PDA

Просмотр полной версии : СТАЛКЕР. Перша частина. Другий епізод. Голосування!!!

Tair
22.01.2009, 16:24
Доброго дня шановна страйкбольна спільнота!
Ось уже 21 день триває новий рік бика... і скоро вже відкриття нового сезону страйкбольного (ну може в когось він і не закривався, ну то таке :D ).
Оскільки рік новий наступив, то відповідно має бути проведено S.T.A.L.K.E.R. Перша частина. Другий епізод (оскільки персонально в аські відповідати всім, вже сил не має, про другий сталкер :D ). Тому і вирішено тут провести маленьке опитування по формі:

У якому б ви хотіли б взяти участь СТАЛКЕРІ?
1- на 5-7 годин, просто постріляти на грі із гордою назвою СТАЛКЕР.
2- на 6-8 годин, повоювати на антуражному сталкері, і нормально поміситись, не гірше як в жовтні 2008 в Радивилові.
3- на цілу добу, із повним антуражем по-костюмях, ролях, артефактах і властивостей,нічними набігами монстрів в палатки і т.д. Що по-можливості буде кращим і насиченішим за СТАЛКЕР в жовтні 2008 року в Радивилові.

Прошу висловитись за який ви\ваша команда варіант, і чи РЕАЛЬНО ви будете на такому СТАЛКЕРІ присутні. Якщо є критика, прошу пишіть, але по-ділу! Тільки завдяки цьому, я буду знати яку гру ВИ хочете, адже вона і робиться для ВАС, ЇХ, ТИХ,НАС!
Стосовно полігону на добову гру, то тут є найбільш реальні варіанти: а) Це немирівський ліс за 1 км від Радивилова, де є поляни, хвойні і листяні ліси, купа окопів, висотки і впадини, непролазні хащі і вільні галявини. Урбана як такого не має, але будуть свої бази, + палатки! і другий варіант б) Колишня ракетна база, із урбаном по-середині лісу, але там, вже до цих пір мало, що залишилось ніби, і територія є досить незвіданою, є підземні бункери які є небезпечними по-своїй суті.
Одним словом всі зауваження і критичні моменти сприймаю, оскільки це все робиться для всіх нас! Приблизний час проведення добової гри, це літо червень-липень-серпень, якщо ж гра буде на день тільки, то найпевніше, що це буде квітень-травень. Якщо буде прийнятий варіант гри на день, то територія буде стара,що була на сталкері перший епізод - "Тріо".
Вообщем..."Рукопісі не горят!"(с) Чекаю на ваші пости. 8)

Lushen
22.01.2009, 17:43
Особисто Я б хотів прийняту участь в 3- на цілу добу, із повним антуражем по-костюмях, ролях, артефактах і властивостей,нічними набігами монстрів в палатки і т.д. Що по-можливості буде кращим і насиченішим за СТАЛКЕР в жовтні 2008 року в Радивилові.
1 гра на цілу добу (+ нічна гра).
2 антуражність СТАЛКЕРА хотівби відчути на собі.
Правда хотів би щоб написали фінансовий аспект справи хоча б приблизний.

-Incubus-
23.01.2009, 11:02
Как говорится, хочется всего и сразу. Но опыт показывает, что лучше начинать с маленького)))) Так вот о чём я, можно ли принимать участие в игре внекомандникам, а, допустим, отдельным лицам (группам лиц) ? Заранее спасибо :roll: :?:

Wootang
23.01.2009, 11:58
Как говорится, хочется всего и сразу. Но опыт показывает, что лучше начинать с маленького)))) Так вот о чём я, можно ли принимать участие в игре внекомандникам, а, допустим, отдельным лицам (группам лиц) ? Заранее спасибо :roll: :?:
Думаю відповідь буде як і моя. Треба, щоб вас мінімум хтось з присутніх на грі знав і зміг поручитись, що ви нормальні, адекватні люди.

Tair
23.01.2009, 12:11
Думаю відповідь буде як і моя. Треба, щоб вас мінімум хтось з присутніх на грі знав і зміг поручитись, що ви нормальні, адекватні люди.

