S.T.A.L.K.E.R.real play road to wild territories 2011
Які поради чи пропозиції будуть у вас для самої гри є легенда , і кістяк сценарію , частина місій .
Давайте свої поради частину порад ми внесемо в гру
S.T.A.L.K.E.R.real play road to wild territories 2011
Які поради чи пропозиції будуть у вас для самої гри є легенда , і кістяк сценарію , частина місій .
Давайте свої поради частину порад ми внесемо в гру
Сделать нормальный анонс, с указанием внятного дресс-кода, ограничений, допусков.
Данные по полигону, спонсорам, пати
все вся інфа на данний час виклана...
самый главный совет вы все равно проигнорируете
не делайте игру
за это вы будете иметь нашу безразмерную благодарность
- In church they say to forgive…
- Forgiveness is between them and God. My job is - to arrange this meeting… © Man on Fire
Для нас ця гра дуже важлива...
тада так, не трате ни капейки , пока у вас хотяб 2\3 (от желаемого количества)народу не зарегится
- In church they say to forgive…
- Forgiveness is between them and God. My job is - to arrange this meeting… © Man on Fire
Ок спонсують нас більш менш .
а реєстрація розпочнеться з 1 березня .
( буде повністю дописаний сценарій, обраний полігон , і створені бланки реєстрації)
=Сообщение от OrestПослухайте своїх старших товаришів! Вони знають, що кажуть.Сообщение от Orest
Хоча скажу від себе, що успіхів вам...ви не уявляєте за, що взялись! РОзкажете чим діло закінчилось.
Моя порада - НЕ СКЛАДАЙТЕ ВЕСЬ ІГРОВИЙ ІНВЕНТАР в одному місці до гри, розкидайте краще по-кількох!
П.С.
Можна спитати, чим?Сообщение от Patriot_
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
Наший страйкбол до цієї гри був законсервований ...
І для нас важливо провести цю гру тим паче з"явився спонсор
Ни черта не понял. И даже боюсь спрашивать кто, зачем, когда и почему его законсервировал / расконсервировал...Наший страйкбол до цієї гри був законсервований ...
Подозреваю, что собака зарыта именно сдесь.І для нас важливо провести цю гру тим паче з"явився спонсор
Советы:
1) Перепиши с использованием орфографии, пунктуации и синтаксиса анонс! Потому, что как минимум 2-х человек (один я, пост второго найдёте в ветках темы) данный опус убил сумбуром и непроглядным Мраком! Читать его МЕГО нереально трудно!
2) Так как это ролевуха, значить ЖЁСТКИЙ дресс-код!?!? Выложи ДЕТАЛЬНОЕ описание костюмов группировок и фото эталонных персонажей - ЖИВЫХ, а не компьютерных (...как в игре...)!
3) Подумайте ХОРОШЕНЬКО - потянете ли Вы масштаб!!!??? А топосле этой игры могут реально закатать в банку на всегда!Наший страйкбол
4) Фото полигона!!!! Это 70% антуража игры! Люди едут на некоторые игры именно ради полигона (на прим.-Брестская крепость)!!! А объявлять игру в процессе поиска полигона ... зря...
ЗЫ: Послушай Ореста и Таира!
ЗЫЗЫ: Надеюсь не обидитесь. Это всё от чистого сердца, так сказать - по дружески.
ЗЫЗЫЗЫ: Нутром чую юношеский максимализьм....
Лучше играть своей жизнью, чем быть её игрушкой!
Так все пофлудили и хватит
Теперь я дам вам несколько "порад":
Если хотите что-бы на вашу игру приехали люди, то:
1.Сделайте нормальный анонс;
2.Определитесь с правилами по которым будет проходить игра;
3.Выложите наконец фото полигона где будет проходить игра(а то регистрацию открыли а с полигоном еще определяются)
4.Выложите нормальный дресс-код для каждой групировки:
5.Продумайте каждую мелочь до конца(включая форс-мажоры).
пЭ. сЭ: Если что-то не понятно то промониторте похожие игры.
пЭ. сЭ. сЭ: И перенесите дату проведения игры.1
Как ни маскируйся все равно не куст!
почитал, посмеялся, поплакал....
Patriot_ а ведь советы вам дают дельные и есть смысл прислушаться. Парни имеют опыт как в проведении игр так и участвували во многих играх в разных регионах.
Жаль будет если первая игра и сразу облом.
Если даже решили делать игру то хотябы перенесите на лето.
перенесли на кінець квітня - початок травня в зв"язку з відкриттям у вас . На яке ми полюбому приїдемо
От бачиш, якто все робити на "гарячу голову" і не продумано. З такими речами, якщо дійсно хочеться якісну гру зробити, краще не спішити!Сообщение от Patriot_
Дуже доречне зауваження і пропозиція (хоч як завжди вирішувати вам. Тільки рішення має бути виваженим) .Сообщение от hotabuch
Я шось провтикав момент А коли у нас відриттяСообщение от Patriot_
Мені сказали добрі люди, що 16-17 квітня на полігоні там де була лихорадка )) може змінять не знаю, але тчно 2-3 команди з Новограда будуть а це 10-25 бійців))
Tair я тебе дуже поважаю як досвідченого організатора і гарвця.
перенесення зроблене не на гарячу голову дивись
гра перенесена на 1-3 травня ось чому
1. Гра буде проходити 2 дні, а паті ніч з 2 на 3 день тобто так виходить, що на понеділок на паті мало хто залишиться а так норм буде .
2. Більше часу на приготування і не так багато, щоб про гру забули))))
3. відносно вільні дні.
тепер мінуси
1. за 2 неділі до цієї гри було відкриття і у гравців може постати питання про взнос . а він буде в межах 100грн + дорога в електричці незнаю а от на маршрутці з житомира 60 грн туди і назад .
2. На данні вихідні у гравців може не вийти так як буде Картопля. Шашлики.Відпочинок з сімєю.
В мене не получітьсяСообщение от Patriot_
шкода СКАЗ і Гепард побачив би можливо ще С.К.Н.В. це наша перша велика гра
Ти не зрозумів! Це не перенесення гри на "гарячу голову" а саме дата її початку!Сообщение от Patriot_
Перед тим як ОГОЛОШУВАТИ гру, треба подивитись чи ще десь є ігри на ті числа ну і т.д. А тут просто получилось, що ви собі самі надумали і вирішили, що так і буде. Але нажаль таке рідко проходить))) Просто виваженіше до всього треба підходити. ОСОБЛИВО до організації ігор! Там стільки ньюнсів
А те, що перенесли то дуже логічне рішення в даній ситуації.