Вход

Просмотр полной версии : База 740

SeekerHT
07.07.2008, 11:12
Покинута військова база звязку з збереженю інфрастурктурою будівель, доріг, комунікацій.
Нарешті зняті дані, сфотографовано і ведеться робота на сценарієм! Думаю якщо все буде добре, то грати будемо вже через тиждень :wink:
Полярність не визначена (до завтра).
Зелені лінії - будівлі, чевоні - дороги, сині - обмеження по паркану 8)
Крок сітки 50х50м
Отже Попередній екскіз карти:
[attachment=0:2osn8kc9]Ba3a.jpg[/attachment:2osn8kc9]
Знову ж таки необхідна невеличка робота по благоустрою, переплануванню і косметичних доробках.

Висловлюю вдячність за допомогу:
Стасу (за ГПС, зняття точок і обговорення тех. пит)
DEHiM (за зняття точок і обговорення тех. пит.)
Chap (за фотографування, транспортування, обговорення тех. пит.)

В цій темі обговорюємо все по грі на цьому полігоні 20.07.08

Tair
25.07.2008, 09:56
То я так зрозумів (якщо не так то поправте будь-ласка), "База 740" це буде назва полігону?

DEHIM
27.07.2008, 20:07
Тіпа того 8)

SeekerHT
05.08.2008, 10:08
Пора планувати коли?!!! :oops:

Сценарій майже готовий.

Wootang
05.08.2008, 10:36
А я вже думав, що ви всі... поїхали відпочивати :lol: Бо нічого не чути з вашого боку тривалий час.
Думаю треба обговорення перенести або в планування баталій, або створити нову тему!
І ще... Ми збираємось їхати на гру "День незалежності 2" 23-25 серпня. Тому мабуть або до, або вже після зможем приїхати! (якщо цікавить наша думка :oops: )

DEHIM
06.08.2008, 13:21
ну тоді єслі всім виходить то краще до бо потім погода може нас не буде так радувати як зараз хотя...

SeekerHT
06.08.2008, 14:03
Ну тут все просто!!
Ми граємо локальні ігри кожної неділі, а от регіональні рідше. Якщо в Вас відкривається вікно, ми в ті вихідні організовуємо гру :wink:

Wootang
07.08.2008, 08:05
Вже збільшилась кількість людей, які саме в Рівному займаються страйкболом. Тому від міста зможемо виїхати складом десь 20-25 бійців. А якщо ще запросимо ШТУГ, то нас може бути до 30-35. Саме на останню цифру орієнтуйте наш склад.
Датою приїзду мабуть стане 17 або 31 серпня. Добре було б розпланувати ігровий день! Також необхідна інформація про те, як доїхати до полігону (на скільки я знаю він знаходиться як раз зі сторони вїзду в Луцьк з Рівного, тому ми могли б відразу туди прямувати). Ну і звичайно сценарій в студію! :)

SeekerHT
07.08.2008, 10:02
на скільки я знаю він знаходиться як раз зі сторони вїзду в Луцьк з Рівного, тому ми могли б відразу туди прямувати).

Вас зустрінуть з єжиком :lol:

А якщо серйозно то сценарій скоро викладеться

Wootang
07.08.2008, 16:49
Ну що ж, Паша, організація я так розумію вся за тобою...
Тоді таке питання (я ж казав, що краще нову тему для гри було створити і все це перенести :) ): на яку кількість учасників розраховуєш? Просто цікавлюсь, бо вирішую скількох людей з нашого боку залучати.

Tair
13.08.2008, 08:19
Wootang правильно сказав, що Ш.Т.У.Г. теж буде. Ну в крайньому разі ми на це надіємось, якщо зможемо "обнаружить" для цих потреб, хоч якийсь транспорт. Бо минула гра яка проходила у вас була хорошою, але от наша подорож назад додому зайняла майже 6!!!! годин! Ми в 23:35 тільки "сповзли" з електрички... а їхати всього ж від Радіка в Луцьк 110 км. Піщки зайти швидше можна :mrgreen: .
Стосовно сценарію і реєстрації команд, то дійсно треба створити нову тему (я не вчу,я просто "думаю вслух/в текст :mrgreen: )

DEHIM
13.08.2008, 21:09
Хмммм... ну пропозиція провести гру краще до ніж після. Тобіж якщо вам вийде то в ці вихідні бо потім может буть уже поздно :!: чи шось тіпа того,бла бла бла... ну і думаю тему поставим і план дійства теж

Wootang
14.08.2008, 08:12
Хмммм... ну пропозиція провести гру краще до ніж після. Тобіж якщо вам вийде то в ці вихідні бо потім может буть уже поздно :!: чи шось тіпа того
Ігри з вами плануються мінімум за тижня два!!! Тому якщо зв'явится інфа про гру на цих вихідних, то навряд чи хтось до вас зірветься і поїде. Тому попрошу поставитись до цього більш відповідально!

DEHIM
14.08.2008, 09:02
Та ладно мені особисто хочеться зіграти поки є можливість бо ви самі казали що далі на більші міроприємства підтягуєтесь і я провтикаю можливість повбивати більше народу то, єслі кажете за відповідальність то давайте дату кагби солідарно назаначати разом дату аби всім вийшло а все інше це не так проблематично.... тіпа це і на 2 тижні затянеться :|

SeekerHT
14.08.2008, 10:08
Конфлікт у Грузії.

Президент Грузії Михайло Саакашвілі оголосив загальну мобілізацію грузинських резервістів і закликав їх захищати свою батьківщину. Саакашвілі заявив, що Грузія не була ініціатором цієї конфронтації: "Грузія не поступиться своєю територією, Грузія не відмовиться від свободи", - наголосив він. Президент Грузії відзначив, що Тбілісі гарантує "повну амністію сепаратистам, і тим, хто займається злочинною діяльністю, якщо вони негайно припинять вогонь".

Президент Чеченської Республіки Рамзан Кадиров засудив дії офіційного Тбілісі у Південній Осетії і заявив про готовність у разі політичного рішення підключитися до дій з припинення кровопролиття.
"Ми вміємо воювати, ми чудово підготовлені, і якщо нам доручать, ми припинимо кровопролиття в зоні конфлікту меншими силами і з мінімальними втратами", - заявив Кадиров.

Офіційна позиція Москви залишається незмінною – миротворче врегулювання у Грузинсько-Осетському конфлікті. Втрати російських військових у зоні грузино-осетинського конфлікту станом на сьогодні склали: загиблих - 74 особи, санітарних поранених - 171 людина, пропалі без вісти - 19 людей.

Конфлікт набирав оберти. Росію явно втягували у війну з Грузією. Світ готувався до можливого відкритого протистояння Росії.

Сценарій 1-й:
США не готове до поширення впливу у східній Європі, а саме утиск впливу Росії до східних кордонів України, а тому займають нейтрально-очікувальну позицію.
З іншого боку терористам ця ситуація тільки сприяє!

3.ЬІ. Звичайно що виложити сценарії, їх ТТХ і розвиток я виложити неможу, оскільки їх учасники не повинні в очі бачити вплоть до.... Треба буде затесатися в рядові, причому глухонімим і сліпим :wink: Добавлю що по сценаріям буде, як ВІП прогулка, евакуація, база на базу, зачистка, а також новий режим як в СS - закладення бомби.

GAladraNEC
14.08.2008, 10:15
:D
Звичайно що виложити сценарії, їх ТТХ і розвиток я виложити неможу, оскільки їх учасники не повинні в очі бачити вплоть до.... Треба буде затесатися в рядові, причому глухонімим і сліпим Добавлю що по сценаріям буде, як ВІП прогулка, евакуація, база на базу, зачистка, а також новий режим як в СS - закладення бомби.