Ти мене випередив із цією відповіддю! :) . -Incubus- нічого особистого, просто треба знати хто, що і як, нажаль "горців" і неадеватних людей, ще ніхто не відміняв.
Стосовно сторонніх наглядачів, або персонажу ігрового (але не воюючого) то мілості просім. Науковці\монстри\персонал різний\замовники і т.д. вообщем вакансій багато.

Hamul
23.01.2009, 12:18
Я! їх знаю і поручусь за них і РДВ "Павук"

Tair
23.01.2009, 12:26
Я! їх знаю і поручусь за них і РДВ "Павук"

За "пауків" ти поручишся, я це зрозумів, тим більше вони ще самі нічого не сказали, а от стосовно Кузніцовських? Чи ти їх не знаєш?
І все таки, ми не про те говоримо. Тема для того, щоб знати, чого вам більше потрібно від цієї гри? На скільки її робимо - 2 чи 3 пункт найбільш цікавий для ВАС? Думаю 1-й нікому не потрібен :D .
П.С. Говоріть, пишіть, друкуйте, але по-темі!!!

Hamul
23.01.2009, 12:42
ЙА за 3ій пункт.
Кузнецовських я знаю. Більше того, в одного з них моя аццка хоум мейд тепла кофта =)

zmej
23.01.2009, 18:28
Я за 3-й вариант- те кто играл в прошлый раз скажут: хорошо, но мало. А если брать 2-ой вариант + дорога (рано утром выехал поздно ночью уезжать и не всем получается с транспортом) то это почти третий вариант, так что однозначно я за 3-й вариант.

-< BLes >-
23.01.2009, 18:50
я за пункт 3- игра на целую сутку))
только ребят..если на целую сутку..то в здании прямые штыки арматуры надо бы загнуть!
в здании зеленых... там 3 или 4 таких штыка торчало...

и с деньгами продумайте, придумайте какую-то новую валюту.... чтоб подобного фальшивомонечиства не было как в прошлый раз.. но оно даже более антуражно выгледело... с фальшивими баксами! - просто споров неохота читать потом... на форуме на эту тему)

-=ISA=-
23.01.2009, 20:00
Привіт СЛАВЕТНЕ БРАТСВО !!!!!!!!!!!!

Попердньо відповім за команду - 3-й варіант - далі буде видно по розвитку дійства .

Tair молодець :!: - заздалегіть підійняв тему,буде час обговорити всі аспекти :!: , їх після жовтня 2008 трохи добавилось 8) :wink: .прогрес не стоїть на місті .

[quote="-Incubus-"].....начинать с маленького)))) ... ще є час показати себе , до подання заявки ще довго :) .

Моя особиста (на даний час) думка - з варіантом проведення гри вірішити хоча б за місяць до проведення ( до 3-го треба більше підготовки ,і плюс - знати за яку сторону .. :!: .дуже бажано (вже)).

Далі буде ........

До зустрічі :!: :!: :!:

Wootang
26.01.2009, 09:09
Варіант № 3!
Останнім часом взагалі помічається тенденція відмови від ігор на такий тривалий час. Хоча раніше такі ігри були і народ готувався, переживав, продумував свої дії та інвентар задовго до самої гри. Як казав один хлопчина (вже не пригадаю де читав), що коли їдеш на суточну гру, то у тебе ця гра розпочинається ще зборами дома і закінчується на 2-3 день після гри :) Але і оранізувати таку гру - завдання не із легких. Тому необхідно задіяти більше людей для організації і проведення самого дійства, чим на минулому СТАЛКЕРі.

