PDA

Просмотр полной версии : Магазин

Rex
03.04.2008, 17:02
Нарешті у нас з'явився магазин(ну не зовсім магазин, а відділ) де продають страйкбольні девайси!!!
Ростемо на очах. до нас прийшла цивілізація

Fenixter
03.04.2008, 17:07
де-де-де-де-де-де? :shock:

Romas
03.04.2008, 17:25
Докладніше будьласка де, шо, по чом.

NoX
03.04.2008, 17:28
:shock: ого, а де таке у нас?!

Hamul
03.04.2008, 17:29
де це таке відкрилось?? 0_о калісь, адресок явки давай

Rex
03.04.2008, 20:50
Зранку розкажу, з мобiльного неудобно набирати текст

Fenixter
04.04.2008, 04:25
блін, Вітя... воно получається як в тому анекдоті: :)
Рядовий до прапора:
- Товариш прапорщик, а знаєте як зацікавити ідіота?
- Ні, не знаю!
- Завтра роскажу! :)

Rex
04.04.2008, 07:07
Ну пробачте, пробачте, ну немає в мене нета вдома(крім мобільного телефона, а з нього не те що відписувати, а і читати погано).
Почнемо спочатку і по порядку. Відділ знаходиться у торгівельному центрі "Моріон" (колишня баня на продуктовому базарі), на другому поверсі.
Власника звати Міша, торгує разом із сином.
З вибора приводів в наявності було на вчора АК47, АКСУ, М4А1, AUG, під замовлення обіцяв привозити любе.
З цінами питання цікаве, на те що стоїть на вітрині ціна прямо треба сказати "дуже і дуже". Хоча знову ж таки з його слів для команд "торг уместен".
По всьому другому: вісить пара підсумків, рюкзаків, ботінок(за немалі гроші), майкі, кепкі і т.д. на ціни особливо не дивився бо воно мене не цікавить.
От такі то справи.

-malina-
04.04.2008, 09:08
Пацани знаю я цього типа!
Це той що я розказував биля мене живе!(Привиз пару АЕГ-ив и тулить за бешени бабки людям, яки не розбираються так для забави)
От так то 8)

Rex
04.04.2008, 12:01
Ну привіз він і добре, нехай людина заробляє собі гроші на здоров'я. Питання не втому скільки він на цьому заробляє, а в тому що для того щоб потивитись і потрогати привода не треба волочитись у Львів (де до тебе як покупця потенційного нікому не має діла, ти там сам по собі) чи у Київ, де ситуація впринципі схожа - тулять те що дороще.Можливо сама суть гри зацікавить людей і буде в Рівному не одна команда, а декілька. І як не є він перший хто почав ними торгувати (не беручи до уваги Метро).Я наприклад вчора вперше взяв врукі АКСУ, і він мені сподобався, а ціна - захочеш найдеш дешевше, захочеш будеш торгуватися( у нас немає магазинів, у нас все один великій базар).
І не будуть люди їхати у Київ в Мілітарист і дивитись на ті вітрини з відкритим ротом і круглими очима, по собі знаю.
СПРОС РОЖДАЕТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ. Не буде попиту грошей не заробить. Отак то.

Fenixter
04.04.2008, 13:30
Rex, дякую за інформацію!
треба буде сьодні заскочити, глянути шо там є)

Rex
04.04.2008, 16:25
завжди радий допомогти :wink:

-malina-
04.04.2008, 23:38
Ну привіз він і добре, нехай людина заробляє собі гроші на здоров'я. Питання не втому скільки він на цьому заробляє, а в тому що для того щоб потивитись і потрогати привода не треба волочитись у Львів (де до тебе як покупця потенційного нікому не має діла, ти там сам по собі) чи у Київ, де ситуація впринципі схожа - тулять те що дороще.Можливо сама суть гри зацікавить людей і буде в Рівному не одна команда, а декілька. І як не є він перший хто почав ними торгувати (не беручи до уваги Метро).Я наприклад вчора вперше взяв врукі АКСУ, і він мені сподобався, а ціна - захочеш найдеш дешевше, захочеш будеш торгуватися( у нас немає магазинів, у нас все один великій базар).
І не будуть люди їхати у Київ в Мілітарист і дивитись на ті вітрини з відкритим ротом і круглими очима, по собі знаю.
СПРОС РОЖДАЕТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ. Не буде попиту грошей не заробить. Отак то.

Згоден на 100%!
Я ничого поганого и не написав!Просто наскильки чув цини дуже завишени!
А про потримати в руках и про нови команди це ти добре сказав!
:wink:

Romas
05.04.2008, 09:33
Пасібо за інфу Rex, сьогодні зайду гляну шото там мутиться, мене більше кулі цікавлять, ато трохи незручно зі Львова весь час брати.

Tair
10.04.2008, 10:00
Слава Богу, страйкбол розвивається а разом із цим відкриваються різні точки торгівлею аксесуарами. Ну нам з Радіка як 100 км. до Рівного так І до Львова. ОН я вже теж і в себе в Тернополі знайшов магазинчик із страйкбольною атрибутикою. ПОЛІГОН називається, хоча там і дорожче нідж у ШТУРМІ. ОКрім того ще є точка в Хмельницькому (я там часто буваю), то там ціни майже як в штурмі кажуть, а на деякі товари навіть нижчі. Чи правда не знаю. :)

Wootang
10.04.2008, 10:44
Значить були мої бійці у цьому магазині...
Асортимент мінімальний і взагалі не дуже. Пару розгрузок таких собі, форма там різна. З АЕГів тільки три вида було (М16, АКСУ, АУГ). Все китай. Ціна набагато більші чим у Мілітарісті. Продавці поки не компетентні у своєму товарі (назв і виробників навіть незнають :) ). З шарів є 0,2 і 0,3 :shock: , але малими пачками.
Та казали, що товар буде ще надходити.

-=ISA=-
15.04.2008, 20:13
Привіт сусіди :!:
Дещо про ваш магазин :) .Михайла мы знаємо більше року це точно(в Нетішині регулярно на базарі комки продає),мо й більше.Дивуюсь чого це він сам до сих пір не відписався.Мабуть не знає де :D :D :D .Міша зараз ліпить конракти з Штурмом і з Мілітаристом, а може вже зробив - я хз.Теоритично, мають бути ті самі ціни, що й в вище згаданих магазинах :) .Міша знається на комках, в девайсах - поки що нажаль не дуже.Робіть йому замовлення(кому треба), бажано й сказати код товару.Доречі - має організувати нові команди в Рівному.Одну то точно(з своїх знайомих).Його моб. т. 8-097-46-32-178.На рахунок цін :) -це складне питання :( . Але вирішується :D .

Приблизно 4-та частина нашої команди (окрім "Дубка") одягнулася в нього - дпм і флектарн, знову ж таки по різним цінам :D .

-malina-
15.04.2008, 21:56
Якщо чесно особисто я купую все в милитаристе (заказ)!
Не скаржуся все ок и цини класни!
:wink:

Fenixter
16.04.2008, 07:48
Теоритично, мають бути ті самі ціни, що й в вище згаданих магазинах
ну то це тільки теоретично, бо на даний момент ціна на аеги відрізняється на +50% від вартості в Мілітаристі :roll:

Робіть йому замовлення(кому треба), бажано й сказати код товару.
а чому тоді на запитання чи "ваш поставщік Штурм" він почав якось дивно морозитися? :)

Rex
16.04.2008, 10:58
Можливо від природної скромності.

-=ISA=-
16.04.2008, 17:06
:shock: nocomment. Може не підписав ще.Тоді вибачаюсь за дезу хлопці, я передавав його слова.

