксиву?

COOLER
03.04.2007, 12:01
Возможно ли привезти фото с собой на полигон и при получении удостоверения собственноручно наклеить на ксиву?

Одним з необхідних факторів знаходження на полігоні є ідентифікаційний код, це гарант того що ми знаємо хто до нас їде у випадку потреби зможемо надати цю інформацію керівництву полігону, такі у них правила. Люди які не мають ідентифікаційного коду, це особи до 18 років які не можуть приймати участі у грі. Фотокартки повинні бути у електронному вигляді, наклеїти їх на пластикове або ламіноване посвідчення буде практично неможливо.

mozai
03.04.2007, 12:13

Одним з необхідних факторів знаходження на полігоні є ідентифікаційний код, це гарант того що ми знаємо хто до нас їде у випадку потреби зможемо надати цю інформацію керівництву полігону, такі у них правила. Люди які не мають ідентифікаційного коду, це особи до 18 років які не можуть приймати участі у грі. Фотокартки повинні бути у електронному вигляді, наклеїти їх на пластикове або ламіноване посвідчення буде практично неможливо.

По пункту с кодом понял - главное было понять, зачем ВООБЩЕ он нужен. По поводу наличия кода у всех с 18 лет и старше - можно привести примеры, за которыми далеко ходить не надо. Но не буду разводить демагогию. 8)

Про фотки - тоже понял. Будем искать.

Спасибо за ответы! :wink:

Adler [Hamsters]
04.04.2007, 01:06
может пропустил где.. но что представляет из себя такой пункт расписания как "олимпиада"? :)

Little_John [AB]
04.04.2007, 08:14
]может пропустил где.. но что представляет из себя такой пункт расписания как "олимпиада"? :)Ми спробуємо організувати якісь спортивні міроприємства для тих кому не потрібен вільний час і хто не буде задіяний в брифінгах :) Це і було умовно названо "олімпіада" :)

bOd [KSK]
04.04.2007, 09:21
[quote="Adler [Hamsters]":2t0lkb23]может пропустил где.. но что представляет из себя такой пункт расписания как "олимпиада"? :)Ми спробуємо організувати якісь спортивні міроприємства для тих кому не потрібен вільний час і хто не буде задіяний в брифінгах :) Це і було умовно названо "олімпіада" :)[/quote:2t0lkb23]
А можно в шахматы.. сто лет не играл :wink: Ведь Львовская школа на весь мир известна

Shaman [ANGRY BEAVERS]
04.04.2007, 09:33
По поводу "олимпиады" будет объявлено 22 -23 апреля!
:)

Nikiboz
04.04.2007, 21:44
а можно поинетеросоваться что делать с желающими некомбаьатами, которые хотять поехать снимать фильмы?

COOLER
05.04.2007, 03:53
]а можно поинетеросоваться что делать с желающими некомбаьатами, которые хотять поехать снимать фильмы?
Умови реєстрації стосуються всіх, при відправці листа повідомте шо ви некомбатант, або якщо некомбатант реєструєтьс з командою то реєструючий нехай поставить нас до відома. Некомбатанти будуть проживати окремо від учасників гри.

bOd [KSK]
06.04.2007, 07:07
Убедительная личная просьба организаторам, не знаю кто именно отвечает за этот момент(по этому не пишу в личку), я заполняя заявку случайно забыл поменять значение в строке камуфляжа :roll: :oops: , и там остался ворпат... мы будем все во флектарне! Прошу прощения и прошу изменить указанное мною. Поймите, из-за фото несколько раз перезаполнял...
Да, спасибо за регестрацию :wink:

Psevdo
06.04.2007, 14:51
Перелік доповнень, які будуть використовиватися на цій грі, буде анонсований не пізніше, ніж за 3 тижні до дати початку гри.

До открытия три недели +1 день. А почитать дополнения для конкретной игры глазки "чешутся".

COOLER
06.04.2007, 15:06
До открытия три недели +1 день. А почитать дополнения для конкретной игры глазки "чешутся".
Доповнення були вивішені на сайті гри...
Доповнення (http://games.sturm.com.ua/rules)

mozai
06.04.2007, 15:36
Возвращаясь к вопросу об идент. коде: у нас один из членов команды гражданин России - кода не имеет.
Заранее предупреждаем.
Если что - попросим, чтобы взял копию паспорта для въезда на полигон.

