Вход

Просмотр полной версии : Підготовка гри на полігоні ПВО (Луцьк)

Wootang
26.05.2008, 12:07
Ех, буде важко, але розпочати треба... :)
Всім доброго дня!
Що ж, в моїй практиці такого не було, але я постараюсь (з вашою усіх допомогою) організувати цю гру. Розпочну по порядку.
Вступна інфа. Після останньої гри з волинськими колегами по страйкболу виникла ідея організувати більш маштабнішу гру з гарним сценарієм, більшою кількістю учасників (десь на 40-50 страйкерів) і кращою підготовкою полігону. Саме зараз я хочу запропонувати нам всім постаратись провести це маленьке свято.
Підготовка. Як ви всі вже знаєте, нічого саме по собі не відбувається. Особисто я готовий виступити головним органзатором. Та допомозі буду радий. Ось короткий список необхідних для вирішення питань:
:arrow: визначення дати (як на мене 08.06.2008 саме раз);
:arrow: розробка сценрію (за попередньою домовленістю з командиром ШТУГа ми це вирішимо);
:arrow: підготовка полігону (думаю потрібно зібрати людей, що добровільно захочуть виїхати перед грою. Було б добре, щоб в цій групі був хтось з луцьких учасників!).
Можливо ще щось... Буду доповнювати по ходу.
Підводячи підсумок по всьому сказаному вище, мені потрібно знати:
1) Телефони людей з Луцька, що мають бажання посприяти в організації.
2) Ваші думки щодо дати, сценарію (любі ідеї залишайте тут).
3) Загін добровольців, що поїдуть зі мною на підготовку полігона - "стройбат" :D (також відписуйтесь тут)
4) Учасники, які б хотіли бути присутні на грі (формат заявки як завжди: місто, команда, кількість, комуфло, контактний телефон).
5) Не меньш важливо, хто як буде добратись до полігона (своє авто чи лише до Луцька автобусом/потягом/літаком).
Часу не так багато! Тому активно підключаємось до обговорення!

DEHIM
26.05.2008, 12:26
Ідея чудова організувати звісно треба так щеб визначитись що саме організовувати ну шо саме з нашої строни робити і т.п.
P.S. В нашої команди канешно активність впала з того разу коли з вами грали як кажуть свята, проблеми і лінь :roll:

Wootang
26.05.2008, 13:13
Ідея чудова організувати звісно треба так щеб визначитись що саме організовувати ну шо саме з нашої строни робити і т.п.
Визначити кількість охочих зіграти, допомогти з роботами на полігоні. Це як мінімум.

P.S. В нашої команди канешно активність впала з того разу коли з вами грали як кажуть свята, проблеми і лінь :roll:
Як я вже не раз казав - головне, щоб було бажання! Ті, хто дійсно захоче, той може навіть сам прийняти участь в грі.

SeekerHT
26.05.2008, 13:23
Ну в стойбат я +1
+ попитаюсь заагітувати частину наших.
Думаю від Андрюхи дехто буде.

Wootang
26.05.2008, 13:28
Чудово!
Думаю від нас одна машиа людей буде і від вас. До кінця тижня набираємо людей і в суботу чи неділю їдемо на полігон. Бажано набрати засоби праці: лопати, сокири. Можливо хтось може вз'яти мішки і мотузку (чим більше - тим краще :) )

Tair
26.05.2008, 14:01
Доброго дня панове. Ш.Т,У.Г допомогти готовий. Єдине, що може бути перепоною для допомоги в організації, так це те, що нам далеко їхати (110км. і пряма маршрутка ходе як ростуть банани в пустелі :D ). Хоча зі своїми свісно я переговорю може волонтери і будуть. 8)
З іншої сторони спираючись на слова командира "10 легіон" можу допомогти всім у плані місій, завдань, сценарію. Якщо 8.06.2008 р. остаточна дата то давайте, тоді на неї і орієнтуватись (щоб і мої знали коли то все і як буде).

TOSHA_skynet
27.05.2008, 12:36
8 червня не за горами. Треба готуватися як із організацією так і тренуватися. Мене турбує як при мішаних командах бійці будуть взаємодіяти між собою ? У кожній окремій команді боєць знає свою роль, а при спільних діях із іншою командою , можливі проблеми ..

