PDA

Просмотр полной версии : Гра "Обмін-2"(перенесена на 02.09.2007)

Малый
07.08.2007, 09:01
Місце проведення - ліс 20км від Тернополя. Місце збору магазин " Полігон " вул. Лисенка, 8а. Реєстрація команд (стандартно + можливий вибір ігрової сторони). На грі будуть задіяні піротехнічні засоби , та ігрові макети.

Отже, нова місія – нові ігрові моменти. Піротехнічні засоби та макети, тросова переправа, водні перешкоди у новому місці, невловимий Абдулла, якого необхідно транспортувати власноруч на місце обміну горійцям, або викрадати та переправляти через річку(реальну!) бойовикам…Нова ступінь реалізму! :lol:

А тепер серйозно.
Ігрова територія ділиться навпіл умовним кордоном, що проходить по болотистій річці. Всі переправи через річку проводяться за допомогою тросів. Територія Орсетії – горно-лісиста, територія Горії включає в себе крім лісової частин урбан – одно- та двоповерхові будівлі, напівпідвали та вишки.
Горійська сторона – утримування Абдулли та його транспортування на місце обміну.
Орсетійська – проникнення на територію Горії, звільненя Абдулли та транспортування його на свою територію, або знищення під час обміну всіх, кто в ньому приймає участь.

З гри "Обмін-2" вводиться новий формат інформаційних повідомлень в темах для ігр, які організовуються командою "Терен"

1.Горійці:
- команда "Чебурахи";
- команда "Venom".

2.Орсетійці:
- команда "Терен".

3.Нерозподілені гравці:
-позакомандники.

Організатори залишають за собою право розподілення по ігровим сторонам гравців, які зареєструвалися в останню чергу.

загальна кількість зареєстрованих 22-24 особи.

Вартість гри- 10 грн з особи, харчування забезпечується власними силами.

Остаточний розклад:
ПОНОВЛЕНО!
Збір в магазині "Полігон"(Лисенка,8а) – 9.00.
Інструктаж на полігоні – 10.30.
Початок місії - 11.00.
Місія продовжується 3 години.
Час перебування у мертв'ятнику для всіх однаковий і становить 10 хв.
Карти та необхідна додаткова інформація буде видана командирам на полігоні.

Контактний телефон – (099) 1170288

Оплата в магазині " Полігон " або на карточку
"Райффайзен Банк Аваль " №картки 6762 1600 0596 2235
Сус О.В.

При необхідності інформація буде поновлюватись у даному повідомлені.

Леший
10.08.2007, 19:34
...а так же-таскание тяжестей, минирование-разминирование, переправы по навесным мостам, две воюющие стороны и т.д...:-)

будут желающие-регистрируйтесь здесь.
1.команда.
2.количество.
3.желаемая игровая сторона.
4.контактный номер.

Agent Smith
14.08.2007, 11:25
1. BlackWatch L'viv clan
2. 1
3. не має різниці
4. 067 754 79 42

Малый
14.08.2007, 19:04
Вигляд тросової переправи:
http://alk.io.com.ua/album52847

Agent Smith
16.08.2007, 17:05
Так ми типу того -- граємо чи ні?.. 8)

magnit
24.08.2007, 21:47
Сезон відпусток закінчується:"Чебурашки" знову "на тропе войны" :twisted:
1."Чебурашки"
2.5-6
3.-
4.ICQ
...в Тернополі ще є страйкболісти?
...Хмельницький,Нетішин активніше :)
...Дрогобич?Джош приїжай,постріляєм,поторгуємось :)
Запрошуємо всіх наших "бойових товаришів" прийняти участь в цікавій грі,також хотілось би побачити нових людей-приєднуйтесь :)

Jones [Venom]
31.08.2007, 18:37
"Веном"
4 чоловіка
Горія

Леший
01.09.2007, 12:41
Апдейтед!

Rrr
01.09.2007, 16:56
теж хочу(планую) прийняти участь, от тільки чи буде в кого вільне місце в транспорті?

Jones [Venom]
01.09.2007, 18:40
Ми приїдемо одразу на полігон.
Потрібно буде зранку забрати людину з-за меж Тернополя.
Оплата, якщо не важко на місці.

Леший
02.09.2007, 22:03
Всем спасибо! :-)

Партизаны,окаянные,устроили беспредел,сперли Абдуллу и не дали воинам Шукашвилли топтать Орсетийскую землю :-)

все! в след.раз переправы ток над озером! :-)

Jones [Venom]
02.09.2007, 22:34
Дякуємо організаторам і гравцям.
Гра була супер. Згадав шкільні туристичні змагання )) по переправі.
З.І. над озером - екстріму додало б.

Rrr
03.09.2007, 08:36
Над озером? хочу в партизани ))

Gor
03.09.2007, 09:37
За гру просто - RESPECT!!!
Організрвано на відмінно, окремий - RESPECT Олегу (Малий) за допомогу з приводом новачку (G36K), Хлопці гра супер - обовязково приїдемо 15.09.2007 на нову гру.