Romas
17.04.2008, 23:03
Чесно кажучи мене радує що комерційний страйк у вигляді магазину зявився в Рівному знач страйкбол буде популярізуватися і поширюватися, а це неможе не радувати, так ціни кусаються, будем надіятись і чекати на обіцяні знижки для команд, а і ще одне цікаво б булоб послухати власника магазину якщо хто з ним контаче нехай писане шось в людей масса питань.

Punk not dead
19.04.2008, 10:45
Цікаво, а оптика є у того тіпа?

Fenixter
19.04.2008, 17:21
коли був то непомітив..

-malina-
21.04.2008, 10:59

Там нічого немає крім 3-4 АЕГІВ пару панамок і штанів з носками в кумедному камуфляжі!!! :lol: :lol: :lol:
Короче кажучи повний нуль і ставлення гадське + до того повне незнання товару і навіть того що продає, не кажучи про той який можна замовити!!! :lol: :lol: :lol:
НЕГРАМОТНИЙ МАГАЗИНЧИК!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: 8)

Hamul
21.04.2008, 19:02
НЕГРАМОТНИЙ МАГАЗИНЧИК!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Гагагга +1 Неграмотний точно :lol: :lol: :lol:

Punk not dead
06.06.2008, 14:44
І сцуко, троха задорогий, за тисячу шарів 0.3г. дав 80 грн. Закруто!

-Incubus-
16.01.2009, 10:50
Мдааа, почитал я тут топик ваш и вопрос, который хотел задать отпал сам собой. Видимо этот "замечательный магазинчик" и есть представительством львовского "Штурма" в Ровно...Во всяком случае по контактам на сайте и тем что у вас написано очень похоже :?
м. Рівне
маг. "Мілітарі"
ул.Шевченка, 7, ТК "Моріон", 2-й поверх, вудділ №17
тел.: +38 097 463-21-78

e-mail: NATO.SIZE@mail.ru

GAladraNEC
18.01.2009, 13:05
8) как это печально не звучит, именно о нем и идёт речь :)

Мир
09.07.2009, 08:34
Кто не знает- есть еще один магазинчик в Ровно, "Хенде Хох" называется http://voennyj-kamuflyazh-i.uaprom.net/

Wootang
10.07.2009, 08:24
Давно вже знаєм ;)

Tair
10.07.2009, 10:44
Ну ціни ніби не дуже кусаються.
В нас в Тернополі наприклад, куртка і штани ДПМ щось під 200 грн.
Єдине, що в цьому магазині все із іноземних армій :( Ну бундесам підійде :D
Треба буде туди навідатись. А ви не в курсі, чи там АЕГи продають? Патрони 6вв? Чи то тільки спорядження?

Werwolf
28.07.2009, 17:28
Кто не знает- есть еще один магазинчик в Ровно, "Хенде Хох" называется http://voennyj-kamuflyazh-i.uaprom.net/

А насколько данный магазин надежен сточки зрения работы через интернет? :?: А то некоторые вещи заинтересовали , цены вроде "не кусаются", а вот отзывов о нем нигде нет.

Rex
03.08.2009, 12:41

А насколько данный магазин надежен сточки зрения работы через интернет? :?: А то некоторые вещи заинтересовали , цены вроде "не кусаются", а вот отзывов о нем нигде нет.

Через интернет магазин пока не работает (я думаю и не будет работать) только в телефонном режиме.

Мир
08.08.2009, 06:52
P.S.:...... , по телефону проще и быстрее . http://emarket.ua/clothing/voennyiy-kam ... 55315.html (http://emarket.ua/clothing/voennyiy-kamuflyazh-iz-germanii_1155315.html)
P.S.: весь камуфляж и снаряжение Б/У, и требования у каждого человека к Б/У тоже разное- одного устраивает это состояние- другого нет. Телефон решает эти проблемы. С интернет-магазином здесь сложнее (имеется ввиду Б/У).

Werwolf
14.08.2009, 00:01

Через интернет магазин пока не работает (я думаю и не будет работать) только в телефонном режиме.

Понял, спасибо.