Tair
26.01.2009, 10:01
Ну що ж, як бачу поки стартові пости від різних регіонів за 3-й добовий варіант, це мене тішить, оскільки на цих вихідних була проведена плідна "ідеологічна" частина організації гри, і заручино підтримкою в організації. Ви не повірите, що має получитись із під "пера" оргів Ш.Т.У.Г.! Це буде реальна Зона як в іграх.
Тепер коротко по, постах:

zmej 2009-01-23 18:28
Я за 3-й вариант- те кто играл в прошлый раз скажут: хорошо, но мало.
Радий це чути, що добре, але мало. Значить ідемо у вірному напрямку. :D

я за пункт 3- игра на целую сутку))
только ребят..если на целую сутку..то в здании прямые штыки арматуры надо бы загнуть!
в здании зеленых... там 3 или 4 таких штыка торчало...
и с деньгами продумайте, придумайте какую-то новую валюту.... чтоб подобного фальшивомонечиства не было как в прошлый раз.. но оно даже более антуражно выгледело... с фальшивими баксами! - просто споров неохота читать потом... на форуме на эту тему)
З грошима все буде чудово! Скажемо - "Ні фальшивомонетникам!". Грошовий захист буде, вплоть до того, що може навіть змінемо ігрову валюту на євро, гривні, рублі, карбованці, тугрики :D . За це можна вже не переживати!
-< BLes >- гра буде проводитись добу, але на іншому полігоні, який, ще предстоїть оборудувати і довести до ладу на день гри. Але полігон, як то кажуть -"Те що треба!". Для проведення цієї гри, ледь не половина команди буде на тиждень у відпустці! ТОму навіть цей фактор говорить про серьйозність задумки. Гравці реально окунуться із головою в радіаційну Зону! Плани не тільки грандіозні, головне орги знають, як все реалізувати!

Моя особиста (на даний час) думка - з варіантом проведення гри вірішити хоча б за місяць до проведення ( до 3-го треба більше підготовки ,і плюс - знати за яку сторону .. .дуже бажано (вже)).
Радий -=ISA=-, що ви зі мною!
Ну раз інфу вже бажаєте, то видаю її.
1-Тема актуальною буде, до кінця лютого. Саме тоді і буду знати, що робити, і відкрию тему за місяця 2 до гри! Оскільки, дуже багато треба обговорити і щоб все получилось, як каже мій друг, "Чьотко!"
2-Щоб гра видалась більш реалістичною, будуть вимоги по-дрес коду до гравців. Але не невиконанні, досить мінімальні і прості, але актуальні.
3-Стосовно сторін, то є пропозиція, лідерів сторін зберегти. ТОбто - ДОЛГ: "100 пудів" та "Мед Догс" по-замовчуванні. СВОБОДА: "Запретная Зона". Всі інші сторони які грали за ту,чи іншу сторону, можуть змінити свої "ідейні погляди" :D . Ваші пропозиції на це шановні форумчани і майбутні учасники гри?

Wootang
Організаця буде на належному рівні, ви просто не уявляєте, що це буде за гра, антуражна локація, ігрові персонажи і завдання! (Знаю, що можна сказати, хвали мене губонько хвали, але гра має бути мМАКСИМАЛЬНО АНТУРАЖНОЮ!!! І цікавою!). Я радий, що ти підтримав 3-й ваоріант, бо він того вартує! Повірте всі!

Capt.Caesar
26.01.2009, 17:25
Всем привет! Прошлый Сталкер остался одной из самых запомнившихся игор прошлого сезона. Оргам огромный респект. Думаю 2009ый будет еще лучше! Поддерживаем суточную версию, только полигон надо менять однозначно. А то коровники как-то неособо...линейно.

Что там с фильмом? Видел только демку....если есть скажите где скачать?

Tair
26.01.2009, 17:41
Всем привет! Прошлый Сталкер остался одной из самых запомнившихся игор прошлого сезона. Оргам огромный респект. Думаю 2009ый будет еще лучше! Поддерживаем суточную версию, только полигон надо менять однозначно. А то коровники как-то неособо...линейно.

Что там с фильмом? Видел только демку....если есть скажите где скачать?

