Величезна вдячність організаторам гри. Справді було зроблено велику працю в цьому напрямку. І ідея із різними завданнями які змінювались по тому як завершилась попередня місія, була чудовою і цікавою. Був приємно цим здивований. Локація взагалі суперова! Чесне слово, там можна проводити і більші баталії не тільки до 50 чоловік як хтось писав. Там взагалі можна розіграти взяття Грозного зимою 95-го .
По самій грі все було класно. Дякую, суперникам за непоступливість та ігрову агресію в 3-ох перших місіях і за 4-ту із взяттям будинку, до сих пір не можу зрозуміти, як вам вдалось захопити площадку 2-го поверху з якого і почалось методичне наше винищення. Браво!Дякую Паші із ЗУБР, за те, що постійно ходив до нас у мертв"ятник і поснював не зрозумілі моменти завдань на нові місії.
Велика вдячність "10 легіону" і командиру рівненської коаліції, ВУТАНГУ за коректування наших дій і чітко поставленні завдання перед Ш.Т.У.Г.ом як ми намагались виконати як найкраще. Дякую фашисту/німцю/есесовцю/ (просто не знаю імені), за підтримку в 3-й місії, коли мої прикордонники брали 2-гу частину 1-го поверху. Подяка Маліні, Васі і Сергію за 2-гу місію, коли ми всі гуртом з мертв"ятника (5 чоловік) взяли штурмом 2-й поверх і чверть першого. Саме тоді тоді я через ворожі гранати два рази вискавув з вікон за секунду до вибухів . Дякую всім рівненським, кого не можу назвати особисто за співпрацю та взаємодопомогу. ДЯКУЮ!
Вдячність моїм біцям зі Ш.Т.У.Г. за виконання і чітке розуміння моїх наказів, за особисту хоробрість, і що найголовніше за командні дії, як окремо по групах так і в цілому взагалі! Всі бійці (а нас було 9) провели хорошу гру. Я вами дуже-дуже задоволений. Але ніхто не розслабляється, впереду ще більш посиленіші тренування .
П.С. Зовсім трішки здорової критики....
1)Знаю, що з обох сторін є розмови про маклаудів, нічого коментувати не буду, скажу лише, що хай це буду на страйкбольній совісті цих самих горців - "Не впевнений - не обганяй" це всі чули...а я скажу "Не вмієш по-чесному грати в страйкбол - не грай і не заважай іншим". Маклаудам, є про що подумати і бажаю їм виправитись 8) .
2)Нарахунок ВІПа, реально все Рівне шукало чувачка із білим картончиком на плечі. Оператор був оператором, і коли я ОСОБИСТО воював там і побачив краєм ока його, єдине, що подумалось, це "Мало того, що може в кадр потраплю, так ще б не зачепити бідолаху..." в його сторону навіть не стріляв і не йшов. Але чи в кадр потрапив теж не знаю . Я розумію, що якщо б кілька чоловік не знали,чи не зрозуміли...але ж вся "команда А" шукала не того кого треба,як виявилось.