Просмотр полной версии : СТАЛКЕР. Перша частина. Другий епізод. Голосування!!!
Доброго дня шановна страйкбольна спільнота!
Ось уже 21 день триває новий рік бика... і скоро вже відкриття нового сезону страйкбольного (ну може в когось він і не закривався, ну то таке :D ).
Оскільки рік новий наступив, то відповідно має бути проведено S.T.A.L.K.E.R. Перша частина. Другий епізод (оскільки персонально в аські відповідати всім, вже сил не має, про другий сталкер :D ). Тому і вирішено тут провести маленьке опитування по формі:
У якому б ви хотіли б взяти участь СТАЛКЕРІ?
1- на 5-7 годин, просто постріляти на грі із гордою назвою СТАЛКЕР.
2- на 6-8 годин, повоювати на антуражному сталкері, і нормально поміситись, не гірше як в жовтні 2008 в Радивилові.
3- на цілу добу, із повним антуражем по-костюмях, ролях, артефактах і властивостей,нічними набігами монстрів в палатки і т.д. Що по-можливості буде кращим і насиченішим за СТАЛКЕР в жовтні 2008 року в Радивилові.
Прошу висловитись за який ви\ваша команда варіант, і чи РЕАЛЬНО ви будете на такому СТАЛКЕРІ присутні. Якщо є критика, прошу пишіть, але по-ділу! Тільки завдяки цьому, я буду знати яку гру ВИ хочете, адже вона і робиться для ВАС, ЇХ, ТИХ,НАС!
Стосовно полігону на добову гру, то тут є найбільш реальні варіанти: а) Це немирівський ліс за 1 км від Радивилова, де є поляни, хвойні і листяні ліси, купа окопів, висотки і впадини, непролазні хащі і вільні галявини. Урбана як такого не має, але будуть свої бази, + палатки! і другий варіант б) Колишня ракетна база, із урбаном по-середині лісу, але там, вже до цих пір мало, що залишилось ніби, і територія є досить незвіданою, є підземні бункери які є небезпечними по-своїй суті.
Одним словом всі зауваження і критичні моменти сприймаю, оскільки це все робиться для всіх нас! Приблизний час проведення добової гри, це літо червень-липень-серпень, якщо ж гра буде на день тільки, то найпевніше, що це буде квітень-травень. Якщо буде прийнятий варіант гри на день, то територія буде стара,що була на сталкері перший епізод - "Тріо".
Вообщем..."Рукопісі не горят!"(с) Чекаю на ваші пости. 8)
Особисто Я б хотів прийняту участь в 3- на цілу добу, із повним антуражем по-костюмях, ролях, артефактах і властивостей,нічними набігами монстрів в палатки і т.д. Що по-можливості буде кращим і насиченішим за СТАЛКЕР в жовтні 2008 року в Радивилові.
1 гра на цілу добу (+ нічна гра).
2 антуражність СТАЛКЕРА хотівби відчути на собі.
Правда хотів би щоб написали фінансовий аспект справи хоча б приблизний.
-Incubus-
23.01.2009, 11:02
Как говорится, хочется всего и сразу. Но опыт показывает, что лучше начинать с маленького)))) Так вот о чём я, можно ли принимать участие в игре внекомандникам, а, допустим, отдельным лицам (группам лиц) ? Заранее спасибо :roll: :?:
Как говорится, хочется всего и сразу. Но опыт показывает, что лучше начинать с маленького)))) Так вот о чём я, можно ли принимать участие в игре внекомандникам, а, допустим, отдельным лицам (группам лиц) ? Заранее спасибо :roll: :?:
Думаю відповідь буде як і моя. Треба, щоб вас мінімум хтось з присутніх на грі знав і зміг поручитись, що ви нормальні, адекватні люди.
Думаю відповідь буде як і моя. Треба, щоб вас мінімум хтось з присутніх на грі знав і зміг поручитись, що ви нормальні, адекватні люди.
Ти мене випередив із цією відповіддю! :) . -Incubus- нічого особистого, просто треба знати хто, що і як, нажаль "горців" і неадеватних людей, ще ніхто не відміняв.
Стосовно сторонніх наглядачів, або персонажу ігрового (але не воюючого) то мілості просім. Науковці\монстри\персонал різний\замовники і т.д. вообщем вакансій багато.
Я! їх знаю і поручусь за них і РДВ "Павук"
Я! їх знаю і поручусь за них і РДВ "Павук"
За "пауків" ти поручишся, я це зрозумів, тим більше вони ще самі нічого не сказали, а от стосовно Кузніцовських? Чи ти їх не знаєш?
І все таки, ми не про те говоримо. Тема для того, щоб знати, чого вам більше потрібно від цієї гри? На скільки її робимо - 2 чи 3 пункт найбільш цікавий для ВАС? Думаю 1-й нікому не потрібен :D .