Полігон як зазначалось в першому пості, буде зовсім іншим, і більшим по-території, як і сама гра буде значно антуражнішою, із усіма витікаючими звідси наслідками. :D
Стосовно фільму то Макс його викладав вже. Подивись в темі на перший епізод "ТРІО", там є ссилка на скачування - 400 мб, він займає.
П.С. Дякую за компліман, за нашу гру і організацію. В цій думаю теж не розчаруєтесь, бо масштаб намічається нічогенький! 8)

Vic [mad dogs]
26.01.2009, 21:33
Всім комрадам привіт.
Однозначно 3 варіант. Але є велике прохання до оргів щоб не повторяти помилок, попередити командирів команд щоб самі самі ретельно прочитали сценарій і за порушення знімати людей з гри!
Якщо треба поручитись за "Пауків" то я особисто ручаюсь за цих людей!

fred.venom
26.01.2009, 22:06
Привіти після зимової спячки :)
Відпишу поки від себе.
Звичайно добова гра - була би найкращим варіантом, але я особисто проти лісу категорично.
Тобто або база або стара територія - для нічної це зовсім інше ніж дньом - вона ж не освітлюється, правда?
Про гроші - а для чого привязуватись до існуючих валют? Або видумайте свою, або візьміть старі рублі ;)

Sakup
28.01.2009, 10:35
Стосовно території (трошки привідкриєм тайну занавєса).
Хвойний ліс, з різного роду пересіченістю, висоти + - 2,5 м.
є залишки ВВВ окопи, дзоти, танковий вал... об'єм локації планується 1,5х2 км.
Є багато доріг, галявин, будуть виставлені контрольні точки, є карта місцевості.
Бази НЕ будуть являти собою "4-ри дерева обмотані скотчем" (с) планується
Бар (такий в якому можна буде шось спожити), ну і ми працюєм над антуражністю.

Sakup
28.01.2009, 10:39
І зверніть увагу на назву теми. Голосуєм ЗА ТРИВАЛІСТЬ ГРИ. Мене радує шо покишо всі за №3.
Полігон, антураж, правила, гроші, артефакти, персонажі і т.д. буде, обов'язково, обговорено потім.
В відповідних топіках.

debris
29.01.2009, 15:57
EliteGruppen за 4-й вариант. Утром приехали, в обед следующего дня уехали. Игра с 12:00 первого дня, до 12:00 второго дня + ночная часть.

Sakup
29.01.2009, 17:32
Чим варіант EliteGruppen "№4" відрізняється від варіанту №3?
З 12 ранку до 12 ранку - це хіба не доба?

Мова не йшла про гру з 00.00 до 23.59

debris
04.02.2009, 23:38
Нічим не відрізняється, майже :).

Так коли планується гра?

Sakup
05.02.2009, 10:14
Остаточної дати ще нема... Так шоб вам було не дуже холодно ночувати в лісі :) то десь на червень... не раніше.

Tair
05.02.2009, 17:17
Доброго дня шановні! Ось нарешті вирвався на простори інтернету. І то не надовго, оскільки, на роботі інет накрився, коли поставлять не відомо. ТОму користуюсь послугами своїх друзів ("жебраю" одним словом :mrgreen: )
Тепер по-суті справи. Як сказав мій замком, гра планується на червень, оскільки ніяких "удобств, біотуалетів і холодної кока коли" не буде, то щоб не дуже холодно було. Ну самі розумієте, Зона не балує сталкерів...на то вона і зона.
Стосовно приблизного графіку то : субота збір в районі 11:00 - 12:00 і до неділі десь до 15:00.
Сценарії, квести, завдання пишуться!
Ще є одна важлива необхідність...оскільки фінансові вливання, на гру будуть значно серьйозніше, а відповідно і рівень гри зовсім іншим, то ніяких фоср-мажорів не буде. ТОбто, гроші будуть "скидатись" на перед, на якийсь рахунок\карточку. Щоб не получилось як минулого разу, коли казна команди опустіла, а я особисто "збіднів" на не повних 600 грн :( Приблизна "ціна гри" становитеме порядку 30 грн.

