Просмотр полной версии : S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF TERNOPIL на 13.04.2008
[attachment=0:2lxwdgbm]SHADOW OF TERNOPIL.jpg[/attachment:2lxwdgbm]
Приблизний скелет гри:
-дві території :
1. МІСТО(неігрове), в якому є БАР, в якому є Бармен, який і буде керувати грою. МІСТО має 2 входи центральний і чорний.
2. ЗОНА – ігровий сектор, в якому все буде колотитись...
-стартовий внесок буде напочатку гри обмінюватись на 4 талони, кожен з яких означає життя.
-в грі будуть грошові одиниці
- артефакти, мінімум 3-х видів складності, які будуть розкидані по ЗОНІ, які необхідно буде шукати, носити, забирати, віддавати, продавати...
- спеціальне спорядження, без якого неможливо винести складні артефакти, яке буде продаватись в Барі.
- ЗОНА буде поділена на 3 сектора – А, В, С, до кожного буде своя карточка. Карточки можна буде купити в Бармена .
Гра буде в два етапи 11:00 до 17:00. Мета гри – знайти МОНОЛІТ.
1-й етап 11:00 – 14:30 – мета заробити гроші, для того щоб купити якомога більше карточок, кожна куплена карточка покаже вам який сектор виключити з пошуку, і найголовніше –четверта карточка, на якій буде вказане точне місцезнаходження МОНОЛІТУ.
Перерва – з 14:30 до 15:30 - в ЗОНІ буде Радіаційний Викид, під час якого всі повинні знаходитись в МІСТІ.
2-й етап 15:30 до 16:00 – вихід на МОНОЛІТ, в 16:00 - салют і до 17: 00 утримання точки.
Переможець – команда, яка знайде МОНОЛІТ і протримається до 17:00.
Респаун – тільки на території МІСТА...Команда, яка перша знайде МОНОЛІТ(запустить салют) отримає по додатковому життю і можливість використовувати свої оживлення на місці.
ІГРОВІ СТОРОНИ:
1. БАНДИТИ - група, яка контролює чорний вхід, крім того може здійснювати розбійницькі напади на території ЗОНИ, ворогує з Свободою. Артефакти збирає і забирає. Мертвяк на території МІСТА – 5 хв, к-сть оживлень необмежена(для 1-го етапу гри). Колір пов‘язки -червоний. (Попередньо - команда Каскад)
2.СВОБОДА - група, яка контролює центральний вхід. Лояльно ставиться до сталкерів, допомагає їм, забезпечує безпечний прохід на територію МІСТА конвоєм з будь-якої точки ЗОНИ. Працює під 20% від виручки за добуті артефакти. Не збирає артефакти на території ЗОНИ, але може забирати „трофейні”. Мертвяк на території МІСТА – 5 хв, к-сть оживлень необмежена(для 1-го етапу гри). Колір пов‘язки - зелений. (Команда Чебурашки).
3. НЕЙТРАЛЬНІ СТАЛКЕРИ – решта команд-учасників. Мертвяк на території МІСТА – 5 хв, к-сть оживлень обмежена - 5раз. Без пов‘язок.
АРТЕФАКТИ:
1. Шар – повітряні кулі, різних кольорів.
2. Хлопушка – пітарда, яку треба підпалити, почекати доки згорить, і взяти з неї диск, який залишиться. Диск радіаційний, його можна переносити тільки в гумових рукавицях, які будуть продаватись в БАРІ.
3. Жива вода – банка з водою…
СПЕЦЗАСОБИ:
Гумові рукавиці, скотч…
СПЕЦУМОВИ:
При попаданні кульки будь-який гравець відразу залишає на місці артефакти і спецзасоби, одягає білу пов‘язку і рухається в МІСТО. Обов‘язково заходить в БАР, де і «оживає».
Стартовий внесок на гру складає 10 грн. з особи.
Дана гра задумана як своєрідні змагання страйкбольних команд, тому ще раз наголошую, що позакомандники та люди, які не грали в страйкбол або пробували 1-2 рази (так звані прокатчики), до гри допущені не будуть. Прохання до людей, які мають певний досвід в страйкболі, але не в команді домовлятись з командирами, які зареєструються на гру, особисто.
Група, яка виконає основну задачу, тобто знайде і відстоїть до вказаного часу контрольну точку – МОНОЛІТ, буде нагороджена цінним призом.
Є ще багато деталей, які будуть оголошені на грі.
Цифрова обробка :) :
Картка сектора - 200руб.
Життя - 100руб.
Артефакти: Шар -20, Хлопушка - 40, Жива вода - 100.
Кожна команда починає гру без грошей!
На другу половину гри Бандити і Свобода отримують по 1 життю, але можуть використовувати свої "чесно зароблені" :) з першої фази гри.
fred.venom
27.01.2008, 00:14
Нарешті С.Т.А.Л.К.Е.Р. добрався до Тернополя :)
Питання:
Чи будуть обмеження як у київському на бункера(тільки механи), на кількість боєзапасу і дозарядку під час бою на території Зони. Нехотілось би, бо наскільки я знаю - в нас ще мало в кого є багато механ (в свій час прикупив собі 2 бо планував на київський поїхати, але і 2 механи то досить мало :( )
"Команда" - я так розумію кожна команда грає за себе? Що буде з вільними Сталкерами? Вони можуть об"єднуватись в групи? Якщо так, то напевно варто обмежити кількість вільних Сталкерів в одній групі.
Чи будуть "аномалії"?
Артефакти при смерті гравця залишаються на місці "убієнія"?
Недумаю що ідея з оживленням на місці Моноліта дуже хороша. Буде бардак страшний, тим більше якщо оживлення моментальне.
Яка планується вартість оживляючих листочків (стартових)
Поки все що спало на думку
ЗІ:Ще згадав - чи будуть "жителі зони"? Тобто всякі тварючки і монстріки?
- Обмежень по дозарядці не буде
- Кожна команда грає за себе, це будуть своєрідні змагання команд, внекомандників не буде, внекомандникам я би порадив примкнути до команд, домовлятись з командирами, які і будуть відповідати за їхні дії.
- аномалій не буде, але не кожен артефакт візьмеш і донесеш голими руками
- артефакти залишаються на місці "убієнія"
- оживлення на місці обговороим, але прикинь, що ця команда фактично буде оборонятись проти всіх, і кожен гравець буде пам"ятати скільки в нього залишилось талонів, скільки попадань він витримає, ну і надіємось на чесність так як завжди...
- к-сть 3-5, ще не вирішили...
- монстрів не буде.
Пропозиція.
- в Сталкері були угрупування:
* Бандити
* Військові
* Військові сталкери
* "Воля" (рос. - Свобода)
* "Долг"
* Зомбі-сталкери
* "Моноліт"
* Найманці
* Науковці
* "О-свідомість"
* Сталкери-одинаки
1 і 2 воювали протів всіх сталкерів, я пропоную внекомандників які не попадуть до команд зібрати в команду Військові бо вони по сюжету гри захищали ЗОНУ від Сталкерів. Військові - які будуть конвоєм ходити по Зоні і по можливості вбивати Сталкерів. Щоб команда була командою зіграних людей (я не заперечую якщо хтось хоче пограти в команді щоб небуло конфузу з принятям в команду на час гри), наявність команди Військових прото додасть азарту грі.
- Оживлення на місці за допомогою талончиків БРЕД, на той гра щоб вбивати і вмирати.
Булоб непогано якщоб на цю гру приїхали Львівяни більше народу буде.
Vic [mad dogs]
27.01.2008, 19:35
* Зомбі-сталкери - Залюбки виступив за цих чудових хлопців
Носити, купляти нічого не треба ,викид тобто радіація пофігу ,супер якщо буду участвувати то тіко за них!
]* Зомбі-сталкери - Залюбки виступив за цих чудових хлопців
Носити, купляти нічого не треба ,викид тобто радіація пофігу ,супер якщо буду участвувати то тіко за них!
Та ні, не получиться...таких "Зомбі", які просто хочуть приїхати постріляти і решта умов "пофігу" - в грі не буде.
