Просмотр полной версии : Зустрічі тернопільських гравців
Armatura
09.08.2008, 00:15
Є пропозиція збиратися кожної п’ятниці і обговорювати страйкбольні питання за пивком :D (тюн, маскування, тактика, ігри і т. п.) Можливості на іграх поговорити як такої нема всі думають про гру, а такі зустрічі не заважили би усім страйкболістам :D
Збір проходить кожної п’ятниці в 19:00 біля входу в "Орнаву" (Родину).
Затарюємся пивко і ідем спілкуватися :D Хто не встиг може знайти на центральній алеї десь біля кортів в сторну дружби
http://s60.radikal.ru/i168/0808/39/14cf5af4098b.jpg Осьо моя фотка шоб знали кого шукати (Armatura ілі просто Вітєк :D )
1.Не надо так громко "орать", да еще и красным цветом. Оставь красный для модераторов.
2.Город-в профиль.Л.
Тема нормальна, я б з задоволенням прийшов і послухав про тюн, маскування і тактику, але мені як людині, якій вже давно не 19, краще в тій самій Орнаві присісти на другому поверсі в кафе, ніж "десь біля кортів в сторону дружби" :) , тай вже осінь наносі.
Armatura
09.08.2008, 12:59
Присісти можна де хочеться головне щоб була продуктивна розмова))))можна і в Орнаві або знайти якийсь тихенький бар
Я всуну своїх 5 копійок. Збір підтримую бо хто не може їздити на ігри по ряду своїх причин (ну маю на у вазі себе), но п'ятниця це останній день робочого тижня (я їду в село наприклад). Пропоную перенести на СЕРЕДУ, оптимально середина тижня. Це тільки пропозиція щоб неподумали, що я по п'ятницям ходити не бдуду, буду но не так часто як би хотілося.
Magnit + 1 дійсно в нашій страйкбольній братії не всім по 18.
Rom[Venom]
12.08.2008, 23:31
В мене відчуття дежавю чи не так..... ;) ?????
Armatura 2008-08-09 00:15
Є пропозиція збиратися кожної п’ятниці і обговорювати страйкбольні питання за пивком (тюн, маскування, тактика, ігри і т. п.) Можливості на іграх поговорити як такої нема всі думають про гру, а такі зустрічі не заважили би усім страйкболістам
Тема, як на мене, і справді заслуговує уваги, але сам розумієш, що нічого екстраординарного на ній не буде, ну можна поговорити 1-2 зустрічі про тюн, прро тактику, чи ще щось... А потім? Це вже напевно краще (для обеднання команд регіону) перед виїзними іграми. Це було б корисно, щоб не було так, що команди з одної коаліції -"одна в ліс, друга в біс"....
Jones [Venom]
13.08.2008, 09:57
]В мене відчуття дежавю чи не так..... ;) ?????
...все повертається на круги своя...
Новий виток історії ...
Шось в ВЕНОМА погані враження, чи то вже були такі міропріятія коли я попав в страйк то вроді небуло. Булоб непогано якби кожна команда напсиала свю думку на рахунок цього. І збиратись не тілкьки для обговорення тюнів і тд.., а попити пива , чаю , соку (кому що), планувати обговорювати ігри .
Я просто хочу вступити в команду, надоїло одиночкою бути. :oops:
Vic [mad dogs]
13.08.2008, 19:06
І повторица все как встарь,
ночь ледяная рябь канала,
аптека улица , фонарь.
А ле командник потрібен! А потім клуб, а потім знову серйозні чвари і знову командник :)
По темі і без фільозофії - я буду приходити. В пятницю після 7-ї, зручно буде вирішити хто в що грає на вихідних.
Armatura
17.08.2008, 20:23
Чекав з Nargom 20 хв нікого небуло :cry: поговорили про ПБС'и і пішли додому :cry:
Шановне паньство, ми(Чебурашки) завтра будемо десь в 19:15 на другому пов. в Родині. Кому цікаво - підходьте.
Тема семінару - неконструктивный трындёж, потім гра 7.09, і... звичайно ж про ПБСи :-).
Armatura
28.08.2008, 17:56
буду :D
та як вас знайти аж вас всіх ще не бачив))) знаю моцарта)))
Ну ти братан даєш, що ніколи не був на таких зборах? В формі треба приходити! Так що давай підтягуйся.
Armatura
29.08.2008, 11:27
ок якщо знайду дєда кітєль прийду в формі :D
В формі треба приходити! +1 :mrgreen:
Pih@rO BeGIneR
01.09.2008, 18:45
Всім привіт) :D
Таке питання цьої пятниці (05,09,2008) ви збираєтеся в "Орнаві" :?: :?: :?:
Зайду сьогодні в "Родину" на 19.15. Може хтось там буде? :)
Бачу тема не обновляеться(знач вона потребуе змін,або видалення)
Можливо давайТЕ збиратись раз на місяц,чи два рази(місце теж можна обговорити)... щоб потім на вихідних влаштувати за участі (всіх команд)непоганий сабантуй))
і обговорювати не тюн, а тактико-технічні аспекти ігр,закупки тих же гранат,розтяжки,чи пітард для гранат(муляжу якогось на ігри)),
щоб і досвідченим і новачкам було цікаво(різні завдання, цілі). Ніхто не каже що потрібно таке робити кожен тиждень,але потрібно на вищий рівень піднімати Тернопільський)))) страйкбол... Кожна команда по вихідних відпрацьовуе свої цілі ,а потім побачити як це працюе на інших...
Для того і придумали у футболі уефа, лігу чемпіонів і т.д. щоб розвивався командний дух(тут я мабуть загнув))) а то у нас як в Українському чемпіонаті(( всі наперед знають хто кого,а виїдуть на міжнародну і у....сь.
Поправте мене , якщо я щось не те стрельнув
Так-так... догралися...
Тепер чоловік має думати як то все підняти
Бачу тема не обновляеться(знач вона потребуе змін,або видалення)
Дайош третього модератора!
)))
Якщо пішли відгуки)) знач читають))
Про рівень Тернопільського страйку я писав з смайликами,(і його рівень не мені судити)))
а поки зима хотілось б дійсно щоб комради НАШІ подумали про глобальні проблеми.
Я думаю що всі згодні , що принаймі цього року прийшло багато нових людей в страйк і у ВАС шановні комради думаю більше бачення(спілкуетесь ж зі всіею Україною)куда всім рухатись...
Бо можна зробити сотню рухів на північ, а тре рухатись куда пішли мамонти))) :D
Vic [mad dogs]
17.12.2008, 20:36
Поки не засунеш руку в окроп не бужеш знати, що буде буба :) Зима брат зима Тернопіль спить і буде спати кожного року таке :) А нарахунок обговорити якісь деталі я думаю, що ти це все найдеш на самому форумі, тут обговорили мабуть все:) А взагальному 1000 людей і 1000 поглядів на сетуацію можна і запутатись :)
О.. а давайте будем ініціаторами референдуму на тему "Відкриття сезону, флектарн і ДПМ" :D
Про глобальніші проблеми... є одна дуже важлива... поєднати привід з ядерним реактором :idea: (ну щоб зразу перескочити від полімерів і гібридів до чистої ядерної енергії)
Про всі проблеми "страйкбольні" писано - переписано навіть на цьому форумі... НОВИЧКАМ, ОРУЖЕЙНАЯ, МАСТЕРСКАЯ ... для того і є форум :oops:
А все решта, як не дивно, людський фактор... :oops:
Хочеш усіх зібрати??? придумай сценарій, найди нову локацію і.... зроби таємну реєстрацію через ПП... :mrgreen: може щось і вийде...
А якщо чесно... треба серйозно подумати де взяти шари по 2 грн за кілограм .... :idea:
Про глобальніші проблеми... є одна дуже важлива... поєднати привід з ядерним реактором :idea: (ну щоб зразу перескочити від полімерів і гібридів до чистої ядерної енергії)(ти напевно не туда попав,тобі до Нобеля))
А якщо чесно... треба серйозно подумати де взяти шари по 2 грн за кілограм .... :idea:
---береш презерватив,заливаеш води 1,995мл і шар готовий...(типа граната)це вже ближче до страйку але тема не та.....
Я про то що нових людей побільшало, хто захоче щось придумати як покращити гру СВОЮ ..., особливо в приміщенях то пишіть,сюда
Тема называется-"Зустрічі тернопільських гравців", соответственно либо пишем о встрече-кто, где, как и когда, либо сидим и молчим в тряпочку о сроках службы, пачках шаров и прочем мерянии гениталиями(в т.ч.и обсуждение "хто захоче щось придумати як покращити гру СВОЮ ..., особливо в приміщенях то пишіть,сюда").
Соберетесь-там и будете все это обсуждать.
Зустічайте Авалон, їде до Вас в гості, скоро станем тернопільскою командою...... :lol:
Щоб не створювати лишніх тем, і не флудити в не підходящих місцях 8) пишу тут. І в тему!...потерто модератором...
П.С. Надіюсь, що медератор не потре мого поста :)
"Медератор" как раз потрет. Есть анонс игры-значит создаем тему с ссылкой на Ровенскую ветку, не хватало еще в эту кучу мусора добавить обсуждение игры в другом регионе. Л.