это меня заинтересовало :D точнее заинтриговало :shock: :D :D :D
жду-не дождусь игры))))))))

Wootang
14.08.2008, 10:26
Як на мене датою проведення гри має стати 31 вересня! (готовий обговорити)
І часу вистачить підготуватись і нам і вам. І людей попередимо заздалегідь. І поспішати ніхто не буде. Короче, бачу тільки плюси в цій даті :)
Від організаторів я так і не почув відповіді на питання:
- запланована кількість учасників (питання кількості важливе для визначеня нашого складу);
- схема підїзду до полігону (нам як іногороднім це суттєво!);
- дата (в процесі обговорення);
- фінансвий бік питання;
- орієнтовний графік проведення міроприємства (бажано по годинам);
- місце збору;
- якісь інші особливості, що характерні саме по цій грі.

Tair
14.08.2008, 10:39
Задум гри бачу досить не поганий, навіть оригінальний. 8) Якщо ще і реалізація пройде успішно, то взагалі пісні співати будемо :D .
Панове Лучани, ви не в курсі чи не відкрили якусь додаткову маршрутку на Радивилів із вашого славного міста?

SeekerHT
14.08.2008, 16:19
Ну взагальному технічна частина підготовки і сценарій готові.
Все залишилось тільки за організацією людей!
Сюжет розвивається в 3 етапи і розгалужується на 4 гілки-концовки. Сценарії майже не повторюються. введено 2 нових режими (кінг оф зе хіл, Кантерстрайк)

Схема проїзду хм... сек...
[attachment=0:11mo760r]Clipboard02.jpg[/attachment:11mo760r]
Там в нас тролейбуси розвертаються на тому повороті куди Вам потрібно.
Дата залежить від Вас. Нам легше зібратися, але бажано не на свята.
Місце збору можна на тому пятачку і організувати.
Фінансова сторона - все просто, скільки на себе виділимо - так і гуляти будемо.
По сценарію 5.5год. Тому збиратися треба на 10-ту орієнтовно.
Запланована кількість - ну думаю наших 20-25 буде, ну і скільки Ваших буде.
Хоча в кількості є подвох. Полігон максимум на 50чел.

Wootang
26.08.2008, 16:56
Що Луцьк, коли граємо?
Є 2 варіанти:
31.08.08 - це на найближчі вихідні
14.09.08. - бо раніше (а саме 6-7.09.08) заплановано одне дійство.
Тому кажіть. Як вирішите, тоді і зіграєм! :)
P.S. з пов'язками для сторін вирішували щось?

SeekerHT
29.08.2008, 13:54
Що Луцьк, коли граємо?
Є 2 варіанти:
31.08.08 - це на найближчі вихідні
14.09.08. - бо раніше (а саме 6-7.09.08) заплановано одне дійство.
Тому кажіть. Як вирішите, тоді і зіграєм! :)
P.S. з пов'язками для сторін вирішували щось?
Швидше 14-го :!:

Wootang
29.08.2008, 15:31
ОК
Тоді готуємось на 14.09!
Збір в 10:00 в указаному місці!

Tair
02.09.2008, 16:48
А можна було б в організаторів попросити висвітлити деякі аспекти сценарію...хоча б легенду якусь, що б так би мовити морально налаштуватись на війну :D . А то просто на гру зберемось, все розкажете як і що, а потім будуть "непонятки". Самі знаєте, що сценарій може на форумі висіти тиждень часу, але його ніхто толком не зрозуміє, а тут так сходу... Хоча звісно я у вас впевнений, що все буде пучком.
А ще одне, є назва гри? Як не як прийнято орієнтуватись на назви гри і місце проведення. Не сприйміть в жодному разі за критику але хотілось би трішки більше антуражності і відкритості.