Ти давай, попробуй, як казав класик "...зроби гру розумом, рухом, думкою"
comandor
28.01.2008, 11:43
Уже не первый раз задаюсь вопросом, зачем делать игры с громким названием, очень мало соответствующие оригиналу, если уже два раза проходила и третий раз пройдет на первомайские праздники ролевая-страйкбольная игра СТАЛКЕР Риал Плеер при поддержке разработчиков оригинальной компьютерной игры?
"Громкое название" - це для людей, які грають в компютерні ігри, але є ще й ті, які добре грають в страйк, але далекі від компютера.
Те, що не буде всіх персонажів, так причина проста - народу не вистачить.
Ми проведем невелику регіональну гру і людей, які проникнуться сюжетом "оригіналу" стане більше, а дехто можливо захоче "продолжения банкету" і цих людей ти зможеш зустріти "на первомайские праздники" в себе на грі.
Р.S. Тільки в мене в команді за січень двоє обновили "железо" щоб зіграти компютерну гру :wink:
freeman.venom
28.01.2008, 21:15
імхо - в оригінальній комп. грі, та києвському сталкері весь кайф не в командах, а в одиночних гравцях...
думаю, що було б цікаво спробувати самому побродити, постріляти, і подумати головою, не надіючись на рішення командира :)
не знаю, як це прикрутити до реальної ситуації, народу явно буде забагато, щоб кожен зміг бродити вільно... хоча половину з гравців можна таки об"єднати в угрупування (долг, свобода), а решту би спробували себе в ролі сталкерів
freeman.venom
29.01.2008, 16:00
...ой, Сергій, та не зміст в відтворенні комп. гри
просто сама суть сталкера - це одинак, і якщо вже називати гру так, то не робити чергову командну гру, а спробувати саме для одиночок щось. бо командних ігр й так багато 8)
повторюю - говорю суто своє імхо, й нікому нічого ненав"язуючи. просто самому цікаво пограти, та і на решту подивитися :wink: без прикритого тилу, і плеча товариша поруч
Для поклонников "жизнненых"сценариев,коим сам являюсь,хочу сказать-СТАЛКЕР-то такой в реальном мире существует.Я где-то читал,кажется в ЮАР,на побережье постоянно идет война между авантюристами-искателями алмазов и военными патрулями,призванными эту-самую контрабанду не допустить.Чем не СТАЛКЕР?Не хочу росписываться за всю команду,но мне идея понравилась.Если пригласят-обязательно приеду(или прийду) :D :D :D
імхо - в оригінальній комп. грі, та києвському сталкері весь кайф не в командах, а в одиночних гравцях...
Ну, це, як ти кажеш, імхо. Прикинь, скільки ти протянеш на трьох життях в комп.грі, і скільки якщо біля тебе будуть 5 колєгів з команди. В страйку буде те ж - якщо тебе зустрінуть в лісі одного, навіть "порожняком", я думаю пристрілять, щоб не путався під ногами, а коли ти будеш в групі - логічно було б розійтися мирно.
думаю, що було б цікаво спробувати самому побродити, постріляти, і подумати головою, не надіючись на рішення командира :)
Це бунт, солдат :)
не знаю, як це прикрутити до реальної ситуації, народу явно буде забагато, щоб кожен зміг бродити вільно... хоча половину з гравців можна таки об"єднати в угрупування (долг, свобода), а решту би спробували себе в ролі сталкерів
Не знаєш... бачиш, я б теж хотів... хотів...хотів..........................і щоб був мир :)
Кожен може бродити вільно, хочеш відійди від команди і броди, але має бути порядок, організатори знають, що ти в команді Веном, в тебе є командир, і він відповідає за ваші дії. Це робиться для того, щоб було менше "мирних жителів" з всіма можливими наслідками :)
fred.venom
01.02.2008, 22:56
По темі:
Я всетаки просив би якось або усунути можливість моментального респу на останній міссії, або якось більш конкретно описати як це має відбуватися. І будьласка нетреба про чесність - є приклади...
Просто буде бардак.
- Я тебе бля вбив, виходь!
- а в мене бля ше 20 життів. 10 раз ранєн, адін раз убіт.
Буде бардак і лишні крики. Пропоную цей "момент" виключити з сценарію.
fred.venom
02.02.2008, 12:56
]По темі:
Перечитавши декілька раз сценарій я зловив себе на думці, таке враження що це не страйкбольна гра а гра в монополію, найти, продати, купити ...
Леш витри і це це модно :)
Вік, ти напевно забув шо таке Сталкер :)
В Київському Сталкері навіть патрони тре купляти за ігрові гроші, не то шо якісь підказки :)
Ще одне прохання - вступний внесок робити для всіх однаковий і видавати однакову кількість респів, а не в кого гаманець більший той модніший. Або респи продавати за ігрові гроші (зароблені бонуси)
Ще одне прохання - вступний внесок робити для всіх однаковий і видавати однакову кількість респів, а не в кого гаманець більший той модніший. Або респи продавати за ігрові гроші (зароблені бонуси)
Все так і буде, якщо життя закінчаться і нема ігрових грошей, залишається тільки відпочинок в МІСТІ, надіючись на ігрову виручку команди, або на фантазію Бармена :) , який зможе по ходу гри придумати додаткові квести, щоб люди грали...
Vitaliy_81
05.02.2008, 10:27
Я хочу прийняти участь у грі
В мене немає ні спорядження, ні зброї, ніколи не займався страйкболом.
...вырезано модератором...
Сценарій Сталкер - це супер, особливо вільні сталкери.
Vitaliy-81@ukr.net
Тема создана для обсуждения конкретной игры. Все вопросы, прямо игры не касающиеся-в другие темы.
Vic [mad dogs]
05.02.2008, 11:04
...потерто модератором...
Я предупреждал.
Все разборки-либо в личке(на то она и личка,чтобы ее ЛИЧНО читали), либо во флудильне.
Взаимные обиды, фильтры, прокаты и игноры-не в теме игры. Команда организатор имеет право сама решать, с кем и как она хочет играть. Это ВСЕХ касается.
Тема об игре-пишем об игре, нечего написать конструктивного-читаем молча, нет желания участвовать в игре-не читаем(и не пишем).
fred.venom
18.02.2008, 00:42
По темі:
Я всетаки просив би якось або усунути можливість моментального респу на останній міссії, або якось більш конкретно описати як це має відбуватися. І будьласка нетреба про чесність - є приклади...
Просто буде бардак.
- Я тебе вбив, виходь!
- а в мене ше 20 життів. 10 раз ранєн, адін раз убіт.
Буде бардак і лишні крики. Пропоную цей "момент" виключити з сценарію.
Хотів би всетаки почути відповідь на це питання.
Те що я почув від Вови на рахунок цієї місії - ніяк не вирішує цього питання.
Як варіант - можна підбігти до Моноліта (бажано шоб він був хочаби метрів за 5-10 від місця ведення АБД, і з"їсти оживляючу бумажку :)
Коли вже нема шо їсти - Game Over
Дякую
Як варіант - можна підбігти до Моноліта (бажано шоб він був хочаби метрів за 5-10 від місця ведення АБД, і з"їсти оживляючу бумажку :)
Коли вже нема шо їсти - Game Over
Дякую
Так і зробимо, принято.
1. Чебурашки
2. 8-10 чеб.
3. тел. 80973475888.
А в чому буде проявлятися вороже ставлення бандитів до Свободи :?: :D
На особистості переходити ми ж не збираємось.
Звичайно не збираємось, в житті ж Бандити і Свобода найкращі друзі :) , а в грі це стрільба при першій нагоді :)
fred.venom
24.03.2008, 18:03
[skiped]
Шось я не можу знайти. Де саме буде проводитись гра?
Я так розумію, що під час Радіаційнного Викиду, всі гравці можуть обідати?
Місце проведення гри оголосимо пізніше.
Під час викиду всі повинні знаходитись на території МІСТА, а чим займатись - справа ваша.
Rom[Venom]
25.03.2008, 13:08
1. Веном
2. 5 +1
3. Той же
"Свободівці"!!!, що там з локацією??? Всі ж чекають. :!: :!: :!:
Гра буде проводитись в м.Тернопіль недалеко с.Підгороднє.
