Вход

Просмотр полной версии : Новачки бажаючі спробувати себе в страйкболі

barabolya
27.10.2008, 16:29
Привіт
Я, Тарас з Надвірни. Немаю ні автомата М16, ні "клейморів", ні "берети М92".
Але - є бажання цікаво провести час з зацікавленими людьми. цікавлюся війсковою тематикою (не через америк фільми і рос.серіали :D ) та туризмом, тому певна підготовка є :D.
можу вступити в підрозділ який потребує рекрутів на будь-яку посади - від чоботаря і повара до бригадного-ген авіації.
якщо є такі самі темні-- оу! можем організувати камбоджійський партизанський загін чи окінавських селян з серпамиі тонфами :D

П.С. писати я незнаю що і як. я незнаю як вступити у цю спільноту. як не хочити мене взяти до себе- то дайте зсилку як як зацікавити народ на форумі та стати крутєйшим ейр-софтером...

дякую за увагу. пишіть barabolya80@gmail.com

barabolya
22.11.2008, 17:38
самотньо якось...
ніхто не пише...
напишу собі сам...

Привіт, чувак !!!
Як справи? Ніхто не запрошує на ігри? Вийшла 5 частина Колл оф дюті - пошпиляй. Там ти палюбе буш круче всіх :wink:

Рядовой Ryan
24.11.2008, 15:16
Не роби з себе посміховисько,,,,,,,На ігри нікого персонально з відкритками не запрошують,,,,для цього є гілка реєстрації,,,,ніхто нікому не забороняє приїхати,,,поглядєть,,,,а хочеш воювати,,,,треба купувати ствол,,,з мишкою особо не побігаєш :D ,,,,,

Любко
25.11.2008, 12:20
Здоров Чувак :!:
Як вже писав раян, ніхто нікого спєцом не запрошує, маєш бажання реєструєшся і приїжаєш, нові люди завжди цікаво :) тільки от з стволом тра шось рішити.
В страйку зара почалося міжсезоння, тому ігор буде дуже мало, або їх зовсім не буде, тому особливої активності не чекай. Бачу, тобі просто хочеться спілкування, а на це тут ніхто скупитися не буде ... пиши, дєрзай

KoTT
05.12.2008, 19:02
Всем привет!

А как часто проходят тренировки и игры у вас? А то я планирую быть в Ивано - Франковске январь и февраль, а без страйка тяжело будет, хотелось бы у вас побегать тоже (прИводы, гранаты и т.п. есть .... :) )

Drak
15.06.2009, 08:54
Всім привіт.
Давненько не був я тута ). Але на страйк уже часу немає! Залишився у мене ствол (не поганий, збережений)

Хочеш продати свій ствол, для цього є відповідна тема http://airsoft.com.ua/forum/viewforum.php?f=5

kyzja04
15.06.2009, 13:53
привіт. Я тебе дуже розумію, але може є хтось із наших бійців, які мають своїх друзів, які в свою чергу хочуть спробувати чи купити ствол, думаю тут якраз саме краще розмістити тему в нашій гілці. Так як не всі, напевне, знають де шукати!!! :roll: Я думаю, що немає тут нічого страшного що я написав в цій темі!!! :roll: