Просмотр полной версии : Командний склад
Підсумовуючи відвідані мною ігри по MilSim-y "наболіло" одне питання...
Почну з маленького позитивного вступу. :) Приємно, що стало звичною практикою назначати командирами груп таких людей, що вже себе зарекомендували на цих посадах. Але на рівні сержанського складу, лейтенантів відбувались часті зміни. Тому виникає питання: можливо вже настав час визначитись остаточно з цим? Да, я розумію, що не завжди на гру приїдуть всі. Так є можливість обрати "керівний резерв".
Як на мене за пару ігор виросте взаємодія у підрозділах, будуть більш читко і вірно доноситись, а головне ВИКОНУВАТИСЬ поставлені завдання. Зведеться до мінімуму "бойовий хаос".
Хотілось би почути Ваші думки з цього моменту.
Дякую
Volodymyr
14.11.2008, 18:47
можливо вже настав час визначитись остаточно з цим?
Ми не озвучували цю інформацію повністю. Я писав про звання і знаки відмінностей. Власне ці звання (в т.ч. сержанти та лейтенанти) будуть видаватися на постійній основі, так як у звиклих ЗС. Також буде кар'єрний зріс. Тобто можна буде дослужитися до певного звання, так само як і втратити його. Тобто все як і у реальному житті. Тобто тепер коли ми будемо бачити список людей котрі їдуть на гру, будемо знати скільки і в яких підрозділах в нас є сержантів, лейтенантів, молодших сержантів і т.п.
А можно узнать как будут раздаваться звания?
То что игроки команд по умолчанию начнут рядовыми это понятно. Интерисует именно в каких званиях начнут командиры, замкомы.
Будут ли учитываться достижения рядовых в предыдущих компаниях?
Спасибо.
Volodymyr
15.11.2008, 14:31
А можно узнать как будут раздаваться звания?
То что игроки команд по умолчанию начнут рядовыми это понятно. Интерисует именно в каких званиях начнут командиры, замкомы.
Преамбула.
Звання: http://silvania-times.com/army Зразу дам відповідь чому їх стільки багато - для можливості кар'єрного росту. За основу взята система американських ЗС з деякими змінами. Окрім кольорової схеми для шикування і гарнізону, передбачена зелена схема для військових дій, так само як і з новим шевроном. Осу це буде можна буде замовити і придбати під час заповнення реєстраційної форми на чергову гру. Мене вже закидували мої ж товариші що 25 звань це дуже складно для запам'ятовування. Направду це не зовсім складно, до того ж самий простий спосіб - в кого "більше", то і старший. Що до роздачі звань.
Перший раз на грі з МілСіму - PV1
Другій і більше - PV2
Сержанти та лейтенанти що були в минулі рази так само збережуть свої звання.
Також буде враховуватись те ким і скільки часу є людина в своїй власній команді.
Звання можу (і я думаю будуть) діяти не тільки в Сільвано-Норманський компаніях, але й у інших МілСім проектах.
Основна мета звань - така ж сама що і у реальних ЗС. На сам перед щоб визначити старшого в групі якщо поточний старший був "вбитий". Зараз багато з цим нерозберихи. А так глянули в кого не шевроні більше "шняжок" (якщо до цього часу не вивчили звання) і автоматично визначили лідера.
Будут ли учитываться достижения рядовых в предыдущих компаниях?
Так. І з кількість операцій звання може і буде рости, якщо з боку бійця не буде порушень, за які можна буде його понизити у званні.
Panzer Meister [NH]
26.03.2009, 12:14
Володимир,
Тоді пара питань, щодо Норманської армії :
1. Чи є вже десь опублікована ланка звань Норманської армії (відзнаки), як це зроблено для Сільванців ? (на жаль не можу знайти :oops: )
2. Чи існує опис уставного зовнішнього вигляду форми Норманії, мається на увазі не тип форми, а розміщення (не глобальне, як у статті "Норманія Глобал", а детальне, може з фотками) відзнак, розміри, відстані для прив'язки (тобто прапор на лівому плечі - стільки-то см від лігтя, і т.п.) ?
3. Чи планується використовувати емблеми з минулих ігор на новій формі, чи прапор Норманії - мається на увазі саме прапор Норманії (дво-кольоровий), як на бундес формі ?
4. Про шефрон з ім'ям над лівою кишенею :
4.1 Який його формат й кольорова палітра ?
4.2 Що саме на цьому шевроні має бути вказане : мирське ім'я та призвіще, або нік ?
5. Солдати Норманської армії повинні самостійно виготовляти всі відзнаки згідно зі стандартом, чи їх можна буде замовити на команду заздалегідь перед грою, або в будь-який час ?
Далі, про "взагалі" :
6. Як орги уявляють собі кар'єрне зростання рядового солдата ?
7. Присвоювання звання солдатові, перед найближчою грою у травні, буде враховувати кількість попередніх ігор, в яких він приймав участь ? Адже - кар'єра солдата в залежності від участі в місіях - не дуже зрозуміла прив'язка. Місією ми вважаєму одну гру, чи якусь специфічну місію у грі, яку виконувало один з багатьох підрозділів армії ?
Заздалегіть ТодА РабА
Volodymyr
26.03.2009, 14:19
]Тоді пара питань, щодо Норманської армії :
Дещо я описав тут - viewtopic.php?p=323573#p323573 (http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?p=323573#p323573) , взагалі може варто перенести ці повідомлення в вищезгадану тему. Запитання доречні не тільки що до НРА, а і до АС також. Спробуємо підготувати розгорнуту відповідь щонайближчим часом.