Схема доїзду:
http://photofile.com.ua/photo/magnit1/3526276/small/76452174.jpg (http://photofile.com.ua/users/magnit1/3526276/76452174/)
Кльово!!! Питання по темі. Там суто ліс, чи є якісь будівлі? S.T.A.L.K.E.R всеж таки :)
лес , поле - зданий нет
карта проезда от "мотора"
http://i.io.com.ua/img_aa/large/0360/65/03606576.jpg
Капітошка
3-4 чол.
транспорт свій.
Zodchiy 80504346364
-=VoVaN=-
05.04.2008, 07:25
1. Caimans
2. 6-8
3. своїм транспортом
4. 80679096240
Відредаговано перший пост:
- внесені невеличкі зміни в гафік
- додана "цифрова обробка"
1. С.Т.О. П.У.Д.І.В.
2. 5-8 джігітів
3. транспорт свій
4. 80679330183 Дядя Толік
Шановні організатори! Пропоную обмежити продаж спецзасобів в часі, а також переглянути питання про оживлення на місці Моноліта. Також було б цікаво, якби Свобода була союзником команди, що утримує моноліт, а відповідно бандити проти всіх. ну, але це на ваш розсуд
Головне щоб в день дощу не було
http://www.gismeteo.ua/towns5/33415.htm
Але нам не звикати... :D
Не зовсім зрозуміло, що відбувається у випадку якщо команда знаходить Моноліт, але не може його втримати. Наступна команда, що захопила, отримує право респауну біля Моноліта? Якщо вдалось вибити утримуючих за кілька хвилин до кінця місії, для виграшу треба лише протриматись ці пару хвилин?
І ще на рахунок спецзасобів і артефактів не зовсім зрозуміло - рукавиці і петарди ясно, а що зі скотчем?
Як варіант - Свобода(команда Чебурашки, Терен не грає) виходить на Моноліт після першого салюту і допомагає першій команді, тобто стає союзником до кінця гри! На приз не претендує! :)
Мертвяк для команди яка обороняє Моноліт на місці(детальніше на грі), для решти - звичайний( до БАРУ і т.д)
Якщо вдалось вибити утримуючих за кілька хвилин до кінця місії, для виграшу треба лише протриматись ці пару хвилин?
Так. Виграш за тими, хто запустиь фінальний салют.
Фінальний? Хочу уточнити, у сценарії написано "в 16:00 - салют і до 17: 00 утримання точки". Тобто салюта буде два - в 16.00 і 17.00?
Фінальний? Хочу уточнити, у сценарії написано "в 16:00 - салют і до 17: 00 утримання точки". Тобто салюта буде два - в 16.00 і 17.00?
Вірно. Фінальний точно в 17.00, а перший - плюс-мінус - залежить від Вас.
Как быть, если основной состав группы, которая первой нашла монолит выбит? Как будет вести себя Свобода в этом случае?
Как быть, если основной состав группы, которая первой нашла монолит выбит? Как будет вести себя Свобода в этом случае?
Cвобода - союзник команди, яка перша вийшла на Моноліт і запустила салют(крім того командир виходить на канал
Свободи і запрошує допомогу). А дальше - встигли швидко підійти - оборона, перебили першу команду - перегрупування і штурм.
Тоесть, если я правильно понял, команда, которая запустит стартовую ракету, имеет у себя в бонусе группу поддержки? так?
Может эту функцию можно будет купить в перерыве?)) Закрытый аукцион без озвучки цифр(аля тендер) :D
Тоесть, если я правильно понял, команда, которая запустит стартовую ракету, имеет у себя в бонусе группу поддержки? так?
Так
Может эту функцию можно будет купить в перерыве?)) Закрытый аукцион без озвучки цифр(аля тендер) :D
Антон, купити - тільки за реальні гроші. :)
Хех....