П.С. Говоріть, пишіть, друкуйте, але по-темі!!!
ЙА за 3ій пункт.
Кузнецовських я знаю. Більше того, в одного з них моя аццка хоум мейд тепла кофта =)
Я за 3-й вариант- те кто играл в прошлый раз скажут: хорошо, но мало. А если брать 2-ой вариант + дорога (рано утром выехал поздно ночью уезжать и не всем получается с транспортом) то это почти третий вариант, так что однозначно я за 3-й вариант.
-< BLes >-
23.01.2009, 18:50
я за пункт 3- игра на целую сутку))
только ребят..если на целую сутку..то в здании прямые штыки арматуры надо бы загнуть!
в здании зеленых... там 3 или 4 таких штыка торчало...
и с деньгами продумайте, придумайте какую-то новую валюту.... чтоб подобного фальшивомонечиства не было как в прошлый раз.. но оно даже более антуражно выгледело... с фальшивими баксами! - просто споров неохота читать потом... на форуме на эту тему)
Привіт СЛАВЕТНЕ БРАТСВО !!!!!!!!!!!!
Попердньо відповім за команду - 3-й варіант - далі буде видно по розвитку дійства .
Tair молодець :!: - заздалегіть підійняв тему,буде час обговорити всі аспекти :!: , їх після жовтня 2008 трохи добавилось 8) :wink: .прогрес не стоїть на місті .
[quote="-Incubus-"].....начинать с маленького)))) ... ще є час показати себе , до подання заявки ще довго :) .
Моя особиста (на даний час) думка - з варіантом проведення гри вірішити хоча б за місяць до проведення ( до 3-го треба більше підготовки ,і плюс - знати за яку сторону .. :!: .дуже бажано (вже)).
Далі буде ........
До зустрічі :!: :!: :!:
Варіант № 3!
Останнім часом взагалі помічається тенденція відмови від ігор на такий тривалий час. Хоча раніше такі ігри були і народ готувався, переживав, продумував свої дії та інвентар задовго до самої гри. Як казав один хлопчина (вже не пригадаю де читав), що коли їдеш на суточну гру, то у тебе ця гра розпочинається ще зборами дома і закінчується на 2-3 день після гри :) Але і оранізувати таку гру - завдання не із легких. Тому необхідно задіяти більше людей для організації і проведення самого дійства, чим на минулому СТАЛКЕРі.
Ну що ж, як бачу поки стартові пости від різних регіонів за 3-й добовий варіант, це мене тішить, оскільки на цих вихідних була проведена плідна "ідеологічна" частина організації гри, і заручино підтримкою в організації. Ви не повірите, що має получитись із під "пера" оргів Ш.Т.У.Г.! Це буде реальна Зона як в іграх.
Тепер коротко по, постах:
zmej 2009-01-23 18:28
Я за 3-й вариант- те кто играл в прошлый раз скажут: хорошо, но мало.
Радий це чути, що добре, але мало. Значить ідемо у вірному напрямку. :D
я за пункт 3- игра на целую сутку))
только ребят..если на целую сутку..то в здании прямые штыки арматуры надо бы загнуть!
в здании зеленых... там 3 или 4 таких штыка торчало...
и с деньгами продумайте, придумайте какую-то новую валюту.... чтоб подобного фальшивомонечиства не было как в прошлый раз.. но оно даже более антуражно выгледело... с фальшивими баксами! - просто споров неохота читать потом... на форуме на эту тему)
З грошима все буде чудово! Скажемо - "Ні фальшивомонетникам!". Грошовий захист буде, вплоть до того, що може навіть змінемо ігрову валюту на євро, гривні, рублі, карбованці, тугрики :D . За це можна вже не переживати!
-< BLes >- гра буде проводитись добу, але на іншому полігоні, який, ще предстоїть оборудувати і довести до ладу на день гри. Але полігон, як то кажуть -"Те що треба!". Для проведення цієї гри, ледь не половина команди буде на тиждень у відпустці! ТОму навіть цей фактор говорить про серьйозність задумки. Гравці реально окунуться із головою в радіаційну Зону! Плани не тільки грандіозні, головне орги знають, як все реалізувати!
Моя особиста (на даний час) думка - з варіантом проведення гри вірішити хоча б за місяць до проведення ( до 3-го треба більше підготовки ,і плюс - знати за яку сторону .. .дуже бажано (вже)).
Радий -=ISA=-, що ви зі мною!
Ну раз інфу вже бажаєте, то видаю її.
1-Тема актуальною буде, до кінця лютого. Саме тоді і буду знати, що робити, і відкрию тему за місяця 2 до гри! Оскільки, дуже багато треба обговорити і щоб все получилось, як каже мій друг, "Чьотко!"
2-Щоб гра видалась більш реалістичною, будуть вимоги по-дрес коду до гравців. Але не невиконанні, досить мінімальні і прості, але актуальні.
3-Стосовно сторін, то є пропозиція, лідерів сторін зберегти. ТОбто - ДОЛГ: "100 пудів" та "Мед Догс" по-замовчуванні. СВОБОДА: "Запретная Зона". Всі інші сторони які грали за ту,чи іншу сторону, можуть змінити свої "ідейні погляди" :D . Ваші пропозиції на це шановні форумчани і майбутні учасники гри?
Wootang
Організаця буде на належному рівні, ви просто не уявляєте, що це буде за гра, антуражна локація, ігрові персонажи і завдання! (Знаю, що можна сказати, хвали мене губонько хвали, але гра має бути мМАКСИМАЛЬНО АНТУРАЖНОЮ!!! І цікавою!). Я радий, що ти підтримав 3-й ваоріант, бо він того вартує! Повірте всі!
Capt.Caesar
26.01.2009, 17:25
Всем привет! Прошлый Сталкер остался одной из самых запомнившихся игор прошлого сезона. Оргам огромный респект. Думаю 2009ый будет еще лучше! Поддерживаем суточную версию, только полигон надо менять однозначно. А то коровники как-то неособо...линейно.
Что там с фильмом? Видел только демку....если есть скажите где скачать?
Всем привет! Прошлый Сталкер остался одной из самых запомнившихся игор прошлого сезона. Оргам огромный респект. Думаю 2009ый будет еще лучше! Поддерживаем суточную версию, только полигон надо менять однозначно. А то коровники как-то неособо...линейно.
Что там с фильмом? Видел только демку....если есть скажите где скачать?
Полігон як зазначалось в першому пості, буде зовсім іншим, і більшим по-території, як і сама гра буде значно антуражнішою, із усіма витікаючими звідси наслідками. :D
Стосовно фільму то Макс його викладав вже. Подивись в темі на перший епізод "ТРІО", там є ссилка на скачування - 400 мб, він займає.
П.С. Дякую за компліман, за нашу гру і організацію. В цій думаю теж не розчаруєтесь, бо масштаб намічається нічогенький! 8)
Vic [mad dogs]
26.01.2009, 21:33
Всім комрадам привіт.
Однозначно 3 варіант. Але є велике прохання до оргів щоб не повторяти помилок, попередити командирів команд щоб самі самі ретельно прочитали сценарій і за порушення знімати людей з гри!
Якщо треба поручитись за "Пауків" то я особисто ручаюсь за цих людей!
fred.venom
26.01.2009, 22:06
Привіти після зимової спячки :)
Відпишу поки від себе.
Звичайно добова гра - була би найкращим варіантом, але я особисто проти лісу категорично.
Тобто або база або стара територія - для нічної це зовсім інше ніж дньом - вона ж не освітлюється, правда?
Про гроші - а для чого привязуватись до існуючих валют? Або видумайте свою, або візьміть старі рублі ;)
Стосовно території (трошки привідкриєм тайну занавєса).
Хвойний ліс, з різного роду пересіченістю, висоти + - 2,5 м.
є залишки ВВВ окопи, дзоти, танковий вал... об'єм локації планується 1,5х2 км.
Є багато доріг, галявин, будуть виставлені контрольні точки, є карта місцевості.
Бази НЕ будуть являти собою "4-ри дерева обмотані скотчем" (с) планується
Бар (такий в якому можна буде шось спожити), ну і ми працюєм над антуражністю.
І зверніть увагу на назву теми. Голосуєм ЗА ТРИВАЛІСТЬ ГРИ. Мене радує шо покишо всі за №3.
Полігон, антураж, правила, гроші, артефакти, персонажі і т.д. буде, обов'язково, обговорено потім.
В відповідних топіках.
EliteGruppen за 4-й вариант. Утром приехали, в обед следующего дня уехали. Игра с 12:00 первого дня, до 12:00 второго дня + ночная часть.
Чим варіант EliteGruppen "№4" відрізняється від варіанту №3?
З 12 ранку до 12 ранку - це хіба не доба?
Мова не йшла про гру з 00.00 до 23.59
Нічим не відрізняється, майже :).
Так коли планується гра?
Остаточної дати ще нема... Так шоб вам було не дуже холодно ночувати в лісі :) то десь на червень... не раніше.
Доброго дня шановні! Ось нарешті вирвався на простори інтернету. І то не надовго, оскільки, на роботі інет накрився, коли поставлять не відомо. ТОму користуюсь послугами своїх друзів ("жебраю" одним словом :mrgreen: )
Тепер по-суті справи. Як сказав мій замком, гра планується на червень, оскільки ніяких "удобств, біотуалетів і холодної кока коли" не буде, то щоб не дуже холодно було. Ну самі розумієте, Зона не балує сталкерів...на то вона і зона.