Volodymyr
06.04.2007, 16:06
Возвращаясь к вопросу об идент. коде: у нас один из членов команды гражданин России - кода не имеет.
Заранее предупреждаем.

Єто откогда граждани России перестали иметь идентификационные коды? Полное название Индивидуальный Налоговый Номер ИНН.

Скажем по простому такой номер имеет гражнанин любой цивилизованой страны :wink:

Byrzyi
06.04.2007, 16:17
Вопрос от Мазая не в первой, здаеться мне что хотят провезти на полигон мистера Х. Бен Ладен? А за какую из сторон? :)

Byrzyi
06.04.2007, 18:25
Питання відносно доповнень.
До прикладу:
Знешкодив я супротивника.
Надалі він "падає" та волає по медика.
А тепер нюанс:
Якщо я не хочу щоб він вижив, та хочу зробити його "кандидатом у морг", чи маю я право зробити йому контрольний постріл (звісно ж що не у голову :) ) у той проміжок часу, який рівний 3 хвилинам?

Також виникає наступне питання та 2ва моїх ІМХОшних бачення вирішення цього питання, а саме:
Зробити пораненим чи мертвим супротивника. Я маю наувазі один постріл, чи декілька у супротивника - не грає ролі, він неодмінно та всеріно переходить у стадію "пораненого", чи всетаки нашпигувавши добрячою долею свинцю(виробництва Ексель чи Гвардер) його автоматично можна рахувати "кандидатом у морг"?
Жирним - питання, та розв"язок у мому розумінні цього питання у 2х барвах.

Але гадаю що для антуражу, а також меншої нерозбірливості всетаки вартий уваги варіант із "неодмінним переходом у статус пораненого", але й було би цікаво також "добивати" тих Сильванців на місці :) :wink:

П.С. Дякую

Додав:

Як на рахунок радіо-війн? У загальному Міл-сім додатку є заборона, у доповнені на сайті Штурму - нічого не сказано. Чи можна?
Так і згадалось Відкриття 2006.
Сильванці, пам"ятаєте? :lol:
Штурм бази Сильванців, у той момент Сильванці хотіли бити на сполох по радіостанціям, ах ні... там вже на весь ефір на всю грали арабскі мотиви та ісламські молитви :lol:
Сумно буде без радіовійни... :)

Додав2:

Пиво буде? У продажі чи у якості бонусу, чи всетаки брати своє?

pirr
07.04.2007, 14:20
Знешкодив я супротивника.
Надалі він "падає" та волає по медика.
А тепер нюанс:
Якщо я не хочу щоб він вижив, та хочу зробити його "кандидатом у морг", чи маю я право зробити йому контрольний постріл (звісно ж що не у голову :) ) у той проміжок часу, який рівний 3 хвилинам?
П.С. Дякую
Зачем тратить патроны- он ведь не имеет права стрелять- добей ножом :D

ЗЫ. Питання до організаторів, зважаючи на лімітованість загальної чисельності, чи є можливість створити спец розділ у якому буде інформація про загальну кількість зареєстрованих на гру осіб?

xBOBOx
11.04.2007, 08:22
Я помітив що в доповненні сказано що офіцери СБ можуть робити ідеологічні тести на виявленя шпигунів і все таке. В мене виникло запитання, а де можна дізнатися історію країни за яку я граю?

Shaman [ANGRY BEAVERS]
11.04.2007, 08:27
Нормания
http://milsim.airsoft.com.ua/archangels ... nia_ua.php (http://milsim.airsoft.com.ua/archangelsday/info_normania_ua.php)
Сильвания
http://milsim.airsoft.com.ua/archangels ... nia_ua.php (http://milsim.airsoft.com.ua/archangelsday/info_silvania_ua.php)

Kuznec
12.04.2007, 16:40
Хотелось-бы рассмотреть вероятную ситуацию.

Я регистрирую команду, перевожу организаторам финансы.
После окончания регистрационного периода оказывается, что на моих бойцов не хватает места в казармах.

