Просмотр полной версии : "урбан" во Львове
nameless
22.12.2007, 18:20
Всем привет. Подскажите плиз места дислокации (заброшеных) строек во Львое, где можно было б поиграть без всяких последствий.
Под всякими последствиями имеются в виду возможные проблемы с хозяевами/охранниками
На сколько мне извесно такого либо нету либо осталось совсем мало.
Лучше найти стройку со сторожами и договориться с ними. Это на порядок проще и надежнее.
P.S. А вобще рулит лес, в любую пору года ;)
nameless
24.12.2007, 16:27
да я понимаю, что лес рулит, но урбан тож интересно, да и надо ведь как-то разнообразить лесные вылазки....
Вообще-то есть одна стройка на примете, на Стрийской возле податковой, но на даный момент мне и всем моим знакомым о ней ничего не извесно. :( Там было б мегаинтересно поганять....
nameless
24.12.2007, 16:48
да я понимаю, что лес рулит, но урбан тож интересно, да и надо ведь как-то разнообразить лесные вылазки....
Вообще-то есть одна стройка на примете, на Стрийской возле податковой, но на даный момент мне и всем моим знакомым о ней ничего не извесно. :( Там было б мегаинтересно поганять....
с этой стройкой связана многое...
ИМХО при использовании АЕГ - будет скучно (расстояния маленькие)
и нас с этой стройки в свое время прогнали жадные попы, представители ЗУФС вроде даже пытались с ними официально договориться.
вчера проходили через стройку возле Искры (там можно попробовать восстановить игры если не наглеть - не хамить сторожам, не юзать пиротехнику, не лазить возле застекленных зданий и не трогать GSM апаратуру)
nameless
24.12.2007, 22:48
на счет уровня интересности использования приводов, это конечно дело относительное и во многом индивидуальное (то есть мне цекубэ нравится), во вторых я и моя компания новенькие в этом деле и реальныо игры в лесу не посещали, только 2х2 или 3х3 между собой в лесу СКА побегали :)
Но в субботу побывав на этой стройке, показалось, что там места достаточно.... Опять же ИМХО, так как в страйке я еще очень зеленый :)
фото стрийського урбану http://www.filekeeper.org/download/brow ... t%2Furban/ (http://www.filekeeper.org/download/browser.php?path=lkduikt%2FOther%2Fairsoft%2Furban/)
на той-же Стрийской, возле редакции высокого замка, есть "зруйнована цегельня"
http://www.wikimapia.org/#lat=49.8098912&lon=24.0180069&z=18&l=0&m=a&v=2 (трохан устарелые фоты - теперь там разруха)
был там на днях - "чечнеподобно"
если б договориться с нынешними владельцами... :roll:
на той-же Стрийской, возле редакции высокого замка, есть "зруйнована цегельня"
если б договориться с нынешними владельцами... :roll:
був малим,лазили там, сушилися після купання в озері:), яке зразу біля цегельгні.
там дуже жарко було:), зараз не знаю.
П.С. треба найти того власника, або з сторожами домовитись.
Diesel Draft
20.06.2008, 00:02
А як нарахунок тих довгобудів що біля Метро?
А як нарахунок тих довгобудів що біля Метро?
Aoggy казав що там дуже небезпечно.
Diesel Draft
22.06.2008, 10:58
Я колись читав десь тут на форумі що є закинута псіхушка. Хтось чув щось? Сорі не можу надибати той пост
Я колись читав десь тут на форумі що є закинута псіхушка. Хтось чув щось? Сорі не можу надибати той пост
заброшенная психушка - это в Киеве вроде :roll:
заброшенная психушка - это в Киеве вроде :roll:
Эт точно в Киеве, мне ее столичные ребята даже показывали как-то раз. Тока она не совсем заброшенная, поэтому когда ребята там с пиротехникой бегают психи "пугаются" и приезжает "бобик" с ментами на разборы... :x
почитав старі теми, вичитав про ТЕЦ біля сихівського лісу, а потім Діма(Гуркха) розповідав про нього, то може там поурбанимося?:)
Diesel Draft
24.06.2008, 13:07
Треба когось заслати на розвідку
я там здається пейнт грав. треба домовлятись з сторожами/начильником зміни. шось таке
Гуркхи приглашают всех желающих поиграть на урбане, на ТэЦ за "Искрой". Сбор - в воскресенье на 10 часов под мостом на Сихове.
між вулицями Народна, Городоцька, Любінська, якесь закинуте виробництво чи завод, їхав по Народній і мені здалося що там крутий урбан.
У районі Кривчиць вул. Тр. Глинянський є декілька недобудованих панельних будинків. Там без піротехніки можна було б побігати. Вони розташовані в полі.
На выходных, разведали этот урбан. Находиться он если ехать по Тракту Гл. с Львова в районе 140ых номеров свернуть в лево. Три бетонные девятиетажки, кирпичный дом построенный полукругом и посередине маленькая пристройка. Все здания игровые, планировка квартирная. Интересная территория вокруг зданий. Сторожей и прочих доброжелателей не наблюдается :twisted: . Короче стройка то что надо.
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=ru&g ... iwloc=addr (http://maps.google.com/maps?f=q&hl=ru&geocode=&q=lviv&ie=UTF8&t=h&ll=49.847046,24.099863&spn=0.005237,0.009388&z=17&iwloc=addr)
Diesel Draft
19.08.2008, 17:26
Всерівно мені здається треба знайти властиків або хотяби взнати чи часом не перевіряють будівлю. А то приставте ситуацію, що народ спокійно грає і тут їх побачив сторож/сусід/власник. Він звонить в міліцію що незрозумілі люди в формі з автоматами активно ведуть перестрілку. І тут появляються хлопчики по визову, які з переполоху можуть і підстрілити :D
незрозумілі люди в формі з автоматами активно ведуть перестрілку. І тут появляються хлопчики по визову, які з переполоху можуть і підстрілити :D
по такому сценарию ты можешь и в лесу и даже дома попасть (вдруг соседи увидят! - и тебя застрелят доблестные оперативники)
Я теж важаю краще знайти того хто відповідає за дані споруди. Як я розумію цей урбан не подалік від жилого масиву. Наслідки можуть бути різні. Планую поїхати туда завтра, можливо вдася про щось дізнатись. Також є ще один урбан в районі рясне митних терміналів, спробую також про нього дізнатись
І так. Урбан на тракт глинянському повернути на ліво відразу після тцвинтара і дальше по бітонці. Будівлі 4 шт і одне як котельна. Оснвні споруди 4 шт розміщені пів колом. Навколо достатньо кущів трави і.т.д. Щось відалено нагадує тернопілський комбайновий, ну це так. Про урбан, як і кожен урбан достатньо травматичний. Без сходових перил, не закритими ліфтових шахт і.т.д. Найблищі житлові будинки достатньо далеко, сосідами тих будівль є тільки поодинокі городи. Місцеві пацани кажуть що за стройкою давно ні хто не дивиться років так 10. Також від тиг- же пацанів, кажуть тут інколи грають в пейнт. Один з мінусів це будинки квартирного типу, а топто в середині через весь будинок не пройдеш, доведеться обмежуватись маленькими сходовими клітками. В кого які будуть пропозиції?
На рах друго урбану про якого писав вище. Завод Львівхімсільмаш підприємство просто величезне думаю біля 20гект. Там є все любий урбан до кольору до вибору. Сам завод виглядає так начепто після бомбардувальної атаки. Но біда в тому що його охороняє якась комерційна охорона, з якою мені не вдалось домовитись. А шкода завод краще не придумаєш.
Diesel Draft
21.08.2008, 18:13
З приватною охороною не дмовишся, мертний номер. В мене сусід працював в них і казав що за один такий прокол виганяють без попередження та щей проблем наробити можуть. Вот тому вони і бояться. Якщо вже на то пішло можна шукати власників, але і ті захочуть щось заробити.
П.С. Цікаво нашо наймати приватників, які коштують немало, якщо там нічого то і нема :?
Ну яб не сказав що там нічого нема. Тудаб загнати грузовик і пару батраків, то з вітам можна вивести ..... Вобшем вдягнути і озброяти команду з виручиного хватить. Зараз такий час що гроші на землі "лежать". А з власниками, навіть не знаю. Думаю нато складно по часі затраченому. Взагалі можна сказати як "мрія ігрова" натрапити на запущений піонерський табір. Може хтось знає про такий
За Шопками що дорога на Золочів є село Словіта там не подалік від дороги є закинутий колгосп. Споруди старі і на пів зруйновані все навкруги позаростало, вощем виглядає досить привабливо. Будівлі розміщині не лінійно а зигзагами, з можливість проводити гру як по периметру так і в середині. Рядом проходить магістраль но без жилих будинків