те що вони описують до "їхнього страйкболу" не має відношення
VS
А за плагіат відео з ігор ФСУ я взагалі мовчу....
Последний раз редактировалось Kocc; 27.09.2013 в 11:10.
як вчора хтось казав - вони популяризують страйкбол![]()
What is the difference between a battery and a whisky ?
A battery has a negative side.
I feel like a star
ну я думаю что стоит дать ссылку на эту статью тем кто в ФСУ и + организаторам игр на Яворове.
Только Валькар может войти в эти ворота-Вы, умрёте...
там ще кітелі защіпаються скотчем або степлером![]()
I feel like a star
То просто капець, організатори "Страйкбол-Львів" вкотре довели що не сильно мають поняття про страйкбол і військову тематику взагалі...
організатори спортивних ігорСтрайкбол це не спорт і ніколи ним не буде. Відповідно тут ніколи не було і не буде змагань. Це один з базових постулатів.учасники змагань
Дуже порадували ціни на гранати і кульки які вони там описали, зразу видно бажання наживати на людях 100% за амуніцію.
Обурює що вони цю свою комерцію прикривають ФСУ і ще й піаряться ФСУшними відеороликами.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.
Это ППЦ. Они не ни чего общего с этим не имеют! Засудить их за использование чужого материла=))
ЗЫ. Это было фееричное педуло в 2006 году, таких "Стенка на стенку" я не видел с тех времен.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gUCbZM3vPj4
7.54-56 Алекс, Дима и Арт и я=))
Последний раз редактировалось saba; 27.09.2013 в 11:54.
К сожалению, война это всё ещё один из старых и проверенных способов борьбы с возросшим в стране количеством круглосуточных дураков.
кто в курсе-тру американец будет 29того?
в цій статті сам студент-журналіст багато чого натупив, хоча написано воно простою доступною мовою без термінів які можуть заплутати потенційного страйкболіста . 8mm всеж використовуются в страйку і ще бачив пару револьверів Магнум . Але факт в тому що чомусь саме у них брали інтервю , а не в ТРУШНИХ страйкболістів котрим во нитак не подобаются . Ще скоро кіно про них знімуть , а про нас трушних НІ .
думаю что просто проплаченная рекламная статья-вот и всё.
I feel like a star
Хм... можливо тому що ми не платили журналістам за статтю де рекламуємо свої послуги в повним прейскурантом цін?
Та воше бідося, не знімають про нас фільмів крім тих сотень які тут на ресурсі лежатьЗ задоволенням подивлюся фільм який про них знімуть і маю надію що буде не типу тих що в них в групі бачив (до того моменту як мене там забанили). А то дивлячись фільми там я розумію чому для своєї реклами вони використовують роліки Хокума, а не свої власні.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.
ну ок, з міліком затупив) треба було таки перевіритися![]()
I feel like a star
кстати они ответели на своей стине ,знаете как ?!
---------- Сообщение добавлено в 16:22 ---------- Предыдущее сообщение создано в 16:20 ----------
удалив пост про нашу игру и оставив свои про выезд))))