Hamul
27.05.2008, 14:54
8 червня не за горами. Треба готуватися як із організацією так і тренуватися. Мене турбує як при мішаних командах бійці будуть взаємодіяти між собою ? У кожній окремій команді боєць знає свою роль, а при спільних діях із іншою командою , можливі проблеми ..
давайте вирішувати проблеми по мірі їх поступання (с)
А взагалі ми з вами ше потренуємось і притремось другдо друга :)

Wootang
28.05.2008, 10:35
Шановні, ви відхиляєтесь від теми! Обговорювати спільні тренування можна і не тут! :evil:

8 червня не за горами. Треба готуватися як із організацією так і тренуватися.
Саме 08.06.08 було взято як ОРІЄНТОВНА дата! Це не факт, що саме цього дня буде гра. Звісно якщо встигнемо - проведемо 8-го. Та якщо ні - то датою проведення буде наступна неділя 15.06.2008р.

Wootang
28.05.2008, 16:04
Так як часу не багато, то...
На цих вихідних (31.05-01.06) треба проїхати на полігон для підготовки його до майбутньої гри. З Рівного їдемо машиною. Думаю 5 людей буде.
А от щось з Луцька добровольців не чути:( Хто з нами поїде - відпишиться!
Також, хто поїде... Нагадую! Візьміть з собою лопати, сокири, мотузку. Було б добре мішків набрати!
День поїздки - субота чи неділя - визначимо ближче вихідних.

DEHIM
28.05.2008, 20:44
Єххх єслі це робити так сказать окопи бліндажи і т. п. рити то народу треба багато а єслі буде мало то там це буде довгенько і затянеться смислу мало буде. Все що скажу нам би хоч би зібратись всім до купи і так пограти як того разу тікі чітко визначити територію для гри виходячи з кількості людей які будуть приймати участь у міроприємстві ну щоб як того разу по пів години від бази до бази не бігати.
P. S. Того разу сподобалось і так бо я любітель більше побігати на природі і попідкрадатись чим стріляти але того разу драйву було мало в тому плані що і місцевість не досить дослідили повністю ну троха блудили, то я був би за щоб більше визначеності тобто територію зменшити ну і ще щось додумати.

Wootang
29.05.2008, 08:17
Особисто я за те, щоб виїхати на полігон в неділю!

Єххх єслі це робити так сказать окопи бліндажи і т. п. рити то народу треба багато а єслі буде мало то там це буде довгенько і затянеться смислу мало буде...
Ви не думайте, що ми там розгорнемо МЕГАБУДВНИЦТВО :) Зовсім ні! Мета виїзду на полігон насупна:
:arrow: розчистити бункер і будинок від сторонніх предметів під ногами (щоб було зручно ними бігати, пересуватись);
:arrow: розчистит і підготувати вже готові, але зарослі окопи;
:arrow: позначити ями, в які можна провалитись гіллям, стрічками, мотузками;
:arrow: і саме головне - обійти територію, прив'язати полігон до майбутнього сценарію гри!
От і все! :D

...то я був би за щоб більше визначеності тобто територію зменшити ну і ще щось додумати.
Особисто я не є прибічником обмеження території у страйкболі! Це ж не пейнтбол. Правильніше сказати - визначення території, де будуть відбуватись основні ігрові моменти! А люди хай собі думають де їм ходити, лазити і кудою робити обхід :wink:
П.С. Так, то в неділю орієнтуємось бути у вас. Приїдемо зранку і до обіду вже все закінчемо.

Tair
29.05.2008, 10:33
Таке питання. Оскільки як мені відомо кількість бійців буде все ж як не як але значною (30-40 чоловік), чи буде необхідність у розпізнавальних смужках? Чи можна буде на грі, щоб був задіяний ігровий медик? По яким правилам буде проводитись гра (я веду мову про тюни і про те яка швидкість у луцких кулеметів)? Коли початок гри, бо ми ще не знаємо як добратись до луцка. Є кілька варіантів і зараз шукаєм, найбільш оптимальний.
Якщо є варіант на електричку до луцка з рівного то можемо і його задіяти. Я розумію, що доставка команди на "поле битви" це проблеми самої команди, але ми не хочемо запізнитись, а в маршруткі з усім нашим спорядженням то все місце займемо. :D Тому якщо у когось є інфа як можна до Луцка добратись з рівного хочаб або Дубна, то буду від імені команди вдячний. :!:

Wootang
29.05.2008, 12:07
Таке питання. Оскільки як мені відомо кількість бійців буде все ж як не як але значною (30-40 чоловік), чи буде необхідність у розпізнавальних смужках? Чи можна буде на грі, щоб був задіяний ігровий медик? По яким правилам буде проводитись гра (я веду мову про тюни і про те яка швидкість у луцких кулеметів)? Коли початок гри, бо ми ще не знаємо як добратись до луцка. Є кілька варіантів і зараз шукаєм, найбільш оптимальний.
Якщо є варіант на електричку до луцка з рівного то можемо і його задіяти. Я розумію, що доставка команди на "поле битви" це проблеми самої команди, але ми не хочемо запізнитись, а в маршруткі з усім нашим спорядженням то все місце займемо. :D Тому якщо у когось є інфа як можна до Луцка добратись з рівного хочаб або Дубна, то буду від імені команди вдячний. :!:

Так, дійсно. Над розпізнавальними знаками подумаємо... :oops: Щоб не було досить затратно, думаю використаємо стрічки різних кольорів, намотаних на руку.
Ні, медиків використовувати не будем! Ще нам рано використовувати MilSim елементи :)
Гра буде проводитись по правилам Федерації Страйкболу http://airsoft.com.ua/rules. Тому наявність білої пов'язко ОБОВ'ЯЗКОВЕ (відповідальність за командирами команда. Будем перевіряти у кожного перед почтком гри). Також на рахунок не дозволених тюнів і маклаудів. Хлопці (і можливо дівчата :roll: ), гра буде закритою і грати будем як би зі "своїми". Наша команда з усіма вже зустрічалась і поки все було добре. Грати у майбутньому будем ще і не раз! Тому будьте адекватні і відповідаьні. Всі ж ми друзі і я бажаю, щоб так залишилось у майбутньому!
На рахунок як добратись до Луцька з Рівного... Ось розклад маршруток http://bus.com.ua/cgi-bin/bus-find?tr=0&f=%f0%b3%e2%ed%e5&t=%eb%f3%f6%fc%ea&c=15&d=0 Про електричку поки незнаю. Та краще добиратись до автовокзала, бо місцем зустрічи мабуть будеяк і минулого разу торговий комплекс "ТАМ-ТАМ". Він знаходиться в 5 хв пішки від автовокзалу.
П.С. В найближчий час викладу сценарій. Він вже майже готовий.

SeekerHT
29.05.2008, 13:55
Ну добиратися до полігону трохи проблематично. Частина пехоти забирається автотранспортом.
Іншу потрібно маршруткою.
Щодо зменшення травматизму, через марафет, повністю згоден з Wootang-ом.
Ну якщо буду то зразу з М4, полазити, спробувати. Бо минулого разу через грип другу половину гри взагалі як зомбі ходив.

Нажаль поки допомогти з організацією просто неможу. Завал на роботі і погіршення стосунків з дівчиною :oops:

Wootang
29.05.2008, 14:51
Реєстрація і інформація по грі http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?p=243396#p243396

Можливо якщо буде необхідність у великої кількості людей добратись з Луцька, то попробуємо організувати бус. Звичайно все вашим коштом :D Також думайте про те, що води, їжа і решта - все самозабезпечення!

Fenixter
29.05.2008, 22:55
по сценарію:
шо, легіон за маскалєй буде? :)
а ваще попахує плагіатом з сценарію гри в Радивилові :)

NoX
30.05.2008, 12:45
НУ вибачте мене коли, Тарасу неподобалось шо він за ПЕНДОСІВ він мовчав і епер твоя черга терпіти))))))))))) :mrgreen:
А на рахунок плагіату, навіщо двічі вигадувати велосипед? І взагалі немає сценарію котрий би не був схожий на якусь гру, що вже проводилась раніше! Багато людей через це гублять ігри, бо намагаються їх зробити неповторними та заплутаними, що не приводить до потрібних результатів. Я особисто декілька разів був тому свідком :|
Чим простіше ти краще (с)

Tair
30.05.2008, 12:57
Панове! Якщо вже сам письменник першої гри "операція УРАН" нічого проти не має, проти так би мовити "плагіату" то тим більше не має чого "буянити"! :D Плагіат свідчить, що відповідно перша гра сподобалась, а це вже не може мене не тішити! Маленьки косметичні окраски в завданнях, додають все ж певного "новшества", а значить і все трохи але все ж буде по-іншому!
Тому впевнений, що обговорення про схожість з "операцією УРАН", яку провела радивилівська команда Ш.Т.У.Г. , можемо сміло закривати. 8)
Краще сконцентруємось на нагальних і справді важливих питаннях. :!:

GAladraNEC
30.05.2008, 15:34
по сценарію:
шо, легіон за маскалєй буде? :)
а ваще попахує плагіатом з сценарію гри в Радивилові :)
не нравится не инрай :evil:
я в стройбат!!!! буду со своей лопаткой :D