Каким образом возвращаются деньги?

Little_John [AB]
12.04.2007, 19:41
Описана ситуація неможлива..... якщо ви отримали лист-підтвердження з реквізитами і перерахували гроші, значить для вас є місце в казармі. Не буде такого що комусь не вистарчить місця.... В крайньму випадку, повірте, на Яворівському полігоні стільки місця, що страйкболістів не назбираєм стільки :lol:

Сталкер
12.04.2007, 21:01
Мужчины, где-то видел, а сейчас не смог найти... Есть ли ограничения на носимый боезапас? И какими временными рамками он ограничен: "жизнь", задание или вся игра?

Little_John [AB]
12.04.2007, 21:24
На цій грі не буде обмежень на боєзапас
Ще раз ДОПОВНЕННЯ (http://games.sturm.com.ua/rules)

Xat
13.04.2007, 08:47
Зарегистрировался на игру, на мыло пришло подтверждение. Судя по скорости - ответил бот. (ну я могу ошибаться :D )
Это окончательное подтверждение регистрации или что-то еще будет после перевода денег? :roll:

Shaman [ANGRY BEAVERS]
13.04.2007, 12:43
]Зарегистрировался на игру, на мыло пришло подтверждение. Судя по скорости - ответил бот. (ну я могу ошибаться :D )
Это окончательное подтверждение регистрации или что-то еще будет после перевода денег? :roll:

Описана ситуація неможлива..... якщо ви отримали лист-підтвердження з реквізитами і перерахували гроші, значить для вас є місце в казармі. Не буде такого що комусь не вистарчить місця.... В крайньму випадку, повірте, на Яворівському полігоні стільки місця, що страйкболістів не назбираєм стільки :lol:

C уважением:)

Xat
13.04.2007, 13:24
Вопрос был про подтверждение оплаты. :wink:

GidrAL
13.04.2007, 14:37
Но ограничение в 300 человек, на сайте написано ...
ЗЫ. Осталось два дня до окончания регистрации , вопрос : Есть ли смысл мне сейчас регистрироваться? Остались ли места? Я поздно взялся за это... Я с братом не в команде, но есть поручитель - это Портеро,команда Роял Скотс.
Наверное уже поздно... :D

mozai
13.04.2007, 16:02
Трансфер с полигона 1.04.

10.04.2007 написал, как и сказано в теме http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=11816
письмо следующего содержания:
Команде ДСО (Харьков) на 01.04 число нужен будет автобус с полигона.
Желательно, на 10:00 утра (у нас поезд на 12 в Харьков)
нас 10 чел+у каждого рюкзаки.
Подача автобуса возможна?

До сих пор никто не ответил.
Трансфер в такое время возможен?

COOLER
13.04.2007, 16:38
Трансфер в такое время возможен?

Возможен.

Вся инфомация о дополнительном транспорте будет оглашена после окончания регистрации, дабы не вводить в заблуждение регистрирующихся, если надо будет устроим два, три рейса, пока собираем заявки.

COOLER
13.04.2007, 16:46
Но ограничение в 300 человек, на сайте написано ...
ЗЫ. Осталось два дня до окончания регистрации , вопрос : Есть ли смысл мне сейчас регистрироваться? Остались ли места? Я поздно взялся за это... Я с братом не в команде, но есть поручитель - это Портеро,команда Роял Скотс.
Наверное уже поздно... :D

Организаторы огласили лимит в 300 человек, именно столько людей может разместится в казарме, есть резерв мест как минимум на 50 человек в казарме для офицерского состава которая находится напротив основной, после превышения лимита в 300 человек регистрация на сайте будет приостановлена. Дополнительные заявки можно будет обговаривать с организаторами в индивидуальном порядке. Пока что лимит не привышен, соответственно регистрируйтесь, милости просим.

VaDeVil
14.04.2007, 21:06
При плануванні сценарію хотілось, щоб організатори подумали над кількістю "смертей". Бо по досвіду попередньої гри на Архангелі знаю, що 3 кілла замало (люди меньш активно хотіли атакувати, робити активні дії, бо в подальшому могли і не грати із-за ліміту). Ви згадайте скільки народу брало участь у нічній місії (говорю за сільванців)!.. Да, хтось стомився, хтось просто не хотів, а були і такі що ХОТІЛИ, але вже НЕ МОЖНА БУЛО!
Увеличив число смертей, игроки будут меньше бояться пули, что приведёт к отдалению от стратегии Milsim. Хотя есть и плюсы - маклаудизм будет встречаться реже.