SeekerHT
03.09.2008, 14:42
Аспекти сценарію: війна в Грузії і її альтернативний розвиток.
Легенда: сили спецназу - залогодження конфлікту, терористи - будь-якою ціною навязати війну Росії з заходом. Насправді всі ми знаємо істинні наміри і кінцеві цілі цієї війни. :)
Спочатку буде невеличкий вступ-пролог, який пояснить чого ми будем воювати. А далі кожна команда буде отримувати свої пакети з історією і обджектівами. Історія для кожної команди буде унікальна.

Назва гри - операція "Тушонка" :lol: :lol: :lol: . А якщо серйозно. Над цим не думали. Головне зіграти, якщо сподобається, то тоді чіпляти вивіску.

Wootang
03.09.2008, 16:55
+1 за "Тушонка"! :lol:
Бо на урбані іншого м'яса не буває :D :D :D

SeekerHT
04.09.2008, 10:17
Ну Тушонка, так тушонка.
Кстаті нам срочно нада ВІПа, Остап який планувався на цю должность, буде в штурмовиках, тому треба швиденько вирішити ХТО хоче бути мняском?

Tair
09.09.2008, 08:38
Ну Тушонка, так тушонка.
Кстаті нам срочно нада ВІПа, Остап який планувався на цю должность, буде в штурмовиках, тому треба швиденько вирішити ХТО хоче бути мняском?

Ми б привезли ВІПа, але йому "в западло" буде їхати 110 км, платити 50 грн за поїздку, а потім і не грати :mrgreen: . Хоча такий екземпляр в нас є.
Якщо ж серьйозно, то думаю, може просто якогось друга/кореша/сабутильніка/новобранця запропонувати на таку роль. Впевнений, що у вас вже є вихід із ситуації 8) .

SeekerHT
09.09.2008, 13:46
Ну ВІП обіцяють з "Волинського телебачення" :!:

Список представників команди Зубр:
Сонгоку
Alexus
Alpha
Denim
Terminator
Sp3c
Xylik
Vam
ще 2 місця резервуються для людей 50/50.

SeekerHT
09.09.2008, 19:46
Тепер про збір:
проводиться на 9:00 на самій базі. Початок гри заплановано на 10-ту годину.
Поворот до самої бази перед знаком "Лісгосп....", далі перший поворот наліво і впираємся в ворота бази :arrow:

stasss
09.09.2008, 20:05
Від "Чорних орлів" буде 9 ч. +-2ч

Wootang
10.09.2008, 09:16
Тепер про збір:
проводиться на 9:00 на самій базі. Початок гри заплановано на 10-ту годину.
Поворот до самої бази перед знаком "Лісгосп....", далі перший поворот наліво і впираємся в ворота бази :arrow:
Знаєш, а ми всі будем збиратись місці розвороту тролейбусів. + ШТУГ буде лише до 10-ї.

SeekerHT
11.09.2008, 07:27
Знаєш, а ми всі будем збиратись місці розвороту тролейбусів. + ШТУГ буде лише до 10-ї.[/quote]
Так тролейбуси і розвертаються напроти повороту на Гараджу 8) Просто одразу можна заїжати на базу - готуватися і вивчати територію!
Штуг тільки на 10-ту буде біля місця збору?? Якщо ТАК то ми перенесем початок :D

Tair
11.09.2008, 08:46
Ш.Т.У.Г. постарається бути вже на місці в 9:30-9:45, вже домовились із водієм буса, повині встигнути на цей час, якщо ні то в 10:00 будемо по-любе!

GAladraNEC
11.09.2008, 15:38
SeekerHT я как всегда прибуду отдельно...так что ждите)))))) вот только один вопрос....а какой тролейбус там разворачивается??????? и ходят ли туда маршрутки какието???? :mrgreen:

SeekerHT
11.09.2008, 16:26
Туда йде 100% тролейбус №7, маршрутки 3, 230.
Але на них можна сісти на Рівненській.

