PDA

Просмотр полной версии : Игра 29.12.07("Дед Мороз&отморозки-2")

Леший
13.11.2007, 20:01
Краткое описание :-)
Более подробный сценарий будет оглашен перед началом игры.

В игре две игровых стороны- Дед Мороз http://i.io.com.ua/img_aa/small_0/0260/89/02608908_0.jpg (http://io.com.ua/2608908) с отморозками(добрыми гномами :-)) и баба Яга со злыднями(практически- с орками :-))
Бригада Б.Я. похитила любимую родственницу Д.М. гражданку Снегурочкуhttp://i.io.com.ua/img_aa/small_0/0260/84/02608433_0.jpg (http://io.com.ua/2608433) и путем кодирования заставила ее встать на сторону сил Зла.
Гражданка С. похитила новогодние плюшки у Д.М.и предала их бригаде Б.Я. Бабоягинские орки удерживают в своем притоне(известном в народе как "домик бабы Яги") плюшки-подарки и намерены сорвать празднование Нового года.
Задача Д.М. и его группировки-перековать гражданку Снегурку обратно в добропорядочную работницу общепита и с ее помощью вернуть похищенные подарки людям!

Два мертвятника, по 5 мин. для каждой стороны.
Дед Мороз и Снегурка-бессмертные по определению, после попадания на 5 мин.теряют право на перемещение, открытие огня и прочие активные способы борьбы с гиподинамией(и противником).
Д.М. и его команда носят цветные повязки для обозначения расовой принадлежности, Б.Я. и орки-воюют без знаков различия.
Во время игры численность и состав сторон могут(и, надеемся, :-) будут) изменяться!

Сбор на полигоне - 11.00
Построение-инструктаж - 11.30
Начало игры - 12.00
Продолжительность игры- 3 ч.

Регистрация. (http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=16273)

Приветствуется наличие шампанских вин в командах для послеигрового салюта. :-)

Lushen
18.12.2007, 19:46
Льош вже 18.12.2007 може викладеш сценарій, місце де буде проводитись гра. Щоб можна булоб зорієнтуватись.
Якщо це не ти маєш цим займатись то вибачаюсь, ти створив тему томуй в тебе питаю.

Леший
19.12.2007, 20:28
1.Команда.
2.Кол-во.
3.Контакт.
4.Желаемая сторона.
(Организаторы имеют право перебрасывтаь команды при необходимости)

Леший
19.12.2007, 20:29
1.Терен.
2.4-5.
3.-
4.Д.М.

Lushen
19.12.2007, 21:22
Можливо чучуть переробити сценарій бо бесмерття якось не інтересно. Може хай воюють як звичайні страйкболісти тільки чучуть змінити завдання, нехай Бригада Д.М. має захватити плюшки + захватити в заложники (по можливості) Снігурочку, а Бригада Б.Я.- Діда Мороза.
Я читав що сценарій НЕ ОСТАТОЧНИЙ і можуть бути зміни. Я не пропоную імено версію про *Заложників*, це як варіант (можей чучуть бредовий но, що є).

st.gans
27.12.2007, 12:05
1. Чебурашки
2. 7
3. -
4. Ну...тут вибір взагалі шикарний(Леший щось напридумував :) ) - ми за карликів ніколи не грали, та і орками не хочеться... Ну, на розсуд сценаристів :)

Рома (Гарда)
28.12.2007, 17:25
панове, довго думав, що вам написати, і вирішив - кохайтеся в Новому році, шануйтеся і хай "конкретні пацани" чи "казли" не мішають вам жити і хай міс страйкбол стане найдостойніша красуня! УРА!!!
P.S. Хай цей рік буде найгіршим в вашому житті і ви навчитесь поважати інших партнерів по грі!!!

РЕДАГУЮ :
P.S. Хай цей рік, що минув, буде найгіршим в вашому житті і ви навчитесь поважати інших партнерів по грі!!!

ПРИНОШУ ВИБАЧЕННЯ ВСІМ ХТО СПРИЙНЯВ ПЕРШІ МОЇ СЛОВА ЗА ОБРАЗУ !!!
Я НЕ МАВ ТАКОГО НА МЕТІ - СКЛАДНОЩІ ПЕРЕКЛАДУ

said
28.12.2007, 18:59
Рома!Если ты писал с "будуна"или ошибся тогда понятно.А если все правильно,то в жизни мне и так г... а хватает ,чтобы кто-то мне пожелал еще,да на целый год.Небыл ты для меня "козлом"и пусть тебе целый год будет стыдно за твои "перлы",если конечно что-то от"пацана" в тебе осталось!

Рома (Гарда)
28.12.2007, 19:48
Андрюха, я тебе дуже поважаю і дуже шкодую, що нам доведеться з тобою пограти в наступному році(((, я тобі це казав по телефону, коли питався чи не захочеш ти і Льоша провести з нами старий рік і прийняти участь у грі 5 ЕЛЕМЕНТ, я не мав на меті тебе і інших образити, просто хотів привітати тебе і інших з Новим роком, дивно, що мої слова викликали таку реакцію.
Ще раз вітаю з Новим роком, і бажаю всього найкращого в наступному році!!!.
я мав на увазі рік, що минув хай буде найгіршим роком в вашому житті (зараз виправлю, якщо хтось зрозумів невірно - приношу свої вибачення!!!)

said
28.12.2007, 20:02
принято,но осадок остался :roll:

Рома (Гарда)
28.12.2007, 20:32
це дрібниці життя )))

st.gans
29.12.2007, 10:34
рома, иногда лучше промолчать и показаться умным, чем сказать и доказать что ты глупый.

Леший
29.12.2007, 21:58
Добро победило! :-)
(хотя что касается лично меня- то я на сторону сил Добра стал не совсем! :-) Процесс превращения не прошел по полной программе! :wink: )

Всем спасибо-и добрым дядям, и отважной Снегурочке :lol: ! Всего хорошего в Новом году! :-)

VIKA
30.12.2007, 06:30
Льоша , якби розкодовувала тебе по повній програмі , захотіли б і інші. мене б на всіх не вистарчило :lol:

дякую і відморозкам і злидням які ховали мене в смереках і мужньо приймали на себе атаку :lol:

гра була чудова , як завжди.Всіх вітаю з наступаючим !!!!!!

magnit
30.12.2007, 15:50
Всім дякую за гру. Приємно було пограти за сили добра :) ...
Дід Мороз, Снігурка, гноми, орки... оце погнали :) Але було приємно і навіть якось спокійно їхати і пограти в таку гру, скажем так - на расслабоні.
Подяка організаторам, які знаходять час і бажання організовувати ігри.
Тепер по грі:
Обставини склались так, що наша 5-ка маленьких таких чебурашок, практично гномів :), повина була на території лагеря знайти і визволити Снігурочку. Доречі лагерь охороняли 9 здоровенних орків :)
Чесно кажучи, в мене навіть не було сумнівів що ми це зробимо, адже вони забрали нашу Музу :twisted: Там по сценарію ще треба було подарунки переносити, але на той момент це нікого не цікавило ...
Десь за годину ми забрали Музу і... "масть пошла" :)
В результаті потужної магії Снігурочки орки почали переходити на сторону Добра...По-одному, по-двоє, але всі!
Врезультаті всі виграли і не програв ніхто!!!:)
З Новим Роком Вас!!!

said
30.12.2007, 17:33
Я как последний из орков,погибший ,но не здавшийся и по совместительству-телохранитель Снегурочки хочу сказать всем огромное спасибо за настроение,игру ,банкет и за весь сыграный год! Я всех Вас люблю и очень жалею,что нашел страйкбол так поздно,но "порох в пороховнице"еще есть,так,что мы еще встретимся и думаю не раз ине два.А вчера было просто ХОРОШО!Счастья Вам (Леший-вытри слезу)
P.S Деду Морозу от меня персональный ПРИВЕТ :lol: :lol:

Малый
30.12.2007, 21:58
Хочу висловити подяку всім учасникам гри.Порадувало все:погода,місія, а саме найбільше люди,які прийняли участь у грі та св"яткуванні.Хотілось відмітити:активну гру "молодих",Андрія(Саіда),який до останьої можливості прикривав та охороняв Снігурочку,гру всіх Чебурах,особливо Віку,яка на100%виконувала роль Снігурки, а також Андрія (артелеріста)за сюрпризи та свою рідну команду"ТЕРЕН" і Сергія(Боба),який з нами св"яткував і надіюсь після виздоровлення прийме участь в наступній грі.

Р.S.Місія відбулась так-як було все заплановано-добро повністю перемогло за 10хв до закінчення гри.