З повагою хлопці з Франківська

Svist 7
03.09.2007, 09:47
Підтримую, гра апрвіді сподобалась. Організаторам грейт подяка. Уважуха всім противникам. Тернопіль - супер. Надійюсь шо за якийсь час Франківськ зможе виставити також достойні команди.
Чекаєм 15.09 будем раді всіх бачити і отримати задоволення від гри

Svist 7
03.09.2007, 11:16
А ше питання до Терену якшо буде якесь відео, то ми б придбали

Earl
03.09.2007, 11:51
Спасибо за отличную игру :)
Сокомандникам за огневую поддержку и за то что не побили за настойчивый френдлифайер в один игровой момент :)
Противникам респект за то, как удачно вклинились в наши порядки а потом незаметно отошли, что и привело к вышеупомянутому френдлифаеру, за ловкое похищение Абдуллы и грамотную оборону переправ. Отдельное спасибо тому стрелку, который аккуратно убил меня одиночным в пузо, когда я вышел из мертвяка забыв одеть очки.
Уверен, встретимся ещё не раз!
Даёшь фото-видео :)

Svist 7
03.09.2007, 12:18
Спасибо за отличную игру :)
Сокомандникам за огневую поддержку и за то что не побили за настойчивый френдлифайер в один игровой момент :)
Противникам респект за то, как удачно вклинились в наши порядки а потом незаметно отошли, что и привело к вышеупомянутому френдлифаеру, за ловкое похищение Абдуллы и грамотную оборону переправ. Отдельное спасибо тому стрелку, который аккуратно убил меня одиночным в пузо, когда я вышел из мертвяка забыв одеть очки.
Уверен, встретимся ещё не раз!
Даёшь фото-видео :)
Саша, підтримую на 100%

Малый
03.09.2007, 15:58
Всім привіт!!!

Приємно було бачити і грати в страйкбол з старими - добрими і новими командами!!!
Гра була цікава і динамічна завдяки діям партизан і їхнього командування. Команді з Франківська вдалого старту так тримати!!!

Svist 7
03.09.2007, 16:15
З нетерпінням чекаєм на УЛЬТИМАТУМ, впевнені шо організація буде супер як і на Обмін 2.
Віднайшли вже Франківських, Калушських і Коломийських бажаючих. Готуємся до гри 15.09.
Терену, класно повоювати на наступних вихідних

magnit
04.09.2007, 14:00
Вітаю всіх воїнів Орсетії з Перемогою!
А тепер детальніше: ми не просто виграли, ми красиво переграли горійців. Хочу подякувати всій групі за чітку дисципліновану гру, всі діяли без сумбурної стрілянини, строго виконували накази, в першу чергу знищували "пріоритетні цілі" :)
1-й етап - штурм переправ - ми їх взяли, дві! майже одночасно!
2-й етап - диверсійна група - я думаю, всі оцінять 5балів, Ганс - сам поліз знімати Абдулу!,Урі- в досить напруженій ситуації не перестріляв своїх :) , Нео - ну просто Евакуатор :), група тихо і грамотно відійшла і переправилась...
3-й етап - оборона, при двох навісних переправах в горійців шансів не було :) , відкриття третьої пішохідної переправи я сприйняв вже як крок відчаю горійців, але стало ще цікавіше, і, навіть при цьому розкладі, команда зіграла.
Праву переправу тримали "юні" "Чебурахи", якими командував Урі! - втримали! Середню, найважчу, тримали "Веном" з маленькою такою моєю підтримкою зліва :wink: - втримали! Ліву - один Ганс!, - скільки пробували горійці? - хтось пройшов?
Люблю я вигравати... :D
І ще.., особисто для мене це була ювілейна гра - рік тому, в першу неділю вересня я перший раз приїхав на гру, була проста тренувальна гра, були "серйозні дядьки" в камуфляжі - "Терен", "Веном", "Алярм"... Я вважаю, що мені тоді повезло, тому що були "Терен", повезло бо мене - новачка взяв в пару Малий, повезло бо був Сват, Фокс... Ще тоді я побачив з ким можна і треба грати, в кого можна багато навчитися...
Як багато змінилось за рік... :wink:

Earl
04.09.2007, 14:26
Про сухопутну переправу - я чув, що Олег надумав її відкрити, бо викрадення Абдули здалось йому заважким завданням. Якраз тут я приніс звістку, що Абдула зник :) І наскільки я зрозумів, рішення про відкриття сухопутної переправи було відкликано. В усякому разі, до мене команди надходили лише щодо двох навісних переправ.
Тереновці, поясніть як було насправді :)

Rrr
04.09.2007, 19:21
А фотки в інет вже хтось викладав? Хоч групову хорошої якості.

Леший
04.09.2007, 20:16
:-)
угу
третья переправа была односторонняя :-)
ток для партизан :-)

Earl
05.09.2007, 07:53
Кое-кто вон себе уже аватар нарезал, а фоток всё нет и нет ;)

fred.venom
23.10.2007, 19:43
Нарізка кадрів з відео від організаторів.
http://fredjr.io.com.ua/album67362