Все в наших руках, а як заглохне то така її доляСообщение от ---_Buran
А от в цю сторону не хотілось би скочуватися, бо це вже наближене до політики. Мене цікавить більше не цілі, а методи війни та чи здатна армія протидіяти.
По досвіду гри у Operation Flashpoint то враження дещо іншіСообщение от Hokum
Хоча методи війни, що бачив на відео якраз схожі на CoD4. Моя думка така ж сама - при довготривалому конфлікті шансів дійсно ніяких
Це гіпотетичний сценарій, у випадку коли економічний вплив буде вже неможливий. Скоріше цікавить не "чи можливо", а "як можливо".
Але це якщо порівняно із іншими країнами СРСР. Остання війна Росії показала далеко не кращу боєготовність її армії. Але із усім іншим згоденСообщение от Buba
Думаю, що ця війна показала інше. Що політичної волі Росії, так і палива для танків вистачить тільки на пів-ГрузіїСообщение от Uhuhuh
От це мене і засмучує... Наче розвинена індустріальна країна, але при прямому зіткненні доля Іраку. І справа не тільки в озброєнні - вся воєнна доктрина побудована на моделі війни третього покоління. Коли збираються юрба людей із дрючками і йде лупасити іншу таку ж юрбу. От тільки замість дрючків - автоматична зброя...Сообщение от Script
Я це написав у останньому абзаці.Сообщение от Hind
В тому то й справа, що дивлюсь на оточуючих, і якось воювать за ідею нікому не хочеться.Сообщение от Doktor Kr Rig
Молодь, ясна справа, хоче пострілять - але за тиждень у окопах баз сну, горячого душа та холодильника з пивом це швидко мине.
А люди середнього віку - кожен третій алкаш, у кожного п'ятого сердцева, а у кожного десятого ниркова недостатнісь... дуже не повоюєш.
З якої причини ?Сообщение от VAG
Можна ще додати:Сообщение от Bravo
Американска армія не російська - навряд би американский майор за тищу баксів продавав би маршрути пересування власних колон, та навряд чи американські солдати міняли б цинки із патронами на на консерви та анашу...
Хммм... а за рахунок чого тоді купляли цукор по 8 гривень І хоч у нас мало танків та немає протикорабельних ракет - але фаланкс так же успішно може збивать авіабомби та мінометні міни, а джавеліном чудово бомбляться стаціонарні укріплення.Сообщение от gri
Мабуть сьогодні поголовно винищувати мирне населення ніхто не буде, і сподіваюся для америкосів часи В'єтнаму пройшлиСообщение от cegla
Зараз відпишуся що сам думаю про це все, а то якось негарно вийшло...