Просмотр полной версии : Планування баталій
SeekerHT
21.03.2008, 14:52
Пропонується влаштувати 23.03.08 гру чоловік так на 20-ть :!:
В цій темі вирішуємо організаційні питання:
- Хто?
- Де?
- Як?
Я :) но нема ствола.
ПВО :)
1. Значить так - нас буде як мінімум 7 чол.
2. Тут куди вирішим - можна і на ПВО.
3. Тільки гра має бути на якусь тему - дезматч в топку.
Я буду... мона на ПВО правда надо багато траспорту на стільки народу
А де ти ствола дів? ))
SeekerHT
21.03.2008, 20:54
2NORBY
Ну стволів в мене вистачає.
2СНАР
Ну не мені вирішувати, але думаю що можна.
Ну то значить на ПВО єдине якщо туди їхати то треба зібратись раніше бо ми вже маєм горький опит, в тому плані що нам треба вже бути готовими в 9 годин ранку, бо якщо це все розтянути то ми приїдем туди фіг зна коли.
SeekerHT
24.03.2008, 08:59
Так маклаудізм довів до ручки.
Я як організатор відмовляюсь від каменного века, який моя команда проскочила в свій час.
Пропоную після гри 30-го - провести кілька технічних тренінгів, кілька пошагових, да й просто відпочити від цього всього!
Я тільки ЗА :)
Остогидло щось пояснювати людям, які не хочуть нічого слухати :(
Ось вже мало часу залишилось до 30.03!
Давайте разом подумаємо як, де і о котрій годині нам зібратись. Також цікавлять ідеї стосовно сценарію. Бажано в ці перші дні тижня вирішити долю майбутньої зустрічи.
Як варіант, можемо приїхати до вас або ви до нас. У нас місцевість - ліс, поле, невеликий урбан. План гри (поверхневий і в загальному):
1. Вранці (довго не затягуючи) - зїзд/збір учасників, висування на місце майбутньої гри.
2. Ближче до обіду - прибуття на місце гри, невеличкий сніданок(обід).
3. Майже обід :) - початок нон-стоп гри на 4-6 годин.
4. Вечір - збір, фуршет (і т.п. :lol: ), дорога додому.
Прив'язка по годинах відбудиться по домовленості!
Шановні, нада постаратись і організувати нашу спільну міжкомандну гру. Все залежить не тільки від рішень командирів команд!
Приєднуємось до обговорення http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?f=171&t=17913
Так, Луцьк, не спати!!! :D
Ми б хотіли зіграти з вами перед Відкриттям, яке 9-11 травня. Часу залишилось зовсім мало. У квітні ще й Пасха! Тому на ближайші вихідні треба зустрітись :idea:
Доречі, ви їдете на Відкриття?
Fenixter
01.04.2008, 14:10
мда.... сусіди геть десь пропали :(
На відкриття плануємо, але це залежить від наявності основого складу і можливості погуляти в ті дні.
З вами гру можна організувати, але все рішає той самий КЕП ;)
SeekerHT
03.04.2008, 15:30
В КЕПа просто проблеми всюди. На всі фронти не тягну :cry:
Зараз вирішуємо технічні проблеми.
SeekerHT
09.04.2008, 07:28
Так народ плануємо на 13-те баталію.
На сьогодні (9.04) готові їхати: Термінатор, Алексус, Сон Гоку, ВАМ, Віталік, Норбі, Денім, Спец.
З команди Факторії все ще йде опитування.
Всім доброго дня!
Що ж, були ми на Відкритті, набігались, награлись... Тепер настав час подумати про майбутнє. :roll:
Пропоную втілити у життя ідею гри людей так на 40! Зі своєї сторони можемо бути у складі десь 20 бійців. Було б добре повторити гру на вашому полігоні (де останній раз грали). Сценарій і підготовку до гри допоможемо організувати (навіть з попереднім виїздом на полігон для підготовки позицій). Якщо людей зацікавить - створимо окрему тему для обговорень.
Жду вашої реакції...
Панове думайте доброго дня! В разі чого на Радивилівський Ш.Т.У.Г. розраховуйте! Давайте будемо розширяти свої регіональні горизонти.
Одним словом все залежить від вас. Потім ви до нас можете приїхати ми всіх раді будем бачити. "10 легіон" може з вами поділитись думкою про нас 8) .
Чекаєм від вас повідомлень. :!:
SeekerHT
19.05.2008, 08:09
Панове Лучани, а де вся активність?
Планується щось чи як?
Наші всі за! Від "Бундеса" привіт 10 Легіону.
Будемо раді Вас побачити ще...
Згадуємо частенько гру з Вами.
Fenixter
24.05.2008, 15:14
мде, не чекав такої пасивності від сусідів!! :(
прокидайтеся нарешті!! :)
SeekerHT
25.05.2008, 18:34
Активність на 1-5 чоловік, а інші пасують. Щось цього року сталося з Лучанами.
незрозумів:
1. Де пасивність.
2. Де всього 1-5 чоловік
По-перше пасивності немає - наша команда вся за, а це вже як мінімум 10 чоловік - можна дотягнути до 16 - 18 але не дуже хочеться брати на гру "новачків" щоб вони "маклаутизмом" і взагалі нерозумінням того що відбувається зіпсували гру (самі знаєте як воно перші рази) - тому і говорю за 10 чоловік...
По-друге не розумію Павла - чому 1-5 чоловік - можливо у вашому складі якісь зміни але грати будемо разом на одному боці тому вже аж ніяк не 1-5 в результаті мінімум 11 - 15 чоловік що вже "банда"...
Зрозуміло що треба тут у Луцьку згуртуватись та організувати гру - причому підготовкою полігону треба зрозуміло зайнятись нам... слава богу транспорту придостатньо...
Так що все в наших руках....
SeekerHT
26.05.2008, 08:14
Ваша команда не спорю :wink: Нам би ще таку активність.
Нашу команду зібрати докупи неможна.
А тим більше виступати організатором!
Так, всім на обговорення сюди http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?f=171&t=19493 :D
Если кому нужен боец могу присоединиться,я пока вне команд,живу в Луцке,в играх участвовал раз 5,только вот форма армейская-Украина,сбруя АК-47s,если че в аську маякуйте
Форма значення немає, було б бажання!!!
моя ася 163051293
Реєстрація на гру та інфа по ній http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?f=171&t=19570
Зареєструйтесь командами і також зареєструйте тих від вас, хто не може сам. :)
Всем привет!
Давайте игру с нами (брестчанами) замутим. Сколько в регионе народу игрового?
Волынская обл.,где-то около 30 человек наберется. Могу помочь с сценарием.
Ну и у нас из боеготовных 40-60 будет. Вы на этом форуме общаетесь?
конечно общаемся! счас все после зимы роздупляются
Мы в принципе и не закрывались на зиму, был Черный Транзит 3, сейчас все готовимся на Открытия... Как везде успеть, хз.
Заходите к нам на форум. http://forum.trial.by/
SeekerHT
03.04.2009, 08:37
Ну тут питання де і коли. А народі підтянеться :D
Прокогда пока не скажу....
Насчет где - можно у нас возле Малориты
http://air-soft.by/forum/MAP/BASE.jpg
Бывшая ракетная база. Куча сооружений поросших зеленью.
На любое количество игроков. Сейчас ведем переговоры с властями что бы взять в аренду эту базу... Устроить там постоянный страйкбольный полигон.
граємо кожну неділю в Гаразджі.
приїжджайте.
думаю всі отримають масу задоволення :)
eynshteyn
27.05.2009, 16:53
Під гаразджою він мав на увазі Базу 740, знаходиться вона- Україна, Волинська обл., Луцький район, по дорозі з Луцька на Гаразджу. Більш детальніше про базу: http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?f=170&t=20359
Дуже цікаво було б зіграти з Вами.
Нормально, карта есть, куда ехать понятно...
Заиграем как-нибудь после БК 3.
Кстати, а вы на Тернополь едете?
Нас автобус насобирался человек 30...
Продолжим диалог соседи-и-и-и-и......
Мы готовим мега игру. Приезжайте, 10 км от белорусско-украинской границы.
http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?f=49&t=30506&p=363759#p363759
http://forum.trial.by/viewforum.php?f=70
http://i149.photobucket.com/albums/s47/furious_lamb/balkan_star_1.jpg
"Балканская Звезда" - страйкбольный фестиваль, который пройдет в 10 км от украинско-белорусской границы, вблизи города Малорита 11-13 сентября 2009 года.
Организаторы фестиваля - клуб "ТРИАЛ".
В программе:
- крупномасштабная страйкбольная игра "Балканская звезда"(с 11 на 12 ночная игра);
- выступление известных музыкальных групп;
- развлекательная программа (фейерверк, конкурсы и т.д.).
Взнос с участника - 35 у.е.
В него входит:
аренда полигона, аренда электростанции, организация игры, снабжение игроков водой, дровами, биотуалеты, юридическое сопровождение мероприятия, аренда техники, оплата МЧС, медиков, охраны, 2-х разовое питание игроков на 100 посадочных мест, концерт, аренда сцены, фейерверк, уборка территории и вывоз мусора, обеспечение призами конкурсантов, затраты на топливо и т.д..
Вся остальная информация - http://forum.trial.by/viewforum.php?f=70&sid=be1bbe40e3cd3f9f00fe1eabe3b07145
Плюс ко всему, для пересечения границы без излишних формальностей, наш клуб (имеющий официальный статус юридического лица http://forum.trial.by/viewforum.php?f=56)делает официальное приглашение, оно в последствии находиться на погранпереходе на белорусской стороне, позволяющее избежать вопросов - "что оружие везете?" и проч.
Siloflax
07.10.2009, 02:15
Ніякої реклами і ссилок.
SeekerHT
SeekerHT
10.10.2009, 10:06
Як щодо невеличкої ролевої гри на незнайомій території?
Поконкретнее пожалуйста ;) .
vsergeyev
09.05.2010, 13:12
Як щодо повоювати в понеділок, 10го травня.
Чи є бажаючі?
и я за.... и думаю еще человек 5:)
SeekerHT
14.05.2010, 09:27
Доречі кому розсилка СМС кожної неділі не приходить про де, коли і як граєм, прошу писати мені в ПП. В листі представитися, вказати номер мобільного та команду. І буквально найближчих вихідних і всі наступні у Вас приходитиме Спам :lol:
Питання до шановної луцької страйкбольної спільноти. Де ви вісвітлюєте свої ігри\тренування\збори? А то таке враження, що ніде :D , я впевнений, що помиляюсь, але чому ж тоді тут у вашій гілці не має ніякої інфи? Скоро вже відкриття сезону (а в когось він і не закривався мабуть;) ) і хотілось би знати - Що? Де? Коли?
Наверное тут еще долго будет глухо!((( :( :( :(
Наверное тут еще долго будет глухо!((( :( :( :(
Шкода. Ну треба якось розшевелювати Луцьку страйкбольну аПсЧевствЄность :)
Odnoglazui
16.02.2011, 23:14
Если честно Таир, то Наша команда планирует сделать открытие Вместе с несколькими Ровенскими командами 23 февраля будет сбор Ровенских командиров там все и обсудится!!!!!!
Odnoglazui
16.02.2011, 23:15
P.S.
На войне как на войне все разведданные про нас под грифом СЕКРЕТНО)))))))))))))))
P.S.
На войне как на войне все разведданные про нас под грифом СЕКРЕТНО)))))))))))))))
Абсолютно вірно! Але щоб на війну зібрати солдат і офіцерів, то треба якось приоткрити "занавєс")))) Доречі у вас багато команд у Луцьку? Ну ковельських я знаю, а от столицю Волині по-кількості осіб страйкбольної статі даних не має ;)
Добрый вечер. Есть у нас, на сколько Я знаю несколько команд:
1)Зубры
2)GSG9
3)Тигры
4)и Мы СМЕРШ
5)2 команды внекомандников(без названия)
и так человек 5-10 отдельно бегают.
Когда-то были ещё "Черные Орлы" но про их судьбу некто не знает.
Odnoglazui
17.02.2011, 19:17
В составе команды СМЕРШ 15 человек и численость все ростет.... 2 укомплекованых отделения разведки и прикрытия с пулеметами и снайперскими винтовками....!!!!!!!
Добрый вечер. Есть у нас, на сколько Я знаю несколько команд:
1)Зубры
2)GSG9
3)Тигры
4)и Мы СМЕРШ
5)2 команды внекомандников(без названия)
и так человек 5-10 отдельно бегают.
Когда-то были ещё "Черные Орлы" но про их судьбу некто не знает.
Дякую за "просвЄщЄніє". Хоч буду знати хто є у вас, хоча я навіть не знаю всіх команд Рівненського регіону і скільки їх)))
В составе команды СМЕРШ 15 человек и численость все ростет.... 2 укомплекованых отделения разведки и прикрытия с пулеметами и снайперскими винтовками....!!!!!!!
Ну тут можна лише сказати -ВІТАЮ! Добре коли такими темпами команда формується :!:
Так бы еще все 15 человек собирались вместе))),то цены бы нам не было!)))
Odnoglazui
18.02.2011, 16:09
И слава Богу а то противников не найдемс!!))))))
SeekerHT
20.02.2011, 17:51
Ну часу просто мало!
А взагалі сезон закрили рано, бо мінусова температура дає негатив по силуміну.
А щодо того що так тихо на форумі: так склалося що ми обговорюємо/плануємо/спілкуємося за кухлем пива в "Майдані" чи в піцерії. Для більшості інший формат нецікавий. Тому і розшевелювати нетреба.
Доречі як варіант для відкриття можна підігнати ПВО. Того року ми його підготували, тому його можна напряму запускати в діло. Було б краще щоб капітани як Волині так і Рівненщини оцінили візуально складність і різнобарність території. Думаю 23 обговоримо все це.
SeekerHT
20.02.2011, 18:00
Так бы еще все 15 человек собирались вместе))),то цены бы нам не было!)))
Весною ж грали 10х10 стабільно, а інколи 15х15. Просто коли бархатний сезон і осінь, то народ відволікається на всяке :lol:
А щодо того що так тихо на форумі: так склалося що ми обговорюємо/плануємо/спілкуємося за кухлем пива в "Майдані" чи в піцерії. Для більшості інший формат нецікавий. Тому і розшевелювати нетреба.
Ну бачите друзі, мені до вас з Володимира в луцьк на пиво якось не сподручно ;) В крайньому разі часто не сподручно, а інколи і можна буде! :)
В мене є питання до вас (ну ви свій регіон знаєте краще ніж я!) чи є якийсь у вас хороший урбан? Я знаю, що є Гаразджа (здається так називається) але мені хтось казав, що її там вже майже розібрали. Хоча пам"ятаю як їздив туди до вас воювати із своїми вояками літом.
Просто є одна ідейка на досить нетривіальну гру із готовим сценарієм (на 85%), але потрібен урбан (не 2-3 хатки, дерев"яний туалет і ангар :D ). В Радивилівському р-ні є 2 варіанти, але вони трохи бідові :( , це колишні колгоспи.
Вообщем якщо не секретна інфа то поділіться! Не проти буду зробити спільну гру на немаленьку кількість осіб!
SeekerHT
21.02.2011, 08:37
Ну бачите друзі, мені до вас з Володимира в луцьк на пиво якось не сподручно ;) В крайньому разі часто не сподручно, а інколи і можна буде! :)
Ну наші на форумі майже не відписують, тому мені і ще кільком, писати на форумі ну ніяк не ефективно. Краще зустрітися і переговорити. Вербалка краще за текст.
А якщо регіони і ті хто не має можливості, то думаю залюбки обговоримо, тим паче що Смерш більш активний на форумі.
В мене є питання до вас (ну ви свій регіон знаєте краще ніж я!) чи є якийсь у вас хороший урбан?
Зараз є 3 полігони: Гараджа (урбан тіпа містечко), ПВО (Урбан + джунглі), ДОСАФ (Молода посадка сосен + величезний насип).
З Гараджею Ви знайомі тут добавити нічого, зараз це досить таки травматичний полігон, особливо для новачків.
З ПВО знайома невеличка група з Рівного і з Луцька - це мішаний ліс (хвоя, дуби, берези), своя інфраструктура доріг (більшість бетон/асфальт), близько 14-15 будівель (відстань між якими від 15м до 150м, досить таки різнобарвна територія (є долини, є ставок). При цьому через кожних 5м якесь укриття чи траншея чи взагалі дзот.
З ДОСАФом ми справу не маємо оскільки це знахідка GSG9, а в більшості з ними стосунки не дуже.
Взагалі-то впринципі щось можна найти нове, але це треба спонукати людей, можливо після 23 організуємо.
На счет полигона в Гараздже!
Если планировать что то большее чем местные пострелялки,то можно его тоже подготовить!!! Я думаю уже все давно знают проблемные места,да и весной будет хорошо видно все люки и т.д. Все это можно пометить и огородить,для умных людей,а дурак и так себе приключений найдет!!! Исходя из того количества человек.играющих в Луцке,это не есть проблема,проблема ЖЕЛАНИЕ!!!
GAladraNEC
21.02.2011, 12:47
у Гаразджи есть одно, довольно таки огромное НО, это количество некомбатантов... на последний игре, во время атаки я заметил парня который пытался уложить спать маленького ребёнка в лесу (примерно в 60-80 метрах от блокпоста), потом тот велосипедист "дикий"... не предыдущих играх, я чуть не изрешетил собирателей яблок...
на ПВО такой проблемы не было, на сколько я помню...
Да!!!!!!! Тут я с тобой согласен!(((((( а самое хреновое, что этим аборигенам,хрен что расскажешь.они сука специально будут лезть на стволы!!! А велосипедиста я тоже помню))))))))
SeekerHT
21.02.2011, 15:33
Да!!!!!!! Тут я с тобой согласен!(((((( а самое хреновое, что этим аборигенам,хрен что расскажешь.они сука специально будут лезть на стволы!!! А велосипедиста я тоже помню))))))))
Першого велосипедиста я чуть не поклав на кар'єрах.
Рухається голова швидко, ну мол мене по флангу обходять, так красиво веду ціль на вікно пострілу, слава богу просік що щось не так. Коротше він їхав по стежці, праворуч якої через 50см обрив метрів на 20-ть круто вниз. Тепер перш ніж стріляти визначаю чи страйкер, а потім вже свій чи чужий :D Але це оффтоп.
По суті: я просто не орієнтуюсь для чого саме і який саме потрібен Урбан :oops:
Може тонкий намек який саме формат гри має бути... Бо впринципі можна щось і підшукати...
Odnoglazui
21.02.2011, 18:02
На счет Гараджи недавно были стеляли пока полигон еще стоит!!!
Если планировать что то большее чем местные пострелялки,то можно его тоже подготовить!!! Я думаю уже все давно знают проблемные места,да и весной будет хорошо видно все люки и т.д. Все это можно пометить и огородить,для умных людей,а дурак и так себе приключений найдет!!! Исходя из того количества человек.играющих в Луцке,это не есть проблема,проблема ЖЕЛАНИЕ!!!
Звісно, що така гра не тільки для "місцевих", але і для людей з інших областей. Велику гру робити.
у Гаразджи есть одно, довольно таки огромное НО, это количество некомбатантов...
Ну це серьйозний нелостаток звісно! Дімон а в нас в обл. не має якогось хорошого урбана?
З ДОСАФом ми справу не маємо оскільки це знахідка GSG9, а в більшості з ними стосунки не дуже.
Я в принцыпе не защитник всех в нашем регионе, но уже достало и меня ,напишу:
Вообще-то Паша мог в этой ветке не писать про свои нравы к другим людям. Надобно чуть быть терпимее и умнее.
Желательно не ностальгировать через пост о своих былых обидах, или лучше напиши Кто?(по имённо тебя обидел и как)
Блин...Такие все взрослые!!! (не в обиду- некоторым стоит пройти службу в армии).
Я поддерживаю полигон "Гаразджа"(инфраструктура ещё осталась) так как на ПВО в натуре "Джунгли"- очень много мелкой ростительности.
GAladraNEC
21.02.2011, 20:36
Таир, насчёт у нас в регионе... нада потрести АФАшников, они (ЭТО ТОЛЬКО СЛУХИ - "порченый телефон" как говорится) нашли в Костополе Сахарный завод в простое... я буду видеть кого, то спрошу обязательно.
Хорошо, Гаразджа, а что с некомбатантами делать??? за ручку водить их постоянно и из-за них игру останавливать?!...
Да! и ребят, комены с намёками - будьте умнее. Есть личка для такого.
Надобно чуть быть терпимее и умнее.
Правду сказано, давайте одне до одного ставитись із повагою.
Я поддерживаю полигон "Гаразджа"(инфраструктура ещё осталась) так как на ПВО в натуре "Джунгли"- очень много мелкой ростительности.
Пямятаю те ПВО, теж були там у вас. Там літом справжні джунглі))) Шкода що урбана такого не має хорошого (типу містечка, на що схожий полігон Гаразджи).
Таир, насчёт у нас в регионе... нада потрести АФАшников, они (ЭТО ТОЛЬКО СЛУХИ - "порченый телефон" как говорится) нашли в Костополе Сахарный завод в простое... я буду видеть кого, то спрошу обязательно.
ТО чудово! Попитай будь ласка, авось щось і получиться))))
Для начала надо определиться-будет ли все проходить в Луцке!!!
Все равно выбор у нас не велик.либо Гаразджа,либо ПВО!!!
Если в Луцке,то кто приедет из регионов,какие команды,а тогда просто проголосовать за конкретный полигон!
Лично мое мнение!!! :oops: :roll:
SeekerHT
22.02.2011, 12:04
Для начала надо определиться-будет ли все проходить в Луцке!!!
Все равно выбор у нас не велик.либо Гаразджа,либо ПВО!!!
Если в Луцке,то кто приедет из регионов,какие команды,а тогда просто проголосовать за конкретный полигон!
Лично мое мнение!!! :oops: :roll:
Ну думаю тут обговорювати немає взагалі чого. Всеодно це розтягенеться на кілька сторінок форуму.
Треба зібратися і вибрати Рівне чи Луцьк. Ну і який полігон звичайно. Далі формат гри і деталі... Це швидко, а головне через дискусію.
2stasss
Я писав про більшість, а це >=51%. Все інше відписав в приват.
Туе я согласен! :D
Командиров в студию!!! :P
Завтра важлий день обговорень і консультацій))) Шкода мене не буде, але вразі чого хоч дайте, знати, що вирішили! ;)
завод дійсно знайшли, декілька фото по заводу можна глянути тут - http://www.airsoftlife.net/forum/10-771-3
Stasss мы не внекомандники а банда анархистов и командир у нас Артист(смотри видео с "Тушенки").Насчет ДОСАФА очень маленькая территория и зданий практически нет
Ну як там пройшло страйкболпаті? ;)
Я не питаю як там відпочили, бо вірю що то було прикольно, а як із плануванням гри\баталій? До чого домовились колегіально? Чи ні про, що не говорили як зайшли в клуб? ;)
GAladraNEC
27.02.2011, 22:30
Ну як там пройшло страйкболпаті? ;)
Я не питаю як там відпочили, бо вірю що то було прикольно, а як із плануванням гри\баталій? До чого домовились колегіально? Чи ні про, що не говорили як зайшли в клуб? ;)
разговор пытались начать, но происходил в небольших компаниях)) одно решили точно, что открытие будет в Ровно. Будет встреча ещё командиров и создана группа организаторов (по типу милсима) ... посмотрим что получится.
Я не понимаю в чём суть беседы. Территория за вот эту базу "740"-Гаразджа ещё почти по 2км леса с окопами и т. д. почти в 3 стороны. Кто сказал что там не влезет 100 или 200 человек? Понятно что здания на окраине, но ещё есть лес с окопами в котором никто никогда не играет(всем надо урбан). Так можно задействовать всю территорию!!(Я так думаю)
Поддерживаю Стаса! Т.к. реально огромный кусок территории.всегда остается не затребован!!! А там и окопы есть и дот!
Если совместить лес и урбан,то получится классная игра,только подобрать хороший сценарий под территорию!
SeekerHT
28.02.2011, 16:19
Ну тут треба працювати з Ровно. Ініціатива саме в їх руках зараз...
Ну тут треба працювати з Ровно. Ініціатива саме в їх руках зараз...
А может сначала наши командиры выложат хоть какие то нароботки????
SeekerHT
06.03.2011, 19:19
А может сначала наши командиры выложат хоть какие то нароботки????
Ну взагалі-то наработки треба було 23 лютого виложувати :cry:
Odnoglazui
07.03.2011, 00:25
Я извеняюсь!!!
1. а че инициативы в руках В Луцке не осталось...
2. Много обговорили 23-го????
3. К чему на открытие делать этот милсим или как его там!!!! Много людей целую зиму сидели дома по разным причинам( робота, холод, берегут стволы, впадло и тд.) По этому на открытие захочеться много стрелять. а не после построения поехать домой!!!!!
Я извеняюсь!!!
3. К чему на открытие делать этот милсим или как его там!!!! Много людей целую зиму сидели дома по разным причинам( робота, холод, берегут стволы, впадло и тд.) По этому на открытие захочеться много стрелять. а не после построения поехать домой!!!!!
Игру по правилам МилСима можно будет сделать и немного позднее,а сейчас хочется больше динамики,что бы все проснулись после зимы!!!))))) :) :) :)
Я извеняюсь!!!
Игру по правилам МилСима можно будет сделать и немного позднее,а сейчас хочется больше динамики,что бы все проснулись после зимы!!!))))) :) :) :)
Гру на кшталт МилСим можна дійсно пізніше, та і на таку гру спочатку сезону важко зібрати багатьох. Тому згоден із СМЕРШ, про те, що б гру була...як би то правильно сказати..."простішою" але не прісною. Тим більше на таке вже є і сценарії)))
SeekerHT
08.03.2011, 10:01
Взагалі-то зібрати весною можна всіх, так кожної весни. А от проблемно це стає саме з початку літа, коли йде насичення + всілякі другорядні причини.
Так.
Много людей целую зиму сидели дома по разным причинам( робота, холод, берегут стволы, впадло и тд.)
Так причин багато, а основне це небажання виносити ресурс гіра, особливо це небезпечно з Фосфатами на борту. Нелюблю коли його розриває дето весною, тому що я наробив мікротріщин зимою 2-3 іграми. Ну і да ти прав - робота зараз не така як 2 роки назад, зараз сидіти і плювати в потолок вже не виходить. А пік діяльності саме кінець року і початок, хто працює на підприємствах і сфері АУП це добре знають :D
Я извеняюсь!!!
