Просмотр полной версии : полігон ПВО-2
Привіт.
Сьогодні знайшли ще один полігон ПВО-2...
Перші враження просто супер, але почну по порядку з порівнянням полігону ПВО-1
Площа полігону досить велика, але на мій погляд меньша від розмірів полігону ПВО-1. Полігон умовно можна поділити на декілька частин - є і урбан (купа бідівель), є ліс (з окопами, дотами, та вишками). Весь полігон по периметру - колючка... Одним словом на мій погляд кращий з усього що було до цього...
Тому попередньо приняли рішення привести його до порядку і влаштувати знову гру...
Постараємось викласти фото того що побачили...
Досить цікаво. :) З нетерпінням жду фото і більш детальнішого опису. Також було б добре зробити хоча б просту схему.
Як зказав Chap поліон доволі цікавий своїм поєднанням урбан+ліс ну мені сподобався думаю ви також будете у захваті. Залишається зайнятись розміткою та всім іншим ну сценарій думаю вже так більш менш ясний типу VIP,взяття міста або просто "взяття флага". Тепер треба визначатись з датою і щоб Ви опитали своїх колег на коли хто скікі і як в кого виходить ну всі спиятливі умови для чергової обласної гри. ГГ ну шоб шото мега веселе получилось :twisted:
Пару фото полігону №2, дякую Деніму за допомогу...
http://blackeagles.io.ua/album130802_1
Полігон просто ультра-суперовий! На такий полігон, можна такі ігри робити "бомбові". Молодці панове з Луцька, на місці не сидите! Будем орієнтуватись знову в гості, на цей полігон. 8)
Фортовий Луцьк по... полігонам :mrgreen:
Думаю треба:
1. Дізнатись, чи не буде проблем по проведенню ігор/тренувань на даному полігоні (чи є власник?).
2. Дати йому оригінальну назву (а то як на мене ПВО-2 не те).
3. Зробити смему або карту (це важлива проведена робота на місці майбутньої гри).
Що ж, ще раз вітаю! :) Нехай дане місце принесе вам море незабутніх вражень і ріки адреналіну :twisted: :wink:
Punk not dead
26.06.2008, 08:55
полігон дійсно класний, може випаде нагода постріляти там
Ну так як кажуть йомайо от і вам показали його шоб разом і зіграти, кажіть мабуть дату коли будем отримувати море незабутніх вражень і ріки адреналіну. :wink:
Полігон доречі як замітили значно цікавіший і що головне набагато блище від міста. А на рахунок того чий то там максимум сторож якому в худшому випадку "миколайчика" дати, карту зробим на цих вихідних, але кунечно :( там зданій бабуя троха прийдеться полазити но територія буде нормально визначена там вона огорожена колючкою, а назву придумати..... хз може "ЗЮ" :lol:
Ю АРЕ ВЕЛКОМ!!!
Ну так як кажуть йомайо от і вам показали його шоб разом і зіграти, кажіть мабуть дату коли будем отримувати море незабутніх вражень і ріки адреналіну. :wink:
Як на мене, цікаво провести гру з сценарієм. Просто постріляти можемо вже і в Рівному (дякувати людей вистачає).
Полігон доречі як замітили значно цікавіший і що головне набагато блище від міста. А на рахунок того чий то там максимум сторож якому в худшому випадку "миколайчика" дати, карту зробим на цих вихідних, але кунечно :( там зданій бабуя троха прийдеться полазити но територія буде нормально визначена там вона огорожена колючкою, а назву придумати..... хз може "ЗЮ" :lol:
Ю АРЕ ВЕЛКОМ!!!
Щось не чути звіту про зроблену роботу на полігоні :roll: Хлопці, це ж перший крок до гри. Все у ваших руках!
Підключайте свою страйкбольну громадскість в допомогу.
Не люблю, коли "...територія буде нормально визначена там вона огорожена колючкою". Мені нагадує це пейнтбол!
:( А назвою особисто я взяв би № військової частини (чи що там було) або історичну назву цього місця (може якесь село там поряд чи річка і т.д.).
певно 740(або741) окремий батальон зв"язку ,а село Гаразджа
Кхе а хто каже що просто постриляти зі синарієм КУНЕЧНО :P !!!