PDA

Просмотр полной версии : Игра 18.11.07 (перенесено)

Леший
07.11.2007, 12:59
Планируется игра.
Возможно, с элементами ARW (http://airsoft.com.ua/forum/viewforum.php?f=142)
Место-карьер в с.В.Глыбочек.

Добавлено!

Игра будет состоять из двух миссий.

1.С элементами ARW (http://airsoft.com.ua/forum/viewforum.php?f=142)
Цель миссии-запустить ракету с чужой базы и не допустить пуска ракеты чужими игроками.
Условия:
- ограниченый носимый боезапас(только то,что в магазинах,подзарядка запрещена);
- нет оживлений;
- время миссии - 1 час;
- количество игроков другой команды - неизвестно;
- есть раненые, каждый игрок должен иметь ИПП для перевязки;
- игровая территория ограничена;
- знаки различий для противников;
- регистрация - только в личку командирам сторон(Малый (http://airsoft.com.ua/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=5760), magnit (http://airsoft.com.ua/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=4435)), в регистрации указать кол-во игроков и телефон для связи.

2.О миссии будет рассказано перед ее началом.

Добавлено-2!
На игре действует фильтр. Организаторы не горят желанием видеть представителей некоторых команд на игре. По всем вопросам, связанным с фильтром, обращаться к Олегу- +38 068 5162645.

Рома (Гарда)
07.11.2007, 18:17
Питання.
Які саме елементи Airsoft Real War плануються до використання?

magnit
11.11.2007, 18:12
Мої пять копійок:
Гра організовується з метою попробувати щось нове.
Базові сторони - Терен проти Чебурашок
Така собі мінідуель...Гра відбудеться мінімум 5 на 5.
Але моя задача притягнути на свою сторону якомога більше людей, тому запрошую до себе всіх, хто вже давно прагне "відвішати" нашим противникам :) . Ну а хто "мечтає" "настріляти" Чебурашкам, ха-ха-ха, прошу дуже - в команду Малого. :)
Життя одне...противник невідомий...к-сть ворога невідома...боєзапас обмежений, я думаю буде цікаво.
Просьба записуватись тоді, коли 100% впевнений, що зіграєш.
Просьба реєструватись в личку, або по тел.80973475888 - мій(на мою сторону). До пятниці.
І ще...Місце гри виберемо по погоді, час також, і... Олексій забув сказати, що ИПП відіграє моток бінту :)

Vic [mad dogs]
12.11.2007, 10:07
[b]Ну а хто "мечтає" "настріляти" Чебурашкам, ха-ха-ха, прошу дуже - в команду Малого. :)

Сіє мені нагадує анігдот про невловимого Джо :)
Вибачте за офтоп!
Скромніше треба бути, справжнбого мущину прикрахають не тільки шрами но і скромність :)

===========================
От модератора предупреждение за офф-топ.

Рома (Гарда)
12.11.2007, 10:28
не бачу відповіді на своє запитання.
Чому такий інор?

magnit
12.11.2007, 10:45
Та я мало, що не скромний, я ще й інтригант і провокатор :)
Рома - в двух словах написали як гра буде проходити, решта на місці.
Якщо щось суттєве цікавить - напиши.

magnit
12.11.2007, 11:03
І ще...Я собі граю...Сам собі створюю настрій, інтригу...
А ти тут мені про своїх Джо задвігаєш...Повчати потягнуло...Все набагато проще... :)

=======================
Аналогично. Офф-топ.

Малый
12.11.2007, 20:52
Цей розділ створений для інформувань про ігри.Свої розбори проводьте на "крапках".В разі продовження спорів -все вилучемо... Рома, якщо є запитання по ігрі-звони 80685162645 (олег)

Леший
13.11.2007, 13:29
От модератора:
тема разделена и перенесена.
Все разговоры не о конкретной игре-в новой теме!
Все посты в данной теме не по-существу будут вытираться без предупреждений и объяснений!

Рома (Гарда)
13.11.2007, 14:03
я задав питання по конкретній грі (даній грі).
замість конкретної відповіді по конкретній грі все будо винесено в окрему тему.
я не проти але тут повинна бути ссилка на ту тему.
ось вона

http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=15599

fred.venom
13.11.2007, 23:36
На игре действует фильтр. Организаторы не горят желанием видеть представителей некоторых команд на игре. По всем вопросам, связанным с фильтром, обращаться к Олегу- +38 068 5162645.
Прошу вважати за НЕоффтоп, але таку херню прохання об"являти привселюдно і одночасно про причини "небажання" небачити на іграх...
Бо були претензії і до ігроків з "теренів", але їх в ігнор не ставили, тим більше "заочно".
Будьласка дослівно кого і за що, Ви Опреділили У Ваш Ігнор.
Дякую За Відповідь.

fred.venom
13.11.2007, 23:56
офф...
пісєц, крутий регіон, де валом народу і валом геймерів страйку, всі вже друг друга задрали, і почали вводити ігнори...
Льоша, не стирай будь-ласка...

+

Малый
14.11.2007, 00:29
Я не буду називати цих команд чи людей на форумі за етичних причин,для цього є телефон.Фільтр діє на ті команди, до яких були неоднаразові претензії щодо порушень правил і від інших команд.А щодо порушень з боку "ТЕРЕНУ"повідомляйте мені,приймемо міри,якщо порушення дійсно було. Якщо питання будуть задаватись з приміненням вульгарних слів-відповіді не буде та запитання видалемо.

fred.venom
14.11.2007, 00:34
Я не буду називати цих команд чи людей на форумі за етичних причин,для цього є телефон.
Олег, непорядних людей в страйку нехоче бачити НІХТО, ні ви, ні ми, ніхто інший. Тому імена цих людей, і причини їх непорядності бажано знати ВСІМ, а не тільки по телефону з тобою обговорювати.
Будьласка список в студію.

magnit
14.11.2007, 08:21
За публічний список!
Тому що телефонні "двіженія" вони тільки відлякують людей.

Рома (Гарда)
15.11.2007, 13:59
пітримую Фреда і Магніта

Vic [mad dogs]
15.11.2007, 22:26
+1

magnit
18.11.2007, 23:08
Хочу сказати кілька слів про гру.
Дійсно деякі елементи прибавили адреналіну.
1. К-сть противника невідома - постійно здається що "кругом врагі"
2. Вигляд противника, якого ти до гри не бачив(Ганс поплутав Малого з лісником і чуть не поплатився за це), в ефірі дивні переговори:"обережно, той в білому маскхалаті, той в горці" :)
3. Одне життя.
4. Напруга до кінця місії - не знаючи, що "живих" противників більше нема, йшли штурмувати пусту базу, останні 50метрів підходили десь хвилин 20 :)
Варто будь-яку гру починати з таких місій.