Гру на кшталт МилСим можна дійсно пізніше, та і на таку гру спочатку сезону важко зібрати багатьох. Тому згоден із СМЕРШ, про те, що б гру була...як би то правильно сказати..."простішою" але не прісною. Тим більше на таке вже є і сценарії)))
Если есть сценарии давайте что то решать! Или же закрывать тему за ненадобностью!!!(хотя это лично мое мнение)
Дмитро Вовкулака
08.03.2011, 21:44
Сценарії, ігри - все це чудово і необхідно! Ми, як Ковельська страйкбольна команда, готові приїздити у Луцьк (Гаразджа чи будь-який інший ваш полігон) для проведення тренувань (міні ігор). Відпрацювання тактичних елементів - це також відповідвідний сценарій і гра. Головне щоб було з ким це відпрацьовувати. Патрулювання, засади, рейди, наступ і оборона, зачистка будівель, окопів, траншей, бункерів, звільнення заручників і т.д. Ось вам і сценарії. За гру відпрацювати 2-3 елемента з 2-3 воюючими сторонами. Нас на Волині достатньо страйкболістів, щоб відіграти ігри самим і запросити інші регіони. Можемо також організувати пару цікавих ігор у Ковелі (є хороші полігони). Пропоную організовувати ігри хоча би раз в 2 тиждні. Наприклад: відпрацьовуємо патрулювання, засади і зачистку будівель, в одну гру. На наступну гру - інше. Яка різниця хто буде грати за американців, росіян, німців і т.д- головне цікаво провести час зі зброєю в руках. Командири Волинських команд звяжіться зі мною і будемо щось планувати. Спланувати місце, дату і час. Приїхали на місце і повоювали. Чекаю на пропозиції.
SeekerHT
08.03.2011, 23:32
Завжди раді...
Дмитро Вовкулака
09.03.2011, 11:11
Що ж, тоді до справ! Ми можемо приїжджати і тренуємся тільки по неділям. Тому що більшість наших бійців вільні саме в цей день. Реально потрібно планувати гру в межах 4-5 годин. Доїзд, гра, обговорення, відїзд - не включаємо в ці часові рамки.
Це добре, що Дмитро Вовкулака взявся за таке.
Логічний і головне правильний підхід, для того, щоб організувати волинских. НУ і як на мене гра і тренування то все таки трохи різні теми і якщо на грі просто граєш і виконуєш завдання, то на тренуванні ти все таки ВЧИШСЯ їх виконувати (не получилось, робиш другу спробу, потім 3-ю, тоді щось коригуєш і йдеш на 4-й переможний "штурм").
Окрім того маю пропозицію для бравих солдат, проводити ігри в легкому форматі МілСім із виїздом на добу. Без усіляких цивілізованих речей, обіду за розкладом і т.д. (ну це вже на добровольців і ті, що не бояться труднощів). Типу робити час від часу так звані Волинські "карпатські рейди" ;) . Впевнений, що і Ровно підтянеться і мої Радивилівські будуть. Плюс Броди можуть теж бути (команда Койоти).
Ця ідея жевріє вже давно і навіть є певні напрацювання на сценарії, дії, ролі і т.д.
Дмитро Вовкулака
09.03.2011, 14:03
Таір, дякую за підтримку! Приємно, що сценарист страйкбольних ігор високого формату перебуває наразі на Волині. Щодо рейдів на сутки - ми готові! Ми вже проводити такі рейди навколо в Ковеля. Зараз плануємо іншу місцевість, але також навколо Ковеля. Було цікаво пройтися селом в 4-ій ранку, щоб навіть собаки не гавкнули. 4-ро озброєних хлопців, у розгрузках, з наплічниками, спальниками, у спеку - виконали завдання на "задовільно"! Готові до співпраці.
Таір, дякую за підтримку! Приємно, що сценарист страйкбольних ігор високого формату перебуває наразі на Волині. Щодо рейдів на сутки - ми готові! Ми вже проводити такі рейди навколо в Ковеля. Зараз плануємо іншу місцевість, але також навколо Ковеля. Було цікаво пройтися селом в 4-ій ранку, щоб навіть собаки не гавкнули. 4-ро озброєних хлопців, у розгрузках, з наплічниками, спальниками, у спеку - виконали завдання на "задовільно"! Готові до співпраці.
Ото я розумію! Файний формат для справжніх...як би то сказати...фанатів своєї справи! А якщо знати, що десь біля того села, або на виході знього можуть бути ще з 10 ворогів, а друга група за кілометра 2 від можливого місця бою? Ех! Такі речі можна замути! От вам і тема - планування баталій!)))) Тим більше викиди адреналіну можуть зашкалювати так, що як казав ДрумБумБум із Рівного, цього настрою вистачить на місяць ;)
Доречі - http://airsoft.radyvyliv.net/index.php?newsid=40 таке вже планувалось в 2009 році (але тоді нажаль не склалось :( ). Може 2011 стане стартовою площадкою?
Якщо так, то думаю на такий формат з певною періодичністю може приїжати і брати участь 40 а то і 60 чоловік. Було б шикарно таке!!!
Дмитро Вовкулака
09.03.2011, 15:32
Погоджуюся, від таких рейдів адреналін зашкалює і враження від такого дійства залишаються надовго. Цікаво такі ігри проводити з визначенням на карті певної точки до якої потрібно підійти. Застовуючи карту, компас, пересічну місцевість підібратися до неї, знаючи що ти дієш на ворожій території і ворог може бути повсюди - це справжній формат військових операцій.
Погоджуюся, від таких рейдів адреналін зашкалює і враження від такого дійства залишаються надовго. Цікаво такі ігри проводити з визначенням на карті певної точки до якої потрібно підійти. Застовуючи карту, компас, пересічну місцевість підібратися до неї, знаючи що ти дієш на ворожій території і ворог може бути повсюди - це справжній формат військових операцій.
Идея с рейдами очень интересна,особенно однодневные,может расскажите как оно все проходило и какие стояли задачи???
Дмитро Вовкулака
09.03.2011, 17:49
Спочатку визначаємо маршрут на карті з точки А в Б. Намагалися ідти лісопосадками, чагарниками, зменшуючи тим самим ризик викрити себе. Відкриті ділянки уникали. Рухалися тактично, з дотриманням визначених дистанцій і цілковитої тиші. Кожному був визначений сектор спостереження. Користувалися візуальними сигналами. На шляху зустрічалися ділянки, які потрібно було попередньо дослідити, не викривши себе. Це стосувалося і хуторів, дач і т.д. Завдання було зайти у тил противника і знайти переправу (брід) через річку і там зайняти позицію для здійснення засади. Якщо було би 2-3 ворогуючі сторони - було би крутіше. Взагалі є гарні місця для відіграння таких сценаріїв ( плануємо провести рейд з умовним знищенням залізничного мосту (закинутого) через річку. навколо ліси, села. Дві групи будуть рухатися з різних точок, щоб досягнути мети. Одним зробити засаду, іншим - знищити міст. Буде цікаво і повчально. В рейди можна внести додаткові завдання: збір інформації про певний обєкт, напади та знищення бункерів і т.д.
Odnoglazui
09.03.2011, 18:06
Как по мне звучит не плохо!!!! Но вопрос!!! Когда вы хотите приступить к таким тренировкам!!!!!!????
Как по мне звучит не плохо!!!! Но вопрос!!! Когда вы хотите приступить к таким тренировкам!!!!!!????
НУ стосовно тренувань то точно. Щоб була підготовка попердня, а не просто гра. Якась спільна думка має бути (тренвання і гри це ж все рівно різне). А тоді можна і робити добові рейди раз в 3-4 тижні. Зробити так, що 1-ша місія буде якимось чином впливати на початок 2-ї і розклад сторін, а та в свою черга на наступну. Щоб то був типу "міні-серіал". Щоб всі жили і пристосувались до одної сторони (навіть із шевронами своїми і т.д.) і жили нею.
Командир! Вам и карты в руки!!!))) Очень интересная тема договаривайтесь :) :) :)
А пока можно пригласить ребят к нам на воскресение :idea: :D
Дмитро Вовкулака
09.03.2011, 20:03
Тренування розпочнемо через тиждень з 20 березня. Рейди плануємо на літо - коли земля і вода прогріється. Наші тренування розпочинаються з руху в складі підрозділу по пересічні місцевосці, потім відпрацьовуємо реакцію на контакт при патрулюванні, потім відпрацьовуємо розрив контакту, проводиму маленьку гру з відпрацюванням попередніх елементів. Інше тренування проводимо поблизу "урбана" і там вже також відпрацьовуємо тактичне пересування, реакція на контакт, розрив ( відступ), а також захоплення будинку і зачистку. І на кінець знову маленька гра - одні охороняють, інші атакують. Сценарії відпрацьовуємо різні.
Дмитро Вовкулака
09.03.2011, 20:23
Щодо підготовки до проведення рейдів і Щоб то був типу "міні-серіал". Щоб всі жили і пристосувались до одної сторони (навіть із шевронами своїми і т.д.) і жили нею.[/quote] - я згоден, такий формат зацікавить багатьох.
Таір, чекаю на твої пропозиції, а ми зі своєї сторони покажемо наші маршрути і місця для страйкбольних баталій.
Дмитро Вовкулака
09.03.2011, 20:32
І добавлю - хлопці вивчайте військову топографію - думаю, такі рейди повинні проходити з повною відповідністю до реальних ситуацій. Карта, компас в руки і айда виконувати місії. Рух по азимуту і орієнтування добавить певну родзинку у гру.
SeekerHT
09.03.2011, 21:20
Це добре, що Дмитро Вовкулака взявся за таке.
Окрім того маю пропозицію для бравих солдат, проводити ігри в легкому форматі МілСім із виїздом на добу. Без усіляких цивілізованих речей, обіду за розкладом і т.д. (ну це вже на добровольців і ті, що не бояться труднощів). Типу робити час від часу так звані Волинські "карпатські рейди" ;) .
Згоден. Дуже давно хотів таке. :ugeek:
Дмитро Вовкулака
10.03.2011, 09:37
Шановні командири Волинських команд - весна надворі !!!- пора прокидатися від сплячки.
Позакомандники, ваша роль в будь-яких баталіях також важлива! Активно долучайтеся до обговорень і планувань.
SeekerHT
13.03.2011, 14:42
Позакомандні рідко ходять на форум. Тому власноруч обзвоню кожного, кого знаю.
GAladraNEC
14.03.2011, 14:52
Идея самих рейдов очень интересна и внесет определённую изюминку в страйк. Хотя это далеко не новенькое, но в нашем регионе как раз наоборот.
Есть предложение насчёт этого ( я говорил с Таиром по телефону, озвучу их тут):
1. Сделать организационную группу (для прописания правил и условий игры, а также сопоставления разных ситуации).
2. Первый рейд провести для небольшой группы людей (так званную "пилотную игру"), по приглашениям.
3. Игры проводить на разных территориях.
Остальное оглашать на форуме не буду. Можно будет встретится к примеру в Луцке, чтобы у всех получилось быть (именно командиров).
Для определённых команд г. Ровно будет оч интересны.
А що якщо нам (рівненщина і волинь) забуянити свій Вьєтнам? Ну в сенсі війну США у Вьетнамі.
Без реконструкції, а просто сама суть і якийсь мінімальний дрес код?
На базі ПВО там же ж як ви всі знаєте справжні непролазні джунглі! не просто ліс, а реальні джунглі!
Ми все рівно не зможемо з реальних: Афган і Ірак - території такої не має. Чечня - можна але ніяких гір маленьких не має, Туніс, ЛІвія і т.д. - те саме. Можна Балкани - косово, серби проти хорватів, боснія.
Це для "занурення в атмосферу" Вьєтнаму - http://rvb.com.ua/history/vetnamskij-uz ... -foto.html (http://rvb.com.ua/history/vetnamskij-uzhas-vojny-foto.html)
ІМХО: а може без всяких прив'язок щось придумаємо? По дрес-коду мало хто підходить. По зброї трохи більше, але теж не сильно. Можна придумати червоних і синіх або ще щось в цьому дусі.
Можна придумати червоних і синіх або ще щось в цьому дусі.
О ні! Не доведи господи всілякі війни між голубими і розовими, чи жовтими і білими. Ніколи не любив такої бредятини. Ну це моє бачення цього.
Просто "конкретика" якогось конфлікту полягає в якомусь зануренні в цю атмосферу із своєю історією і т.д.
Odnoglazui
17.03.2011, 23:21
ІМХО: а може без всяких прив'язок щось придумаємо? По дрес-коду мало хто підходить. По зброї трохи більше, але теж не сильно. Можна придумати червоних і синіх або ще щось в цьому дусі.
Ну как сказать у многих команд идет минимальная реконструкция определенных подразделений!!
Ваша реконструкція більш на сучасний період подібна. В часи В'єтнамської війни не було г36 і ак-74.
Можна придумати червоних і синіх або ще щось в цьому дусі.
О ні! Не доведи господи всілякі війни між голубими і розовими, чи жовтими і білими. Ніколи не любив такої бредятини. Ну це моє бачення цього.
Просто "конкретика" якогось конфлікту полягає в якомусь зануренні в цю атмосферу із своєю історією і т.д.
Ну не обов'язково по кольорам розрізнятися. Взяти для прикладу те ж відкриття сезону і подібні ігри. Є Сільванія, Норманія і т.д. Можна придумати щось подібне цьому.
GAladraNEC
17.03.2011, 23:35
Ваша реконструкція більш на сучасний період подібна. В часи В'єтнамської війни не було г36 і ак-74.
включаем фантазию... вдруг происходит конфликт, который происходит на территории Вьетнама (ищут доктора Зло в джунглях Камбоджи)... участвие в этом действе берут союзные силы всех стран (по обе стороны)..... эт так на вскидку...
и читайте внимательно, Таир написал:
Без реконструкції, а просто сама суть і якийсь мінімальний дрес код?
Якщо по В"єтнаму, то у нас і джунглі найдуться і болота. Але такі сценарії важко вкласти в обмежений час. Прикольно булоб наприклад вибрати малозаселену територію на карті Волині з лісом, болотами. Є база бойовиків армії Пн В"єтнаму,є диверсійна група армії США або кілька, які висадились або для знищення всієї бази, а скоріш для польового командира. Є пошукові групи які проводять пошук диверсантів... Це така собі загальна картина. Але знову повторюсь що її важко вписати в короткі часові рамки.
Дмитро Вовкулака
18.03.2011, 09:28
З огляду історії, найбільше рейдів було проведено саме у Вєтнамі. Територія Волині (ліс, болота, річки, чагарники) більш підходить під визначення (джунглі, болота, річки,чагарники). Тому сценарії по Вєтнаму дісно можемо відігрувати на нашій території. Доречі маю щоденники американських рейнджерів, які брали участь у війні у Вєтнамі. Тема цікава, і до болі знайома, особисто мені. Буде важко, але це того варто! Ми з хлопцями вже були у таких собі "Волинських джунглів". Не прохідний ліс, з окопами, чагарниками - сонячне світло майже не проходить. Територія велика і поза містом (Ковелем).
На мою думку це булаб гра супер. Але це для фанатів,які тащаться не від простого піф-паф ,а від самого процесу пошуку ,скритого пересування по місцевості. Піф-пафу там буде якраз мінімум і скоріше всього це буде скороплинний вогневий контакт.
На мою думку це булаб гра супер. Але це для фанатів,які тащаться не від простого піф-паф ,а від самого процесу пошуку ,скритого пересування по місцевості. Піф-пафу там буде якраз мінімум і скоріше всього це буде скороплинний вогневий контакт.
Вчера обсуждали командой воскресную тренировку, в частности затрагивалась и тема рейдов. Не скажу за остальные команды Луцка,но нас это очень заинтересовало,большая часть СМЕРШа готова принять участие в таком мероприятии!!!
Це кльово. Ну давайте вносьте свої конкретні пропозиції. На літо можна щось та й напланувати.
Це кльово. Ну давайте вносьте свої конкретні пропозиції. На літо можна щось та й напланувати.
Давайте пока разберемся с совместными треннировками :) :) :) а там уже можно будет спланировать и рейд! :D
Тем более что у вас уже есть опыт,как я понял!
Дмитро Вовкулака
18.03.2011, 14:58
Дійсно. Спочатку розбиремося і налагодимо проведення спільних тренувань, а потім все ближче до літа займемося рейдами. Тим паче рівненські також не проти. Якщо інформація літає в повітрі, значить знайдеться можливість реалізувати це в життя.
З огляду історії, найбільше рейдів було проведено саме у Вєтнамі. Територія Волині (ліс, болота, річки, чагарники) більш підходить під визначення (джунглі, болота, річки,чагарники). Тому сценарії по Вєтнаму дісно можемо відігрувати на нашій території. Доречі маю щоденники американських рейнджерів, які брали участь у війні у Вєтнамі. Тема цікава, і до болі знайома, особисто мені. Буде важко, але це того варто! Ми з хлопцями вже були у таких собі "Волинських джунглів". Не прохідний ліс, з окопами, чагарниками - сонячне світло майже не проходить. Територія велика і поза містом (Ковелем).
От і я про те! Що ж єтериторія! Інші хочуть і можуть зробити таку гру, але не роблять бо не має такого, що у нас тут!!!
Отож бо! Причому зробити свій Рівненсько-Волинський Вьєтнам, а там і Львів може підтягнутись, бо в нас є місця такі антуражні!
І як сказав:
включаем фантазию. в цьому напрямку включаєм фантазію. Вьєтнам, Сша, Камбоджа і червоні кхмери, радянські військові радники і т.д. Це ж просто бомба на якусь серію ігор. Тим більше Вовкулака має там якісь записи рейнджерів! Вообщем...
2011 рік, рік Вьєтнама! :)
Odnoglazui
18.03.2011, 19:14
Категорически против!!!!!!!!! Как на счет вооружение, униформы и тд. А почему не 1941-1945 г.??? Во Въетнаме америкосы получили по сапатке, и ничего интересное и героического в этой войне не было, кроме 2-х снайперов)))))) положившие роту узких.....
P.S. Элвик красавчик!!!!!
Категорически против!!!!!!!!! Как на счет вооружение, униформы и тд. А почему не 1941-1945 г.??? Во Въетнаме америкосы получили по сапатке, и ничего интересное и героического в этой войне не было, кроме 2-х снайперов)))))) положившие роту узких.....
Ві всі місцеві вам і вирішувати. Ми з Галадранцем взагалі з іншої області...
GAladraNEC
18.03.2011, 20:41
Одноглазый, последний пост я как то не так понял.... точнее не понял вообще. Ты о чём?
Дмитро Вовкулака
18.03.2011, 20:48
Можу не погодитися з думкою, що нічого цікавого у Вєтнамській війні не було. Після тієї війни америкоси поміняли військову тактику. Почали навчати піхотні підрозділи тактики малих підрозділів.Досвід, який вони здобули там, вони використовують і зараз. Так само, як ми використовували досвід Афгану і Чечні. Зброя і назви для нас (ковельської команди) немає значення - головне практично використовувати свої навики. Нехай це буде Вєтнам 2054 року, нам все-одно - сама ідея нам подобається. Ми ЗА!!!
З таким же успіхом можна сказати ,що і в Афгані чи інших гарячих точках ніяких проявів героїзму чи чогось вартого уваги небуло.
GAladraNEC
18.03.2011, 21:29
закрыли тему о военных конфликтах, не то название темы и не та цель разговора... будет много флуда. :? :x
SeekerHT
18.03.2011, 21:46
Дофіга офтопіка, нада би потерти!
Дофіга офтопіка, нада би потерти!
Тож планування, обговорення))) Не витирай, а то втратимо сенс наших планувань)))
Доречі новий сценарій для страйкбольної війни :(
http://rvb.com.ua/politics/liviya-predt ... ana-1.html (http://rvb.com.ua/politics/liviya-predtecha-irana-1.html)
Odnoglazui
19.03.2011, 21:15
Ну на полегоне и поговорим!!! О героизме и войне.... Кто что знает...
SeekerHT
22.03.2011, 08:17
Кстаті Лівія - дуже цікава ідея.
на дві сторони це класична танковка добре підготовлених і озброєних військ на позиції опозиції.
+ місії саботажу чи розвідки коли треба невеликим підрозділом зайти на ворожу патрульовану територію
+ місії екстракції чи звільнення заручників, з тих самих французьких ВВС, коли опозиція може допомагати.
Коротше варіантів маса.
Odnoglazui
24.03.2011, 16:14
Дима!!!! Есть предложение... 3 миссии спасение пленных, штурм высоты оборона и соответственно прорыв через город( с бонусными задачами если интересно могу подробнее )
Дмитро Вовкулака
24.03.2011, 16:43
3 миссии спасение пленных, штурм высоты оборона и соответственно прорыв через город( с бонусными задачами если интересно могу подробнее ) Використаємо на наступному тренуванні. Є думка, організувати серію ігор на тему Косово. Цілу трилогію: спочатку Косово в складі Сербії (початок конфлікту), потім Край Косово(основні дії конфлікту) , і Македонія ( продовження).
3 миссии спасение пленных, штурм высоты оборона и соответственно прорыв через город( с бонусными задачами если интересно могу подробнее ) Використаємо на наступному тренуванні. Є думка, організувати серію ігор на тему Косово. Цілу трилогію: спочатку Косово в складі Сербії (початок конфлікту), потім Край Косово(основні дії конфлікту) , і Македонія ( продовження).
Может в это воскресение что то придумаем??? А то следующее будет занято,лично у меня :)
Не хотелось бы пропустить что то интересное!
Панове земляки! Приєднумось до обговорення. Важлива думка усіх, для цього!
viewtopic.php?f=171&t=41755 (http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=171&t=41755)
efemchuk
10.07.2011, 18:49
Шановні страйкболісти, бачу достукатись до когось з вас в лічку діло марне, тому звертаюсь до всіх присутніх. Чи планується якась гра в Ковелі 17 липня. Просто буду в ваших краях в ті вихідні і хотів би з братом приєднатись до гри чи тринування. Просто впадло тягти з Львова тільки для того щоб їх повозити. Виїзджаю в понеділок 11липня, тому прошу відписати чим пошвидше. Також кому потрібно можу хапнути шари. тел. 066 28 90 799. Сергій.
viewtopic.php?f=171&t=42026 (http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=171&t=42026) Мілості просім :) Читаєм, коментуєм, питаємо і т.д.
Товарищи Луцкие страйкболисты!!!
Что то очень глухо у нас в этом году! Такое ощущение что все вымерли! :?
Скоро зима,а у нас не было практически не одной более менее серьезной игры. Никуда не ездим, ничего сами не организовываем! :cry: Зимой кроме СМЕРШа,ну и еще пары человек,никто собираться не будет(проверено)
Да и полигон в Гараздже скоро совсем разберут :cry: :cry:
Давайте может хоть какое то закрытие сезона организуем??? Пока еще погода позволяет!!!
Что то очень глухо у нас в этом году! Такое ощущение что все вымерли! :?
ТО вже видно Волинь вляглась як ведмедик в довгу зимову сплячку)))
Але якщо серьйозно, то цього року волинські "забили болт" на все...ну окрім ТІЛАРІДСів, які хоч під кінець сезону вибрались до мене на гру про Афган (де чудово все виконали по своїй ролі). Думаю, що в новому сезоні треба трошки перейти із варіння у власному соці, до чогось більш об"ємнішого. Зрештою...думаю на 2012 рік треба все таки у вас гру зробити (цього року не вдалось нажаль через мої об"єктивні причини :( ).
Ну вообщем відпочивайте друзі :D А в нас (Ш.Т.У.Г.) 6 числа тренування і маленький турнір)))
Odnoglazui
05.11.2011, 12:53
Таир Скажу лично за своих,мы занимаемся полным перевооружением.... А на счет выездов, так ездили в Крым на Чечню-5! Из-за этого к вам и не приехали!!!!
А на счет выездов, так ездили в Крым на Чечню-5! Из-за этого к вам и не приехали!!!!
Только проблема в механах,так как у нас практически 100 процентов бункера! Механы пока что не распростронены и взять их тут неукого! Вот такие дела!
Вообщем не приїхали бо їздили на Чечню і механ не було :) Це все юмор ;)
Одноглазий, а на що переозброюєтесь? Країну міняєте? Чи просто напрямок? Як секретна інфа, то можеш не озвучувати - я все зрозумію.
І ви десь зимою збираєтесь, чи зима це затишшя в основному?
А на счет выездов, так ездили в Крым на Чечню-5! Из-за этого к вам и не приехали!!!!
Только проблема в механах,так как у нас практически 100 процентов бункера! Механы пока что не распростронены и взять их тут неукого! Вот такие дела!
Вообщем не приїхали бо їздили на Чечню і механ не було :) Це все юмор ;)
Одноглазий, а на що переозброюєтесь? Країну міняєте? Чи просто напрямок? Як секретна інфа, то можеш не озвучувати - я все зрозумію.
Зимой собираемся,как всегда в Гараздже! ;)
На счет перевооружения,то не знаю на что там Одноглазый переходит :lol: ,а я себе танк выписал! :D :D :D
Больше 50% проголасовало за Афган, уже поменяли одежду снарягу и стволы. Остальные ждут.
Так народ ну що ви тамочки? Давайте хоч зберемось де на вихах, та сезон типу зачиним. Тільки десь би в ліс.
Odnoglazui
10.11.2011, 19:22
Кому Юмор, а кому поездочка стала в АК-74 производителя цыма!!!!!!
Маю питання до вас шановні колеги.
А щось на кшталт такої ж Гаразджи у Луцьку чи Ковелі є? НУ або в районі приналежному до цих міст? Щось таке, щоб не дуже вже було розібрано.
До речі хтось може дати фотки сучасного стану Гаразджи? Хоч б з кілька штук, щоб побачити "варварство" "мародерів". Просто вона в моїй пам"яті датується ще початком 2009 року.
Маю питання до вас шановні колеги.
А щось на кшталт такої ж Гаразджи у Луцьку чи Ковелі є? НУ або в районі приналежному до цих міст? Щось таке, щоб не дуже вже було розібрано.
До речі хтось може дати фотки сучасного стану Гаразджи? Хоч б з кілька штук, щоб побачити "варварство" "мародерів". Просто вона в моїй пам"яті датується ще початком 2009 року.
В Ковеле есть не плохая территория,ездили к ним в гости)
Вот несколько фото и то это старые!
Вот несколько фото и то это старые!
В Ковеле есть не плохая территория,ездили к ним в гости)
О да! Старі фотки і в мене є. Ностальжі, ех ностальжі... (вибачте за мою французьку :D ).
А стосовно Ковеля, то якщо мається на увазі військова частина в самому місці, то я там теж був Вовкулака проводив екскурсію. Місце файне, хоч і не дуже схоже на реліквію Гаразджу. Остання прям схожа на міські квартали! Шикарний полігон під урбан-сценарій. Його вже там дуже розвалили і розібрали?
Ну що ви друзы луцьковы? Будем закриття робить? Давайте щось замутимо на недільку.
Ну що ви друзы луцьковы? Будем закриття робить? Давайте щось замутимо на недільку.
"СМЕРШ" только за,задача по сбору народа поставлена))) вы тоже давайте,по возможности, организовывайтесь и приезжайте!\
Должна быть выложена новая тема,отписываться кто будет!
Наших мінімум 2 по любому буде. Інші протягом сьогодні-завтра дадуть знати. Там і відпишемся.
Блін шож так глухо? :cry:
Блін шож так глухо? :cry:
Даже и не знаю что тебе на это ответить :? :? :?
"СМЕРШ" будет точно, минимум 5 чел.
Ну чого глухо, сказали... наших обзвонюю.
Надіюсь 4 чол. має бути ну тигрів теж трохи має бути
gafin_84
25.11.2011, 14:01
я за ,тока с приводом проблемка..кто-то одолжит? :(
Друзі , я щось не зромів. Видесь будете збиратись? Чи я чогось не зрозумів? Тренування\гра\рейд?
А то читаю як безграмотний оголошення...на китайському :D
Друзі , я щось не зромів. Видесь будете збиратись? Чи я чогось не зрозумів? Тренування\гра\рейд?
А то читаю як безграмотний оголошення...на китайському :D
:lol: да тут еще сами не знаем что получится! :D То ли закрытие,то ли тренировка... Но на это воскресение планируем по играть в Гараздже,вот с Ковеля уже трое будет,ну и наши.....Если есть возможность присоеденяйся, чем больше народа,там лучше!
Odnoglazui
25.11.2011, 16:08
Будет тренеровочный игрушечный рейд с постреляшками!!!!
Може організувати в кінці шашлик/сосиски/каша?! думаю бажаючих буде багато. треба організувати окрему реєстрацію на шашлик/сосиски/каша, щоб знати скільки буде людей і на яку суму розраховувати. думаю луцькі бійці зможуть вже опираючись на ці гроші щось організувати.
Може організувати в кінці шашлик/сосиски/каша?! думаю бажаючих буде багато. треба організувати окрему реєстрацію на шашлик/сосиски/каша, щоб знати скільки буде людей і на яку суму розраховувати. думаю луцькі бійці зможуть вже опираючись на ці гроші щось організувати.
Это да,идея хорошая!Поддерживаю на все 100%!!! Вот только кто возьмется за организацию-ВОПРОС!!!
Взял бы на себя,но увы не могу,по семейным причинам,просто реально не будет времени((( мне бы на игру успеть!
Незнаю як ви, а я за нонстоп гру. Переодягнулись ,поділились і погнали.
GAladraNEC
25.11.2011, 23:58
Народ, вопрос, вы не пробивали как территорию для игры ваш аэропорт?
Odnoglazui
26.11.2011, 10:12
Честно, Аэропорт нет, а аэродром так там солдатики до сих пор ходят с курмультуками!!!!
Территория Аэропорта под охраной (даже пару камер стоит), туда не только поиграть но и посмотреть могут не пустить!
GAladraNEC
01.12.2011, 01:25
просто мимо меня мелькнула информация, что там что смогли унесли а всё остальное оставили на уничтожение времени.
просто мимо меня мелькнула информация, что там что смогли унесли а всё остальное оставили на уничтожение времени.
Аэропорт? Если тот что в Крупе,то могу узнать точно как там обстоят дела! Но, на сколько я знаю, охрана там была,мои знакомые за поляну сторожу гоняют зимой там на машинах!!!
Если же военный аэродром,то да он под охраной солдат и туда не пустят!
есть кусок территории где стояли вертолетчики,но там места не много,пару зданий и какой то подземный переход,все похерено...
GAladraNEC
02.12.2011, 00:11
не, насчёт военного я не веду разговора, то что он под охраной, то это знаю. Я о том что в Крупе...
Аєропорт то цікава територія))) Хоча і досить "прісна", якщо там окрім однієї будівлі нічого не має, адже на асфальті не особо в страйк пограєш. Але якщо є якісь тіпа лісо-кущових насаджень і якщо є якийсь старенький покоцаний літак...!:smile:
НА СЧЕТ АЭРОДРОМА!!! ИНФОРМАЦИЯ ДОСТОВЕРНА НА 100%
Строения там есть,ангары.вышки и т.д.,но все закрыто!!! естественно под охраной)
Самолеты есть, аж четыре штуки,но над ними так трусятся,что даже и речи не может быть что бы задействовать их в игре!
Ну и лесопосадок там нет!
Договориться конечно можно,но сколько это будет стоить.........
Вот как то так)
Договориться конечно можно,но сколько это будет стоить.........
Вот как то так)
О, да! Зараз любий полігон де є хоч якийсь власник то коштує різних хабарів, "подарунків", обіцянок і т.д. Не дають нам розвернутись)))
Шкода звісно, що такий варіант відпадає.
ДЛЯ ВСЕХ ЛУЦКИХ КОМАНД!!!
Товарищи страйкболисты! Начинается новый сезон,может мы организуем, у нас в Луцке, открытие???
Только не банальные пострелушки стенка на стенку,а разработать интересный сценарий,который бы позволил собрать как можно больше луцких игроков!!!
У кого есть конкретные предложения-выкладываем,будем обсуждать!!!!!!!!
ДЛЯ ВСЕХ ЛУЦКИХ КОМАНД!!!
Товарищи страйкболисты! Начинается новый сезон,может мы организуем, у нас в Луцке, открытие???
Только не банальные пострелушки стенка на стенку,а разработать интересный сценарий,который бы позволил собрать как можно больше луцких игроков!!!
У кого есть конкретные предложения-выкладываем,будем обсуждать!!!!!!!!
Таке вже вроді планувалось минулого року?
Ну але дійсно треба переходити на якісь кращі ігри ніж "ультрашикарнекрошиво" на 3-4 години на полігоні.
Таке вже вроді планувалось минулого року?
Ну але дійсно треба переходити на якісь кращі ігри ніж "ультрашикарнекрошиво" на 3-4 години на полігоні.
Тут хотя бы на 3-4часа собрать народ...((((((((
GAladraNEC
09.03.2012, 11:19
нееее.... ну на 3-4 часа.... даёшь больше!!!
я думаю Ровно подтянется, ну и другие области тоже ...
нееее.... ну на 3-4 часа.... даёшь больше!!!
я думаю Ровно подтянется, ну и другие области тоже ...
Так і я ж про то! Головне цікава гра, а не суцільне "крошиво".
Якщо напряги з організацією, давайте тоді гуртом придумаємо гру на якомусь вашому полігоні. Давайте полігон - буде сценарій і "мотор" (кому зручніше - "двіжок") гри!
А у нас в Луцке почти полная только одна команда (активная) осталась- "Смерш" Планируем мож кудато на открытие за федералов. Сейчас решаем только для своих (пока) рейд на два дня с войной поиском и т д в местных лесах. Но если будет с вашей стороны желание можете подъехать на 2 дня))) План уже разработан. Если есть другие варианты -предлагайте.
Можна конкретныше почути про цей рейд?
Да! По конкретней пожалуйста))))))
Выложу в Воскресенье вечером! Требует доработки если будут желающие с других регионов.
Выложу в Воскресенье вечером! Требует доработки если будут желающие с других регионов.
Тут бы сначала со своими разобраться!)))))
SeekerHT
09.04.2012, 08:34
А у нас в Луцке почти полная только одна команда (активная) осталась- "Смерш"
Круто Стас ти за всіх розписався. Реально!!
Тепер по справі: організовувати треба і організовувати правильно і системно, а не так, щоб потім цілий регіон ображався на Луцьк. Да-да от того Ваші мабуть не поїхали в Ровно на вирішення питань з відкриттям сезону. А месседж в "жовтій субмарині" був явний від хлопців.
Тепер по справі, Рівненські памятають гру на ПВО і наступні теж, я думаю вони з радістю зіграють ще раз, тим паче якщо там буде проведена нормальна підготовка.
Попередньої весни було підготовлено карту місцевості з усіма крупними обєктами, по всій карті було виставлено маяки для того щоб орієнтуватися без компаса. Складена смета і продумана логістика, коли гостей області везуть і забирають з полігону. Мала бути польова кухня і т.п. мелкі деталі, але які роблять гру вищого рівня.
Тобто треба займатися і yt думати: а всім нах нада, значить нічого не буде, значить всі козли і мені нах нада. Я створював, навіть коли моїй команді було пох. І нічого були непогані ігри...
Тому пропоную консолідацію і хватить ворогувати, і пліткувати. Я розумію що ворог(крайній) має бути завжди, але боротьба завжди руйнує а не будує!!!!
Тому відкриття навряд можна нормально встигнути, а от нормальну гру на ПВО з нормальною інфраструктурою, можна провести десь у травні з веселими пяними танцями у костра і братанням з іншими командами.
а от нормальну гру на ПВО з нормальною інфраструктурою, можна провести десь у травні з веселими пяними танцями у костра і братанням з іншими командами.
Як то говориться "Бог в поміч!"(с) в хорошому сенсі цього слова.
Присутність Ш.Т.У.Г. гарантується. Можливо ще підтягнемо КОЙОТів із м.Броди (Львівська обл.).
Ви тільки щось там вирішіть нарешті про гру.
Тому пропоную консолідацію і хватить ворогувати, і пліткувати. Я розумію що ворог(крайній) має бути завжди, але боротьба завжди руйнує а не будує!!!!
Тому відкриття навряд можна нормально встигнути, а от нормальну гру на ПВО з нормальною інфраструктурою, можна провести десь у травні з веселими пяними танцями у костра і братанням з іншими командами.
Ну так давайте встретимся и обговорим?!
SeekerHT
09.04.2012, 18:02
Розмітка вже є ще з весни 2011, так само як формат гри. А от логістику і снабженіє треба налаштовувати.
Для кращого ефекту краще коли все зазаленіло, але ще не джунглі.
Якщо буде хоча б 50чол. То можна робити.
Залишилось тільки підготовка і логістика.
2Toha
Завтра ми командою збираємось.
То загально можна десь у четвер.
Розмітка вже є ще з весни 2011, так само як формат гри. А от логістику і снабженіє треба налаштовувати.
Для кращого ефекту краще коли все зазаленіло, але ще не джунглі.
Якщо буде хоча б 50чол. То можна робити.
Залишилось тільки підготовка і логістика.
2Toha
Завтра ми командою збираємось.
То загально можна десь у четвер.
Я до 20-00 на работе всю неделю,могу только после подойти(
SeekerHT
13.04.2012, 16:17
Ну регіональна буде і планується не одна. Але для цього треба розвинути ПВО.
А поки все відкладається до кінця паски.
SeekerHT скажи, а є у вас десь не далеко від луцька більш-менш якийсь урбан із "строЄнІями"?
Про Гаразджу не говорю (хоча це класний варіант урбану), може колгоспи якісь? Чи ще щось таке подібне? Є класний варіант на гру!!! На неї багатьох можу "притарабанити" команд.
SeekerHT
17.04.2012, 11:59
Тобто щоб аналог Гараджі?
ПВО тоді пасує, бо там спочатку по джунглях, а потім виходиш на бункер чи щось таке.
Є ще за нефтебазою, тіпа і урбан і открита, але там занадто несбалансовано все.
Якщо толпой то ПВО найкращий варіант, 2-3 гри що були там, були найкращими:mrgreen:
Правда навіть його розбирають :-?
Тобто щоб аналог Гараджі?
Є ще за нефтебазою, тіпа і урбан і открита, але там занадто несбалансовано все.
Так щось схоже до Гаразджі. Але "незбалансована" терирорія по твоєму це як? Можеш скинути якісь фотки, чи "вид з космосу", щоб приблизне уявлення мати.
А Гаразджу вєе повністю розібрали?
SeekerHT
22.04.2012, 21:29
http://maps.google.com.ua/maps?ll=50.786546,25.382742&spn=0.005962,0.016512&t=h&z=17&lci=com.panoramio.all
Со спутніка воно виглядає шикарно, но пешо там слабенько.
Ми ж пропонуєм
http://maps.google.com.ua/maps?ll=50.784016,25.05827&spn=0.02385,0.066047&t=h&z=15&lci=com.panoramio.all
Тут всі типи лісу і місцевості. Земля щедро вкрити воронками, траншеями, кусками бетону і т.п.
Я вже мовчу що 1/3 територія джунглі з долинами і т.п.
Розміри полігону 800х1200м. Активно юзабельних територій 800х600м...
Доречі це не весь ліс на знімку, а тільки права менша частина
Odnoglazui
23.04.2012, 10:07
Есть еще ветка гарадженской базы!! Ребята говорят почти новая даже муха не еб.сь!!)) км 20 от Луцка
Ми ж пропонуєм
http://maps.google.com.ua/maps?ll=50.784016,25.05827&spn=0.02385,0.066047&t=h&z=15&lci=com.panoramio.all
Тут всі типи лісу і місцевості. Земля щедро вкрити воронками, траншеями, кусками бетону і т.п.
Я вже мовчу що 1/3 територія джунглі з долинами і т.п.
Розміри полігону 800х1200м. Активно юзабельних територій 800х600м...
Доречі це не весь ліс на знімку, а тільки права менша частина[/QUOTE]
Паша можешь дать схему как туда проехать?
---------- Сообщение добавлено в 08:23 ---------- Предыдущее сообщение создано в 08:20 ----------
Есть еще ветка гарадженской базы!! Ребята говорят почти новая даже муха не еб.сь!!)) км 20 от Луцка
По моим данным в районе 30км.) и там построили миграционный пункт,не известно как они отнесутся к появлению такого количества страйкболистов)))
Постараюсь с первого числа туда поехать по смотреть что к чему!!!
SeekerHT
24.04.2012, 09:45
Так переключаєшся з спутніка на карту.
Дмитро Вовкулака
25.04.2012, 11:07
Всім привіт! Ми (Ковель) зі своєї сторони плануємо рейд зі сплавом на туристичних байдарках по річці Турії. Будемо розвідувати територію для гри. Є хороші задумки. Якщо все буде добре - запросимо вас, а потім і інші області. Перший рейд буде 30 квітня або 1 травня. Наступні можливі з ночівлею. Бажаючі команди формуйте рейдові групи по 6 чоловік.
Вот это хорошая идея!!! За и только за!!! Обязательно с ночевкой(ну это для тех кто захочет)
С лодками вообще шикарно,я тоже за это думал,вообщем ждем вашего приглашения!!!
Дима,если нужна будет наша помощь обращайтесь! Всегда будем рады чем сможем!!!
Ну і як там в ТІЛАРІДС пройшов рейд?
Як байдарки? Як територія? Як взагалі все відбулось?
SeekerHT
10.05.2012, 15:18
Закінчили обкатку/укріплення 1-ї бази на ПВО. Ще укріпити 1-н райончик і все можна гоцати великими толпами.
Ну і все активно обстрілюється, тренування щоразу.
Походу полігон явно недооцінений.
http://i48.tinypic.com/255l1eq.jpg
http://i46.tinypic.com/mh9093.jpg
Предлагаю свою помощь в оборудовании полигона!!! (желательно сообщить заранее)
Если нужна будет моя помощь,телефон для связи: 0661729463
Не могу разобраться со ссылкой на карту,расскажите как туда доехать от Луцка на машине!??? Если не трудно...)))
http://airsoft.ua/showthread.php?t=20069 чекаю Волинский регіон на грі.
І їхати далеко не треба і "провітритись" є можливість ))))
привіт, є бажаючі побігать на військовій частині в с. Гаразджа в цю неділю ?
ПРОПОНУЮ ЗРОБИТИ ВИЛАЗКУ ДО ГАРАДЖІ 27,01,13. ХТО ПІДЕ?
Demanchik
29.01.2013, 23:21
Ребят я новенький в энтом деле, если еще будете "ВЫЛАЗИТЬ" где то, мне свисните ) , я бы с удовольствием побегал, привод купил, пули купил , очки были в приводе, комуфляж не купил. Мой телефон 0992346242 . Я живу в Луцке, если надо куда то добратся, без проблем (GPS в тлефоне есть;) )
Добре. На цю неділю плануємо вихід, якщо набереться трохи людей. Або ж просто зробити вилазку до лісу - зробити марш кілометрів на 5-7, звичайно потім каша.
Demanchik
08.02.2013, 21:16
Так вообще сейчас играют в страйк в Луцке?
Поки що не грає ніхто. Робимо тактичні виходи, 3.02.13 зробили рейд на 6,8 км. На завтра зібратися, хто хоче, і знову піти в рейд - до 10 км. Збір біля Там-Таму 10.02.13 о 9:30
Demanchik
09.02.2013, 20:19
Как это понять рейд, грабить че нить будем? ;)
ні, просто ідемо дистанцію, потім варимо кашу...
Грабить будем как подсохнет)))))
Понемногу начинается обсуждение игры в сентябре 2013 на тему Афгана!!! Может кому будет интересно и захочет поехать,а то нас в прошлый раз только двое было(((((( из Луцка,хотя проект очень даже ничего!!!
Вообщем решайте сами...
http://airsoft.ua/forumdisplay.php?f=633
http://vk.com/album65379870_162863048
Понемногу начинается обсуждение игры в сентябре 2013 на тему Афгана!!! Может кому будет интересно и захочет поехать,а то нас в прошлый раз только двое было(((((( из Луцка,хотя проект очень даже ничего!!!
Вообщем решайте сами...
http://airsoft.ua/forumdisplay.php?f=633
http://vk.com/album65379870_162863048
Да-да хлопці із Волині підключайтесь!
І фотки є, що тока показав, і відео теж. Але гра специфічна і без "мАчілАва".
Всі хто хоче їхати будь-ласка контактуйте з Тохою. Тільки по його згоді буде даний допуск на гру з вашого регіону (оскільки окрім його команди і Тіларідсів ковельских, нікого фактичного і не знаю із сучасних страйкболістів).
Demanchik
30.03.2013, 22:39
Завтра играем?
Stepa_Dub
01.04.2013, 18:44
Встречаемся каждое воскресение. Приезжай и сам все посмотришь.
Тихий Г.О.
18.04.2013, 18:29
21.04.13 Игра в Горадже, общий збор возле Там-Тама "Брама" на 10.00, выезд на полигон 10.30
С уважением,
Тихий
GAladraNEC
25.10.2017, 16:19
Господа-таварищи, у вас в Луцке тренировки или небольшие локальные игры проводятся?
Привет! Проводятся почти каждые выходные. Основные три точки по Луцку: 1)Приборзавод в м.Киверцы. 2)Аэропорт около с.Крупа. 3)Бывшая Воинская часть с.Гаразджа.
Если дашь номер тлф. Могу добавить в группу вайбер. там почти вся Волинь.(много спама пишут))))
Тут на форуме, мало кто пишет и читает, так как ветеранов страйка уже мало осталось (отошли от дел) -подросла молодёж которым впадло регаться на аирсофте, у них есть телеграм вайбер вк фейсбук)))))
Та и Админ Луцкой ветки тут на форуме ушёл из страйка лет 6 тому.
Йопт, Стас привіт:) Ти то хоч граєш:) Давай но якось пересікатись:)
Та Я ж був 2 тижні тому у Вас на Санктум-5.
GAladraNEC
24.11.2017, 16:09
Та я после Санктума уже есть и в вайбере и в телеграме)