Вважаю, що нам не завадить тема, у якій можна трохи попрактикуватися у володінні клавіатурою.
Також буде розумно не ображати чи принижувати тут особисто учасників форуму чи команди.
Вважаю, що нам не завадить тема, у якій можна трохи попрактикуватися у володінні клавіатурою.
Також буде розумно не ображати чи принижувати тут особисто учасників форуму чи команди.
Последний раз редактировалось viter; 24.02.2013 в 17:35.
... людина - істота вільна,
а життя - хрест її.
Только чур ни слова о политике! *с*
Я за таку політику у всьому світі!
Последний раз редактировалось viter; 26.02.2013 в 17:09.
... людина - істота вільна,
а життя - хрест її.
Може хто знає: чому частина страйкболістів використовує на аватарках мальовані зображення (часто - голих баб)?
Є ще одна категорія - на аватарці персонаж із "самим великим і ужасним" приводом, який можна знайти, чому так?
Соромимся власної "коротенької CQB" М-ки чи АКСУ?
Всё банально, люди страдают диссоциативными и другими расстройствами и не могут свою фотку разместить, поэтому лепят всякую ересь, думая что это как то скроет от окружающих их недуги, но выходит наоборот.
The call to serve, it has no sound, yet I have heard it in the whispered retelling of honorable sacrifices made by those who have served before me.
The call to serve has no form, yet I have clearly seen it in the eyes of the men and women infinitely more courageous and more driven than most.
The call to serve has no weight, yet I have held it in my hands...
AMERICA*s NAVY: a global force for good
Последний раз редактировалось andynagorny; 25.03.2013 в 16:32.
The call to serve, it has no sound, yet I have heard it in the whispered retelling of honorable sacrifices made by those who have served before me.
The call to serve has no form, yet I have clearly seen it in the eyes of the men and women infinitely more courageous and more driven than most.
А давайте замутим голосувалку за "найкращу авку"?
А что вам моя ава не нра? :^)
К сожалению, война это всё ещё один из старых и проверенных способов борьбы с возросшим в стране количеством круглосуточных дураков.
Просто страшно стає коли дізнаєшся хто тебе оточує...
Дуже вдячний шо відкрили мені очі вчасно,буду остерігатись людей з такими аватарами
Впринципі проаналізувавши ситуацію можна зробити висновок, діагноз по аватарці:
Якась лєва картинка - диссоціативні розстроювання психіки.
Своя фотка - нарцисизм і самозакоханість.
Великий привод - яскраво виражений маніяк.
Мальнький привод - незакомплексовиний маніяк.
Без привода - латентний маніяк.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.