Tair
12.09.2008, 08:50
Питання до луцьких страйкбольних борців за свободу ( :D ), як нам потрапити на місце збору до тих тролейбусів, якщо ми їдемо зі сторони дубна? Можна було б якийсь міні-план в розповідях як добратись?
П.С. Ми звісно не загубимось, мобільні телефони,ще ніхто не відміняв, та все ж так було б надійніше.

SeekerHT
15.09.2008, 10:33
На роботі важко після вчорашнього :lol:

Tair
15.09.2008, 11:59
На роботі важко після вчорашнього :lol:

І справді важко, але емоції тільки позитивні. От ніяк не можу змусити написати відгук по грі. Його писати теж ту, якщо дозрію до цього сьогодні?

GAladraNEC
15.09.2008, 17:31
спосбо организаторам, постарались...територия понравилась (всегда люблю на новой територии побегать :) )...... от гранат досих пор шум в ушах :? ...

когда можно будет изять и как видео у операторов, которые бегали среди нас?????????????? :roll:

V_FARGUS
15.09.2008, 22:04
Всім дуже вдячний за ігру буду в Луцьку обов*язково зайду ще :D :D

Tair
16.09.2008, 08:56
Величезна вдячність організаторам гри. Справді було зроблено велику працю в цьому напрямку. І ідея із різними завданнями які змінювались по тому як завершилась попередня місія, була чудовою і цікавою. Був приємно цим здивований. Локація взагалі суперова! Чесне слово, там можна проводити і більші баталії не тільки до 50 чоловік як хтось писав. Там взагалі можна розіграти взяття Грозного зимою 95-го :D .
По самій грі все було класно. Дякую, суперникам за непоступливість та ігрову агресію в 3-ох перших місіях і за 4-ту із взяттям будинку, до сих пір не можу зрозуміти, як вам вдалось захопити площадку 2-го поверху з якого і почалось методичне наше винищення. Браво!Дякую Паші із ЗУБР, за те, що постійно ходив до нас у мертв"ятник і поснював не зрозумілі моменти завдань на нові місії.
Велика вдячність "10 легіону" і командиру рівненської коаліції, ВУТАНГУ за коректування наших дій і чітко поставленні завдання перед Ш.Т.У.Г.ом як ми намагались виконати як найкраще. Дякую фашисту/німцю/есесовцю/ (просто не знаю імені), за підтримку в 3-й місії, коли мої прикордонники брали 2-гу частину 1-го поверху. Подяка Маліні, Васі і Сергію за 2-гу місію, коли ми всі гуртом з мертв"ятника (5 чоловік) взяли штурмом 2-й поверх і чверть першого. Саме тоді тоді я через ворожі гранати два рази вискавув з вікон за секунду до вибухів :D . Дякую всім рівненським, кого не можу назвати особисто за співпрацю та взаємодопомогу. ДЯКУЮ!
Вдячність моїм біцям зі Ш.Т.У.Г. за виконання і чітке розуміння моїх наказів, за особисту хоробрість, і що найголовніше за командні дії, як окремо по групах так і в цілому взагалі! Всі бійці (а нас було 9) провели хорошу гру. Я вами дуже-дуже задоволений. Але ніхто не розслабляється, впереду ще більш посиленіші тренування :mrgreen: .
П.С. Зовсім трішки здорової критики....
1)Знаю, що з обох сторін є розмови про маклаудів, нічого коментувати не буду, скажу лише, що хай це буду на страйкбольній совісті цих самих горців - "Не впевнений - не обганяй" це всі чули...а я скажу "Не вмієш по-чесному грати в страйкбол - не грай і не заважай іншим". Маклаудам, є про що подумати і бажаю їм виправитись 8) .
2)Нарахунок ВІПа, реально все Рівне шукало чувачка із білим картончиком на плечі. Оператор був оператором, і коли я ОСОБИСТО воював там і побачив краєм ока його, єдине, що подумалось, це "Мало того, що може в кадр потраплю, так ще б не зачепити бідолаху..." в його сторону навіть не стріляв і не йшов. Але чи в кадр потрапив теж не знаю :D . Я розумію, що якщо б кілька чоловік не знали,чи не зрозуміли...але ж вся "команда А" шукала не того кого треба,як виявилось.

