PDA

Просмотр полной версии : "Операція УРАН". "10 легіон" vs Ш.Т.У.Г.

Tair
16.04.2008, 14:53
Ось сценарій гри на відкриття "Радивилівського страйкбольного сезону", який проводить команда Ш.Т.У.Г.. Маю надію і віру в те, що це війде в традицію і гостей в нас буде більше. А поки вибачаюсь, лише одна запрошена команда це "10 легіон". Хоча я в жодному разі не буду перечити якщо ще хтось виявить бажання бути на грі. :)

Дата проведення (субота) 3.05.2008 року. м.Радивилів (500 метрів від міста, Немирівський ліс).
Ось, прошу, ознайомлюйтесь!

СЦЕНАРІЙ ГРИ – ”Операція Уран”
Останнім часом світова спільнота є дуже занепокоєною ядерною програмою Ірану, яка набирає обертів і жодні санкції ні збоку ООН, ні з боку МАГАТЕ не діють на ісламський уряд. Жодні із дипломатичних заходів не дають результатів, оскільки ніяких прямих фактів наявності зброї масового знищення не має! Лише одні здогадки і підозри. Саме цим і оперує Іран, говорячи, що це все наклепи світового „поліцейського”, США, який хоче заграбастати іранську нафту, а також принизити гідність усього мусульманського світу. Такі заяви ніяк не дають можливості США та її союзникам до прямих дій проти цієї мусульманської країни...
Міноборони США разом із ЦРУ, з дозволу Президента країни і секретаря держбезпеки, вирішують вислати на територію Ірану спец загін американських „зелених беретів”, для збору інформації та фактів, що дозволять викрити усю брехню ісламського уряду про їх випробування в області ядерної енергетики і повернути світову спільноту у свій бік. Бік, виправдання силових дій проти Ірану.
У повній секретності група „10 легіон” з бригади „зелених беретів” США розпочинає операцію під кодовою назвою „Операція Уран”, на території Ірану у пошуках секретної бази „Сааді Хафіз”, яка зберігає усі ядерні таємниці своєї країни.

1-ша місія.
„Зелені берети” США (10 легіон):
- „зелені берети” („ЗБ”) армії США, висаджуються на території Ірану. Їх завдання: знайти базу де зберігаються усі результати тестів які збирають іранські науковці, при можливості атакувати її і захопити результати випробувань.
- Базу довкола охороняють 2 блок пости, окрім того на самій базі є солдати спец підрозділу КСІР.
- Результати тестів являють собою пакунок з папером. Але пакунків може бути кілька, тому потрібно знайти на території бази ПРАВИЛЬНИЙ (при певній логіці це можливо на 100%). З бази можна винести лише один пакунок із документами. Якщо пакунок не правильний, то доведеться повертатись для ще однієї атаки бази.
Корпус Стражів Ісламської Революції („КСІР”) (Ш.Т.У.Г.):
- Не дозволити ворогам зайти на територію бази і забрати пакунок із важливими документами!
- Якщо ворог буде відступати його в жодному разі не можна переслідувати! Всьому особовому складу залишатись на базі! Навіть якщо боєць після мертв’ятника, його першочергове завдання добратись до бази, а не „розпилюватись” по лісі!
Умови місії:
А) Мертв’ятник для обох сторін – 10 хв. Вихід з мертв’ятника одразу дозволяє вступати бійцю в бій! Ворожий солдат не має права підходити до чужого мертв’ятника ближче ніж на 25 метрів у радіусі від центру мертвя’тника!
Б) Час виконання місії „ЗБ” по знаходженні бази та захопленню документів – 1 година 30 хвилин!
В) Якщо час вийшов, а база не захоплена, „Зелені берети” йдуть в точку „А” (що являється їх мертв’ятником) згідно карти, якщо ж документи захоплено раніше до відведеного часу то бійці теж переміщуються в точку „А” і займають оборону.

2-га місія
- По закінченню 1 години 30 хвилин які були відведені на виконання місії а також згідно пункту В) в першій місії, американський командир (10 легіон) відкриває отриманий конверт-шифрограму із завданням на 2 місію. Конверт-шифрограма відкривається ЛИШЕ НА ТОЧЦІ „А” І ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ВІДВЕДЕНОГО ЧАСУ НА 1 МІСІЮ!!!
Корпус Стражів Ісламської Революції („КСІР”) (Ш.Т.У.Г.)
- Завдання отримаються усно від командира команди! Лише по закінченню часу на 1 місію.
Умови 2-ї місії:
ВСІ УМОВИ для „ЗБ” викладенні будуть в конверті. Команда охорони бази КСІР отримує умови 2-ї місії усно від командира.

3-тя місія
Всі умови і завдання місії команда отримає від інформатора (він появиться на стикові 2 та 3 місій).
Корпус Стражів Ісламської Революції („КСІР”) (Ш.Т.У.Г.)
Всі умови і завдання 3-ї місії команда отримає від секретної шифрограми (у вигляді конверта).

4-та місія

Не зважаючи на результати перших 3-ох місій, „зеленим беретам” все рівно потрібно евакуюватись! Командування США приймає рішення з авіаносця „Адмірал Німіц”, що знаходиться в Перській затоці, вислати гелікоптер щоб забрати своїх солдатів. Точкою евакуації вибирається база „Сааді Хафіз”. Після того як бійців буде евакуйовано (на що звісно надіється командування), по базі „пройдуться” 2 літаки F-117 з ракетами на борту...
Іранське командування терміново перекинуло в район бази штурмовий батальйон Ш.Т.У.Г. з самої гвардії духовного лідера Ірану Алі Хаменеї і взвод іранської морської піхоти, що б знищити або захопити диверсантів.

УМОВИ:
Загальні:
- „Зеленим беретам” зайняти оборону на базі і протриматись відведений час до евакуації. Оборону можна займати лише на території бази! За територією не можна.
- База вважається захопленою іранцями, якщо на базі залишився живим лише 1 боєць „ЗБ”!
- Оскільки бійців буде не багато, але створити ефект масовості іранських сил, вирішено зробити мертв’ятники різними: американці – 10 хв; іранці - 5 хв.
- Мертв’ятник американців точка ”А”, іранців точка „В” (все згідно наданих карт).
- „Зелені берети” після мертв’ятника можуть вступати в бій лише на території бази.
- Іранці не мають права стріляти в американців якщо, ті повертаючись з мертв’ятника йдуть на базу!
- Час місії – 1 година 20 хвилин.

Тільки сильно не критикуйте мене, а то в мене фобія розвинеться і я замкнусь в собі :D .
П.С. В сценарії можливі деякі коректування!

Hamul
16.04.2008, 15:01
а можна замість пендосів САС всунути? :lol: :lol: :lol: :lol:

Wootang
16.04.2008, 15:06
Пропоную збільшити час перебвання у мертв'ятнику мінімум до 15 хв у першому епізоді.
В останньому нехай буде не 2, а 1 боєць (база вважється захопленою іранцями), що має залишитись. Бо з десяти людей 2 людини=20%. А це суттєво!

Tair
16.04.2008, 15:16
Re: "Операція УРАН". "10 легіон" vs Ш.Т.У.Г.
Hamul 2008-04-16 15:01
а можна замість пендосів САС всунути?

Відповідь негативна :wink: !

Wootang 2008-04-16 15:06
Пропоную збільшити час перебвання у мертв'ятнику мінімум до 15 хв у першому епізоді.
В останньому нехай буде не 2, а 1 боєць (база вважється захопленою іранцями), що має залишитись. Бо з десяти людей 2 людини=20%. А це суттєво!

З другим пунктом погоджуюсь, буде 1 а не 2 бійці. Перший ні. 10 хв хай так і буде, оскільки мертв"ятники від бази будуть на відстані не меншій ніж 100 метрів.

Tair
16.04.2008, 15:24
Гра буде приблизно на 4-4,5 годин.
Оскільки жодних бідівель в лісі не має, то вирішено базу трішки "побудувати" (цемент і цегла тут ні до чого :) ). Знайшли цікаве вирішення, адже база є база а не стовби дерев! :) Гадаю, що це все таки сподобається всім учасникам (ну більше Кулібін ні до чого не додумався!).
Потрібно ще буде визначитись коли приїде рівненська команда, і все зробити, щоб вони встигли на маршрутку або електричку до Рівного. Над цим, ще треба подумати.

Jurgen
16.04.2008, 16:17
І навіть один боєць може вміло протистояти переважаючим силам супротивника, і оскількі цей факт неодноразово підтверджувався в боях, то база не може рахуватись захопленою покі її обороняє хоч один ствол!

Jurgen
16.04.2008, 16:20
А про пакети хотілось, би знати детальніше.

Tair
16.04.2008, 16:42
І навіть один боєць може вміло протистояти переважаючим силам супротивника, і оскількі цей факт неодноразово підтверджувався в боях, то база не може рахуватись захопленою покі її обороняє хоч один ствол!

Вірю і спорити навіть не буду! Але 1 боєць на території бази вже важається захопленим! Надіюсь, що цю тему ми вже не будемо піднімати. Було 2 бійця спочатку, прислухався до зауважень і зробили 1 боєць. на 0 переходити не будемо! :)

А про пакети хотілось, би знати детальніше.

Пакети (у вигляді запакованих скотчем поліетеленових пакетів), а їх буде кілька (4-5), які будуть в різних місцях бази по-одному лежати, але на виду, ховати їх ніхто не буде! В кожному пакеті, буде мукулатура, але лише в одному, ця "мукулатура" буде правильною. Те, що пакет "правильний" дозволить зрозуміти ваш розум і простенька логіка. 8)
Ви самі потім все зрозумієте! Чесно! Я у вас вірю :D .
Але не забуваєм пакунок з бази можна винести лише по-одному, а дивитись пакунки можна і на самій базі.

Hamul
16.04.2008, 18:24
н хочу за пендосів воювати((((( краще за САС чи ГІГН, ну чи хоч якийь КСК чи ГСГ. :(

-malina-
16.04.2008, 22:20
Видчуваю буде крутО!!! :wink:

Fenixter
17.04.2008, 00:44
...точку „А” (що являється їх мертв’ятником) ...можливо не варто об’єднувати ігрову позицію з мертвятником?

і ще по першій місії: а якщо конверт буде захоплено на протязі перших 30-хв, то що, обидві команди будуть втикати цілу годину? (бо ЗБ неможна відкривати конверт на протязі 1 год 30 хв, а КСІР неможна переслідувати ворога)

Всі умови і завдання місії команда отримає від інформатора (він появиться на стикові 2 та 3 місій).шпійон! це круто! :)

- База вважається захопленою іранцями, якщо на базі залишився живим лише 1 боєць „ЗБ”!Руслан, про це вже говорилося, але все одно: ну звідки ти будеш знати що в живих залишився рівно один бієць? (ну якщо база не буде розміром 3х3 метра)
я вважаю, що база буде рахуватися захопленою, якщо будуть убиті всі бійці ЗБ! (напр, був випадок, що я на тренуванні успішно САМ ОДИН захистив будинок від 4 атакуючих, так що перефразовуючи відому приказку "і один на базі воїн")

- Оскільки бійців буде не багато, але створити ефект масовості іранських сил, вирішено зробити мертв’ятники різними: американці – 10 хв; іранці - 5 хв. :roll:

- „Зелені берети” після мертв’ятника можуть вступати в бій лише на території бази.
- Іранці не мають права стріляти в американців якщо, ті повертаючись з мертв’ятника йдуть на базу! тобто я, повертаючись з мертвятника, буду проходити через ряди атакуючого КСІРа? :shock:

Тільки сильно не критикуйте мене, а то в мене фобія розвинеться і я замкнусь в собі :D .
П.С. В сценарії можливі деякі коректування!еее... навіщо відразу фобія? просто давай спільними зусиллями зробимо хороший сценарій, оскільки є певні нюанси, але в загальному - сценарій виглядає цікавим й інтригуючим :)

Гадаю, що це все таки сподобається всім учасникам (ну більше Кулібін ні до чого не додумався!).надіюсь це не маскувальна сітка, натянута між дерев? :)

Tair
17.04.2008, 08:53
можливо не варто об’єднувати ігрову позицію з мертвятником?

і ще по першій місії: а якщо конверт буде захоплено на протязі перших 30-хв, то що, обидві команди будуть втикати цілу годину? (бо ЗБ неможна відкривати конверт на протязі 1 год 30 хв, а КСІР неможна переслідувати ворога)

Мертв"ятник і буде позначений точкою "А". Це ігрова позиція "ЗБ".
Не можна перслідувати відступаючого. Але ніде не вказано, що не можна не переслідувати американців із пакетом, який є дуже важливим! Окрім того пималось в сценарії - "...і замають оборону!"(все робиться, щоб було як в житті, а то всі все знають, кожне завдання і послідовність дій. А тут є певна справжня симуляція й імпровізація яка не відступає за межі сценарію). 8)

Руслан, про це вже говорилося, але все одно: ну звідки ти будеш знати що в живих залишився рівно один бієць? (ну якщо база не буде розміром 3х3 метра)
я вважаю, що база буде рахуватися захопленою, якщо будуть убиті всі бійці ЗБ! (напр, був випадок, що я на тренуванні успішно САМ ОДИН захистив будинок від 4 атакуючих, так що перефразовуючи відому приказку "і один на базі воїн")

Про це вже писалось вище. База буде десь 10 х 10 метрів, дуже на це сподіваюсь, що получиться. Те як ми будем знати, що лише один на базі, то це і з вашої сторони теж потрібна буде чесність того, що залишився один. І давайте не будем дискутувати, а якщо, а якщо, а якщо. Тому ДУЖЕ ПРОШУ ЗАКРИТИ ЦЕ ОБГОВОРЕННЯ! :)

тобто я, повертаючись з мертвятника, буду проходити через ряди атакуючого КСІРа?
Тебе це бентежить? То обходь там де ісламісти не наступають. Нічого не розумію, в тебе ж всерівно ніхто не стрілятиме, поки ти не вступиш на територію бази.

надіюсь це не маскувальна сітка, натянута між дерев?
Надія вмирає, останньою! :mrgreen:

Wootang
17.04.2008, 14:28
Шановні, давайте дійсно будем тримати дискусію у конструктивному напрямку. Наш колега із ШТУГа виклав сценарій гри більш для того, щоб ми всі могли попередньо ознайомитись. Різні малі деталі обговоримо по місцю і всім стане все зрозуміло. Якщо хоче хтось щось запропонувати - прошу. Тільки дійсно проявіть свій розум, а не емоції!

Tair
23.04.2008, 12:05
10 легіон, прошу щоб ви сказали, коли ВАМ буде зручно приїхати до нас в Радивилів? На котру годину? Щоб ми зі своєї сторони все нормально розрахували і відповідно зробили ігрову територію, справді ігровою. Щоб просто потім не було затримок.
Оскільки дорога дальня (100 км), то ми підлаштовуємось під вас. Чекаю відповіді на питання про час вашого прибуття 3 травня у суботу до нас. 8)

Fenixter
23.04.2008, 15:50
10 легіон, прошу щоб ви сказали, коли ВАМ буде зручно приїхати до нас в Радивилів? На котру годину? Щоб ми зі своєї сторони все нормально розрахували і відповідно зробили ігрову територію, справді ігровою. Щоб просто потім не було затримок.
Оскільки дорога дальня (100 км), то ми підлаштовуємось під вас. Чекаю відповіді на питання про час вашого прибуття 3 травня у суботу до нас. 8)
а ви підкажіть чим до вас можна дібратися: антобус, маршрутка, поїзд..
бажано знати час в дорозі, періодичність з якою ходить транспортний засіб і вартість дороги :)

Tair
24.04.2008, 10:00
а ви підкажіть чим до вас можна дібратися: антобус, маршрутка, поїзд..
бажано знати час в дорозі, періодичність з якою ходить транспортний засіб і вартість дороги

Вартість дороги маршруткою 15 грн. Електричкою - десь 6-8, а якщо покласова червона калина то 12-15грн. (якщо я не помиляюсь). І маршрутки і електрички прямі, тобто без пересадок. Періодичність "ходьби" маршруток десь раз в 1-1,5 години, назви: Рівне-Радивилів, Рівне-Підзамче, Рівне-Золочів (великий такий ЛАЗік возить). Електрички коли і з якою періодичністью ходять я нажаль не знаю, ну десь в день 4-5 разів. Подзвоніть на ж/д взнайте, якщо є така можливість.
:)

GAladraNEC
24.04.2008, 13:34
сценарий не плохой, даже нравится, независимо кого я буду играть. а вот нащот базы....... ну, на месте посмотрим, что да как:)
и я немного не могу понять с точкой А и мертвятником, который находится на точке А???? "потерялася я..." :lol:

я б попросил бы, если будет возможность снабдить каждого из играющих картой местности (лично мне было б спокоиней на душе 8) ) и мне кажется, это будет не лишние :idea:

Punk not dead
24.04.2008, 17:31
Остання маршрутка з Радіка іде десь в 20:00 плюс мінус пару хвилин. Періодичнісь не раз на півтори години, а два рази на годину півтори

Wootang
26.04.2008, 16:03
В перших днях тижня з'ясую, як ми будемо добиратись. Відразу повідомлю вас. Орієнтуйтесь на 10-11 годину.
Якщо є питання - телефонуйте.

Tair
29.04.2008, 11:13
В перших днях тижня з'ясую, як ми будемо добиратись. Відразу повідомлю вас. Орієнтуйтесь на 10-11 годину.

Зрозуміло! Значить на цю годину і будем дійсно орієнтуватись! Зараз думаємо як і звідки краще підійти до "точки висадки"... треба ще подумати де залишимо вашу машину (варіанти є) адже в лісі її без нагляду не залишимо. Є ще декілька ньюансів але то все вирішимо.
Скажу одне, що треба буде ще пройти десь з 2 км. якщо зможу, то домовлюсь за буса, що б хоча вас доставив, а назад то ми вже пішкарусом. Щось придумаємо.

Hamul
29.04.2008, 21:15

Зрозуміло! Значить на цю годину і будем дійсно орієнтуватись! Зараз думаємо як і звідки краще підійти до "точки висадки"... треба ще подумати де залишимо вашу машину (варіанти є) адже в лісі її без нагляду не залишимо. Є ще декілька ньюансів але то все вирішимо.
Скажу одне, що треба буде ще пройти десь з 2 км. якщо зможу, то домовлюсь за буса, що б хоча вас доставив, а назад то ми вже пішкарусом. Щось придумаємо.

Ну я думаю, шо ми добіжимо, як буде треба, пару кілометрів :)

Fenixter
03.05.2008, 23:40
добрався додоми нарешті)

хочу ще раз подякувати ШТУГу за гру!
все було просто супер!

удачі вам і процвітання! :)

-malina-
04.05.2008, 11:15
добрався додоми нарешті)

хочу ще раз подякувати ШТУГу за гру!
все було просто супер!

удачі вам і процвітання! :)

+1
приеднуюсь до побажань!
Дякую за гру!!!! :wink: :)

GAladraNEC
04.05.2008, 14:32
Игра была неплохая. Спосибо Ш.Т.У.Г.у за организованую игру :D

Hamul
04.05.2008, 17:48
вельми дякую за все. І за задумку, і за виконання і за "аллах акбар" :) І окреме дякую за вечерю :D приїхав додому і вже не їв нічого, такий ситий був :) :) :) Загалом, Величзне дякую!!!

Tair
05.05.2008, 09:21
Дуже тішить те, що вам сподобалось! Бо нам теж! Звісно якісь "нєдочоти" були але де їх не буває (будем виправлятись) ? Що приємно - жодного маклауда! Всі по-чесному виходили! Нарешті може хоч тут "воду в ступі не будемо місити" про маклаудство! За це вам велике дякую!
Вдячність вам за показову атаку нашої бази в 2 місії і класну оборону в четвертій.... Але документи залишились при нас і + Тель-Авів і база НАТО в Греції горять "праведним вогнем всесильного аллаха!" :mrgreen:
Ми побачили свої мінуси в організації і тактиці, завдяки вам, і побачили до чого нам треба "йти", щоб гідно конкурувати в стайку з такими командами як ваша! За це теж дякую. Будем над цим всім працювати.
Особиста подяка вашому командиру за те, що вказав, на мої тактичні помилки в атаці і обороні, а головне підказав як їх вирішити і не тільки їх. 8)
А головна подяка ВСІМ ВАМ за те, що приїхали! Справді без цього всього не було б нашого маленького відкриття страйк-сезону в нашому Радивилові!
Урааааааааааааааааааааааааааааааааа товаріщііііііііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Sakup
05.05.2008, 10:07
То добре шо всім сподобалось.
Сподіваюсь ми зможем, рано чи пізно, достойно вам протистояти.

Wootang
05.05.2008, 14:05
Від мене особисто та від команди ВЕЛИКА ВАМ ПОДЯКА!
Хлопці (і дівчата :) ) зі Ш.Т.У.Г.а, ви дійсно постарались та організували нам всім свято! З великим задоволенням (да і хвилюванням) їхали до вас на гру і з не меньшим потоком емоцій повертались назад.
Особисто я вже давно хотів всіх вас побачити, познайомитись. І жодні фактори в суботу цьому не змогли завадити. :twisted: Звичайно хотілось побачити весь Ш.Т.У.Г. та в майбутньому це буде :wink:
Приємно було відчути організованість і продуманість проведення всього міроприємства. Це як зустріч, місце розташування, так і сам сценарій гри та підготовлена місцевість. Молодці! Так тримати! :D Ви дали гарний початок!
Руслан, тепер і тобі пару слів. Знаю, на твої плечи лягло найбільше клопотів. Та, згадуючи суботу, констатую: все провів на "відмінно"!
А ще я дякую команді..... "Десятий легіон" :lol: Я як ніколи був задоволений вами. :D
Гра дійсно вдалась на славу!

деякі фото http://legion10.io.com.ua/album115629

усьо... (занавес) :)

Fenixter
05.05.2008, 17:27
То добре шо всім сподобалось.
Сподіваюсь ми зможем, рано чи пізно, достойно вам протистояти.
протистояти то таке, а от достойно діяти разом з нами проти сусудніх областей - мусите обовязково! :)

Tair
06.05.2008, 09:08
протистояти то таке, а от достойно діяти разом з нами проти сусудніх областей - мусите обовязково!

Це вірно! До цього будемо і стремитись! Ми бачили як ви "працювали" так будем намагатись брати у вас найкраще, додавати своє, поєднуватись з вами і тоді зробимо справжню рівненську страйкбольну коаліцію. :D

Від мене особисто та від команди ВЕЛИКА ВАМ ПОДЯКА!
Хлопці (і дівчата ) зі Ш.Т.У.Г.а, ви дійсно постарались та організували нам всім свято! З великим задоволенням (да і хвилюванням) їхали до вас на гру і з не меньшим потоком емоцій повертались назад.
Особисто я вже давно хотів всіх вас побачити, познайомитись. І жодні фактори в суботу цьому не змогли завадити. Звичайно хотілось побачити весь Ш.Т.У.Г. та в майбутньому це буде
Приємно було відчути організованість і продуманість проведення всього міроприємства. Це як зустріч, місце розташування, так і сам сценарій гри та підготовлена місцевість. Молодці! Так тримати! Ви дали гарний початок!
Руслан, тепер і тобі пару слів. Знаю, на твої плечи лягло найбільше клопотів. Та, згадуючи суботу, констатую: все провів на "відмінно"!

Дякую за теплі слова, вона додають мені особисто і команді наснаги і запалу діяти далі і вчитись бути командою а не "стадом сайгаків". Початок закладений завдяки вам! Дякую!