Просмотр полной версии : Марш молодіжних організацій
В рамках святкування дня м. Львова 5 травня буде проведено парад (марш молодіжних організацій). Є можливість до ньго приєднатися від імені федерації. Завтра йду в міську раду і виложу повну інформацію. Команди або представники команд, які бажають приєднатися відпишіть в цій темі
Давайте пацаны! Покажите им!
Я так понял, предлагается маршировать в полном игровом облачении ? 8)
Я так понял, предлагается маршировать в полном игровом облачении ? 8)
И на хамерах ;)
Ну CBИM будет на сколько я знаю в полном облачении, думаю нам пару хамеров не помешает, от морпехов человека 3-4 будет !
Марширувати можна і треба в повній екіпіровці(парадній/бойовій - хто як хоче). Старт біля 12:00 від mc'donalds на просп.Шевченка. Приблизний маршрут : пр.Шевченка, пл.Міцкевича, пр.Свободи, пл.Ринок.
Найкраще щоб були представники від всіх команд
Народ, підтримуєм
Думаю, досить непоганий шанс прорекламувати страйк.
Лишилось два дні до параду. Бажаючі - приєднуйтесь
[03.05.2007] На День міста у Львові відбудеться міський парад
5 травня на День міста у Львові відбудеться міський парад за участю двох тисяч львів’ян, зокрема акторів театрів «Воскресіння» та ім. Л. Курбаса, дитячих ансамблів палацу ім. Г. Хоткевича, учасників танцювальних ансамблів Центру творчості дітей та юнацтва «Галичини» та Українського товариства сліпих. Візьмуть участь і громадські молодіжні, спортивні та християнські організації міста.
Парад пройде від готелю «Жорж» до пам’ятника Т. Шевченка, а звідти до площі Ринок. Завершиться святкова хода підняттям прапора Львова на міській Ратуші.
«Особливість параду в тому, що участь у ньому можуть взяти усі хто зголосився, а таких активних установ, а виявилось близько двох тисяч», - повідомив Тарас Ших, координатор проекту «Парад міста».
<< Попередня Наступна >>
Прес-служба
Тел. 297-58-09, факс: 297-59-04
press@city-adm.lviv.ua
Так, нарід, давайте вирішувати, йдемо чи ні! А то кожен сидить так тихенько і ніфіга не скаже.
Особисто я - за!
Лишився 1 день. Бажаючі - ПИШЕМ ТУТ