В первой части Свобода таки продается за процент :wink:
Антон, ти ж немаленький, повинен знати, що Свобода не продається. :)
Мне лично кажется, что для защиты монолита много людей даже не надо будет. После того, как они получат дополнительные респы + займут оборону + респаун на месте + бойня между остальными командами между собой при штурме монолита(а ето будет - все хотят захватить монолит :D ), им останется просто проводить тирную стрельбу, аля "что за сервис, я еще не успел выстрелить, а мишень уже упала. Кто стелял по моей мишени, я спрашиваю?" :mrgreen:
Як буде проходити штурм Моноліту не передбачить ніхто, тобто як будуть вести себе штурмуючі невідомо, нагадаю, що команди нейтрально ставляться одна до одної. Не виключено, що вони будуть наступати з піснею "Братва, не стреляйте друг друга" :) . Ворогують тільки Свобода з Бандитами.
Оце завтра м'ясорубка буде...
Прохання не запізнюватись. Гра почнеться в 11.00.
Командам, які почнуть гру пізніше, просто залишиться менше часу на збір артефактів.
Корисно буде взяти на гру сірники.
І ще - подбайте про спреї від комах, мошкара різна якраз зараз піднімається.
Первый час, игра была в стиле "грибники".Все ходят друг возле друга, заглядывают под кусты в надежде найти какой-нибуть артифактус :wink: и.т.п.
Но после. Когда некие команды типа Гуцулов (что были в большинстве), подумав что искать больше нечего - начали заниматься грабежами и поборами вольных сталкеров :D .... Тут все и завертелось. На етой игре меня топили три раза, зато я почти никого. И даже не смотря на ето, получил массу удовольствия, хорошее настроение и крепотуру поутру :D .
Огромное спасибо организаторам, а также командам учасникам (с вами было здорово поиграть :D )за полученное удовольствие.
P.S. Очень хотелось бы глянуть на фото с игры.
fred.venom
14.04.2008, 10:43
Вот і я добрався :)
Дуже шкода що по різним форсмажорним обставинам незмогла поїхати більша частина нашої команди, тому пішли помагати бандитам. В результаті переконався що промишляти розбойом вигідніше ніж чесно заробляти гроші :) Бандити заробили найбільше грошей :)
Трохи непонятка вийшла на другу частину гри, коли ми рішали чи купляти моноліт чи життя. Або хтось з нас щось недочитав, або хтось щось недописав, і ми незнали що у нас є зразу по одному життю, і що ще одне ми зможемо получити при захваті моноліту. В результаті ті життя які купили так і не пригодились, а де моноліт ми взнали за пів години до кінця гри. Тому навіть вернутися в мертвяк і використати життя не вийшло :(
В загальному гра сподобалась, хороші супротивники-сталкери, особливо ті які принесли нам 4 банки березового соку ;) , свободівці, яким ставало скучно мирно пропускати сталкерів, і вони йшли в ренйд в тили бази бандитів.
Магніти молодці, хороший сценарій, хороша організація, було звичайно пару "перекосів", але думаю на майбутнє вони будуть враховані, і в нас получиться поїхати всією командою - тоді ще й попробую в шкурі сталкера пограти :)
Всім дякую за гру, Гуцулів щераз вітаю :)
Готов побиться об заклад, что недовольных после игры не было :)
Все зависило от самих игроков и от манеры их игры. Очень неплохая задумка! Хорошая реализация! Чувство, что чего-то не хватало, есть, но обьяснить словами не могу. Наверное не хватало половины нашей команды, которая к сожалению не смогла приехать.
Мы выбрали более лояльный стиль игры и поплатились за это. В следующий раз Гуцулы не будут сходить с моего прицела, даже если будут предлогать что-то :twisted:
А вообще в таких играх очень ценится жизнь. Отбившийся от рейда просто теряется и потом начинает водиночку бродить в поисках Монолита :)
Из минусов не касающихся организации: Разговоры по рации в мертвом состоянии бойца из команды Капитошки, если не ошибаюсь(других не видел).
Спасибо оргам! Все было на уровне!
Гуцулал мои поздравления :!: :)
Cвободе было скучно, все сталкеры проходили, улыбались и послушно платили дань.
Ни кто из сталкеров даже не попытался пробиться через центральный вход, а были моменты когда я один стоял на входе.
http://st-gans.io.com.ua/album109651
fred.venom
14.04.2008, 14:04
Cвободе было скучно, все сталкеры проходили, улыбались и послушно платили дань.
Ни кто из сталкеров даже не попытался пробиться через центральный вход, а были моменты когда я один стоял на входе.
От один з недоліків організації :)
Якби місце розміщення Свобода-Бандити поміняли місцями, або сектори розкидання артефактів змістили вниз, щоб Сталкерам було ближче проходити через Бандитів - то було би Бандитам веселіше, і ми би ще більше грошей заробили ;)
А так Сталкерам було ближче і простіше нести через Свободу. Це лишній раз доказало носіння води - нетак просто було воду мімо бандитів пронести ;)
fred.venom
14.04.2008, 15:13
Ага, тільки за ті артифакти копійки давали, а за воду 200 рубасів. От Гуцули і попали на всі 400 рубасів. :mrgreen:
Але не дивлячись нінащо, всупереч всьому, ви виграли :)
-=VoVaN=-
14.04.2008, 15:21
[quote="st.gans":ry8uon9v]Cвободе было скучно, все сталкеры проходили, улыбались и послушно платили дань.
От один з недоліків організації :)
Якби місце розміщення Свобода-Бандити поміняли місцями, або сектори розкидання артефактів змістили вниз, щоб Сталкерам було ближче проходити через Бандитів - то було би Бандитам веселіше, і ми би ще більше грошей заробили ;)
А так Сталкерам було ближче і простіше нести через Свободу. Це лишній раз доказало носіння води - нетак просто було воду мімо бандитів пронести ;)[/quote:ry8uon9v]
Ми взагалі хотіли обійти бандитське "кодло" :twisted: стороною не потрапляючи вам на очі але часу було обмаль...наших партизанів перебили, прийшлось тупо ломитись купкою через бандюків :)
P.S.:Дякую за гру) Все було супер, цікаво, хто найбільше хотів виграти той виграв, вітаю Гуцулів))
Первая миссия для Свободы получилась действительно скучноватой, ну да оно и понятно, Свобода играла роль сервиса, которым почему-то никто не пользовался :) После вероломного нападения бандитов, свободно пропущенных через наш вход, на наш же патруль начался серьёзный конфликт с бандитами, стало веселее.
Хорошо поиграл, приятно пообщался, жаль небыло времени посидеть у костра.
Всем спасибо и до встреч ;)
Свобода играла роль сервиса, которым почему-то никто не пользовался :)
Мы пытались, но видать из-за радиации наши рации плохо передавали, а рации Свободы плохо принимали сигнал :wink:
NEO[VENOM]
14.04.2008, 16:37
Свобода играла роль сервиса, которым почему-то никто не пользовался :)
Мы пытались, но видать из-за радиации наши рации плохо передавали, а рации Свободы плохо принимали сигнал :wink:
певно бандити, тобто вільні підприємці(люди рідкісної вихованості, інтелегентності, толерантності і СКРОМНОСТІ), просто глушили сигнали радіостанцій щоб допомогти бідним, замученим біганиною по зоні сталкерам донести в місто самий важкий артефакт, з чим успішно і впорались :D
Якби місце розміщення Свобода-Бандити поміняли місцями
ну тут палка о двух концах
большинство сталкеров выйдя из города пошли в сторону наименьшего сопротивления, подальше от бандитов
бандиты стояли ближе всех к роднику, и воде была самая дорогая и тяжелая
из сталкеров , свободу, ни кто не попросил о помощи в проведении через бандитскую территорию
просили о помощи в третьем секторе, но получить точных координат не удалось ( хотя был послан патруль, который при возвращении нарвался на бандитскую засаду)
-=VoVaN=-
14.04.2008, 18:25
ФОТКО ДОВАЙТЕ!! :D
S.T.A.L.K.E.R
14.04.2008, 21:13
СПА-СИ-БО!!! :D
Оргам , коммандам , внекоммандникам!