Организаторам: будут ли (или возможно уже есть?) новости по накалу страстей между противоборствующими сторонами, как перед Днём Архангела?

Wootang
16.04.2007, 13:30
Скажіть ще останній термін оплати внеску за гру?

st.gans
16.04.2007, 15:41
Вже прийнято до уваги.
P.S. Дякую за співпрацю.

вопрос открыт

COOLER
16.04.2007, 16:06
Скажіть ще останній термін оплати внеску за гру?

Реєстрація продовжена до 20 квітня, приймання внесків включно до 20 числа. Команди які подали заявки і не проплатили їх до 20 квітня будуть зняті з гри.

Byrzyi
18.04.2007, 11:17
2COOLER
Борода, мой вопросец оставили без внимания :(
Так как там с ранеными?

Volodymyr
18.04.2007, 13:14
один постріл, чи декілька у супротивника - не грає ролі, він неодмінно та всеріно переходить у стадію "пораненого", чи всетаки нашпигувавши добрячою долею свинцю(виробництва Ексель чи Гвардер) його автоматично можна рахувати "кандидатом у морг"?

Переходить у стадію "пораненого". І наварта провукувати "поранених" контрольними добивання.

COOLER
18.04.2007, 16:36
вопрос открыт

Вибачте, зараз пробуємо розібратися з реєстрацією, після закінчення реєстрації оголосимо.

mozai
18.04.2007, 21:57
Мож, где-то пропустил.... :roll:
Памятные футболки будут?
Ну, хотя бы за отдельную плату...

COOLER
18.04.2007, 22:38
Будут...за отдельную плату...

halg
20.04.2007, 12:55
Будут...за отдельную плату...

А какой будет сумма этой отдельной платы? :D

COOLER
20.04.2007, 19:26
А какой будет сумма этой отдельной платы? :D

Затрудняюсь ответить, в понедельник будем знать...

Леший
24.04.2007, 12:18
[quote="Леший":3rzyv52j]Хотелось бы заранее знать сетку частотных диапазонов,чтобы успеть перепрошить р/с.
Вже прийнято до уваги.
P.S. Дякую за співпрацю.

вопрос открыт[/quote:3rzyv52j]

Вопрос ОЧЕНЬ актуален!

Wootang
24.04.2007, 13:24
А коли буде видно статистику про зареєстровані команди на сайті games.sturm.com.ua????

Gdanz
24.04.2007, 13:24
Вопрос ОЧЕНЬ актуален!
http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=12101

Gorynych [Wolverines]
24.04.2007, 14:16
Вопрос ОЧЕНЬ актуален!
http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=12101

Ну наконец-то!!!

Тока зря, ИМХО, тему закрыли - придется тут обсуждать...

Тока вот еще вопрос - а как бы узнать, кто в какой группе и где - чтоб успеть подготовить рации?

А насчет "запрещено прослушивать" - не смешите хотя бы лично меня!
С трудом представляю ситуевину, когда боец - отловивший противника - резко сбросит частоту и НЕ БУДЕТ СЛУШАТЬ... ну вот правда...

И потом (сразу скажу - на прошлом Архангеле не был) - а не будет ли неразберихи на каналах-то то? Хватит на всех, так чтоб и командные частоты соранились, и каналы "групп" и общевойсковая частота?

bOd [KSK]
26.04.2007, 09:17
:arrow: ОРГАНИЗАТОРАМ, я конечно за Норманию, но люблю чесную игру, а вы по связи подставляете Сильванию!!! Дело в том, что у ФРСа в большенстве раций, каналы от 7до14(куда вы отправили Сильванцев) полуватника, а все остальные одноватные!
:arrow: Еще вопрос( говорят те кто были на первом Архангеле, я им верю, но как то не верится) говорят что ненадо брать спальники, что в казармах есть койки и постели выдают... это правда?
Вообще, можно какой то список - чего брать? :wink:

COOLER
26.04.2007, 09:50
]:arrow: ОРГАНИЗАТОРАМ, я конечно за Норманию, но люблю чесную игру, а вы по связи подставляете Сильванию!!! Дело в том, что у ФРСа в большенстве раций, каналы от 7до14(куда вы отправили Сильванцев) полуватника, а все остальные одноватные!

Знаем, помним, понимаем...
Общий канал для Сильванцев которые связываются с офицером"FRS 3" остальные каналы для радиообмена в командах которые действуют сообща на небольшом расстоянии друг от друга.

]:arrow: Еще вопрос( говорят те кто были на первом Архангеле, я им верю, но как то не верится) говорят что ненадо брать спальники, что в казармах есть койки и постели выдают... это правда?
Вообще, можно какой то список - чего брать? :wink:

В казармах есть койки и постели выдают, но если вам нравится тарабанить на себе палатку, лодку + комод и видеодвойку дело ваше, постоит в уголочке потом домой заберете, судя по прогнозам погоды ночью может быть свежо, по сему одеяльце для казармы и каремат на полигон могут сгодится...

Byrzyi
26.04.2007, 18:32
Это опять я... :roll:
Правду люди говорят что будет возможность принятия душа? :oops:
Брать ли полотенце/средства гигиены... ?

COOLER
27.04.2007, 08:22
Душевые есть, но я как истинный Львовянин в воду в кране не верю как атэист в бога... Посему в теории да, а на практике реально не могу знать как обстоят дела с горячей водой, холодная круглосуточно это точно.

Sniper Pak
27.04.2007, 08:43
]:arrow: ОРГАНИЗАТОРАМ, я конечно за Норманию, но люблю чесную игру, а вы по связи подставляете Сильванию!!!

Братан, ты за моих головорезов не переживай :))) Нормании вашей КАПЕЦ :D

SuffiX [Бойові бабаки]
28.04.2007, 12:14
Распределение радиочастот связи действительно не честное!
Помниться мне на прошлом открытии 2006 Сильвании достались полуватные каналы - мы в лесу друг друга дальше 100 метров не слышали и это очень мешало игре.
Не повторяйте ту же ошибку, пожалуйста, распределите каналы между сторонами по мощности, а не по порядку. В лесу полуватного канала мало даже для группы.

Для справки 8-14 каналы фрс в связи со своей частотной характеристикой позволяют передавать сигнал с мощностью не более полувата. Увеличение мощности толку не дает.

Я мог выразится не правильно с технической стороны, но с практической - Нормандия будет иметь связь на расстоянии до 1,3 км а сильвания 100 метров - делайте выводы...

Если перераспределение каналов не будет, то при отходе от базы бальше 100-300 метров воинам Сильвании прийдется нарушатьт правила и переходить на вражеские частоты или вся сторона будет сидеть на 3-м фрс, что тоже не выход...

COOLER
28.04.2007, 12:24
Уважаемые участнеги!
Вы все вызваны на военные сборы по поводу международного футбольного матча между ЦСКА Нормании и ЦСКА Сильвании, зачем вам радиостанции на футбольном поле?
Если они вам все таки потребуются то вам это сообщат ваши командиры заблаговременно.
Постараемся предоставить возможность "перепрошить" рации, желательно свои шнуры и "софту" захватить с собой.

Byrzyi
28.04.2007, 13:45
]
Для справки 8-14 каналы фрс в связи со своей частотной характеристикой позволяют передавать сигнал с мощностью не более полувата. Увеличение мощности толку не дает.

Нет, не так
В связи с Буржуйскими законодательствами и их частотными хар-ками так распределена мощность производителем (по типу как "почему у Маруя стволы пластиковые?", а америкосы "пламегасы красненькие имеют?"). Увеличение мощности толк таки даёт, не играет роли для тех, у кого "проблемы" с приемной стороной, либо слабенькие приемники

Хотя согласен, не честно вышло - учитывая тот факт, что у многих именно станции с забитыми ФРС каналами и распределенной мощностью

Сам обладатель широкодиапазонной станции, сижу в сторонке, наблюдаю, тельняшку не рву... :)