Стосовно приблизного графіку то : субота збір в районі 11:00 - 12:00 і до неділі десь до 15:00.
Сценарії, квести, завдання пишуться!
Ще є одна важлива необхідність...оскільки фінансові вливання, на гру будуть значно серьйозніше, а відповідно і рівень гри зовсім іншим, то ніяких фоср-мажорів не буде. ТОбто, гроші будуть "скидатись" на перед, на якийсь рахунок\карточку. Щоб не получилось як минулого разу, коли казна команди опустіла, а я особисто "збіднів" на не повних 600 грн :( Приблизна "ціна гри" становитеме порядку 30 грн.
3 варіант, але за всю команду не можу казати
в багатьох може не вийте... сімейні обставини... :(
Vic [mad dogs]
09.02.2009, 15:29
Остаточної дати ще нема... Так шоб вам було не дуже холодно ночувати в лісі :) то десь на червень... не раніше.
:) Ага і шоб дощу не було і сонце не світило дуже яскраво, комарі не кусали, шоб корови неслися і кури доїлися саме головне щоб калюж небуло ато ноги промочимти, а недай бог болото, форму вимастити :) ЛОЛ ДАЙОЖ раніше сталкера, їхати щоб вночі спати , нонсенс!
Black Eagles (Луцьк) - 3 варіант
Але зазначу, що на ніч, думаю, залишаться не всі 50%
ВІК підтримую, стосовно нонсенсу і подоїних кур)))) Це ж Зона, монстри, сталкери, аномалії!)))) Раніше провести сталкер ідея хороша, ми про це подумаємо, просто вже будем дивитись як підуть підготовчі роботи. МОжливо спробуємо на травень, бо сенсу робити в березні-квітні не має, не встигнемо елементарно. ((
CHAP шкода, що не всі залишаться, таких в нас багато буде по інших командах? Шкода через те, що наступний день буде менш дійовішим по-кількості виходить, але раз як є так є, зробимо, щоб все було люксово і цікаво на протязі всієї гри!. Вже десь в березні буде вивішено основні розділи на гру СТАЛКЕР, тоді ж і буде реєстрація команд із оплатою. До лютого ще потримаємо це голосування, хоча і так бачу, що 3-й варіант переважає, що тішить. Дякую всім за підтримку.
Rolf ну це вже така справа, сімейні обставини бувають у всіх, тут головне, щоб хто міг той і приїхав.
Не знаю, скільки планує реєструватись людей на гру, але обмеження по кількості буде в районі 100-120 чоловік максимум, щоб не перенасичати локацію, адже Зона ЧАЕС це вам не толкучка на ринку)))) (ну я думаю мене зрозуміли). Це так, щоб орієнтувались, кому цікаво на кількість. Якщо людей буде менше, ну десь в районі 60-70 це теж не трагедія, сценарій буде писатись під цих два варіанти, щоб все було все за№бцом!
привіт чуваки і чувихи!
сталкер форева!, грати приїдемо!, головне, таки щоб в усіх вийшло, але бажання є - а це головне
я за гру з ночівлею (ввечері добиратись додому буде впадло), але як буде - так буде!
удачі в організації!, і так далі
побачимось!
Ну що ж тішить те, що більше і більше людей які бажають поучаствувати саме в добовій версії сталкера. 8)
Стосовно проведення гри в травні то це наврядчи :( як вияснилось в цей місяць проводяться змагання по туризму на тій локації. Тому травень відпадає! Орієнтуємось на червень! Ну що ж "голосувалка" повісить до кінця лютого, а вже із середини березня вивісимо основну тему на сталкер!
SeekerHT
16.02.2009, 18:27
Краще приїхати на добу командою в 5 чоловік, ніж в 10-тьох але на 6 годин.
Думаю наших 5-ро будуть.
Згоден з СНАР що якщо з ночівлею, то тільки з жорстким контролем!
TOSHA_skynet
27.02.2009, 13:59
Так, справді картина проведення гри уже фактично вирисувалася. Тепер вперед за організацію. Вроді часу і багато але всеж таки !
Ітак, шо і треба було доказати - С.Т.А.Л.К.Е.Р. буде добовим!
Наразі я від імені Ш.Т.У.Г. прошу модератора закрити дану тему так як вона втратила свою актуальність.
В березні будуть частково вивішені матеріали по грі, реєстрація сторін тощо.
Vic [mad dogs]
27.02.2009, 21:17
Якщо червень бажанно в перших числах, потім буде повна загрузка!