Tair
02.06.2008, 13:55
Отже радивилівська команда Ш.Т.У.Г. буде добиратись до Луцка маршруткою, яка з Радивилова виїжає о 7:00. В Луцку вона має бути за години 2 на автовокзалі. Інша маршрутка йде о12:20 на такий час вона відповідно відпадає. :lol:
Єдине буде прохання до Луцких страйкерів (особисто моє як командира, оскільки я відповідаю і за доставку на полігон і за відправлення назад) взнати, коли є маршрутки назад в Радивилів? Щоб ми не залишились потім кукувати на вокзалі чудового міста Луцк! :mrgreen:

Chap
03.06.2008, 14:35
Я постараюсь сьогодні або завтра вранці взнати на рахунок вашої маршрутки додому, якщо провтикаємо - тоді розберемо Вас по домівках :D

Tair
03.06.2008, 16:54
Chap 2008-06-03 14:35
Я постараюсь сьогодні або завтра вранці взнати на рахунок вашої маршрутки додому, якщо провтикаємо - тоді розберемо Вас по домівках

Ооооо... я чесно здивований такою відповідью, навіть якщо вона в жарт :D . Приємно здивований!
Думаю, що не провтикаємо. В нас просто команда з Радивилова але третина в Радіку не живе. Я в Тернополі, мій зам. в Рівному, старшина в Львові...у всіх робота.
Ну все таки будем надіятись, що автобус не прогавимо. А ніт о доведеться справді на вокзалі "кимарити" до наступних маршрутів. :mrgreen:

Chap
03.06.2008, 20:57
Значить так з Рівненськими колегами все зрозуміло в плані прибуття на полігон. Прошу команду "Ш.Т.У.Г." та "Зубр" зв`язатись для уточнення імен або ніків бійців які потребують доставки їх персон на полігон - щом ми заздалегідь розписали бійців по автомобілях і не втрачали зайвого часу... Я в свою чергу підготую список і віддам водієві кожної автівки...

ася 163051293

Wootang
04.06.2008, 09:05
Перш за все хочу подякувати тим людям, які разом зі мною виїхали в неділю для підготовки полігону. Разом ми зробили майбутнє місце гри більш безпечнішим і, відповідно, цікавішим.
Пару слів про сам полігон. З часу останньої гри місцевість трішки змінилась. Відразу помітно збільшення кількості (густоти) трави, кущів і дерев. Озеленення завдяки опадам збільшилось так, що деякі місця важко було впізнати навіть з близької відстані. В двохповерховому будинку тепер відсутні сходи на другий поверх! :)
Обійшовши майже всю терторію майбутньої гри хочу вам всім ще раз нагадати: БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ! Хоча ми постарались позначити всі небезпечні дірки, люки і т.п. гілками, стрічками, але всерівно могли залишитись місця, які ми банально не знайшли! Полігон вражає своєю кількостю бункерів, розвалів, траншй і відкритих люків. Тому дивіться куди ступаєте!

... взнати, коли є маршрутки назад в Радивилів? Щоб ми не залишились потім кукувати на вокзалі чудового міста Луцк! :mrgreen:
Як варіант, поїдете до Рівного, а далі на Радивилів. Просто треба дізнатись розклад маршрукот до Радіка. Ось http://bus.com.ua/cgi-bin/bus-find?From=%D0%B3%E2%ED%E5&d0=-%3E+%EE%F2+%E4%EE+-%3E&To=%D0%E0%E4%E8%E2%E8%EB%B3%E2 Знаю, що буде важко і з пересадками. Але "сталь закаляється у вогні"(с) :D

SeekerHT
04.06.2008, 11:47
В двохповерховому будинку тепер відсутні сходи на другий поверх! :)
Всмислі? це ж ключова точка основної бази. :?
І вона була на підмурованих стінках. Цілий прьольот рухнув?
Що ж шкода!! Але я дуже радий що воно не впало разом з кимось :!:

Tair
04.06.2008, 16:06
Почитавши, що там на полігоні робиться, жахнувся! Та це ж справжня війна, тут не "юіганина по паркету" 8) . Такщо тепер кожний крок треба виважувати, щоб все пройшло без травм. Будемо мати надію, що так воно і буде і жодний боєць не постраждає. 8) А те, що "еусочки" урбані то теж додає + до гри. Взагалі все майже в плюсах, окрім наших командних поїздок.... :cry: Дякую Wootang і Chap, що шукаєте можливостей як нас "доставити" і як випровадити, щоб усі потрапили додому :wink: .

Chap
05.06.2008, 14:15
Значить так...
Є ще відкриті питання по доставці бійців на полігон.
На сьогодні відомо
1 Штуг - 9 чоловік
2 10 легіон - 5 чоловік

Питання до "Зубрів" скільки чоловік без транспорту!!!
Чому так гостро ставлю запитання - треба замовляти транспорт вже!!!, а досі не зрозуміло точно скількі бійців потребують доставки вцілому... А це паневе і фінансове питання також, чи потрібно "ікарус" чи досить буде "таксі" тому активніше вирішуйте кількість і дайье знати... з нашої сторони буде 5 автівок точно...а це 25 місць...

Wootang
06.06.2008, 08:40
З кількістю необхідних для транспортування людей питання правильне. Підтверджую, що саме нас 14 людей необхідно забезпечити транспортом! За Зубрів не скаж :D Але можу допомогти телефоном Паши (хто не в курсі :lol: ): 80673326639.
Ще...
Оголошую орієнтовний графік проведення гри :

9:00 - збір біля ТЦ "Там-там"

10:00-11:00 - прибуття на полігон і підготовка до гри

11:15-11:30 - шикування та інструктаж

11:30-17:50 - гра

18:00-19:00 - вечеря і підготовка до відїзду

Графік є орієнтовний! Тому по часу може бути зміщення як у більшу, так і у меньшу сторону (раніше зберемось+раніше доїдемо до полігону=раніше розпочнемо грати :) )

Tair
06.06.2008, 08:47
Ой-йо-йой! Так ми точно не потрапимо додому!!! Якщо, до Рівного то ще доберемось, то в з Рівного ми нікуди не потрапимо! :( Наскільки мені відомо остання маршрутка їде з Рівного на радивилів десь в 19:20 -19:45. Треба ВЖЕ щось корегувати, щоб потім ми не були в патовій ситуації яка нам аж ніяк не на руку. :( Треба переглядати графік чи що там потрібно переглянути, щоб ми встигли. Я розумію, що треба під нас підлаштовувати гру, дуже вибачаюсь за це, але по-інакшому ми додому не потрапимо! :idea:

Punk not dead
06.06.2008, 14:26
Є ще такий варіант:

Можна з ж/д вокзалу їхати електричкою Рівне - Шепетівка, вона іде вдесь в 20:45. Вийти в Здолбунові і сісти на Здолбунів - Красне в 21:15. І в 23:30 ми в Радіку. Ще десь біля 01:00 іде електричка на Львів з Рівного.

Tair
06.06.2008, 14:30
Punk not dead 2008-06-06 14:26
Є ще такий варіант:

Можна з ж/д вокзалу їхати електричкою Рівне - Шепетівка, вона іде вдесь в 20:45. Вийти в Здолбунові і сісти на Здолбунів - Красне в 21:15. І в 23:30 ми в Радіку. Ще десь біля 01:00 іде електричка на Львів з Рівного.

Цей варіант ми і справді залишаємо на самий останній варіант. Але будем надіятись, що все получиться як найкраще. :lol:

DEHIM
09.06.2008, 08:14
:D усім привіт дякую за грую і надіюсь не останню ну звісно фотки в студію

Wootang
09.06.2008, 08:20
Дякую всім, хто прийняв участь в грі та допомагав в організації!
В цій темі залишайте свої спогади, пропозиції та побажання. Пізніше дам ссилку на фото, а також більше напишу.

Добавлено
Ось деякі фотоhttp://legion10.io.ua/album126298
А взагалі гра вийшла як на мене не погано. Звичайно всім забезпечити драйву не могли, та інтерес грати у людей був.
Особиста моя подяка ШТУГу за гарну взаємодію і читке виконання поставлених задач.
Всі обоговрення і зауваження після гри взято до уваги.

Sakup
09.06.2008, 09:32
І я дякую організаторам за гру. Було цікаво.

-malina-
09.06.2008, 11:07
Велике дякую всім хто приймав участь у цій баталії!Мені дуже сподобалось!Все було просто клас!!!
Ще дякую організаторам!За їх труд і за те що ця гра відбулася і досить непогано!Все було класно!
І дякую всій команді 10 Легіон за співпрацю!І за саму гру!

ВСІМ ВЕЛИЧЕЗНИЙ СПС!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Думаю ще не раз будемо воювати разом!! :wink:

GAladraNEC
09.06.2008, 14:22
Всем спосибо... учасникам ГРУ за надёжного сокомандника, а Терористам за хорошего соперника!!!! Было очень интересно :)

Жду ищо совмесных игр! :D

Tair
09.06.2008, 15:06
Від імені всього Ш.Т.У.Г.а дякуємо за запрошення і доставку нас на полігон і "вивіз" з нього :D .
Тепер не буду банальним і напишу трішки більше ніж 2-3 речення. НІ я не письменник, просто хочеться, щоб знали всі в контексті, що я хочу цим постом сказати. А саме:
1-Місії вдались на славу! в 1-й стрілянув лише 3-4 чергами за 2 години і то був вбитий. Але саме такою мені ця місія і сподобалась. Я був би тільки радий тому, щоб вона тривала на годинку довше.
2- Друга місія сподобалась менше, через особисті причини. 2 рази був вбитий по такій глупості, що аж соромно зізнатись :oops: . А те, що нас не атакували на нашій позиції, то не біда. Ми чим могли допомагали (розділившись на групи) "розвідці" яка охороняла четверту пускову шахту.
3- Стосовно 3-ї місії...це супер-мега-реал- вар паті получилось. Мене зрозуміють лише мої бійці про, що я веду мову. Особливо група Альфа 2 і окремо Фурік. Це не передати словами. Але такого шаленного ДРАЙВУ і АДРЕНАЛІНУ не відчував на іграх місяці два - три! :idea:
4- Наша команда зрозуміла, що нам потрібні в терміновому порядку розгрузки і рації. А моєму автоматові ремонт. Знов клинив як на "операція УРАН". Було приємно відчути себе і як однією із частин великої групи ГРУ 201 "Восток". Антуражність була, щоб не казали критики. НУ але на товони і критики, щоб критикувати :lol:
5- Полігон класний, але з деякими великими мінусами. НУ але то таке. На війні територію бойових дій не вибирають. Нам головне досвід і наука.
ДЯкую чорним орлам і зубрам за організованість і влучність, з вами і справді цікаво воювати. 10 легіону і розвідці (чи то б пак партизанам) за спільні дії проти ворога. :!: Все було чудово! МІнуси звісно були, але скажіть де їх і на якій грі не буває???? :wink:

Chap
09.06.2008, 21:03
Всім привіт!
Нарешті і я добрався до інету і хочу вставити свої 5 копійок...
По-перше хочу подякувати за гру всім учасникам баталії...
1. Подяка 10 ЛЕГІОНОВІ та Партизанам - за активність та організацію гри
2. ШТУГ - за те що незважаючи на всі незручності приїзду і відїзду ви всерівно були у нас
3. Зубрам - за взаємодію у тяжких військових діях
Як на мою думку все вдалось!!! - а це головне!!!
Хочу сказати, що ця гра від місії до місії йшла набираючи темп, тому на мою думку цікаво було усім - і тим що люблять скритні дії і тим що полюбляють постріляти... Особисто для мене день пройшов як одна година і по правді кажучи незважаючи на втому, я хотів ще побігати, тому пропоную не зупинятись і так само активно писати сценарій наступної баталії...
Одним словом все чудово!!!

Romas
10.06.2008, 10:46
День добрий усім.Розкажу і я шо відчував і як сприймав цей бій, місія перша нормальок рванулись вперед усьо чотко сняли мене першого, піпець руки в ноги і в мертвятник, потім очікування і повернення до своїх (величезна подяка 10 легіону за балончик з отравою проти комарів якщо б не він загнувся б від знекровлення), далі трохи черг по забрівшому в наше розташування ворогу і все кінець. Місія друга знову усьо чотко марш брасок заняли позицію очікування 15 хвилин, 30 хвилин, час глуш піпєц тільки здалеку долинали взриви та вистріли (почала давити жаба що десь там народ воює ,а я тут комарів розвлікаю ) тварини уже перестали нас боятись миші, вужі, і інша гадость уже почала сприймати нас за своїх. Вкінці місії команда в перед пішли на допомогу всіх положили ну хоч крапаль повоювали. І на сам кінець місія третя як на мене сама офігенна і реалізм повний чесно кажучи відчував себе як в камбоджії піпєц нема слів Ш.Т.У.Г працював як на тренуванні все чотко хоть і з попандосами одразу спамятались не зряпроведенні тренування ну короче маладци. Ну і остання баталія в якій я приймав участь з командиром то просто нема слів то шото, то було як книжка пише все чотко і зважено та продумано дививсяб з боку то сам певноб прозрівби да да і ще раз да реально адреналін шок ну короче неможу описати словами, хвала і честь всім хто приймав участь маладци

Rex
10.06.2008, 11:06
Привіт всім!
Хотів би висловити подяку всім учасникам гри та організаторам.
Так як це була наша перша ВЕЛИКА гра, то враження дуже чудові, хоч і був деякий конфлікт особисто в мене з гравцем з Луцька, але на мою думку то більше було від не знання правил ніж від якихось особистих якостей.
Думаю на наступну гру ми приїдем в більшому складі і з назвою команди :wink: .
Ще раз ДЯКУЮ особисто від себе та паризан (чи розвідників кому як подобається)!!!

Tair
10.06.2008, 11:13
От я і про, що говорив! Фурік мене зрозумів правильно (на форумі в нього нікнейм ROMAS). 3-тя місія це було супер!
Напишу трішки по емоціному, ніби як стороння сторона з книжки: :)
".... йшов четвертий час бойових дій спецназу ГРУ проти терористів. Було отримано шифрограму, про евакуацію ворога! Командир ГРУ Wootang дав наказ командиру "партизан" Рустаму атакувати площадку евакуації з півночі, 10 легіон пішов з півдня, прикордонники Ш.Т.У.Г. отримали наказа наступати з заходу...
..."погранци" ввійшли в справжній камбоджійській ліс (і то там напевне таког оне має). Продвигались розумно без чужих "ненав"яжчевих" коментарів, як треба діяти, і все у Ш.Т.У.Г.а получилось. :) Вийшовши з лісу було отримано наказ Wootangа, не дозволити терористам, вертаючимся після респауну, вступати в бій на основній площадці евакуації...було залишино для цього снайпера + 2 бійця....
група Альфа 2 з командиром прикордонників Ш.Т.У.Г. робила обхідний маневр, і напоролась на засаду в величезній траві. Бій тривав хвилин 15. Закидували одні одного і гранатами і просто словами -"Граната!" :D . Довелось знов розділити групу, і робити обхідний маневр по кропиві. Вже ні командир ні Фурік не зважали на кропиву, а чесно повзли по ній, в обхід ворога...." Нажаль те, що ми чудили там в тому лісі, не зможу описати словами. Але це було нечто! Емоції переповняють страшно! 8) Що можу сказати про свою команду, це те, що всі молодці. РОзтягнулись ми страшно але йшли по всьому фронту з північно-західної сторони. При наявності рацій могли б зробити і більше. Дякую, особисто Wootangу за координації нашого місцеположення. Ця 3-тя місія залишиться в пам"яті назавжди. Такого ЕКШЕНА в мене не було! А такого ДРАЙВУ місяців 2-3 назад відчував. Скажу, не заради "красного слівця", що ворог воював розумно і грамотно. Проти такого воювати честь :!:

NORBY
10.06.2008, 11:54
Ну тоді пропозиція вже якось починати нам усім спільну розробку нової спільної гри (дату як, хто,де, скікі і на скікі,пропозиції) ну і більш екшенової мені як і всім хз може не всім сподобалась 3-я гра, бо просто тра ще якихось людей залучити до цього по пинципу всі трохи полігон бачили що він розрахований на більшу кількість людей і він доречі тянеться набагато дальше в плані траншей окопів і різної хні яку побачив ще коли заблудився на грі коли грали перший раз тікі з Ровно щоб може ще якісь сусіди приїхали хоч щоб 80 чол. А кстаті скікі нас було цього разу вроде 50?
P.S.Гг засада це було весело :lol: да і це Денім сор шо не змого профіля :roll:

SeekerHT
10.06.2008, 14:29
Послевкусіє:
- після гри до 9-ї години як под ЛСД, так здоровя накачало, після ноги не ходять, голова не думає і страшно болить!!
- до сьогодні настрій суперовий не дивлячись на повний піпец на роботі :P
По грі найбільше сподобалась 3 місія. 2-га чисто по стратегічній частині і куражу - навколо джунглі, товарісчі чорт зна де, навколо гукі :wink:
По 3-й грі пропозиція все-таки незначна, але:
- ВІП на то і ВІП щоб з ним нянчитись, це значить його треба водити за ручку по джунглям старатися уникати сутичок, но не відвежуватись в засаді, а якщо починається жара, то це дійсно жара, ВІП з 2 охоронцями уходить никається і т.д., а потім перегруповуються з тими хто вертається з мертвятніка і так поки ВІПа не вбють, або він дійсно не виживе тих 3-5год. Тобто постійна динаміка, постіййні вимоги разведки від гуків, і постійна коспірація від спецназа.

Найпростіший сценарій з х/ф "Хижак" - тобто прийшли в невеличкий лагерь вирізали всіх, забрали ВІПа і ведуть його 3 години (головне не стояти) до хелікоптера. Головне що сутички будуть постійно :P :P :evil:

GAladraNEC
11.06.2008, 16:06
Послевкусіє:
- після гри до 9-ї години як под ЛСД, так здоровя накачало, після ноги не ходять, голова не думає і страшно болить!!
- до сьогодні настрій суперовий не дивлячись на повний піпец на роботі :P
По грі найбільше сподобалась 3 місія. 2-га чисто по стратегічній частині і куражу - навколо джунглі, товарісчі чорт зна де, навколо гукі :wink:
По 3-й грі пропозиція все-таки незначна, але:
- ВІП на то і ВІП щоб з ним нянчитись, це значить його треба водити за ручку по джунглям старатися уникати сутичок, но не відвежуватись в засаді, а якщо починається жара, то це дійсно жара, ВІП з 2 охоронцями уходить никається і т.д., а потім перегруповуються з тими хто вертається з мертвятніка і так поки ВІПа не вбють, або він дійсно не виживе тих 3-5год. Тобто постійна динаміка, постіййні вимоги разведки від гуків, і постійна коспірація від спецназа.

Найпростіший сценарій з х/ф "Хижак" - тобто прийшли в невеличкий лагерь вирізали всіх, забрали ВІПа і ведуть його 3 години (головне не стояти) до хелікоптера. Головне що сутички будуть постійно :P :P :evil:

непогана пропозиція нарахунок ВІП.... вмене була ідея такого, але я її не зачіпав, бо як каже РІКО: "ЗАчем выдумывать велосипед дважды?"
:D
потрібно буде спільною працею розробити новий сценарій.... Отже відкривається конкурс талантів "Напиши війну своїм олівцем, чи ручкою(кому шо)" :D пізніше, я так думаю, Вутанг зробить спеціальну тему на форумі для цього (а може нах надо) просто пишіть!!!!

DEHIM
11.06.2008, 20:20
Хммм... ну то що як кажете щоб нічого знову не ізобрітати :) то просто цей сценарій відкорегувати більш грамотно і на цей раз буде веселіше тому що ми вже грали і більш менш будем знати що і куда тобто остається опреділитись коли і хто

Wootang
12.06.2008, 08:18
Хммм... ну то що як кажете щоб нічого знову не ізобрітати :) то просто цей сценарій відкорегувати більш грамотно і на цей раз буде веселіше тому що ми вже грали і більш менш будем знати що і куда тобто остається опреділитись коли і хто
Думаю Легіон і ШТУГ не захочуть третій раз грати цей сценарій :mrgreen:

Tair
12.06.2008, 08:37
Думаю Легіон і ШТУГ не захочуть третій раз грати цей сценарій

Абсолютно вірно! Та не вже в нас перевелись "УМИ", щоб не зробити новий цікавий сценарій??? Дайте час і за тиждень у нас в розпорядженні буде новий цікавий сценарій і цікаві нетипічні місії. 8)
А те, що полігон вже взнали то це однозначно, що позитивний момент. Але в мене ВЕЛИЧЕЗНЕ прохання до "10 легіону", знайти полігон біля Рівного. Зазначу чому, до Рівного добиратись добре, як Луцку, так і Радивилову, Бродам, Нетішину, Тернополю.
Якщо вас не влаштовує рівне, то "мілості просім" в наш Радік! Тут взагалі всі в однаковій ситуації. Луцк -110км., Рівне 100 км, Тернопіль-95км. Львів-110 км, Броди-7 км. Полігони в нас є!!! 8) Одним словом, я так гадаю, що це вже інша тема :D ...

Wootang
12.06.2008, 11:20
Трішки ЗМІ написали про нашу гру:
http://radyvyliv.net/news/134-operacija-s-28.html
http://www.ogo.ua/hot_news/21377/

Wootang
17.06.2008, 09:04
Стаття по грі від ШТУГа http://airsoft.radyvyliv.net/stat_4.htm

Tair
17.06.2008, 16:46
До речі панове, про цю гру буде ще написано десь в Луцькій газеті. Це все постарався наш командний міністр пропаганди (місцевий Гебельс ТОША), в нього там свої "канали/люки/каналізації/урни" :mrgreen: . Якщо будесь якась конкретика, де і і в які газеті, то дам знати, а ви нам парочку примірників прикупіть. 8)