Sakup
16.09.2008, 10:08
Я в свою чергу також висловлюю подяку організаторам гри.
Не буду так багато писати як Tair просто + -

+ Локація, сюжет.
- "карта", маклауди.

SeekerHT
16.09.2008, 12:44
Ну як тільки відео "діджитальнеться" зразу виложу.

Ну сходи ми взяли гранатами і Льохою - нік "Шахід", саме він зміг разом ще з 1-м прорватися і закрити двері, підготувати плацдарм, за що йому велике Пасибі.
Як виявилось ще 1-н це Стас, двох,що шли за ними, було вбито.

Ну за 2-го оператора вибачаюсь. Ніхто не попереджав. І він для мене також був несподіванкою. Наступного разу врахую і кнекомбатант без жовтої жилетки не буде допускатися :roll:

Ну щодо маклаудів це проблема всіх часів. Пробуємо боротися.
Думаю наступного разу всіх за ким наблюдалось навіть несистематичне маклаудсвто в бан і не важно що кількість зменшиться на 30%. Треба проводити жорсткіший фейс і фрік контроль :|

V_FARGUS
16.09.2008, 18:03
повністю згоден із "ФЕЙС КОНТРОЛЕМ"

TOSHA_skynet
18.09.2008, 10:41
Ну я також додав від себе, так як командир мене насилує в АСІ аби я лишив від себе відгук про гру. Так от відгукуюся :D :!: :arrow:
Особист я чекав від гри більшого і більше, коли ми відїжали з Луцька то мені малувато було, ненастрілявся :(
Особливо відчувалася перевага у кількості бійців із Луцької сторони, у останній місії виносили нас як мух :lol: а мене тимбільше першого, в мить мене прихлопнули на даху, і якого я туди поліз :(
Загалом гра чудова маса вражень і кантузій :D
Наші ж фотки викладені на нашому фотоальбомі http://airsoft.hmarka.net/

stasss
18.09.2008, 11:16
Всем добрый день!
"а мене тимбільше першого, в мить мене прихлопнули на даху, і якого я туди поліз :( " - если с тыльной стороны дома то это я тебя, ИЗВИНЯЮСЬ-но это единственный путь к захвату первого этажа.
От себя: Игра понравилась даже супер,еслиб видеокамеру на ствол то боевики отдыхают(и спецназ тоже)-в некоторых моментах.
Особенно понравилась вторая и последняя миссия(Даже проскакивала проффесиональная командная игра,хотя люди были из разных команд).Ну словом постреляли на славу как на меня (хотя в мертвяке был раз 5) .Всем огромный -Респект

Tair
18.09.2008, 11:28
Ну я також додав від себе, так як командир мене насилує в АСІ аби я лишив від себе відгук про гру. Так от відгукуюся

Ну командир не насилував, а слізно поросив. Я гадаю, що мені як організатору було б цікаво прочитати відгуки як найбільше людей які брали участь у грі, щоб знати свої помилки, що в мене як "орга" по грі получилось, а що ні. Тому і вийшло так, але нажаль мій старшина не так все зрозумів, і я получаюсь якимось "тираном" в своїй команді. Ну ТОШУ чекає трибунал, так, що ви за нього не переживайте :mrgreen: .

Особенно понравилась вторая и последняя миссия

Друга, це якщо я не помиляюсь, та де ми "група А" встановили бомбу на вашій території, і протримали її 15 хв. Чесно скажу, прикриваючи тил того будинку де була бомба положив 75% свого особового складу прикордонників, але змогли стримати ворога понад 10 хв. 5хв. рівненські протримались самі, за що і молодці!
Мені особисто сподобались усі місії, окрім першої (а основному через непонятку із ВІПом, бо реальний шанс був його взяти, але не знали, що то він. Але то таке, взагальному гра класна була!).