Rolf
08.02.2009, 19:43
3 варіант, але за всю команду не можу казати
в багатьох може не вийте... сімейні обставини... :(

Vic [mad dogs]
09.02.2009, 15:29
Остаточної дати ще нема... Так шоб вам було не дуже холодно ночувати в лісі :) то десь на червень... не раніше.

:) Ага і шоб дощу не було і сонце не світило дуже яскраво, комарі не кусали, шоб корови неслися і кури доїлися саме головне щоб калюж небуло ато ноги промочимти, а недай бог болото, форму вимастити :) ЛОЛ ДАЙОЖ раніше сталкера, їхати щоб вночі спати , нонсенс!

Chap
09.02.2009, 21:46
Black Eagles (Луцьк) - 3 варіант
Але зазначу, що на ніч, думаю, залишаться не всі 50%

Tair
11.02.2009, 00:58
ВІК підтримую, стосовно нонсенсу і подоїних кур)))) Це ж Зона, монстри, сталкери, аномалії!)))) Раніше провести сталкер ідея хороша, ми про це подумаємо, просто вже будем дивитись як підуть підготовчі роботи. МОжливо спробуємо на травень, бо сенсу робити в березні-квітні не має, не встигнемо елементарно. ((

CHAP шкода, що не всі залишаться, таких в нас багато буде по інших командах? Шкода через те, що наступний день буде менш дійовішим по-кількості виходить, але раз як є так є, зробимо, щоб все було люксово і цікаво на протязі всієї гри!. Вже десь в березні буде вивішено основні розділи на гру СТАЛКЕР, тоді ж і буде реєстрація команд із оплатою. До лютого ще потримаємо це голосування, хоча і так бачу, що 3-й варіант переважає, що тішить. Дякую всім за підтримку.

Rolf ну це вже така справа, сімейні обставини бувають у всіх, тут головне, щоб хто міг той і приїхав.

Не знаю, скільки планує реєструватись людей на гру, але обмеження по кількості буде в районі 100-120 чоловік максимум, щоб не перенасичати локацію, адже Зона ЧАЕС це вам не толкучка на ринку)))) (ну я думаю мене зрозуміли). Це так, щоб орієнтувались, кому цікаво на кількість. Якщо людей буде менше, ну десь в районі 60-70 це теж не трагедія, сценарій буде писатись під цих два варіанти, щоб все було все за№бцом!

@GRAY@
12.02.2009, 20:51
привіт чуваки і чувихи!
сталкер форева!, грати приїдемо!, головне, таки щоб в усіх вийшло, але бажання є - а це головне
я за гру з ночівлею (ввечері добиратись додому буде впадло), але як буде - так буде!
удачі в організації!, і так далі

побачимось!

Tair
14.02.2009, 22:36
Ну що ж тішить те, що більше і більше людей які бажають поучаствувати саме в добовій версії сталкера. 8)
Стосовно проведення гри в травні то це наврядчи :( як вияснилось в цей місяць проводяться змагання по туризму на тій локації. Тому травень відпадає! Орієнтуємось на червень! Ну що ж "голосувалка" повісить до кінця лютого, а вже із середини березня вивісимо основну тему на сталкер!

SeekerHT
16.02.2009, 18:27
Краще приїхати на добу командою в 5 чоловік, ніж в 10-тьох але на 6 годин.
Думаю наших 5-ро будуть.

Згоден з СНАР що якщо з ночівлею, то тільки з жорстким контролем!

TOSHA_skynet
27.02.2009, 13:59
Так, справді картина проведення гри уже фактично вирисувалася. Тепер вперед за організацію. Вроді часу і багато але всеж таки !

Sakup
27.02.2009, 20:48
Ітак, шо і треба було доказати - С.Т.А.Л.К.Е.Р. буде добовим!
Наразі я від імені Ш.Т.У.Г. прошу модератора закрити дану тему так як вона втратила свою актуальність.
В березні будуть частково вивішені матеріали по грі, реєстрація сторін тощо.

Vic [mad dogs]
27.02.2009, 21:17
Якщо червень бажанно в перших числах, потім буде повна загрузка!