Как многие могут понять , я просто не мог не приехать на ТАКУЮ игру! 8) Трудно написать что-то оригинальное , но присоединяясь ко всему вышесказанному , хочется подчеркнуть - наверняка нет ниодного человека , которому бы не понравилась игра вцелом.Понятно , нет и не будет игр в которых будет всё идеально для любого человека.Как говориться-на вкус и цвет...Но!Просто замечательно видеть , что на этой игре не было и нет КОНКРЕТНЫХ наездов и конфликтов. :D Сплошной пазитифф! :D Что говорит о прекрасной организации и честной игре бойцов!Ура товарищи!Мы растём и развиваемся! :D Ещё раз всем спасибо!Ждём всех за недостающей дозой радиации в Нетишене! :lol:
S.T.A.L.K.E.R-FOREVA!!!
Дякую Всім Вам.
Добре, коли непогана задумка перетворюється на хорошу гру.
Ми це зробили! І зробили це разом з Вами!
Нам, організаторам, приємно було бачити те, що на гру приїхали люди, з якими можна грати, зібралась нормальна дружна компанія. Зараз мене вже не дивує той факт, що перед грою тай на самій грі ніхто не задав питання - за якими правилами будемо грати? Напевно, це виключається коли друзі грають з друзями. Така атмосфера надихає на подальші кроки. Я думаю, що наступна гра, організована нами, буде на 50-70чол і по запрошеннях. Небуло ще кількох команд, яких ми хотіли б бачити. Може я й неправий, але буде так :) Ну, це все в майбутньому :) , а далі по самій грі:
Приємно здивували новачки - це дві франківські команди "Батяри" і "Капітошка". Перші нагло заняли Чорний вхід і бандити добрих хвилин сорок "берега не бачили". А другі мають "злого"(спортивно) командира, який ще буде не раз вигравати. (Necrosus, важай 19-го :) ) Решта, на мою думку зіграли на свому рівні. Комусь для виграшу бракнуло камрадів, які "не змогли", комусь спорядження, комусь досвіду, везіння... Це були змагання, де немає "білих" і "чорних" по Nчол, де ви "загубились в толпі", тут все залежало конкретно від вашої!команди.
Ще порадував "Великий комбінатор" - ватажок бандитів, який начебто найхитріший... так, з водою їм "влізло", позабирали в сталкерів і мали 800руб, бо за півгодини до викиду, бандити були найбідніші в Зоні. Якби Входи були навпаки, вони б і того не мали. :) А в другій половині бандити "намудрили" так, що перемогу просто віддали. Це все "нечесні гроші", "як прийшли - так пішли" :)
Доречі, "Гуцули" - єдина команда, яка купила карточку сектора А і звузила свої пошуки. Всі решта накупили життя і надіялись на випадок. "Гуцули" справедливо перші знайшли Моноліт і викликали "голодну до бою" Свободу, яка нудьгувала в Місті. Голодні Свободовці знесли всіх, хто попався по-дорозі і вийшовши на оборону Моноліту вже, напевно б, точку не віддали.
Переможців Вітаю!
Ще раз всім Дякую.
Особисто для Vovanа продубльовано: http://st-gans.io.com.ua/album109651 (фото)
Сергій, ти щось надивився кіна про німців - фашисти, рейх... с тебе аж пре.
А перед як називати когось фашистами ти хоча би змінив своє власне вітання "Хендехох" на якесь пристойніше :)
Шкода, але відео не буде, бо... оператор була початківець :)
S.T.A.L.K.E.R
15.04.2008, 20:25
:lol: Була?! Кто ж её бедненькую не пощадил?! :lol:
Це значить знімала із закритим об'єктивом? :D
По грі:
Наша ватага, щоб не натикатись на інші команди, помандрувала в сектор№1 і пролазивши там дві години окрім декількох дисків, яких неможна брати без спецзасобів, ніц не знайшли. Проте цей сектор став для нас як рідний.
Дуже важко знайти своїх після мертвяка, особливо коли у лісі всі відстрілюють всіх.
:) За погоду дякую. :D
Ліс дуже класний, але під сталкера, як на мене, трохи непідходяща локація. хотілося б попросити оргів наступого СТАЛКЕРА організувати, якщо буде така можливість, на якомусь урбані.