Wootang
18.09.2008, 16:44
Скажу пару слів і я...
Гра вдалась! Не зважаючи ні на що Бо вважаю, що факторами нормальної гри є:
:arrow: сценарій, локація, страйкболісти :)
:arrow: гарне спілкування
:arrow: приємна втома після гри
Радий був зустрити вже не просто знайомих, а дійсно страйкбольних товаришів! Ще раз підтверджено той факт, що страйкбольна дружба двох місто (Рівного та Луцька) є і стає ще сильнішою! Надіюсь так і буде надалі!
ЩО б хотілось змінити (думки після гри): на організацію потрібно зачно більше людей :!: , технічні засоби по грі (в часності бомба) робити максимально простими у використанні, "розжовувати" всі ньюанси по місії (згадується неясно представлений ВІП), фільтр на приймаючих участь у грі (неясно хто посеред гри приїхав :shock: ).
Але все ж ВЕЛИКА ПОДЯКА за операцію "Тушонка" :lol: !!!

Punk not dead
19.09.2008, 13:09
Ну нарешті я дорвався до форуму і оставлю щось своє
Що сподобалось:
- місце локації, погода(повний антураж), те як з Тошою викурювали свого ж з даху будинку.
Сподобалось лежати в мокрій траві під вогнем ворожого кулеметника 20 чи 30 хвилин, матюки командіра в першій місії, працювати з рівненськими снайперами в 3 місії.Форма СС одного з страйкерів просто супер!!!В останій місії Дімон(10 легіон) - ти кращий!!!Навіть гранати перекрикував)))
Що не сподобалось:
-Трохи не зручний сненарій, ми постійно по ходу гри мусіли щось штурмувати, захоплювати,відбивати. На ПВО було трохи цікавіше.Про маклаудство вже писалось, тому не буду наярювати обстановку

GAladraNEC
19.09.2008, 17:16
В останій місії Дімон(10 легіон) - ти кращий!!!Навіть гранати перекрикував)))

:mrgreen: я старался :roll:

GAladraNEC
27.09.2008, 16:49
Господа!!! :? ну где же видео???? :?: :| оч хочется посмотреть 8)

DEHIM
28.09.2008, 17:04
САм жду бо оператора ше не виципили або ше якесь хз :( кагда буде то буде а покашо скріншоти і відео в голові листаю, бо ше досі останню гру не забув, там отожли і так і пальці тоже коли пітарди туда сюда закідували. Ну появиться зразу викладем,як кажуть терпеніє і ***** все перетрут :wink:

SeekerHT
30.09.2008, 10:34
Нарешті отримав в лапи відео з гри 14-го :arrow:
http://ifolder.ru/8351439
http://ifolder.ru/8352408
http://ifolder.ru/8353649

TOSHA_skynet
02.10.2008, 12:11
То капець :evil: Відео скачати практично не реально. Примусово мус купу спаму перетравити :( перш ніж скачати !

SeekerHT
02.10.2008, 13:25
Нуможна виложити на Рапіду, Депозіт чи щось подібне

Wootang
06.10.2008, 09:14
Нуможна виложити на Рапіду, Депозіт чи щось подібне
Було б чудово! Ждем-с...

Fenixter
06.10.2008, 13:10
ВІДЕО ПЕРЕЗАЛИТЕ:
http://webfile.ukrwest.net/download.php ... .part1.rar (http://webfile.ukrwest.net/download.php?file=285001.part1.rar)
http://webfile.ukrwest.net/download.php ... .part2.rar (http://webfile.ukrwest.net/download.php?file=244001.part2.rar)
http://webfile.ukrwest.net/download.php ... .part3.rar (http://webfile.ukrwest.net/download.php?file=383001.part3.rar)

фраза дня: "П*зда нам тут, пацани" (с) Вася, екс-легіонер :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: